Verhalen, verslagen, herinneringen.

Heide

Leestijd: 27 minuten

“Zullen we een stukje verder die kant op lopen?”, stelt Niene voor aan haar date Jens als ze samen op een verlaten stukje heide lopen en uitkomen bij een driesprong van het paadje waar ze kunnen kiezen welke kant ze op willen. Ze lopen al een uurtje of twee samen te kletsen over hun interesses, hobby’s en vooral ook over de bijzondere avontuurtjes die ze ieder in de laatste jaren beleefd hebben. Niene vertelt over hoe ze met haar vriend Stev ooit eens op vakantie was in Tsjechië in een huisje wat ze mochten lenen van vrienden. Hoe ze daar een geweldig heet moment had samen met een Stev en een knappe gespierde man die daar voor hun vrienden in de tuin aan het werken was. Ze had eerder niet van zichzelf gedacht dat ze zich zo volledig kon overgeven aan wilde intense seks met iemand die ze eigenlijk nauwelijks kende. “Dat is toch mooi als dat kan”, zei Jens toen. “Als je die energie met iemand voelt maakt het toch niet uit of je die persoon al jaren kent of pas een uurtje. Het is wat je ermee doet. Als die vonk overspringt is het is beter om te gokken en te proberen, dan om niks te doen en je jarenlang af te vragen wat er gebeurt had kunnen zijn.” Niene glimlacht als Jens dat zegt. Ze herkent de woorden van haar vriend Stev uit de mond van Jens. “Je klinkt al net als Stev”, zegt Niene. “Al heb ik hem toch een behoorlijk duwtje moeten geven toen hij Jesse wilde … veroveren.” Jens grijnst als hij hoort hoe Niene even pauzeerde voor dat laatste woordje. “Veroveren?”, vraagt Jens. “Nou ja”, gaat Niene verder, “eigenlijk heb ik die twee treuzelaars aan elkaar geplakt.” Ze kijkt Jens even kort met glimmende oogjes aan en legt dan uit wat ze bedoelt. “Die twee dartelden eigenlijk al jaren om elkaar heen en wisten geen van beide hoe ze een stapje konden maken om het wat spannender te maken. Jesse wist niet dat we poly waren en voor Stev en mij was zij ook pas een van de eersten. Ik ben eens op een dag met Jesse gaan lunchen in een stad dicht bij ons toen ze me vertelde dat zo single zijn soms best wel moeilijk was. Ze vond zomaar dat ik mazzel had met zo’n lekkere vriend als Stev. Ik heb haar toen gezegd dat ze Stev wel zo af en toe eens mocht lenen van me. Je had ze moeten zien. Ze verslikte zich bijna toen ze dat hoorde.” “En Stev?”, vraagt Jens dan, “wat vond hij ervan dat je hem zo koppelde?” Niene grinnikt even en zegt, “voordat Jesse in die lunchroom kon twijfelen had ik Stev al aan de lijn en vertelde ik hem dat hij die avond een date had bij Jesse thuis. Hij moest maar snel thuis komen om zich voor haar netjes te maken.” “Goh, je bent me er eentje”, zegt Jens dan. “Bevalt me prima dat impulsieve van je.”

Niene had een paar maandjes terug een profiel aangemaakt op een dating website en in haar profiel gezet dat ze met Stev een niet-monogame relatie had. Ze had haar mooiste foto’s erin geplaatst en al gelijk vanaf de eerste week telkens weer een paar nieuw likes gekregen van niet onaardig uitziende mannen. Genoeg visjes in de zee vond ze en ze had haar tijd genomen om uit het aanbod op haar gemak er een paar uit te kiezen om mee te gaan chatten.  Jens was niet de eerste met wie ze sprak, maar wel de eerste die haar vertelde dat hij gefascineerd was door die ene opmerking over dat ‘niet monogaam’ zijn. Hij kende het niet en was toen gaan zoeken op internet. Hij had zich vervolgens helemaal erin verdiept en was naar audioboeken gaan luisteren over het onderwerp en vertelde dat tegen Niene in een van hun eerste chats.

“Goh, had ik het zo maar eerder kunnen zien”, had hij in de chats met Niene gezegd en later weer bij hun eerste telefoongesprekje. Hij was zelf jarenlang samen geweest toen zijn partner Noëlle vertelde dat ze verliefd was geworden op een ander. Ze hield nog wel van Jens, maar die nieuwe vriend gaf haar hele andere kriebels als ze met hem samen was. Jens voelde zich meer en meer klem zitten met de kennis dat zijn vriendin hele dagen aan een ander dacht en snel werd de situatie te moeilijk tussen hen. Beiden hadden ze niet geweten hoe ze ermee om moesten gaan en na paar maanden hadden ze samen maar besloten dat ze best uit elkaar konden gaan. Als vrienden gelukkig, maar zonder verdere verbinding met elkaar. Noëlle ging in een weekend over naar haar nieuwe vriend met alle spulletjes uit het appartementje van Jens waar ze een paar jaar eerder bij in was komen wonen. Dat maakte het hele uit elkaar gaan gelukkig wat simpeler dan een hoop gedoe om een gemeenschappelijk huis en zo. Jens kende die nieuwe vriend eigenlijk wel en vond hem een prima kerel, maar veel met hem gepraat had hij ook weer niet. 

“Als ik toen van Polyamorie gehoord had”, zei Jens, “had Noëlle misschien gedeeltelijk bij mij en bij hem kunnen zijn. En had ik misschien zelf ook eerder iemand als jou gevonden Niene.” Even wordt de blik in zijn ogen een beetje melancholischer en ziet Niene aan hem dat hij terugdenkt aan zijn tijd met Noëlle. “Je houdt nog steeds van haar he?”, vraagt ze hem. “Ja”, zegt hij met een kleine stem. “En dat zal nooit minder worden.” Jens kijkt even naar Niene met ogen die twijfelen of wat hij net zei eigenlijk iets was wat niet mocht. Hoe kun je nu op een date gaan met iemand en dan zeggen dat je nog steeds verliefd bent op een ander? “Sorry”, zegt Jens haast uit reflex. “Dat was misschien raar om tegen je te zeggen.” Niene schudt haar hoofd en stelt Jens dan gerust met haar zachte stem, “Nee hoor, geen sorry. Dat wil enkel zeggen dat je het stukje poly uit polyamorie prima snapt. Ieder mens kan houden van zoveel anderen als voor die mens past. Op elke manier. Als familie, als vriend, maar ook seksueel.” 

