Verhalen, verslagen, herinneringen.

Ik vroeg me af?

Leestijd: 29 minuten

Dit is een van de twee schrijfmoment verhalen die ik tegelijk publiceer.
Het ene begon ik na een bezoekje aan een Van Der Valk hotel om daar te kijken of ik in de drukte van een hotelbar en de echte sfeer van de locatie, zoals ik die in een verhaal verzonnen had, de vibe kon vinden om te schrijven. Dat lukte een beetje in de weken erna, maar viel helaas weer stil.
Het andere startte in een ander hotel en liep ineens veel harder. Een vergelijkbaar zelfde verhaal, maar in een andere setting en een andere gefantaseerde werkelijkheid. Dat verhaal haalde eerst de eindstreep en toen kon ik het eerste niet laten liggen. Dat moest ook af en ik beloofde mezelf ze samen te posten pas als ze beiden klaar waren. En dat zijn ze nu. 
Geniet ervan lieve lezer.


Op zoek naar de vibe. Wachtend tot de kriebels weer eens mijn vingers durven over te nemen om de woorden die aan de binnenkant van mijn schedel jeuken uit me te trekken, loop ik het hotel binnen. Hopend dat een dagje, een avond en een nacht los van alles, mij dat zou geven waar ik naar hard naar hongerde. Honger om mijn eigen woorden te lezen en door ze verrast te zijn als ze door mijn ogen hun weg terug naar binnen vinden vanuit mijn fantasie. Die wens gaat door mijn hoofd als ik incheck bij de receptie. Daarom doe ik dit wat eigenlijk vreemd is en gelijk ook een waarom-niet in mijn hoofd doet klinken.

Ik krijg zodra ik me meld al direct de sleutel van mijn kamer, veel eerder dan ik verwacht had want in ben veel te vroeg. Snel even maar gelijk naar boven dan. Eerst mijn rugzakje en de laptop wegzetten op het bureau en dan met de iPad weer naar beneden om wellicht buiten in het parkje achter het hotel even een rustig bankje te vinden om te verdwalen in mijn verhalen. Het weer is echter lekker knisperig fris en verleid me stiekem om verder te wandelen dan tot aan de eerste bankjes die ik tegen kom. Echt uitnodigend voelen ze jammer genoeg niet die bankjes, deze niet en de anderen die ik in het parkje zie van hieruit ook niet, te open, te bloot. Dus doorlopen is denk ik het beste voor nu.

Ik ken dit stukje van de stad helemaal niet en weet enkel van een snelle blik op maps toen ik nog thuis was dat ik misschien wel helemaal naar het station zou moeten kunnen lopen van hieruit. En van daaruit zelfs verder de stad in. Maar ik heb geen echt gevoel daarbij hoe ver dat nu eigenlijk is. Is het een half uurtje lopen, of veel langer? Half heb ik wel een idee om dat toch te doen en dan daar in het centrum iets te gaan zitten schrijven. Maar aan de andere kant, wat als het nu te ver is? En sowieso met alle horeca dicht. Vind ik dan daar wel een lekker plekje? Ach weet je wat! Ik loop gewoon een stuk die kant op en zie dan wel.

Ik loop een half uurtje op mijn gevoel naar het zuiden tot ik het park uit ben en ga dan naar het oosten, langs een watertje, wat tussen het park en een saaie woonwijk van lage flats ligt, in de richting van het station. Ik kom af en toe iemand tegen die net zijn of haar appartement binnen gaat en ik grinnik over mijn eigen nieuwsgierigheid om gewoon op iemand af te stappen, kennis te maken en mee te gaan naar binnen. Zomaar even kletsen. Of, in het geval van die ene mooie jonge vrouw, om spontaan een momentje casual seks te hebben met een vreemde, ongepland, onverwacht op een gewone Zaterdagmiddag. Fantaseren mag altijd he?

Als het park na een poosje wandelen ophoudt kijk ik toch even op de kaart in min telefoon om er een beetje verrast achter te komen dat ik na dat half uurtje nog steeds niet echt dicht in de buurt ben gekomen van de binnenstad. Het station is nog minstens zo ver als ik nu gelopen heb. En de binnenstad nog eens zo ver. Toch verder dan ik gehoopt had helaas. Ik kan nu kiezen om toch door te lopen, een uur onderweg zijn en dan straks weer een uur terug moeten lopen en tijd verliezen om te kunnen schrijven. Of ik loop om de diergaarde heen en terug naar het hotel. De zon staat al laag en het zal wel zo donker worden. Warm is het ook niet echt, al is mijn vest en zomerjasje toch voldoende. Nee, de stad wordt het helaas niet vandaag, ik loop lekker terug naar het hotel en ga wat in de lounge zitten om te schrijven. Dan ben ik zeker op tijd voor mijn gereserveerde plek in het restaurant.

Het is rustig hier op straat. Wel hier en daar wandelaars, fietsers en zat auto’s, maar toch. Voor een grote stad voelt dit aan als rustig. Zeker niet wat ik verwacht had op een zaterdagmiddag in de late herfst. De rest van de route geniet ik van het uitzicht om me heen. Mensen overal die hun normale dingen doen terwijl ik hier een beetje verloren loop te wezen met enkel die rare bevlieging in mijn hoofd die me hier bracht. Ik wil gewoon zo graag dat ik die vibe een keer vind. En ook al weet ik dat ik leuke dingen niet kan afdwingen of kan forceren, ik weet ook dat de scene zetten, net als kaarsjes aan doen en het licht dimmen op een romantische avond, vast wel iets kan helpen?

Weer een half uurtje later terug in het hotel ga ik op zoek naar een leuk plekje om te gaan zitten en daar te kunnen schrijven. Liefst ergens in het open waar wat vertier om me heen is, waar de grijze ruis van een mensenmassa stilte kan geven. De bar waar ik als eerste op af loop voelt helaas niet fijn aan, te leeg en te afgezonderd. De lege lage bankjes bij de ingang en de grote koude glazen wand was ook te kil. Het open stuk dan, tussen de helften van het gebouw? Ja, dat wordt het dan maar, dat ziet er acceptabel uit. Ik kies een aardige zithoek met uitzicht op de ingang en het restaurant, leg m’n jas en vest over een stoel en mijn iPad en telefoon op tafel en probeer ontspannen in de hoek van de bank te gaan zitten. Knieën omhoog en iPad ertegen. Verderop zit al een koppel dames samen te kletsen. Er zijn nauwelijks andere mensen, maar wie weet trekt dat nog bij. Misschien als het dichter bij etenstijd komt.

