Verhalen, verslagen, herinneringen.

Zo wil ik het !

Leestijd: 7 minuten

“Zo wil ik het.” Met een klein giecheltje in haar stem en haar voorspellende duivelse, geile blik, springt Inge plots op uit de bank en komt ze vlot mijn kant op gelopen. 

Ik ben eens vanuit haar woonkamer een dagje aan het werk omdat ik twee avonden achter elkaar iets voor mijn werk en voor mijn hobby te doen heb ik de stad en me even het heen en weer rijden naar huis wilde besparen. Gisteravond werd het best laat bij de borrel van de zaak en vanavond heb ik afgesproken DJ te gaan spelen bij een van de danslocaties hier in de stad waar Inge ook mee naar toe gaat. Dus een dagje vanuit Inge’s woonkamer ‘werken’, tussen aanhalingstekens, is wel even zo praktisch.

Al voelde dat vanochtend toch echt even niet zo, toen ik veel te vroeg uit haar heerlijke bed moest om op tijd aan een belangrijke videocall mee te doen. De nacht was sowieso weer eens half opgegaan aan waanzinnig en intens vrijen zoals we onverbeterlijk steeds weer lijken te moeten doen. En als ik m’n druifje net voor de call niet had gemaand me even echt serieus te laten bellen, weliswaar buiten beeld slechts gekleed in een losse jogging maar boven beeld netjes gekamd en met overhemd aan, had ze me onder tafel, midden in mijn gesprek, toch die intense, stoute blowjob gegeven waar ze al zo lang naar uitkijkt. Nee, ja, graag, maar niet nu. Te belangrijk met die klanten en managers die me vanochtend willen zien. Ze mocht het nog wel een keer inhalen van me, had ik al gezegd. Bij een simpele meeting met enkel mijn dagelijkse collega’s of zo, of als ik enkel maar hoef te luisteren naar een smeninar.

Ik merk dat ze de hele tijd vreselijk opgewonden door het huis loopt terwijl ze zo enorm haar best om me met rust te laten. Haar seksdrive is zo zalig intens aangegaan nog voordat ik gisteravond binnen stapte en blijft haar maar plagen. Maar ze weet dat ik vandaag echt een drukke, belangrijke werkdag heb en dat ze me pas vanavond weer helemaal mag hebben. Na het dansfeest. Als ik zomaar een tweede nachtje bij haar ga blijven slapen en we dan tot laat morgenochtend nog zoveel kunnen vrijen als we willen.

Zodra ze achter de tafel staat, steekt ze haar telefoon in mijn richting, houdt ze hem net naast het beeld van de laptop en laat ze me duivels grijnzend op het schermpje zien wat ze met haar uitspraak bedoelde. Ik zie een filmpje beginnen, ergens in X waarbinnen wij elkaar al lang bijna dagelijks geile plaatjes doorsturen. Eigenlijk meer waar we elkaar steeds weer op ideetjes wijzen en elkaars verlanglijstjes aanvullen. 

Een close-up van heerlijk rood gestifte lippen die zich langzaam sluiten rond een eikel die echt precies de mijne zou kunnen zijn, sprekend. Een donkerharig meisje, waarvan ik eigenlijk net enkel haar kin, mond en een beetje haar neus van dichtbij zie, begint heerlijk likkend aan een blowjob zoals ik die ook het liefste krijg. Trage langzame bewegingen met strak gesloten lippen over het gevoeligste randje. Een glimlach als ze haar hoofdje een beetje draait en het puntje van haar tong laat spelen met het nat glimmende topje. Dan weer even diep over die staaf die strak en hard geniet van haar aandacht. Verdorie, die hele lul lijkt op de mijne. Adertjes, huid, alles.

Ik voel hoe m’n slip rap te strak begint te klemmen. Zo’n filmpje onder m’n neus gedrukt krijgen, nietsvermoedend, hoogstens een uurtje of tien, twaalf nadat ik me diep in de nacht zo vreselijk hard leeg spoot in haar kleine lijfje. Kort nadat we elkaar bijna verslonden vanaf het moment dat ik binnen stapte en ik haar al snel tegen de spiegel naast de voordeur klaar vingerde. Zo’n filmpje zien zet me toch weer keihard aan.

Gelukkig is die videocall al eventjes afgelopen en heb ik nog een uurtje tot aan de volgende.

