Verhalen, verslagen, herinneringen.

Vrijdag 11 December : Wowsers

Leestijd: 22 minuten

Ik ben niet zo’n snelle schrijver als Niene, maar toch heb ik m’n best gedaan om mijn onverwachte avontuur met Jesse vast te leggen vanuit mijn beleving. Wow wat was dat bijzonder.

Jesse is een prachtige vrouw die ik al jaren als vriendin goed ken. Stiekem heb ik in mijn dromen al eens gefantaseerd hoe het zou zijn om iets meer met haar te beleven, maar nooit zou ik die stap zelf hebben durven zetten. Nou ja, nooit totdat Niene en ik meer avontuurlijk zijn geworden in het laatste jaar. Het maffe jaar waarin we zoveel ontdekt hebben samen, met elkaar en over elkaar. Het lijkt alsof de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Toen dat telefoontje van Niene binnen kwam heb ik minstens een kwartier eerst stilgezeten in mijn auto voordat ik durfde te gaan rijden. En toen was het zover.


Het is bijna zes uur als ik klaar sta om aan te bellen. Ik ben nerveus.

De hele middag raasde dat belletje van Niene door m’n hoofd heen. Zo erg dat ik me tegen het eind van de middag nergens meer op kon concentreren en maar wat eerder naar huis ben gereden. Niene deed de voordeur al glimlachend voor me open toen ik al voor vijf uur de oprit opdraaide. “Ik wist het wel schatje. Je hebt het nog later gemaakt dan ik eigenlijk dacht. Knap hoor”, zei ze toen ik de deur binnen stapte en ze me een speelse tik op mijn billen gaf.

“Ik heb schone kleding voor je op bed liggen, je nette broek, een mooie zwarte suède riem en je favoriete zwarte overhemd. Ik denk maar dat je je gympen eronder aan moet houden. Dat staat wel ‘hot’”, ging ze verder na me een snelle kus op mijn lippen te hebben gegeven. “Maar nu ga je eerst maar eens douchen.” Ze pakte mijn laptop tas aan en duwde me zachtjes richting de trap, naar onze badkamer boven. “Goed glad scheren he lieverd, je weet maar nooit wat ze met je van plan is.”

Even later stond ik onder het hete water het scheerschuim van mijn gezicht te spoelen en met mijn elektrische tandenborstel in mijn mond toen ik de deur van de badkamer achter me hoorde opengaan. “Je hebt nog een half uurtje als je te voet gaat. Tijd genoeg voor een korte inspectie he?” Voordat ik mezelf kon afvragen wat die kleine duivelin van me in gedachten had voelde ik haar handen op mijn heupen pakken om me te doen omdraaien. Niene zat, enkel gekleed in een slipje en haar beha, gehurkt voor me en keek speels glimlachend naar mijn druipend natte slappe lul. “Hmmm, kan er mee door, maar hiervan gaat ze niet onder de indruk zijn hoor.” Haar ene hand gebruikte ze voor haar balans en met de andere pakte ze mijn lul vast en trok ze hem strak omhoog. Even maakten haar ogen contact met de mijne voordat ze haar tong tussen haar glimlach door ver uitstak en mijn ballen van onder naar boven langzaam helemaal likte. “Geef je scheermesje eens. Ik voel nog wat stoppeltjes”, grinnikte ze. Mijn lul begon zachtjes aan te veranderen in een hardere versie van zichzelf door haar aandacht. Zelfs toen ze mijn even later eraan onder de waterstraal uit trok, me inzeepte met scheerschuim en voorzichtig mijn zakje van de laatste stoppeltjes begon te ontdoen. Haar vasthouden veranderde in aftrekken wat ze telkens even pauzeerde om ook de onderkant van mijn paal glad te maken. “Afspoelen”, zei ze en ze duwde me terug zodat het water net over mijn schouders heen spoot en mijn borst en lul goed raakte. Zelf werd ze ook nat van het gespetter en zag ik hoe haar tepeltjes strak zichtbaar werden door de natter wordende stof van haar gladde witte beha heen. Ze gebruikte nu beide handen om mijn lul en ballen goed te wassen en ondertussen plagerig mijn eikel te masseren. Toen al de zeep verdwenen was zei ze vrolijk, “nog een testje” en ze stak haar hoofd vol onder het water om haar mond diep over mijn harde lul te kunnen laten glijden. Haar lange blonde haren, haar hele lichaam, alles was binnen tellen kletsnat terwijl ik voelde hoe ze hard aan mijn lul zoog en me afwisselend pijpte en aftrok. Telkens gooide ze af en toe even een korte glimlach in mijn richting en voerde ze haar tempo vlot steeds intenser op. Zomaar een paar minuutjes verwende ze me totdat ze abrupt stopte en zei, “ja, die doet het prima. Daar gaat ze prima van genieten.” Snel kwam ze staan en zoende ze me even diep voordat ze zei, “en nou niet meer treuzelen, anders kom je nog te laat.” Ze stapte de douche uit en gebaarde me dat ik me nog snel even met zeep moest wassen en dan eruit moest komen om op tijd naar mijn date te kunnen vertrekken.

