Verhalen, verslagen, herinneringen.

Mag ik?

Leestijd: 41 minuten

Dit is een van de twee schrijfmoment verhalen die ik tegelijk publiceer.
Het ene begon ik na een bezoekje aan een Van Der Valk hotel om daar te kijken of ik in de drukte van een hotelbar en de echte sfeer van de locatie, zoals ik die in een verhaal verzonnen had, de vibe kon vinden om te schrijven. Dat lukte een beetje in de weken erna, maar viel helaas weer stil.
Het andere startte in een ander hotel en liep ineens veel harder. Een vergelijkbaar zelfde verhaal, maar in een andere setting en een andere gefantaseerde werkelijkheid. Dat verhaal haalde eerst de eindstreep en toen kon ik het eerste niet laten liggen. Dat moest ook af en ik beloofde mezelf ze samen te posten pas als ze beiden klaar waren. En dat zijn ze nu. 
Geniet ervan lieve lezer.


Het is net na de lunch als ik het hotel binnen stap. Te vroeg om al naar de kamer te gaan, maar ik meld me toch alvast bij de receptie. Ik kan inderdaad pas over twee uurtjes naar mijn kamer zegt de leuke receptioniste me, maar ik mag als ik wil mijn koffertje bij de receptie achterlaten. Ze zetten het dan in mijn kamer als die beschikbaar komt en brengen me dan de key card in de bar als ik daar zolang wil wachten. Eigenlijk past dat precies bij mijn plan om net als vorige keer weer even in een bar te gaan zitten en alvast wat te gaan schrijven en zeg ik ja tegen het voorstel. Deze keer heb ik wel een powerbank en een netsnoer bij voor mijn iPad, zodat ik niet meer onverhoopt moet stoppen vanwege techniek die niet mijn uithoudingsvermogen deelt.

De bar is half vol met bezoekers waarvan de meeste hier lijken te zijn voor zaken, voor meetings en klein overleg buiten de deur. Een paar verdwaalde koppels op een dagje uit samen ontspannen bij een kopje thee, nog lege borden van een late lunch op tafel. En hier en daar wat eenlingen om de gaten op te vullen. Ik ga weer zitten in een bankje, neem mijn iPad op schoot, bestel een glaasje jus bij de leuke juffrouw van de bediening en duik weer vol rust in het verhaal dat nu het hardst vraagt om verder geschreven te worden.

Een uurtje gaat voorbij terwijl ik af en aan verdwijn in gedachten en dan weer even gewoon leeg zit te staren naar mensen om me heen. De stemmen van de andere bezoekers zijn een heerlijke ruis die me stilte geeft, geen van hen versta ik woordelijk en geen gesprek kan ik volgen, maar alles bij elkaar voelt het aan alsof er een riviertje van kabbelend stemmenwater vlak bij me stroomt. Mensen gaan weg en nieuwe komen binnen die gaten opvullen in de menigte. Een leuke dame die iets verderop zit kijkt me af en toe aan van achter haar laptop terwijl op haar oortjes ongetwijfeld een vaag muziekje klinkt. Ze glimlacht als we oogcontact maken en ik voel al hoe ze me in haar fantasie ontvoert naar haar kamer om vast en zeker leuke dingen te doen. Ze is leuk, maar ik voel niets wat zou moeten lijken op een vonk als onze blikken elkaar raken. Ik glimlach enkel vriendelijk wat terug en zie hoe ze met een korte knippering van haar ogen weer terug op haar laptop verder gaat werken. Of zou het toch mijn fantasie zijn en niet de hare om te denken dat eigenlijk iedereen wel seks zou lusten, zomaar op een verloren middag met een vreemde?

Ik verdwaal verder in mijn verhaal en voel hoe als vanzelf de woorden vandaag uit mijn vingers stromen. Ik heb weer heerlijk dat gevoel dat mijn ogen soms verrast zijn als ze lezen wat voor spannends er door mijn vingers geschreven weer op het schermpje verschijnt. Alsof een gespleten persoonlijkheid op zo’n manier iets leuks zou kunnen zijn.

Een klein half uurtje gaat voorbij terwijl dit spel van schrijven en rondstaren verder gaat als ik ineens mijn naam hoor zeggen door iemand die ongemerkt dicht bij me is komen staan. Ik kijk een beetje betrapt op want soms zit ik zo lekker diep in een verhaal dat ik echt de wereld om me heen even helemaal vergeet. Zeker met de grijze ruis van de stemmen om me heen zijn dat juist de momenten waar ik naar zoek. Even alles helemaal loslaten en verdwalen in mijn interne wereld.

De leuke receptioniste van eerder staat naast me met een vriendelijke glimlach en een keycard in haar hand gereed voor mij om aan te pakken, “uw kamer is klaar en uw koffer is er al naartoe gebracht” zegt ze met een lieve zakelijke stem. Ik dank haar met een knikje en pak een beetje aarzelend de kaart aan, nog steeds een beetje geschrokken. Ze heeft vast door dat ik me betrapt voelde, maar is beleefd, glimlacht nog iets meer en loopt dan weer weg in de richting van de hal. Mijn ogen blijven even aan haar knappe kleine verschijning vastgeplakt zitten tot ze m’n beeld uitgelopen is. Ze zou zomaar een rolletje kunnen spelen in een van m’n fantasietjes.

Nog steeds veel te vroeg om nu al naar de kamer te gaan eigenlijk. Weet je wat, ik blijf nog lekker even zitten en kijk wat om me heen naar de bezoekers van de bar. De leuke dame die me eerder van achter haar laptop bespiedde is al verdwenen. Hier en daar zitten nog groepjes hetzelfde als toen ik binnen kwam, maar voor het grootste gedeelte is er toch wel wat geruild en veranderd. Het geeft me een fijn gevoel dat ik dat bijna helemaal niet gemerkt heb. Mijn antennes staan haast altijd aan voor alles om me heen, en dan even beseffen dat m’n concentratie even sterk genoeg was om dingen om me heen te missen, dat voelt ontspannend. Waar was ik? Oh ja, het verhaal is nog lang niet klaar. Ik sla mijn ogen weer op de iPad en verdwaal snel verder in mijn fantasie en het spel tussen mijn vingers die zich haasten en mijn ogen die ongeduldig wachten.

“Mag ik even bij je komen zitten”, hoor ik een half uurtje later ineens een zachte stem naast me zeggen. Weer verrast het me net als eerder, weer voel ik me betrapt en hoop ik kort dat dezelfde knappe receptioniste er weer staat. Als ik op kijk echter zie ik een slanke mooie vrouw staan, gekleed in een lief jurkje met een bolero over haar schouders en een jas in haar handen. Ik zit nog zo vast in mijn schrijven dat ik haar net iets te opvallend eerst van top tot teen in stilte bewonder voordat ik haar vriendelijk een knikje geef en zeg, “ja graag.”

Oké, dat was eigenlijk raar om als antwoord te geven denk ik bij mezelf. Bij haar zie ik een klein  glimlachje verschijnen als diezelfde ‘ja graag’ haar ook verrast. Als ik begin mijn spulletjes van het bankje op te pakken om beleefd te willen zijn en ook voor haar wil gaan staan zegt ze, “blijf lekker zitten joh. Ik pas er vast nog wel bij op je bankje.” Ze praat met een klein giebeltje in haar stem wat me duidelijk vertelt dat ze weet dat ze me verrast heeft. Zodra ze gaat zitten ruik ik gelijk een heerlijk lichte parfum die ze met zich meedraagt en voel ik een kleine tinteling van avontuur door me heen gaan. Het geurtje dat mijn neus pleziert bevalt me wel en haar leuke gedaante eigenlijk ook wel.

“Spannend hoor. Best wel gedurfd zo”, zegt ze gelijk tegen me zodra ze zit. Verbaasd kijk ik haar even aan en zie ik dat ze naar mijn iPad kijkt die op tafel ligt. Die had ik gauw even weggelegd toen ik wilde opstaan en open laten liggen op het stukje wat ik net schreef. “Mag ik even iets meer lezen alsjeblieft?”, vraagt ze er gelijk achteraan. Ze blijft me verbazen met haar heerlijke directheid. Bevalt me wel eigenlijk. Ik pak mijn iPad en geef die aan haar zoals die open lag. Haar ogen gaan vliegensvlug over het kleine schermpje heen en weer en lijken mijn woorden op te vreten met grote brokken tegelijk. “Mag ik”, vraagt ze terwijl ze langzaam de tekst naar beneden begint te vegen, “mag ik dit vanaf het begin lezen?” Ze kijkt me met uitdagende ogen aan en ik geef enkel een klein knikje als antwoord. Haar persoontje is me aan het vangen en hard ook. Ze scrolt een paar schermen terug en begint dit verhaal vanaf het begin te lezen terwijl ik niks anders kan doen dan braaf naast haar te blijven zitten en te genieten van haar schoonheid. Prachtig lichaam, heerlijke benen, donker rode krullen tot op haar schouders, kleine oren zonder oorbelletjes, een zachte huid die ik nu al wil voelen aan mijn lippen en lichte bruine ogen om in te verdwalen. En dan vindt mijn blik haast buiten mijn macht haar borsten. Klein, zacht en strak in haar krappe jurkje. Haar tepeltjes maken kleine bergjes op de gladde stof en ik fantaseer nu al hoe ze het vast heerlijk gaat vinden als ik daar ruw mee zou spelen. Als ik ze stevig tussen mijn vingers zou pakken, hard aan ze zou trekken en misschien even wild mijn tanden erin zou zetten.