“Ik wil dit”, zegt ze met een blik die me gewoon dwingt om te gehoorzamen. “Ik wil dit nu en ik wil dit net zo filmen. Ik wil precies zo’n filmpje maken van jouw staaf en mijn mondje samen.” Oh fuck. Ze weet zo verdomd goed hoe ze me daarmee de absolute genadeslag geeft. Hoe ik nu als een verloren schaap enkel nog maar precies kan doen wat ze van me gaat vragen.

“Hier”, zegt ze, en een fractie van een seconde later hoor ik haar vrolijke bliepje op mijn telefoon klinken. “Ik heb je het filmpje gestuurd. Zet het maar aan op jouw telefoon.”

M’n lul begint bijna pijn te doen van de razendsnelle erectie die hem zo abrupt afgedwongen wordt. Ze weet dat maar al te goed, de kleine duivelin. Ze steekt haar hand naar me uit terwijl ze naast de tafel stapt om me van achter mijn laptop weg te halen en me te doen gaan staan. Alsof ze de studio techniek al in haar hoofdje bedacht heeft schuift ze aan de overkant van de tafel de stoelen opzij, gooit ze een kussentje uit de bank op de grond en vertelt ze me precies waar ik moet komen staan. Pal voor het kussentje.

Vliegensvlug zet ze haar telefoon in selfie mode filmend op het randje van tafel en laat ze hem zo leunen tegen de fruitschaal dat ie precies de bobbel in mijn licht grijze jogging in beeld neemt. Een tel later zie ik hoe ze voor me op het kussentje knielt en hoe ze haar lippen fel stift met een lippenstift die ze ik-weet-niet-waar vandaan heeft getoverd. 

“Zet je telefoon naast de mijne zodat ik het filmpje kan zien”, zegt Inge. “Ik wil het exact nadoen.” Heel even wacht ze tot ik precies dat gedaan heb. Tot ik haar appje in X heb geopend en het geile filmpje beeldvullend op mijn toestel heb gestart, en dan gaat ze verder..

“Hier jij”, klinkt haar stem zodra mijn telefoon naast de hare op z’n plekje staat. Met een vlotte ruk trekt ze mijn jogging tot op mijn enkels op de grond en zie ik hoe haar aandacht zich volledig op mijn slipje richt. “Hmmm”, hoor ik als ze ziet hoe mijn bobbel nu plots nog groter wil worden in dat slipje. “Dat ding moet ook uit” zegt ze geamuseerd, en met een harde ruk verdwijnt het kledingstukje ook richting mijn onderbenen.

Haar hand grijpt m’n lul en met een paar zachte en een paar snelle halen, met een heerlijk harde grip, trekt ze me in tellen tot op zijn volledige gevechtssterkte.

Ze draait haar hoofdje naar de telefoon en trekt me dwingend aan m’n staaf een stukje dichter naar de tafel toe, en iets naar voren. “Ja, zo, hier blijven staan.” 

Ze drukt zacht met een vinger van haar andere hand op de opnameknop en begint aan de eerste act van de eerste scène.

Waanzinnig, absoluut waanzinnig. Perfect imiteert ze bijna elke beweging die ze op het kleine schermpje van mijn telefoon ziet en maakt ze me zomaar midden op een werkdag gek met een van de heetste blowjobs die ik ooit heb gehad. De twee schermpjes van onze telefoons tonen bijna hetzelfde beeld. Alsof er naast ons echt een koppeltje staat dat precies hetzelfde doet.

Als het donkerharige meisje likt voel ik een tong precies zo langs het randje van mijn eikel glijden. Als ze even haar glimlach toont en haar hand op en neer laat gaan, voel ik hoe mijn voorhuid strak over mijn lengte wordt getrokken. Als ze haar lippen rond het topje sluit en haar hoofdje op en neer beweegt, voel ik de zalige warmte van een mondje over de hele lengte van mijn keiharde lul. Dit is zo verschrikkelijk, gruwelijk lekker.

Inge speelt minutenlang met mijn mannelijkheid op exact dezelfde manier als haar strakke jonge voorbeeld. Snelle bewegingen, langzame likjes, stout kort bijtende tanden, een stevig glijdende hand, soms even met het puntje van haar tong over de kleine opening bovenop, dan weer met mijn lul ietwat opzij geduwd en een beetje van de zijkant, het is bijna alsof de jonge donkerharige me die blowjob geeft. Tegelijk met Inge. Echt, de sprekende gelijkenis met mijn geslacht is bijna perfect.

