Verhalen, verslagen, herinneringen.

Een glaasje water

Leestijd: 28 minuten

“Volg deze weg 95 kilometer”, klinkt er uit de speakers van de auto als ik voorbij Utrecht aan het eerste stuk van de A28 naar het noorden begin. Damn wat kan Nederland groot zijn soms. En dat alles voor een glaasje water ergens in een huis in de buurt van Zwolle. Want dat was de deal die we maakten. Is de klik er straks wel dan gaat de fles rode wijn die ik bij heb lekker op en ga ik pas na het ontbijt weer naar huis. Is de klik er niet, drink ik gewoon een glaasje water, kletsen we wat en ga ik vanavond alweer terug. 

Nerveus ben ik helemaal niet. Gewoon heerlijk ontspannen zoals het hoort. Het audioboek dat ik zoals gebruikelijk aan heb gezet in de auto pakt net genoeg van mijn aandacht, dat de twee uren die ik rijden moet heerlijk voorbij glijden op de cruise control van m’n oude bak. Ik ga er net na zeven uur aan komen rekent mijn hoofd al voor de twintigste keer uit sinds dat ik instapte thuis en de navigatie op mijn telefoon startte. 

Zo benieuwd wel naar die mooie vrouw waarbij ik zo gaan aanbellen. Zo benieuwd naar Suzanne die me een paar weken terug verrassend hoi zei in de dating app. Met wie ik toen een paar daagjes appte en al snel samen de afspraak maakte elkaar hier in een jacuzzi in dit weekend te ontmoeten. Met wie ik vast heerlijk ga genieten van onze nieuwsgierige lichamen super dicht bij elkaar. Met wie ik ontspannen en loom hoop te vrijen, en vooral veel te zoenen als we de klik voelen nadat ik daar binnen stap. Die klik komt wel goed denk ik. Die ondeugende glimlach van haar op haar profiel foto, zo relaxt, die zette me eigenlijk al aan bij de eerste zin die ze me stuurde. 

De relatieve stilte daarna op de app was heel bijzonder, maar klopte precies in onze gedeelde nieuwsgierigheid. We hadden wat gechat om elkaars grenzen een beetje af te tasten en hadden al snel door dat we elkaar absoluut zagen zitten voor een echte ontmoeting. We hadden elkaar direct heerlijk uitgedaagd om samen in het diepe te springen. Niet lang chatten, maar gewoon een datum prikken en gaan. Het voelde toen goed, het voelt nu goed. Dit gaat heerlijk worden, dat weet ik nu al. 

De afrit van de snelweg komt precies op het punt waar het audio boek net een nieuw hoofdstuk start. Ik stop het maar denk ik. M’n gedachten zijn nu toch ergens anders. Nog een paar kilometer tot aan die rotonde en dan ben ik er al. Bij het huis met die naam op de zuilen naast de inrit van de lange oprijlaan. Ik zal het vast wel herkennen van streetview verwacht ik. Zelfs in het donker van deze winterdag.

Ik stap uit zodra ik mijn auto schuin achter de andere auto aan het eind van de lange oprit heb gezet. Ik doe het achterportier open, pak mijn jas van de achterbank, trek hem aan en hoor de voordeur al open gaan als ik mijn rugzak ook mee pak. Oew wat een heerlijk jurkje heeft ze aan. 

Dit voelt goed. Ik ben opgewonden maar niet nerveus. Hoogstens ongeduldig en razend benieuwd naar wat zij wil. Zou ze snel willen gaan of juist alle tijd nemen? Eerst eten en even de klik voelen als afgesproken? Of zou ze me eigenlijk al direct achter de deur te grazen willen nemen? Een stukje van mij fantaseert over dat laatste, dat ze me gaat verrassen met ongeduld, maar de rest van mij dicteert dat ik braaf moet blijven. We hebben alle tijd. 

Ze is mooi zeg in dat zwarte jurkje. In de deuropening leunt ze zachtjes tegen de deurstijl en lijkt ze me een beetje te observeren alsof ze wil zien of ik ook een beetje nerveus ben net als zij zelf. Of wellicht heb ik het mis en wil ze checken of ik er te cool en te zakelijk uit zie, alsof ze m’n tiende date deze maand al is en zij m’n prooi is van deze avond. Oh zE moest eens weten hoe groen ik op dit vlak ben. 

Korte haren als op de foto, slank, dezelfde ondeugende glimlach. En dan dat jurkje weer, oef. Dat niemendalletje vangt me meer dan ik nu durf te laten merken. Later misschien. Mooie zwarte nylons sieren haar slanke benen. Strak gaat het jurkje over haar heupen tot halverwege haar bovenbenen naar beneden. Bovenaan het kledingstuk daagt een heel laag decolleté me vreselijk hard uit. Zeker als ik daarin net de zachte ronding van een mooie borst in een kleine beha ontdek. Een stukje van haar lichaam dat me nu al heerlijk uitdaagt. Elkaar straks langzaam uitpakken gaat een absoluut genot zijn. Zeker voor mij. 

Als ik binnen stap zet ik mijn rugzak met kleding voor morgen en fles wijn er ook in voorzichtig op de grond en draai ik me naar Suzanne voor een eerste verkennende begroeting en een zachte kus op haar lippen. Alle tijd Rob, herhaal ik in mijn hoofd, alle tijd. Als het klikt volgt er vast nog meer proeven van lippen. 

Suzanne zegt me dat de twee katten uit het huis net ontsnapt zijn toen ze zelf  aan kwam. Ze wil die straks wel graag binnen hebben. Ook al zullen ze vast veilig zijn in de grote tuin, het is koud buiten en die beestjes moeten veilig en warm binnen zijn als we gaan slapen.

Even later loopt ze voor me uit de keuken van het grote huis binnen en gaat ze door met het maken van de wraps die ze voor ons aan het bereiden is. Zelf was ze ook nog maar net in het huis vanuit haar werk en even wat lekkers eten voordat we elkaar verder gaan ontmoeten vonden we wel lekker en verstandig. Vrijen op een fijn gevulde buik is fijner.

De fles wijn heb ik al de keuken mee in gepakt uit m’n rugzak. Die is voor straks, voor als we gaan eten. Een lekkere simpele rode met een prima smaakje. Een zachte Zweigelt uit Oostenrijk die ik bij een vriendin in Rotterdam heb leren kennen.