Even kijkt ze opzij en ziet ze me overduidelijk haar borsten als een puber jongen bewonderen. Pas als ik door heb dat ze ziet waar ik naar kijk gaat ze weer gewoon verder met lezen en ademt ze expres even wat dieper zodat haar vormen nog wat strakker in de zachte stof prikken. Snel leest ze verder in mijn nieuwste verhaal, eten haar ogen gulzig mijn woorden en zie ik hoe haar wangen een beetje rood kleuren bij wat vast de pikantere passages zijn.

“Wilt u nog wat drinken”, vraagt de serveerster ineens aan de andere kant van het kleine salontafeltje voor ons. Ik moet echt beter leren opletten want voor de zoveelste keer verrast iemand me vandaag. “Wat wil je van me drinken?”, vraag ik aan de schone naast me met mijn hoofd iets naar haar toegedraaid om voorbij haar lokken haar ogen wat beter te kunnen zien. Zonder op te kijken blijft ze lezen op mijn iPad en antwoord ze met een ietwat afwezige versie van haar zachte stemmetje aan me, “wat jij kiest is ok. Doe maar wat”. Ik bestel twee simpele glaasjes heerlijke verse jus, toon de juffrouw van de bediening mijn kamernummer en ga snel verder met het bewonderen van de mooie kaapster van mijn tijd.  

Zo’n tien minuten later zie ik dat ze daar is aangekomen waar mijn verhaal nog aan het groeien was en ik hoor een kleine “owww” ontsnappen aan haar lippen als de woorden abrupt niet verder gaan. Ze kijkt omhoog van de iPad, mij recht in mijn ogen aan en vraagt gelijk, “vertel me snel, hoe gaat het verder?” Op dat moment weet ik zelf nauwelijks meer waar het verhaal precies gebleven was. Helemaal in de ban van haar persoontje, haar ontwapenende directheid ben ik even zelf haast vergeten waar mijn verhaal over ging, laat staan dat ik nu weet hoe het verder gaat. Ik zeg haar dan maar mijn getrainde vaste antwoord, “dat weten enkel mijn vingers nu. Mijn ogen hebben de rest ook nog niet gelezen.” Mijn antwoord verrast haar eens deze keer. Ze blijft even stil terwijl haar ogen mijn gezicht aftasten op zoek naar meer. Ik zou zweren dat ze achter die ogen haast ontploft van geilheid. Een lust die me liefst daar ter plekke zou verscheuren, die me daar op het bankje zou neuken als ze slechts een fractie minder in staat zou zijn om zich te beheersen. Maar ik kan er mijlen ver ernaast zitten natuurlijk, ik ken mijn eigen fantasie maar al te goed.

Haar ogen staren diep in de mijne alsof ze het vervolg van het verhaal zo uit mijn hoofd wil trekken, dwars door mijn altijd dromende netvliezen. Pas na even laat ze haar vastgeslagen blik los en knippert ze. Ze gaat iets rechter op zitten, staart even naar de iPad in haar handen en dan weer terug naar mij. Ik zie haar hoofd malen en haar even op haar lip bijten alsof ze even moet aanzetten om iets te gaan zeggen. Haar blik zakt langzaam af naar beneden. Ik voel haar ogen langs mijn borst gaan, over mijn armen, over mijn benen, totdat ze ineens stopt en vast blijft op een punt. “Ik geloof echt dat je een heerlijk lekker speeltje in die broek verstopt hebt zitten”,  zegt ze ineens een beetje gefluisterd terwijl ze voorzichtig een hand op mijn knie legt. Nog voordat mijn hoofd begrepen heeft wat ze zegt voel ik mijn lul al opveren in mijn broek. Of tenminste een poging daartoe doen vanuit zijn krappe positie met mij zittend op een laag bankje. Wat is deze meid heerlijk direct zeg. Zal ik afwachten hoe ze verder gaat, of ben ik aan zet? “Of ben jij die ‘ik’ die ik net in je verhaaltje las niet?” voegt ze nog even snel toe.

Nu is het dus mijn beurt. Wat ga ik doen? Ik zie hoe ze weer op haar onderlip bijt en er even uit ziet als een verlegen schoolmeisje, maar dan in de huid van een mooie volwassen vrouw die volgens mij net iets jonger is dan ik zelf. Ik zou dit kunnen laten gaan en zien als een spannend momentje tussen twee vreemden dat stopte zodra het glaasje jus op was. Of … of ik maak een sprong en hap als een gewillige prooi in het heerlijke aas wat ze net voor mijn mond gereed hield. Een twijfel die slechts seconden duurt en razendsnel met een gag in z’n mond verdwijnt in een achterkamertje van mijn hoofd met zeven sloten erop.

“Als je daar achter wil komen …”, begin ik haar te zeggen en laat dan  expres een stilte vallen terwijl ik grijp naar iets op tafel. Ik laat haar het omslagje zien waar mijn key card in zit met mijn kamer nummer duidelijk zichtbaar en wacht geduldig op haar reactie. Even blijft ze stil zitten en zie ik haar op haar beurt weer denken. “Ik weet niet of ik kan wachten tot we op je verdieping zijn”, zegt ze na een momentje en ze laat haar hand iets hoger mijn been op glijden. “Mijn hand zegt me dat we moeten opschieten”, voegt ze toe. Ze knijpt zachtjes in mijn been en gaat staan. Ik klap mijn iPad dicht, pak mijn spullen bij elkaar en zie hoe ze al langzaam begint te lopen naar de uitgang van de bar. Vlot loop ik naar haar toe en leg ik mijn hand zacht op haar rug terwijl we samen de deur passeren op weg naar de liften. Onze glazen jus vergeten we halfvol op het kleine tafeltje.

Vreemd voel ik mezelf op dit moment helemaal niet nerveus over wat er komen gaat met deze schone. Het is alsof ik haar al ken, al geproefd heb van haar lichaam, al weet hoe ze zoent, hoe ze streelt, zelfs al hoe ze smaakt op haar intiemste plekjes. Bevrijdend is het hoe een vreemde na een paar woorden al kan voelen als een vriend die je al jaren kent. Goh, ik weet haar naam geeneens. Zij de mijne ook niet. Misschien hebben we die niet nodig om met elkaar en van elkaar te kunnen genieten vanmiddag.

Bij de lift drukt ze op kalm het knopje en zie ik weer hoe ze op haar onderlip bijt terwijl ze met haar handen staat te spelen en me van onder wat rode lokken door speels aankijkt. Haar jurkje beweegt een beetje in het kleine beetje tocht wat en door de ruimte waait en lokt mijn ogen weer om haar langzaam van boven naar beneden te bewonderen. Ze ziet het me doen en doet op haar beurt hetzelfde bij mij terwijl ik probeer om zo mannelijk mogelijk te staan. Een hand in de zak van mijn pantalon, de andere onder de iPad die ik onder mijn arm tegen mijn lichaam aan houd, casual. Haar ogen fixeren zich even op mijn hand in mijn broek alsof ze me wil betrappen op het rechter zetten van een lul die eindelijk uit z’n krappe zitpositie heeft mogen komen. Ik geef haar wat ze wil en duw met een overduidelijke beweging mijn halve erectie naar een staande houding. De bobbel in mijn broek is nu onmiskenbaar voor haar blik.

Zodra de deur van de lift open gaat haal ik mijn hand uit mijn broekzak, doe ik een stapje opzij naar haar toe en begeleid ik haar weer met mijn hand op haar rug naar binnen. Ze drukt op vlot het knopje van mijn verdieping en gaat dan bijna tegen de zijwand van de lift staan. Alsof ze hoopt, net als ik, dat we onze eerste zoen hier al kunnen stelen. Haar lichaamstaal veranderd van ‘kom je mee’ naar ‘neem me hier’, klaar voor een explosie wilde lust. Maar helaas, net voordat de deur dicht gaat stapt er ineens een ouder dame snel bij ons in de lift en drukt op een knopje van een etage of wat hoger. Een vriendelijk knikje en een overbodige ‘sorry’ komen snel alsof de dierlijke intenties van de andere twee hotelgasten bij haar in de lift voelbaar in de lucht hangen. De deur van de lift gaat met een soepele beweging dicht en ik zie hoe mijn lezeres haar ogen strak gefixeerd houdt op het kleine cijfertje boven de knoppen van de lift. Alsof ze mij niet meer aan durft te kijken, bang voor oncontroleerbaar toegeven aan de spanning die tussen ons brand. De verdiepingen lijken expres extra traag voorbij te glijden als ik haar bewonder en samen met haar naar dat cijfertje kijk.