Niene rijkt Jens haar hand en trekt hem langzaam naar zich toe zodra hij haar de zijne geeft. “Wil je me alsjeblieft zoenen Jens?” Licht verbaasd over haar plotse vraagje na zijn eigen momentje melancholie is Jens even verbijsterd en weet hij niet goed wat te doen. Niene trekt hem zonder op zijn antwoord te wachten nog wat dichter naar zich toe, legt haar hand in zijn nek en drukt zachtjes haar lippen op de zijne. Een kort momentje later kijkt ze hem diep in zijn ogen aan en ziet ze dat hij toegeeft aan het kleine vuurtje voor haar dat ze al eerder dacht in hem te zien. Op zijn beurt pakt hij met een hand haar hals en met de andere om haar middel zodat hij zijn lippen op hun beurt met de hare kan laten spelen. Midden op een klein paadje tussen wat bomen en heide door staan ze omgeven door enkel natuur op een warme lentedag samen te genieten van hun eerste echte passievolle zoen. “Wow”, zegt Jens dan. “Heerlijk dat impulsieve van je.”

Geen van beide hebben ze echt opgelet waar de paadjes die ze willekeurig kozen heen gingen en zijn ze zelfs een stukje verdwaald geraakt in dit onbekende grote gebied. Hun woonplaatsen zijn een dik uur van elkaar verwijderd en voor deze eerste ontmoeting had het hen beiden leuk geleken om te gaan wandelen op dit stukje heide gebied . Naar wat Niene ooit van een vriendin had gehoord moest het mooi en groot zijn. Perfect voor een lange wandeling op een mooie voorjaarsdag. Ze hadden afgesproken elkaar om een uur in de middag bij de parkeerplaats te ontmoeten. Vlak bij het kleine theehuisje, zodat ze na afloop, of als het weer toch tegen zou vallen direct al, daar nog even samen wat konden gaan drinken. 

“Heb je wel eens een one night stand gehad Jens?” Niene’s directheid bevalt Jens eigenlijk prima. Impulsief, niet op haar mondje gevallen, vast een wild ding vol avontuur denkt hij bij zichzelf. “Ja, één keer. Een jaartje of twee voordat ik Noëlle leerde kennen.” Niene pakt zijn hand weer vast maar nu om samen weer wat verder te gaan dwalen door het mooie natuurgebied. Willekeurig paadjes kiezend met hoogstens de zon als gids die hen vertelt dat ze nog steeds voornamelijk verder van de auto’s vandaan lopen. “Ik was voor mijn werk in het buitenland en had iets met een meisje wat ik tegenkwam in de bar van het hotel. Ik zat te wachten tot mijn tafeltje klaar was toen ze naast me kwam zitten en me na een paar minuten al gelijk vroeg of ik alleen was en misschien tafelgezelschap fijn zou vinden. Een paar uurtjes later bracht ik haar naar haar kamer en vroeg ze me nog even binnen. Pas in de ochtend ben ik nog even naar mijn eigen kamer gegaan om me wat op te frissen en door te gaan naar het werk. Ze heette Gavy. Een bijzondere naam die me al die jaren wel bij is gebleven. Verder weet ik helemaal niks van haar.” 

Niene wijst bij de volgende tweesprong naar het rechtse paadje en zegt, “Kom, we gaan die kant op. Ik heb een goed gevoel bij die richting.” Het is opvallend rustig in het natuurgebied waar ze samen rondlopen. Een half uur geleden kwamen ze voor het laatst nog een jogger tegen samen met zijn hond die voor hem uit rende. Vast een dagelijkse of wekelijkse route die ze hier samen lopen. Verder dan die twee hebben ze geen teken meer van menselijke invloeden gezien. Geen bouwsels, geen hekken, geen verharde wegen. Enkel paadjes die eerder door dieren gemaakt leken dan bewust door mensen gemaakt waren. Kriskras door open heide en dichtere struikachtige bebossing. Het paadje is te smal om naast elkaar te lopen zodat Jens even achter Niene aansluit en zij de route kan kiezen die goed voelt voor haar.  

Een paar minuutjes lopen ze zonder praten samen verder. Beiden in gedachte verzonken, benieuwd wat dit tussen hen twee kan worden en in stilte radend hoe snel het mag gaan. Is dit de eerste wandeling van velen? Zal het nog lang duren voordat ze nog eens zoenen? Blijft het bij de ene van zojuist net als een one night stand? Of zal Niene straks tegen Jens zeggen dat ze met hem mee wil naar zijn appartementje?

Plots blijft Niene stilstaan, draait ze zich snel om naar Jens en legt ze een vinger op haar lippen om hem te vertellen dat hij geen geluid moet maken. Heeft ze een dier gezien ergens verderop? Misschien een hert zomaar in het wild? Het paadje waar ze nu zijn is in een stukje waar veel struiken en lage bomen zijn zodat ze hoogstens een meter of twintig om zich heen kunnen kijken. Maar het is naar boven toe open genoeg zodat de strak blauwe lucht goed zichtbaar is en de warme straling van de zon ook hier heerlijk aanvoelt. 

Niene draait zich weer terug naar voren en wijst met dezelfde vinger tussen wat struiken door naar een kleine lichte plek iets verderop. Dan ziet Jens ineens ook wat Niene net voor hem als eerste zag. Een blonde vrouw breeduit gehurkt voor een man die duidelijk geniet van de aandacht die ze hem geeft. Zijn shirt is omhoog geschoven en toont een mooi gespierd bloot bovenlichaam. Zijn broek heeft het verloren van de zwaartekracht en ligt losjes rond zijn benen, op zijn schoenen op de grond. Haar bloesje hangt open en laat net twee volle borsten zien die strak duwen in de kanten stof van een licht roze behaatje. Haar ene hand verdwijnt tussen haar benen door onder haar rokje terwijl haar andere de hard gezwollen lul van haar partner in een stevige grip heeft zodat die door haar gulzig likkende tong verkend kan worden. Hij is eigenlijk zo goed als naakt en staat met zijn hoofd achterover zichtbaar te genieten van de warmte van de zonnestralen en de behendige mond van zijn vriendin. Ze laat haar lippen heen en weer glijden over zijn erectie, soms omlaag tot bijna tegen zijn ballen, dan weer plagend tot net onder de rand van zijn eikel. Ze kijkt af en toe even omhoog om te zien hoe hij zich overgeeft aan haar orale talenten en knijpt dan weer haar ogen strak dicht als de hand onder haar rokje haar gevoelige knopje perfect weet te raken.