Halverwege het maken van de wraps stopt Suzanne even om twee glazen te pakken voor de wijn en geeft ze me een beetje grinnikend ook nog snel even een ander glaasje met kraanwater erin. “Alsjeblieft”, zegt ze, “als afgesproken je glaasje water. Dan kunnen we dat niet meer vergeten.” Ik pak grijnzend het glas aan, neem een symbolisch slokje, zet het weg en trek dan deze ondeugende mooie vrouw even zacht tegen me aan voor een iets intiemere zoen dan eerder. Meer dan een kusje op haar zachte lippen deze keer. Nu is het een voorzichtige verkenning of we het fysieke gaan vinden samen. De zoen met haar wordt precies zo heerlijk als ik het eigenlijk al verwacht had vanaf het moment dat ik de eerste kleine kus gaf in de hal. Haar lippen spelen even ongeduldig met de mijne terwijl ik haar slanke lichaam warm tegen me aan voel. Perfecte borsten drukken door de stof van haar jurkje en mijn overhemd heen, tegen mijn huid. Ik voel de vormen van haar beha op mijn borst, haar handen op mijn rug en haar korte haren in mijn hand als ik zacht haar nek vast neem . Haar hier ter plekke verleiden om verder te gaan, om handen te laten zoeken, mijn handen in haar jurkje te laten verdwijnen terwijl ze met een hand haar hand door de rits van mijn broek heen stuurt, hmmm, m’n fantasie loopt weer op me vooruit. Maar ik weet dat we alle tijd hebben vanavond. Langzaam mag ook. Is eigenlijk veel lekkerder. En die wraps die ze aan het maken is verdienen het om rustig en relaxt door ons gegeten te worden zo meteen.

Ze gaat verder met die wraps terwijl we wat verder kletsen, elkaar een beetje leren kennen, tot we even later onderbroken worden door het miauwen van een van de katten. De oudste van de twee heeft zich kennelijk door een kelderraampje binnengelaten in de ruimte onder het huis en staat nu achter de deur van die kelder te vragen of hij verder binnen mag. Vast en zeker om dan ook maar beloond te worden met zijn eigen lekkere eten. Suzanne laat hem binnen en geeft hem gelijk zijn eten met medicijn waar hij al gelijk om loopt te schooien. Dan pakt dan onze wraps en loopt ze voor me uit naar de kamer. “Waar zullen we het opeten?”, vraagt ze snel. “Aan de tafel naast elkaar, of in de bank?” We kiezen voor de bank, gaan braafjes naast elkaar zitten met bordjes op schoot en praten even later verder over van alles terwijl we smullen van de heerlijke wraps.

De warme sjofele sloffen die ze de hele tijd aan had verwisselt ze even voor sexy schoentjes met hoge hakken als ik even grinnikend er een onnozele opmerking over maak tijdens het eten. Eigenlijk vond ik het plaatje al helemaal perfect. Een mooie vrouw, sexy gekleed, heerlijk opwindend en dan toch een stukje gewoon eerlijk comfort in de vorm van warme huissloffen aan haar voeten. Net al wat ik zelf ook het liefst doe. Een mooie broek, chique overhemd, maar wel met simpele, niet al te dure, comfortabele sneakers eronder. M’n mooie lakschoenen haal ik ook wel uit de kast als ik weet dat ik niet ver hoef te lopen of als ik ga dansen en net iets completer wil zijn. Maar anders kies ik gewoon voor de sportieve look die ik denk ook vanavond te tonen aan Suzanne. Relaxed. Mezelf.

Als het eten op is zoenen we kort even op de bank en zegt Suzanne al snel glimlachend, “kom, we gaan de Jacuzzi in. Want daar kwam je eigenlijk voor he?” Absoluut denk ik in mezelf. Het was die heerlijke Jacuzzi die me overhaalde om voor een twee uur lange rit de auto in te springen en deze kant op te komen. En als de ontmoeting met een vrouw die ik enkel nog maar ge-appt had dan niet bevalt, om dan gelijk weer om te draaien en nog eens twee uur in het donker terug rijden. Veel meer dan de uitnodiging van een knappe vrouw om bij haar te komen genieten van fijne seks natuurlijk. “Ja het gaat me zeker om de jacuzzi”, antwoord ik haar grinnikend.

Bij de eettafel staand zie ik hoe ze vlot twee handdoeken pakt uit een kast in de serre en hoor ik hoe ze tegen me zegt dat we liefst niet met natte voeten over het parket moeten lopen. “Zullen we er een muziekje bij pakken”, zeg ik en nog voor ik mijn plan daarmee kan vertellen heeft ze direct heeft ze een bluetooth speaker te pakken die ook in de serre stond. “Ik weet niet of deze goed opgeladen is”, zegt ze. “Laat mij maar”, zeg ik dan en vertel mijn plan verder. “Ik heb een speakertje bij en een lekkere playlist voor nu op mijn telefoon. Het ding heb ik pas nog gekregen van Kate, voor op mijn dates”, voeg ik toe met een glimlach van geluk die vast opgevallen moet zijn.

Als ik terugkom uit de gang, waar ik snel de kleine speaker uit m’n rugzak had gevist, en bij de eetkamertafel mijn schoenen begin uit te doen, zie ik uit een ooghoek hoe Suzanne zich al snel helemaal ontdaan heeft van haar mooie kleding en volledig comfortabel naakt achter me langs loopt naar de serre. 

Praktisch, maar een beetje jammer wel, denk ik kort. Ik had wel genoten van een paar minuten hier naast de tafel om elkaar al zoenend uit te kleden. Langzaam haar jurkje open maken en van haar schouders laten glijden, zien hoe haar beha haar borsten voor me verstopt tot ik het win van het sluitinkje op haar rug. Dan haar slip naar beneden schuiven over haar benen terwijl ik kleine kusjes geef op de smalle grens tussen haar intiemste plekje en haar heupen. Terwijl ze een hand op mijn schouder laat liggen voor steun en uiteindelijk giechelend, bijna volledig naakt, uit haar broekje stapt. Dan nog enkel een voor een haar nylons langzaam omlaag rollen en voorzichtig van haar voeten doen. Daarna andersom zelf net zo genieten van haar handen als die mij uitkleden. Van de blik in haar ogen als ze mijn ondeugende mannelijkheid bevrijd uit mijn onderbroek. Benieuwd of ze me geplaagd zou hebben door me er een klein kusje op te geven terwijl ze me plagend in m’n ogen aankijkt. En ze daarna, zonder iets verder te zeggen of doen, vlot verdwenen zou zijn naar de Jacuzzi.