Nog voordat mijn vinger de deurbel raakt gaat de voordeur met een klik open en zie ik Jesse met een verlegen blik naar mij kijken. “Kom binnen Stev”, klinkt er verrassend helder uit haar mond. Duidelijk een geoefend zinnetje want zodra ik binnen stap doet ze de deur achter me dicht en blijft ze stilletjes wat verloren staan wachten terwijl ik m’n jas uitdoe en aan de kapstok hang. Ze heeft een prachtig lang slank avond jurkje aan. Donkere kousen eronder, een klein gouden armbandje, een hals ketting boven een half diep decolleté wat twee mooie borsten keurig verbergt en simpele, precies passende subtiele make up. Een perfect plaatje.

“Wil je een wijntje?”, zegt Jesse dan met een al wat minder verzekerde stem voordat we zelfs een pas uit de hal hebben gezet. “Ow sorry, ik bedoel, ehh … kom binnen.” Met haar plots nerveuze stemmetje maakt ze me gewoon een beetje aan het grinniken. Als ik zelf nu wat steviger in mijn rol stond zou ik zo op haar af willen stappen om ze in mijn armen te nemen en ze gerust te stellen, maar die stap voelt nu nog aan als veel te vroeg. Ik weet eigenlijk net als haar nu even niet goed hoe ik mezelf moet houden.

Ik loop achter Jesse aan de woonkamer binnen en zie van daaruit op de tafel in de open keuken een bekende tas met zo te zien wat boodschappen er in gereed staan. “Laat me eens raden”, zeg ik terwijl ik duidelijk mijn blik even op de tas richt. “Ja, die hebben Niene en ik vanmiddag gekocht. Direct na onze lunch bij de supermarkt. Samen.” Typisch Niene. Ook bij spontaan opwellende plannetjes nog even gauw wat details regelen om de kansen op succes zo hoog mogelijk te krijgen. “Zal ik dan maar gelijk beginnen aan mijn Pasta?”, zeg ik en begin alvast te lopen naar de keuken. “Ja lekker”, zegt Jesse gelijk, “ik heb best wel honger.”

Even later staan we samen een simpele maaltijd voor ons tweetjes voor te bereiden in haar keukentje. Ze geeft me pannen en andere spulletjes aan die ze uit haar lades en kastjes tevoorschijn haalt, terwijl ik de ingrediënten begin schoon te maken en te bereiden. Ondertussen kletsen we een beetje over wat we zoal lekker vinden om te eten of om zelf te maken. Net als voor mij is Italiaans eigenlijk wel een van haar favorieten. Zeker als je de sfeer van een klein echt Italiaans restaurantje erbij denkt.  Even later gaat ze in de kamer de tafel dekken voor twee en vraagt ze of ze een leuk muziekje zal opzetten. “Ja hoor, doe maar lekker iets wat jij fijn vindt. Ik ben benieuwd naar je smaak,” antwoord ik haar terug. Terwijl ik wat verder doe met het eten hoor ik op de achtergrond even laten een lekker ontspannen lounge muziekje de kamer in klinken. Best wel wat zwoele klanken zelfs. Dat zal vast leuk worden. 

“Is nu een goed momentje voor een wijntje”, vraagt ze me wat daarna als ze weer bij me in de keuken is komen staan. Zachtjes voel ik hoe ze een hand op mijn onderrug legt en daarmee de kleine kloof van ongemakkelijkheid probeert te overbruggen. Mijn interne durfal zou me nu omdraaien, haar in een innige omhelzing nemen en beginnen aan onze eerste diepe zoen. Waarschijnlijk minuten later al samen met haar half ontkleed de trap oplopen naar de slaapkamer en zonder eten aan een wilde nacht beginnen. Maar vanavond hebben we eigenlijk alle tijd ook al is dit onze eerst keer op ‘die’ manier samen. Dus mijn rustige ik mag eerst aan de beurt zijn en onze maaltijd afmaken om samen ontspannen en heerlijk van te genieten.

“Ja lekker”, antwoord ik. Jesse pakt een flesje rode wijn van de kamer tafel en schenkt de twee glazen in die ze al bij onze borden gereed had gezet. Ze pakt ze beide op en komt ermee de keuken in om mij ook een slokje te laten nemen terwijl ik de laatste hand legt aan het avondeten. Ik neem een klein slokje en ben aangenaam verrast door de heerlijke smaak van de wijn. “Eigenlijk ben ik helemaal geen wijnkenner”, biecht ik haar op, “maar deze valt wel precies in de smaak bij me.” Jesse glimlacht en zegt, “mooi, ik heb ook maar wat gegokt. Ik drink ook zelden rood. De juffrouw van de winkel zei dat deze ideaal was voor eerste afspraakjes.” “Laat me eens raden”, zeg ik haar, “je bent de hele middag met Niene gaan winkelen?”

