Verhalen, verslagen, herinneringen.

De uitdaging

Leestijd: 7 minuten

Vanaf het heerlijke lichtovergoten hotelbed, nagenietend van een gruwelijk uitdagende, lange pijpbeurt, zie ik hoe Inge in haar nieuwe lingerie richting het open raam stapt, hoe ze haar handen op de vensterbank plaatst, mij haar billen uitdagend toont en hoe ze op haar gemakje naar buiten gaat staan kijken.

”Ik wil …”, zei ze stellig toen we net binnen stapten in de kamer. Toen we net onze koffertjes in de kleine nis hadden gezet en ze het tasje met net nieuw gekochte lingerie op bed zette. “Ik wil nu nog niet niet neuken. Ik wil niet dat jij of dat ik klaarkom nu.” Met een speels duwtje duwde me zich van zich weg toen ik eigenlijk al aanstalte maakte om haar tegen de muur te gaan staan zoenen. Nog voordat de deur in het slot zou vallen was ik al van plan mijn hand onder haar rokje te laten glijden en met mijn eigen vingers te voelen of ze inderdaad al zo nat was als ze beweerde.

”Ik wil nu niet vrijen. Jij kleedt je uit, ik kleedt me uit. Ik fris me wat op en trek mijn nieuwe lingerie aan terwijl jij kijkt. Enkel dat. Je mag me niet aanraken.” Ik voelde hoe de kleine mooie vrouw me achteruit de kamer in begon te duwen tot ik met mijn benen het grote, hoge bed raakte. 

“Jij gaat naakt op bed liggen en je gaat spelen met die heerlijke lul van je tot het die zalige staaf is die ik zo graag zie.” Met een zetje duwde ze me achterover en begon ze uitdagend de bobbel in mijn broek even plagerig te kneden.

”Als ik terugkom uit de badkamer wil ik dat je hard bent. Je mag mij niet aanraken. Ik zal jou gaan pijpen totdat je bijna gek wordt.”

Uitdagend draaide ze zich om en zette ze een paar passen naar voren. Langzaam opende ze het ritsje van haar korte rokje en liet ze het kledingstukje langs haar benen naar beneden vallen tot het bovenop de voeten van haar lange, hoge, smalle laarsjes viel.

Ze weet dat ze me gek maakt in die outfit. En al helemaal toen ze het tasje pakte, richting de badkamer begon te lopen, even haar vingertjes onder de smalle rand van haar slipje aan de onderkant tot tussen haar lipjes duwde en me wist te vertellen dat ze inderdaad echt al erg nat was. 

Mijn hoofd ontplofte toen ze heel even een paar stappen terug naar me toe zette en gauw die vingers in mijn mond stopte. “Hier, proef maar”, zei ze. En ze verdween weer snel terug de badkamer in.

Ze deed precies wat ze beloofd had. Ik had me uitgekleed en me breeduit of het bed gelegd. Naakt, zacht spelend met mijn lul totdat die zo hard was als ze wenste. Ze was binnen gekomen, had zicht uitdagend aan me getoond in haar nieuwe outfit en haar spelregels aan me herhaald. “Ik ga je pijpen heerlijke man. Ik ga me tegoed doen aan die heerlijke staaf van je tot je bijna knalt.”

Ze had zich over het voeteneinde van het bed naar me toe gelegd terwijl ze mijn benen uiteen drukte. 

“Ik ga je niet laten komen. Jij gaat mij niet aanraken, je gaat me niet likken en niet neuken.”

Ik voelde hoe ze zich positioneerde. Ze greep mijn ballen in een hand en nam bezit van mijn staaf met de andere.

”Ik ga je enkel lekker pijpen.”

Een eerste keer voelde ik hoe ze haar mond over mijn geslacht liet zakken en hoe haar mondje wellicht nog natter en heter dan haar kutje was.

”En daarna kleden we ons aan en gaan we eten op dat terrasje wat we eerder zagen.”

Ik voelde een tong langs het randje van mijn eikel glijden.

