Verhalen, verslagen, herinneringen.

Parkeren

Leestijd: 8 minuten

Plots wordt het stiller in de auto als m’n passagiers verbaasd merken dat ik ineens een afrit neem die niet bij de route naar huis hoort. Diep in de nacht, ergens in de tweede helft van December net voor Kerstmis, rijden we terug van een avondje uit dansen met z’n vieren bij een dansfeestje. De hele avond dansen met tientallen meisjes in een waanzinnig leuke setting, dansen met Amélie met wie ik nog maar pas de verboden lijn overstapte, dansen met mijn eigen Kate die nu braaf op de achterbank naast Filip zit, al dat doet mijn gebruikelijke ondeugendheid en mijn in mijn hoofd rondspokende ongeduld, weer keihard oplaaien. Het plannetje dat een paar kilometer geleden mijn gedachten in kroop wordt nu plots ook duidelijk bij de anderen. Ze worden alle drie even stil.

Afrit 15, onderaan ga ik naar rechts en dan gelijk naar links. Over de lange laan voorbij lege bedrijfspanden en hotel Princeville. Aan het einde, voor de IKEA, draai ik naar links en ga dan onder het viaduct gelijk rechts de carpoolplaats op. Zo midden in de nacht is het hier gelukkig erg rustig en volledig verlaten. M’n plannetje kan door gaan. Ik zet de auto op een afgelegen plekje van de parking, draai de motor uit, maak m’n gordel los en draai me naar de anderen toe met een kleine ondeugende blik die, samen met deze parkeeractie, niet veel meer te raden over laat.  M’n drie gezellen kennen me al. Als ik ergens zin in krijg ga ik niet van alles lopen afvragen of stop ik mijn hoofd vol met twijfels. Dan neem ik een gok, maak ik snelle keuzes en creeër ik mogelijkheden zodat de rest enkel maar aan boord van mijn impulsiviteit hoeft te stappen en mee mag drijven op mijn momentum.

Amélie naast me deelt mijn stoutheid net zo, als ik merk hoe haar ademhaling direct en hevig reageert op mijn hand die brutaal op haar schoot en onder haar rokje op zoek gaat naar haar zachte huid. Haar lippen zijn zo mogelijk nog gulziger dan de mijne als ik me naar haar toe buig om een eerste zoen te stelen terwijl zacht de muziek van de usb stick in de auto doorspeelt. Damn wat is ze heerlijk. Zoenen met deze slanke brunette, een hand laten verdwalen in haar prachtige haren terwijl een de andere brutaal snel over haar jurkje naar boven glijdt om haar zachte borsten te veroveren, dit is precies waar al mijn lust me nu heen stuurt.

Ik voel plots hoe deze heerlijke meid nog ongeduldiger blijkt te zijn dan ik als ik merk hoe haar hand rap over mijn been omhoog glijdt en de klemzittende bobbel in mijn broek laat voelen waar ze heel direct op af wil. Ik kan niet anders dan even te happen naar adem door die geile plotse aanraking en zie in het halfduister haar ogen die me keihard uitdagen. Haar ongeduld heeft het van haar gebruikelijke verlegenheid gewonnen. Ze wil nu en geen enkele tel meer wachten. Ze wil net als ik alles wat nu kan, hier op de voorstoelen van de kleine Fiësta. En vast nog veel meer. Damn wat is ze lekker. 

Mijn hand weet haar bloesje net genoeg uit haar rode rokje te bevrijden zodat hij vlot onder de stof door op zoek te gaan naar de speelse beha die haar zachte borsten voor me verbergt. Haar warme vlees, haar strakke opgewonden tepels, haar blik, alles bij elkaar maakt dat m’n geilheid zo hard opveert dat Amélie gehaast moet beginnen aan het open maken van mijn klemmende broek. Tellen later voel ik hoe ze mijn hete warmte direct in de palm van haar hand neemt en ze me loom begint af te trekken terwijl ze haar tong ononderbroken met de mijne laat stoeien. Heel even spelen we zo totdat het me lukt om een borst uit de beha te bevrijden, de stof van het bloesje helemaal omhoog te doen en mijn mond gulzig over haar harde stijve tepel te laten zakken. Ik voel hoe ze haar hoofd naar achter doet om zo haar rug hol te maken en haar lichaam helemaal aan mij aan te bieden. Klaar voor mij om haar te plezieren zo goed als het kan hier op de voorstoelen van de krappe auto. 

