Verhalen, verslagen, herinneringen.

Eclips

Leestijd: 32 minuten

Een tinteling schiet door je lichaam als je ineens voelt hoe een koude druppel water onverwachts je lippen raakt. Je ziet niks door de blinddoek die nauw aansluit over je ogen, de hoofdtelefoon over je oren dempt met rustige muziek elk geluid van de buitenwereld en je handen en benen kunnen geen kant op, vastgebonden door zachte maar strak geknoopte stof. Maar alles is ok, je weet dat je veilig bent.

Een uurtje of twee daarvoor wilde je net in je auto stappen om naar huis te gaan toen je onverwachts twee handen stevig op je schouders voelde en een bekende stem het codewoord hoorde zeggen. Eclips. Meer zei de stem niet, enkel dat ene woord. Even wilde je uit reflex omdraaien om te kijken of hij het inderdaad was. Om hem verrast te begroeten en je beide armen strak om hem heen te slaan. Maar hij verstevigde zijn grip snel toen hij je aanzet voelde en herhaalde dat ene woordje iets duidelijker, nu direct gefluisterd in je oor, eclips. Vandaag was de dag dus. Het moment was gekomen wist je ineens weer toen het woord je herinnerde aan de afspraak die je vele weken geleden maakte. Er zou een moment komen dat hij je zou gaan verrassen en je precies dit woord zou laten horen. Hij zou je blinddoeken, je ontvoeren en je vierentwintig uur in zijn macht hebben. Alles zou geregeld zijn, je hoefde je nergens zorgen om te maken. De hele tijd zou je veilig zijn in zijn handen en de hele tijd zou je de zekerheid hebben dat je safeword, dat je maar van je lippen hoefde te fluisteren, alles zou laten stoppen als het teveel voor je werd.

Maar toen al wist je dat dat het laatste zou zijn wat je wilde doen. De spanning van het avontuur wat met dat woord zou beginnen had je vanaf het eerste voorstel in je grip. Sinds de afspraak liet hij echter helemaal niks los van de plannen in zijn hoofd. En vroeg je hem braaf ook nergens naar, geen enkele hint of aanwijzing. Dat zou het avontuur minder bijzonder maken. Maar van binnen hield je fantasie niet meer op met te bedenken wat er zou kunnen gaan gebeuren als het zover kwam. Hoe ver zou hij gaan?

Je was na zijn herhaling braaf stil blijven staan naast je auto en had je je ogen dicht gedaan zonder een woord te spreken. Dat was de afspraak. Hij had je zacht een blinddoek voorgebonden, je tas en je autosleutels aangepakt en je meegenomen naar een andere auto verderop. Hij had je voorzichtig op de achterbank gezet en in de gordel vastgemaakt, je handen in iets van boeien gedaan die ze strak vast zetten naast je bovenbenen en je toen ook al een hoofdtelefoon met drukke, maar mooie muziek opgezet. Helemaal niet zijn stijl had je nog even gedacht toen je de eerste noten hoorde. Toen hij naast je de deur van de auto dicht deed duurde het een paar minuten voordat hij zelf ook instapte. Je probeerde nog om wat geluiden te herkennen in de stille momentjes van de muziekjes, tussen de nummers door, maar je hoorde helemaal niks. Wat was hij aan het doen?  

Na een uurtje rijden zonder een woord te spreken of te horen had hij je geholpen met uitstappen en je vervolgens voorzichtig door onbekende straten en over vreemde paden geleid. Je voelde even kort oude ronde straatstenen onder je schoenen en daarna breder gladde hardstenen stoepranden. Soms hoorde je je kort de drukte van auto’s even door de hoofdtelefoon en wist je dat je niet in een van jullie eigen woonplaatsen was. De geuren die je neus verwenden waren je ook onbekend. Een vleug van iets zoets alsof er iemand met een suikerspin voorbij gelopen kwam. Dan weer aroma’s van een exotisch restaurant, verderop die van een winkel vol kaarsen.

Na een korte wandeling was je samen ergens binnen gegaan waar het al net zo lekker rook, maar dan stijlvoller. Het luchtje had je niet helemaal kunnen thuisbrengen. Je had er even moeten wachten met je handen op de rand van een stoel en snel daarna was je in een krappe lift omhoog gegaan. Dit moest een hotel zijn dacht je toen. Waar anders hebben ze een lift?

Hij had je een kamer binnen geleid, je even alleen laten staan midden op een lege vloer, toen je jas uitgedaan en je daarna zacht op een groot bed gezet. Je handen naast je op het bed voelden de zachte, gladde, luxe stof. Zachtjes deed hij gelijk je schoenen en je sokken nu ook uit. Eventjes vond je dat hij te snel ging, zonder voorspel van tedere strelingen direct op je naaktheid af toen hij ook je trui en je broek uit deed. Maar je vertrouwde hem volledig en je wist dat hij niets zou haasten. Alles had vast een plan en alles zou zeker langzaam gaan en na uren tot een ontknoping komen. Maar hij stopte niet na je broek en deed ook je shirtje, je beha en je slipje uit. De opwinding gierde door je lichaam. Je wist dat je naakt voor hem zat op de rand van het bed, met je handen schuin naast je op het bed en je benen een beetje gespreid. Wat was hij toch van plan?

Een momentje duurde het maar en toen voelde je een warm nat doekje zacht over je lichaam gaan, hij waste je. Hij waste je hals, je schouders en je benen. Maar ook je borsten en tussen je benen verzorgde hij je even met een heerlijk ruikende subtiele zeep. Zacht strelend verzorgde hij je met het water en droogde hij je voorzichtig af met een heerlijk zachte handdoek die al net zo bijzonder rook als de geur die je beneden oppikte. 

Daarna had hij je voorzichtig een kleine strakke beha aangedaan. Zijn handen voelden warm aan je naakte huid. Rustig en geduldig. Je voelde hoe je tepels net onder het randje van de zachte stof zaten en al hard stonden te smeken om meer aandacht van hem. Hij had zachte nylons over je benen langzaam omhoog geschoven, tot zo hoog hij kon. Je moest gaan staan naast het bed toen hij je een gordeltje rond je middel aan deed en de lijntjes ervan een voor een aan je kousen vast maakte. Pas daarna liet hij je in een slipje stappen en voelde je even later de stof zacht tegen je lipjes drukken. Lipjes die koud en nat voelden in frisse kamer. Je dacht toen dat hij je zou gaan laten liggen op het hoge bed en het zachte dekbed wat je net ervoor al voelde, maar eerst moest je van hem nog iets aantrekken. Zachte dunne stof die heerlijk aanvoelde gleed langzaam over je armen. Haast onvoelbaar lag het daarna op je schouders en met een koordje werd het jasje door hem voorzichtig rond je middel dichtgeknoopt.