”Ik wil dat je geen slipje draagt zodat ik je in kan fluisteren welke andere vrouw je mag kiezen op het terrasje. Ik ga onder tafel mijn hand in je broek stoppen, je staaf loom aftrekken terwijl ik je zeg over haar te fantaseren. Hoe je haar borsten je mond neemt, hoe je haar hard neukt terwijl ik naast je op het bed kniel en je zoen.”

Ik voelde hoe ze stopte met praten om haar volledige aandacht op mijn lul te leggen. Zo bracht me zo hard op het randje, zo snel, dat het niet veel had gescheeld of ik had mijn lading van de dag al daar diep in haar keeltje gespoten. Maar ze liet het me niet toe. In plaats daarvan hield ze abrupt stil, zei ze simpelweg “mooi” en stapte ze het bed af. 

Nog nooit eerder heeft ze me zo bruut laten hangen, maar ik genoot. Ik genoot hard. 

“Het is mooi buiten”, zegt ze. “We hebben weer geluk. ‘Mazzel’ noem je dat toch soms?” Mij lukt het enkel om een onnozele ‘uhu’ te laten klinken als mijn lijf en hoofd nog even bij moeten komen van de intense race en de abrupte noodstop. ‘Fuck zeg’, hoor ik mezelf denken. ‘Dit wil ik vaker.’

“Echt prachtig zo”, gaat Inge verder. Dit parkje zo dicht achter het hotel is zo rustig. Vanaf onze mooie kamer op de eerste verdieping hebben we inderdaad een perfect uitzicht. Een mooi parkje, een rustig hoekje ervan met grote bomen en een enkel wandelpaadje, zijn zichtbaar vanuit ons raam. 

Een minuut of twee worden we samen even stil en genieten we op ons gemak van ons eerste uurtje van onze zomerse weekendtrip. Buiten dan de sowieso al heerlijke reis hierheen en ontdekken dat alles nog ver mooier bleek dan in de folders is alles perfecter dan we hadden kunnen dromen. Super vriendelijke bediening, heerlijke rust in de straatjes van de stad, een prachtig restaurantje waar we een heerlijk tafeltje mochten boeken, we worden overgoten met geluk. 

Ik geniet van het prachtige uitzicht op mijn heerlijke duivelin. Steeds weer weet ze me zo gruwelijk lekker te verrassen. Te verwennen. M’n hoofd, m’n lijf, m’n pik, alles op hol te brengen. En dan nu sit. Schitterende lingerie, een prachtig slank lijfje, mooie beentjes en borstjes die uitdagend in het strakke behaatje klemmen. Het zonnetje dat op haar huid schijnt, een briesje dat haar blonde lokken een beetje doet spelen. Een glinstering van een druppeltje op de stof van haar slipje tussen haar benen. Knettergek maakt ze me. 

“Daar komt een man aangelopen”, zegt ze dan zacht. Mijn hart lijkt een slagje over te slaan als ze dat zo zegt. Niet de woorden zozeer, maar de klank van haar stem. Ik weet gewoon dat ze op dit moment super geil is. 

“Hij heeft me al gezien.”

Deze duivelin maakt me zo gek met haar acties steeds. Elke keer weer. En vooral bij deze, de impulsieve, haar handelingen die maar een bron van energie kennen. Haar onuitputtelijke, geile lust. 

‘Oh fuck’, denk ik in mezelf. ‘Hoe hadden zij en ik geweest als we elkaar als jonge twintigers hadden ontmoet?’ M’n gedachten vinden maar een antwoord in de chaos van mijn fantasie. ‘Gevaarlijk hadden wij geweest. Ik weet dat gewoon.’ 

“Ik blijf staan”, zegt ze dan. Ik zie hoe ze dieper inademt dan anders, buikje nog strakker, borstjes in de mooie lingerie trots vooruit. Haar billen nog wat strakker naar mij toe. “Hij is mooi”, zegt ze. 

Een van haar handen tilt ze op van de vensterbank. Ze laat haar vingers even in haar hals onder haar haren glijden en bijt wat op een lip. 