Snel helpt ze me als mijn hand onder haar rokje ontdekt dat de panty me de toegang tot haar intiemste plekje verhinderd. Goed maar dat ze meewerkt, want een tel later had ik me niet meer kunnen laten stoppen door de delicate stof en het dunne kledingstuk wild vernietigd om gulzig bij mijn doel te komen. De panty schuift ze omlaag tot aan haar knieën, haar string pakt ze gelijk mee, zodat de vingers van mijn linkerhand een fractie van een tel later abrupt snel en overhaast direct haar warme natte lichaam kunnen binnendringen. Kreunend van genot geeft ze zich volledig aan me over terwijl ik haar intens begin te vingeren. Haar kutje knijpt ritmisch mee met haar adem als ik me weer stort op haar naakte borst en ze met wijd open mond en ogen kijkt naar wat ik met haar doe. Haar genot, haar wil en zin in mij en in dit moment zijn onmiskenbaar. Ze geniet. De rush in mij wakkert aan. Damn wat voelt dit goed. En damn wat is de auto krap.

Achter ons hoor ik vanaf de achterbank bekende geluiden. Bijna synchroon heeft daar Filip zich daar net als ik toegang verschaft tot de vrouwelijkheid van het meisje naast zich. De auto schud zacht mee als hij en ik tegelijk elkaars heerlijke meisjes verwennen met onze handen. Ik hoor de bekende stem van Kate genieten maar kan me net niet genoeg om draaien om iets te zien van de show die zich daar afspeelt. Hoe nieuwsgierig ik ook ben, hoe de gedachte me opwind om dit spel te spelen en anderen tegelijk ook zo te kunnen zien spelen, nu moet het even bij raden blijven. Een beetje toch. Want Kate’s genot is me nog veel vertrouwder dan dat van Amélie. Elke ademteug van haar, elke kleine zucht en kreun vertellen me precies dat Filip haar helemaal beheerst. Precies waar ze van geniet. Nu mag hij met haar doen wat hij wil. 

De ramen van de auto zijn al lang volledig beslagen door onze hard hijgende, wild seksende lichamen. Het licht van lantaarnpalen verlicht nauwelijks en hoogst diffuus een beetje het interieur. Zo af en toe komen er verder op vage witte en rode lichten van links naar rechts en andersom voorbij. Een nietsvermoedende voorbijganger zou nu geen seconde nodig hebben om exact door te krijgen wat er zich afspeelt in de zacht schuddende auto op dat donkere plekje van het parkeerterrein. Het is misschien maar goed dat de nacht al ver in de kleine uurtjes zit en de parkeerplaats bijna verlaten is.

Lang lukt het me echter niet om door te gaan met het juist verwennen van mijn donkerharige prooi. Ik moet in de krappe ruimte hier op de voorstoelen, ik als bestuurder links en Amélie op de passagiersstoel rechts, mijn linkerhand gebruiken en ik ben met die hand nu eenmaal niet zo geoefend als met mijn andere. Dus moet ik me na een poosje overgeven aan de vermoeidheid van de spieren en mijn vingers in mijn arm en me terugtrekken uit het warme lichaam van de prachtige vrouw naast me. 

Die kleine geeft me echter geen momentje rust als ze haar beurt om mij te verwennen meteen daarna vol inzet. Met een kort rukje aan de rand van mijn broek vertelt ze me dat ik die snel maar een stukje omlaag moet laten zakken. Samen met mijn slip net ver genoeg om mijn harde erectie de volledige vrijheid te geven en de koelte van de donkere auto zelf te laten ontdekken. Heel even maar totdat ik voel hoe haar warme mond snel heerlijk over mijn strak gezwollen eikel naar beneden glijdt. Zalig lekker begint ze me met langzame bewegingen te pijpen en laat ze me met gekmakende kreuntjes horen dat ze me zo wil laten genieten van haar perfecte kunde.

Mijn handen kunnen op dit moment bijna niets van haar prachtige lichaam bereiken. Klem tussen stoel en stuur, tussen portier en pook, kan ik aan de ene kant maar net bij haar zachte billen en kan ik niets anders doen dan mijn andere hand zachtjes op haar hoofd te leggen. Heel even maar totdat haar verwennerij me net iets sneller en intenser gek maakt dan ik voelde aankomen. Zacht begin ik met mijn onderlijf mee te stoten en stuurt mijn hand haar hoofd harder mee. Mijn vingers diep verstrengeld in haar mooie lange bruine haren. Zodat ik heerlijk voel hoe mijn harde strakke natte pik diep tussen de gladde lippen haar mond keer op keer in en uit glijdt. Ze maakt me gek. Ze beheerst me. Ze weet precies hoe hard ik van dit geniet. De scène, het stiekeme, het gedurfde, zij en ik die enkel aan elkaar geleend zijn, alles laat m’n hoofd rollen. Ow mijn koninkrijk zou ik geven als ik zo klaar kon komen ooit nog eens.