De hele tijd had hij je vrouwelijke plekjes nog met geen vinger opzettelijk aangeraakt. Misschien had hij even iets langzamer met het natte doekje de rondingen van je borsten gevolgd, wellicht duwde een vinger iets harder door het doekje toen hij tussen je benen kwam en misschien voelde het wat sensueler dan enkel wassen, maar zeker was hij de hele tijd een heer gebleven. Nou ja, een heer die je blinddoekt, ontvoert en je tot op je naakte huid helemaal uitkleedt dan. Een heerlijk geurtje druppelde een paar tellen later een beetje in je hals toen hij je net op bed had gelegd. Het voelde aan als een zachte olie. Zijn handen verwenden daarna kort elk stukje van je huid dat niet bedekt werd door de dunne onbekende stof. Over je hals, een beetje onder de stof van het jasje door over je schouders, in je nek. Zacht over je handen en omhoog tot net onder de mouwtjes. Een korte fijne, ontspannende massage.

Toen je kort even een beweging maakte met je hand en je arm om hem te voelen, had hij zacht je pols vastgepakt en die vastgebonden met een stuk zachte stof aan een van de hoeken van het bed. Je had nog geen idee gehad dat hij dat spel met je wilde gaan spelen. Het onverwachte wond je intens op en gehoorzaam liet je hem doen wat hij wilde met je. De knoop zat strak, gaf je geen mogelijkheid te ontsnappen maar deed je geen pijn. Je andere arm en je beide benen volgden kort daarna. Je lag voor hem op een groot zacht bed. Gekleed in fijne lingerie, geblinddoekt, vastgebonden, je ademhaling was diep en geil.

De hele tijd klonk de muziek door op die hoofdtelefoon. Prima melodietjes die je geruststelden terwijl je niks zag en hoorde. Je was benieuwd wanneer hij je zou toestaan om iets te horen, wanneer je iets zou mogen zien, maar tegelijk voelde je de heerlijke spanning over je hele huid. Enkel je gevoel vertelde je nu wat hij met je deed. Enkel zijn aanrakingen, het bewegen van het bed, de warmte die hij uitstraalde als hij dichtbij kwam. En de hele tijd voelde je je veilig bij hem.

De koude druppel water die net viel rolt een stukje over je zachte lippen en dan uiteindelijk er stiekem tussendoor je mond in. Een zachte smaak van citroen groet blij je tong. Een tweede druppel en nog een paar meer volgen snel hetzelfde pad, je voelt het bed bewegen en dan voorzichtig zijn warme lippen op de jouwe voor een korte zoen. Net als je door hebt dat je hem direct voelt en wil reageren op de zoen, gaan zijn lippen weer even onverwacht weg als ze gekomen waren en vallen er nog een paar druppels citroenwater tussen je lippen.

Dan voel je eindelijk hoe de hoofdtelefoon bij je wordt af gedaan en hoe de muziek plaats maakt voor een kalme stilte. Pas na tellen begin je geluiden te herkennen van een stad. Van mensen die beneden op straat lopen te praten. Je hoort het rammelen van een oude fiets die over bolle straatstenen hobbelt en een blije hond die al spelend loopt te blaffen. Je hoort en voelt nu dat hij naast je op bed zit en met zijn vingers je haren zachtjes in model veegt. Je duwt je wang kort tegen zijn hand en voelt zijn warmte zo dichtbij en tegelijk zo ongrijpbaar. Het frisse van de kamer dat je eerst voelde ben je alweer vergeten. Of zou het echt verdwenen zijn door de kaarsjes? Kaarsjes die je nu pas ruikt. Wanneer heeft hij die aangestoken?

Een vinger raakt je lippen aan, je doet je mond een beetje open en voelt de vinger voorzichtig bij je binnen komen. De smaak van iets zoets vult je mond als je zacht je lippen sluit en de vinger zich langzaam weer terugtrekt uit je mond. Elk druppeltje van het lekkers in je achterlatend. Kort daarna is de vinger weer terug en proef je opnieuw die heerlijke zoetheid. Een subtiele smaak van een drankje met karamel, honing en stiekem wat alcohol. De hand voert je een paar keer zo totdat je ineens wat hards proeft in plaats van zijn vinger. Je vertrouwt hem en opent je mond wat verder om te voelen hoe een heerlijke bonbon tussen je lippen wordt gelegd. De hele tijd zegt hij geen woord en weet jij dat je ook niet mag spreken.

Zacht gaan zijn handen over de dunne stof die je lichaam bedekt en voel je de fijnheid van de lingerie die je lichaam bedekt door zijn vingers die er overheen glijden. Hij verkent je lichaam heerlijk teder. Je voelt enkel zijn vingertoppen strelen over je hals, je armen en ondeugend een beetje aan de zachte zijkant van je borsten. Diep adem je in, voel je je tepels harder worden tegen de stof van de onbekende beha en vraag je je af of hij je lust en verlangen al ziet. Hopend op een ontlading, een start van het wilde spel wat hopelijk snel komt. Ja, een kleine aanraking, hij zag je lichaam vragen en kon de verleiding niet weerstaan. Kort raakte hij een hard tepeltje aan. Je draait je bekken, je heupen dieper het bed in zodat je clitje strak tegen de stof van het slipje duwt. Alsof je hem wil smeken om daar nu zijn hand op je te leggen. Je hoopt dat hij het ziet.

Zijn vingers strelen over je middel en gaan langzaam naar beneden, over je heup waar het slipje het strakst zit en dan vlak langs een bandje af waarmee het gordeltje voorzichtig je nylons strak houdt. Weer draai je je bekken iets, ziet hij het nu dan? Maar geen verlossing deze keer.

Dan voel je ineens hoe hij het bed af stapt en naar de andere kant loopt. Je spitst je oren maar je hoort niets anders dan zacht zijn voetstappen en de geluiden van het stadsleven buiten. Geduldig wacht je verder en hoop je op een wilde ontploffing. Hoop je dat hij zijn kleding nu uittrekt en je snel keihard neukt en je helemaal verslindt tot jullie beiden enkel nog kunnen hijgen van genot. Maar het blijft stil. 

Ineens is er iets zachts dat even kort over je hals streelt en dan plots een hand die je hoofd opzij draait op het hoofdkussen. Even blijft het weer stil totdat je hem voorzichtig op de rand van het bed voelt steunen. Je voelt een van zijn benen tegen het bed staan en zijn andere knie een beetje ongemakkelijk steunend dicht bij je hoofd. Dan voel je ineens iets warms dat zacht tegen je lippen duwt en er met een zachte druk tussen door wil. Je opent je mond, klaar om hem met je tong te gaan verwennen als je proeft dat het iets harders is dan zijn mannelijkheid. Je verlangt eigenlijk verschrikkelijk hard naar zijn warme, hete lul die langzaam met een druppeltje voorvocht ondeugend je mond binnen glijdt. Je hebt nu al direct best wel zin in wilde brute seks. Een losbarsten van dierlijke lust. Je wil dat al zijn remmen falen en hij je neemt zoals hij wil.
En tegelijk wil je dat het spel dat nu speelt nog gekmakend lang duurt. Het onbekende ding dat je lippen ontmoet is echter te recht en te hard om zijn mannelijke speeltje te zijn voel je al snel. Je lippen gaan voorzichtig uiteen en het onbekende ding glijdt bij je binnen. Net als je begint te denken dat het een dildo is proef je een zachte gladde zoetigheid op je tong en begin je de geur te herkennen. Het is een gewone simpele lolly staaf, maar dan met een ronde bolle bovenkant. Hoe durft hij? Hij plaagt je midden in je erotische avontuur door een gewone lolly staaf in je mond te drukken en je eerst te doen geloven dat het zijn erectie was. Het maffe idee is zo raar dat je begint te lachen met het ding nog in je mond. Je probeert je lippen er omheen te houden en zelfs mee te spelen door sensueel het ding te likken als hij het langzaam een beetje uit je mond trekt, maar het is gewoon te grappig. 

