Verhalen, verslagen, herinneringen.

Onderweg

Leestijd: 9 minuten

Het is enorm druk in de trein die vanuit Dordrecht naar Amsterdam vertrekt als je door de drukke coupés heen loopt op zoek naar een plekje. Achter je, door de smalle paadjes heen, loopt je vriend met wie je samen een dagje op stap gaat in de hoofdstad. Geen bijzondere plannen. Wat wandelen, winkelen, een etentje, gewoon zien samen hoe de wind waait. Ongelooflijk hoe het op een normale doordeweekse dag na de spits toch nog zo druk kan zijn. Het lijkt wel alsof iedereen tegelijk, nu de lockdown voorbij is, z’n vakantiedagen wil opnemen voor een lekker dagje uit. 

De laatste schuifdeur gaat open en je stapt in het laatste kleine halletje waar in een hoekje nog net een klap stoeltje leeg tegen de muur hangt. Drie grote koffers van reizigers die waarschijnlijk in de coupé zitten waar je net doorheen liep, op weg naar Schiphol wellicht, vullen het halve halletje en onttrekken het stoeltje uit het zicht van de andere reizigers achter de schuifdeur. Je kijkt je vriend even aan en maakt aanstalte om om te draaien als hij ineens vlot langs je heen stapt, het stoeltje omlaag doet en erop gaat zitten. Hij doet zijn benen bij elkaar en geeft een kinderachtig klopje met beide handen op zijn knieën om je uit te nodigen daar bij hem te komen zitten. Je glimlacht even, schud je hoofd een beetje en gaat dan op z’n onnozel uitgevoerde aanbod in. Waarom ook niet? De trein is toch vol en even iets raars doen heeft wel wat romantisch. Je billen raken even later zijn benen en je kontje duwt zachtjes in zijn buik als je jezelf even op zijn schoot moet wringen naast de koffers af en tussen hem en het harde kleine deurtje door wat aan de andere kant van de smalle doorgang zit. Echt stil is dit plekje niet, maar het uitzicht is wel bijzonder. Door het raampje aan de achterkant van deze lange trein zie je rails razendsnel tevoorschijn schieten van onder je zitplaats. Af en toe danst er een blaadje wild in de werveling die de trein achter zich meesleept en in de verte zie je telkens auto’s en fietsers weer oversteken als je hun overweg voorbij bent. 

Je zit gedraaid op zijn benen met je rug naar de coupé waar nu zelfs al mensen in het gangpad zijn blijven staan vanwege de drukte. Toch blij dat je nog iets hebt. Zijn ene hand ligt half onder een van je billen, zijn andere op je knie en samen zwijg je even in de typische herrie van de trein. Soms kun je je hoofd af en toe even zacht tegen het zijne houden, even ogen dicht, huid op huid als de trein een momentje minder hard heen en weer schud, maar de meeste tijd zit je gewoon braaf rechtop, samen een beetje te wiebelen op het kleine klapstoeltje. Gedachteloos staar je door het raampje naar het unieke filmpje wat je anders nooit te zien krijgt. De ritmische monotonie houd je even gevangen. In een dromerige trance gaan er minuten voorbij onderweg naar een leuke dag samen in de hoofdstad aan het eind van de rit. 

Ineens voel je hoe een speelse vinger onder je rokje zacht over de stof van je slipje begint te strelen. Precies over het plekje in je broekje waar je clitje zich verstopt. Een golf van elektriciteit overspoelt je lichaam, geeft je haast kippenvel en verrast je waardoor je je adem even vast houd. Kennelijk was die hand al daarvoor over de blote huid van je been omhoog op verkenning gegaan onder de warme stof van je rokje door. Je had zelfs instinctief je benen al iets uit elkaar gedaan, zonder na te denken hopend op die fijne aandacht die je al vaker van die vingers kreeg. Zonder het echt in je op te nemen, verdronken in de sensaties van de rit gaf je die hand toegang tot je intiemste plekje. Maar hier in de trein? In dit krappe halletje? Is dit wel een plek voor dat? Even span je jezelf wat aan, twijfel je over wat je wil, maar dan laat je los en geef je over aan zijn wens om jou te verwennen. Ach waarom ook niet he? Een klein beetje spelen zal niemand in de gaten krijgen.