Maar in plaats van die kleine scene hoor ik de deur naar buiten al open gaan en hoor ik Suzanne ‘brrr’ zeggen als het toch wat kouder blijkt dan ze had verwacht. Ik start vlot mijn Seks Blues playlist op spotify, hoor de eerste klanken uit het kleine apparaatje komen en ga met de speaker, mijn telefoon en de wijnfles in mijn handen, snel achter Suzanne aan naar buiten. Heerlijk net zo naakt de donkere tuin in, waar enkel een beetje licht uit de kamer ons zo zal laten zien waar we het water in mogen gaan schuiven. Of we hier prive zijn, of buren of andere mensen ons zullen kunnen zien boeit me helemaal niks. Nee, eigenlijk is het idee wel spannend om door iemand vanuit een donker huis in de buurt begluurd te kunnen worden, terwijl wij samen hier toch wel met een duidelijk doel het water in gaan stappen. Heerlijk samen genieten van het warme water. En elkaar.

Voor ik het weet heeft Suzanne de grote deksel van de Jacuzzi af gehaald en zie ik haar slanke lichaam vlot in het warme water zakken. Een paar tellen later heb de speaker en mijn telefoon op het deksel gelegd. En aan de andere kant van het bad de wijnfles en de glazen op een klein tafeltje net naast het bad gezet. En laat ik me vlot ook in het heerlijke water zeggen. Oew damn, dat is echt zalig.

Suzanne zit al heerlijk ontspannen aan een kant in het bad terwijl ik even puzzel waar ik ook op de ongelijke zittingen een plekje kan vinden. Liefst vind ik iets comfortabels, dicht bij haar zodat we snel elkaar wat meer kunnen gaan ontdekken. M’n ongeduld toch he? Niet te stuiten soms.

Even neem ik ook een langzame slok uit een glas heerlijke rode wijn, maar dan zet ik het toch vlot weg om te kunnen gaan genieten van de heerlijke vrouw bij mij in het water. Mooi, naakt en ik denk net zo nieuwsgierig naar mij als ik naar haar. Vast benieuwd naar wie ik ben, hoe ik zoen, hoe ik haar en mij samen ga verwennen en deze avond fijn ga laten zijn. 

Ik draai me om na het wegzetten van het glas zodat ik voor Suzanne langs kan leunen en mijn hand in haar nek kan leggen voor de eerste echte langzame zoen. Een fantastische zoen in dit heerlijke water die de eerste van vele is in de minuten die direct daarna volgen. Minuten waarin onze lippen contact hebben, onze ogen gesloten zijn en onze handen zacht elkaars huid verkennen. 

Langzaam strelen we elkaar onder het warme water. Zacht gaan mijn handen over haar zij terwijl ik haar vingertoppen over mijn borst voel glijden. Nieuwsgierig verken ik verder over haar benen, streel ik zacht en teder en neem ik alle tijd om me eerst te verliezen in het zoenen voordat ik een stapje verder wil doen. Suzanne lijkt mijn acties te evenaren door mij net zo braaf te strelen en me enkel daar aan te raken waar het ‘mag’. Zou ze echt zo braaf zijn? Of wacht ze op mijn volgende zet?

Van mij zou ze nu al stappen mogen overslaan en de eerste zijn die het voorbij die bijzondere grens gaat. Ze mag van mij al gelijk stevig mijn erectie met een stevige grip vastpakken en me verrassend snel en onmiddellijk ruw aftrekken. En zo het signaal aan me te geven dat ze het heeft verloren van dat geduld. Ze mag mij vertellen wat ze wil en wat ze wenst. Met woorden, met acties, met wat ze maar wil, ik ben er klaar voor. Maar toch wil ik alle tijd nemen.

Net als ik geniet ze nu van het rustige denk ik. We hebben alle tijd om elkaar te ontdekken op deze koude en donkere Vrijdag waarmee het weekend is begonnen. De hele avond en de hele nacht mag alles duren. 

Mijn hand glijd zacht over haar middel terug naar boven, naar haar zijkant waar ik net de zachte aanzet van haar borst voel. Even stopt het zoenen als ik haar aankijk en de toppen van mijn vingers over de zachte huid net onder haar borst laat glijden, vragend of dit ok is voor haar. Ik laat mijn vingers op dat plekje van haar huid glijden zodat ik precies weet waar haar mooie borst begint. Net zo dat ze nu van weet dat ik ondeugender wil zijn en toch wel nieuwsgierig ben naar haar mooie zachte ronding. Haar ogen vertellen me dat het inderdaad ok is en dat ze dit nu net zo graag als ik wil. Mijn hand sluit zich even zacht om haar borst als we een volgende zoen starten en we onze ogen sluiten. Ik voel de stevige mooie strakke borst en gelijk ook dat haar tepeltje zin lijkt te hebben in meer. Deze eerste stap met een nieuw iemand windt mij misschien nog meer op dan haar. Een kort momentje pak ik daarom haar tepeltje tussen duim en wijsvinger en rol ik het voorzichtig tussen mijn vingers door. Ik voel aan het spannen van haar rug op mijn andere hand en de toenemende intensiteit van de zoen die we delen dat ze het stapje van me fijn vindt. Het knopje voelt stevig en zacht tegelijk, het doet me al snel intens verlangen om het tussen mijn lippen door in mijn mond te nemen zodat ik haar daarmee kan plezieren, maar voor nu zit het gelukkig nog onder water, buiten mijn bereik, veilig voor mijn gulzige mond.