Ineens valt een felle, fikse tik precies vol raak op je kutje. Met zijn platte vingers heeft hij je zo geraakt dat je clitje direct keihard begint te tintelen terwijl je van schrik je adem helemaal op slot zet. Die lolly was verdorie gewoon een afleiding om je ontspannen te krijgen, je te doen lachen zodat de tik die hij ging geven extra scherp aankwam. Je ademhaling komt schokkerig weer op gang terwijl je vol spanning wacht op zijn volgende zet. Gaat hij z’n tik herhalen, gaat hij je nu keihard te grazen nemen. Je wacht vol spanning maar je hoort en voelt niks. Hij is volledig stil. Totdat je een paar momenten later voelt hoe hij een been van je los maakt van het doek, je knie even kort buigt en daarna weer terug in dezelfde houding vast maakt. Maar dan met je benen nog wat verder gespreid dan daarvoor. Hij doet precies hetzelfde met je andere been waardoor je nu nog breder gespreid op bed voor hem ligt. Een beetje oncomfortabel maar de roes van je genot en de afwachting drukken samen moeiteloos dat beetje ongemak wel weg.

Weer laat hij je even in stilte liggen en voel je ineens weer een druppeltje met citroen smaak op je lippen vallen. Even daarna voel je hem weer op de rand van het bed steunen en ruik je het drankje met karamel en honing al langzaam dichterbij komen. Je steekt je tong al uit om zijn vingers af te likken. Stout doe je net alsof je zijn harde lul zo meteen in je mond verwacht. Je likt in gedachten zijn hele lengte langzaam van onder tot aan het topje en neemt hem dan tussen je lippen diep in je mond. Even was je verdwaald in gedachten als je merkt dat de vingers weg blijven. Voorzichtig doe je je mond nog een keer open, maar nu wat braver en wacht je in stilte. Dan komt het geurtje weer dichterbij. Langzaam wordt het sterker. Auww, yesss, ahhhhhh. Weer een keiharde tik direct op je clitje. Weer voel je de hitte door je lichaam schieten, alles warm worden en je hoofd rood opgloeien. Hmmmm. Die verrassing is heerlijk.

Nog een momentje van rust en stilte en dan maakt hij zacht een van je handen even los van het doek dat je vastbindt en legt hij je arm langs je lichaam naar beneden. Een paar momentjes maar en enkel die ene arm. Je andere arm en beide benen moeten van hem blijven waar ze zijn. Kort voel je met je vingers de gladde stof van je nylon en voel je een koordje van het gordeltje als hij je hand vastpakt en die begint te besturen. Hij doet het zo dat hij bepaalt wat je vingers gaan voelen, stevig maar niet te hard zit je in zijn grip. Eerst voel je het dunne jasje dat op je heupen rust, dan dezelfde sensuele stof op je middel en hoger op je buik. Zijn hand tilt de jouwe op en laat je vingers onder de stof van het jasje doorglijden over de zachte kant van het behaatje. Hij stuurt je zo dat je wijsvinger kort even mag spelen met je eigen tepeltje. Je voelt bijna verrast hoe hard het is en hoe het snel nog harder wordt als je jezelf even plaagt. Even kort staat hij je dat toe. Dan doet hij je hand verder glijden over de warme huid van je zachte borst, verder omhoog weer onder de stof door tot op je blote schouder.

Hij houdt je hand daar even stil en je voelt hoe hij z’n lichaam verplaatst. De geur van het drankje weer dicht onder je neus. Je zet je alweer schrap. Maar dan proef je zijn lippen op de jouwe voor een zoen die je op een andere manier doet tintelen van genot. Veel te kort. Want voor je kunt beginnen te genieten voel je dat hij weer rechter op gaat zitten, je hand weer van je schouder af haalt en terug daar legt waar hij eerder vast zat aan dat doek. Even later legt een spannende strakke knoop in de zachte stof je pols weer vast zodat je weer niets kunt bewegen. Opnieuw volledig overgeleverd aan hem en aan zijn wil.

Je voelt hoe hij het bed weer af gaat en je hoort hoe hij een paar stappen de kamer in loopt, even rommelt en weer terug komt. Dan hoor weer de muziek die je onderweg hierheen ook al hoorde. Weer uit de luidsprekertjes van de hoofdtelefoon. Even later voel je hoe ding weer voorzichtig over je oren wordt gezet en al de geluiden van de stad en de kamer weer voor je verborgen worden. Verward onderga je het terwijl je blijft zwijgen. Waarom moet dat ding nu weer op?

Hij staat je weer enkel toe dat je voelt wat er gebeurt. Nog steeds mag je niets zien van hem. En weer mag je niks horen. Zijn hand streelt opnieuw zacht door je haren, zijn vingers teder over je wang, een topje uitdagend over je lippen. Langzaam over de zachte stof van je dunne jasje, ondeugend kort speels over een tepeltje en dan zachtjes door naar je middel en verder naar je benen. Je voelt zijn ene hand strelen over de zachte strakke stof van de nylons terwijl zijn andere speelt met een van de koordjes van het gordeltje. De eerste hand glijdt over je been naar beneden, tot net onder je knie. Dan weer zachtjes omhoog, uitdagend langs de binnenkant van je been waar hij halverwege stopt.

Even verwacht je, nee, even hoop je dat hij die hand snel verder omhoog zal sturen en je clitje eindelijk zal verlossen van het lange wachten. Je voelt je lipjes al gloeien en nat worden bij de gedachte. Hopelijk ziet hij het. Hopelijk … Ineens voel je hoe een vinger over de stof van je slipje streelt, zachtjes over je lipjes, kort over je clitje zonder er bewust op af te gaan, gewoon toevallig precies raak. Maar de beide handen strelen nog steeds je ene been! Dan voel je een tweede hand, op je andere bovenbeen, zoekend naar een beetje steun. Plots een derde hand, zacht over je wang. Een vierde die je borst zacht streelt. Wat is dit? Iemand steunt op het bed, aan de andere kant dan waar hij zit. Je voelt even een paar lange haren op je wang, je ruikt een zachte parfum en voelt lippen van een vrouw die kort de jouwe kussen terwijl je muisstil ligt van de verrassing. De vrouw gaat zachtjes weer weg, de andere handen op je been laten je los en iemand kruipt het bed op, daar waar net die vrouw zat. Je merkt aan het doorzakken van het matras hoe iemand naar je toe bukt terwijl de twee handen van hem op je been nog steeds zachtjes kriebelen. Nu ruik je een bekende aftershave, hoe een man dichterbij komt en voel je kort prikkende stoppeltjes als ook hij je een kus op je lippen geeft.

