Verhalen, verslagen, herinneringen.

Paula

Leestijd: 10 minuten

Maandagavond. 

Dit weekend was absoluut amazing! De heerlijke Paula Zaterdag liet me voelen wat ik al lang niet meer gevoeld heb. Een gelijke op m’n seksuele golflengte. Dezelfde passie op onze lippen, dezelfde honger naar elkaars lichaam en dan dat wilde hebberige nog gauw even om grenzenloos los te gaan samen. Wow. 

En dan ook nog gisterochtend. Nick met Kate samen aan het spelen in de zon op ons bed, en ik eerst als toeschouwer en dan even later als extra speler mee het spel in en nieuwe ontdekkingen doen. Wowsers. 

Dan is deze gewone maandag weer even wennen aan het normale leven. Zo meteen gaan Kate en onze dochter samen op visite bij een kennis en heb ik het huis aan me alleen om misschien iets van het weekend beginnen op te schrijven. Want dit moet worden vastgelegd voordat het mijn geheugen uit sijpelt. Voor mezelf, voor de mensen van wie ik hou en voor de wereld.

We hebben laat gegeten, buiten is het al lang donker en m’n buik zit lekker vol met de heerlijke tagliatelle die me steeds beter lijkt te lukken. Of dat, of ik had gewoon nog steeds honger van al die energie die zo lekker verbrand is dit weekend.

“Fijne avond schatjes”, verschijnt er ineens in de groepschat tussen Kate, Paula en mij. Hihi, ze denkt aan ons. Aan mij. En ik al de hele dag aan haar flap ik er direct uit. En van daaruit escaleert het ineens enorm. Ze schrijft dat ze gigantisch veel energie over heeft. Ik antwoord dat ze me mag appen om die te komen opmaken. Ik zeg zelfs dat ze me mag bellen en dan zal ik de auto inspringen. Haar antwoord, “Kom maar af” en haar adres in Antwerpen.

Vijftig minuten later stuur ik haar een appje waarin Google Maps haar laat zien dat ik voor haar deur sta.

Binnen hang ik mijn jas over een kamer stoel en leg ik mijn telefoon en andere spulletjes erbij zodat Paula me direct mee kan nemen naar haar grote bank waar een klein tafeltje voor gereed staat met een fles rode wijn en twee glazen erop. Ze kent mijn regel al van toen ze bij ons was. Toen ik verklapte dat ik nog maar pas ben gaan leren genieten van rode wijn. Een glas is voor het lekker. Twee een alles mag. Drie en ik blijf de nacht slapen.

Het eerste glas krijgt precies de toast zoals die hoort te zijn. Op het moment dat de glazen klinken moeten ogen contact hebben. Dan weet je zeker dat de seks goed gaat zijn. Minstens zeven jaar lang. Paula’s ogen zitten vol van de energie die ze me een uurtje geleden appte. Ik ben benieuwd hoe ze me die gaat laten voelen. Zal ze langzaam aan willen genieten van deze spontane avond samen? Of is dit een val en springt ze zo bovenop me om me te verslinden? Mij is het om het eender eerlijk gezegd. Deze prooi laat zich meer dan graag vangen door deze schone.

Zwoele seks muziek vult de kamer zachtjes uit een speaker die naast de bank staat. Haar smaak, haar heerlijke keuze van nummers van nu en onze jeugd. Songs die ik ken, maar die ik nu even niet kan plaatsen. Afgeleid door dit lekkere ding bij mij op de bank.

Langzaam begint ons spel. Nog met de wijnglazen in onze handen beginnen onze lippen elkaar te verkennen en verdwalen we in een waterval van zoenen, kussen en strelen die uren lijkt te duren. Ik geniet veel te hard om teveel te registreren van wat er in welke volgorde gebeurde met Paula samen. Enkel flarden, details komen me nog voor de ogen. De rest was een grote roes van begin tot eind.

Onze handen strelen en doen kleding beetje bij beetje verdwijnen van onze lichamen. Mijn trui gaat uit, haar trui net zo maar haar beha laat ik aan. Ze zoent zich over mijn borst naar beneden, duwt plagerig in mijn lies waardoor ze weet dat ze me keihard aan zet, en begint traag aan het losmaken van mijn broek. Kussend op de stof, bijtend in de bobbel die zich eronder niet weet te verstoppen. Ze hapt mijn eikel met stof van mijn onderbroek mee als mijn lange broek eindelijk open is. Trekt dan plagerig de dunne rode stof ook omlaag en neemt mijn lengte stevig zuigend in haar kleine mond. Oew yes. 