Met de twee pannetjes in onze handen lopen we de woonkamer binnen als Jesse me antwoord, “een beetje wel ja.”  Ze glimlacht als een prinsesje als ik haar stoel vervolgens van de tafel af gereed houdt om haar te laten gaan zitten. “Hihi, dat had Niene al voorspeld”, giebelt ze een beetje. Mijn licht verbaasde blik krijgt snel opheldering als ze toevoegt, “dat je de stoel voor me zou vasthouden om me aan tafel aan te schuiven.” Die twee hebben me de hele middag vast al doorgelicht, denk ik bij mezelf. Wat wil ik daarmee? Gewoon doen wat ik vanzelf zou doen en voorspelbaar zijn? Of expres andere dingen gaan doen en een proberen om Niene’s informatie te laten mislukken? Ach laat het los Stev en ben gewoon jezelf. Ook al weet Jesse alles al, enkel zo geniet je van deze mooie avond met Jesse.

Ik schep onze borden vol terwijl Jesse stilletjes, vol aandacht, mijn bewegingen volgt. Ze ziet me een beetje in gedachten zijn en zegt, “geen zorgen hoor Stev. Niene heeft niet alles van je verklapt. Enkel dat je weet hoe je een vrouw fijn verwent. Maar de details daarvan wil ik vanavond zelf van je leren.” Ze neemt gelijk een hapje van haar bord en geniet zichtbaar van wat ze proeft. “Hmmm lekker”, zegt ze, “nee dat zei ik fout”, gaat ze even daarna verder. Verbaasd over haar woorden kijk ik haar aan om te snappen hoe je ‘lekker’ verkeerd kunt zeggen. “Nee, ik wil de hele nacht van je leren”, maakt ze ervan met een kleine verlegen knipoog. Die vibe komt helemaal goed.

“Ik heb eigenlijk wel honderd vragen in m’n hoofd voor je”, zegt Jesse iets later als onze borden al wat verder leeg zijn en we over normale dingen hebben gekletst. “Maar ik ga er geen van stellen. Ik wil gewoon genieten van jou en zo’n speciaal avondje.” Ik voel al aan haar stem dat ze rustiger is geworden dan toen ik pas binnen stapte en zij en ik als verlegen tieners om elkaar dwarrelden. Ik net zo eigenlijk. Ik voel me ook rustiger dan toen. Dat eerste uurtje vol spanning en nervositeit heeft plaats gemaakt voor ontspannen gevoelens en gerustheid in een fijne avond. Hoe het verder ook loopt.

“Als je er toch een moest stellen, welke vraag brand dan het hardst?”, vraag ik haar dan toch een beetje voorzichtig. “Nee, nee, ik wil ze echt niet stellen. Daarvoor voelt alles nu veel te goed”, antwoord ze vrij besloten als eerste reactie. Maar ik zie dat ze toch met iets blijft spelen in haar gedachten wat ze eigenlijk toch wil weten. Mijn hoofd puzzelt even wild om te zien of ik in haar gezichtje kan lezen wat ze wil weten, maar al snel laat ik het ook maar gaan, de vlinders in mijn buik genieten nu lekker. Ontspannen kletsen we lekker verder terwijl we onze borden leeg eten en van het wijntje genieten.

“Kom, we ruimen even lekker af en dan schuiven we even in de bank”, zeg ik Jesse als we een kwartiertje later achter onze lege borden en lege glazen een beetje door onze brave onderwerpjes heen gelopen zijn en beide nieuwsgierig zijn naar meer. Samen lopen we de keuken, spoel ik even de borden en het bestek af en zet ik het in de vaatwasser terwijl Jesse geamuseerd naast me blijft staan en toekijkt hoe ik in haar keukentje rond rommel alsof ik een keukenhulpje ben in plaats van een spannende date. Als ik klaar ben en m’n handen nog even gewassen heb geeft ze me een handdoekje aan om me af te drogen en valt er even een stilte als haar vingers mijn hand raken. Jesse doet een stapje achteruit tot ze met haar billen tegen de rand van het aanrecht staat en ze haar beide handen erop zet en probeert ontspannen te staan. Waarom wachten, denk ik bij mezelf en ik zet een paar stappen in haar richting tot ik vlak voor haar sta. Met mijn handen nog in het handdoekje tussen ons in ga ik dicht tegen haar staan, kijk ik haar in stilte direct in haar ogen aan en wacht ik op wat zij zal gaan doen. Langzaam beweeg ik mijn hoofd langzaam naar het hare tot ik op centimeters afstand haar adem op mijn lippen voel en haar ogen vast voel zitten in mijn blik. Seconden gaan in stilte voorbij totdat zij haar zet doet, langzaam haar hoofd een beetje kantelt en mijn lippen met de hare laat kennismaken terwijl onze ogen zich langzaam sluiten. De zoen is zo zacht en langzaam dat we elkaar minutenlang enkel zo teder strelen dat het lijkt alsof we bang zijn te exploderen als we harder contact maken dan de druk van een veertje. Enkel de zachtste kieteling van onze lippen tegen elkaar, elk reliëfje, elk zachte gevoelige plekje proberen we te ontdekken bij elkaar. De hele tijd blijven haar handen aan het aanrecht en de mijne klem tussen ons in de handdoek zonder intentie om op hol te slaan en elkaar daar ter plekke te verslinden.