Niene en Jens blijven samen een paar minuutjes in stilte kijken naar het tweetal dat aan hen onbewust deze geile show midden in de natuur laat zien. Zoveel lekkerder om dit in het echt te zien dan op een schermpje. Plots pakt Niene de hand van Jens vast en trekt hem verder achter zich aan over het paadje naar het bijzondere tweetal toe. Jens krijgt geen kans om te twijfelen of te aarzelen en volgt Niene stilletjes. Als ze binnen tien meter komen worden ze opgemerkt door het koppeltje dat hen een beetje verschrikt aankijkt, te verrast om iets anders te kunnen doen dan in dezelfde houding te blijven staan als waarin ze ontdekt werden. De vrouw is nog steeds gehurkt maar nu met haar beide handen op de bovenbenen van de man zodat ze wat steun kan vinden in haar positie. Niene ziet de forse lul van de man, nog nat glimmend van speeksel, een paar keer opveren. Net zoals zijn eigenaar twijfelend of dit betrapt worden leuk is of eerder beangstigend. Op een metertje of vijf naast het koppeltje draait Niene zich om naar Jens zodat hij kan zien dat er een duiveltje in haar ogen op het punt staat om hun eerste date veel meer dan een beetje bijzonder te maken. Niene laat zich vlot naar beneden zakken en pakt gelijk met beide handen de broeksriem van Jens vast. Snel maakt ze die los, opent ze het knoopje erachter en trekt ze de rits omlaag. Ze kijkt even omhoog naar de verbaasde Jens die nog steeds niet weet wat hij zelf durft zo uit het niks. Niene geeft hem nog steeds geen kans om na te denken, kijkt kort met ogen vol lust naar het koppeltje naast hen en trekt vervolgens in een paar rappe bewegingen de broek en onderbroek van Jens tot op zijn knieën naar beneden. Zijn lul had de kans nog niet gekregen om groter te worden en verstopt zich half slapjes onder het overhemd. Snel maakt Niene de onderste paar knoopjes ervan los en pakt ze, te ongeduldig om te gaan staan en de rest ook te doen, de onderrand van het kledingstuk vast en duwt ze het omhoog over de buik van Jens. Met haar andere hand grijpt ze zachtjes in zijn zakje, knijpt ze even voorzichtig in zijn ballen alsof ze test wat hij daar verstopt en laat ze haar tong dan uitdagend zacht likken aan het topje van zijn schuwe penis die met korte pulsjes begint te groeien.

Niene ziet uit haar ooghoeken hoe de blondine naast haar onverschrokken verder gaat met het verwennen van haar man. Met haar handen nog steunend op zijn bovenbenen hapt die gulzig haar man’s lul in haar mond en begint ze hem ruig te pijpen. Duidelijk nog geiler dan daarvoor door het opduiken van een onbekend stel dat heeft besloten naast haar en haar vriend te komen staan en net zo te genieten van vlugge ongeremde seks in de open natuur. Jens weet niet waar hij eerst moet kijken. Naar het koppel naast hem of naar zijn date voor hem op de grond. Zijn date die bewijst dat haar impulsiviteit haast grenzeloos is, als ze laat zien dat ze zin heeft in hem, als ze zijn lul al in haar mond laat ronddraaien met haar tong voordat hij net zo stijf is als de indrukwekkend grote lul van de onbekende man naast hem.

Het duurt niet lang totdat Niene voelt dat Jens keihard is en haast net zo groot geschapen is als de vreemde. Misschien zelfs wat groter dan Stev. Iets rechter, wat dikker en gelukkig ook met een heerlijke voorhuid die ze strak tussen haar lippen door mee op en neer kan nemen bij elke beweging van haar hoofd. Jens doet de knoopjes van zijn overhemd helemaal los zodat Niene haar hand langzaam over zijn borst naar beneden kan laten glijden tot ze steun vindt op zijn heup en ze haar andere, net als de blonde naast haar, kan gebruiken om de heerlijke lul van Jens daar te sturen waar ze hem wil hebben, op haar wilde tong, tegen haar kussende lippen, zo diep in haar mond als ze maar durft. Telkens hapt ze even naar adem en vervangt ze haar mond door haar hand, die de kunst van het aftrekken vanuit deze positie perfect beheerst. 

Jens voelt hoe Niene hem even helemaal los laat om het topje van haar strakke zomerjurkje wat verder open te knopen, zodat ze haar lichte borsten aan hem kan tonen. Een heerlijk koppel gedragen door een dunne witte beha van simpele gladde stof die niet opgewassen is tegen de druk van twee opgewonden tepels. Twee uitdagende knopjes die al eerder door de ogen van Jens gevangen zijn. Al van voordat ze dit tafereeltje hier in de natuur aantroffen. Van rond de tijd van de zoen misschien al. Of wellicht al vanaf de eerste handenschudding op precies het juiste afgesproken tijdstip een paar uur eerder bij de auto’s. 

Eigenlijk weet ie even niks meer zeker nu ze hem knettergek maakt met haar kunsten. 

De blonde naast hen begint ineens luider te kreunen. Als Jens even kijkt ziet hij dat ze de voorsluiting van haar behaatje heeft opengemaakt. Hij ziet hoe ze op haar knieën is gaan zitten en haar rokje erover naar beneden heeft geschoven. 

Haast net zo naakt als haar vriend zit ze nu voor hem met haar linkerhand wild spelend met haar clit, terwijl haar rechter snel rukt aan zijn harde lul en ze haar tong, omhoog kijkend, oogcontact makend met hem, uitgestoken houdt. Aan zijn kreunen is te horen hoe zijn orgasme hem bijna gaat overvallen. 