Ik heb nog een kleine twee uur voordat ik in het restaurant kan gaan zitten voor het avondeten zie ik aan de tijd in de hoek van het schermpje. Net genoeg om nog even een verhaal in proberen te duiken wellicht. ‘In de stad’, dat verhaaltje vraagt het meest om mijn aandacht nu. Daarnet bij het wandelen dacht ik even aan de plekken voor de ‘verrassingen’ die erin thuis horen toen me die tweede te binnen schoot, die boekhandel. Daar moet ik iets mee, maar eerst een opbouw verzinnen en iets om mijn lezers extra te verwarren.

Voor ik het weet zit ik helemaal verdwaald in het verhaal en lukt het schrijven ineens weer lekker. De vibe voelt verrassend snel goed en mijn vingers kunnen mijn verzinsels nauwelijks bijhouden als ze de woorden voor me intikken op het kleine schermpje. Ik merk nauwelijks hoe het langzaam drukker wordt in het stukje bar wat ik net kan zien van hieruit. Een echtpaar met vier jonge kinderen komt in mijn buurt op een bankje iets verderop zitten en leid me even kort iets meer af dan ik verwacht had. Ik gok dat ze hier een nachtje blijven om morgen vroeg hun vlucht te pakken op het vliegveld dichtbij. De moeder heeft haar handen vol aan de kinderen die druk en opgewonden aan het spelen zijn en af en toe iets te onstuimig rondjes rennen tussen de tafels door. Mij stoort het gelukkig nauwelijks want de woorden voor mijn verhaal stromen rijkelijk uit m’n vingers. Dat voelt goed. Al het gevoel voor tijd verdwijnt terwijl het buiten al donker wordt en de sfeervolle verlichting het simpele hotel zelfs mooi weet te maken.

“Hallo”, klinkt ineens een zachte stem dichtbij me. Verrast kijk ik op en zie ik voor me een slanke knappe vrouw staan gekleed in een mooi zwart jurkje. Ze is net wat kleiner dan ik, haar donkere krullende haren hangen net tot op haar schouders, twee lichte ogen kijken me verlegen aan en een subtiel rode lippenstift maakt het hele plaatje compleet. Ze is knap. Over haar arm hangt een lange winterjas die ze onhandig zo probeert te houden dat ze me haar figuurtje goed kan laten zien. 

“Ik vroeg me af of je hier alleen was en misschien samen zou willen eten met me”, klinkt er dan kort gehaast uit haar mond. “Euh, ja. Ik ben hier alleen. En samen eten is een prima idee hoor”, antwoord ik haar voordat ik verrast kan zijn van de directheid van haar vraag. “Mooi”, klinkt haar verlegen stem gehaast, “wat ben je aan het schrijven?” Ik vraag me gelijk al af of ze altijd zo nieuwsgierig is of dat ze net een moedige stap heeft gezet om op een vreemde af te stappen om zoiets vragen. En dat ze nu haar zenuwen via haar woorden onhandig naar buiten laat vallen. “Ik schrijf kleine verhalen als een hobby”, zeg ik haar terwijl ik even kort op mijn iPad kijk. Als ik een tel later haar ogen me vragend aan zie kijken om meer te vertellen gooi ik er pardoes achteraan, “erotisch getinte verhalen.” Even verwacht ik dat ze rood zal kleuren van mijn abrupte bekentenis, maar dan zie ik dat haar pupillen groter lijken te worden van mijn laatste zinnetje. Ze vindt het denk ik eerder opwindend dan dat ze het gevoel krijgt dat ze dit eigenlijk niet had moeten vragen. “Oh, bijzonder”, antwoord ze kort zonder verder op mijn opmerking in te gaan.

“Mijn reservering in het restaurant is nu al ongeveer”, zeg ik dan als ik begin op te staan en mijn spulletjes bij elkaar begin te pakken. “Kom dan gaan we gelijk een tafel zoeken.” We lopen samen de paar stappen naar het restaurant totdat de ober ons ziet en ons gelijk gebaart om door te komen. We mogen een tafel kiezen waar we maar willen zegt hij tegen ons. “Kies jij maar een fijne plek”, zeg ik haar en volg haar daarna naar een klein rustig tafeltje achterin bij een raam. Ze kiest een tafel voor vier die aan de kant van het gangpad gedekt is voor twee. Bijna gelijk zeggen we tegen elkaar dat we liever naast de muur zitten en gelijk schuiven we met ieder een kleine glimlach op onze snuitjes samen het witte kleedje wat aan twee kanten over tafel hangt een stukje op.

Zodra we zitten komt de ober al naar ons toe en bestellen we vlot een simpele verse jus om mee te beginnen. Dan hebben we tijd om op ons gemak de menu kaart te bekijken. “Wil je zo meteen ook wijn bij het eten”, vraagt ze me dan snel, “ik houd wel van een speciaal wijntje. Dat hoort gewoon bij een lekker etentje.” Ze zegt het zo enthousiast dat ik even twijfel hoe ik zal antwoorden. Wie wil ik zijn nu? De schrijver van verhalen die eigenlijk een gewone, misschien wel saaie man is? Of een van de hoofdrolspelers uit zijn eigen verhalen die wel houdt van avontuur, van mooie vrouwen en een passend drankje bij een lekkere maaltijd? “Normaal drink ik eigenlijk geen wijn, maar als je een lekkere kiest wil ik best wel een glaasje proberen.” Iets in deze mooie vrouw fascineert me. Ik kan er niet precies een vinger op leggen, maar iets in haar maakt het dat ik me gelijk comfortabel voel en meer van mezelf wil blootgeven dan anders bij mensen die ik pas net heb ontmoet. “Wat drink je dan als je uit eten gaat”, vraagt ze en hoor ik bijna dat ze bang is om het ‘bier’ te gaan horen van me. “Meestal drink ik water of wat jus. Heel af en toe wat fris. En soms Martini of sterke drank als ik echt bijzonder in de stemming ben.” Ik zie aan haar snuitje dat ze opgelucht is met mijn niet-saaie antwoord.

