Verhalen, verslagen, herinneringen.

Vrijdag 27 November 2020 : De eerste

Leestijd: 7 minuten

Eerder vanochtend hing ik aan de telefoon met een vriendin die ik al een tijdje niet meer gezien had door al die gekte waar we nu met de hele wereld doorheen gaan. Vroeger, toen we nog dicht bij elkaar woonden, waren we erg close en heeft het een paar keer niet veel gescheeld of we waren helemaal los gegaan en hadden we wilde avonturen kunnen beleven. Maar ik herinner me nog goed dat er telkens net iets tussendoor kwam. Ofwel waren we niet lang genoeg alleen in een vergeten hoekje op een feestje, of kwam er net iemand de kamer binnen gestormd. Die ene keer in het bos kwam nog het dichtst totdat er ineens een bekende tevoorschijn kwam die vervelend genoeg besloot om de rest van de wandeling bij ons te blijven. Erg frustrerend zo achteraf gezien, al hadden we denk ik op dat moment zelf die klik ook nog niet goed door. We hadden elkaar nooit laten weten hoe we voor elkaar voelden op die manier.

Ze begon er spontaan over midden in ons telefoongesprek. Over precies dat momentje midden in het bos. Hoe ze toen zin had om me daar ter plekke te gaan zoenen om te kijken hoe ik zou reageren. Maar dat ze niet durfde. Bang om een prima vriendschap te beschadigen. Zo jammer hoe dat gaat in het echt. Gemiste kansen, daarna spijt en weer daarna vergeten. Zo jammer.

Ze vertelde hoe ze deze zomer was gaan samen wonen met een vriendin. Er was een vonk overgesprongen en deze keer was ze wel dapper genoeg geweest om ervoor te gaan en met haar vriendin met twee handen bij haar hoofd te pakken om haar een intieme kus op haar lippen te geven. Wat er toen gebeurde vulde de volgende minuten van ons telefoongesprek terwijl ik vol aandacht luisterde en de gevolgen van de woorden voelde uitwerken op mijn eigen lichaam. Ze vertelde hoe de zoen wild veranderde in een stoeipartij die eerst tussen twee tongen ontplofte en na een gehaaste autorit naar het appartement van haar vriendin, in een moment van wild worstelen waarbij alle kleding door het hele halletje verspreid over de vloer kwam te liggen. Ze hadden beestachtig wilde seks gehad tegen de muur achter de voordeur, elkaar wild gevingerd half leunend op het aanrecht en urenlang gespeeld in het bed. Het was voor haar de eerste keer dat ze genoten had van het clitje van een andere vrouw tussen haar lippen en tegen haar tong terwijl ze bij het opkijken twee handen zag spelen met mooie volle borsten.

Toen ze het woord clitje uitsprak gleed mijn hand als vanzelf in mijn broek en voelde ik mijn eigen geilheid meer dan duidelijk. Ik voelde eigenlijk geen schaamte, maar durfde op dat moment ook niet te zeggen dat ik met mezelf begon te spelen door haar geile verhaal.

Precies op dat moment kreeg ik een bijzonder appje van Stev binnen. In de ochtend hadden we samen willen spelen toen we wakker werden, maar bij de eerste zoen ging zijn telefoon af en sprak het ding de naam uit van iemand die precies nu bij het kantoor op hem stond te wachten. Of we de afspraak niet vergeten waren? Barst. Weg momentje. Vijf minuten later was ik alleen thuis en besloot ik ook maar om mezelf vlot aan te kleden en iets nuttigs met de dag te gaan doen.

Stev stuurde een fotootje op van zijn heerlijke keiharde paal die hij uit zijn broek tevoorschijn had gehaald achter het stuur van zijn auto. “Ik ben onderweg naar de volgende afspraak en zit met een probleem. Zie je wat ik bedoel?” Snel zette ik mijn telefoon op de luidspreker stand en maakte ik een foto voor hem van mijn borsten die onder mijn opgetrokken truitje strak in mijn beha stonden te pronken. Die ene beha had ik vanochtend al aangedaan voor hem voor als hij vanavond thuis zou komen. Zijn favoriete waar door de dunne stof heen mijn tepels meer dan duidelijk zichtbaar zijn.