De opwinding heeft geen tijd om je te overmeesteren want ineens gaan al de lichamen en de handen weg. Even voel je het bed bewegen als iedereen er af gaat en dan lig je weer helemaal alleen. Je draait je hoofd van links naar rechts maar je hoort niets tussen de muziek door. Je krijgt je ogen niet open onder de blinddoek. Hoe lang heb je die al op? Wat gaan ze met me doen?

Het blijft een minuutje stil om je heen. Je voelt niemand maar hoort enkel de vreemde muziek druk z’n best doen om alles voor je te verbergen. En dan voel je plots de eerste handen weer. Je herkent ze aan de manier waarop ze je aanraken. Zacht streelt een vinger kort je wang en wordt daarna de hoofdtelefoon bij je af gedaan. Het duurt weer even voordat de muziek uit je hoofd verdwijnt en dan keren de geluiden van de stad weer bij je terug. Je hoort iemand, nee, je hoort twee paar voeten lopen in de kamer terwijl de hand die je wang streelde weer je zacht je haren naar achteren veegt. Een deur gaat open en even later met een zachte klik weer dicht. En dan hoor je enkel nog zacht de ademhaling van je ontvoerder. Je wil gaan vragen wat er net gebeurde, hoe lang ze al bij jullie in de kamer waren. Je wil weten wie het waren, je wil weten wie hij is, met zekerheid. Maar zodra je je mond opent en inademt om je vraag uit te gaan spreken voel je een vinger zacht je lippen raken. “Shhhh”, zegt hij zachtjes. “Eclips.” Je herkent zijn rustige warme stem.  Een stem die je kalmeert en voelt jezelf weer gerust. Helemaal veilig. Je knikt en je zwijgt verder. Het spel is nog lang niet afgelopen.

De vinger glijdt zachtjes langs je hals naar beneden, nu brutaler dan eerder. De eerstvolgende beweging van de hand gaat gelijk al het dunne jasje in, over de zachte huid van je borst en komt zonder aarzeling je behaatje binnen. Hij speelt met je borst, masseert je, knijpt ruw in je tepel en haalt je borst uit de beha cup. Je kunt niet anders dan een hete “jaaahh” uit je mond te laten ontsnappen. Een mond die al snel daarna weer zijn lippen voelt als hij ondeugend je onderlip zachtjes bijt. Deze keer til je snel je hoofd op en start je een intense tongzoen met je plagende ontvoerder en hoop je dat hij je hint snapt en jullie spel in volle hevigheid laat losbarsten. Je voelt dat hij inderdaad geniet van je wilde zoen. Hij beloont je doordat hij pijnlijk hard in je tepeltje knijpt terwijl hij zijn zoen met je onstuimig doorzet. Je ligt te kronkelen van genot, strak tussen de koorden die je aan het bed binden. Je hoopt een beetje dat hij je snel los maakt zodat je samen met hem gek kan worden. Maar meer dat hoop je dat hij je eerst nog een tijd in zijn macht houdt en met je doet wat hij wil. Opwinding heeft zich volledig van je meester gemaakt.

Neuk me”, ontsnapt dan ineens ongeduldig uit je mond. Het maakt je ineens niet meer uit wat zijn plannen waren met je, je wil nu keihard genomen worden. “Neuk me alsjeblieft. Ik wil je diep in me voelen stoten. Alsjeblieft?” Hij laat zijn hand langzaam los van je borst en streelt met de andere teder je wang. Je hoort dat hij zijn kleding begint los te maken. Je mond laat je een beetje openvallen, je tong maakt je lippen nat en je hijgt opgewonden in afwachting van wat je hoopt dat er gaat komen. Hopend dat hij je snel geeft waar je om vroeg. Even laat hij je helemaal los en hoor je dat hij van het bed gestapt. Je herkent het geluid van kledingstukken die op een stoel worden gegooid. Je draait je bekken zo dat je kutje hard in de stof van je slipje drukt. Je voelt de stof strak naast je lipjes in je lichaam snijden.

De geur van citroen wordt ineens weer sterk. Een paar druppels van het nat vallen gehaast op je lippen en zoeken snel je tong op. Een paar missen hun doel en rollen over je wangen en je kin, fris over je hals naar je nek en het hoofdkussen. Je weet dat hij nu ook razend opgewonden is en gewoon onhandig met het drankje knoeit. Een hand draait je hoofd plots opzij en gelijk voel je net als eerder weer iets hards tegen je lippen duwen. Iets hards, maar deze keer ook zacht. Warm en nat van het citroensap. Het wil in je en vlug ook. Je opent gulzig je mond als je voelt dat hij deze keer ongeduldig zijn harde lul tegen je lippen duwt. Hij pakt je hoofd nu met twee handen vast terwijl hij eerst kort en voorzichtig, maar kort daarna toch hard en wild zijn gladde eikel tussen je lippen door over je tong heen en weer stoot. Hij neukt je diep in je mond, bijna tot achter in je keel. Je voelt de tranen bijna in je ogen springen en hapt diep naar lucht als hij zich na een tiental wilde stoten kort even uit je mond terugtrekt. “Ok?”, hoor je hem dan vragen terwijl hij met een hand weer over je wang streelt en daarna weer even een paar van je haren opzij doet. Je probeert zacht een ja te zeggen, maar je komt niet verder dan zachtjes ja te knikken. Je wil nog meer. Je opent je mond en steekt je tong naar buiten, je nodigt hem hongerig uit voor meer.

Zijn harde paal lijkt nog te gloeien van daarjuist en is nog kletsnat van je speeksel als je die direct na je antwoord weer heerlijk over je tong je mond in voelt glijden. Hij begint eerst weer zachtjes te stoten. Maar voert z’n tempo even later al snel op terwijl hij weer met twee handen je hoofd ruw heen en weer schuift over de hele lengte van zijn heerlijke lul. Deze keer gaat hij langer door. Hij is nog wilder dan de eerste keer als hij je neemt zoals hij het deze keer wil en jij het toestaat. Telkens haalt hij zijn lul even uit je mond om je te laten slikken, maar steeds weer opnieuw duwt hij zijn lul terug in je mond en neukt hij je wild. Soms pakt hij met zijn handen stevig je hoofd vast, zijn vingers diep in je haren om je te sturen. Dan laat hij weer een hand los en voel je hoe hij met vingers, nat van zijn speeksel, scherp in je tepel knijpt. Je tepel van je ene borst die nog steeds boven de cup van je beha bloot voor hem ligt.