Zodra de ober weer terugkomt met de jus hebben we al gekozen voor een hoofdmaaltijd en heeft zij een leuke wijn gevonden die ze wil proberen. Ik dacht dat ze zei dat die uit Zwitserland kwam, maar ben haar precieze woorden en de naam van de wijn ben ik helaas vergeten. Ze neemt een Lasagne en ik een simpele Spaghetti Bolognese, een klein bordje broodjes vooraf en verder even niets. Misschien kiezen we later nog een toetje. Ze begint gelijk te praten over dat ze een drukke dag achter de rug heeft en een nog drukkere week daarvoor heeft gehad. Papierwerk doornemen voor een rechtszaak, urenlang lezen en stapels pittig schrijven doorspitten. Ze vertelt me er details over alsof we elkaar al jaren kennen en al lang bevriend zijn. Zij heeft die klik tussen ons ook gevoeld denk ik als ze zich gelijk al zo bloot geeft aan mij.

Ze was wel even toe aan wat ontspanning zei ze en ze had voor zichzelf in een opwelling vanmiddag zomaar een hotel geboekt om even haar appartement uit te zijn en uit eten te kunnen gaan. De enige optie nu de restaurants gesloten zijn door de crisis. Maar al toen ze hier binnen stapte kreeg ze eigenlijk in een keer het gevoel dat het geen goed idee was geweest. Automatisch was ze toch naar de balie gelopen en had ze zich gemeld en haar keycard aangepakt zonder verder na te denken. Ze had zich mooi aangekleed voor een avondje uit, maar voelde zich helemaal alleen toen ze de grote leegte van het hotel binnen liep na het inchecken. Bijna was ze gewoon omgedraaid en weer naar huis gegaan toen ze mij had zien zitten en na een paar minuutjes twijfelen vanop een afstandje in een opwelling toch op me afgestapt was om te vragen wat ze had gevraagd. Even een etentje niet alleen zijn, maar in gezelschap zijn van iemand om even wat te praten. Dat is alles wat ze eigenlijk wilde.

“Mag ik een stukje van een verhaaltje lezen”, vraagt ze me dan ineens terwijl ze met haar hoofd een beetje naar beneden en haar lichte ogen naar me omhoog gericht verlegen haar blik op me werpt. Een momentje blijf ik stil terwijl mijn hoofd gelijk op zoek gaat naar iets geschikts voor haar ogen. Maar al te graag laat ik mijn verzinsels lezen als ik daarmee een kans maak op een glimlach of een paar woorden terug. Van haar of van elke lezer die mijn verzinsels onder ogen neemt. Woorden die me eerlijk vertellen of mijn verhalen echt leuk zijn, spannend misschien wel. Of woorden die me zeggen wat ik beter moet doen. Een van mijn betere moet ik kiezen waarmee ik indruk kan maken op haar. “Als dat ok is natuurlijk”, gooit ze er achteraan. “Oh ja hoor, graag zelfs. Zoveel ‘lezers’ heb ik niet. Ik zoek even een leuke voor je.” Vervolgens pak ik mijn telefoon en zoek ik gauw ‘Onderweg’ op, de nieuwste die ik pas schreef. Ik geef haar rustig mijn telefoon en zie hoe ze de woorden op het scherm begint op te snoepen. Ik krijg de neiging om er van alles omheen te gaan vertellen. Hoe ik er al veel meer heb geschreven, over koppels, triootjes en meer. Hoe ik met een vriendin samen al reeksen heb beschreven, grote en kleine. Hoe het op een website staat die we nog geheim houden.

Net als haar voel ik me vreemd genoeg heel erg vertrouwd samen en wil ik honderduit al mijn geheimen blootgeven, maar kan ik nog net met moeite op een rem in mijn hoofd trappen. Ik wil ze eerst in stilte laten lezen en laten genieten terwijl ik haar zwijgend bewonder. Ze heeft een leuk gezicht wat me fascineert. Een zachte gladde huid, kleine lachrimpeltjes en een leuke glimlach terwijl ze zich concentreert. Door de doorschijnende stof over het decolleté stuk van haar jurkje zie ik de gladde huid van haar kleine borsten. Als ik denk te zien hoe haar tepeltjes zacht tegen de stof van haar jurkje beginnen te drukken terwijl ze steeds meer ondeugends in mijn verhaaltje leest kijkt ze net even kort mijn kant op en ziet ze hoe mijn blik direct op haar slanke lichaam is gericht. Een kleine glimlach toont me dat ik met dat bewonderen gerust mag door gaan, het bevalt haar wel, net als het verhaaltje denk ik.

Voordat ze het helemaal uit heeft komt de ober ineens aangelopen met ons eten en geeft ze snel mijn telefoon terug. “Ik mag het straks wel verder lezen he?”, vraagt ze me, “als we klaar zijn met eten.” Ik knik enkel even en denk in mezelf dat ze nu nog veel meer mag lezen van me als ze wil. Zolang ik maar kan genieten van haar snuitje. Alsof ze me vanavond inspireert op een manier die ik niet voorspeld had voel ik haast hoe er nieuwe verhalen in me aan het ontkiemen zijn gegaan. Waarin zij misschien wel een rolletje speelt. Voorzichtig zet ze haar vork en mes in de Lasagne, snijd ze een klein stukje af en stopt ze dat zonder te blazen of te voelen gelijk in haar mond. Verstrooid door mijn staren en door het onverwacht hete van het stukje verhaal misschien. Aan haar reactie zie ik meteen dat ze de hitte onderschat had, het is nog veel te heet van binnen en vlug grijpt ze naar het laatste restje van de jus die ze nog heeft om haar tong te blussen. Mijn fantasie gaat gelijk met me aan de haal als ik me afvraag of ze het misschien fijner zou vinden als ik haar tong zou blussen met de mijne. Nee jochie, een etentje, meer niet. We kennen elkaar net een half uurtje. Als ik op mijn beurt mijn vork en mes in mijn spaghetti zet houdt ze haar hand met een glimlach voor haar mond. Misschien nog van de hitte of misschien omdat ik iets doe wat haar verbaast. “Wat?”, vraag ik haar, “ja ik snij altijd mijn pasta. Dat trucje met de lepel is me te langzaam. Dan is mijn eten al koud voor ik op de helft ben.” Ze grinnikt even om mijn eerlijkheid, pakt een lepel naast haar bord en steekt haar hand uit naar mijn vork. Zodra ik die geef draait ze behendig een hapje pasta voor me en steekt ze de vork richting mijn mond. Braaf doe ik een hapje en voel ik hoe ik bloos. Een beetje van schaamte, maar meer omdat we een verliefd koppeltje lijken op een date samen.