Als de deur van mijn verdieping eindelijk open gaat loopt ze direct weer voorop en zoekt ze met haar ogen alle deuren en bordjes aftastend snel mijn kamer nummer. Nu mij aan haar hand mee trekkend alsof we veel haast en te weinig tijd hebben. Zodra ik de deur van het slot af haal loopt ze vlug naar binnen en blijft ze net in het halletje staan, wachtend tot de deur achter mij dicht valt. Het geluid van de klik is nog niet uit de kamer of ik voel haar hand al die mij aan mijn shirt naar haar toe trekt. Ze draait zich met haar rug tegen het kleine stukje muur tussen de badkamer en het bed en laat zien dat ze geen tel langer meer kan wachten. Ik leg mijn spullen gehaast achter me op de plank onder de kapstok en stap naar voren, tegen haar aan, een hand om haar middel, de andere in haar nek, draai m’n hoofd een beetje en verdwijn met haar in een passionele eerste zoen. Een zoen die eerst langzaam start, even elkaars lippen verkennen, maar die even later een wilde stoeipartij wordt van twee paar lippen, twee tongen, twee monden die elkaar willen verslinden. Ze zoent wild, met een mond soms verrassend gulzig om alles van mij zo snel mogelijk te kunnen nemen. Dan weer speels zacht alsof het onze allereerste is. Mijn hand op haar rug voelt haar warmte, slechts dunne stof tot aan haar huid, het sluitinkje van haar beha bandje, haar ongeduld. Haar handen zijn al begonnen mijn shirt uit mijn broek te trekken en gaan ongeduldig op zoek naar het knoopje aan de voorkant. Als ik mijn hand van haar rug af haal om haar hoofd even met twee handen vast te pakken voor een diepe blik in haar ogen en een rustige zoen zakt ze ineens door haar knieën, trekt ze mijn broek open en grijpt ze erin mijn keiharde lul stevig vast door de stof van mijn onderbroek heen. Ze pakt de rand van mijn broek vast kijkt naar me omhoog, ogen vragend of ze door mag gaan.

Ik voel in me een heerlijke rush en tegelijk een ontspannen kalmte. Ik pak haar beide handen zachtjes vast en trek haar zachtjes eraan weer omhoog tot ze staat. Verbaasd kijkt ze me aan met een blik die zegt dat elke man toch niets liever zou willen dan waar ze net aan begon en ze niet snapt waarom ze weer moet gaan staan. Ze beweegt haar mond om iets te gaan zeggen, een vraag aan me te stellen, maar snel leg ik een vinger op haar lippen en laat ik haar de woordenstilte niet doorbreken. Aan haar handen neem ik haar zachtjes mee naar het bed en zet ik haar er tegenaan met haar gezicht er naartoe, haar rug naar mij. Mijn handen leg ik op haar schouders en laat ik even zacht glijden over de dunne stof van haar jurkje, naar haar nek omhoog, over haar zachte huid tot onder haar krullen, naar beneden over haar rug en haar middel. “Doe je ogen dicht”, zeg ik haar. Ik laat me zakken en streel verder over haar heupen, haar benen, totdat ik blote huid voel. Dan weer omhoog, onder de stof naar boven, langzaam tot ik het kant van haar slipje voel. Ik hoor hoe ze verrast een diepe hap adem neemt, zich aanspant om beter te kunnen voelen wat ik van plan ben. Mijn handen verkennen kort haar zachte, hete billen. Een ervan laat ik dan teder over een heup zacht naar voren glijden, zonder te stoppen direct naar haar intieme plekje waar ik de vochtige warmte van een wachtend kutje snel aan de topjes van mijn vingers voel. Slechts verborgen onder een dun laagje kant. Een korte “ja” ontsnapt uit haar mond als ik een paar tellen plagerig zacht streel over de stof, net zo dat haar lipjes me kunnen voelen maar niet harder. Dan pak ik de rand van haar slip vast en trek ik het traag naar beneden langs haar benen, in een keer door naar haar voeten en verder over haar schoenen. Ik ga weer staan en trek haar tegen me aan zodat mijn harde paal door de stof van mijn onderbroek heen strak tegen haar billen drukt. Mijn handen rond haar middel glijden naar boven, pakken haar zachte borsten en voelen hoe haar tepels hard door de stof duwen, wachtend op hun beurt. Dan laat ik mijn beide handen snel weer zakken over haar buik, rap verder naar beneden en duw ik de stof van haar jurkje hard tegen haar kutje. Even masseer ik haar gevoeligste plekje en voel ik hoe haar natte warmte de stof door begint te dringen. Dan doe ik haar jurkje vlot omhoog, tot aan haar buik en vinden mijn vingers voor het eerst direct haar clitje wat zich niet meer wilde verstoppen tussen haar lippen. Een volgende “ja, jaa” kan ze niet meer binnen houden en ontsnapt nu ook de kamer in.

Ik draai me een beetje verder tot naast haar rechterkant, pak met mijn linkerhand haar nek en laat vliegensvlug twee vingers van mijn rechter hand diep in haar lichaam verdwijnen. Ze is al doorweekt nat, mijn vingers vinden geen weerstand en voelen hoe strak en heet ze is. Zonder opbouw ga ik in een keer op volle snelheid. Ze wordt snel week ik mijn armen en laat luid horen dat ze dit nu wil, dat ze nu door mij absoluut gek gemaakt wil worden zonder genade. Ze buigt haar knieën, legt een hand op mijn schouder, spreid zich wijder voor me en geniet van mijn haast meer dan brute aanval. Keer op keer zakt ze bijna in volledige overgave door haar benen en strekt ze die weer snel om mijn grip daar te houden waar die zit. Ik voel haar volle gewicht soms op mijn twee vingers en span me in om haar te dragen en gek te maken tegelijk. Al na kort voel ik haar natter en natter worden tot haar vocht in een keer waterig dun wordt en ruim over mijn vingers en langs haar benen naar beneden stroomt. Luid roept ze weer een tel later naar me, “ja, ja, ik kommmmm, ga door, nee stop, ga door, jaaaahhhhhh.” Schokkend geeft ze het laatste beetje controle op tot ze met ver open mond stilvalt in mijn armen. Haar volle gewicht hangt nu op mijn hand en aan mijn schouder. Dus duw ik haar met mijn lichaam snel op haar zij het bed op terwijl ik me met haar mee laat vallen zonder mijn vingers uit haar te halen. Een paar minuten blijven we heerlijk samen even bij liggen komen. Ik van de inspanning, zij van de aanval, samen van het genot.

“Ow fuck. Dat was snel, we zijn nog geen tien minuten binnen en je hebt me al laten komen met je vingers. Fuck.” Langzaam probeert ze zich wat om te draaien maar we liggen samen nog veel te strak bij elkaar. “Blijf maar lekker rustig liggen jij”, zeg ik haar, “ik ga even iets pakken.” Ik sta op en ga naar de badkamer om met een klein handdoekje terug te komen. Ze is blijven liggen zoals ik ze achter liet en kijkt me enkel kort geamuseerd aan als ik met het handdoekje haar benen een beetje droog begin te maken. “Kom”, zeg ik, “ga even iets verder op bed liggen zodat je met je benen er ook op ligt.” Zachtjes kruipt ze wat verder het bed op en gaat ze met haar hoofd op een van de kussens liggen. Met een vinger maakt ze een gebaar dat ik naast haar op bed moet komen. Ik doe vlot mijn schoenen en de hare uit en doe dan wat ze van me verlangt. Zodra ik even later naast haar op mijn rug lig kruipt ze tegen me aan, legt ze haar hoofd op mijn schouder, haar arm op mijn borst en een been over het mijne heen. “Geef me nog een momentje”, zegt ze zachtjes terwijl haar vingers zachtjes tussen de knoopjes van mijn overhemd door de huid van mijn borst verkennen.

Haar krullen kriebelen mijn baardje, haar hoofd weegt haast niks op mijn schouder, ze ruikt heerlijk en ik weet nog steeds haar naam niet. Ik heb ook helemaal geen zin om die te vragen eigenlijk. Zo’n heerlijk anoniem avontuur samen is veel geiler dan het avondje schrijven wat ik eigenlijk gepland had. Misschien is het wel het beste als deze schone een mysterie blijft en enkel in mijn herinnering blijft bestaan. Samen liggen we zo even stil en is alles wat we horen elkaars ademhaling, rustig, diep en ontspannen. Ik sluit mijn ogen en geniet van haar hartslag die ik denk te voelen tegen mijn borst.

Na een paar minuten voel ik hoe haar vingers weer beginnen te bewegen en direct de knoopjes van mijn overhemd losmaken. Ze zegt geen woord en maakt knoopje na knoopje los tot mijn overhemd helemaal los is. Even streelt ze over mijn blote huid, zet ze zacht haar nagels erop en trekt ze een voorzichtig spoortje van mijn borstbeen tot aan het randje van mijn onderbroek. Kort houdt ze haar vingers stil en wacht ze op mijn reactie. Maar deze keer stop ik haar niet. Ze gaat gelijk met het topje van een vinger verder over de dunne stof van mijn onderbroek, direct over mijn halfzachte lul die nog niet door heeft dat het nu tijd wordt voor zijn optreden. Even speelt ze met haar aanraking over mijn geslacht, over mijn onderbuik, tot net aan het randje waar ze niet verder kan, daar waar mijn broek nog steeds zit. Ik vraag me af wat ze wil, wat ze van plan is, wat ze nu gaat doen, wat we gaan doen deze middag en misschien wel de hele nacht. En tegelijk wil ik niet vooruit denken en gewoon maar beleven wat er gebeurt.

