Verhalen, verslagen, herinneringen.

Zes

Leestijd: 9 minuten

Hard voel ik hoe ze mijn hoofd tot stoppen lijkt te willen dwingen als ze bijna pijnlijk hard mijn haren grijpt en haar benen strak tegen me aan bijeen klemt. Ze krijgt haar zin van me als ze dat perse wil, maar slechts langzaam. Tergend langzaam. Langzaam verminder ik de intense pulsen van de twee vingers van mijn rechterhand, diep stotend in haar nauwe warme kutje tot ze met tegenzin tot stilstand komen. Uitdagend traag verminder ik het plagen van mijn tong aan haar clitje, dat strak tussen mijn lippen door, samen met haar warme zachte vrouwelijke lippen, diep, ver, in mijn mond gezogen zit. 

Ik hoor haar diep extatische gedempte kreunen van ver uit haar keel komen en zie boven me hoe een van haar kleine borsten in de grip is van een van de handen van haar heet opgewonden vriend. Gedempte geluiden, niets luid hoorbaars omdat haar mond gevuld is met het warme, half harde geslacht van Will die half naast het bed staand, half erop leunend, zijn mannelijkheid geil tussen haar andere lippen door haar lichaam inbrengt. Dit nu is puur haar moment, dit is zuiver haar orgasme en niets anders. Nu dienen wij jongens enkel haar en is zij helemaal van ons. Midden in een avond vol dierlijk genot, absolute liefde en fantastische nieuwe ervaringen. 

Ik lig op mijn buik op bed, voel hoe mijn voeten tegen de kast aan de andere kant van de smalle doorgang voor het bed langs een beetje grip vinden en merk hoe mijn hard gezwollen lul nog steeds trots is. Klaar voor meer intense actie met het strakke condoom nog perfect op z’n plek. De kleine ik werd minuten daardoor vlot uit Paula’s lichaam getrokken toen mijn ogen zagen hoe ze genoot, maar meer nodig had dan mijn missionaris stoten diep in haar nauwe lichaam, om haar gewilde orgasme te bereiken. Ik had een paar minuten daarvoor vlot het kleine rubber vlot aan gedaan toen ze midden tijdens het stoeien even op haar rug op bed belandde. Wild met Will zoenend en mij ergens aan het voeteneind genietend van het schouwspel. Ik had haar even wild gevingerd, twee vingers diep, terwijl ze haar vriend gelukzalig glimlachend diep in zijn ogen staarde. En voelde mijn erectie pijnlijk hard onder aan mijn lichaam, haast hoorbaar schreeuwend om te mogen laten zien wat hij waard was. Ik bukte kort voorover, over Paula heen, zoende haar en Will tegelijk en om beurt, terwijl ik mijn hand onopvallend even onder het hoofdkussen liet glijden om daar een van de condooms te pakken die ik daar eerder discreet had verstopt toen ik de slaapkamer binnen liep. Paula’s korte blik direct naar mij, toen ze zag wat ik in mijn hand had, vertelde me hongerig dat zij mij nu ook in haar lichaam wilde voelen. Dus scheurde ik het kleine pakje snel open, voelde ik even welke kant ik moest pakken en rolde ik de kleine bescherming in één beweging over mijn harde lengte omlaag, terwijl Paula haar benen voor me omhoog de lucht in deed, klaar om me te ontvangen in haar heerlijk natte vrouwelijkheid. 

Will’s blik was er een van puur geluk toen hij het genot van Paula en mij zag op het moment dat onze lichamen versmolten op die ene manier die door velen nog als exclusief wordt gezien. Iets wat enkel levenspartners met elkaar horen te doen. Maar ik merkte aan alles aan hem dat ook dit voor hem een avontuur was. Zijn meisje gevuld door een andere man dan hij zelf,  diep in haar intiemste plek en voelde zijn volledige ok in alles wat hij uitstraalde en ook een beetje hardop liet horen. 