Plots horen en zien we onverwacht bezoek opduiken bij de jacuzzi. Het jongste katje, dat eerder ook het huis uit was ontsnapt, laat nu luid miauwend aan ons horen dat ze graag bij ons wil zijn. Of liever eigenlijk terug wil naar de warmte van het grote huis. Het speelse kleine ding spring op de rand van de jacuzzi en kijkt iets te nieuwsgierig naar het water wat zachtjes beweegt door Suzanne en mijn aan de andere kant van het bad. ”Ik ga het beestje snel even binnenlaten voordat het zometeen in het water valt”, zeg ik tegen Suzanne en stap snel het bad uit om door de koude buitenlucht even naar de deur van de serre te lopen. Het kleine beestje heeft gelukkig gelijk door wat ik wil en volgt me snel naar de deur. Blij dat het naar binnen kan naar de veilige warmte.

Ik wil alle tijd van de wereld nemen met Suzanne. We hebben de hele avond en nacht om te vrijen, dus waarom zouden we haasten? En tegelijk ben ik nieuwsgierig naar wat haar tempo zou zijn als zij en enkel zij alles mocht bepalen nu.

Ik laat mijn hand dieper onder water verder glijden. Zacht streel ik haar middel, kriebel ik haar buik en haar benen en laat ik mijn hand speels met haar intiemste plekje kennis maken. Ze voelt zacht en warm. Een warmte die meer is dan die van het water zelf. Een korte verkenning maar voordat ik mijn hand terug naar haar middel laat gaan en mijn aandacht weer terug op de zachte lippen van haar mond leg. Ze zoent heerlijk zacht.

Ons spel in het bad bouwt heerlijk langzaam op terwijl we elkaar zacht zoenen en strelen. En we steeds meer kleine stapjes maken naar een volgend niveau van onze klik. Haar hand streelt zacht over mijn been, dicht in de buurt van mijn mannelijkheid die mij door zijn strakke zwelling zelf de hele tijd sterk afleid. Gewichtloos zwevend in het water en wachtend op haar aanraking. 

Weer vinden mijn vingers haar zachte plooitjes tussen haar benen en voel ik hoe haar zoenen even gulziger worden en daarmee mijn brutale stapje goedkeuren. Langzaam ga ik binnen ik haar lichaam en verrast het me dat ik kan voelen hoe haar lichaamsvocht het wint van het water. En zo mijn vingers zacht en soepel toegang geven. Ik merk hoe ze zich aanspant en afwacht hoe ik haar kan laten kennismaken met mijn bewegingen. Een signaal dat mij direct aan zet en me doet beginnen aan een stevig moment van onverwacht wild vingeren. Een verrassing waarvan ze meer dan geniet als de zoen net zo snel veranderd in een hele wilde. En haar hand onder water eindelijk een stevige grip legt rond mijn ongeduldige strakke erectie.

Steeds intenser wordt het spel van ons vrijen. Ze trekt me stevig af, ik vinger haar intens, samen zetten we de eerste stapjes in de avond. Suzanne is een echte genieter. Ze laat zich merkbaar meer dan graag verwennen door mij vanavond. En ik weet nu al dat ze dat verwennen straks net zo hard mijn kant op zal doen als ze de kans krijgt.

Ik wil meer voel ik na een poosje zo te spelen. Ik doe mijn handen langzaam onder haar billen en til haar onderlichaam tot aan de waterspiegel boven water. Ze kijkt me heel even verrast aan maar heeft gelijk door wat ik doe. Ik zie de tepels van haar borsten strak en mooi glimmen van het water in de koude buitenlucht als ik mijn mond zacht aan haar gevoelige plekje zet. Haar kutje net onder water, haar clit er net boven, precies zodat ik het knopje tussen mijn lippen door heerlijk in mijn mond kan zuigen en het met mijn tong kan begroeten. Ze geniet als ik wilder wordt en haar steeds intenser begin te verwennen met mijn mond. Het water helpt me meer dan genoeg om haar zo bijna gewichtloos in deze positie op mijn handen te kunnen dragen. Het spettert als een bonus steeds speels tegen haar volle lippen als ik mijn kin op en neer beweeg, happend in haar warme zachte vlees. Zijn geniet van mijn keuze. Ik geniet van haar smaak. Ons spel is heerlijk en ondeugend.

Na een poosje laat ik haar weer zacht in het water zakken want het is nog steeds koud hier in de buitenlucht en ik denk aan haar rillingen te voelen die niet enkel van het genot zijn. De stukjes van haar lichaam die nat boven water uit staken zijn vast al gaan voelen dat het toch een donkere koude herfstnacht midden in December is.

Als ze terug in het water is en heel even heeft gerust, komt ze al vlot midden in het bad voor me op haar knieën zitten en pakt ze met haar beide handen mijn geduldig wachtende mannelijkheid heerlijk vast. In tellen weet ze me spelend en zoenend heerlijk hard te maken, geniet ik van een hand die mijn ballen kneed en van een andere die mijn voorhuid met lange strakke halen op en neer haalt. Heerlijk, precies zo wild, intens en stevig dat het me in tellen knettergek maakt. Ik krijg het gevoel dat ze op iets van me wacht als ze de zoen onderbreekt en me ondeugend aankijkt. Op haar beurt om mij nog intenser te verwennen misschien wel. Langzaam ga ik staan in het midden van het bad totdat ik de waterspiegel voel kriebelen aan de haartjes halverwege mijn bovenbenen. Haar zachte handen nog steeds strak om mijn water natte erectie. 

In de zwakke verlichting die vanuit het kamerraam zie ik mijn eikel glimmen en Suzanne’s mond steeds dichterbij mijn strakke geslacht komen. Haar heerlijke warmte omsluit me en ik ervaar hoe ze precies weet hoe ze me intens gek maakt vanaf het eerste moment. Ze trekt mijn lul omlaag naar zich toe, zuigt zich strak om me heen en wisselt dat telkens af met heerlijk uitdagend likken. Steeds even snel en diep, dan weer langzaam en uitdagend. Hmmm, zo word ik echt gek van puur genot. Ik zou willen dat ik dit beeld dat ik nu zie kon vangen voor altijd. Een foto maken, nee beter, een filmpje van deze geweldige blowjob in een duister zwembad, op een donkere avond in een grote koude tuin. Een duistere onherkenbare schim in een korrelig beeld die zich tegoed doet aan een net zo onduidelijke pik. Een filmpje waarvan enkel zij en ik zullen weten wie de acteurs waren. If only.