“Nu jij”, zegt ze dan terwijl ze zich omdraait op het bed en vlot uitstapt aan de andere kant. Ik zie hoe ze omloopt naar het voeteinde en daar terug het bed op kruipt, op haar knieën naast mijn benen komt zitten en met twee handen de rand van mijn broek vastpakt. “Til je op”, is haar instructie als ze mijn broek over mijn billen naar beneden begint te trekken. Direct tot onder mijn knieën en dan verder uit. Ze laat haar handen terug over mijn benen omhoog glijden tot ze net stopt onder het randje van mijn onderbroek. De middelvinger van haar rechterhand streelt zachtjes over mijn linkerbeen, tegen het randje van mijn onderbroek aan en verdwijnt dan langzaam onder de stof. Even plaagt ze me, kietelt ze en dan laat ze haar hele hand over de rand door snel naar omhoog glijden tot ze mijn harder geworden lul stevig vastpakt. Even trekt ze me zachtjes af met stof en al terwijl ze me ondeugend aankijkt, speurend naar een teken van genot op mijn gezicht. Dan pakt ze met beide handen ineens snel de rand van mijn onderbroek en trekt ze die in een vlotte beweging naar beneden en over mijn voeten uit. Ik zie in een moment hoe ze hem tegen de muur smijt daar waar haar eigen slipje ook ergens moet liggen en voel een fractie later hoe ze met beide handen mijn lul weer hard vastpakt. Stevig is haar grip deze keer als ze met haar linker hand mijn ballen pakt en met haar rechter mij kort begint af te trekken. Dan kruipt ze dichterbij, zet ze haar hoofd op de juiste plek, houdt ze mijn paal recht omhoog en begint ze likjes te geven aan mijn eikel terwijl ze me speels in mijn ogen aankijkt. Een tel later voel en zie ik hoe haar mond mij helemaal in haar neemt. Haar lippen sluiten zich over mijn huid, haar tong duwt tegen mijn lengte en ik voel hoe ze me wild en diep begint te pijpen. Duidelijke kreten van genot ontsnappen aan mijn mond en vullen de kamer als ze me verwent. Ik zie haar hoofd op en neer gaan, haar krullen schudden en haar borsten af en toe snel even in beeld als ik diep in haar jurkje kan kijken van bovenaf.

Ze wisselt tussen wild en snel en dan weer traag en verleidelijk. Heerlijk verwent ze me veel langer dan het korte hevige momentje dat ik haar bruut gevingerd heb. Bijna begin ik te voelen dat ik te weinig heb gedaan, tot ze ineens weer naar me opkijkt en ik aan haar ogen kan zien dat ze zin heeft in iets anders. Ik geef haar een kort knikje en wacht af wat ze gaat doen. Vlot gaat ze staan aan het voeteind van het bed en trekt ze haar jurkje over haar hoofd uit zodat ze haast naakt voor me staat met enkel een kleine beha nog aan. “Neuk me hier”, zegt ze dan met een geile stem terwijl ze voorover bukt en haar hoofd tussen haar armen op het bed legt. Een momentje later zet ik mijn hard kloppende lul zacht tegen haar lipjes en duw ik mezelf langzaam diep haar kutje in. ik pak haar heupen vast en begin heerlijk te stoten in langzame diepe bewegingen. Ze is heerlijk nat en ik voel haar warmte mij omsluiten terwijl ze zich aanspant om mij vast te grijpen. Haar hoofd draait ze opzij, een hand pakt een van de mijne en ze zegt met een geile stem, “neem me hard, neem me wild, stop niet tot je klaarkomt en je me helemaal vol spuit.” Ik voel mezelf hard tegen haar stoten en zie haar billen schudden telkens als ik haar raak. Mijn vingers klauwen zich strak in haar middel en ik kan haar bekkenbotjes vastpakken voor meer houvast. Ik voel mijn lul opzwellen bij elke diepe stoot, ik span mijn billen aan en til haar bijna op van de vloer als ik alles geef wat ik in me heb. “Ik voel je heerlijke dikke lul diep in me”, zegt ze luid, “ja, ja, harder.” Pareltjes zweet beginnen over mijn rug te stromen en maken mijn overhemd doorweekt nat. Dan voel ik hoe mijn zaad begint te stuwen, “ik kom, ik kom”, roep ik naar haar toe en stoot ik nog een paar keer harder door. Ze maakt haar rug nog wat holler, steekt haar kontje nog wat meer omhoog, knijpt extra hard en maakt dat ik mijn zaad in harde golfjes diep in haar voel spuiten bij de laatste paar stoten. Luide kreten van ons alle twee vullen de kleine kamer. Zweet glinstert op haar billen, haar mondje diep in het dekbed geduwd laat horen dat ze mij diep heeft gevoeld en van dit wilde moment genoot.

Even blijven we samen staan, even langzaam landen van de heerlijke inspanning. Totdat ik de kracht uit mijn benen voel verdwijnen en weet dat ik nu even moet gaan liggen omdat ik anders ter plekke op de grond zak. Ik trek me uit haar en kruip samen met haar het bed op, samen onder het dekbed. Heerlijk liggen we na te hijgen van een intens orgasme voor ons allebei. Langzaam voelen we de rust en voldoening onze lichamen in rust brengen als onze ademhalingen weer hetzelfde ritme vinden.

“Is het ok als ik bij jou blijf vanavond en misschien ook vannacht?”, vraagt ze me na een poosje zachtjes als ze haar hoofd zachtjes tegen mijn hals drukt. Ik geef haar een kleine extra knuffel en trek ze iets dichter tegen me aan en zeg zachtjes “ja. Dat zou ik zeker fijn vinden.”

Buiten is het ondertussen donker geworden en ik kijk even op het klokje dat op het bureau staat om te zien hoe laat het nu is. Zes uur in de avond pas zie ik verrast. “Zullen we roomservice laten komen?”, stel ik aan haar voor als ik een kleine honger in mijn binnenste voel opkomen. “Ik heb eigenlijk geen zin meer om aan te kleden nu.” “Hmm, goed idee. Iets lichts wat een beetje vult zodat we nog verder kunnen spelen straks. En wat lekkers om te drinken erbij. Ik betaal mijn deel wel aan je hoor”, zegt ze met een speelse stem waar ik toch aan kan horen dat ze meent wat ze zegt.

Na wat puzzelen in de gids van het hotel blijkt dat het menu van de roomservice via de smart tv kan worden opgezocht. Even later zitten we samen wat te bladeren door de schermen en maken we onze keuzes voor twee simpele salades met wat fruitsapjes erbij. “Is het ok als ik ook wat chocolade erbij bestel? Ik heb zo’n zin in chocolade.” Ik glimlach enkel en knik even mijn ja naar haar toe. “Oh, wil je ook wat ‘sterks’ erbij drinken?”, voegt ze snel toe. “Waarom zeg je ‘sterks'”, vraag ik haar als ik een beetje verbaasd ben vanwege de nadruk die ze op dat woord legt. “Je ziet er gewoon niet uit als een bier of wijn drinker. Ik denk eerder een Whisky man. Vanwege je looks.” Ik voel me een beetje blozen door haar vleiende opmerking en antwoord haar, “wat vind je van lekkere rode Martini? Mijn favoriete drank.” Even knijpt ze haar ogen een beetje half dicht en dan zie ik haar zacht knikkend instemmen. “Ja, een Martini man. Dat klopt eigenlijk wel als ik goed kijk. Lekker.”

Ik stap het bed uit en trek een boxer aan die ik vlot even uit mijn koffer haal. Onze bestelling geef ik  aan de receptie door via de telefoon op het bureautje, terwijl zij even naar de badkamer gaat om zich op te frissen. Zodra ze terugkomt raapt ze mijn overhemd van de vloer af en trekt ze het aan terwijl ze me uitdagend aankijkt. De bovenste paar knoopjes laat ze open zodat ik een mooie inkijk heb op haar zachte kleine borsten. “Ik doe zo de deur wel open als ze komen”, zegt ze dan. “Dat heb ik altijd al eens willen doen met enkel een overhemd aan. Lekker stout opwindend.”

Ze draait een extra speels rondje voor me zodat ik net haar billen even kort onder de rand van de stof zie uitsteken. Een grote glimlach siert haar gezicht als ze mij ziet genieten van haar bijna naaktheid.

“Ow shit”, zegt ze ineens. “Mijn koffer staat op mijn eigen kamer denk ik.” Ik heb gelijk door dat ze dus op dezelfde manier de bar in is gekomen als ik. Te vroeg inchecken, koffer bij de receptie achterlaten en dan wachten in de bar tot ze je een keycard brengen. “Je hebt je kamernummer nog niet gekregen he? En ook geen keycard!” Ik zie haar even verschrikt kijken en dan zegt ze, “nee. Die zouden ze me in de bar brengen. En daar heb ik niet op gewacht. Ik was … afgeleid.” Bij het laatste zinnetje knijpt ze even glimlachend met haar ogen en draait ze haar hoofd omlaag als een schoolmeisje. Goed, ze ziet er humor in. “Bel even met de receptie dan. Zeg ze dat je bij mij blijft vannacht en vraag of ze je koffer van je eigen kamer naar de mijne kunnen brengen.” Ik zie haar even kort puzzelen en dan ook beslissen dat dat de simpelste oplossing is. Eenvoudiger dan jezelf weer helemaal aankleden en bij de receptie in de wachtrij te gaan staan. Om daarna op en neer te gaan tussen de kamers om de koffer te verplaatsen. En al helemaal leuker dan weer braafjes op haar eigen kamer gaan slapen.