Ze houdt me in haar mond terwijl ze de eerste stappen maakt om mij mijn broek uit te trekken, maar dat is te complex. Dus help ik haar even en lig ik even later naakt voor haar op de bank, gehuld in niets anders dan de rode sfeerverlichting, warm door haar en de radiator achter de bank.

Nu mag zij op mij komen liggen. Heerlijk met haar naakte huid, nog enkel gekleed in slip en beha. We nemen gewoon alle tijd die we willen. Een slokje wijn tussendoor, zoenen op lippen, huid, borsten van mij en haar. Langzaam verandert het spelen in heerlijk vrijen.

Ik draai haar naast me, laat haar liggen op haar rug en laat me naar beneden glijden om haar nu te verwennen met mijn aandacht. Ligt het aan mij of gaat de muziek plots harder? Leidt haar vrouwelijke plekje me zo af dat mijn oren alles harder oppikken? “Hihi”, zegt Paula. “Je zet de speaker harder met je voet of zo.” Even leunt ze naar voren en draait ze het knopje weer terug waar ik tegenaan stootte. Voordat ik haar weer snel doe liggen en haar benen uiteen druk met een zachte dwang, haar string opzij schuif en mijn tong heerlijk laat proeven aan haar vrouwelijke vocht. Haar lipjes voelen zacht in mijn mond, haar clit verstopt zich verlegen voor mijn gulzige ongeduld, maar uiteindelijk krijg ik het kleine ding gevangen. Strak zuig ik het in me terwijl ik twee vingers zacht in haar lichaam laat glijden. Paula geniet intens. Ik hoor haar zuchten en hijgen door elke beweging die ik aan, tegen en in haar lichaam maak. Ik voel hoe ze mijn hoofd met twee handen vast pakt en me daaraan stevig tegen zich aandrukt. Ze duwt me hard aan, klemt mijn bovenlip tegen haar schaambeen en tilt haar heupen in haar eigen geile ritme op van de bank, steeds harder en dieper. Na een poosje ben ik het niet meer die haar verwent, maar is zij het die vol lust en opwinding mijn hoofd neukt met haar vrouwelijkheid. Fuck wat is dit geil. Paula’s energie lijkt onstopbaar. Ik zuig harder, ik vinger dieper en geniet zelf van deze kleine geile explosie onder me op de zachte bank in dit kleine appartement.

Minuten zwepen we het tempo op, hoor ik haar volledig los gaan en voel ik uiteindelijk haar lichaam strak mijn vingers knijpen, haar handen mijn hoofd tot stilhouden dwingen en haar benen mij de laatste vrijheid ontnemen. Paula’s overdonderende orgasme is niet te miskennen. Maar zonder een enkele kreet, volledig in stilte. Damn, wat weet zij te genieten.

Ze maakt me hard, keihard. Zo hard dat ik niets anders wil dan haar nu op haar buik voor me te draaien, haar omhoog op haar knieën te trekken en haar zelf staand naast de bank diep binnen te gaan. Dit beeld van de kleine Paula voor me, smal als een tienermeisje, is me heel even verwarrend. Maar dan voel ik plots hoe, als een ervaren seks godin, ze tussen haar benen door mijn ballen pijnlijk hard vast grijpt terwijl ik haar aan haar heupen ritmisch tegen me aantrek. Ik zou mezelf kunnen laten gaan, haar wilder en harder neuken dan ooit tevoren, maar dat wil ik nog niet, de avond mag nog veel langer duren, nu wil ik dat ons spel nog lang gespeeld gaat worden. 

Ik heb haar nog geen rust gegeven na haar intense climax van daarnet. Ik ben gehaast en geil hard snel haar lichaam binnen gedrongen, voelde dat ze precies dat ook wilde, maar wil zelf nog lang niet aan mijn alles verlammende climax raken. Dus trek ik me zacht uit haar strakke lichaam terug, leg ik mezelf op de bank, en neem ik haar in m’n armen. Even samen liggen, genieten van de roes die haar lichaam nog doet gloeien en van de muziek die heerlijk zacht de kamer warm rood kleurt samen met de sfeerverlichting. Samen nemen we nog wat slokjes van de heerlijke zachte rode wijn.