Van op de achterbank hoor ik een zachte geile grom uit de mond van Filip ontsnappen. Een korte blik over mijn schouder vertelt me dat mijn Kate hem met haar mond net zo is gaan verwennen als zijn meisje nu mij verwent. Zijn uitzicht kan ik me op dit moment enkel maar inbeelden, maar de gedachte aan wat hij van daaruit zal zien wind me gigantisch op. Een donkere auto op een parkeerplaats, een vriendin op je schoot die heerlijk je strak glimmende lul aan het likken is. En op de stoelen voor je een vriend en je eigen vrouw, die op haar beurt een andere harde pik net zo verwent. Twee hoofden van meisjes die op en neer gaan in een donkere auto, nauwelijks licht, aangeslagen ramen, de pakkans, de geur van seks in de kleine ruimte en waanzinnig lekkere mondjes die perfect weten wat ze doen. 

Ik zou willen dat we nu op twee banken tegenover elkaar zaten ergens op een warme zomeravond. Hij en ik die elkaars genot direct op elkaars gezichten konden zien terwijl onze meisjes onze erecties plezieren met hun lippen en hun tongen. Ons uitdagen, plagen, verwennen en gewoon bruut hard zuigen en aftrekken om onze climaxen uit onze lichamen te wringen. Kijken wie van hen als eerste kan winnen door haar slachtoffer ongenadig hard al z’n zaad uit z’n lichaam te laten spuiten. Fuck dat zou geil zijn.

En dan de rollen om te draaien bij de warmte van het stalen terraskacheltje. Hij en ik likkend aan heerlijke clitjes, vingers stotend in warme natte kutjes totdat een van de meisjes als eerste bezwijkt. Alles ontspannen, warm, een beetje aangeschoten misschien en zonder enige krapte. Niet zoals hier in de auto.

“Tooooeeeeeet.” Ow shit. In mijn pogingen om te kunnen zien wat er achter me gebeurt en om Amélie tegelijk beter toegang te geven, draai ik een beetje en zet ik me af tegen het stuur van de auto. Ze ligt vast onhandig klem over de pook en de middenconsole van de auto en kan vast beter bij mijn onderdelen als ik m’n houding iets verander. Maar ik greep per abuis de claxon van de auto en kort klonk de kleine grappige alarmtoon. Gelukkig zien we niemand in de buurt en hebben we geen kijkers getrokken. Kijkers die een licht schuddende, zwaar bedampte auto zouden hebben zien staan. Mijn kleine misgreep heeft het gevolg dat we alle vier even moeten lachen en ons bewust worden van het bijzondere van de plek en de geilheid van ons spel. Ons spel dat hier in de beperkte ruimte en door de toch wel aanwezige pakkans nooit veel verder zal kunnen gaan dan wat we nu aan het doen zijn. Misschien is dit dan toch een mooi moment om maar weer terug door te gaan rijden naar huis.

Een paar minuutjes later zit onze kleding weer redelijk normaal en start ik de auto om die eerst even de kans te geven om de ramen wat te laten opdrogen. Nu gaan rijden zou absoluut niet kunnen want ik zie precies niks door de aangeslagen ramen.

Uit de speakers van de auto klinken onverwachts de eerste paar noten van een nieuw muziekje. Een paar klanken van een vrolijke speelse banjo die begint aan de opbouw van een liedje wat me eerlijk gezegd op dit moment nog onbekend is. Ook al staat het op mijn eigen usb stickje. De muziek in de auto was eerder kennelijk precies aan het einde van een andere song stil gevallen zodat we ons nu met z’n viertjes afvragen waar dez grappige klanken naartoe gaan. Zo anders dan de gebruikelijke dans muziek waarop we meestal dansen en waarmee ik de stick gevuld heb. Deze moet er verdwaald bij zijn gekomen of ergens in een foldertje staan die de shuffle play normaal niet weet te ontdekken.

De eerst maat met banjo toontjes klinkt, de tweede volgt. De derde en dan de vierde die het tempo bepaald. Dit wordt echt een vrolijk deuntje weten we alle vier maar blijven we nog even verbaasd. Maar als dan bij de vijfde maat de stem van Kermit zich afvraagt waarom er zoveel liedjes over regenbogen zijn, geef ik een kleine zwengel aan de volume knop en zitten vier ondeugende volwassenen een paar minuten lang te grinniken in een verlaten auto op een donker parkeerterrein ergens aan de rand van de stad. Dit liedje is een blijvertje.

0

Een reactie plaatsen