Als ze belt met de receptie hoor ik voor het eerst haar naam. Eva zegt ze tegen de receptioniste als ze licht blozend toch even uitlegt wat ze wil. Ja, die naam past precies bij haar. Slank gebouwd, heerlijke billen, apart snuitje met een mooie glimlach en dan die krullende haren. Precies een Eva inderdaad. Zal ik haar vragen of ze mijn naam wil weten? Of maar afwachten of ze er zelf over begint? 

Zodra ze ophangt draait ze zich naar me toe en zegt ze, “heerlijk hoe fijn discreet ze in hotels vaak zijn. De juffrouw van de receptie zorgt ervoor dat mijn koffer zo wordt gebracht. Ze wenste ons een fijne avond ‘samen’ toe en zei dat ze nog iets extra’s zou meesturen.” Ze draait nog een extra speels rondje om haar lichaam in mijn overhemd aan me te showen en komt dan een stapje naar voren bij me staan en slaat haar armen om mijn hoofd heen. Ik was op de rand van het bed gaan zitten en kan zo heerlijk mijn hoofd tegen haar kleine borsten en buik aan leggen en tegelijk mijn armen over haar billen doen. Haar vingers kriebelen zacht in mijn nek en door mijn haren terwijl ik mijn ogen dicht doe om van haar warmte tegen me aan te genieten.

Dan laat ze me langzaam los, doet ze een klein stapje naar achteren terwijl ze haar ogen speels vastklemt in mijn blik, gaat ze op haar handen en knieën voor me op de grond zitten en kruipt ze langzaam terug dichterbij. Ze wisselt dan haar blik af tussen mijn ogen en mijn boxer terwijl ik achter haar zie hoe mijn overhemd haar billen niet meer bedekt en die zachtjes heen en weer wiegen. Dan draait ze haar hoofd en zet ze haar mond voorzichtig uiterst langzaam met tanden eerst in mijn boxer, daar waar mijn lul nog aan het rusten was van zijn eerdere optreden. Een paar keer hapt ze als een kat zie met haar prooi wil gaan spelen. Mijn lul heeft het nog steeds niet door en houd zich voor de domme. Met een hand trekt ze langzaam mijn boxer omlaag zodat ik de koelte van de kamer voel aan mijn ballen. Ik leun achterover, steunend op mijn armen op bed en heb mijn benen al wijd gespreid staan om te genieten van haar spel. Met het puntje van haar tong likt ze over mijn ballen, zachtjes in een poging om me meer te kietelen dan te verwennen en plaagt ze me. Kort vinden haar ogen de mijne en zie ik dat ze me met haar blik verbiedt om ook maar een spier te bewegen totdat zij het zegt. Zachtjes pakken haar lippen mijn half slappe lul vast en voel ik hoe ze me haar mond in zuigt. Een raar gevoel zo zacht en slap. Maar zeker wel goddelijk lekker. Ik voel hoe mijn lul z’n best aan het doen is om iets beter haar mond te vullen en hoe hij daar te vermoeid nog toch nog in faalt en even ligt uit te rusten van ons eerdere speelmomentje.

‘Knock knock knock.” Verdorie. Wat een timing. “Vast ons eten”, zegt ze terwijl ik voel mijn lul nat terug tegen mijn huid terugvalt. Ze bedekt snel mijn speeltje met de boxer en gaat staan. Even trekt ze het overhemd omlaag zodat bij haar net niets meer zichtbaar is en dan loopt ze, na nog een snelle blik naar mij, zonder aarzeling de paar stappen naar de deur en doet ze die met een soepele beweging helemaal open, zonder eerst voorzichtig te kijken wie ervoor staat.

“Hi Eva”, hoor ik de stem van de receptioniste zeggen. “Hier is je koffer en nog iets leuks voor jullie samen. Een klein geschenkje.” Ik kan ze vanaf mijn plek op het bed net niet zien, maar zo te horen aan de ondeugende klank in haar stem is ze fijn verrast door de aanblik van de schaars geklede vrouw die voor haar de deur open deed. Een tel later zie ik hoe die bijna naakte terug de kamer komt ingelopen met haar koffertje achter zich aan rollend. Met een klein beetje aarzelende stapjes komt een momentje later een leuke elegant zakelijk geklede brunette om de hoek van de muur lopen. Haar blik vindt direct mij, slechts gekleed in een dunne boxer, breeduit zittend en achterover leunend op de rand van het bed. Perfect professioneel kijkt ze me kort even in mijn ogen aan, geeft ze me een kort knikje en draait ze vervolgens haar blik weer naar Eva die zich net weer omdraait. Verrast door de keuze van de vrouw in mijn overhemd om de receptioniste binnen te laten in wat duidelijk een onderbroken seksscène is, dringt het slechts langzaam tot me door om een iets … neutralere positie aan te nemen. 

De receptioniste heeft een klein mandje in haar handen met daarin wat kleine flacons en een klein doosje en reikt dat uit naar Eva. “Alsjeblief een klein geschenkje van het hotel speciaal voor jullie”, zegt ze met zachte stem. Eva pakt het cadeautje met twee handen aan en antwoord, “oh dat is attent van je.” Als ze rustig door de inhoud begint te kijken spreekt de receptioniste verder, “in het doosje zit een klein assortimentje heerlijke bonbons. De flacons zijn onder andere heerlijke body gel voor na het douchen, fijne massage olie voor vanavond of vannacht en, in de discrete kleine doorzichtige tube, zit nog heerlijk ruikend glijmiddel.” Ze zegt het met een zelfverzekerde, maar zachte, stem alsof ze ons al jaren kent. Ik zie hoe het meisje eerst naar Eva kijkt, kort naar mij en weer terug naar Eva om te zien wat onze reacties waren op het laatste. Als ze in mijn hoofd kon kijken zou ze zien dat ze op dit moment in een spannend lingerie setje tussen ons in stond om momenten later door ons twee verslonden te worden in een waanzinnig heet triootje. Het figuurtje en de looks heeft ze er zeker wel voor. En dat leuke jasje en rok staan haar ook al meer dan goed.

Eva kijkt even direct in de ogen van het meisje, kort naar mij en weer terug en zegt dan, “echt geweldig attent van je. Die zullen allemaal zeker van pas gaan komen vanavond.” En ze leunt even snel naar het meisje toe om die een korte zoen op haar wang te geven. Ik zie hoe de receptioniste heel kort haar ogen dichtknijpt en een beetje haar wang aan Eva aanbood voordat ze met een klein glimlachje en een knikje omdraait, de kamer uitloopt en de deur stil achter zich sluit.

“Wow”, zegt Eva dan, “het had niet veel gescheeld of ik had haar hier ter plekke uitgekleed en haar wild met ons in bed gesleurd.” Ik voel een rush van geilheid door me heen schieten door die plotse opmerking en zie haar ook even kort op haar lip bijten alsof ze haar lust aan het woord liet zonder na te denken. Net voordat ze me met een kleine duw achterover op bed smijt en boven op me springt. Het mandje met flacons land naast mijn hoofd ergens op bed als ze het los laat om mijn beide armen diep in het dekbed te kunnen drukken en me wild te zoenen. Nog voor ik goed en wel mee kan doen laat haar rechterhand snel los en grijpt ze me een tel later ruw door de stof van mijn boxer heen om me daar wild te kneden terwijl haar lippen en tong een wedstrijdje houden met de mijne.

Voordat ik echt besef hoe ze me te pakken heeft klimt ze razendsnel van me af, gaat ze als eerder op haar knieën op de grond voor me zitten en trekt ze met een ruk mijn boxer een stuk omlaag tot halverwege mijn bovenbenen zodat ze met een wilde hap mijn ballen direct in haar mond kan nemen. Mijn lul begint direct op te veren in een nieuwe poging deze keer wel snel wat bruikbaars te worden voor haar aandacht.

‘Knock knock knock.” Fuck alweer? Wat is dat met die timing hier in dit hotel? Eva stopt zonder vertraging direct met haar wilde spel, kijkt me kort even aan, likt nog even mijn half harde lul met een grootse beweging nat en gaat dan vlug staan. Ze trekt het overhemd snel weer recht en loopt in een paar vlotte stappen naar de deur die ze weer zonder na te denken helemaal open trekt.