Jens kijkt naar beneden en zie hoe Niene haar borsten uit haar beha heeft gelicht en met een van de tepels speelt terwijl ze stevig aan zijn paal rukt en haar tong af en toe even over zijn eikel laat flitsen. Ze kijkt even omhoog zodat hij net in haar ogen kan zien dat ze wil dat hij alles los laat en klaar komt op haar of in haar. De gedachte dat zij hem helemaal in haar macht heeft en bepaalt wat hij nu doet overvalt hem, net op het moment dat hij de man naast hem hard hoort grommen. In een snelle blik opzij ziet hij hoe het hoofd van de blonde stevig tussen de handen van haar man gehouden wordt en hoe die kreunend zijn dikke paal diep in haar mond leeg spuit. Voor Jens is er nu ook geen remmen meer aan. Hij kijkt naar beneden en ziet hoe Niene glimlachend haar hoofd achterover heeft gegooid en haar tong ver uitgestoken houdt voor hem. Hij voelt hoe ze hard in zijn lul knijpt terwijl ze hem aftrekt. Plots schieten warme klodders zaad in hoog tempo zijn lichaam uit en belanden ze op het gezicht en de tong van Niene. Die draait met haar ogen dicht haar hoofd zodat ze zijn vocht zoveel mogelijk op haar tong terecht kan laten komen. Jens heeft moeite om te blijven staan door dit geweld en moet zijn benen strak op slot zetten om er niet doorheen te zakken en om te vallen. Tegelijkertijd moet hij wringen om zijn ogen open te krijgen zodat hij kan zien en voelen hoe Niene hem weer even kort begint te pijpen terwijl zijn lul aanvoelt alsof hij in brand is geschoten. Zaad druipt van zijn lul en van haar hand, druipt van haar kin op haar borsten en zit zelfs op haar voorhoofd en een beetje in haar haren. Niene kijkt hem aan en laat hem zien hoe ze geniet van zijn smaak terwijl ze hem helemaal schoon likt. Kort steekt ze haar tong nog een keertje uit om langs zijn erectie te likken en dan slikt ze zijn zaad door zonder het oogcontact met hem te verbreken. Opnieuw likt ze haar hand, zijn eikel en zijn ballen, nog steeds geil van de intense seks. Ze heeft zichtbaar genoten van het snelle spontane momentje hier tussen de struiken.

Jens helpt haar omhoog als ze gaat staan en ze even zichzelf inspecteert om te zien waar ze onder zit met het goedje. “Je hebt er een rommeltje van gemaakt”, zegt ze fluisterend als ze hem speels met opgeslagen ogen terug aankijkt. Hij ziet hoe ze even staat te puzzelen hoe ze zich weer netjes moet maken. Vooruit denken was gewoon even niet mogelijk toen ze zijn hand pakte en vooruit liep naar het koppeltje toe. Impulsief als ze is. 

Naast hen is de vrouw ook gaan staan. Ze hangt tegen haar vriend aan die zijn armen om haar heen geslagen heeft. Ze heeft haar hoofd in zijn hals gelegd en laat een hand op zijn borst steunen. Pas nu ze staat valt het op dat ze een stukje kleiner is dan haar vriend. Het koppeltje kijkt dromerig opzij naar Jens en Niene en heeft vast Jens’ orgasme ook zien gebeuren. 

Niene gaat met haar vingers over haar borsten en veegt het beetje zaad van Jens wat daar gevallen is bijeen. Dan kijkt ze hem in zijn ogen aan met nog steeds die geile blik van eerder en steekt ze opvallend haar vingers in haar mond om het lekkers eraf te likken zonder het oogcontact met Jens te verbreken. Jens voelt hoe de geilheid in zijn lichaam nog steeds controle heeft als hij zich een beetje laat zakken en de spoortjes van zijn eigen zaad van Niene’s borsten af begint te likken. Nu is het Niene die verrast is door zijn zet en ze laat haar hoofd achterover vallen in haar nek terwijl een luide “jaahh” aan haar mond ontsnapt. Jens is zorgvuldig en laat geen plekje van de naakte huid onverkend. 

Kort klemt hij strak eerst de ene de dan de andere tepel tussen zijn lippen en trekt hij er zacht aan. Niene kreunt van genot en voelt een rush van lust van haar stijf gezogen knopjes naar haar klit schieten. Als hij een van zijn handen over haar jurkje via haar heup naar haar bovenbeen laat glijden om daar zijn weg onder haar rokje te zoeken vind hij daar zonder aarzelen haar al doorweekte slipje. Hij gaat weer staan en terwijl hij Niene aankijkt glippen zijn vingers razendsnel bovenlangs in haar broekje over haar zachte blote huid direct op haar pulserende kutje af.

Niene’s mond valt open van opwinding over deze geile verrassing.

Na een laatste speels rukje aan haar tepel zuigt Jens nu haar onderlip in zijn mond en Niene voelt hoe hij met twee vingers genadeloos diep in haar lichaam stoot.

Ze geeft hem alle ruimte door haar linkerbeen een stukje op te tillen. Een luide kreun ontsnapt haar terwijl ze enthousiast terug zoent.

Jens proeft zijn eigen zaad op haar tong en voelt het trillen van haar kreun met zijn eigen mond terwijl hij hard begint te vingeren. Hij voelt hoe ze wankel balanceert op een been, hoe ze hangt in zijn andere arm en hem volledig vertrouwt in dat moment. Terwijl de warmte van de zon hun gezichten raakt genieten ze zo van het volgende momentje hier op de heide en duurt het niet lang voordat Niene haar mond losmaakt van die van Jens om even luid fluisterend te zeggen, “ja ja, ik kom, ik kom.” Jens voelt hoe ze haar grip om hem heen strakker zet en heeft veel moeite om hun evenwicht zo te bewaren nu ze zich slapper en slapper laat worden, maar hij houdt vol en gaat wild door met zijn spelende hand. Totdat ze een laatste kreun laat ontsnappen en hij voelt hoe het laatste stukje spierkracht uit haar benen verdwijnt en haar kutje ritmisch pulserend laat merken dat haar orgasme haar overvalt. Ze kan haar linker been niet langer in de lucht houden en laat dat terugvallen tegen het andere zodat Jens’ hand klem komt te zitten en daarmee gelijk gestopt wordt om haar nu nog verder te kunnen plagen. Nu is sowieso even het moment om stil te houden en haar de kans te geven om te genieten van de hele golf die haar orgasme over haar uitstort. 