In de verte, aan het einde van de lange laan vanaf het huis naar de straat toe, zie ik af en toe een auto voorbij rijden over de doorgaande weg die daar even door een rotonde onderbroken wordt. Over mijn schouder zie ik het donkere huis van de buren over een bijna bladloze haag. Benieuwd of daar iemand achter een raam staat mee te genieten van deze live show. Op mijn huid voel ik de laatste druppels water, die ik mee het water uit tilde, steeds kouder worden in de koele herfstlucht. En nog steeds zie ik de mooie Suzanne onder me. Spelend met mijn ballen, zacht trekkend aan mijn stevigheid en nog steeds dwaasmakend heerlijk likkend aan het gevoeligste randje daar beneden. Dit zou van mij nog lang mogen duren.

Maar dan wordt het me eigenlijk toch te fris om nog veel langer te blijven staan. Suzanne en ik hebben straks nog uren en een hele nacht in een heerlijk warm huis en ik heb geduld. Ik heb zin om lang te genieten van deze schone die nu bij me is. Dus pak ik de twee glazen wijn van het tafeltje naast de jacuzzi en laat ik me langzaam terug in het water zakken op een van de diepste zittingen. Suzanne komt ontspannen met haar rug tegen mijn borst op mijn schoot zitten terwijl we allebei genieten van de heerlijke wijn. Een perfecte tip van mijn andere vriendin Vina waar ik ze zeker eens voor ga bedanken. Ze kent echt haar wijntjes.

Suzanne’s lichaam is heerlijk zacht. Zo in het water voel ik nauwelijks hoe ze op mijn benen zit. Maar wel duidelijk hoe mijn uithijgende erectie heerlijk klem zit tussen mijn lichaam en haar kleine billen. Ik kan het niet laten om mijn vingers weer op pad te sturen om verder haar lichaam te gaan verkennen. Haar middeltje is strak en perfect in vorm. Haar borsten trots, precies de juiste maat en warm en zacht. Haar benen zijn slank en zonder enige weerstand zo door mijn handen uiteen te duwen door de lichtste suggestie van mij. Ze weet wat ik nu met haar ga doen, neemt een slokje uit haar glas en laat dan haar hoofd zacht zacht op mijn schouder zakken. 

Langzaam vinden mijn handen hun weg naar haar intieme plekje tussen haar benen en begin ik haar plagend te verwennen. Heerlijk lang en traag speel ik met haar kleine knopje en voel ik hoe ze tegen me aan lekker ontspant. Haar hele lichaam wordt week. Op haar rechterhand na die het, nog halfvolle, glas wijn net boven de waterspiegel weet te houden. Lekker. Ondeugend en lekker in dit heerlijke water. Uren zou ik hiervan kunnen genieten. Suzanne laat zich verwennen door mij. Geweldig lekker.

“Zullen we naar binnen gaan”, zegt Suzanne als onze schouders toch wat frisse aan beginnen te voelen. Goed plan, denk ik bij mezelf. We gaan ons vast nog veel meer gaan kunnen vermaken in een fijn warm huis.

Even later staan we dan ook druipend nat samen naast de warme jacuzzi in de bitterkoude buitenlucht en tillen we het overmaatse deksel weer op z’n plek. Nog even de fles en de glazen mee, mijn telefoon en de speaker die nog steeds heerlijke blues seks muziek laat horen, en dan snel naar binnen. We drogen ons braaf af in de serre voordat we de woonkamer binnen lopen en de koude  van December achter ons laten. Bij de tafel neem ik Suzanne even bij me en trek ik haar zacht tegen me aan als net een van m’n favoriete nummers op de kleine speaker speelt. Zoenend naakt doen we een kort dansje, wil ik haar laten voelen hoe het is om in de blues te verdwijnen, maar zijn we beiden te ontspannen door het warme water om dat echt tot een groot succes te laten worden. Misschien moeten we gewoon wat meer wijn drinken? Dus neem ik haar simpelweg lekker achter me aan naar de verre kant van de mooie woonkamer. Langs de vrolijk versierde kerstboom tot bij de bank die voor het raam staat.

Ik laat Suzanne merken wat ik wil als ik haar voor me uit de bank op duw en haar wat onderuit gezakt laat gaan zitten. Een korte zoen gevolgd door een spoor dat mijn lippen maken als ik op speurtocht ga naar beneden. Even plagend over iedere borst voordat ik door ga naar lager, haar benen uiteen doe en direct mijn mond op haar intieme plekje laat zakken. Ze smaakt heerlijk. 

Zacht duw ik haar benen omhoog, zuig ik haar knopje strak tussen mijn lippen door naar binnen en laat ik mijn tong wild met het kleine ding spelen. Boven me zie ik hoe Suzanne haar hoofd heerlijk diep in de zachte kussens van de bank drukt en zich overgeeft aan mij om puur te genieten van dit stuk van het spel. Heerlijk.

Na haar een poosje zo te hebben mogen verwennen kus ik mijn weg weer terug omhoog naar haar mond om weer wat op te laden met een verse zoen terwijl ik nu mijn vingers inzet om haar te plezieren. Ze wordt gek als ik haar hard en diep vinger, en kijkt me hijgend en vragend aan al ik na een kort moment plots onverwachts stop. “Vraag me erom”, zeg ik haar gebiedend als ik mijn vingers enkel diep in haar warme lichaam volledig stil hou. “Vraag het me”, herhaal ik met een ondeugende grijns. “Vinger me”, antwoord ze direct zonder aarzeling als ze precies door heeft wat ze van me moet doen. En direct geef ik Suzanne wild dan precies waar ze om vroeg. Een paar momenten maar voordat ik weer net zo onverwachts stop en haar opnieuw zeg me erom te vragen. “Vinger me”, zegt ze opnieuw. Van mij mag ze luid worden en me blijven vragen om wat ze het liefst heeft op dit moment, maar ik laat mijn plagen maar even hierbij. Dit is elkaar verkennen. Haar uitdagen met iets en haar de vrijheid geven dat te grijpen als zij dat verlangt. 