Op een bepaalde manier was dit ook voor mij de eerste keer. Niet de eerste keer met Paula, want dit was eigenlijk al de zesde keer dat ik met haar de liefde bedreef. Niet de eerste keer in het lichaam van een ander dan mijn eigen Kate. Niet de eerste keer in het lichaam van een vrouw van een ander, zelfs niet in het bijzijn van die ander. Nee. Dit was de eerste keer dat ik de extra ben. De plus. Eerst was het Paula die bij Kate en mij kwam. Daarna waren Paula en ik enkel samen, volledig en enkel voor elkaar. Toen de ene keer met John waar hij en ik gelijken waren die deze schone mochten verwennen. Nee, nu voelde ik me als de man van buiten de relatie die kwam meespelen. Wat ik had met Paula is vervangen door iets anders. Iets wat ergens net zo intens in, misschien zelfs wel geiler. Maar iets wat ook niet meer hetzelfde is. Ik heb haar niet meer even voor me alleen. Ook al is het maar op bruikleen. En dat is even wennen voor me.

Paula kwam intens klaar laat gelijk merken dat ze onvermoeibaar is. Zodra ik het bed terug op klauter schuift ze haar lichaam opnieuw toevertrouwend naar me toe, als ze ziet dat mijn erectie nog niks zwakker is geworden dan minuten daarvoor. Voor ik het weet neuk ik haar weer in ons vreselijk geile ritme, terwijl Will zijn zoenen afwisselt tussen mij en haar. Zo bijzonder om te voelen hoe een man eigenlijk net zo lekker zoent als een vrouw, met net zoveel vuur, enkel wat ongeduldiger misschien. Ik laat een van mijn handen kort los van de heupen van Paula om Will’s lichaam te verkennen, zacht over zijn rug te strelen en over zijn billen. En dan kort over de stof van zijn onderbroek heen zijn uitdagende geslacht te verkennen. Zo jammer dat hij geen erectie heeft nu, denk ik even kort, ik had hem zo graag gepijpt. Staand voor mij, naast het bed, met mijn lul wild pompend in het strakke kutje van de kleine Paula, zodat ik elke centimeter van zijn lul in mijn mond kon voelen. Net zoals ik eerder op bed stond voor hen twee, toen ze elkaar zoenden, zittend op hun knieën terwijl hun handen speelden met elkaars intiemste plekjes. Paula likte mijn eikel terwijl Will zijn tong over mijn ballen liet glijden. Om beurten zogen ze me even kort in hun mond terwijl mijn handen op hun hoofden rustten en voelde ik de extase in me oplaaien terwijl ik wankel op het matras stond en de te laag hangende lamp tegen mijn hoofd voelde hangen. Fuck wat was dat geil.

Ik wil zo graag komen nu, zo graag Paula vol spuiten met mijn genot, maar voel dat mijn lul te ongevoelig is om dit standje daartoe te laten slagen. Zowel Paula als Will pijpten me te hard eerder daarvoor. Ze deden mijn pik heerlijk pijn terwijl hij maar bleef zwellen en gloeien. En dan ook nog dat condoom dat alles net iets ongevoeliger maakt. Nee, om te komen wil ik een ander standje.
Ik pak Paula’s handen en trek haar omhoog terwijl ik zelf ga liggen, zonder uit haar te gaan . Ik weet dat ze sterk en lenig genoeg is. En zij weet dat ik dat net zo ben, dus kan dit best. Mezelf op mijn rug leggen terwijl mijn benen dubbelvouwen, dan mijn voeten een voor een onder haar billen door laten glijden zonder de penetratie kwijt te raken en voila, nu zit zij bovenop. De glimlach op Paula wordt duivels als ik zie hoe ze me begint te berijden en haar handen op mijn borst zet voor wat steun. Will’s hand vind mijn ballen en begint ze te kneden in een poging me nog meer op te winden en me sneller te doen komen. Maar HIJ beseft niet dat zijn actie precies het tegenovergestelde effect heeft op me. Misschien ben ik raar op die manier, maar ruw met mijn ballen spelen remt bij mij juist m’n orgasme. Maar van mij mag ie. Want tegelijk voel ik in mijn hand ook zijn ballen in zijn broekje. Ow fuck, als ie hard zou zijn mocht ie me nu in mijn mond neuken.

