Verhalen, verslagen, herinneringen.

De Parkbank

Leestijd: 4 minuten

“Dit is een prima plek.” 

De hitte van de warme zomerdag zindert nog na in de lichamen van de Rob en Inge als ze net na middernacht, na een fijne avond uit eten en een paar heerlijke, ondeugende, cocktails in een sexy bar, samen door een verlaten park van de stad. Warm genoeg voor enkel een pantalon met een stijlvol wit overhemd voor Rob. Zwoel genoeg voor een uitdagend zomerjurkje met enkel een fijn behaatje eronder voor Inge. Verder niets. 

Ze hadden elkaar uitgedaagd om al het andere thuis te laten en puur zo de stad in te gaan. Zo samen opgewonden te wandelen naar het van Eedenplein, zo stout de metro te nemen en zo de korte route naar het rustige restaurant te wandelen waar ze een rustig tafeltje voor hen samen hadden geboekt. Zo dus. Beiden zonder slipje. 

Het tafeltje was perfect. Stil in een hoekje van het restaurant waar ze tegenover hen slechts een enkele tafel hadden. Een tafel waar, in de twee uur dat ze er zaten, een ander koppel de misdrijven duidelijk gezien moet hebben. Hoe haar handje haar weg vond, onder tafel, in de geopende rits van de heren pantalon. Hoe zijn hand zijn route claimde langs haar witte nylons omhoog, over haar blote huid heen, tot aan haar plekje. Maar toch alles buiten beeld. Niemand zag hoe zijn vingers minutenlang duivels haar clitje plaagden terwijl ze haar best deed om braaf haar toetje op te eten. Nergens werd zijn harde staaf gespot toen ze wat van het toetje op haar vingers nam en het uitsmeerde over zijn glimmende eikel. “Zal ik het er nu af likken?”, had ze uitdagend gevraagd, “Of lik ik je later schoon?”

Het koppel tegenover hen moet de vibe gezien hebben, de hitte van de lust die het toetje veroorzaakt had. En vast en zeker ook de bewegingen die armen maakten. Met handen uit zicht onder tafel. Zouden ze gewild hebben diezelfde moed te kunnen tonen?

“Dat bankje”, zegt Rob tegen Inge en hij knikt naar het park bankje voor hen. Half verlicht door een lantaarnpaal die tussen de bladeren van een boom groeit. In een hoekje van het rustige parkje waar rond deze tijd van de dag niemand doorheen zal lopen. 

“Ik wil dat je het daar doet!” Klinkt zijn stem gebiedend. Inge luistert. Zonder tegenwoord stapt ze op het bankje af en doet ze wat ze afspraken voordat ze thuis vertrokken. 

Ze gaat zitten op het bankje en knoopt gehoorzaam haar jurkje wat verder open. Met haar ogen strak op Rob gericht verdwijnt het dunne stukje stof wat haar mooie borsten bedekt een stukje van haar schouders af en blijft er geen hindernis meer in beeld. Rob heeft een prachtig uitzicht op het kwart-cup behaatje wat ze vanavond aan moest doen van hem. Het kleine lingerie dingetje dat haar borsten de hele avond al zo hield dat haar tepeltjes strak bleven drukken tegen de dunne stof van het jurkje. Mensen moeten het gezien hebben. En nu glinsteren haar tepeltjes vrij in de buitenlucht. Vrij voor de opgewonden ogen van haar lover. 

Braaf grijpt ze in haar tasje en haalt ze er het opgeladen speeltje uit dat ze van hem mee moest nemen. Gehoorzaam trekt ze haar jurkje omhoog en krijgt Rob een ongehinderd zicht op haar gladgeschoren kutje. Hij zweert dat hij kort even ziet hoe het glinstert van opwinding als Inge er zacht de kleine zwart-witte pinguïn naartoe brengt en het gulzige mondje van het dingetje precies op haar clitje plaatst. 

 “Oh fuck” , zegt Rob als hij ziet hoe Inge zich half naakt op het parkbankje begint te verwennen met haar zacht zoemende speeltje. Hij ziet hoe Inge’s borsten zalig op en neer veren als ze al vanaf de eerste plaging aan haar kutje diep en snel begint te ademen. Ze is geil. Vreselijk geil. 

Rob filmt het. Zoals ze afspraken van voor het moment dat ze ging zitten, vangt zijn telefoon het zwakke nachtlicht op dat vertelt wat er nu hier gebeurt. “Oh wat is dit hot Inge”, fluistert hij terwijl hij met zijn vrije hand langzaam zijn broek los begint te maken. 

In minder dan een paar seconden ziet Inge hoe Rob’s harde staaf zich uit zijn kleding tevoorschijn spurt en het ding zijn opwinding aan hem verraadt.

“Oh fuck”, zegt Inge als Rob zich op een metertje of twee voor haar intens begint af te trekken. De camera schudt in zijn ene hand terwijl zijn andere gebald zijn harde staaf omsluit en zijn broek halverwege zijn bovenbenen hangt. 

“Als beloofd Inge”, zegt Rob. “Ik wil dat je komt. Ik wil dat je voelt hoe heerlijk Pingu aan je clitje zuigt terwijl je ziet hoe ik me aftrek. Ik wil je kreuntjes horen hier in het park. Kom voor me. Kom voor me.”

Inge voelt zich heet. Ze is verschrikkelijk heet. Ze heeft niet veel meer nodig laat ze Rob weten terwijl ze haar benen nog wat spreidt, één ervan schuin op het parkbankje steunt en zacht met haar vrije hand in haar tepeltje knijpt. 

“Spuit op me Rob”, zegt ze een paar tellen later. “Ik ga zo komen. Ik wil dat je op me spuit.”

In twee stappen staat Rob pal voor Inge, half naast haar met zijn harde pik, ruw schuddend in zijn hand dicht bij haar hoofdje. “Oh fuck ja”, zegt Inge luid. “Ik kom, ik …”

Rob’s zaad baant zich perfect getimed een weg naar buiten precies op het moment dat Inge stil wordt en haar orgasme ook weet te vangen. Zalige druppels van zijn sappen vinden Inge’s lippen, vinden haar mondje, haar borsten, terwijl ze met haar heerlijke luide grom klaarkomt. “Oh fuck yes”, roept Rob terwijl hij ternauwernood weet hoe te blijven staan als zijn eigen orgasme hem overvalt. 

Een half uurtje later wandelen ze samen door de voetgangerstunnel terug naar linkeroever en zegt Rob, “Als mijn staaf nu weer eens hard kon worden Inge, als ik even zou kunnen, dan zou ik je hier midden in de tunnel zeggen mijn eikel schoon te likken van het zaad wat nog een beetje na stroomt van daarstraks. En, als je dat dan braaf doet, dan neuk ik je hier waar we staan.”“Hihi”, lacht Inge. “Dan doen we dat toch gewoon de volgende keer!”

0

Een reactie plaatsen