De muziek is fijn. Vrijen met heerlijke klanken op de achtergrond, zo lekker. Samen proberen we een paar nummers te herkennen aan de eerste klanken, maar hebben we geen zin om op haar telefoon te gaan kijken, van waaraf de muziek via bluetooth gespeeld wordt, om de precieze titels te weten te komen. Nee, zo samen kunnen zijn, zoenen, strelen, voelen en genieten, dat is zo zalig.

Paula’s hand is langzaam weer gaan spelen met mijn mannelijkheid. Ze kijkt me even kort ondeugend aan en laat me midden in een zinnetje over mijn favoriete muziek struikelen over mijn woorden als ze plots harder knijpt in een reactie op mijn lul die even onnozel dacht op te veren. Ze weet mijn plekje een tel later nog ondeugender precies te vinden, dicht bij mijn lies, waardoor ze me in een keer keihard aan zet en ik een golf van geilheid door me heen voel stromen. M’n geslacht veert in een keer hard op en geeft onmiskenbaar aan dat het nu zijn beurt is om los te gaan.

Mijn fysieke reactie is Paula niet ontgaan. Vlot laat ze zich naar beneden zakken op de bank, gaat ze tussen mijn benen liggen in de positie waarin ik haar eerder liet klaarkomen en neemt zij de macht in haar handen. Of beter, grijpt ze mijn, haast pijnlijk, hard gezwollen lul stevig in haar beide handen om hem een tel later strak tussen haar lippen door in haar mond te zuigen. Duivels kijkt ze me aan als ze precies weet hoe strak ze me naar beneden kan trekken, de bloedafvoer in mijn erectie kan blokkeren, tot hij strak glimmend door haar tong en glimlach bespeeld kan worden. Oh fuck wat pijpt ze heerlijk.

Nat trekt ze me af, neemt ze me diep in haar mond terwijl nagels van een hand een zacht spoor krassen over mijn borst en word ik knettergek van elke seconde aandacht die ze me geeft. Weer duwen haar vingers in mijn lies zodat ik van pure lust bijna niks anders kan doen dan me met tegenzin haar onder haar grip uit te wringen. Ik wil dit wel, ik wil dit niet, ze mag harder, maar niet daar, m’n hoofd spat bijna uit elkaar. Zo gek maakt ze me. En ze weet het. Ze geniet.

Totdat ik niks anders kan dan haar aan haar armen omhoog te trekken uit pure zelfverdediging. Even moet ze mijn lul met rust laten nu voordat hij afbreekt door haar gulzigheid. Deze kleine tijgerin laat niks van me heel. Maar net als ik denk dat ik even rust krijg zie ik een glinstering in haar ogen en merk ik hoe ze op haar knieën over mijn middel heen komt zitten. Haar plan laat me geen seconde raden als ik voel hoe ze mijn geslacht tussen haar benen door vastgrijpt, hem rechtop houdt en zichzelf er in een vloeiende beweging overheen laat zakken. Haar ogen spatten geilheid, haar borsten veren op en neer als ze me direct begint te berijden op de heerlijk zachte bank in haar woonkamer. Boven me zie ik niets anders dan haar donkere silhouet tegen het rood verlichte plafond, net speelt er een wat ruiger nummer en voel ik hoe ze met me doet wat zij wil. Minuten tellen voorbij terwijl we samen wilder en ruiger en harder neuken. Onvermoeibaar. Beide met scheppen energie die nog lang niet op is. Mega geil.