“Hoe vind je de wijn?”, vraagt ze me terwijl ze zelf een klein slokje neemt. Ik pak m’n glas nog een keer en neem weer een slokje, gelijk met haar volgende. “Je moet hem even in je mond houden, hem laten ademen voordat je doorslikt”, zegt ze erbij. Als ze eens kon horen wat mijn hoofd nu dacht. Precies dat zinnetje zou ik later best tegen haar willen zeggen. Maar ik laat niks merken en geniet stilletjes van mijn binnenpretje. De wijn die ze heeft gekozen is eigenlijk verrassend lekker en ik neem nog een paar kleine slokjes voordat ik haar mijn eerlijke antwoord geef. “Lekker. Ik proef een beetje appel en wat anijs. Klopt dat?”  Ze glimlacht en zegt dan, “helemaal goed. Je drinkt echt nooit wijn?” Ik schud even nee en neem weer een hapje van mijn Spaghetti terwijl ze vrolijk verder praat over haar favoriete wijntjes. Haar Lasagne blijft gewoon te heet en moet eerst nog wat verder afkoelen voordat ze weer een hapje durft te nemen. Het zou zonde zijn als ze haar mondje verbrand.

Een kwartiertje later hebben we beiden bijna onze borden leeg als de ober weer langs komt en vraagt of het gesmaakt heeft. Of we nog interesse hebben in een toetje en misschien nog wat wijn. Hij zegt er snel bij dat het bijna acht uur is, als we nog iets met alcohol erin willen drinken moeten we dat voor acht uur kopen vanwege de rare regels die gelden op dit moment. Ze kijkt me aan en laat even een stilte vallen terwijl de ober geduldig naast ons staat te wachten op ons antwoord. Ik zie haar pupillen langzaam groter worden en hoor haar dan gehaast aan me vragen, “zullen we een fles van deze wijn nemen en dat op je kamer gaan drinken?” Ik kijk haar aan, voel mijn lichaam in een gigantische kronkel warm worden en zeg dan zonder verder nog een tel na te denken gelijk tegen de ober, “een fles van deze wijn en twee glazen graag.”

Zodra we een klein kwartiertje later samen de kamer op stappen zet ze haar reistas op de stoel en bij het raam, hangt ze haar jas er overheen en gaat ze met de fles in haar handen een beetje onwennig op de rand van het bed zitten. Ik leg mijn iPad op het bureau en neem met de twee glazen in mijn handen plaats dicht naast haar. Schaapachtig kijken we elkaar even aan. Ik weet zeker dat we hetzelfde denken op dit moment. Wat er nu gaat gebeuren zal heel wat meer zijn dan een glaasje wijn drinken. Al vanaf haar laatste vraag in het restaurant weten we dat.

Langzaam schenkt ze onze glazen in en zet ze de fles op de grond aan haar kant van het bed. Ze draait zich weer naar me toe en kijkt me aan zonder iets te zeggen. We nemen beiden een klein slokje en blijven dan weer een paar tellen onnozel naast elkaar stil zitten, niet goed wetend wie het eerst aan zet is. Ik besluit na een paar tellen voorzichtig het stuur in handen te nemen, leun voorover naar haar toe en kus ik haar zacht op haar lippen. Ze doet zachtjes haar ogen dicht net voordat we contact maken en ik proef hoe haar lippen heerlijk glad zijn en een licht fruitsmaakje hebben. Ergens heeft ze vast gauw even een momentje gevonden om na het eten een beetje verse lippenstift op te doen zonder dat ik het in de gaten had. Het smaakje is lekker en duidelijk naast de heerlijke smaak van de wijn te herkennen. Waarschijnlijk deed ze die op toen ik na het binnen lopen even omdraaide om de keycard in de hoofdschakelaar te steken, de deur dicht te doen en het niet storen kaartje er aan de buitenkant aan te hangen. Beiden kijken we haast gelijk even naar onze glazen om te verzinnen wat we er nu het beste mee gaan doen. Op de grond zetten is niet slim, op het bureau te ver weg. Ze staat langzaam op, pakt de fles mee, loopt naar het nachtkastje aan haar kant, zet ze het glas en de fles erop, doet ze wat lampen in de kamer uit op een nachtlampje na en gaat weer terug op de rand van het bed zitten dicht naast mij. Ik doe braafjes hetzelfde met mijn glas. 

Zodra ik terug zit naast haar leg ik een hand in haar nek en trek ik haar zachtjes naar me toe voor een nieuwe zoen op haar heerlijke lippen. Deze keer verdwalen we samen hard en snel in onze eerste echte diepe zoen en voel ik voor het eerst iets van het wilde dier wat zich in haar verstopt. Razend benieuwd naar meer. “Ik doe even mijn schoenen uit”, zegt ze dan. Ze bukt voorover terwijl ik alvast een beetje verder het bed op kruip en op mijn zij middenop ga liggen. Mijn schoenen had ik al snel uitgedaan bij het binnen komen. Zodra ze haar schoenen uit heeft pakt ze even de afstandsbediening van de tv vanaf het nachtkastje om een leuk radiostation aan te zetten en kruipt ze daarna gelijk naast me op bed. Ze gaat rustig op haar rug dicht bij me liggen en kijkt ze benieuwd naar wat mijn volgende stap gaat zijn. “Een leuk muziekje erbij is wel leuk toch?”, zegt ze dan. Ik leun gelijk een beetje naar voren en breng mijn hoofd dichter bij het hare want ik wil ongeduldig nog meer proeven van die heerlijke lippen. Mijn hand streelt ondertussen zacht de stof van haar jurkje op haar arm en verkent langzaam haar schouder.

Ik merk een klein beetje aan haar blik in mijn ogen en haar stille houding hoe ze toch stiekem een beetje nerveus is voor wat er nu zou kunnen gaan gebeuren en probeer haar wat gerust te stellen voordat ik verder ga. “Je bent altijd veilig bij me hoor. Geen zorgen. Zodra iets niet goed voelt zeg je het maar en stoppen we. Je mag weggaan wanneer je wil als het teveel wordt. Of me vragen om wat je maar wil als ik niet snel genoeg ben en je harder wil.” Gerustgesteld van mijn eerste zinnetje en uitgedaagd door het laatste legt ze een paar tellen later haar hand in mijn nek en trekt ze mij op haar beurt naar zich toe voor een nieuwe diepe zoen.