Als Jens even naar het koppeltje naast hen kijkt ziet hij dat ze van plaats gewisseld zijn. De vrouw leunt tegen de boom terwijl de man voor haar geknield op de grond zit. Hij houdt een van haar benen gespreid in de lucht en heeft zijn mond stevig op haar kutje gezet om haar zo te verwennen. Haar rokje heeft ze uitgetrokken en houdt ze nog vast in de hand waarmee ze tegen de boom steunt terwijl ze de andere in de haren van haar vriend heeft gestoken. 

Jens haalt zijn vingers uit Niene, houdt ze ter hoogte van hun hoofden omhoog en zegt dan tegen haar, “je hebt er een rommeltje van gemaakt.” Als Niene uitgeput probeert te grijnzen om zijn flauwe grapje ziet ze hoe hij zonder aarzeling zijn vingers diep in zijn mond stopt om haar vocht te proeven en zich zo schoon te maken. Niene voelt een golf van heerlijk kippenvel over haar lichaam schieten als ze geen andere methode meer voelt om te laten merken hoe geil ze dat vindt. Een paar tellen later pakt Jens haar weer met beide armen stevig vast en begint hij haar kusjes te geven op haar snuitje. Rare zuigende kusjes merkt ze en ze krijgt door dat hij zijn eigen zaad van haar gezicht af aan het schoonmaken is. 

Naast hen begint de blonde dan ineens harder te kreunen zodat Jens en Niene samen even omkijken om te zien hoe haar blik strak op hen gericht is. Haar vriend nog steeds likkend aan haar clit, maar nu ook stevig met een paar vingers van zijn hand diep in haar kut stotend. Zo krachtig vanuit zijn positie onder haar dat de schokjes te zien zijn aan de kleine stuiteringen van haar tepels in het felle zonlicht. Hij geeft haar geen kans om haar been te laten zakken terwijl ze kletsnat squirtend klaarkomt door de laatste stoten en haar vriend stopt met zijn ruwe spel zonder zijn vingers uit haar te halen. Luid kreunend laat ze horen dat ze geniet terwijl haar ogen afwisselend in die van Jens en Niene blijven kijken. Voor haar en hem is deze onverwachte sekspartij met twee vreemden naast hen vast net zo extra geil als voor Niene en Jens.  

Dan gaat Jens weer even verder door men het schoon kussen van Niene’s gezicht totdat ze haar hoofd draait en ze hem een volgende heerlijke tongzoen geeft. Ze proeft alles nu. Zijn zweet, zijn zaad, haar eigen vocht, een heerlijke cocktail van pure buitenseks terwijl de geuren van de heide de hele ervaring extra spannend onderstrepen. Dit is absoluut de eerste keer dat ze zoiets meemaakt denkt ze bij zichzelf. Op de eerste live date, seks in de natuur naast twee volslagen vreemden. Ze weet ondertussen van zichzelf wel dat ze de laatste jaren avontuurlijker is dan ooit daarvoor, maar zoiets als nu? Daar had ze zelfs nooit over gefantaseerd. Jens vast ook niet. 

In koppels fluisterend staat het viertal nog even na te zoenen op de heide. Geen geluiden om hen heen anders dan die van de naakte natuur. Vogels in de verte en een enkele wat dichter bij die fluiten naar elkaar alsof ze zich in de warme middag een beetje vervelen. De dieren dicht bij het viertal zijn waarschijnlijk stilgevallen door de luide kreten van extase van de mensen die hun stukje van de natuur komen verstoren. 

Ineens horen Niene en Jens de stem van de man van het geile koppeltje vreemden naast hen, “Hey. Mogen wij jullie misschien een rare vraag stellen?” Niene antwoord hem zonder nadenken en zegt, “ja, want wat er net gebeurde was heel normaal zeker hier op de heide?” Ze ziet dat haar rare snelle antwoord het tweetal even doet puzzelen. Ze hadden vast niet op de impulsieve Niene gerekend. Die gaat gelijk maar verder en probeert een wat uitdagender antwoord, “ja natuurlijk mogen jullie ons een vraag stellen. Wie weet hebben wij er dan ook een voor jullie!” 

Jens’ verbazing over Niene houdt niet meer op vandaag. Wat zou ze nou van plan zijn? Even ruilen? Nee vast niet. Het zijn onbekenden die we nooit eerder hebben gezien. En we zijn allemaal net al klaargekomen. Alhoewel. Ze kent mij ook pas een paar uurtjes in het echt. En vrouwen kunnen meer dan eens een orgasme hebben natuurlijk. Zou ze misschien toch willen ruilen? Zou dat de vraag van de man zijn? Die blondine is eigenlijk best wel knap. Nee, zoveel spontane seks met nieuwe mensen overkomt nooit iemand in het echt.

“Zouden jullie een paar foto’s van ons willen maken”, zegt de vrouw dan in reactie op Niene. Dit is dus duidelijk een vraag die inderdaad van hen beiden komt weet Jens nu zeker. “We maken graag foto’s van elkaar tijdens seks en nu met jullie naast ons, duidelijk ook open voor spannende en spontane seks, is het misschien ook leuk om er eens een paar te hebben hier buiten waar we samen op staan”, zegt ze er achteraan. Niene veert bijna op van plezier als ze dat hoort en zegt gelijk, “oew geil. Ja natuurlijk. Als jullie er ook een paar van ons maken dan. Dan kan ik de leukste gelijk naar Stev sturen.” Nu laat ze de monden van alle drie de anderen vol verbazing op de grond vallen met dat laatste zinnetje. Gelijk gaat ze verder met haar uitleg, “Stev en ik maken ook graag foto’s van elkaar tijdens de seks. En ik ken hem. Hij gaat vast helemaal uit z’n dak als hij er zo meteen een van Jens en mij krijgt. Oe, ik kan niet wachten.” Vrolijk kakelend zegt ze nog erbij, “oh ja, ik ben trouwens Niene en dit is Jens.” Het koppeltje kijkt geamuseerd naar Niene en snel even naar elkaar. “Ik ben Sonja en dit is Mats”, zegt de blonde vrouw dan. “En wie is Stev?”, vraagt ze erbij. Niene voelt hoe de ondeugd in haar nu alle controle heeft. “Stev is mijn vriend met wie ik samen woon. Die is nu thuis in de tuin aan het werken. En dit is Jens, mijn date. Wij zijn poly.” Sonja en Mats kijken elkaar, geamuseerd door de drukke woordenspurt van Niene, even kort aan. “Het was vast jouw idee hè Niene? Om zo naast ons te komen staan”, vraagt Mats dan. Hij ziet hoe Niene met een uitgebreid knikje enthousiast zijn vraag bevestigt en gaat door, “wat is poly?” Niene legt snel uit dat het voor haar betekent dat een koppel elkaar dan toelaat om ook liefdes en seks met anderen te hebben. Open voor alle mensen die erbij betrokken zijn. Niet per se triootjes of zo, maar het kan. En niet enkel swingers. Het gaat ook om de relatie en niet enkel seks. 

