Verhalen, verslagen, herinneringen.

In de stad

Leestijd: 12 minuten

(Het vervolg van Onderweg)

Je laat de drukte van het station snel achter je en stapt buiten op het plein in een nog dikkere mensenmassa die je even meer beknelt dan je wil vandaag. Iedereen loopt dezelfde kant op, in de richting van het centrum waar de drukke winkelstraten zijn, de toeristische valkuilen, de volle terrasjes met nu al veel te veel mensen overal. Kort kijk je elkaar aan en zonder een woord te hoeven zeggen besluit je samen om elkaars hand te pakken en gewoon daar naartoe te lopen waar niemand naartoe gaat. Even een momentje rust zoeken van die gekte in de menigte. De roes van wat er net gebeurde in de trein, oew damn wat was dat heerlijk, die dromerige golf van extase jaagt nog steeds een beetje door je lichaam. Je wil nog niet dat die nu al ophoud.

Hand in hand loop je een paar straatjes verder, ga je op goed geluk een richting op en hoop je op een leuke vondst. De eerste straten waar je doorheen liep waren nog druk, maar gelukkig lijkt dat verderop wat af te nemen. Oude grachtjes, smalle straatjes, geen winkeltjes die hordes mensen aantrekken. Gewoon een gezellige oude woonbuurt op het eerste zicht met hier en daar een mini tuintje, een oud bankje in de zon en een gemoedelijke uitstraling. Mooi. Even samen genieten van het zonnetje en de redelijke rust hier buiten. Even nagenieten en gewoon een stukje lopen. Als je er straks samen aan toe bent vind je de weg naar de rest van de wereld vast snel weer terug via een of andere app op je telefoon. En anders ga je lekker op je eigen interne kompasje af. Dat heeft je nog nooit in de steek gelaten en al vaak mooie ontdekkingen doen gebeuren.

Na een uurtje stappen en dwalen loop je af op een groot park en besluit je samen dat eens te gaan verkennen. Thuis kun je ook wel in de natuur wandelen, veel mooier en rustiger dan hier eigenlijk, maar zo’n eilandje midden in een grote stad heeft toch ook wel wat. Zodra je binnen loopt lijkt het rumoer van de stad langzaam te verdwijnen bij elke stap op de kleine paadjes. De drukte hier valt alles mee ondanks het hele mooie weer. Misschien omdat het een doordeweekse dag is en de scholen nog lang niet uit zijn. In de verte zitten wat mensen op een bankje, een jogger loopt voorbij, een koppeltje dat een hondje uitlaat, verder eigenlijk niemand. Als je een klein gebouwtje voorbij loopt wat omgeven wordt door hoge struiken en wat bomen, wordt je ineens aan je hand meegetrokken. Je gezel neemt je mee langs het gebouwtje af naar de achterkant, uit het zicht van alles en iedereen. Ruw wordt je tegen de muur geduwd, grijpen handen in je nek en worden je lippen in beslag genomen door been ander paar wat enkel maar denkt aan wild en vurig zoenen. Je wil je  armen om je partner heen doen maar wordt gestopt. Ze worden snel tegen de muur geduwd en je voelt hoe handen op je schouders worden gezet, hoe ze snel naar beneden glijden, gehaast over je borst naar beneden, over je buik, in een lijn recht op je broek af. Je riem wordt losgemaakt, je knoopje open, je rits omlaag en je broek wild open gedaan. Hongerige vingers grijpen in je broek en vinden je snel wakker wordende geslacht. Je lul veert op, je ballen worden gegrepen en tellen later verdwijnt je snel harder wordende eikel in een nat gulzige mond. Je vriendin is op haar hurken voor je gaan zitten en pijpt je heerlijk, ongeremd, even snel achter dit huisje midden in het park. Ze kijkt je aan en trekt je af terwijl het puntje van haar tong dwars door haar glimlach heen je topje keer op keer probeert te proeven. “Hmm, voorvocht”, zegt ze en zuigt je nu harde paal weer diep naar binnen. Haar tong flitst over je lengte, omlaag tot aan je ballen, weer vlot omhoog totdat ze je weer diep in haar mond neemt. Wild verwent ze je een paar minuten terwijl je niks meer hoort van de stad, de natuur, anderen. Enkel haar korte kreuntjes en het soppen van haar mondje.