Oh, ik zou het willen. Ik voel een schokje van intense geilheid door mijn ballen en mijn staaf schieten als dat fantasietje in m’n hoofd springt. Ooit precies zo gepijpt worden, door twee meisjes voor me die me om beurt met hun mondjes exact zo verwennen. Fuck. Yes please. 

“Ik wil dat je spuit”, zegt Inge als het filmpje even later aan het einde is gekomen en weer vanzelf terug opnieuw begint. “Trek je af en spuit je zaad op m’n lippen als je kunt. Ik wil je proeven.” Oh, fuck, fuck. 

Ze weet dat ik dat zo vreselijk geil vind. Ze weet dat ik, zo staand, zo met dat geile avontuur onder me, dat ik zo vreselijk hard kan genieten van een bruut intens orgasme. Dus terwijl ik vlot mijn lul vastneem en me vlak voor gaar gezichtje begin af te trekken, zie ik hoe Inge rap haar truitje uit trekt en zie ik dat ze stiekem even daarvoor haar simpele witte beha geruild moet hebben voor die mooie zwarte met die kwart-cups. Ze daagt me uit door naar me omhoog te kijken, door zacht met vingertoppen van beide handen haar tepeltjes synchroon te strelen en me te zeggen dat ze wil dat ik snel klaarkom zodat mijn zaad van haar lippen af zo op haar kleine tietjes kan druipen. Damn, damn, damn.

Ik voel mijn benen trillen van een vermoeidheid die ik eigenlijk helemaal niet thuis kan brengen. Het moet de onverwachtheid zijn van dit geile moment en misschien wel het lange stilstaan op de borrel van gisteravond. Ik zie Inge’s mondje wat zich opent voor mijn sappen en zie de geile blik in haar ogen die me vertelt dat zij dit ook zo graag wil. Ze wil me verwennen, ze wil dit avontuur voor zichzelf, voor haar en voor mij.

“Ik voel het, ik voel het”, zeg ik al vrij snel nadat we zo begonnen zijn. Inge reikt haar handje weer naar mijn lul en ik stop met me af te trekken zodat ze me kan vastnemen. Ze pakt me, ze trekt me net zo af als ik zelf deed en laat het puntje van haar tong steeds even kort tegen mijn topje komen. “Spuit maar in haar mondje lieverd.”, zegt Inge dan. ”Ze wil jouw zaad op haar tong proeven. Ze wil weten hoe je smaakt.” ‘Damn, ze kent me. Ze weet wat ik fantaseer.’

Een fractie van een tel later voel ik m’n billen samentrekken en m’n lul ineens net wat strakker zwellen. Inge voelt het ook, ik zie het aan haar gezicht. Ze weet wat dit betekent.

Terwijl de eerste golf van mijn zaad door mijn lengte begint te racen en ik mijn best doe om mijn ogen open te houden, zie ik hoe ons spel perfect in close-up door Inge’s telefoon wordt gefilmd terwijl op de mijne het meisje net haar mondje opent onder de nat glimmende eikel in haar handje. Oh damn dat is geil.

De eerste druppels van mijn uitspatting raken haar lippen, een paar raken haar kin, de rest verdwijnt in haar mondje als ze mijn pik net een beetje tussen haar lippen door naar binnen neemt. Maar deze keer laat ze het me zien. Deze keer sluit ze haar mond niet strak rond mijn staaf als anders wanneer ze geen druppel van mijn zaad wil missen. Deze keer wil ze dat we morsen en dat ik zie hoe mijn vocht geil naar beneden druipt, zo tot op haar borsten, tot op haar strakke blote tepeltjes. Zo vreselijk geil. Ze wil het gefilmd hebben.

Ze geeft me een minuutje om weer bij zinnen te komen en me de kans te geven mijn wankele evenwicht vast te houden. Ik zou bijna echt haast omvallen, zo intens doet ze me steeds klaarkomen als ze me pijpt, het zou onhandig zijn om nu om te lazeren.

Langzaam trekt ze haar handje naar voren over mijn lul en likt ze het gemorste zaad van mij en van haar vingers af. Ze laat me los, kijkt naar haar borsten en veegt met haar vingers een paar druppels weg. Vingers die ze traag als een perfecte genietster in haar mondje steekt en me tegelijk glimlachend haar zalige ‘hmmmm’ laat horen.

“Zo”, zegt ze even later. “Zullen we ons filmpje dan ook maar op X zetten?” 

En ? Welk filmpje denk je dat het is?

1

Een reactie plaatsen