Pas als we onze ogen weer openen verbreken we even de betovering en proberen we in elkaar te lezen wat de volgende zet is. Je hebt alle tijd Stev, denk ik bij mezelf. Een hele avond nog, een lange nacht, wees geduldig, laat haar maar sturen. En wat als zij nu precies hetzelfde denkt? Dan staan we hier over een uur nog. Ik kan het wel vol praten met duizend vragen, maar wat als ik dat nu eens niet doe?

Ik doe een stapje achteruit, leg het handdoekje op de tafel en zeg, “kom, we gaan lekker wat in de bank zitten.” Terwijl ik eigenlijk hier ter plekke al wild wil tekeer gaan met haar, onstuimig zoenen, onze kleding hier verliezen en hard vrijen op het aanrecht, probeer ik toch die man te zijn die ik het liefst ben. Eentje die spannend is en toch met geduld en kalmte een vrouw kan verwennen. Maar verdorie wat voel ik die seks chemie tussen ons branden zeg.

Even later zitten we braafjes naast elkaar op de bank met onze glaasjes wijn net volgeschonken een beetje onwennig te wachten op … ja op wat eigenlijk? Op die honderd vragen die we voor elkaar hebben? Ik heb er maar een nu. Wat nu? Elke vraag die daarnaast door mijn hoofd knalt heeft gelijk al een antwoord. Wat vond je van het voorstel van Niene? Nou, je zit hier toch nu Stev! Wat denk je zelf dat ze ervan vond?

Samen drinken we slokjes van onze wijn en begint het gesprek over wat Jesse vanmiddag meemaakte. Niene had nadat ze mij gebeld had gelijk gezegd dat Jesse met haar mee moest naar wat winkels, voor ‘boodschapjes’. “We zijn een paar boodschapjes gaan halen voor het eten en we hebben deze fles wijn gauw gekocht. En toen nam Niene me mee naar …”. Even aarzelt Jesse. Ik zie hoe ze twijfelt. Misschien sprak ze haar mond voorbij. Of misschien vindt ze het juist leuk om me te doen wachten. Misschien wil ze dit stuk op de bank, samen kletsen, liefst nog heel lang. Tot de wijn haar remmingen wegneemt en ze los durft te gaan en zich kan overgeven aan die wilde fantasie die haar vanmiddag in de schoot werd geworpen.

“Niene nam me mee naar een lingerie winkel”, zegt ze dan terwijl ze haar hoofd wat omlaag doet en me met schuin naar me toe gerichte ogen verlegen aankijkt. Ik voel hoe mijn binnenste haast zichtbaar begint te razen van opwinding. Als ik daar nu aan toe geef dan ligt haar jurkje over een paar tellen op de grond naast de bank en begint onze wilde dierlijke kennismaking nu meteen. Voordat ik echter goed na kan denken over hoe ik echt zal reageren staat Jesse op van haar plekje naast me op de bank, pakt ze mijn glas aan en zet ze dat met het hare samen op het salontafeltje. Dan draait ze zich om en kijkt ze me aan terwijl ze haar handen langs haar mooie jurkje zachtjes een beetje omlaag laat glijden. Langzaam draait ze haar rug naar me toe, knielt ze op het hoogpolige vloerkleedje, kijkt ze me over haar schouder verlegen aan en zegt ze zachtjes, “maak je het ritsje los alsjeblieft?” Het laatste stukje twijfel in me, over welke kant deze avond op zal gaan, rent daarmee keihard mijn hoofd uit. 