Even denk je eraan om hem nu aan te kijken, hem te gaan zoenen, je hand in zijn nek te leggen en daarna de snel groeiende bult in zijn broek te verkennen. Maar dan besluit je dat je dat nu eens niet gaat doen. Je wil dat er niks te zien is voor anderen. Mocht er iemand in jullie halletje binnen stappen dan wil dat het spelletje wat nu gaat beginnen onzichtbaar blijft, gewoon door gaat en pas stopt als je klaar bent. Je spreid je benen langzaam iets verder en nodigt de hand uit om een beetje stouter te spelen als je kort even je balans op je billen afwisselt zodat de stof van je slipje zich daardoor een beetje verplaatst over je heuveltje. De vingers van de hand blijven je zachtjes plagen, eigenlijk veel te zacht. Je wil al snel meer, harder, sneller, je wil nu. Je mondje gaat een beetje open om dieper te kunnen ademen. Je oogjes gaan langzaam dicht en weer open als de extase langzaam je hele lichaam begint op te warmen. Je minnaar ziet het effect van zijn spel, hij ziet je borsten steeds strakker bollen in je jurkje en je tepeltjes het gevecht aangaan met de stof om zich trots te laten zien aan hem. Zijn vingers duwen de stof wat harder, steviger tegen je clitje wat al groter is geworden en zacht kloppend om nog meer aandacht begint te smeken. Zijn vingers zoeken naar de beste plek op de dunne stof terwijl zijn ogen je lichaam betasten, op zoek naar signalen of hij op de juiste route blijft. Even zit hij er net naast, mist zijn vinger net het doel en ziet hij haast een pruillipje op je gezichtje verschijnen. Dan raakt hij je weer precies, valt je mondje wat verder open, prikken je tepeltjes weer harder in de stof en kun je een kreuntje niet langer inhouden. 

Dan wordt hij nog moediger en trekt hij plots je slipje opzij. Je nietsvermoedende kutje voelt ineens de frisse buitenlucht en dan pas heb je zelf in de gaten hoe nat je daar bent geworden. Druppeltjes vocht zoeken een weg naar beneden, langs je liezen, tot op je billen. Zijn vingers aarzelen geen seconde en glijden vlot tussen je lippen door diep je nu instemmende kutje binnen. Zijn pink en wijsvinger blijven buiten. Een duwt dicht bij je kleine spiertje, de ander zit strak naast je lipje terwijl middel-en ringvinger diep in je lichaam doordringen. Zo diep dat ze je diepste plekje bij de eerste stoot heerlijk vinden. Even denk je dat het daarbij blijft, dat hij enkel in je wil zijn, zijn vingers stil daar houden en je in zijn stevige grip houden, maar dan begint hij ruw te stoten, hard en wild, in en uit. Zijn duim schuift ruw over je bijna teleurgestelde clitje. Het wilde eerst aan de beurt zijn en lang zijn aandacht enkel voor zich houden. 