“Hi”, hoor ik opnieuw de stem van de receptioniste, “ik kwam net jullie eten tegen en wilde het graag zelf bij jullie afleveren.” Zonder een verder woord zie ik het meisje de kamer in komen achter een karretje met ons eten erop en hoor ik hoe Eva de deur sluit. De ogen van de receptioniste vinden mijn lichaam en mijn naaktheid boven de nog steeds omlaag getrokken boxer. Ik zie haar mond een beetje open vallen en gelijk ook hoe een rush van verrassing en hopelijk geilheid door haar lichaam schiet. Eva geeft haar geen kans om te twijfelen als ze snel tegen haar zij aan gaat staan en haar lippen gehaast op de lippen van de receptioniste zet voor een gewone, maar extra lange semi-brave zoen. Dan doet ze haar hoofd een stukje naar achteren zonder het meisje los te laten en kijkt ze haar zonder knipperen direct in haar ogen aan. Secondenlang staat de jonge vrouw stil, kijkt ze enkel naar de schaars geklede roodharige tegen haar en lijkt ze na te denken over de mogelijkheden die dat ene kleine kusje de kamer in gegooid heeft. Eva laat haar langzaam los en doet een klein stapje in mijn richting alsof ze zich nu pas beseft wat ze gedaan heeft en aanlegt om sorry te gaan zeggen.

De brunette doet een klein stapje naar achteren, kijkt naar Eva, naar mij, naar mijn naaktheid die ik nog steeds veel te bloot zichtbaar is, terug naar Eva en denkt een tel na. Dan pakken haar fijne vingers langzaam het bovenste knoopje van haar jasje en maakt ze het los. In stilte volgt het tweede, het derde, de rest totdat het jasje open gaat. Zonder een woord doet ze het uit en hangt ze het voorzichtig over de stoel. Zachtjes vinden haar handen de kleine rits aan de zijkant van haar kokerrokje en trekken ze die omlaag zonder dat ze oogcontact met ons verliest. Haar rokje valt langs haar benen op de grond als ze het loslaat en ze stapt er voetje voor voetje naast. De knoopjes van haar overhemd volgen in hetzelfde uitdagend langzame tempo. Zodra ze ook dat voorzichtig over de stoel heeft gelegd zien we een heerlijke jonge vrouw staan op half hoge hakjes met glad zwarte stay-up nylons om haar benen en een donkergroen kanten slipje me bijpassende beha.

Zonder woorden stapt ze op Eva af, kijkt ze haar strak aan en zegt ze zacht, “twintig minuten.” Eva pakt haar hand en neemt haar voorbij mij mee het bed op, legt haar op haar rug en begint haar teder te zoenen. Ze laat haar handen langzaam over de volle borsten en de zachte beha glijden terwijl ze mij met een kleine hoofdbeweging gebaart om mijn aanraking ergens door de jonge vrouw te laten voelen. Voorzichtig laat ik mijn vingers glijden over de gladde nylons, vanaf haar voeten, langs haar onderbenen, over haar boven benen, direct voorbij het randje, over naar zachte blote huid, in een keer tot op haar slipje. Eva’s hand is me tegemoet gekomen, over de stof van het slipje heen, direct tegen de lipjes. Ze trekt het slipje voor me opzij en fluistert zacht, “lik haar.” Ik kijk de brunette recht in haar ogen en zie haar zachtjes knikken terwijl ze haar mondje even strak, met haar lippen een beetje naar binnen toe, dichtknijpt. Ik zie haar borsten in het snelle ritme van haar ademhaling op en neer gaan als ze mij verder het bed op ziet leunen om dat te gaan doen wat Eva van me vroeg. Mijn mond vindt haar lipjes en ik voel dat ze al doornat was voordat ik haar aanraakte. Mijn lippen glijden over haar gladgeschoren huid, mijn tong ontdekt haar clitje en een moment later zuig ik het tussen mijn lippen door diep mijn mond in om het te laten kennismaken met de aandacht van mijn tong. Terwijl ik haar lik en verwen voel ik hoe ze kronkelt op het bed en geniet van de aandacht van deze twee onbekenden in deze kleine kamer. Ik kijk even terug omhoog en zie hoe haar handen snel mijn overhemd op Eva los knopen, hoe een hand een borstje vindt en de andere zonder aarzeling snel tussen de benen van de rode gaat om daar met twee vingers diep tussen twee al net zo natte lipjes te verdwijnen uit mijn zicht. Samen maken we haar knettergek en horen we hoe ze tussen luid hijgend en kreunend geniet van onze aandacht.

“Ik wil je lul in m’n mond”, zegt ze dan ineens terwijl ze me strak aankijkt. Eva’s vingers nemen snel mijn spel over en verdwijnen vlot naast het natte slipje af diep het kutje in van de heerlijke meid. Ik kruip het bed verder op totdat mijn harde paal centimeters boven de grote lichtgroene ogen van onze kleine verrassing zweeft. Ze pakt me vast zacht met een paar vingers midden op mijn lengte, kijkt me strak aan en likt geil uitdagend langs het topje van mijn eikel zonder oogcontact te verbreken. Net als ze dan zacht haar hoofd draait om me binnen te laten glijden voert Eva kort haar vingerspel op en veranderd de langzame binnenkomst in een wilde grote hap die snel opgroeit tot een vlug heen en weer gaan van haar hoofd. Ze zuigt haar lippen strak om mijn huid en ik voel haar tong en haar gehemelte geraakt worden bij elke stoot die ik in haar maak. Haar borsten schudden in haar beha door ons snelle spel. Met een hand ondersteun ik haar hoofd en met de andere plaag ik ruw een tepeltje onder de zachte groene stof. Voordat ik kan nadenken over hoe weinig tijd we hebben voor dit spel voel ik hoe ze mijn lul ineens strak diep haar mond in zuigt en stopt met haar beweging. Ik zie hoe ze haar onderlijfje optilt en hoe Eva’s vingers in een razend tempo hard haar kutje verwennen. Een luide kreun start diep in haar mond en maakt zich voelbaar over de hele lengte van mijn paal. Half naast mijn lul af horen we haar ineens gemompeld zeggen, “ja, ja, ga door, bijna … bijna … ja, ja … ik kommm, ik kommmmmmm”. Haar orgasme duurt haast een volle minuut terwijl ze zich strak om mijn paal houdt en met haar kutje tegen Eva’s wilde hand. Pas als ze echt niet meer kan laat ze haar billen op bed vallen en verlost ze mijn lul uit haar harde grip. Alle drie blijven we even stil zitten en geven we haar de tijd om even langzaam weer bij te komen.

“Wow”, zegt ze als ze mijn lul uit haar mond laat schieten en tegelijk haar vingers uit het kutje van Eva terug trekt. “Mijn eerste triootje.” Haar ogen blijven even dromerig dicht als Eva en ik kort oogcontact maken en een korte verbaasde glimlach niet kunnen onderdrukken. “Kom even bij me liggen jullie”, zegt ze er half dronken achteraan. “Dat was heerlijk. Echt. Ik zou de hele nacht wel bij jullie willen blijven, maar dat kan niet. Ik …”, maar voordat ze verder kan praten zeg ik haar gauw, “je hoeft niks uit te leggen hoor. We weten dat je maar weinig tijd hebt. Wij hebben net zo genoten als jij.” Even trekt ze ons dicht tegen zich aan en geeft ze ons beiden nog een korte tongzoen, maar dan moet ze echt gaan. Ik help haar even het bed uit zodat ze zich in de badkamer even kan opfrissen terwijl ik mijn boxer weer aantrek en Eva mijn overhemd op haar lichaam weer recht doet. Een minuutje later staan we nog kort even in een heerlijke omhelzing voordat ze zich weer gehaast begint aan te kleden.
“Dit was de eerste keer dat ik zoiets doe”, zegt ze als ze de knoopjes van haar jasje begint dicht te doen. “Ik kon mezelf gewoon niet stoppen. Jullie zijn magnetisch. Alles is perfect.” Eva en ik geven haar nog een korte zoen voordat ze richting de deur vertrekt. “Je vingert lekker Eva. En jouw lul is heerlijk Rob. En oh ja, eet smakelijk samen.” Dan doet ze de deur open, doet ze haar jasje nog een keertje recht, stapt ze kalm de gang op en trekt ze de deur achter zich weer zachtjes dicht.

“Dus jij heet Rob”, zegt de rode zodra we weer alleen zijn. “Fijn om kennis te maken … Rob.” Met een grijns op mijn gezicht pak ik het karretje met het eten en trek dat ik naar het voeteind van ons bed toe. We gaan naast elkaar op de rand van het bed zitten en beginnen samen te genieten van de simpele heerlijke salades en vruchtensapjes die voor ons zijn klaargemaakt.

Als het eten op is kruipen we samen verder het bed op en genieten we nog wat na van de chocolade die we bestelden, van de lekkere bonbons die we van de receptioniste kregen en van de glaasjes rode Martini. We liggen bij elkaar en kletsen over van alles alsof we elkaar al jaren kennen.
Een uurtje later liggen we samen onder het dekbed in een innige omhelzing weg te zakken in een klein rust momentje. Eva is enkel gekleed in mijn zwarte overhemd en ik in mijn dunne boxer. Haar haren kriebelen in mijn gezicht, mijn vingers de zachte huid van haar rug en haar hand de zijkant van mijn bovenbeen. Ik geniet van haar rustige ademhaling en haar wang die rust op mijn schouder. Het momentje rust veranderd langzaam een momentje slaap.