Nog intenser dan eerst laat ik haar nu voelen waar ze om vroeg terwijl ik haar handen boven haar hoofd vast pin tegen de rand van de bank. Haar borsten schudden mee in het ritme van ons moment en ik hoor hoe ze hijgt en kreunt van genot. En bijna klaarkomt van enkel dit al. 

Opnieuw tijd voor een zoen. Suzanne zoekt met de hand van de arm waar ik overheen zit haar weg tussen mijn benen.  Ze vindt als eerste mijn gevoelige ballen, grijpt me stevig en dwingt nu mij om haar net zo te gehoorzamen. Ze maakt dat ik voor de bank moet gaan staan, voor zich zodat zij nu de volgende zet kan doen. Net als in het bad neemt ze me in haar mond en laat ze haar tong spelletjes spelen met mijn eikel. Heerlijke diepe spelletjes die mijn half slappe aandacht weer snel volledig maken. 

De kamer is zwak verlicht door wat schemerlampen en de lichtjes van de grappige kerstboom, ik sta naakt voor een bank en wordt heerlijk gepijpt door een prachtige vrouw die ik vanavond voor het eerst date. Ongehinderd door gordijnen of vitrage kijk ik zo de donkerte in om verderop telkens een enkele auto te zien passeren. Geil om te weten dat mensen in die auto’s mij of ons gewoon zouden kunnen zien, als ze niet voorbij zouden razen over de rotonde en gewoon geen tijd hebben om ons hier te spotten. Weer fascineert me het idee om bekeken te worden in een moment van heerlijk ongeremde geilheid. Of om naar pure seks tussen anderen te kijken in het vertrek waar ik ook ben.

Naast ons ligt het jongste katje tevreden, in de behaaglijke warmte van de kamer, rustig te slapen zonder zich ook maar iets van ons aan te trekken.

“Kom, we gaan naar boven”, zegt Suzanne. “In bed kunnen we ook heerlijk spelen.” In de keuken pakken we nog snel wat glazen mee om water uit te drinken als we straks moe en voldaan zijn. Ondeugend vinden mijn vingers nog snel even haar kutje als ze net met de glazen in haar handen bij het aanrecht staat. Soms kan ik het gewoon niet laten. Ze is zo mooi, het hele huis en de sfeer is prachtig en ik wil gewoon niets liever dan haar verwennen tot ze later in mijn armen in slaap valt.

Naakt lopen we even later naar de hal waar ik mijn rugzak mee pak en we samen naar boven de zachte trap op gaan. Het kleine katje wil met ons mee en raast speels langs onze voeten de trap een paar keer op en af met haar nageltjes grijpend in de hoge pool van de vloerbedekking. Blij dat het bij ons mag zijn en blij dat het in de binnen in het warme huis is.

Op de slaapkamer geef ik Suzanne de reep heerlijke chocolade die ik had meegebracht voor straks om van te snoepen. Lekker voor bij de rode wijn en lekker voor als we liggen na te genieten van inspanningen die we zometeen nog gaan doen. Straks lekker samen wat drinken van de rode wijn die we nu eerst even met de chocolade voor het koude raam leggen om koel te houden.

De kamer is donker. Net een klein beetje verlicht door wat strooi-licht van buiten dat komt van straatlantaarns in de verte die tussen de bladloze bomen door weten binnen te schijnen.

In bed gaan we verder waar we beneden gestopt zijn. Suzanne zoent zacht en teder, heerlijk geduldig alsof we dit nog uren gaan blijven doen. Onze handen verkennen elkaar, de hare vinden mijn erectie bijna tegelijk met de mijne die haar zachte vrouwelijkheid weer snel vinden. Haar clitje is zacht en nu nat van haar eigen vocht en minder van het warme jacuzzi water. Ze voelt heerlijk warm aan als ik vlot twee vingers naar binnen laat glijden en haar zonder pardon net zo hard begin te verwennen als beneden. Haar mooie borsten smaken heerlijk als ik bij mijn spel even de zoen onderbreek en een voor een haar tepels kort in mijn mond neem terwijl ze mij aftrekt. Ze drukt haar hoofd in het kussen en geeft zich over aan mij en mijn macht over haar op dit moment. Ik zie haar genieten en dat voelt fantastisch.

Ik wil haar nu. Ik wil haar proeven en genieten van wat sommigen de nectar van een vrouw noemen en laat me langzaam naar beneden zakken tot mijn lichaam het bed af glijdt en mijn mond haar intieme plekje vindt. Zacht schuif ik mijn handen onder haar benen door en plaats ik die boven op haar heupen zodat ik kan bepalen waar ze nu moet zijn. Zodat ze voelt dat ze eigenlijk geen keuze hoeft te hebben en zich moet overgeven aan mijn wil. 

Minuten lik ik haar. Soms zacht en plagerig. Dan weer stevig en ruw. Als ik haar gevoelige knopje mijn mond in zuig en het laat stoeien met mijn tong. Ze maakt zich lang en drukt haar hoofd nog dieper in het matras dan eerder. Haar overgave is volledig. Een prachtige vrouw die vol geniet van wat ik met haar doe. Zomaar op een donkere vrijdag in December in een vreemd huis bij Zwolle. Deze schone hoop ik nog eens te mogen ontmoeten.

Als ik terug op bed kom en ga liggen kruipt Suzanne even bij me om kort te rusten van het heerlijke genot. Heel kort maar voordat ze langzaam begint te spelen met mijn, hoogstens half stijve, mannelijkheid en zich dan langzaam omlaag schuift op het bed. Liggend op haar zij, met haar lichaam strak langs mijn been, pakt ze mijn groeiende erectie vast en begint ze me te zalig verwennen. Haar tong weet perfect mijn gevoeligste randje te raken terwijl ze met zachte bewegingen van haar hand langzaam de hele lengte van mijn geslacht in een stevige grip houdt. Oew wat zou ik dit moment voor altijd willen kunnen onthouden. Dit beeld, dit gevoel, deze dim verlichte kamer waar ik nog maar een ding wil doen. Mezelf volledig in handen geven van deze mooie vrouw.