Zacht leg ik mijn handen op haar schouders en streel ik haar over de zachte stof van haar jurkje, tot aan haar armen en teder terug naar haar hals. Als ik mijn vingertoppen over haar huid omhoog laat glijden tot aan de rand van haar haren draait ze haar hoofd schuin en weet ik dat ze haar ogen sluit om mijn aanraking goed te voelen. Langzaam laat ik mijn vingers weer naar beneden glijden over haar gladde, zachte, heerlijke huid tot aan de rand van haar jurkje waar ik het kleine lopertje van het ritsje tussen duim en wijsvinger neem. Mijn ene hand houdt voorzichtig de stof vast terwijl ik met de andere het ritsje langzaam naar beneden trek. Een sproetje groet me als eerste als het tussen de kanten van de stof verrast naar me kijkt en me voor het eerst van haar leven ziet. Nog wat lager zie ik een zacht rood sluitinkje van wat een heerlijk behaatje moet zijn onder het ritsje tevoorschijn komen. Onderaan stopt het ritsje en zie ik haar ruggenwervels kleine lieve deukjes maken in rug die me nu al uit wil nodigen om zich door mij te laten kussen. Met haar armen gekruist over haar borsten op haar jurkje draait Jesse zich langzaam om totdat ze terug op haar knieën tussen mijn benen zit. Haar ogen kijken in de mijne terwijl ze haar houding zacht vast houdt en met diepe teugen adem haalt zodat haar armen haar ritme op haar borsten duidelijk voor mij zichtbaar volgen. Haar ogen dwalen langzaam naar beneden en voel ik contact maken met mijn lippen. Lippen die ze vast zo meteen wil voelen op de hare. Nog lager, over mijn borst naar benden, tot ze even vast blijven hangen op het plekje van mijn broek dat een groeiende bobbel niet lang meer zal kunnen verbergen. Plagend langzaam begint ze met een hand haar jurkje van een schouder af te doen en toont ze me haar naakte huid die lijkt te gloeien van verlangen naar een streling door mijn vingertoppen. Ze stopt als ik net het zacht kanten randje van haar behaatje achter de stof van haar sierlijke jurkje tevoorschijn zie komen en doet hetzelfde dan net zo uitdagend langzaamaan haar andere kant. Met haar jurkje nauwelijks hangend op haar zachte glooiingen wisselt ze haar handen zodat elk aan de eigen kant met een duim zacht in de opgerolde stof pakt en kijkt ze me weer diep in mijn ogen aan. Dan keert ze haar blik naar beneden en trekt ze haar jurkje super langzaam over haar mooie vormen omlaag. Een lief kleine zacht rode beha staat perfect rondom haar lichaam gespannen en draagt trots haar licht glimmende borsten in haar perfect passende cups. Elk laat me een groeiend tepeltje zien, nauwelijks verstopt achter mooi kant, dat zich verlangend probeert te tonen aan mij. Ik zie Jesse’s opwinding in het ritme van haar adem en een kleine trilling van haar buikje.

“Ik wil je nu”, zegt ze dan met een zacht stemmetje. “Ik wil je nu helemaal voelen. Ik wil dat je elk plekje van mijn huid voelt. Ik wil dat je je geen seconde meer inhoud en samen met mij nu, de hele avond, tot diep in de nacht, elke ontdekking met me doet die we samen kunnen doen.” Met een soepele sexy beweging staat ze op, pakt ze haar jurkje vast wat rondom haar middel zit en trekt ze het naar beneden uit. Langzaam over haar heupen, verder naar beneden tot haar kleine rode slipje mijn ogen ontmoet. Over haar benen tot op de grond waar het in een cirkel rond haar voeten blijft liggen als ze er voetje voor voetje achterwaarts uit stapt. Slechts gehuld in een zacht rood setje en stay up nylons staat ze voor me en steekt ze haar armen naar me uit. “Kom, speel met me”, zegt ze dan alsof dit onderdeel was van een lang doordacht plan, zonder een spoor van twijfel nog in haar stem.

Als ik ga staan nemen we elkaar in een intieme omhelzing vast en ontdekken onze lippen voor het eerst een echte diepe zoen. Mijn handen glijden zacht over haar rug terwijl onze tongen spelen en we af en toe elkaar in onze ogen tegenkomen. Zachtjes voelt mijn linker hand haar billen en merk ik dat ze even met een schokje adem hapt als haar lichaam op de aanraking reageert. Ze draait zich een beetje en pakt met haar linker hand mijn rechter van haar onderrug, pakt mijn middel en ringvinger samen in haar Palm en duwt ze samen tegen de stof van haar slipje. “Stop je vingers diep in me alsjeblieft, maak me gek”, zegt ze dan geil en verloren aan een opwelling van ongeremde lust die haar gegrepen heeft. Mijn linkerhand glijdt van haar billen omhoog en grijpt haar stevig achter langs rond haar borstkas als ik met mijn rechter vlot doe wat ze van me verlangt. Mijn hand glijdt in haar slipje, voelt hoe nat haar lipjes al op me wachten en stuurt mijn twee vingers diep haar warme strakke kutje binnen. Ik voel hoe ze haar hele lijfje aanspant om me in haar lichaam te verwelkomen en hoe ze daarna alles loslaat om zich bij mijn eerste wilde bewegingen al volledig over te geven aan het genot wat ze voelt binnenkomen. Even probeert ze door te gaan met zoenen maar al snel heeft ze nauwelijks meer voldoende controle om daar ontspannen te zijn terwijl ik haar vrouwelijke plekje bestook met wilde aanvallen. Haar mond valt open als ze diep naar adem moet happen en zich trillend op haar benen probeert staande te houden. Als een gevangen leeuwin kan ze enkel nog happen naar mijn keel en soms haar tanden hard in mijn huid zetten alsof ze zich verdedigen moet maar tegelijk niet wil dat het spel stopt. “Ja, ja, nngggg, ja, ja, oewwwwww”, slaakt ze ineens hard uit als ik voel hoe haar trillen veranderd in wild schokken en mijn beide handen haar volle gewicht moeten gaan dragen omdat ze nu al te grazen wordt genomen door haar eerste hevige orgasme. Haar rechterarm die om mijn nek hing probeert zich in alle macht vast te klampen terwijl haar linkerhand in paniek probeert mijn hand aan haar kutje tot stilstand te smeken. “Stop, stop, stop, alsjeblieft, stop”, smeekt ze me dan. Ik breng mijn hand met een glimlach tot stilstand en voel het pulsen van haar kutje nog even doorgaan in mijn vingers totdat ik aan haar ogen kan zien dat de stortvloed langzaam wegebt.