Ineens gaat ze staan, met je paal in haar hand, geeft ze je een vlugge tongzoen en zegt ze, “kom, we gaan verder. Dit maak ik straks wel af.” Ze laat je los en loopt de bosjes snel uit, terug naar het paadje, voor je ook maar iets kunt zeggen. Jij haast je om je harde lul terug achter de stof van je broek te wringen en haar snel te volgen. Geil, opgewonden en teleurgesteld tegelijk. Je was net op weg naar een wild, onverwacht orgasme en dan ineens stopt ze. “Je bent een duivelin he! Dat weet je!”, zeg je haar als je bij haar op het paadje stapt. “Niet anders dan jij daarstraks in de trein”, antwoord ze je snel terug en ze trekt je alweer mee richting de andere kant van het park.

Jullie dwaaltocht brengt jullie terug richting de wat drukkere straten van de stad. Nog lang niet zo gek als in de toeristische winkelstraten, maar al wel met wat meer mensen om jullie heen en typisch ouderwetse winkeltjes verstopt tussen gewone woonhuizen. De herinnering aan het momentje daarnet wil niet meer uit je hoofd. Of beter, wil niet meer uit je broek. Je voelt je lul nog hongerig kloppen, zin in meer van dat mondje, hij wil niet terug in rust. Zeker niet als je duivelin telkens als ze de kans krijgt je even een zoen geeft en dan tegelijk even uitdagend door de stof van je broek heen ruw in haar speeltje knijpt. Je ogen speuren naar plekjes om even wraak te nemen, haar even te dwingen dat af te maken waar ze je een voorproefje van gaf, maar tegelijk weet je dat lekker lang wachten, genieten van de verwachting, meer dan de helft van het plezier is en probeer je geduld te hebben. Telkens als je ze even naar je toe wil trekken voor iets meer dan een vluchtig kusje draait ze zich behendig snel weg en laat ze je met lust, groeiende honger en lege handen staan. Je geniet met volle teugen van de stuiterende energie die uit je vriendin druipt vandaag.

In een van de pittoreske straatjes valt haar oog ineens op een oud boekwinkeltje en wil ze niets liever dan gelijk even binnen gaan kijken. Zodra je binnenstapt valt je direct op dat het hier veel groter is dan je op het eerste zicht had ingeschat. Een oude woning die is omgebouwd tot winkel met zelfs een doorsteek naar de woning ernaast van binnenuit, de verdieping en ook die daarboven, de winkel is eigenlijk gigantisch. En ook verrassend rustig als je om je heen kijkt en beneden slechts twee klanten en iemand in de buurt van en balie ziet rommelen. Als een kind in een speelgoedwinkel dwarrelt ze tussen de tafels heen en weer, snuffelt ze in allerlei boeken en lijkt het haast alsof ze je vergeten is. Zelf kijk je wat rond en pak je af en toe naar een boek wat je aandacht trekt. Iets over dierentuinen, een ander over moderne musea, verder een over botenfotografie. Leuk maar niet echt je ding. Als je opkijkt om haar weer te vinden hoor je haar net je naam zeggen vanaf en verdieping hoger. Door een vide heen zie je haar staan en gebaren dat je vlot omhoog moet komen langs de trap bij de muur naar haar toe. Boven gekomen pakt ze je hand vlug vast en neemt ze je gelijk weer een luid krakende trap op, verder omhoog alsof ze een spannende ontdekking heeft gedaan. Even later loop je een grote mooie zolder op, fel badend in daglicht wat door een glazen dak naar binnen schijnt. Langs de kanten overal boekenkasten, in het midden een paar oude leren bankstellen om een salontafel heen met daaronder een Perzisch tapijt. Hier en daar staan boekenkasten dwars om ruimte te geven aan nog veel en veel meer boeken die ook deze verdieping van de winkel vullen.