Suzanne veranderd haar plekje bij me op het bed. Ze gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten om het plezieren net zo verder te zetten, maar dan zodat ze me ondertussen aan kan kijken en me haar glimmende ogen kan laten zien. Noem het showpijpen of wat je wil, maar precies dit, mijn lul strak naar zich toe getrokken, een tong die uitdagend likt, lippen die af en toe strak om mijn eikel glijden, een warme mond die me diep in zich neemt, ogen die me uitdagend en gewillig lang aan durven kijken, precies dit alles maakt me totaal knettergek. Ooit wil ik zo door een mooie vrouw verwend en gekweld worden tot ik echt niet meer kan. Tot elke rem in mijn lichaam het na een lange strijd hopeloos begeeft en ik met een veel te ruige brul van diep uit mijn binnenste keihard klaar kom. Maar nu nog even niet. Nu wil ik haar hard nemen maar nog lang niet komen.

Ik reik uit naar de hoge staande kandelaar naast het bed aan mijn kant en pak daar een van de condooms die ik daar eerder had weggelegd. Als ik de verpakking begin open te maken komt Suzanne verder het bed op gekropen, terug naar haar plaatsje naast me aan de kant van het raam waar ze op haar rug op me gaat liggen wachten. Vlot ga ik op mijn knieën zitten, zie ik een blik in haar ogen die me vertelt dat ze klaar voor me is en dit nu ook wil, en rol ik het kleine rubber af over mijn strak gevoelige lul. Zacht schuif ik me dichter naar haar toe als ze haar benen voor me omhoog doet en ik gelijk mezelf langzaam haar lichaam in breng. Ze is heerlijk zacht, warm, glad en strak als ik elke centimeter van mijn lengte langzaam in haar voel glijden. Geile blikken raken elkaar als ik haar benen vast pak en met langzame diepe halen in haar begin te stoten. Langzaam eerst maar steeds sneller dan totdat ik al vroeg voel dat een climax al boven m’n hoofd hangt. Nog te vroeg ondanks dat mijn gevoel in haar lichaam gedempt wordt door het strakke condoom, maar ze is te mooi. Het hele plaatje, de hele lange avond tot nu toe is veel te geil. Ik buk weer naar haar toe om dan toch te voelen hoe onze zoenen mijn opwinding alleen maar lijken te versnellen.

Gauw trek in me uit haar terug, rol ik het rubber snel van mijn lichaam en schuif ik op mijn knieën tot bij haar hoofd. Nog in het ritme van onze stoten hapt ze gulzig mijn pik tussen haar lippen door terwijl mijn handen weer haar clit en een tepel vinden. Ja, dit is heerlijk. Ze pijpt me geweldig terwijl ik haar hoofd ondersteun en haar kutje ruig laat voelen wat mijn vingers willen.

Heerlijk geil gaat zo de seks even verder tot we beiden hijgen van het wilde. Als ze me nu zou vragen zou ik geen nee meer kunnen zeggen en haar precies dat geven wat ze van me verlangt. Net als eerder op de bank hoef ik maar de woorden te horen en ik zal exact dat doen wat ze wenst. Ze moest eens weten welke macht ze nu bezit.

Een poosje liggen we samen. Elkaars armen om elkaars lichamen, zacht strelend, teder zoenende lippen die niet genoeg krijgen van het snoepen. Geen idee van de tijd in het duister van de kamer. Enkel zin in een oneindige nacht met deze schoonheid. Kort onderbreken we ons avontuur voor een paar slokjes van de heerlijke wijn en een paar hapjes van de chocolade die ik Suzanne eerder gaf. Heerlijk en simpel, puur met cocos, perfect zwoel op de tong. 

Ze vertelt me over de vrienden van wie dit huis is. Een heerlijk koppel die haar soms ontvangen en samen met haar van lome ochtendseks genieten. Een gedachte die mij meer dan fascineert. Heerlijk relaxt wakker worden en na een lange nacht, nog vele uren niks te doen hebben en enkel maar te hoeven genieten van twee lichamen bij jou in bed. Yes please.

Ik leer van Suzanne een stukje van haar verleden als ik haar net zo het mijne met haar deel. Hoe zij de vrije seks ontdekte, hoe ik liefde vond in anderen naast mijn partner. Van spannende clubs bij haar tot wilde stiekeme seks met een prachtige blondine en een heerlijke brunette voor mij. We kletsten misschien wel een uurtje totdat onze batterijtjes een klein beetje terug bijgeladen waren.

Suzanne zoent mij als eerste deze keer. Haar hand grijpt mijn lul die rap van zacht terug wil veranderen in iets bruikbaars. Mijn hand voelt de zachtheid van een borst, het gladde van een slanke buik en het natte van een vrouwenlichaam dat mij graag weer terug wil ontvangen.

Opnieuw reik ik naar de kandelaar voor een nieuw condoom en zie ik in het duistere van de kamer hoe Suzanne even snel mijn pik haar mond in neemt. Om me terug strak en stijf te maken. En om me extra nat te maken voor extra genot. Haar mond is warm, haar lippen zijn strak. Ze is geweldig lekker.

Ze draait zich voor me op haar knieën, haar billen omhoog naar mij toe en haar hoofd gedraaid liggend op een van de kussens. Ik stuur mezelf bij haar binnen, pak me vast aan haar heupen en neuk met haar samen steeds harder en sneller totdat ik hoor hoe we samen luid en ongeremd genieten. Totdat ik zie hoe ze haar hoofd diep in het kussen draait en probeert om te kijken. Totdat ik voel hoe een hand van haar een hand van mij pakt op een haar heup. Totdat ik voel hoe mijn lichaam stoot tegen haar billen en haar botten. Totdat ik mezelf schrap tegen haar aan klem en met wilde schokken hard spuitend diep in haar klaar kom.

Ik zag en voelde het aankomen, maar toch overviel mijn climax me intens en heb ik een moment nodig om mezelf te voelen landen en niet op haar neer te storten. Een minuutje blijven we in dit standje en voel ik parels zweet achter op mijn rug zich rap een pad naar beneden banen, terwijl langzaam de stilte in de kamer, de tikkende klok ergens anders in huis en wat geluiden van buiten weer mijn oren weten te vinden. Dan reik ik tussen ons in en houd ik het condoom vast terwijl ik me langzaam uit haar lichaam terug trek.