Een paar minuten neukt hij je op deze manier en dan geeft hij je rust van deze heerlijk brute aanval. Hij laat je los en je voelt hoe hij opnieuw met een vochtig doekje je gezicht even afkoelt en een beetje schoonmaakt terwijl je naar adem hapt en probeert bij te komen. Heerlijk denk je bij jezelf. Zachtjes streelt hij je haren als hij je een klein kusje op je lippen geeft en daarna het bed afstapt. Je bent in een roes van geile harde seks en vraagt je niet meer af wat hij gaat doen met je. Op dit moment mag hij alles doen wat hij wil, zolang je maar dronken van seks mag blijven hangen in het moment. Je wil zo hard genieten dat je uren uitgeteld zult blijven liggen tot het langzaam licht wordt in de ochtend. Dan wil je nog meer seks. Maar dan teder en zacht. Dromerig, warm, in een roes van geluk, terwijl je langzaam wakker wordt.

Even ben je vergeten te luisteren naar zijn bewegingen en schrik je een beetje als je plots een vinger van hem over je slipje voelt strelen. Zachtjes over je schaamlippen, in nauwelijks voelbare kleine bewegingen, kleine veegjes op en neer. Eerst over je linkse bijna tot aan je clitje en dan terug naar beneden. Verder dan je lipje tot bijna tegen je kontje. Een paar keer op en neer totdat je andere lipje aan de beurt is. Kort streelt hij je daar net zo totdat hij z’n vinger er voorzichtig tussen laat glijden en eventjes de stof een beetje je kutje binnen duwt. Je slipje spant zich strak over je billen en heerlijk tegen je clitje. Je weet gewoon dat je nat bent voor meer. Super licht verlegt hij zijn spel en begint een vinger te zoeken naar je clitje. Je helpt hem een beetje door kleine kreetjes “ja, ja” te slaken als hij z’n doel treft, maar het lijkt wel alsof hij je extra plaagt door opzettelijk jouw plekje telkens te blijven missen. Een heel verschil met de brute aanval van eerst.

“Neuk me”, ontsnapt plots weer aan je lippen. Zijn vinger blijft stil staan boven op je clitje en laat je wachten op zijn antwoord. Wat zal hij gaan doen? Mocht je dit wel vragen? Na een korte pauze voel je hoe hij weer naast je hoofd komt staan. Weer ruik je de citroen geur en weer valt er een druppeltje sap op je lippen. Verwachtingsvol sper je je mond open en draai je je hoofd opzij, klaar voor meer. Klaar om nog een keer wild door hem genomen te worden. Hij komt dichterbij. Je voelt hoe je lippen kort iets zachts en warms aanraken. Instinctief probeer je het te raken door je hoofd nog wat te draaien en naar voren te bewegen. Kort proef je een druppeltje van zijn voorvocht op een half harde erectie en wil je meer happen door je hoofd nog verder naar voren te bewegen, maar trekt hij zich terug.

Je begint je net af te vragen wat hij wil gaan doen als je hoort dat hij een tube open draait. Hij rommelt er even mee, doet het ding weer dicht en legt het ergens weg. Ongeduldig draai je je onderlichaam omhoog, klaar om hem zo meteen bij je binnen te voelen komen als hij tussen je benen op bed komt liggen om je te nemen zoals je dat nu het hardst verlangt. Maar plots voel je hoe hij stevig je kaak vastpakt en je hoofd naar achter duwt, dieper in het hoofdkussen. Dit had je niet verwacht. Van schrik span je je hele lichaam strak aan. Je benen recht en gespannen diep in het bed geduwd. Zijn hand laat je kaak weer los en pakt je direct daarna stevig op je kut. Vingers grijpen de rand van het slipje en trekken de stof strak opzij zodat je voelt hoe de lucht van de kamer ineens je natte lipjes raakt. Je ademt een diepe slok lucht in en houdt alles vast, wachtend op zijn wil. Zijn wil komt gelijk op je via zijn andere hand die nat van het glijmiddel plat op je kutje wordt gelegd. Hij duwt hard als hij je daar stevig vastpakt en begint te kneden. Helemaal niet subtiel spelend met je lipjes of je clitje, maar gewoon hard en bruut terwijl de stof van je slipje fel snijd in je lies. Daar strak in getrokken door de andere hand. Ruw wrijft hij over je gevoelige plekje, over je lipjes die kort daarvoor nog zacht gestreeld werden en over je clitje wat van de eerdere tik nog een beetje geschrokken tintelt. Dan pas merk je dat hij zo zit en zo naar je onderlichaam toe hangt dat zijn naakte natte lul soms even onbedoeld stoot tegen je borst. Je voelt de frisse natheid van je eigen afgekoelde speeksel dat bijna je tepeltje raakt. Je kunt je hoofd net een beetje van het hoofdkussen omhoog krijgen om hem plagerig in z’n been te bijten, hopend dat hij je straft voor je daad. Hij veranderd gelijk zijn houding, steunt even hard op de hand die je intieme plek, doordrenkt met glijmiddel en je eigen sappen, nog stevig in z’n grip heeft. Zijn ballen raken onverwachts je wang als hij zich op je laat zakken en je hoofd vastdrukt in het kussen. De hand op je plekje verminderd de druk en hard voel je hoe twee vingers wild bij je binnen dringen en je direct ruw gaan vingeren. Je probeert je hoofd te draaien, hongerig naar zijn ballen in je mond, maar hij laat je niet toe. Je armen en benen strak gespannen tussen de koorden van het zachte doek kunnen geen kant op terwijl je gek wordt van de intense aanval. Luid laat je hem horen dat hij je helemaal in z’n macht heeft en je razendsnel naar een beestachtig hard orgasme aan het brengen is. Kort gaat hij een beetje omhoog om nog beter bij je te kunnen, snel draai je je hoofd en lukt het je om snel een van zijn ballen kort te likken en roep je hard “ja, ja, maak me gek” waardoor hij nog wilder wordt en je kutje haast vernield met z’n vingers. Ergens hoop je dat hij zijn ballen hard op je mond duwt en je dwingt om ze om beurten tussen je lippen door te zuigen. Diep je mond in om gegeseld te worden door jouw tong. Zo hard dat het hem pijn zal doen en hij jou nog harder zal straffen straks. Je wil keihard genietend klaarkomen en dat luid de kamer in gillen. Zo hard dat voorbijgangers op straat zullen opkijken naar het raam van de kamer en precies zullen weten hoe daar genoten wordt.