Ze trekt je mee naar een van de banken, blijft er voor een staan, slaat haar armen om je nek en begint je onstuimig te zoenen. Heel even ben je verrast door het plotse en zet je net in om haar goed terug te gaan zoenen als ze haar verrassing doet verbleken door haar volgende actie. Ze laat zich zakken en begint je broek vlot open te maken om binnen tellen je zachte lul al bloot te hebben voor haar aandacht. Een beetje geschrokken wil je om je heen kijken of je wel echt privé bent hier, maar krijg je van haar de kans niet om te twijfelen. Haar lippen voelen warm aan te opverende eikel, haar tong weet wat ze wil en in momenten voel je hoe je lul begint op te zwellen. Plots duwt ze je achterover in de bank en begint ze met haar handen je vlees af te trekken tot het een harde paal wordt. Haar handen worden afgewisseld door haar mond, haar lippen, haar tong en je voelt dat ze je weer gek probeert te maken. Haar ondeugende glimlach is telkens kort te zien als haar mond even omhoog komt om te aan te kijken. Glinsterende ogen kijken duivels in de jouwe en je ziet dat ze weet dat ze je volkomen in haar macht heeft. Haar hoofd gaat wild op en neer, haar tong likt alles van je wat ze kan vinden, haar handen trekken wild aan je harde kletsnatte paal. Bijna zou je kunnen komen als ze ineens stopt en snel gaat staan. Vlug gebaart ze je om je broek dicht te doen als je hoort waarom ze ineens stopte, voetstappen op de luid krakende trap. Barst denk je bij jezelf en snel pak je een paar tijdschriften van de zitting naast je en leg je die over je drijfnatte geslacht wat nu veel te hard is om zeker zo zittend weer terug in je broek te krijgen. Je vriendin loopt kalm weg van de bank en gaat verderop in een van de kasten staan neuzen of ze wat leuks vind terwijl jij je best doet om alles uit het zicht weg te houden. Een knappe jonge blonde vrouw komt even later bovenaan de trap in het zicht. Je kunt haar net zien als je over je schouder kijkt. Jouw schoot is voor haar buiten beeld en sowieso verborgen onder een paar wel geplaatste tijdschriften. Ze dwaalt en beetje rond, gaat wat kasten af langs de andere kant van de muur en lijkt verder geen erg in jou of je vriendin te hebben. Of toch? Jij volgt haar iets te intens misschien. Alsof ze het voelt begint ze je steeds vaker aan te kijken en gooit ze je meer dan een glimlach. Als ze even haar hoofd de andere kant op draait gooi je gauw een blik naar je vriendin en wenk je haar om je even te redden uit deze situatie. Die blonde is te knap, haar blikken te uitdagend, je lul weigert gewoon om slapper te worden, je kunt geen kant op. Je vriendin heeft het door maar is volledig in de grip van haar duiveltje. Ze doet net alsof ze je niet kent en dwaalt verder van je af naar andere kasten verder weg op de zolder terwijl ze veel minder opvallend dan de blondine af en toe een oogje naar jouw kant gooit.

De jonge vrouw heeft een boek gepakt en komt ermee jouw kant op. Haar glimlach staart je direct aan als ze uitdagend in het bankje recht tegenover je gaat zitten. Op het randje zodat ze haar knieën onder het strakke kokerrokje nog netjes bij elkaar kan houden. Haar bloesje is losjes zodat je tussen de knoopjes door en net boven het bovenste het zachte vlees van haar kleine borstjes en haar crème witte cup bh net kunt zien. Ze weet wat ze je laat zien als ze je blik vangt en beantwoord met een verlegen glimlach. Gespeeld vast, want ze kleed zich gewoon veel te uitdagend om geen wilde kat te verstoppen achter al dat lekkers. Dan vallen je ogen pas op het boek wat ze vast heeft, ‘Erotiek in de middag’. Ze houd het expres zo vast dat de titel je wel moet opvallen. En dat doet hij.
“Mooi boek heb je daar”, hoor je jezelf dan in een keer zeggen. Damn, nog contact maken ook, kun je het nog riskanter aanpakken? Je vriendin is verderop gaan staan, uit het zicht van de blondine, net in jouw blikveld achter een grote boekenkast. Je voelt haar ogen prikken, het duiveltje in haar jou in het nauw drijven tot je keihard bloot komt te staan voor dit onbekende meisje. Misschien wel letterlijk. “Leek me wel spannend ja”, zegt ze dan met een verrassend zacht stemmetje terug. “Seks en erotiek zijn altijd fijn om jezelf mee te vermaken toch?”, voegt ze er ook nog eens aan toe. Bijna wil je wat gaan zeggen als je plots voelt hoe de rits van je broek pijn begint te doen aan het dunne velletje van je lul die nog steeds van geen ophouden weet. Damn, wat heeft dat ding vandaag? Staat je vriendin bij de kasten met toverspreuken of zo?
“Ik kan altijd en overal genieten van seks”, rolt er tot je eigen verrassing weer van je lippen. Je weer het zeker, je bent betoverd. De blondine lacht een beetje en kijkt dan even naar het stapeltje tijdschriften op je schoot. “Dat kan ik wel zien”, zegt ze en je voelt jezelf razendsnel plots rood kleuren in je hele gezicht. “Als je jezelf even wil instoppen nu is dat prima hoor.” Ow shit, ze ziet het. “Je vriendin heeft je wel erg heftig verwend daarnet zag ik op de monitor bij de kassa. Wat mij betreft mag ze doorgaan hoor. Als jullie maar oppassen.” Met een glimlach op haar gezicht staat ze op en geeft ze je een knipoog toe. Dan kijkt ze je vriendin direct aan en zegt ze, “ik ben klaar met hem hoor, hij is weer van jou als je verder wil gaan.”