Even snel een knoop erin, het ding naast het bed op de grond laten vallen en dan achter haar kruipen als ze al op haar zij is gaan liggen om voldaan in slaap te vallen. Mijn hand, die ik over haar heen leg, stuurt ze naar een van haar zachte borsten. De fijnste manier om in slaap te vallen. Voor ik het besef beginnen we samen heerlijk in onze roes weg te zakken en krijgt de nacht grip over ons.

En klein kwartiertje later schiet ik helaas alweer een beetje wakker en draai ik me toch maar op mijn andere zij om nog even een appje te sturen aan mijn liefste Kate thuis. Soms zou ik willen dat ze dit allemaal live mocht zien. Een kleine camera die haar laat meekijken met mij nu, of mij met haar op een ander moment, als zij op date is. Zo spannend. 

Suzanne ademt diep en klinkt tevreden in haar slaap. Haar mooie lichaam op slechts centimeters van mij diep is vertrokken voor de nacht. Ik denk er even over na om weer om te draaien en terug bij haar te gaan liggen, maar blijf toch maar nog even op mijn rechterzij liggen om te kijken of de slaap me zo weer snel vindt. 

Diep in de nacht word ik wakker en zie ik hoe Suzanne nog steeds op haar zij van me afgedraaid ligt. Onder aan mijn eigen lichaam voel ik wat mij net nog ruim voor het begin van de dag wakker maakte. Mijn geslacht heeft zich weer volledig opgeladen en trekt met grote zwellende pulsen mijn aandacht helemaal. Alsof hij strakker is dan anders en toch nog steeds groter wil worden om nog meer indruk te maken of de mooie vrouw naast me.

Ik streel zachtjes de warme huid van haar zij en laat mijn hand even over haar heupen naar haar billen glijden om stiekem wat te genieten van de slapende schone. Met zachte kreuntjes laat ze me echter direct al merken dat mijn voorzichtige aanraking toch genoeg was om haar slaap een beetje te onderbreken. Woorden zijn niet nodig als ik voel hoe ze zacht haar kontje ritmisch naar me toe duwt om me uit te nodigen voor een nieuwe fase van spel. Een kleine hint die ik gauw even bevestig door mijn opwinding even tegen haar billen aan te drukken.

Opnieuw pak ik uit de kandelaar naast het bed vlot een condoom. Suzanne draait zich op haar buik, spreid haar benen en voelt snel hoe mijn erectie opnieuw zacht haar lichaam binnen komt. Heerlijk slaapdronken laat ik mezelf langzaam in en uit haar zachte kutje glijden terwijl ik op een hand naast haar lichaam steun en met de andere zacht haar nek vast pak. Net stevig genoeg om haar te laten voelen dat ze nu geen kant op kan en ik grip heb om mijn stoten langzaam maar zeker wat sterker te maken. Heerlijk spelen we een poosje, proberen we een paar standjes uit, tot ik voel hoe de vermoeidheid en de nacht het toch gaan winnen van mijn wil om samen nu een climax te bereiken. Het is geweldig, het is geil, zij is prachtig, maar mijn mannelijkheid laat het even afweten. En ik met hem. Te slaperig, te heerlijk loom.

We kruipen terug samen bij elkaar en zoenen nog heel even voordat we terug in een fijne slaap vallen. Nog een stukje, nog een paar uurtjes voordat het daglicht zal beginnen.

In de ochtend worden we wakker gemaakt doordat de kleinste kat onze aandacht staat te trekken aan de kamerdeur. Het beestje is vast een dichte deur niet gewend en wil wellicht rond deze tijd even bij z’n baasjes op bed komen liggen om nog wat mee te mogen doezelen voordat de dag echt begint. Suzanne kent het beestje en stapt even het bed uit om de deur een stukje te openen waarna het kleine ding als een razende binnen vliegt en zo erbij springt op het bed. Het heeft maar tellen nodig om het wiebelen van mijn tenen onder het dekbed te accepteren als een zot spel waarbij zij de jager is op een hulpeloze prooi. 

Suzanne kruipt snel terug bij mij in bed en komt met haar hoofd op mijn schouder, haar been over een van de mijne en haar arm op mijn borst, lekker bij me liggen, terwijl het kleine katje even op verkenning gaat door de kamer. Ow, dit is heerlijk. Ik zou willen dat we zo nog uren konden samen liggen, maar weet tegelijk ook dat Suzanne wat later in de ochtend al een afspraak heeft met een vriendin in een stad nog wat verder naar het noorden. Dus genieten we even van het zotte beest dat op de vensterbank even het restje wijn in het wijnglas en de reep chocolade stout verkent. En daarna terug bij ons op bed komt om aangehaald te worden en met ons te komen kroelen.

“Verdorie”, zegt Suzanne na een poosje. “Ben ik hier dat katje aan het strelen en zit ik ook in m’n ogen te wrijven. Echt niet handig met een allergie voor katten.” Snel geeft ze me nog een kus en zegt dan, “ik ga het bed uit om te douchen en m’n ogen uit te spoelen.”

Een kwartiertje later hebben we snel samen gedoucht en staan we terug aangekleed beneden in de keuken waar Suzanne voor ons samen snel even wat eitjes met spinazie bakt voor het ontbijt. De lege fles van de heerlijke wijn leg ik in een tas bij het raam die al redelijk gevuld is met andere lege flessen. Duidelijk iets waar de bewoners van dit huis ook van weten te genieten. Ah dom, denk ik op dat moment. Ik had twee flessen moeten meebrengen. Een om van te genieten met Suzanne en een om achter te laten als bedankje voor de mensen van wie het huis is. Misschien een volgende keer dan. Want hopen dat dit avontuur zich nog eens mag herhalen doe ik zeker. Suzanne is heerlijk, maar alles was veel te kort. Ik had nog de hele ochtend kunnen genieten van haar bij me terwijl we samen verder kletsen en wat meer zouden vrijen en zoenen in de bank. Samen nagenieten van de fijne seks en elkaar nog een beetje meer leren kennen. 

Als ik de auto wat later start en naar m’n date zwaai die nog even in de deuropening staat hoor ik de eerste woorden van m’n audioboek al klinken. Tijd voor de rit terug naar huis. Terug naar Kate om haar te vertellen over Suzanne en mijn nacht met haar in de buurt van Zwolle.

1

Een reactie plaatsen