Zijn plannen zijn echter anders merk je als hij zich niet op je laat zakken zoals je hoopte, maar ineens naast het bed gaat staan en zijn vingers in je even stil houdt. “Ok?”, hoor je hem dan met een zachte kalme stem vragend zeggen. Hij weet dat hij erg ruw met je is, wilder dan ooit. En ook al weet hij dat je nu geniet van dit extreme, van dit anders dan anders spel, hij wil nog steeds weten of hij verder mag gaan van je. Je bent altijd veilig. Je safeword of gewoon een vraag en alles wordt teder en zacht. Je hijgt nog na, je lichaam kronkelt nog zachtjes als je hem geil je antwoord toefluistert, “maak me stuk.”

Zijn vingers diep in je blijven stil als hij een momentje neemt om je in spanning te houden. Dan voel je hoe zijn hand wat strakker komt te staan als hij naar je toe bukt. Je voelt zijn nabijheid bij je gezicht en draait zachtjes je hoofd en laat je mond iets open vallen om zijn lippen op de jouwe te voelen. Zijn adem raakt de jouwe en een tel later raakt een vinger je wang en volgen er meer. Zacht streelt hij je met de bovenkant van zijn vingers je huid, draai je je hoofd naar zijn aanraking toe, volg je zijn momentje van tederheid en gebruik je het momentje om wat energie te laden. Zijn lippen vinden de jouwe als hij je zachtjes meeneemt vanuit een kleine kus tot aan een passie volle tongzoen. De hand in je beweegt slechts minimaal en voelt vast de kleine pulsjes die je kutje maakt. Alsof het zelf nog steeds nahijgt van de sprint van eerder.

Zijn lippen laten je los, zijn hand streelt je weer opnieuw. Ondeugend even over je lippen, snel langs je hals naar je borsten waar vingers onverwacht vlug en scherp een tepeltje hard knijpen. Je mond schiet open en even slaak je een kleine kreet van schrik. Een kreetje dat je direct veranderd in een luide van genot als hij direct weer zijn andere hand diep in je lichaam wild tekeer laat gaan. Je voelt zijn pink en wijsvinger strak naast je lipjes tegen je duwen, zijn duim hard op je schaambeen, maar vooral zijn middel en ringvinger heerlijk ruig binnen in je kutje tegen je g-spot. Zijn andere hand speelt even met een borst maar schuift dan vlot omhoog naar je hals en duwt dan net als eerder kort tegen je kaak, je hoofd weer strak in het kussen, waardoor je opnieuw je hele lichaam strak zet. Kort maar even want zijn hand gaat door naar je haren, grijpen je eraan vast en trekken dan je hoofd opzij en naar achter terwijl de vingers in je hun tempo volhouden. Als hij dit blijft doen, precies dit, dan voel je dat je orgasme zich wel snel moet laten voelen.

“Ja, ja, ga door, ga door”, zeg je hem en je spant je lichaam strak in de koorden om je polsen en je enkels. Het gevoel geen kant op te kunnen, nu te vechten tegen de touwen die je vastbinden aan het bed, zijn keiharde stoeien diep in je lichaam, je voelt een high opbouwen in elk stukje in je. Plots haalt hij zijn hand ineens uit je terwijl de andere nog steeds strak aan je haren trekt. Verbaasd bevries je een tel, waarom stopt hij? Dan ineens een harde tik met z’n platte vingers weer boven op je kutje als eerder. Van schrik trek je je buik diep in en je knieën strak omhoog in de koorden. Je kleine knopje begint te gloeien en te tintelen van de harde klap en de schrik. Maar hij geeft het geen kans om af te koelen en op adem te komen. Meteen weer zoeken zijn vingers de weg naar binnen en gaat de strijd tussen zijn kracht en jouw climax verder. De een wil harder en de ander hoger. Momenten later valt het einde heerlijk over je heen als je orgasme als een oceaan vol warmte over je heen begint te komen. Je begint te roepen “ja, ja, ik kom, ik …..” en je lichaam spant zich helemaal tot het uiterste. Je mond spert ver open, je hoofd trekt hard terug aan je eigen haren die hij nog steeds vast heeft, totdat je ongecontroleerd begint te schudden van het laatste stukje dat je overmeestert. Snel houdt hij zijn vingers stil en laat hij je voorzichtig haren los. Hij geeft je eindelijk rust en volledige stilte om elke gram van extase in je te laten landen. Minuten lig je na te hijgen en gieren tintelingen door je hele lichaam. Elk zintuig staat even helemaal uit. Je voelt geen kou, geen warmte, je hoort geen geluid, je ziet niks. Je voelt niets aan je huid, je voelt de zwaartekracht niet, niet de stof van de lingerie, niet de nylons aan je benen. Alles is heerlijk. Langzaam begin je te landen.

“Oewww, jaa”, zeg je dan zachtjes. “Dit wilde ik precies”, zeg je hem terwijl je langzaam golvend toch weer met je heupen zachtjes tegen zijn vingers begint te rijden. Zijn andere hand glijd je haren uit en over je wang maar beneden. Je kunt nog net even sensueel likken aan een vinger als die over je lippen komt. Zijn hand streelt over je hals, je blote huid en zo je beha in tot onder je borst die hij stevig maar zacht omsluit met zijn hand. De andere hand aan je kutje begint ook weer langzaam te plagen. Gaat zacht dat weer te doen waardoor je daarnet zo heerlijk ontplofte. Maar alles daar is nu wel extreem gevoelig. Alles gloeit nog na, alles daaronder is door en door nat en je twijfelt of je dit nu alweer kan, of je het zo snel nu alweer wil. Moet hij gewoon stoppen omdat je niet meer kunt? Of wil je gelijk een herhaling? Zal je hem laten kiezen misschien?

Hij geeft je geen keuze merk je tellen later als hij zijn handen weghaalt van je lichaam en langzaam van het bed af gaat. De koelte van de kamer voelt fijn aan je gloeiende plekje. Even wat frisheid is een prima idee. Je merkt hoe hij om loopt maar de andere kant van het bed en daar je hand los maakt uit de zachte knoop. Voorzichtig pakt hij je arm op en legt hij die naast je lichaam. Dan loopt hij weer terug naar je rechterkant en doet hij hetzelfde met je andere arm. Je zou je blinddoekje uit kunnen doen als je dat zou willen, maar hij vertrouwt je en weet dat je hem zult gehoorzamen zolang de eclips duurt.

Zachtjes doet hij je slipje weer goed zodat het niet meer in je huid snijdt en je lipjes zacht omhelst worden door de dunne gladde stof. Hij doet dan een arm onder je schouders door en helpt je om rechtop te gaan zitten op het bed. Het dunne jasje laat hij even van je schouders zakken zodat hij de kleine beha weer netjes om je borsten kan doen. Dan gaat hij naast je op de rand van het bed zitten met zijn borst naar je toe en streelt hij kort door je haren. Hij pakt je rechter hand op en vouwt die om een glas heen wat hij je aangeeft. “Drink even wat”, zegt hij met een zachte stem. Het glaasje water heeft een vleugje citroensmaak en lest even heerlijk je eerste dorst die je hebt gekregen van deze heerlijke sprint.