Mijn pik staat bijna op exploderen als Paula ineens stopt. Een voor een zet ze haar voeten naast mijn borst op de bank terwijl ze mijn mannelijkheid geen kans geeft om aan haar lichaam te ontsnappen. Ze pakt mijn handen vast, neemt die mee omhoog naar een positie voor haar, zodat we elkaar vast moeten houden met gestrekte armen zwevend in het niks maar wel intens hard steunend op elkaar. Damn wat is dit voor standje? Hoe denkt ze dat dit ….? Nog voordat ik mijn gedachte af kan maken begint ze me op deze manier, in deze houding, te nemen met een intensiteit die ik nog nooit eerder beleefd heb. Ik stoot me omhoog haar heerlijke strakheid binnen terwijl zij met een onvoorstelbare kracht in haar benen haar hele lichaam, centimeter precies, op en neer laat glijden over mijn erecte paal. Ow fuck. Mijn lul gloeit van de wrijving die we samen maken en nu al voel ik dat dit het gaat zijn voor me. Hieraan kan en wil ik niet ontsnappen.

Paula’s handen knijpen hard in de mijne. Het kletsende geluid van onze lichamen tegen elkaar overstemd de muziek. Ze hijgt luid, ik kreun en hijg net zo luid of luider, ik span enkel spier in mijn lijf aan en voel me dan met een enorme grommende explosie volledig leeg gaan diep in haar terwijl ze perfect getimed haar beweging stopt en zich met haar hele gewicht op mijn lichaam laat zitten. Haar kutje knijpt met schokjes strak rond mijn lul en lijkt elke puls, die van diep uit mijn binnenste lijkt te exploderen, perfect te matchen. Elke druppel van mijn zaad vindt z’n doel. Niks laat ze verloren gaan. Damn, dit is neuken.

Een poosje blijft ze zo zitten en geniet ze zichtbaar van haar overwinning. Als een topatleet heeft ze me gemarteld en haar prijs opgeëist terwijl ik minutenlang niks anders kan doen dan schokkerig en langzaam weer tot bewustzijn kan komen. Onze vingers nog steeds strak in elkaar gevlochten in handen die nog steeds in de lucht boven me steken. 

Totdat we beide de kans vinden om te ontspannen en ik voel hoe haar lichaam langzaam het stukje van mij los gaat laten uit haar grip. Pas dan zet ze haar handen even op mijn borst en leunt ze voorover voor een zoen om mij te bevestigen dat ik verloren heb en zijn de winnaar is. “Oew damn”, weet ik net uit te spreken. “Dat was intens lekker.” Paula grinnikt. En, terwijl ze mij uit haar lichaam laat ontsnappen, legt ze haar hand op haar vrouwelijkheid en zegt ze, “even naar het toilet. Anders mors ik jouw lekkere spul overal.”

Even later kruipt ze weer heerlijk bij me terug op de bank. Dichtbij de radiator van de verwarming, een paar glazen heerlijke wijn erbij, waanzinnig heerlijke seks, we hebben geen deken nodig om samen nog een half uurtje na te genieten van elkaar. Zonder te hoeven praten houden we we elkaar vast in een omhelzing die we geen van beide los willen laten totdat we voelen hoe de slaap zich aankondigt. “Ik zou kunnen blijven om te slapen” zeg ik haar, “maar dat wordt morgenochtend wel lastig voor me.” “Voor mij net”, zo zegt ze met een zachte stem waar haar heerlijke vlaamse accent nog eens ervoor zorgt dat ik eigenlijk nu al veel meer wil met deze kleine heerlijkheid.

“Kom, dan gaan we even douchen samen.” Zegt ze en neemt me langzaam aan haar hand mee achter zich aan naar het smalle gangetje waarlangs ik een paar uur eerder binnen stapte. Net als we langs de tafel lopen waar mijn spulletjes op liggen komt er een appje van Kate binnen. “Is het leuk lieverds?” vraagt ze. Paula en ik antwoorden snel even terug, “Yep heerlijk” en “Afschuwelijk zalig.” En springen dan samen nog even onder de douche.
Anderhalf uur later kruip ik weer bij Kate in bed en slaap ik snel met een zalig gevoel van voldoening in m’n lichaam. Ow damn wat is zou kunnen zijn geweldig. Wat is Paula een goddelijk lekkere ontdekking. Een die ik nog heel vaak wil blijven herontdekken. Zo geweldig heerlijk om met haar te zoenen en te vrijen. Hmmmm.

PS Benieuwd of ik ooit nog eens bij haar binnen mag stappen om drie gevulde glazen wijn te zien staan op het kleine tafeltje. Dat zou hemels zijn.

0

Een reactie plaatsen