Verhalen, verslagen, herinneringen.

Mijn Seksdagboekje : Over dit

Leestijd: < 1 minuut

Hi lieverds.

Waarom niet he? Zomaar leuk om te lezen misschien?

Een tijdje geleden mocht ik van een vriend het Seksdagboek van Heleen van Royen eens een keertje lenen. Al vanaf het eerste hoofdstukje was ik verliefd op wat ze daar schreef. Soms simpel en plat over wat de seks was, maar vaak boeiend en fascinerend om echte seks eens door de ogen van een ander te lezen. Geen verzonnen verhalen, maar gewoon een eerlijk verslag met hoogtepunten, dieptepunten en stiltes. Vlammend hete seks, maar ook gewone onderhoudsseks. Zoals we het allemaal in bepaalde mate wel beleven denk ik.

Het inspireerde me. Het boekje daagde me uit om mezelf ook bloot te geven aan wie het maar lezen wil. Deze website is het begin wat ik wil maken aan al mijn vertellingen.

Maar ik pak het wat anders aan dan een echt dagboekje, ook al zegt de titel van mijn website het. Sommige dingen die je lezen zal zullen enkel aan mijn fantasie ontsprongen zijn, complete verzinsels. En andere zullen waarheden bevatten. Soms geef ik diepe verlangens bloot, in de hoop ooit een geboeid oor te vinden en een moedig iemand te treffen die met me in contact wil komen. Wie weet om enkel te praten over schrijven, fantasie├źn, seks, swingen, polyamorie en meer spannende dingen.

Oh ja,

Er is meer. Sommige verslagjes en verhaaltjes zullen van vrienden zijn die ik hier ook een plekje geef om gelezen te worden. Over henzelf, hun belevenissen of uit hun fantasie. En weer andere verhalen blijven voorlopig nog even beperkt voor een select publiek. De intiemste cirkel om me heen die ik mijn grootste en spannendste laat lezen. Wie weet publiceer ik die ooit ook nog eens voor iedereen.

Liefs,
Rob

3

Een reactie plaatsen