Als hij het glas weer aanpakt en terugzet leunt hij zich met een arm steunend op het bed voor je langs en trekt hij je met de andere even zacht naar zich toe. Je borsten drukken tegen zijn lichaam als je je hoofd even in zijn hals legt en een momentje samen met hem pauzeert in een heerlijke omhelzing. Zijn hand speelt met je haren die op je schouder liggen en je weet dat je veilig bent bij hem.

Buiten op straat lijkt het ook even wat rustiger geworden merk je nu pas. Alsof de mensen in de stad samen met jou uitrusten van dit intense momentje dat je onverwachts mocht beleven. Een klok luidt niet al te ver weg. Vier slagen vertellen je hoe je pas ergens in de middag bent van een dag en een nacht die nu al als een geweldige droom voelen. Een droom die nog lang wild dromen vandaag.

Je rechter hand laat je langzaam van zijn rug af glijden, langs zijn heup naar beneden, over zijn been ondeugend even op zoek naar zijn heerlijke lul. Als je hem aanraakt voel je hoe zijn zachte speeltje reageert op je aanraking en probeert een beetje op te veren om je te begroeten. Ook te moe en te onverwacht om al snel op sterkte te zijn voor jouw beurt in het spel. “Ik wil je”, fluister je hem toe in zijn oor. “Geduld meisje”, antwoord hij kalm. “Misschien neem ik je strakjes nog. Als ik daar zin in krijg.” Je weet dat hij je plaagt. Je weet dat hij je nu best keihard zou willen neuken en diep in je zou willen klaarkomen en zich net zo in jouw verliezen als jij net beleefde. Maar je weet ook dat hij meer plannen met je heeft vandaag en vannacht. Hij mag zelf pas als laatste klaarkomen zegt hij zo vaak. Die plannen van hem zijn eigenlijk altijd groots en uitgebreid. Plannen die hij meestal in verhalen vangt in de hoop dat je er ooit een uit kiest om met hem te beleven. Anders dan gestolen momentjes. Even geil of geiler, maar zeker met meer tijd voor al dat andere. De romantiek, het voorspel, de nazorg. Al die dingen waar hij zoveel om geeft. Eclips is een dream come true.

Langzaam gaat hij weer staan naast het bed en laat hij je even een beetje verder spelen met zijn lul. Je vermoeide lichaam wil zo graag meer en het wil het nu, maar heeft toch echt nog even rust nodig. Hij je weer zachtjes op je rug, pakt hij je handen en plaatst hij die laag op je heupen, je vingertoppen op je benen. Je voelt het kleine gordeltje en de speelse riempjes, de gladde stof van het kleine slipje en je eigen blote huid die nog sporen van je zweet draagt.

Je hoort hem het glas opnieuw inschenken en zelf ook een slokje drinken van het lekkere verfrissende drankje. Plots raakt iets je lippen opnieuw. Telkens weer speelt hij dat ene spelletje, telkens weer vind je het fijn. Benieuwd naar wat hij je nu zal laten snoepen open je je mond een beetje en proef je een heerlijke aardbei. Terwijl je het geschenkje oppeuzelt hoor je hem even in de kamer wat rommelen alsof hij iets opzoekt in een koffer. Even onderbroken door een nieuwe aardbei op je lippen, eentje met een druppeltje chocolade eraan. Wat is hij van plan met je?

Weer rommelt hij nog even en dan voel je hem plots aan het bed terug. Je been wordt losgemaakt uit het strakke koord, even later je andere ook en legt hij ze bij elkaar. Hij komt het bed op en gaat over je benen heen zitten zodat je vingertoppen net tegen zijn benen rusten. Zijn handen strelen zacht je armen vanaf je ellenbogen tot aan je polsen en weer terug omhoog. Over je bovenarmen door naar je zachte borsten die zich fijn voelen in de kleine beha. Teder streelt hij je huid en daagt hij je tepeltjes uit door de dunne stof heen.

“Ik geef de keuze aan jou mooie prinses, begint hij dan terwijl zijn handen van je lichaam verdwijnen. Hihi wat raar, denk je gelijk. Hij heeft me nog nooit een prinses genoemd. “Kies voor rust en ik geef je een fijne massage. Ik kom daarna bij je liggen en we verzinnen samen de rest van dit avontuur.” Met een zachte, kalme stem klinkt zijn eerste voorstel nu al om ja op te antwoorden. De romantische gedachte, samen verder gaan, lijkt je wel wat. Zeker na je hevige orgasme van daarnet.
Voordat je verder kunt denken gaat hij alweer verder. “Kies voor pauze en ik doe je de blinddoek af. Je mag zien waar we zijn, je mag wat snoepen en drinken. En je zult ontdekken wie ik ben.” Z’n onnozele grapje maakt dat je even grinnikt. Rust of pauze dus als eerste keuzes. Benieuwd naar meer opties blijf je geduldig even stil wachtend op zijn volgende zin.

“Kies voor vanille en ik vrij met je zoals jij het wil. Je mag zelf kiezen hoe en wat. Zelf kiezen hoe snel, zelf kiezen hoe vaak en hoe lang. Gewone vanille smaak.” Deze derde keuze intrigeert je. Niet omdat deze zoveel fijner lijkt dan de eerdere twee, nee, juist omdat hij die twee brave eerst noemde en deze derde vanille noemt doet je verwachten, nee, weet je eigenlijk zeker dat er een intenser plannetje in zijn hoofd leeft. Je kent hem. Voordat hij je dat volgende plannetje kan uitspreken geeft je hem je antwoord al, “ik kies eclips.”

Een moment blijft hij stil zitten boven op je benen. Bewegingsloos. Heb je hem verrast? Of is dit een stuk van zijn plan? Je in spanning houden tot je gaat vragen wat er gaat gebeuren of tot je gaat bewegen. Langzaam laat je dan je vingers over zijn benen bewegen en voel je hoe zijn ballen strak tegen je huid geduwd zitten. Even durf je met een nagel een kleine kras te maken in zijn strakke huid en hoop je dat hij je even dit momentje gunt. Je handen zoeken verder en vinden vlot zijn harde erectie die al lang klaar is om jou te nemen. Met twee handen pak je hem vast en begin je langzaam zijn huid over zijn eikel heen en weer te schuiven. Wetende dat je dit nu mag doen van hem omdat hij geduldig blijft zitten. Een hand breng je even naar je mond om je handpalm nat te likken en dan terug te leggen op zijn eikel. Je andere hand daarna net zo. Met zachte lange bewegingen trek je hem even af en hoor je zijn ademhaling even dieper en intenser worden. Je hoort hoe dit de spanning in hem opbouwt. Is dit een stuk van zijn plan? Of heb je hem verrast en improviseert hij nu ook?