Dit is eigenlijk de perfecte houding voor deze wilde verwen beurt. Hij houdt je stevig vast met zijn beide handen, jij vind je evenwicht op z’n beide benen, zijn pols kan omlaag tussen zijn benen om de perfecte hoek te maken zodat z’n hand kracht kan zetten om je gek te maken. En gek maken dat doet hij. Oh kon je nu al je kleding maar uitgooien, hier midden in dat kleine halletje. Je zou gespreid gaan staan zodat hij je kon vernielen met zijn vingers. Je zou een been op het klapstoeltje zetten, hem smeken onder je te komen, zodat zijn vingers daar mochten blijven waar ze nu waren, diep in je kutje. Zijn tong en lippen moesten je clitje keihard zuigen en dol maken. Een van je handen zou stevig een borstje vastnemen terwijl je andere hand zijn hoofd stevig tegen je lijfje aan zou drukken. Mensen mochten je zien, gewoon voorbij lopen als ze dat wilden of jullie seks blijven bewonderen terwijl de trein wild blijft schudden en zou meehelpen om je gek te maken. Keiharde seks in een lawaaierige bewegende trein, vol in het zicht van iedereen. Je zou willen dat hij je zo liet klaarkomen, hier ter plekke, nu. Zodat je hem, je benen en alles onder je, drijfnat zou maken met je wilde ongeremde liefdesvocht. 

Plots, onverwachts, voel je een laatste harde schok en dan staat de trein ineens helemaal stil. Je schrikt op, kijkt uit het raampje en ziet dat je stilstaat midden in een station. Perrons aan beide kanten, reizigers in de tientallen. Verstopt onder je rokje, uit het zicht, zitten zijn vingers zitten nog steeds diep in je. Het helemaal naakt zijn was een wilde fantasie die even super echt leek toen je je ogen kort dicht had. De eerste mensen stappen al door het schuifdeurtje vanuit de coupé jullie kleine halletje in. Hij kan je nu onmogelijk loslaten en zijn hand daar weghalen waar jij hem juist nu zo lekker voelt. Dat is ook helemaal niet wat hij op dit moment wil merk je al snel. Hij houd zijn hand doodstil in je kutje wat van intense spanning verschrikt begint te knijpen. Het raampje is gelukkig klein, niet goed doorzichtig, vol met zand en vuil en zit gewoon te hoog. Dus daarlangs ziet niemand iets van jullie spel. Met je rug zit je naar het halletje, niemand kan van daaruit zien hoe zijn arm verdwijnt onder je rokje. Ze zien enkel een koppeltje wat samen een momentje knuffelt op een klapstoeltje in een te volle trein. Het lijkt wel alsof de halve trein nu eerst leegloopt en dan zo vervangen gaat worden door misschien nog meer mensen die nu buiten op het perron staan te wachten. Hopelijk blijft er zo meteen niemand bij jullie in het halletje staan. Want je wil meer, zijn vingers voelen heerlijk. Jullie zouden kunnen opstaan en dan een lekkere zit plek gaan zoeken in de coupé voor de rest van jullie reis, maar dan stopt het spel. Nee het is juist zo heerlijk, je wil dat het doorgaat. Stil blijf je zitten terwijl mensen in tientallen een voor een dicht achter jullie langs lopen. 

Ineens begint hij zijn vingers wild te bewegen, niet zijn hele arm, maar enkel zijn vingers. Niemand kan zien wat hij doet. Enkel jij voelt het super intens. Geschrokken kijk je hem direct aan, valt je mondje open, slaat je adem vast en twijfel je even om nee te zeggen en hem te gebieden om daarmee te stoppen. Maar tegelijk overvalt de geilheid van het moment je als je het duiveltje in zijn ogen ziet genieten. Hij weet dat dit je gek maakt, hij voelt je kutje knijpen buiten jouw eigen controle, zijn vingers worden natter en natter. Je staart hem aan, je mondje zegt “ja, ja, ga door”, zonder geluid. Mensen beginnen in te stappen, je hoort ze samen kletsen, iedereen laat jou en hem doen zonder te kijken of iets in de gaten te hebben. Je spant je rug, zet je voorhoofd tegen het zijne. Mensen moeten wel blind zijn als ze niet zien wat hier gebeurt, maar het kan je niks schelen, je wil nu door, je wil je climax, je zit midden in de rush. 