Ergens midden in de nacht word ik kort even wakker en merk ik dat alleen lig in het grote bed. Door het raam en de vitrage schijnt het licht van straatlantaarns zwakjes op het plafond en in de verte hoor ik zwakjes auto’s voorbij rijden over de snelweg. Verward weet ik niet of ik dit alles gedroomd heb en na het verzinnen van te hete kriebels hard heb liggen dromen over alles wat ik fantaseren kan. Maar dan hoor ik de wc doorspoelen en zie ik in de schemering de roodharige schone weer terug de kamer in komen. “Hey jij“, zegt ze als ze naast me het bed in stapt en half over me heen komt liggen. Haar lippen zoeken de mijne op en tederzachte kusjes springen over en weer terwijl we elkaar diep in de ogen kijken. “Slapen we nog wat verder? Of spelen we tot de zon opkomt ?” Ze laat een hand snel langs mijn borst, over mijn buik naar beneden glijden en pakt zacht mijn slapende ballen vast. “Oh laat maar. Ik weet het al. Je kleine vriendje slaapt nog.” Ze maakt haar zin af met een kleine tongzoen en legt haar hand weer op mijn borst. “Laat hem maar slapen tot we wakker worden. Dan spelen we lekker onder de douche nog wat verder.” Ik sluit mijn ogen en trek haar wat steviger tegen me aan. De slaap vangt me binnen tellen weer in haar warme grip.

De zon schijnt schuin het raam binnen en plaagt mijn oogleden zachtjes zodat ik langzaam wakker word uit een hele diepe slaap. Naast me zie ik kleine sproetjes tevreden dromen op de blote schouder van mijn rode verrassing. Mijn hand kan de verleiding niet weerstaan om onder het dekbed heel voorzichtig op zoek te gaan naar haar zachte billen. Voorzichtig leg ik mijn vlakke hand op haar heerlijk warme kontje en glijd ik langzaam verder naar haar heupen. Ze merkt nog niets van mijn speurtocht en slaapt stilletjes door terwijl een nieuw zonnestraaltje ook probeert om haar snuitje nu te raken. Bijna kan het erbij, maar nog net niet. Langzaam schuif ik mijn hand over haar buik en trek ik me voorzichtig naar haar toe. Haar ademhaling wordt even wat dieper, maar ze slaapt gelukkig lekker door als mijn lichaam het hare raakt. Stil blijf ik bij haar liggen en verbaas is me over wat er zomaar kan gebeuren tussen twee vreemden als het momentje net goed is en beiden dezelfde drive voelen en los durven te laten.

‘Knock knock knock.” Klinkt er een kwartiertje later voorzichtig op de deur van de kamer. Verbaasd of wat dat betekent roep ik uit reflex, “binnen” en bedenk me tegelijk dat niet gaat in hotels. Maar als ik me begin om te draaien om uit bed te gaan en daarmee Eva wakker maak hoor ik toch ineens de zoemer van de deur.  Een jonge kelner komt binnen gelopen achter eenzelfde karretje als de receptioniste gisteren heeft achtergelaten. Eva draait zich verbaasd om en gaat rechtop in bed zitten om te zien wat er gebeurt. Het overhemd los open en half hangend op haar bovenarmen zodat haar naakte lichaam zonder preutsheid te bewonderen is voor de jonge man. Beleefd wendt hij zijn blik naar mij als hij naar ons zegt wat hij ons brengt, “Alstublieft. Een luxe ontbijt voor twee personen met complimenten van ons hotel.” Kort schieten zijn ogen weer naar de mooie vrouw naast mij en begint hij de kamer weer uit te lopen met het karretje van gisteravond voor zich uit. In stilte kijken we beiden verbaasd toe als een paar tellen later de deur weer in het slot valt en een heerlijk ontbijtje voor ons in het zonnetje staat te schitteren midden in onze kamer.

“Jammer”, zegt Eva dan. “Jammer dat hij niet even tijd had voor ons. Oh wacht. Misschien komt ie zo terug.” Ze leunt even naar voren alsof ze om de hoek van de muur naar de deur wil kijken en kijkt me dan aan met een ondeugende speelse glimlach. “Goeiemorgen jij”, zeg ik haar terwijl ik haar even laat zien dat ik naar haar zonnig verlichte borsten kijk. Kort volgt ze mijn blik en kijk ze me weer terug aan. “Hij weet wat voor lekkers hij nu misloopt he”, giebelt ze erbij.

Ik stap zonder verder in te gaan op haar spelerijtjes aan mijn kant het bed uit, loop naar het karretje en pak voorzichtig het grote dienblad dat erop staat mee terug het bed op terwijl Eva me geamuseerd met haar ogen volgt. Het kan mooi tussen ons in staan als we een beetje rustig zijn en niet te veel wiebelen. “Hey, er staat een kleine enveloppe op”, zeg ik als ik begin te kijken wat we allemaal hebben. Verse jus en koude melk in twee kannetjes, hardgekookte eitjes, een paar broodjes, croissants, boter, meerdere confituren, twee schaaltjes vers fruit en nog een paar dingen meer. “Voor een magnetisch koppel. Dank jullie wel. Liefs. Amy”, leest Eva voor vanaf het kleine kaartje wat ze uit de enveloppe heeft gehaald. Ah, ze heette dus Amy. “Ik ben benieuwd of we Amy straks nog een keer zien”, zegt Eva.

Het ontbijtje smaakt heerlijk en kwam als een geweldig leuke attentie zomaar onverwacht. Ik had gistermiddag enkel gerekend op een kleine maaltijd voor mezelf beneden in het restaurant en dan misschien een simpele snack uit mijn tas ergens in de ochtend. Maar zoals het nu is gelopen bevalt me eigenlijk super best. Terwijl we samen wat eten en wat praten over onze seksuele fantasieën heb ik mooi de tijd om de knappe roodharige bij me in bed in alle rust te bewonderen. Het zonlicht valt schuin van achteren op haar zodat het haast lijkt alsof haar krullen fel rood zijn. Terwijl het eigenlijk maar een subtiele rode gloed is die haar siert. Ze heeft wel een lichte huid en best veel leuke kleine sproetjes, dus ze zou best een natuurlijk rode kunnen zijn. Maar ik denk het niet.

“Hey. Zit je nu alweer naar mijn borsten te staren?”, zegt ze ineens als ze merkt dat ik in gedachten verdwaald ben en niet goed oplet wat ze zegt. Ik kan niet veel meer dan een bekennende onnozele glimlach voor elkaar krijgen om haar te vertellen dat ik dat inderdaad deed. “Kom me dan maar eens laten zien wat je met ze zou willen doen als je je zin kreeg”, zegt ze erbij. Ze pakt een van de kleine kuipjes jam, trekt het open en gaat languit op bed liggen. Ze houdt het kuipje boven haar borsten en kiept het langzaam om zodat een straaltje aardbei in dikke druppels op haar rechtse borst terecht komt. Giechelend beweegt ze het kuipje boven haar hele lichaam zodat een dun spoor aardbeienjam land over haar beide borsten en haar buik. Ze bijt op haar lip en zegt, “nou, kom me eens schoonmaken dan.”

Ik kruip op mijn knieën over bed naar haar toe zonder dat ik oogcontact met haar verlies en zet het dienblad voorzichtig even aan mijn kant. Steunend op mijn handen naast haar lichaam laat ik me langzaam zakken en begin ik met het kleinste puntje van mijn tong haar zachte huid schoon te likken van de lekkere jam. Haar ogen volgen mijn bewegingen terwijl haar ademhaling licht schokkering maar toch kalm door blijft gaan. Haar tepeltjes maak ik extra goed schoon door ze om beurt even diep tussen mijn lippen te nemen en mijn tong enkel het hoogste topje te laten strelen. “Hmmmm”, laat ze horen op de momentjes dat ik even wat ruwer ben. Een korte “ja” hoor ik als ik naar beneden glij om haar buik schoon te likken. Zodra ik daar even gespeeld heb kijk ik haar terug aan en graai ik zonder te kijken in het schaaltje met de laatste stukjes fruit. Ik voel een klein stukje ananas, pak het vast, laat mezelf nog verder omlaag glijden tussen haar benen door tot ik over de bedrand heen hang. Dan duw ik zacht het stukje fruit direct tegen haar clitje wat al leek te weten wat er ging gebeuren. Ze haalt een diepe teug adem, spant zich aan en zegt “ow ja, please.”  Met kleine bewegingen veeg ik het stukje fruit over haar kleine plekje terwijl ik langzaam het vocht eruit knijp zodat het zich met haar sappen vermengd. Mijn tong geniet van de beide smaakjes terwijl ze haar hoofd diep in het kussen begraaft. Haar kleine clitje voelt minutenlang hoe hard ik het verwen en het telkens afkoel met nieuwe druppels sap van nieuwe stukjes fruit die ik zelf opeet en aan haar voer als ze niet meer dienen voor het spelletje. “Kom hier jij”, zegt ze met een geile stem, “zoen me. Ik wil proeven wat jij proeft.” Mijn hard staande lul duwt een tel later zachtjes tegen haar fruitnatte kutje als ik haar mijn lippen af voel likken en onze lichamen aan elkaar plakken van de restjes aardbeienjam.