“Mag ik dan ook een foto van jullie maken en die ook naar Stev sturen? Dan wordt ie zeer zeker helemaal gek als hij hoort wat we beleefd hebben.” 

Het koppeltje hoeft nauwelijks te overleggen en knikt gelijk instemmend. “Ja dat is prima”, zegt Sonja. “Andersom mag het vast ook wel hè?” Niene draait zich even naar Jens en ziet hem gelijk een volmondig “ja hoor” antwoorden vergezeld door een klein knikje. 

“Het moet wel een beetje gefaket misschien”, zegt Mats. “Want echt stijf worden lukt me nu even niet meer”, grinnikt hij erbij. “Ik hoor je”, zegt Jens dan. “Mijn spel is nog steeds verdoofd van de intense verrassing.” “Dat geloof ik best”, zegt Mats weer, “jullie eerste date hè?” Niene en Jens kijken elkaar verlegen aan en knikken beiden instemmend. 

Mats grijpt in een van de zakken van zijn broek en pakt zijn telefoon. Hij veegt wat heen en weer over het schermpje en loopt dan in de richting van de twee anderen. Gewoon strategisch naakt met enkel dat strakke shirtje nog omhoog geklemd over zijn borst en zijn broek zomaar net opgetrokken boven zijn knieën zodat zijn half slappe lul vrolijk zwaaiend voor hem uitsteekt. “Wie van jullie?”, vraagt hij dan met zijn arm uitgestrekt en de telefoon met het schermpje gedraaid naar Jens en Niene. “Oh laat mij maar even”, zegt Jens dan terwijl hij zijn broek net zo tot op zijn knieën optrekt en een stapje naar voren maakt. Niene keek verlekkerd naar de lul van Mats die vrolijk, half stijf, wiebelde tussen zijn benen bij elke pas die hij zette. Zichzelf afvragend of ze misschien te hebberig overkomt als ze daar ook van wil proeven. Mats gaat direct weer terug voor Sonja op de grond en nodigt haar uit haar been weer net als eerder omhoog te steken om dezelfde pose te herhalen voor de camera. Ze geeft hem met plezier weer net als eerder zijn zin en wordt een tel later met een vliegende start weer net zo intens gelikt alsof er geen onderbreking is geweest. “Ho Mats, rustig een beetje”,  zegt Sonja snel. “Het is veel te gevoelig nu. We hoeven enkel voor de foto even te poseren he!” Mats houdt een beetje in maar is zeker niet van plan om enkel te poseren en gaat zachtjes door met zijn tong op Sonja’s clit. Enkel zijn vingers houdt hij zachtjes stil in haar kutje om haar een beetje te sparen. 

Alsof hij een pornoshoot aan het maken is loopt Jens er een beetje omheen en maakt hij vanuit verschillende hoeken wat foto’s terwijl Niene ook een paar pasjes dichterbij komt en met haar ogen de dromerige blik van Sonja vangt. Niene besluit haar wat extra uit te dagen door vanaf de kleine afstand uitdagend met haar tepeltjes te gaan spelen. Sonja kan het niet laten om bij die aanblik een geil kreuntje aan haar mond te laten ontsnappen terwijl ze het hoofd van Mats steviger tegen haar kut drukt. “Lik me hard geile beer van me. Maak me gek”, zegt ze en maakt dan een likkende beweging richting Niene. Het spelletje tussen de twee meisjes ontgaat Mats en Jens beide een beetje terwijl die zich concentreren op hun taken. Als Jens terug naast Niene komt staan en nog een foto maakt grijpt ze plots zijn lul vast terwijl ze met haar andere hand stevig in een van haar eigen tepels knijpt. Verrast kijkt Jens haar even aan en hoort hij hoe ze zegt, “klaar voor impulsief level twee Jens?” Voordat hij kan beginnen om zich af te vragen wat dat nu weer moet betekenen voelt hij hoe hij automatisch een klein knikje geeft. De Niene die hij eerder had leren kennen op de chat en die hij vandaag in het echt beleefd is er eentje die hem meer dan geweldig bevalt. Een droom voor elke sekspartner. Al gaat ze tot level vijf, hij heeft zin om haar verder zonder nadenken te volgen.

Niene stapt op het koppeltje af en gaat naast Sonja staan. Ze grijpt onder de rok van haar eigen jurkje en trekt haar doorweekte witte slipje in een vlotte beweging helemaal uit. Dan tilt ze de stof op tot aan haar middel zodat haar glad geschoren intieme plekje voor iedereen, fel verlicht door het daglicht, prachtig in beeld komt en kijkt ze de verraste Mats direct in zijn ogen aan. “Als het van Sonja mag dan mag je mij ook even vingeren als je wil. Terwijl je haar blijft likken natuurlijk.” Mats en Niene kijken beiden gelijk naar Sonja en zien dat die met een klein knikje instemt. “Maak jij foto’s Jens? Ook met jouw telefoon?”, zegt Niene. Jens knikt opgewonden zijn antwoord terug terwijl zijn opverende lul duidelijk zichtbaar voor de drie anderen zijn antwoord bevestigt. Niene tilt haar knie voor Sonja’s lichaam langs in de lucht zodat die haar kan vasthouden. Ze pakt Sonja’s andere hand en legt die op haar eigen naakte borst. Direct voelt ze hoe zachte vrouwenvingers precies weten hoe je een tepel vast moet pakken. Precies hard genoeg en zeker niet te hard zo kort na een fucking intens orgasme. Mats laat zijn vingers voorzichtig in Niene’s kutje glijden en begint zachtjes met zijn duim over haar clit te spelen terwijl hij Sonja weer opnieuw likt. Alle vier genieten ze wankel balancerend een paar momentjes van dit level twee impulsiviteit van Niene en maakt Jens een hele stapel foto’s met de telefoons als een opgewonden, zo goed als naakte paparazzi.