Tien minuten later loop je samen weer verder door de straten van de stad. De blondine bij de kassa gaf jullie nog een extra gratis boekje mee toen jullie het ‘Erotiek in de middag’ boek wat ze nog bij je op tafel legde voordat ze de zolder af liep bij haar afrekenden. ‘Seks in de stad’, een boekje met tips voor vluggertjes tijdens het winkelen. Veel woorden werden er niet gewisseld op dat moment, maar blikken in ondeugende ogen en glimlachen met glinsteringen waren meer dan voldoende.
De straten zijn hier al een stuk voller, de winkels drukker, al die mensen overal en toch voel je zo af en toe nog steeds nagels zachtjes krabben in je nek en soms een hele hand een stevige grip nemen op je speeltje dat zich in wilde paniek verstopt heeft in je broek. Je hunkert naar meer van die verwennerij nu je al twee keer gehaast bijna tot op de rand van een heerlijke explosie bent gebracht. Je had nog even willen kijken in dat boekje dat je gratis kreeg van die blondine, maar je vriendin griste het uit je handen, bladerde er een minuutje in en stopte het toen terug in de draagtas die ze ineens persé zelf wilde dragen. “Komt helemaal goed”, zei ze toen je haar met een na-geilend-hongerige blik aankeek op het moment dat ze het boekje wegstopte.

“Zullen we even wat gaan drinken daar?”, zegt ze even later als ze met haar wijsvinger een kleine, charmant uitziende bistro aanwijst net naast een kleine lingerie winkel. Je ogen plakken even vast aan de mooie setjes die de etalage van het winkeltje vullen, spannende gedachten beginnen snel je hoofd te vullen als je vriendin je snel even afkoelt met een zinnetje, “nee, je krijgt geen blowjob in een paskamer vandaag.” Verdorie, nu leest ze al gedachten ook. De bistro blijkt verrassend mooi ingericht helemaal met een Zuid-Europese uitstraling. Zodra je binnen stapt zie je een tafeltje vrij langs de lange muur en stap je er direct op af. Een klein half rond bankje voor twee of drie op een klein opstapje omgeven door kleine ornamentjes en een beetje uit het zicht onttrokken van de rest van de bezoekers. Samen bestel je wat lekkers om te drinken terwijl je nog even door de menu kaart kijkt om te zien wat ze hier zoals te eten hebben. Voor misschien toch, of voor later.