Ik weet het nu al, deze man maakt geen schijn van kans meer. Geen schijn van kans om nu casual door te kunnen lopen toch. Zijn hondje zal moeten wachten tot de blonde duivelin hem weer loslaat uit haar grip. 

Langzaam, uiterst langzaam, laat ze haar vingertoppen naar voren glijden. Zacht over haar keeltje, zachter naar beneden tot over de huid op haar borstbeen, nog zachter tot over het zachte vlees van haar decolleté. 

Ik zou haast zweren dat zie man buiten nu krapheid moet beginnen te voelen in zijn broek. Zo’n uitdaging van een schone vreemde, en ik heb hem geeneens gezien. 

Haar vingertoppen dansen zacht door. Over de mooie stof van haar nieuwe lingerie, over de plek waar een tepeltje nauwelijks verborgen blijft achter de bijna doorzichtige stof. ‘Oh fuck. Had ze nu een kwart cup behaatje aangehad.’ Mijn hoofd tolt. 

Ze laat haar handje verder glijden. Ik heb werkelijk geen idee of haar doel zichtbaar is voor haar prooi van lust. Ik hoop het voor hem. 

Ze zet zich iets rechter, een heel klein beetje maar, doet een micro stapje naar voren en laat haar vingers dwalen over haar slipje. Zacht op en neer over de stof. Over de hitte van haar lipjes die ze ongetwijfeld voelt. 

“Ik ben zo nat”, zegt ze fluisterend terwijl ze haar mond juist elke letter duidelijk laat uitspreken. Ze wil dat hij het weet. Ze wil dat hij haar hoort. 

“Kom hier Rob”, zegt ze plots. “Ik wil dat je naast me komt staan in profiel. Niet zelf naar buiten kijken. Gewoon hier komen staan, dicht bij de vensterbank zodat hij kan zien hoe hard je pik is. Zodat ik je in mijn mond kan nemen en hij dat ziet.”

Geen enkele hersencel in mijn hoofd werkt nu nog normaal. Enkel fantasietjes vliegen er met honderden tegelijk doorheen als ik zie hoe Inge haar laatste wapen inzet. 

Terwijl ik me uit het bed begin te tillen laat ze een vingertje kort onder de stof van haar slipje schieten, brengt ze een momentje diezelfde vinger tegen de lippen van haar mondje aan en proeft ze kort met het puntje van haar tong. 

Zonder dat de man mij moet heb kunnen zien ben ik naast mijn duivelin gaan staan in precies die houding die ze van me wenste. In profiel, pik trots vooruit gestoken door de hulp van een paar vingertoppen. 

Zonder oogcontact met haar slachtoffer te verbreken steekt ze een arm opzij, neemt ze de grip op mijn geslacht over van mijn hand en trekt ze mij een stukje dichter naar haar toe. Dichter naar het raam. 

Ik kijk niet naar buiten, precies als gevraagd, maar weet dat ik nu zichtbaar ben door de sensatie van scherpe, hete zonnestralen op mijn heup en buik. Voelbaar tot op mijn bovenbeen van over een vensterbank die dus lager was dan ik eerst doorhad. 

Haar ogen kijken niet naar mij terwijl ze haar hoofd wat draait en me vanuit haar mondhoek een stukje binnen zuigt. Kort pijpt ze me, kort likt ze uitdagend aan mijn eikel zonder dat haar blikken de mijne vinden. Die zijn voor de vreemde daarbuiten. De vreemde die gekluisterd blijft staan en niet afgeschrikt wordt door het beeld wat hij ziet. Nog een man bij die mooie blonde.

Een minuutje maar speelt ze tot ze me weer loslaat en me vertelt terug op het bed te gaan liggen. Terwijl ze haar duim laat dienen als stand-in voor zijn pik als ze die voor haar mond houdt, als ze die kort uitdagend likt en dan heel even binnen zuigt. Een paar bewegingen met haar hele hoofdje terwijl ik terug haar spel vanaf het bed gade sla. 

“Wat zal ik met hem doen Rob?”  

2

Een reactie plaatsen