Een paar minuutjes later vraagt Sonja ineens aan Niene, “mag ik Jens even pijpen Niene? Ik zie dat zijn lul weer behoorlijk om aandacht staat te schooien.” Niene reageert door haar been weer terug te zetten op de grond zodat Mats zijn vingers weer uit haar moet halen en het spelen moet stoppen. “Van mij zeker wel hoor. Maar ik heb zijn lul ook pas daarnet voor het eerst van mijn leven geproefd, dus misschien moet je het hem zelf even vragen.” Sonja kijkt even naar Mats onder haar en dan snel naar Jens om bij beide mannen een vlot instemmend knikje te zien. Snel laat ze Niene los en zet ze haar been weer terug op de grond. Dan doet ze een stapje naar Jens toe en zakt ze direct schuin voor hem op de grond op haar hurken, pakt ze zijn lul vast en laat ze die binnen een tel in haar mond verdwijnen. Gelijk laat ze hem weer los en zegt ze, “wel foto’s blijven maken he!” Dan draait ze haar hoofd naar Mats en zegt ze, “kom jij hier tegenover Jens staan schat? Dan kunnen Niene en ik wat afwisselen terwijl jullie beide foto’s maken.” Niene weet waar Sonja haar wil hebben en gaat op haar knieën tegenover haar op de heidegrond zitten. Ze pakt de slappe lul van Mats vast en zuigt die behendig tussen haar lippen door in haar mond. Beide vrouwen weten binnen tellen de mannen weer op volledige hardheid te krijgen met hun orale verwennerijtjes en beginnen aan een tweede ronde van heerlijk zuigen en aftrekken terwijl de mannen beiden met hun telefoons af en toe een fotootje maken en verder heerlijk genieten. Zeker als telkens even heen en weer gewisseld wordt voelen de mannen zich alsof ze in een jongensdroom beland zijn. “Oh gosh wat is dit lekker”, zegt Sonja na een tijdje. “Ik zou ze wel alle twee in me willen voelen. Ik heb dat nog nooit gedaan.” Niene kijk haar aan en zegt, “in je mond? Of ergens anders?” Dan pas beseft ze dat haar vraag voor meer dan een manier was op te vatten. Blozend antwoord ze snel, “ik bedoelde in mijn mond. Als de mannen dat goed vinden tenminste.” Te geil om echt door te kunnen denken en te opgewonden om dit nu niet te willen ontdekken geven ze beide weer snel hun antwoord. “Ja hoor”, zegt Jens. En net zo knikt Mats. Met haar handen pakt ze de strak gezwollen harde penissen zo laag ze kan hard vast en trekt ze beide mannen eraan wat dichter naar zich toe. Ze steekt haar tong uit en laat dan de eikels van de twee mooie glimmende exemplaren, beide nog nat van zowel het speeksel van Niene als dat van zichzelf, haast tegelijk tegen haar tong komen. Langzaam begint ze te spelen, geeft ze kleine likjes links en rechts, doet ze een topje een beetje tussen haar lippen terwijl ze het andere zachtjes tegen haar wang drukt. Dan wisselt ze om en doet ze hetzelfde met beide eikels verwisseld. Niene kijk vol genot afwisselend naar de twee mannen omhoog en dan weer naar Sonja vlak voor haar die in extase lijkt van haar nieuw ontdekte spelletje. Ze had haar handen tot die tijd gewoon op haar schoot liggen, maar besluit dan mee te gaan spelen door ze zacht op de benen van de mannen te leggen en ze vrij vlot omhoog te laten glijden tot ze van ieder het zakje met twee gloeiende ballen elk kan vasthouden in haar palmen. Zachtjes kneedt ze mee en ziet ze hoe Sonja de natte eikels tegen elkaar aan duwt en er met haar tong tegenaan speelt. Na een paar tellen opent ze haar mond wat verder en probeert ze of ze beide mannen in haar kan nemen. Haar ogen kijken diep van dichtbij in die van Niene terwijl ze ineens voelt hoe een fris briesje over haar naakte lichaam speelt. Nee, het was geen briesje. Dan heeft ze door hoe het Niene is die kort even in haar beide tepels knijpt. Niene houdt een tepel vast en laat haar andere hand omlaag glijden over de buik van Sonja naar beneden zonder de directe blik met haar ogen los te laten. Niene knikt even kort vragend of het ok is om door te gaan. Sonja geeft twee korte knikjes terug en voelt dan hoe haar nieuwe ervaring er nog een level bovenop krijgt. Niene’s vingers beginnen behendig en zacht met haar clitje te spelen terwijl zij zelf twee heerlijk harde lullen heeft om van te snoepen. Beide mannen genieten van wat ze voelen en zien en maken ieder tientallen foto’s om dit unieke momentje te vangen. Het maken van de foto’s is al haast net zo opwindend als het gepijpt worden zelf. Sonja wordt weer wilder van alles wat ze voelt. De vingers die haar clitje beroeren, andere die haar tepels plagen, twee mannen in haar mond. Ze voelt hoe dierlijke geilheid het van haar overneemt en begint de mannen om beurten diep en wild te pijpen. Eerst trekt ze Mats’ lul diep in haar keel, zuigt ze hem strak tussen haar lippen en gaat ze wild met haar hoofd op en neer. Dan laat ze hem uit haar mond schieten, zegt ze snel “ja, ja” en duikt ze gelijk boven op de harde paal van Jens. Telkens tien, twintig seconden wild pijpen, even laten horen dat ze gek wordt en dan weer de andere man verwennen. “Stop je vingers in m’n kut Niene. Vinger me hard”, roept ze ineens tussen een wissel door. Niene doet het graag en merkt na de eerste paar ruwe bewegingen dat het bijna onmiddellijk effect heeft. Sonja roept, “ja, ja, harder” en vergeet het pijpen even helemaal als ze ademhaalt om te genieten terwijl ze de mannen synchroon aftrekt. Een paar tellen later laat ze weer de ene na de andere paal haar mond in- en uitschieten terwijl ze haar onderlijf meebeweegt met de vingers van Niene die haar knettergek maken. “Ja, ja, ik kom, ik kom”, roept ze ineens en dan duikt ze vol op de lul van Jens. Ze zuigt hem zo diep en zo strak in haar mond dat zijn ogen haast open sperren van de pijn. Mats kijkt hem herkennend aan en geeft hem gauw een knipoog om hem te laten weten dat ze dit wel vaker doet. Nou ja, het harde zuigen dan als ze klaar komt. Seks zo, met twee koppels, in de natuur, nope dat doet ze niet vaker. Niene voelt hoe sterk Sonja’s kutje pulserend haar vingers knijpt en denkt even terug aan Lisa. De eerste vrouw met wie ze ooit vree.