Mijn hand is misschien overmoedig geworden door mijn eigen woorden of door die glaasjes wijn en besluit snel een brutaal stapje over te slaan. De doorschijnende stof over haar decolleté voelt zacht, haar borsten onder de stof van haar jurkje nog zachter. Ik pak haar borstje stevig vast en zie hoe ze haar ogen even dicht doet terwijl we door zoenen. “Hmmm”, laat ze horen als ik kort even speel met haar zachte heuveltje. “Ik vind het lekker als je me daar stevig pakt. Als je knijpt zelfs.” Hmmm inderdaad. Heerlijk voelt haar lichaam nu al aan door de zachte stof heen. Haar borsten zijn maar een klein handje vol, maar voelen zacht en warm. Ze laat haar mond open vallen, trekt me harder naar zich toe en begint me steeds intenser te zoenen. Onze lippen en tongen hebben elkaar al helemaal gevonden en zouden liefst niks meer veranderen en zo nog uren verder spelen. Ze maakt geluidjes van genot en ademt steeds sneller en meer opgewonden. Best wel geil hoe ze nu al geniet van de snelheid waarmee we van start zijn gegaan en gelijk al duidelijk aan me laat merken dat ze zin heeft in meer. Ik ben razend benieuwd wat ze het liefste van me zou willen nu en kan maar met moeite duizend vragen in mijn hoofd onderdrukken. Mijn geklets mag de mood niet doorbreken.

Mijn hand heeft haar geluidjes ook gehoord en glijd snel van haar borsten af over haar gladde buikje naar beneden. Direct door over haar benen tot hij de stof van haar nylons voelt. Ze doet haar ogen even open en ik zie in haar lichte irissen dat ik vooral door moet gaan met mijn spel. Mijn vingers glijden omhoog, voelen de zachte kanten rand van de stay-up nylons en de blote huid van haar been daarboven. Ze hebben geen zin meer om nu langzaamaan te doen en gaan door omhoog tot ze de gladde stof van haar slipje daar ontdekken waar het haar gevoelige plekje bedekt. Haar mond schiet even open als ze toch een beetje verrast is van mijn wel heel directe pad. Maar een knikje en een ‘hmmm’ vertellen me dat ik nog sneller mag gaan en vooral niet moet stoppen. Even streel ik haar slipje en voel ik hoe het veel warmer aanvoelt dan haar benen. Ze duwt telkens zacht haar heupen omhoog als mijn vingers ook omhoog strelen en geeft aan dat ze het contact niet wil verliezen. Ik laat mijn hand snel in haar slipje glijden en stop direct twee vingers tussen haar natte lipjes door diep haar lichaam in. Gelijk vinger ik haar wild terwijl ze haar vingers diep in mijn rug begraaft en ze met een geile slaapkamer stem bekent dat ze al aan tafel hoopte dat ik haar snel gek zou maken met mijn vingers.  

Ik verras haar door ineens mijn vingers uit haar slipje weg te halen en aan mijn kant het bed uit te stappen. Haar ogen volgen mij even verbaasd totdat ik aan haar kant naast het bed op mijn knieën ga zitten. Ik laat mijn handen nu samen onder haar jurkje glijden, pak haar slipje vast en trek dat direct over haar benen naar beneden. De stof doe ik een beetje omhoog zodat ik haar naakte onderlijfje voor me zie liggen. Haar benen duw ik zacht uit elkaar en zonder verder te aarzelen neem ik haar kutje direct in mijn mond en begin ik haar met mijn lippen en tong te verwennen. Zoals ze smaakt is gewoon heerlijk. Haar lipjes zijn warm en nat en hebben zin in me. Ik zoek haar clitje en zuig dat diep naar binnen terwijl mijn tong er wild mee stoeit. Ze was even verrast maar duwt dan haar hoofd diep in het kussen terwijl ze haar handen gebruikt om mijn hoofd stevig tegen zich aan te drukken. Met duidelijke kreetjes laat ze me merken dat ze meer dan zin heeft in deze aandacht van mijn mond.

Een tijdje speel ik zo door en laat ik haar genieten tot ze uiteindelijk hard ligt te hijgen van extase en ze bijna wil smeken om een momentje rust. Ik wil zelf even een momentje adem halen en klim terug het bed op om me weer naast haar te leggen. Ze legt haar hoofd op mijn arm en zegt dromerig, “hmm dat was heerlijk”, terwijl ze haar hele lichaam tegen het mijne legt. Enkel gekleed in een jurkje dat rond haar bovenlichaam gedraaid zit en mooie nylons die haar benen nog steeds mooi kleden. Daartussen is ze heerlijk ontspannen naakt.

Even laat ik haar rusten, maar dan draai ik haar op haar rug en doe ik haar jurkje omhoog onder haar billen door. Ik ga over haar benen heen zitten en laat haar even rechtop komen zodat ik haar jurkje over haar hoofd heen kan uittrekken en ergens op de grond kan laten vallen naast haar kant van het bed. Haar borsten springen tevoorschijn in een kleine zwarte beha met zachte randjes die bij de kanten rand van haar nylons passen. Ze heeft zich weer terug op haar rug gelegd en probeert nu zelf met twee handen onder zich het sluitinkje van haar beha los te maken. Zonder direct gemakkelijk succes. Langzaamaan is ook geen woord waar ze vaak aan denkt vermoed ik zo. Ik kijk haar aan en doe dan mijn handen onder haar rug om het sluitinkje voor haar los te maken. Even klungel ik terwijl onze ogen zonder woorden intiem contact hebben, maar dan lukt het me en verdwijnt het dingetje snel ergens op de grond. Ik ga weer naast haar liggen en speel voorzichtig met haar blote zachte vlees. “Je hebt mooie borsten”, zeg ik haar. “Ik vind ze zelf veel te klein”, geeft ze me snel als antwoord. “Maar ik vind het wel heerlijk als je hard met ze en mijn tepeltjes speelt.” Ik geef haar direct waar ze om vraagt, neem een tepeltje tussen mijn vingers en knijp er hard in. Het andere zuig ik diep in mijn mond en bijt ik voorzichtig even met mijn tanden. “Hmmm, jaaa”, reageert ze me terug, “dat vind ik heerlijk.” 