De laatsten stappen in, lopen door naar de coupé, het schuifdeurtje gaat weer dicht. Zijn vingers schieten uit je kutje, kletsnat wrijven ze even wild over je pulserende clitje, een kreetje ontsnapt hoorbaar uit je mondje. De buitendeur gaat sissend dicht, het halletje is nu helemaal van jullie terwijl hij wild je knopje blijft verwennen. Je ogen rollen in hun kassen, je nagels boren zich in zijn rug, hij gaat door zonder te remmen. De trein begint langzaam weer te rijden terwijl jij je orgasme voelt opkomen. Maar je geeft het geen kans. Je spant je benen aan maar houd ze gespreid. Hij mag, nee hij moet zijn vrij spel blijven inzetten om jou nu te dienen. De trein rijd plots over een ongelijke wissel, bijna verlies je je evenwicht en grijpt hij je met zijn volle hand stevig aan je kutje vast zodat je daar blijft waar hij je hebben wil. Natte vingers schieten even naar achteren, vliegen over je strakke kontje, duwen kort even tegen het kleine spiertje, nee, nee, dat toch niet? Maar snel voel je de twee vingers weer diep in je. Hij gaat wild tekeer. Zijn hele arm zet hij in, je rokje schuift omhoog, je benen zijn al bloot. Je kijkt even naar wat hij doet en ziet dat alles nog net buiten beeld blijft, net verborgen voor de buitenwereld. Snel wordt je gek van de sensaties, zijn vingers diep in je, zijn duim over je clit, zijn andere arm om je middeltje heen, zijn warme adem in je hals. Je voelt het schudden van de trein, je hoort het lawaait van alles om je heen, je laat alles los. Je roept naar hem “ja, ja, jaahh, ik kom, ik kom” en je voelt hoe een machtig orgasme je wild begint te overdonderen. Golf na golf komt over je heen terwijl hij geen tel lijkt te willen stoppen en je stevig doorneukt met zijn vingers. Tien tellen, twintig, maar dan wordt het teveel. Je kunt niet anders dan je benen stevig bij elkaar te knijpen en zijn hand te blokkeren, alles moet stoppen, je kunt niet meer. Alles is veel te gevoelig nu.

Alles om je heen lijkt even te verdwijnen, het geluid van de trein, het schudden, de drukte in de coupé achter je, enkel de heerlijke roes van je gigantische orgasme vult je hele lichaam. Zijn hand nu stil tussen je benen, twee vingers die de laatste pulsen van je kutje nog zullen voelen. Je laat je grip op zijn lichaam, waar je je beide armen omheen moest slaan om niet van zijn knieën af te schuiven, langzaam losser worden. Met moeite open je je ogen en zie je de tevreden duivel in de zijne nog een beetje grijnzen. “Ow fuck”, is alles wat je kunt uitbrengen. Hij antwoord je met een rustige glimlach. Blij dat hij je dit spannende mini avontuurtje heeft kunnen geven. 

Een paar minuten gaan voorbij als je eindelijk langzaam je klemmende benen weer durft te ontspannen. Hij weet wat hij hoort te doen en haalt langzaam zijn vingers uit je lichaam zonder je verder te plagen. Je slipje doet hij weer terug op de juiste plaats, alles veilig beschermd achter de mooie gladde stof.  Je rokje volgt zijn hand tot aan je knieën en een tel later lijkt het alsof er helemaal niks gebeurd is. Buiten de dromerig ontspannen blik op je mooie gezichtje, de weken knieën die je lopen nog even zullen bemoeilijken en zijn opdrogende hand is er geen enkel bewijs van dit heerlijke avontuur. Samen blijf je stil en hang je heerlijk tegen hem aan tot aan je uiteindelijke bestemming. Dan ga je samen met hem staan, verlaat je het balkonnetje van de trein en verdwijn je in de drukte op het perron op zoek naar nog meer verrassingen in de dag die nog voor je ligt. Denken doen we straks wel weer. Eerst lekker lang nagenieten van dit dromerige gevoel. 

0

Een reactie plaatsen