Ik haal mijn vingers zachtjes uit haar lichaam, draai haar met haar rug naar me toe en trek haar zachtjes achter me aan haar bankje op. Ik ga met mijn benen breed zitten en draai haar zo dat haar benen over mijn rechterbeen liggen en Jesse op haar zij tegen mijn borst leunt met haar hoofd in mijn hals verstopt. Mijn beide armen sla ik om haar heen zodat ze even helemaal in mijn geborgen veilige grip kan wegkruipen om nog minutenlang na te genieten van de warme roes van genot die haar overvallen heeft. “Hmmm, dat was heerlijk”, zegt Jesse na een poosje, “Niene had gelijk. Laat hem beginnen met je staand te vingeren zei ze. Daar ga je van genieten. Fuck Yes. Dat was echt meer dan ik verwacht had.” Die opmerking van Jesse brengt een grote glimlach op mijn gezicht als ik door krijg dat Niene en Jesse wel heerlijk veel besproken hebben als aanloopje voor deze avond en nacht. “Dus heb ik nog iets in te brengen vanavond? Of is het hele script al uitgewerkt door jullie tweetjes”, zeg ik tegen Jesse met een duidelijk hoorbare grinnik in mijn stem. Jesse beweegt haar linker arm en een tel later voel ik haar stevige grip op mijn lul door de stof van mijn broek en onderbroek heen. “Jij hebt daarnet al wat ‘ingebracht’ he. Maar als je gehoorzaam bent mag je dit hier strakjes ook nog inbrengen”, zegt ze terwijl ze mijn half slappe speeltje uitdagend begint te kneden door de stof heen.

Even later duwt ze me achterover op het bankje en komt ze boven op me liggen. “Vertel eens”, begint ze dan, “wat zou jij willen?” Mijn handen liggen zachtjes op haar rug, mijn vingers, nog een beetje moe, voelen hoe het zweet van de inspanning de donzige haartjes van haar onderrug zacht maakt. Haar handen spelen met mijn haren terwijl ze wacht op mijn antwoord. Ik voel haar zachte borsten geklemd tussen onze lichamen gloeien van haar warmte terwijl ze me elke paar tellen een zacht kusje geeft op mijn wangen, mijn lippen en het puntje van mijn neus. “Wat ik wil is simpel”, begin ik mijn antwoord, “ik wil dat jij geniet van elke tel dat we samen zijn.” Ze pakt met haar beide handen mijn hoofd vast, kijkt me recht aan en zegt, “elke tel tot nu toe was al heerlijk Stev. Zeker die van het laatste momentje.” Een heerlijke diepe tongzoen onderstreept haar woorden voordat ze verder gaat en zegt, “en al de tellen die nog volgen vannacht komen ook wel goed.”