Een paar momentjes later draai ik me op mijn rug en trek ik haar voorzichtig bovenop me. Ze draagt niets anders meer dan haar nylons terwijl ik al mijn kleding nog aan heb. Ze begint om daar verandering in te maken door mijn broek open te gaan maken en vraagt me dan met een zachte onzekere stem voorzichtig of we veilig zijn als we verder gaan. “Als je graag wil pak ik condooms”, antwoord ik haar met een rustige stem. “Maar ik ben al lang niet meer met een ander geweest en ben ook gesteriliseerd. Jij mag kiezen hoor.” Even kijkt ze me direct in mijn ogen om te zien of ik alles meen wat ik zei. “Ik ben ook al lang niet meer met iemand geweest”, zegt ze dan. “Ik wil dat je me zo neukt, zonder iets ertussen. Ik wil je diep in me voelen stoten.” Ze laat haar hand onder mijn shirtje glijden en streelt mijn borst terwijl ze weer even voorover bukt om me te zoenen. Een momentje later rollen we om en trek ik mijn shirt uit terwijl ik gespreid over haar heen zit. Ze begint snel mijn broek verder open te maken en gaat ongeduldig op zoek naar mijn hard knellende lul zodra de rits helemaal open is. Even probeer ik of ik zo mijn broek al steunend op een hand kan uitdoen, maar dan laat ik me toch maar weer op het bed naast haar vallen om het met twee handen te doen. Ik krijg bijna geen kans ertoe als ze mijn paal stevig door de stof van mijn onderbroek heen vastgrijpt en me gelijk begint af te trekken. Ze heeft kleine handen die haast moeite hebben om me goed vast te pakken. Even liggen we tegen elkaar aan op onze zij en kussen we zacht elkaars lippen terwijl mijn ene hand haar oor zacht streelt en de andere haar gladde nylons verkent. Haar hand speelt met mijn ballen en voelt telkens kort even aan mijn lul, zachtjes knijpend alsof ze wil weten of hij wel hard of groot genoeg is voor haar. Voorzichtig rol ik de nylons een voor een over haar benen naar beneden terwijl ze die om beurt voor me optrekt om ze me voorzichtig tot over haar voeten uit te laten doen. Ze klimt op me en gaat over me heen zitten zodat ik mijn lul tegen haar kutje voel glijden met enkel de dunne stof van mijn onderbroek er nog steeds tussen. Zachtjes begint ze me te berijden terwijl ze mijn handen pakt en steun zoekt om rechtop te blijven zitten. Fuck dat is geil. Haar naakte strakke lichaam boven me in het schemerlicht, op en neer bewegend terwijl ik de warmte van haar natte lipjes aan mijn lengte voel, als ik eraan toegeef zou ik nu al klaarkomen. Een paar minuten maakt ze me gek terwijl we elkaar strak blijven aankijken. Ze maakt haar rug hol, laat zich wat achterover hangen en heeft alle kracht haar armen nodig om mij zo te berijden. Duidelijk een standje wat een van haar favorieten moet zijn. Dan trek ik haar rechtop, laat ik haar handen los en duw ik mijn handen langs mijn lichaam af onder haar benen door. Ik merk haar verbazing als ze niet goed weet wat ik nu met haar wil gaan doen. Maar dan til ik haar ruw op onder haar kontje en zet ik haar in een vlotte sprong met haar kutje direct op mijn mond. Heel even laat ze een kreetje van verrassing of schrik, maar dan laat ze alles los, geniet ze van mijn mond, maakt ze haar rug terug hol en steunt ze op haar armen achter zich. Ze beweegt haar onderlijfje soepel op en neer zodat ik de korte haren van mijn baard voel schuren aan haar benen en billen terwijl ik haar lik en martel met mijn mond. Haar kutje wordt doornat en mijn hele gezicht raakt doorweekt van haar vocht terwijl mijn lippen zich volop op haar clitje vastzetten om haar gek te maken. Na een poosje begint ze meer en meer te schudden van de inspanning en laat ze zich plots zwaarder worden op mijn mond. Ik ken haar orgasmes niet en weet ook niet of ze er nu een had of dat ze gewoon uitgeput is van de houding. Buiten de kreetjes is ze best wel stil tijdens onze hele vrijpartij tot nu toe. Even kan ik haar zo laten rusten, maar dan wordt ze te zwaar op mijn gezicht en laat ik haar van me af naast me op het bed ploffen.

Ik draai me snel boven haar en kijk haar direct in haar ogen aan en zie hoe ze nog glimt van genot. “Mijn clitje tintelt”, zegt ze met haar kleinste stemmetje zacht terwijl ze mijn lul vastpak door de stof van mijn onderbroek heen en me stevig aftrekt. “Kom nu in me alsjeblieft.” Ik ga op mijn knieën zitten en doe mijn onderbroek omlaag en uit. Mijn lul is veel te droog, haar eigen vocht dunner dan ik verwacht had, dus even maak ik mijn vingers nat met mijn tong en doe ik wat speeksel aan mijn eikel. Ze doet haar benen gespreid omhoog terwijl ze haar handen in haar knieholtes houdt, klaar om mijn lul in haar kutje te voelen glijden. Ik buk nog even voorover om haar te zoenen en laat mijn eikel daarbij tegen haar geplaagde plekje duwen. “Nee niet daar binnen”, zegt ze dan als ik net iets te hard en onhandig gemikt tegen haar kleine spiertje druk. Ze pakt me vast en stuurt me tussen haar natte lipjes door diep naar binnen tot ik over de hele lengte van mijn paal voel hoe strak ze me knijpt. Ik doe haar benen die voor mijn lichaam omhoog steken bij elkaar en klem ze tussen mijn armen als ik langzaam in haar kutje begin te stoten. Haar armen houdt ze gespannen opgetrokken alsof ze niet goed weet wat ze ermee moet doen in dit standje. Ik laat mijn linkerarm los, pak ik haar beide enkels bij elkaar in mijn rechter hand en geef ik haar mijn linkerhand om vast te pakken. Ik voel een stevige grip in mijn hand. Ze trekt hard aan mijn arm om zich steviger op mijn harde lul te spiesen lijkt het haast. Haar vingers boren zich diep in mijn hand. Dus zo wil ze het graag! Ik laat haar enkels los en geef mijn rechterhand aan haar linker om daar direct diezelfde harde grip te voelen. Ze spreidt haar benen een beetje en laat ze tegen mijn schouders rusten terwijl ze zelf hard en ritmisch begint mee te trekken in het ritme waarin ik stoot. Dit is dus wat ze graag wil. Keihard en diep neuken terwijl we met onze armen extra kracht zetten om diep en hard te gaan. Ik voel de spanning in haar armspieren als ik mijn grip verzet van haar handen naar haar onderarmen. Ze trekt haar armen op en laat hardop horen dat ze van elke diepe puls intens geniet. Fuck. Zo spuit ik mezelf binnen veel te weinig tijd veel te hard leeg, dat wil ik nog niet. Ik probeer mijn hoofd leeg te maken en haar zoveel deze wilde harde seks te geven waar ze duidelijk van geniet. Maar na een paar minuten voel ik dat ik iets moet stoppen of ik kom keihard klaar.