Lang hoef je je niet af te vragen wat hij wil want na even pakt hij je polsen vast en legt hij je handen zacht op je buik. Dan gaat hij achteruit, op zijn knieen tussen je benen zitten die hij voorzichtig een beetje uiteen duwt. Ondeugend streelt een vinger weer kort je slipje over de dunne stof, heerlijk over je clitje. Hij pakt je broekje bij je heupen vast en begint het zachtjes omlaag te doen zodat jij je benen optrekt en bij elkaar doet met je voeten omhoog om hem te helpen. Hij pakt je benen vast met een arm er omheen en je voelt hoe hij het slipje over je voeten laat verdwijnen. Zijn lul stoot tegen je billen, hij merkt het. Hij trekt je benen wat strakker tegen zich aan en gaat wat verzitten zodat zijn erectie duidelijk over je lipjes glijdt en probeert tussen je benen door te duwen. Plagerig help je met je handen zijn harde paal tussen je benen door en span je je spieren daar even strak aan om zijn eikel gevangen te zetten. Een likje over je vingers en snel rond zijn topje om hem nog meer op te winden. Om hem zo gek te maken dat hij je eindelijk eens hard gaat nemen. Langzaam begint hij zijn lichaam heen en weer te stoten. Zijn voorhuid strak tegen je benen, zijn lul die daar tussendoor schuift, jouw vingers die het topje van zijn eikel bij elke stoot even nat ontmoeten en plagen. Je hoopt dat hij zal bezwijken aan de uitdaging en zijn lul snel had tussen je lipjes door diep in je kutje gaat stoten, wild tot hij klaarkomt en uitgeput en leeg op je zal laten vallen.

“Eclips”, zegt hij dan ineens als hij stopt met neuken zijn lul vlot tussen je benen uit trekt. Snel laat hij je benen naast zich op bed vallen, merk je hoe hij aan het voeteind het bed af gaat en je een tel later wild aan je benen naar beneden trekt. Het dunne jasje voel je omhoog schuiven onder je rug als je tot aan je knieën naar beneden wordt gehaald. Dan duwt hij met zijn handen stevig je benen breed uit elkaar en voel je hoe de volgende stap van zijn plan ruw jouw lichaam opeist. Hij neemt je kutje wild in zijn mond, laat zijn tong kort tussen je lipjes door glijden en zuigt een tel later je clitje wild naar binnen. Strak en hard voel je hoe hij blijft zuigen en je clitje wild met zijn tong begint te verwennen. Zo wild dat je eerste reflex is om zijn hoofd vast te pakken en te proberen hem stil te houden, maar hij is te sterk. Hij heeft zijn handen onder je benen doorgeschoven en trekt je billen stevig naar zich toe. Hij blijft je likken, hard aan je zuigen, minutenlang, totdat je hijgend begint te laten horen hoe hij je volgende orgasme bijna uit je clitje plaagt. “Jaaaa, hnnnggg, niet stoppen, ga door, zuig m’n clitje, bijna, bijna.” Hard grijpen je vingers in zijn haren en duw je zijn hoofd hard tegen te kutje. Je wil hem nu dwingen om af te maken waar hij aan begon en hem geen kans te geven je te plagen door weer pauze te nemen. Hij moet je laten klaarkomen, nu, nu, “ja, ja ja, ik kommmmmm.” Hard schokkend, stotend tegen zijn kin rolt je orgasme wild hard door je hele lichaam en heb je geen andere keuze dan je benen hard bij elkaar te knijpen om zijn hoofd vast te zetten. Nu mag hij even niets meer bewegen. Zijn handen niet, zijn hoofd niet, maar vooral zijn tong en mond niet. Zijn mond die nog steeds vastgezogen zit op je kutje. “Stil, stil, niet bewegen, please”, smeek je hem terwijl je hard naar lucht blijft happen. “Niet bewegen, niet bewegen.”

Hij geeft je wat je nodig hebt nu en houdt zich volledig stil. Geen spier beweegt hij in zijn mond, aan zijn hoofd. Zelfs niet zijn handen of zijn benen. Je voelt enkel zijn ademhaling in het zweet op je huid.
Totdat hij na een poosje heel langzaam je clitje en je kutje hun vrijheid weer teruggeeft. Voorzichtig ontspan je je benen en voel je hoe hij zachtjes zijn handen gebruikt om ze weer op het bed te laten zakken. Hij gaat tussen je benen uit en legt je benen voorzichtig weer bij elkaar. Dan kruipt hij het bed op, voel je hoe hij zijn lichaam dichtbij het jouwe legt, op zijn zij en een arm zachtjes over je middel legt. Zijn hand raakt je huid en glijd langzaam omhoog, langs je zijkant, over je schouder, tot aan je gezicht.

Zijn vingers pakken het blinddoekje zachtjes vast en doen het langzaam bij je af. Voorzichtig open je je ogen en zie je zijn glimlach van dichtbij. Moe kijkt hij je aan. Voldaan kijk jij naar hem terug. Je draait je hoofd, je mond naar hem toe en geeft hem een heerlijke tongzoen. Vol met gevoelens van rust en passie, even zonder de wilde geilheid waarmee jullie eerder losbarstten samen. Van dichtbij blijft hij naar je kijken terwijl zijn vingers zacht strelen over je wang en kriebelen door je haren.

“Dat was heerlijk”, zeg je hem dan zachtjes. Een kleine kus op je lippen is zijn antwoord. Ook hij heeft een moment rust nodig.

“Vertel me”, ga je verder, “hoe en wanneer mag ik jou klaar laten komen?” Je hand tussen jullie in laat je wat zoeken, op weg naar zijn lul om je woorden in actie om te zetten. Maar je bent nog veel te moe. Geen krachten meer over om hem dit nu al terug te schenken. Zacht hangt zijn slappe lul wat tegen je pols. Ook hij heeft even tijd nodig.

“We rusten nog een half uurtje samen hier op bed”, zegt hij dan direct en duidelijk. “Dan gaan we even douchen en kleden we ons netjes aan om uit eten te gaan. Ik heb over een uurtje een tafel gereserveerd.” Te moe om je af te vragen hoe jouw kleding hier komt, hoe je toch nog op tijd in het restaurant zal komen, goh in welke stad je eigenlijk bent, luister je gewoon en leg je je hoofd zacht tegen hem aan om een paar minuutjes samen rust te kunnen nemen.

Een half uurtje later sta je samen met hem onder de douche en zeg je hem, “na het eten, als we weer op de kamer terugkomen, ga ik jou klaar laten komen zoals je nog nooit gevoeld hebt. Gegarandeerd.” Plagerig pak je even zijn slappe lul vast en buk je kort voorover om hem snel een likje te geven. “En als jij lief bent, klein speeltje, mag je me straks zo hard en zo vaak nemen zoals je wil.”

Korte tijd later houdt hij de stoel voor je gereed in een romantisch klein restaurantje. Samen een onverwacht dagje uit, een wild avontuur, lekker eten, een beetje slapen en straks nog meer uren keiharde seks. Hmmm, heerlijk.

1

Een reactie plaatsen