Nog een zachte kus op mijn lippen en dan stapt ze van me af. Zodra ze naast het bankje op het kleed staat met haar rug naar me toe, kijkt ze over haar schouder naar me, steekt ze haar hand naar me uit en zegt ze, “kom, we spelen boven verder. In mijn bed.” Zodra ik opsta pakt ze mijn hand en trekt ze me achter zich aan naar de hal en verder door naar de trap naar boven. Haar kontje wiegt veel te uitdagend voor me op ooghoogte bij elke trede die ze neemt. Halverwege de trap blijf ik dan ook stil staan en kijkt ze me verbaasd aan als ze voelt dat ik niet meer mee geef. Ik kijk haar ondeugend aan en laat haar even zien dat het haar billen zijn die me even gevangen hebben met hun speelse bewegingen. Zonder een verder woord maak ik mijn hand los, grijp ik met beide haar slipje en trek ik het vlot tot op haar knieën naar beneden. Nog voordat ze verder kan reageren trek ik haar heupen een beetje naar me toe zodat ze zich voorover moet buigen om haar evenwicht te bewaren. Haar lipjes glimmen in mijn blikveld en worden tellen later gevonden door de mijne en door mijn tong die samen direct beginnen aan een plagerijtje even snel op een trap. Jesse reageert verrast, alweer haar beurt, maar geeft zich al snel volledig over aan dit nieuwe spelletje. Het standje zo halverwege de trap is meer dan moeilijk maar de lust in ons beiden maakt dat we genieten van dit momentje. Jesse tilt een been op , draait zich en zwaait haar been over mijn hoofd zodat ze haar hiel op mijn schouder kan laten rusten. Mijn mond stort zich volledig op haar kutje wat nu beter voor mij binnen bereik komt. En op haar clitje wat net bijgekomen was van de eerste ronde die we beneden speelden. Diep zuig ik haar knopje mijn mond binnen en ravot ik ermee met mijn tong zodat Jesse weer binnen tellen staat te trillen op haar been. Ze gooit haar hoofd achterover in haar nek terwijl ze haar beide armen nodig heeft om steun te vinden aan de leuning en de trap. Ze geniet en laat dat weten door diep, schokkend en hard te hijgen. Ze krijgt het voor elkaar om een hand vrij te maken, zich enkel net staand te houden door met de andere hard de leuning te grijpen, om me na een paar tellen hard bij mijn haren te grijpen en mijn hoofd van haar weg te trekken zodat ze haar clitje kan bevrijden van haar aanvaller. “Stop, stop”, zegt ze haast smekend, “bed … “ En ze probeert zonder direct succes haar been weer terug te trekken. Ik geef toe aan haar bede en help haar vlot om weer te gaan staan en door te lopen naar boven. Op haar kamer blijft ze staan naast haar bed, draait ze zich om en strekt ze haar armen naar me uit zodat ze die om mijn nek kan draaien. “Toe. Laat me even bijkomen”, zegt ze met een zacht stemmetje als ze haar hoofd in mijn hals wegstopt. “Jij weet echt hoe je een meisje gek maakt. Niene had gelijk. Je bent een beest.”

Even maakt ze me aan het grinniken, maar dan zeg ik zacht, “maar ik ben ook een man die weet dat je af en toe moet rusten. Dus ga maar even liggen meisje. Dan mag je heel even bijkomen voordat ik je verder onder handen neem.” Jesse blijft gewoon even staan en klemt zich wat strakker rond me. “Nee. Ik wil gewoon even zo blijven staan bij je”, antwoord ze me terug. “Als ik loslaat neem je me vast weer te grazen”, zegt ze er giebelend achteraan en ik voel hoe ze haar grip op me wat steviger maakt om me daar te houden waar ik sta. Een raar gevoel, ik helemaal gekleed, zij in haar lingerie met twee nylons, nagloeiend van genot aan de rand van een bed waar we nog uren gaan genieten van elkaar.

“Blijf staan”, zegt Jesse dan als ze haar grip op me na minuten wat losser laat. Zachtjes laat ze haar handen over mijn schouders en borst naar omlaag glijden en gaat ze op de rand van het bed zitten. Haar aandacht nu op het los maken van mijn riem, het losmaken van het knoopje en het laten zakken van het lopertje van de kleine rits. Even kijkt ze omhoog in mijn geduldig wachtende ogen en gaat ze gelijk weer verder tot ze de kanten van mijn broek uiteen kan vouwen en ze met een nagel over mijn onderbroek kan strelen waar mijn half slappe lul nog niet beseft dat hij nu aan de beurt is. Haar handen pakken de rand van mijn broek vast en trekt die omlaag tot onder mijn knieën waarna ze me helpt om een voor een uit mijn broekspijpen te stappen. Dan legt ze haar aandacht terug op de bobbel in mijn onderbroek die langzaam begonnen is met groeien. Ik voel haar handen strelen over de stof op mijn ballen en over de onderkant van mijn lul. Weer kijkt ze me kort aan en zet ze daarna haar tanden dwars door de stof heen in mijn gevoelige vlees. Speels bijtend, zacht trekkend en stevig knedend maakt ze mijn lul snel keihard tot die strak staat achter de donkerrode dunne gladde stof van mijn onderbroek.  Dan voel ik uitdagend de nagel van haar pink mijn broek binnen dringen net naast mijn been af tot die met een langzame haal een scherp spoor trekt in mijn gevoelige dunne huid. Weer kijkt de me aan en ziet ze dat ik intens geniet van haar aandacht voor me. Dan opent ze haar mond, trekt ze mijn lul naar voren en laat ze het topje van mijn eikel met stof en al tussen haar lippen glijden. Ze kneedt mijn ballen door de stof van mijn onderbroek en pijpt me kletsnat totdat mijn onderbroek doorweekt is van haar speeksel. Bij elke beweging die ik haar hoofd zie maken zie ik haar borsten telkens kort in beeld en voel ik mijn lul harder en harder worden. Totdat ze rap en snel ineens mijn paal bevrijd uit mijn broekje, mijn slip tot op de grond naar beneden trekt en dezelfde verwennerij doorzet. Haar vingers masseren mijn ballen terwijl haar tong in haar mond wild stoeit met mijn eikel. Ruw vliegt haar mond op en neer over de lengte van mijn lul, maakt ze me kletsnat en knetter gek met genot. Dan wisselt ze even voor een langzamer spel als ze mijn lul in een stevige grip vast pakt, haar hoofd schuin draait zodat ze me glimlachend kan aankijken en speels met haar tong likjes geeft over mijn hard glimmende topje.