Ik trek mezelf snel uit haar en draai haar vlot op haar buik voor me. Haar benen bij elkaar en mijn lul tussen haar billen door tot tegen haar lipjes, maar kan zo net niet bij haar binnen komen. Ze kent dit standje niet, weet niet goed waar ik aan denk en het moment is te geil om verder te puzzelen samen. Ik stap vlot het bed uit en trek ik haar met me mee. Ze wil zich al omdraaien en voorover bukken zodat we staand kunnen neuken, maar ik ben sneller en heb mijn vingers al diep in haar kutje zitten om haar ruw en hard te vingeren. Ze heeft haar armen om mijn nek geslagen om zich staande te houden terwijl ik haar laat voelen dat zij eerst aan de beurt is. De palm van mijn hand kletst luid tegen haar heuveltje en de geluiden van ons spel hebben al lang de muziek doen verdwijnen als ik plots voel hoe mijn hand kletsnat wordt van haar vocht. “Je squirt me onder”, zeg ik haar terwijl ik haar waterige nat over mijn hand en been voel druppelen. “He, wat?”, kan ze nog net zeggen terwijl ze wankel in mijn armen staat. Ik draai haar van me af, duw haar voorover zodat ze op bed steunt met haar handen en neuk haar even wild en kort in dit standje voordat ik haar terug het bed mee opneem om haar weer even te laten rusten en zelf ook even energie terug op te laden.

Een poosje later vraag ik haar of ze iets wil proberen met me, een standje dat ik zelf nog nooit geprobeerd heb maar waar ik pas eens een plaatje van gezien heb. Nieuwsgierig kijkt ze me aan en zegt ze kort een twijfelachtige, “ja.” Even uit nieuwsgierigheid enkel iets bijzonders doen en dan snel weer normaal vrijen. Ik stap het bed uit en ga met mijn rug tegen het voeteind van het bed op de grond zitten. Verbaasd kijkt ze me aan als ik zeg dat ze maar over me heen moet komen staan zodat ze zich door mij kan laten likken. Haar kutje door mijn mond laten verwennen is iets waar ze geen genoeg van kan krijgen merk ik als ze dat doet wat ik vroeg en vlot aan het eind van het bed over me heen komt staan. Heel even lukte het standje wat ik voorstelde. Ik zie haar naakte lichaam in het schemerdonker boven me staan terwijl ze mikt om haar clitje op mijn mond te houden. Haar beenspieren zijn strak gespannen en ik voel hoe ze soms trilt van de inspanning. Ze lijkt te genieten van de verwennerij als ik zie hoe ze haar hoofd afwisselend achterover gooit en dan weer voorover naar mij kijkt. Maar dan zegt ze na eventjes toch dat de vloer helaas veel te glad is. Ze kan zo niet lang genoeg blijven staan en zet haar beide benen weer bij elkaar naast me. Ik ga snel staan terwijl ze een beetje teleurgesteld naakt wacht op wat ik nu weer bedenk. Ik neem haar in een zachte omhelzing terwijl ik zacht haar nek pak en haar een diepe tongzoen geef. De naakte huid van haar lichaam voelt heerlijk tegen de mijne. Haar borsten gloeien heet op mijn borst en mijn zin om haar nu te nemen en klaar te komen wordt sterk terwijl mijn lul hard tussen ons door blijft wringen. Ik draai haar om in mijn armen, duw haar voorover zodat ze op het bed moet steunen en steek mijn paal als vanzelf opnieuw tussen haar natte lipjes door diep in haar kutje. Mijn vingers grijpen stevig in haar heupen terwijl ze haar hoofd diep in het dekbed begraaft en zich volledig overgeeft aan mijn harde ruwe stoten. Ze legt een hand voor haar hoofd op het bed en pakt met de andere mijn pols vast terwijl ze zegt dat ik haar zo hard mag nemen als ik wil. Bij elke stoot van mij stoot ze hard terug, stevig tegen mij lichaam. Ik laat me helemaal gaan en neuk haar hard zo staand aan het van het bed tot ik na een paar minuten voel dat mijn orgasme begint. “Ik kom, ik kom”, zeg ik haar nog snel en voel dan hoe ik me leegspuit diep in haar strakke kutje. Nog een paar zachte stootjes en dan houd ik stil terwijl ik mezelf strak tegen haar billen aan klem. Ik zie hoe ze net als ik nahijgt van de inspanning en eraan toe is om nu ook wat langer uit te rusten.

Een paar minuten later doen we het licht in de kamer uit, kruipen we samen onder het dekbed, legt ze haar hoofd op mijn schouder en vallen we samen in een voldane rust terwijl de muziek op de tv weer voor het eerst hoorbaar wordt. Ik heb geen idee van de tijd en geniet van haar naakte lichaam tegen het mijne als ik voel hoe ze langzaam wegzakt in een voldane slaap in de armen van iemand die ze eigenlijk pas een paar uurtjes kent. Dus dat is een one-night stand hoor ik mezelf nog net denken voordat ik ook verdwijn in dromenland.


In de ochtend schijnt er een dun streepje daglicht door het spleetje tussen de gordijnen door als ik wakker word en de mooie vrouw naast mij nog diep zie slapen. Een tijdje lig ik haar enkel stil te bewonderen terwijl ik haar rustige adem hoor, geniet ik van haar donkere haren en de geur van seks die nog duidelijk in de kamer hangt. Maar dan kan ik de verleiding toch niet weerstaan om haar zachte borsten in mijn hand te nemen. Eerst merkt ze er niks van, maar als ik na een paar minuten begin haar tepeltje te plagen wordt ze langzaam wakker. “Hey. Goeiemorgen. Jij houdt niet op he?”, vraagt ze me slaperig. Ik geef haar een simpel antwoord door mijn hand van haar borsten af te laten glijden naar beneden op haar kutje af. Ze doet gewillig haar benen uit elkaar om mijn vingers vlot binnen te laten. Maar als ik dan snel opbouw en haar hard begin te vingeren zegt ze al snel, “stop maar alsjeblieft. Alles daar is eigenlijk veel te gevoelig.” Ze kruipt tegen me aan en legt haar hoofd weer op mijn borst terwijl ze een beetje loom over mijn benen streelt en af en toe mijn lul plaagt. “Je bent alweer hard”, grinnikt ze dan.