“Dat was geil spannend he? In die boekwinkel”, zegt je vriendin dan zachtjes in je oor. Haar stem alleen al is weer voldoende om de spanning in je broek weer wat meer te maken. Als ze haar woorden onderstreept door haar hand onder tafel op je been te leggen en verleidelijk langzaam omhoog te schuiven totdat ze je mannelijkheid raakt, is er weer geen houden meer aan. Binnen tellen zit je lul weer ongemakkelijk klem in je broek. Kort adem je diep in en gaan je ogen uit reflex even kort dicht om het beter te voelen. Als je ze weer opent en haar terug aankijkt zie je die gespeelde verlegenheid op haar gezicht staan die net dat duiveltje kan verbergen. Even knijpt ze speels in je harder wordende lul en hoop je dat ze verder gaat, maar dan stopt ze als de ober ineens op je tafeltje af komt met jullie drankjes. Hij heeft vast door waar haar hand zit, maar ze haalt hem daar niet weg. Pas als hij weer wegloopt zeg jij tegen haar, “dat was meer dan spannend. Ik ben benieuwd of je nog meer van plan bent vandaag met me.” Ze antwoord door ook je ballen even een kneepje te geven en dan haar hand weer gauw weg te halen, terug boven tafel om haar drankje te pakken. “Geduld. Misschien heb je nog geluk later. En misschien was dat het wel voor vandaag.” Ze draait haar blik van je af zodat je niet kan zien of ze iets meent van die woorden of dat ze je gewoon gek wil maken. Een plaagkop is het.

Twee uurtjes later loop je al weer een tijdje rond in de stad en heb je samen besloten richting de dierentuin te gaan, even weg van de winkelgekte, naar hopelijk wat meer rust. Je route loop je half op gevoel en een beetje op wat oude bordjes die onderweg af en toe de richting aangeven. Even kijk je om om te zien welke kant je nu op moet als je weer ineens aan je hand wordt mee getrokken een ondergrondse parkeergarage in. Zomaar een kleine waar net vier auto’s staan en een grote Jeep, vast iets enkel voor buurtbewoners. Je vriendin duwt je vooruit tot achter de hoge auto, zet je met je rug tegen de muur en aarzelt geen seconde. Tellen later sta je met je broek halverwege je bovenbenen en je harde lul diep in haar mond. Ze pijpt je wild en trekt je ruw af terwijl ze gehurkt voor je zit. Meters van je vandaan hoor je mensen over straat fietsen en auto’s voorbij komen. Wat als er zo meteen iemand z’n auto komt halen? Haar tong gaat even heel langzaam over je eikel terwijl je voelt hoe je ballen door haar hand stevig worden gepakt. Diep neemt ze je weer in haar mond, gaat haar hoofd vlot op en neer, wordt je gek van de sensaties. Dan laat ze je uit haar mond glijden, kijkt ze je met een geile blik aan en zegt ze, “kom, spuit voor me. Spuit in me. Ik wil je in mijn mond voelen klaarkomen.” Haar hand trekt je stevig af, haar tong draait zachtjes over je eikel, jouw hand ligt op haar hoofd. Je begint te stoten terwijl je haar in haar mondje neukt. Telkens als ze even afstand neemt trekt ze verder, likt ze wilder, kijkt ze je aan en laat ze horen dat je nu mag komen. Nog een keer sluiten haar lippen zich strak om je paal, voel je hoe haar geluid trilt aan je lengte en hoe je orgasme begint te komen. Iets luider dan je zelf zou willen zeg je haar, “ik kom, ik kom” en voel je hoe ze zaad zich een weg naar buiten begint te banen. Vanuit je binnenste, door je hele lengte, het voelt heet, je voelt het pulsen, ze houdt haar mondje stil. Drie keer, vier keer voel je hoe je zaad uit je topje spuit en het de binnenkant van haar wang raakt. Je hand steunt stevig op haar schouders als je alle kracht moet verzamelen om niet om te vallen, zo heftig was je orgasme nu. Langzaam begint ze haar hoofd weer te bewegen, voel je hoe haar tong nog een keer rond je lul draait en zie je hoe ze je aankijkt als je paal druipend haar mondje verlaat. Ze sluit haar lippen en slikt. Dan likt ze verder aan je eikel, maakt ze je helemaal schoon terwijl haar hand nog stevig rond je lul geklemd zit. Als ze gaat staan geeft ze je een geile tongzoen en proef je haar en jezelf tegelijk. “Geduld wordt beloont zie je wel he?”, fluistert ze in je oor als ze langzaam haar grip op je paal loslaat. “Kom, kleed je weer aan dan gaan we lekker door.”

Samen loop je de kleine parking uit, niemand heeft jullie betrapt deze keer, mooi. Op naar de dierentuin. Even verder genieten van het mooie weer en het dromerige gevoel. Denken doen we straks wel weer.

0

Een reactie plaatsen