Dan trekt ze haar vingers zachtjes uit het kutje van Sonja terug, gaat staan en helpt ze haar omhoog zodat ze haar in een intieme omhelzing kan vastnemen. “Lekker he?”, zegt ze zachtjes. “Neem rustig je tijd om weer te landen meid. Orgasmes als deze van vanmiddag zijn zeldzaam en heerlijk intens. Die moet je even de tijd geven.”

Een paar minuutjes later begint het viertal hun kleding weer terug aan te trekken en netjes te doen. “Weet je zeker dat jij dit nu ook niet wil Niene?, vraagt Sonja nog een keer. “Nee hoor”, geeft Niene als antwoord. “Ik heb al eens het genot gehad om door twee mannen tegelijk verwend te worden. En deze twee exemplaren, ikzelf en jij vast ook, zijn nu echt te moe om er nog meer seks achteraan te plakken.” Ze kijkt even naar Jens dicht bij haar en zegt dan, “ik denk dat Jens en ik na deze eerste date vast nog een tweede zullen hebben. Dan wil ik hem eerst eens een nachtje helemaal alleen voor mezelf hebben voor de seks. Vannacht zal ie wel te moe zijn als ik bij hem in bed kruip.” Ze ziet aan de ogen van Jens dat hij meer dan voor de zoveelste keer verrast is als haar zinnetje hem vertelt dat ze met hem mee naar huis gaat. “Vind Stev dat wel ok?”, vraagt Sonja dan. “Ja hoor”, glimlacht Niene, “hij was het die me vanochtend hielp om mezelf gereed te maken voor mijn date. Hij had voor mij al een rugzakje gepakt en daar schone kleding, toilet spullen en make-up in gedaan voordat ik erover kon nadenken. Ik ken je, zei hij. Jouw impulsiviteit kent geen grenzen lieverd. Dus hoe hard je ook zou willen en het mij of jezelf beloven, voor zover ik weet heb je hem vast al geneukt voordat je bij hem binnen stapt.” Niene moet zelf lachen om het zinnetje dat ze zo vrij van remmingen tegen de drie nieuwe, haast onbekende seks vrienden gooit. “Hij had het helemaal mis. Ik heb hem helemaal nog niet geneukt.” Alle vier schieten ze in de lach van haar grapje.

“Onze auto’s staan hier”, laat Jens aan Mats zien op de kaart op zijn telefoon terwijl Niene en Sonja op hun telefoons elkaars nummers intikken. “Je laat me wel weten hoe Stev op de foto’s reageerde he?, vraagt Sonja dan aan Niene. Ze heeft er al een paar gereedgezet in de app, maar hier op de heide heeft haar telefoon net geen ontvangst. Die gaan straks vanzelf weg als we weer dichter bij de bebouwing komen had jens gezegd. “Jazeker”, zegt ze. “En wie weet breng ik hem ook nog wel eens mee als we een keertje bij jullie op visite komen.” Nog steeds dronken van de seks zegt ze er achteraan, “zijn lul is net zo lekker als die van Mats en Jens. Daar wil je vast ook wel van snoepen als je hem ziet.” Sonja slaat een hand voor haar mond en zegt grinnikend, “goh, drie van die grote dingen voor mezelf. Ik zal thuis alvast maar wat gaan oefenen met de dildo’s.”

Een paar momentjes en knuffels later neemt het bijzondere viertal treuzelend afscheid van elkaar. Mats heeft vlot aan Jens uitgelegd wat de kortste route over de heide is naar hun parkeerterrein en zelf moeten hij en Sonja een stukje verderop de andere kant op richting huis. Ze hoeven maar een dik half uurtje te lopen naar hun woning hier dichtbij.

Honderd meter verder bereikt het viertal een breder pad door de rustige heide en nemen ze echt afscheid. Hier gaan Mats en Sonja naar links en moeten Jens en Niene naar rechts richting de parkeerplaats. Een paar minuutjes later draaien ze nog een keer om en zwaaien ze naar de twee nieuwe seksvrienden die zich ook net omdraaien in de verte.

“Ik hoop dat je een lekkere badkamer hebt Jens. Ik kan niet wachten om er samen met je even onder de douche te springen om ons wat op te frissen”, zegt Niene terwijl ze samen met hem hand in hand verder wandelt over het pad. “Dat komt helemaal goed Niene”, antwoord hij. “Ik heb een lekkere douche waar we samen prima onder passen. Daarna ploffen we lekker op de bank en kiezen we samen iets lekkers te eten uit om thuis te laten bezorgen.”

“Pling”, klinkt dan ineens haar telefoon. Snel pakt ze hem en opent ze WhatsApp om te zien dat Stev met een regel vol hartjes en zoentjes heeft gereageerd op de foto’s die ze hem stuurde. “Vertel me morgen alles maar lekker liefste. En geniet nog lekker van de avond en nacht met Jens. Ik hou van je.”

0

Een reactie plaatsen