Paula kijkt me uitdagend aan terwijl de haar strakke lichaam over de lengte van mijn lul op en neer laat glijden, maar ik schud grijnzend nee. “Toe Paula”, zegt Will met een stem vol geilheid. “Maak dat hij komt. Maak dat hij zich leeg spuit in je kutje.” Haar bewegingen worden intenser, maar nog steeds schud ik nee. “Zo kom ik niet klaar kleine duivel”, zeg ik en wil dat dit nog uren duurt.
Radertjes draaien achter de ogen van haar orgasmische blik. Dan zet ze haar voeten een voor een naast mijn borst op het bed zonder dat ze mijn pik los laat, pakt ze mijn handen en dwingt ze me die boven me in de lucht als steun aan haar aan te bieden en begint ze me nog intenser te neuken. Luid kletsen onze lichamen tegen elkaar terwijl Will zijn handen over mijn borst en Paula’s borsten laat glijden en zie ik in haar en in zijn ogen hoe hun geilheid net zo intens is als de mijne. Paula grijnst en daagt me uit. Maar ik schud nog steeds nee met mijn meest plagerige blik en zweep haar op om nog harder op me te stuiteren zodat het bijna pijn gaat doen aan m’n lies. Oew, fuck, yes please. Zo zou ik best willen komen nu, maar het is nog steeds net niet raak, al voel ik mijn hoofd al bijna koken van de opwinding. 

Een paar minuten hou ik het uitstellen vol totdat ik voel hoe er de dierlijke lust eindelijk in me begint op te wellen. Een geilheid die bezit neemt van m’n lichaam, maar net dat kleine, functionele onderdeel daaronder blijft verwarren zodat hem het spuiten blijft ontsnappen.
Plots duw ik dan Paula van me af, trek ik haar aan een pols achter me aan van het bed af terwijl ik zelf op sta en neem ik haar mee naar de andere kant van het bed. Ik voel hoe mijn onverwachte actie Will en Paula kort even verward. Maar ook dat ze keihard aangestoken lijken te zijn door de geile dampen die aan mijn lichaam ontsnappen op dit moment. En dat ze nu niks anders kunnen of willen doen dan gewillig te luisteren naar waar ik ze nu toe zet.
Aan de andere kant van het bed duw ik Paula op haar knieën op de rand en tegen haar schouders voorover, zodat ze op haar handen voorover moet steunen. Will moet onder haar gaan liggen zodat ze met haar mond op zijn buik raakt en hem zou kunnen pijpen als ze dat willen. Haar kutje schittert van haar seksvocht in het rode licht wat de slaapkamer vult, als ik mijn staaf er gehaast naartoe breng en hem soepel in haar lichaam binnen laat glijden. Mijn handen grijpen haar heupen, mijn vingers boren zich diep in haar huid, ik voel haar botten, het zachte van haar lies en aan mijn steeds harder zwellende pik haar steeds harder knijpende vagina. Ow yes dit gaat het worden.
“Ow ja Paula”, zegt Will dan. “Voel je zijn lul lekker stoten in je kutje? Ga je hem helemaal leeg trekken? Ga je hem diep in je laten spuiten?” Onder me zie ik het smalle, haast meisjesachtige lichaam van Paula gewillig luisteren naar de wensen van mijn seksdrive en de stem van haar vriend. Ze is nu helemaal van mij. Haar lichaam dient mijn genot terwijl haar mond bij elke van mijn stoten de lul van Will raakt door de stof van zijn ondergoed heen. Zweetdruppels rollen over mijn rug, Paula’s rug glimt net zo van de hare, terwijl ik snel begin te voelen hoe mijn orgasme zich aan begint te kondigen van diep uit mijn binnenste. De woorden van Will zijn al lang verdrongen door het intense gekreun van Paula en mijn eigen gehijg als ik voel hoe ze haar kutje steeds strakker rond mijn lul begint te klemmen en me vast grijpt.