We blijven een uurtje in bed liggen waarbij we elkaar zacht strelen, over onnozele dingen kletsen  en telkens even kort zoenen, voordat we samen gaan douchen. Onder het heerlijk warme water van de hemeldouche zoenen we elkaar nog lekkerder dan we in bed al hadden gedaan. Dikke stralen water stromen over onze gezichten terwijl onze lippen spelen en onze tongen stoeien. Haar lichaam is net wat kleiner dan het mijne, haar huid voelt heerlijk zacht en haar borsten zou ik liefst altijd tegen mijn borst willen voelen.

Ik duw haar even tegen de muur, we proberen nog een keertje te neuken, maar het water maakt het helaas te lastig. Samen glibberen we net niet genoeg en glijmiddel hebben we niet bij. Ik moet teveel door mijn benen zakken terwijl zij teveel op haar tenen moet gaan staan. Net iets te ongemakkelijk vermoeid als we zijn van de lange vrijpartij gisteravond. Ze pakt een klein flesje van de shampoo van het hotel en begint mijn haren te wassen terwijl mijn handen zacht blijven dwalen over haar mooie lichaam. Even later is het mijn beurt, pak ik het badschuim en was ik haar er helemaal mee. Mijn handen glijden als vanzelf over haar hals, langs haar rug naar beneden, weer terug omhoog langs haar middel, over haar borsten en buikje. Ik ga even door mijn knieën om haar benen een voor een te wassen en even gauw met mijn tong haar lipjes weer te plagen. Gewillig tilt ze een been op en legt ze die over mijn schouder om me toegang te geven tot haar plekje. Als ik na een paar minuutjes merk hoe ze staat te trillen van de inspanning ga ik snel weer staan neem in haar ingezeepte lichaam strak tegen het mijne. We draaien samen langzaam onder de dikke druppels van de hemeldouche door terwijl we steeds weer blijven verdwalen in heerlijke zoenen.

Ze bukt dan plots even voorover, pakt mijn ballen in haar hand en neemt mijn harde lul ineens heerlijk diep in haar mond. Ze pijpt heerlijk terwijl het water over ons heen spettert. “Niet klaarkomen alsjeblieft hoor. Dat is niet zo mijn dingetje”, zegt ze dan gauw even en gaat weer verder met haar mondje strak over mijn lul. Ik zou het niet kunnen nu verzeker ik haar. Enkel als je me erom zou vragen zou ik door pijpen kunnen klaarkomen. Dus geen zorgen. Ik pak haar hoofd zacht vast terwijl ze mij aan mijn bil stevig naar zich toe trekt om me diep te kunnen nemen. Minuten lang voel ik haar tong spelen met de dunne huid van mijn eikel terwijl haar lippen strak om mijn lul gesloten zitten. Het water spettert op haar rug terwijl ik tegen de muur leun en geniet van haar verwennerij.

We douchen en vrijen nog een poosje verder onder het warme water en gaan ons dan afdrogen om daarna weer terug te gaan naar de kamer. Als ik na het korte föhnen achter haar aan loop zie ik dat ze haar slipje net van de grond heeft opgeraapt en net heeft aangetrokken. “Hey, we hebben nog een uurtje voordat we moeten uitchecken hoor”, zeg ik haar als ik achter haar ga staan en langzaam haar slipje weer omlaag trek. Ze kijkt me met rollende ogen over haar schouders aan en zegt weer, “jij weet echt van geen ophouden he?” Maar met duidelijk plezier laat ze me doen terwijl ze weer achter me aan komt. Zoenend kruipen we samen nog even naakt terug in bed om een beetje te spelen en te zoenen. Haar hand speelt zachtjes met mijn lul terwijl ik voorzichtig haar borstjes streel.

“Dit was een bijzonder nacht”, zeg ik haar zachtjes. “Dat was het zeker”, zegt ze me met een lieve stem terug. “Je vrijt heerlijk”, voegt ze toe. “Wie weet beleven we nog meer avontuurtjes in de toekomst. Ik zou geen nee zeggen als je eens bij me aanbelde hoor.” Ze klemt zich nog een paar minuten heerlijk tegen me aan terwijl we verder gewoon even stil blijven liggen.

De klok loopt helaas door en de tijd om uit te checken komt alsmaar dichterbij. Met lichte tegenzin stappen we even later uit bed om onze kleding van de vloer af bij elkaar te gaan zoeken. Uit haar reistas en uit mijn rugzak komen onze kleren voor vandaag tevoorschijn. Ik zie hoe ze haar nylons voorzichtig opbergt en haar mooie jurkje netjes opvouwt. Al benieuwd naar wat ze een volgende keer zal aan hebben als ik haar weer zie.

Als we helemaal gekleed zijn kijken we nog even naar het bed terwijl onze lippen weer spelen alsof ze liefst nooit zouden willen stoppen. “Kom we gaan naar beneden”, zegt ze me dan en ze begint te lopen maar de deur. Ik kijk nog even naar de douche waar we net nog samen naakt genoten van ons spel en laat de deur van de simpele kamer dan achter me dichtvallen.

“Beetje raar wel, betalen voor een kamer waar ik geeneens in geweest ben”, zegt ze me als we de trappen naar beneden op stappen. “Je hebt een kamermeisje een gemakkelijke dag bezorgt”, antwoord ik haar met een knipoog. “Ik ben wel een beetje benieuwd of die kamer misschien mooier had geweest.”

De receptioniste heeft het ook door als we samen uitchecken aan haar balie. We deden er ook geen seconde geheimzinnig over terwijl we onze keycards tegelijk aan haar gaven. “Was alles naar wens”, vraagt ze ons. Ze krijgt vlot ons antwoord van de mooie vrouw te horen, “het bed op zijn kamer was heerlijk.” Met een glimlach antwoord ze, “jullie hebben de beste gekozen hoor. Die kamer heeft een mooiere douche ook dan de andere. Niet veel, maar wel beter geschikt voor twee.”

Even later stappen we samen door de draaideur buiten en geven we elkaar een laatste simpele zoen op de lippen voordat we ieder naar onze eigen auto lopen en vertrekken van deze bijzondere plek.

Zodra ik de snelweg op draai, onderweg naar huis, denk ik bij mezelf dat de vibe waar ik naar op zoek ging gistermiddag me deze keer wel heel lekker heeft gevonden. Zeker waard om snel eens in een verhaal terug te lezen. 

1

Een reactie plaatsen