“Neuk me”, zegt ze dan zacht tussen twee likjes door. “Duw me op bed en neem me zoals je wil.” En wild pijpt ze me hard en diep verder. Vlot til ik haar dan omhoog, trek ik haar slipje uit tot op de grond, draai ik haar om en duw ik haar voorover op het bed op haar knieën. In een vlotte beweging zit ik een tel later op de mijne achter haar, duw ik haar hoofd bij haar nek diep in de stof van het dekbed omlaag en stoot ik mijn paal in een keer tussen haar kletsnatte lipjes door diep in haar gloeiende kutje. Een kreet van verrassing uit haar mondje klinkt hard de kamer in net voordat ik haar hard begin te neuken. Net voordat het mijn beurt is om wild op en neer te gaan. Mijn onderlijf ramt tegen het hare zodat mijn hard gezwollen paal in lange diepe halen tot achter in haar kutje stoot. Onstopbaar stoten we als beesten hard tegen en in elkaar tot we minuten later beide nat zijn van het zweet en Jesse zich uitgeput voorover op het bed laat vallen. Hijgend laat ik me naast haar vallen en hoor ik haar met haar gezicht diep in het dekbed zeggen, “beest. Je bent een beest.”

Plat op mijn rug lig ik naast haar uit te hijgen als ze uiteindelijk erin slaagt om zich op haar zij te draaien en me aan te kijken. “Daar ga je spijt van krijgen”, zegt ze grinnikend terwijl ze met haar hand de knoopjes van mijn overhemd een voor een losmaakt en dan haar hand op mijn doorweekte natte lul weet te leggen. Zonder pardon begint ze me even af te trekken voordat ze zich omhoog zet, over me heen komt zitten en mij weer diep bij haar binnen laat glijden. Langzaam op en neer bewegend begint ze zichzelf te vingeren terwijl ze me aan blijft kijken. Aan haar kreunen hoor ik dat ze zichzelf al snel bijna tot een orgasme brengt. Dan zegt ze, “als ik zo meteen klaar kom, gooi me op bed, neuk me zoals je wil en spuit me vol.” Ik voel hoe haar kutje mijn lul stevig en ritmisch begint te knijpen. Vlot tilt ze haar borsten over de rand van haar behaatje uit en gaat ze verder met spelen. De vingers van een hand spreiden haar lipjes en laten haar clitje vol over aan de vingers van haar andere hand terwijl ze mijn paal gebruikt om zich diep in haar kutje te vullen. Als ik even later speels in een tepeltje begin te knijpen voel ik snel hoe het pulsen van haar kutje sneller wordt en zie ik hoe haar orgasme haar begint te overspoelen. Nog net hoor ik haar zacht fluisterend zeggen, “ik kom, ik kom”, voordat ze schokkend tot stilstand komt bovenop me.

Een paar tellen laat ik haar zitten voordat ik haar wens uitvoer. Ik til haar van me af en laat haar op haar rug als een popje op bed vallen zonder dat ze nog iets zelf kan bewegen, helemaal uitgeteld. Ik til haar benen omhoog, ga op mijn knieën voor haar zitten, duw mijn lul omlaag en schuif zo bij haar binnen.  Ze spreidt haar benen en houd ze zelf vast met haar handen in haar knieholtes en herhaalt haar wens naar me terwijl ze me uitgeput geil aankijkt, “neuk me, neuk me zo hard je wil.” Met zulke woorden en de aanblik van haar lijfje, haar borsten die schudden in haar behaatje, haar ver open gesperde pupillen, heb ik niet veel meer nodig om snel zelf aan mijn hoogtepunt te komen. Tellen later, als ik het zweet langs mijn rug omlaag voel stromen en ik haar huid net zo hart zie glimmen van het hare, voel ik de golven genot door mijn lijf stromen, door mijn lul heen diep haar kutje in. Ik kan me nog net rechtop zittend houden aan haar benen, maar moet tellen later toch toegeven aan het verdwijnen van het laatste stukje energie uit mijn lichaam. Voldaan laat ik me naast Jesse op bed vallen en liggen we samen weer na te hijgen.

Minuten later kruipen we samen onder haar dekbed en geven we toe aan de rust. Nog even pakken we onze telefoons en sturen we Niene gauw nog een ‘Slaap lekker liefje’ en een kusje via de app.

Jesse heeft haar behaatje ook uitgetrokken en kruipt naakt tegen me aan. Haar warme borsten voelen heerlijk tegen de mijne. Haar been klemt me vast, duwt zacht tegen mijn ballen en tegen het natte slappe restje van mijn lege lul. Haar hoofd kruipt in mijn hals terwijl haar arm mij rond mijn borst vastgrijpt. Mijn hand speelt met haar haren. Samen vallen we in een slaap van pure uitputting.

0

Een reactie plaatsen