Een actie van haar die onmiddellijk effect heeft op mijn hopeloos verloren lichaam. Vanuit mijn ballen lijkt mijn zaad zich brandend heet een weg te willen banen naar buiten. Ik voel als eerste de spieren achter mijn ballen, in mijn kruis, strak  aanspannen, dan die van mijn billen, van mijn boven- en onderbenen, over elke centimeter van mijn rug. Alles in me zet zich schrap, tot ik begin aan een climax waarvan ik nu al weet dat die minuten lang zal gaan duren.
Met een luide grom zet ik me tegen Paula’s heerlijke billen klem en voel ik hoe mijn vocht zich, in meerdere waanzinnig intense golven achter elkaar, een weg baant door de hele lengte van mijn penis heen. Bij elke puls voel ik mijn eikel verder opzwellen om zich te verankeren in Paula’s lichaam. Haar lichaam dat haar best lijkt te doen om me nog dieper in zich vast te klemmen.
Alles wordt zwart voor mijn ogen als de laatste golf sperma mijn lichaam verlaten heeft. De energie die ik nodig heb om mijn oogleden open te houden moet ik volledig naar mijn benen sturen om mezelf staande te houden. Iets wat me zomaar net lukt doordat ik het nog net op tijd voor elkaar krijg om een arm om Paula’s middel te slaan en me zo aan haar vast te klemmen. Damn zo hard als nu ben ik al lang niet meer klaargekomen.
Minuten lang voel ik hoe mijn lichaam de ene na de andere naschok blijft geven terwijl Paula haar best blijft doen om me zo te ondersteunen. Ik hoor Will’s bezorgde stem aan haar vragen of alles ok met me is. En ik hoor haar aan hem bevestigen dat dit normaal is voor mij. Ze weet dat mijn orgasmes me minutenlang in hun grip kunnen houden als ze perfect zijn. En deze was absoluut perfect. Damn.

Pas na een poosje lukt het me om me op het voeteneind van het bed te laten vallen en daarmee ook Paula de kans te geven zich te ontspannen en ook op het bed te komen liggen voor me. Net als ik moet ze ook even bijkomen. Misschien ook nog van haar eigen orgasme, maar waarschijnlijk meer van mijn brute, alles opeisende aanval op haar lichaam. Will neemt haar zacht bij zich in een innige omhelzing en streelt ook af en toe over mijn lichaam om me ook zijn genot van het schouwspel te laten merken. Als hij merkt dat ik nog steeds wat naschokken blijf beleven hoor ik hem nog een keer aan Paula vragen of alles wel goed is en weer bevestigt ze het met een zacht hoorbare grinnik.

 
Ook al ken ik deze kleine godin nog maar een paar weken, zij en ik zijn seksueel een sterkere match dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Samen kunnen we uren verdwalen in tedere zoenen en uitdagende strelingen. Ze weet precies hoe ze me kan raken, welk plekje op mijn lichaam ze moet indrukken, om me waanzinnig gek te maken van genot. Een level van intens genot dat ik de laatste jaren nog maar bij twee andere heerlijke duivels heb meegemaakt. Zo perfect.

Een uurtje later zijn we alle drie heerlijk uitgerust, hebben we snel gedoucht en ons weer aangekleed zodat we afscheid kunnen nemen. Nu ben ik het die naar huis gaat, terug naar mijn eigen Kate om haar te vertellen van een nieuwe geweldige avond met Paula. Haar te vertellen hoe ik weer een nieuwe ontdekking heb gedaan. Met een man deze keer. En hoe ik nu alweer nieuwsgierig ben naar een volgende ontmoeting met dit heerlijke stel. Met Kate erbij. Om haar en Will kennis te laten maken en wie weet, wellicht met z’n viertjes een nog bijzonderder avontuur te beleven.

0

Een reactie plaatsen