Hij appte dat hij even op een kleine parking was gestopt om wat te drinken en snel een hap te doen van wat te eten toen hij even terugdacht aan dat avontuurtje wat we pas hadden met twee vrienden. Bij de gedachte aan die nacht die we beleefden zomaar uit het niks toen we hen bezochten in hun vakantiehuisje was zijn lul weer in een razend tempo hard geworden. We waren enkel naar hen toegereden om te genieten van een lekkere barbecue voor ons vieren en zouden gewoon weer naar huis gereden zijn. Maar toen was er een bijzondere vonk overgesprongen tussen ons vieren tegelijk. Stev en ik zaten samen naast elkaar op de bank, zijn arm om mij heen en zijn hand een beetje uitdagend tegen mijn borst, toen Lisa ineens had gezegd dat ze wel eens zou willen genieten van Stev’s aandacht. Ik had mijn mond direct voorbij gepraat door direct op te staan en tegen haar te zeggen dat ze met me mocht wisselen. Ze was precies zo gaan zitten als ik zat toen ik Stev zei dat hij ook haar borst moest gaan plagen nu, want anders was het geen eerlijke wisseling.

In het half uurtje wat volgde was de erotische spanning in de kamer duidelijk voelbaar aan het opbouwen totdat Lisa en ik bijna tegelijk elkaar aankeken en onze handen vlot in de broek stopten van de jongens naast ons. Lisa pakte Stev’s harde paal in een keer vast en ik die van Barn naast me. Minuten later zaten ze beide zonder broek op de bank en verdwenen hun heerlijke lullen on onze monden. Een uurtje of drie daarna vielen we met z’n vieren in slaap in hun slaapkamer terwijl de geur van wilde seks het hele vakantiehuisje meer dan duidelijk vulde.

Toen hij voelde hoe hard zijn lul weer werd bij enkel de gedachte aan dat nachtje van een paar weekjes terug kon hij het niet laten om me dat geile appje te sturen. Tijdens het gesprekje met mijn vriendin zag ik telkens een nieuw fotootje van Stev binnen komen en stuurde ik hem er een paar van mij. Een close-up van zijn gladde eikel met een paar druppeltjes voorvocht erop beantwoordde ik met een foto van mijn clitje wat ik tussen twee vingers liet zien die mijn natte lipjes uit elkaar hielden. Toen hij begon te appen dat hij zin had om mijn clitje in zijn mond te nemen om het hard binnen te zuigen en te masseren met zijn tong had ik hem teruggeschreven dat hij zijn harde paal nu maar flink moest afstraffen zodat hij vanavond me extra lang kon nemen. Ik appte hem een fotootje van mijn twee vingers die tussen mijn lippen door diep in mijn kutje zaten terwijl ik met mijn vriendin probeerde te praten over hoe het was om seks met een andere vrouw te hebben. Ik was zo gigantisch geil dat ik me in stilte hard begon te vingeren, hopende dat m’n vriendin niks van me zou horen. Het appen met Stev ging nog wat verder, hij beloofde me te pakken in de tuin bij de poort zodra hij thuis kwam. Of tegen het kleine kastje in de gang. We zouden de slaapkamer vast niet meer halen klonk zijn voorspelling. Hij eindigde met een fotootje van zijn vuist stevig om het topje van zijn eikel geklemd vol met zijn overheerlijke zaad. Mijn vriendin appte net dat ze veel eerder had willen leren hoe het was om de lipjes van een andere vrouw te proeven. Toen ze dat zei en ik net het zaad van Stev had zien verschijnen kwam ik keihard klaar zonder geluid te maken.

Stev appte dat hij moeite had moeten doen om het niet over al zijn kleren te spuiten toen hij merkte dat hij niet snel genoeg tissues kon pakken om het op te vangen. Ik name me voor om mijn kant van het verhaal maar aan hem te vertellen zodra hij thuis zou komen.


Stev kwam pas laat thuis en was duidelijk erg moe van het lange autorijden van vandaag. Hij vroeg me nog heel attent of hij z’n beloftes van de tuinpoort en het gangkastje op een andere dag mocht waarmaken want hij vond zichzelf te zweterig van de lange zit in de warme auto en wilde zich graag schoon aan mij geven. Natuurlijk zei ik, hij mocht me pakken zodra hij wilde.