“Nu jij, toe ga staan”, zegt ze. Zodra ik naast het bed sta grijpt ze met een hand mijn paal stevig vast en begint ze zachtjes te trekken terwijl ze schuin achter zich op het dienblaadje zoent naar iets geschikts. Een klein stukje kiwi is helaas alles wat er nog in het fruitschaaltje ligt. Het vindt een tel later mijn strakke eikel als haar vingers het voorzichtig uitsmeren over mijn dunne huid. Haar mond speelt even later na wat de mijne bij haar deed en ik voel hoe haar tong kleine cirkeltjes maakt rond mijn gevoelige topje net in haar mond en me doet genieten. Met een klein plop geluidje laat ze me los en draait ze zich weer naar het dienblad toe. Haar hand grijpt een klein schaaltje, ze draait haar hoofd naar me toe en zegt dan, “dit nemen we mee de douche in. Kom, ga het water alvast aanzetten.”

In de kleine mooie badkamer zet ik de lekkere hemeldouche net aan als Eva al achter me aan binnen stapt. Ze zet het schaaltje even op de wasbak om met mij samen onder het water te stappen en eerst een paar momentjes heerlijk te zoenen en nat te worden. Het warme water valt op onze haren en stroomt in kleine pareltjes vrolijk langs onze lichamen omlaag terwijl haar armen stevig rond mij klemmen en haar vingers kleine kuiltjes knijpen in mijn rug. We draaien samen langzaam rond tot ze me na een poosje loslaat om even het schaaltje van de wasbak zie pakken. “Leun eens tegen de muur. Net naast de waterstraal. En steek je lul eens naar me toe”, zegt ze me met duidelijke woorden. Zodra ik sta gaat ze gehurkt voor me zitten en stopt ze mijn lul in het kleine schaaltje. Druipend van chocolade vla tilt ze hem weer op en met haar ogen diep in de mijne vastgeprikt begint ze geil het lekkers van me schoon te likken. Druppels chocolade vallen omlaag op haar kin, haar borsten, haar benen en de vloer. Ze geniet van het spelletje wat ze ter plekke zelf verzint en dipt mijn lengte nog een keer, iets wilder, in het kleine schaaltje. Spetters chocolade vliegen tegen mijn buik en over haar hele gezicht net voordat ze zich helemaal op me werpt en mijn lul diep in haar mond laat verdwijnen. Wild gaat haar hoofd op en neer terwijl de me met een hand vast heeft en in haar andere het schaaltje nog steeds balanceert. Dan komt ze plots staan, duwt ze haar borsten tegen mijn lichaam en giet ze het laatste restje vla uit over ons contact. Ze laat zich wat zakken, komt terug omhoog, gaan links en rechts, gebruikt haar zachte rondingen om ons samen in te smeren. Haar tong flitst even later kort over mijn borstbeen, een tel later vegen haar handen chocolade over alles, snel komt ze staan en zoent ze me hard. “Ik ga je pijpen nu. Je mag in me klaarkomen als je kan”, zegt ze kort gehaast en laat zich dan weer zakken. Ze vangt mijn paal direct weer met haar hand, gebruikt hem nog een keer om het schaaltje uit te vegen en stort zich dan wild op mijn genot. Ze draait en kronkelt met haar hele lichaam, pijpt en trekt me ruw en zacht terwijl ze telkens tussendoor geil en hongerig naar mijn zaad in mijn ogen blijft kijken. “Stoot in mijn mond. Pak mijn hoofd vast en neuk me”, zegt ze geil als ze even de grip van haar lippen rond mijn eikel loslaat. Ze pijpt als een kleine duivelin en maakt het dat ik de eerste sporen van mijn klaarkomen al snel voel tintelen in mijn ballen. Ik voel me snel gek worden van geilheid. Snel trek ik haar overeind aan haar bovenarmen om te gaan staan. Verbaasd kijkt ze me kort aan tot ik haar snel omdraai en met handen eerst voorover laat bukken tegen de muur achter de waterstraal. Mijn lul schiet als vanzelf bij haar binnen, mijn handen grijpen stevig haar heupen en ruw begin ik haar hard te neuken. Hetzelfde standje als gisteravond. Luid kreunend laat ze horen dat ze geniet van mijn wilde verrassing, “ow ja, jaa, neuk me hard. Ram je heerlijke dikke paal diep in mijn kutje.” Meer dan graag geef ik haar wat ik wil en voel ik ons samen verder verdwijnen in beestachtig wilde seks waarbij denken niet meer mogelijk is. Ze laat me een paar minuten doorgaan totdat ze hoort zeggen, “ja, ja, ja, ik voel het, ik ga zo komen”. Dan gaat ze plots snel staan, duwt ze me uit haar lichaam, draait ze zich gehurkt naar me toe, pakt ze mijn lul weer hard vast en pijpt ze me opnieuw hard terwijl haar hand in een stevige grip mee gaat met haar mond. Ik leg mijn handen op haar hoofd en neuk haar wild over haar tong. Ik voel mijn lul tegen haar gehemelte stoten totdat ze me even loslaat en roep, “ja, kom, spuit je leeg in mijn mond.” Weer hapt ze me diep tussen haar lippen en slechts een paar stoten later voel ik mezelf los gaan zoals ze me geil zei te doen, “ik kom, ik kom, ik kommmmmmm.” Samen stoppen we met stoten en probeer ik haar aan te kijken terwijl ze mijn lul stevig omsluit met haar lippen. Ik voel elke golf van mijn zaad door mijn paal schieten, ik voel mijn ballen samen knijpen terwijl ik haar natte krullende haren stevig tussen twee handen klem. Mijn ogen kan ik bijna niet open houden. Mijn benen beginnen te trillen. En ik laat mezelf terug tegen de muur vallen om steun te vinden terwijl ze mee volgt om me nog even niet uit haar mondje te bevrijden. Ze wacht tot ik weer wat geland ben voordat ze de spanning van haar lippen wat verminderd en met haar tong nog een paar zachte likken geeft voordat ze me uit haar mond los laat. Dan kijkt ze me aan en komt ze langzaam staan terwijl ze haar hand stevig rond mijn nog kloppende lul gesloten houdt. Even sluit ze haar mond en laat ze me expres zien dat ze doorslikt wat ze net uit mij opving. Geil pak ik haar bij de hals en geef ik haar een langzame heerlijke tongzoen waarbij ik duidelijk in haar mond mijn eigen zaad nog heerlijk proef. Van veel te dichtbij zie ik hoe haar ogen ver open blijven staan zo lang als onze kus duurt. “Je bent de eerste man die me gelijk tongzoent nadat hij in mijn mond klaarkwam. Wat geil”, zegt ze en ze laat haar tong snel weer verder spelen met de mijne. “Ik vind dat zelf ook geil. Net zo geil als wanneer een meisje mij tongzoent als ik haar net gelikt heb.” Ze slaat haar armen rond mijn hals en kijkt me diep in mijn ogen aan terwijl ze me meeneemt onder de waterstraal.

“En nu netjes even de chocolade wegwassen”, zegt ze dan. Zachtjes wassen we elkaars lichaam en haren en spelen we loom nog heerlijk met zeep en shampoo onder het warme water terwijl de warme damp van het water het hele badkamertje in een dunne mist heeft gehuld. Mijn handen wassen haar rode krullen terwijl ze haar ogen sluit en haar handen de zeep van over mijn borst tot over mijn ballen goed verdeelt. Mijn handen wassen haar billen en haar benen terwijl de hare mijn hoofd doen schuimen van de zeep.

Een half uurtje later staan we afgedroogd naast elkaar voor de spiegel. Om beurt nog even onze tanden poetsen en onze haren droog föhnen terwijl onze lippen tussendoor telkens kleine kusjes blijven stelen. Kort daarna liggen we naakt nog even op het bed om zacht kussend elkaar te bedanken voor een onvergetelijke nacht vol spannend avontuur en heerlijke seks. Maar dan wordt het tijd om aan te gaan kleden om de kamer zo te gaan verlaten. De tijd om uit te checken is al dichtbij als we ieder schone kleding uit onze koffers halen en die van gisteren er terug voor in de plaats stoppen. Met een zachte klik valt de duur een paar minuten later achter ons in het slot.

Beneden bij de receptie zien we helaas geen spoor van Amy, de spannende brunette. Als ik bij haar collega uitcheck en vraag of Amy vandaag nog dienst heeft vraagt Eva om een lege enveloppe en een kaartje. Ze schrijft erop, “Dank je wel Amy voor je lieve, heerlijke verrassingen. We hebben van je genoten. Liefs Eva en Rob.” Het kaartje gaat in de enveloppe en erop schrijft ze simpel ‘voor Amy’. Als ze het overhandigt aan de receptioniste knikt die enkel even kort en zegt ze, “ik zorg ervoor dat Amy het snel krijgt. Bedankt voor jullie bezoek aan ons hotel.”

Samen lopen we de deur uit van het hotel, geven we elkaar nog een lange zoen en lopen we ieder naar onze eigen auto’s. Tijd om te vertrekken en de herinnering aan deze nacht een heerlijk plekje te geven in onze gedachten. Wie weet tot ooit nog eens Eva.

1

Een reactie plaatsen