Wat later op de avond, na ons late avondeten, ging Stev even douchen. Zo meteen zou hij weer terug komen om samen met mij in de bank naar een leuke film te gaan kijken die we op Netflix hadden zien staan. Ik had zelf aan het eind van de ochtend gedoucht nadat ik gestopt was met bellen met mijn vriendin en het appen met Stev. Ik was nog steeds botergeil en was terug het bed ingekropen om mezelf met een speeltje aan m’n clitje nog twee keer klaar te laten komen. Toen ik mezelf herinnerde hoe Barn’s harde lul in mijn kutje spoot terwijl ik Stev tegelijk in mijn mond voelde klaarkomen kwam ik klaar met een orgasme dat volgens mij in de hele straat te horen moet zijn geweest. Lisa en ik hebben toen dat nachtje jammer genoeg geen momentje samen genomen, maar mijn fantasie om haar nog eens te proeven gaf me nog een klein mini orgasme als bonus vanochtend. Drie keer achter elkaar is sowieso best wel uitputtend. De douche die ik nam was lang en warm geweest om weer wat op kracht te kunnen komen voor de rest van de dag.

Als ik in de bank hang kom Stev na zijn douche de kamer in met enkel een simpele joggingbroek aan en een dun shirtje. Ik weet dat hij geen onderbroek aan heeft als ik zie hoe hij zijn speeltje even goed legt nadat ie naast me op de bank is komen liggen.
De film is leuker dan we veracht hadden en blijkt een paar best wel romantische scenes te hebben waar onze omhelzing heerlijk bij past. Stev’s glaasje whisky en mijn glaasje wijn glijden als vanzelf heerlijk naar binnen en worden in de pauzes van de film twee keer opnieuw aangevuld zodat we samen tegen de aftiteling aan heerlijk ontspannen zijn. Nog lang niet dronken natuurlijk.
Net voordat de aftiteling was begonnen escaleerde de film in een fantastische seksscène waarbij de hoofdrolspeelster haar dunne jurkje van haar schouders af liet glijden en haar minnaar haar hard nam leunend tegen een tuinmuur. Ik dacht aan de poort in onze eigen tuin en pakte vastberaden Stev’s lul vast dwars door de stof van zijn broek heen. Als het wat warmer geweest was buiten had ik hem nu mee naar de tuin gesleurd zei ik hem. Dan mocht hij me neuken tegen de poort.

Toen hij zei dat ons momentje van vanochtend wel erg geil was voelde ik zijn lul snel veranderen in de grote paal die ik zo goed ken. Ik ging op mijn knieën op de grond zitten, trok zijn broek omlaag en vergreep me minstens en kwartier aan zijn heerlijke paal. Ik wisselde aftrekken, zacht likken aan zijn eikel, hard pijpen tot diep in mijn keel af met geile kreuntjes en uitdagende blikken in zijn ogen.

Ik ging toen staan, trok mijn slipje uit maar hield mijn trui aan en stapte bovenop zijn heerlijke lul. Terwijl ik hem begon te berijden vertelde ik hem van mijn telefoongesprekje met mijn vriendin van vanochtend. Dat ik mezelf had gevingerd terwijl ik met hem die plaatjes heen en weer stuurde en met mijn vriendin aan de telefoon hing. Toen ik vertelde dat ik daarna nog gespeeld had met mezelf en fantaseerde hoe ik nog eens met Lisa een momentje wilde hebben, hoe ik haar clitje zou willen likken, misschien wel terwijl Barn mij neukte en Lisa haar mondje zou gebruiken om hem te pijpen kwamen we samen heerlijk klaar.
Uitgeput bleef ik een tijdje op hem liggen en voelde ik hoe zijn lul snel uit mijn kutje glipte. Zijn zaad drupte uit me, boven op hem en op onze bank. Geef lekker niks zeiden we elkaar, dat ruimen we morgen wel op. We stonden op van de bank, zijn zo naar de slaapkamer gelopen en vielen binnen minuten in een heerlijke diepe slaap. Gelukkig is het morgen Zaterdag.

0

Een reactie plaatsen