Verhalen, verslagen, herinneringen.

Vakantie : Deel 1 ?

Leestijd: 54 minuten

Het is laat in de middag als Stev de laatste afslag neemt onderweg naar het huisje wat hij en Niene mogen lenen van hun vrienden Marc en Lize. Een uurtje of tien zijn ze onderweg geweest vanuit Nederland om hier op het platteland van Tsjechië in een nietsbetekenend klein dorpje hun plekje voor de komende twee weken te bereiken. Hun vrienden hebben dit huis al heel wat jaren terug gekocht en volledig vernieuwd om er met z’n tweetjes een paar keer per jaar naartoe op vakantie te kunnen. Om er in de toekomst misschien zelfs te gaan wonen als ze rust om zich heen willen hebben zoals die in Nederland al lang niet meer bestaat. Ze vertelden al meer dan eens aan Stev en Niene hoe stil het hier bijna altijd is en hoe de donkere nachten ontelbaar veel sterren laten zien. Hoe je in de ochtenden en avonden een prachtig uitzicht hebt over de bergen en de natuur om je heen. Hoe je op die tijden uren kan gaan wandelen en urenlang nauwelijks iemand tegenkomt.

Een weekje mogen ze het huisje helemaal voor zich alleen hebben. Dan komen hun vrienden hier ook naartoe en zijn ze hier een weekje met z’n vieren voordat ze weer terug op de lange rit naar huis gaan. De laatste paar kilometers van de rit gaan enkel bergop vanuit de doorgaande weg in het dal die als een ketting tientallen kleine dorpjes aaneen rijgt. Aan het einde van de weg omhoog ligt het kleine gehuchtje waar ze moeten zijn. En net aan het begin daarvan het mooie huisje met uitzicht naar het zuiden over akkers die tegen berghellingen plakken en kleine stukken bos die de onbewerkbare stukken daartussen vullen. 
Stev heeft er meer dan zin in. De laatste weken waren voor hem en Niene best wel druk geweest en nu even een weekje of twee nauwelijks mensen om je heen hebben leek hem en hen beiden eigenlijk super geweldig. Even tijd om wat te wandelen, een boek te lezen of om gewoon wat samen te zijn voelde voor hen beiden zo fantastisch dat ze geen seconde hadden hoeven overleggen toen Marc en Lize het voorstel deden.

“Er is iemand in de tuin Stev”, zegt Niene als ze het huis al ziet op de laatste paar honderd meter van de reis. “Dat is waarschijnlijk Pave”, antwoord Stev meteen. “Marc had toch verteld dat ze iemand hier uit de buurt hadden ingehuurd om door het jaar heen alles mooi te verzorgen!”  
Niene is verrast door de man die ze volop aan het werk zien in de tuin. Meer dan aangenaam verrast eigenlijk. Zijn mooi gespierde licht gebruinde ontblote bovenlichaam glimt van het zweet als ze ziet hoe hij met een flinke houweel iets aan het doen is aan het eind van de tuin. Als Stev de auto de oprit in rijdt grapt hij even naar Niene als hij ziet hoe haar blik gefixeerd zit, “niet te hard kwijlen nu hè. Dat staat je niet.” Niene geeft hem een por in z’n zij en kijkt lekker door. De man heeft hen helemaal niet in de gaten en werkt flink door zonder op te kijken. 

Het is een aangenaam warme zomerdag als de auto tot stilstand komt en ze samen uitstappen na de haast slopend lange rit. Stev loopt direct al naar de kofferbak om die open te doen, de eerste spullen eruit te pakken en die eerst even naast de auto te zetten. Marc had wat dingen meegegeven voor aan het huis en in de tuin die met gemak nog naast hun twee middelgrote koffers in de auto pasten. 

“Ik ga even hallo zeggen”, zegt Niene als ze al begint te lopen in de richting van de tuin waar de onbekende aan het werk is. “Pave heet hij toch hè?”, vraagt ze nog gauw zonder eigenlijk het antwoord van Stev nog af te wachten. Vanaf de oprit loopt de tuin af naar beneden en legt ze de eerste metertjes haast enthousiast huppelend af voordat ze zich wat inhoudt en besluit om wat langzamer te lopen. Niet zonder dat het korte momentje aan de ogen van Stev ontgaan is. Hij kent z’n meisje meer dan goed en herkent het als ze haar dierlijke nieuwsgierigheid eventjes niet meer onder een laagje braaf gedrag kan verbergen. Kort grinnikt hij als hij haar van huppelen naar sierlijk heupwiegend lopen ziet wisselen en draait hij zich weer om verder te gaan met uitladen. 
Van dichtbij is deze Pave pas echt een genot om naar te kijken, denkt Niene in zichzelf als ze de laatste meters loopt naar waar hij bezig is. Hij is met de houweel een brede gleuf aan het hakken in wat hier vast door moet gaan voor grond. Zijn hele blote bovenlijf glimt van z’n zweet en valt zelfs in vele druppeltjes van zijn gezicht. Stev is ook wel knap, maar deze man is een jaartje of tien jonger minstens vliegt er door haar gedachten. Foei Niene, gedraag je.  

“Hallo”, zegt ze zodra hij even stopt met hakken. Te moe om echt te schrikken draait hij om en ziet hij voor zich Een slanke jonge vrouw staan in een luchtig zomerjurkje. “Ik ben Niene. Jij bent Pave?” Ze ziet hem even verbaasd kijken terwijl hij nog uithijgt van het zware werk. Is hij verbaasd over haar of iets anders? “Ah, jullie zijn Niene en Stev? Mijn oom Pave zei al dat jullie vandaag zouden komen. Jullie zijn vroeger dan ik had verwacht. Sorry”, geeft hij Niene dan vlot als antwoord. Niene’s beurt om verbaasd te kijken nu. “Ik ben Jarne”, voegt hij snel toe als hij doorheeft waar haar verbazing vandaan komt. “Mijn oom is te oud voor dit zware werk en hij dacht dat ik wel wat beweging kon gebruiken. Een gleuf van twintig meter hakken zodat Marc en Lize volgende week hun haagje kunnen planten.” Niene’s glimlach wordt merkbaar groter als hij zo vlot uitlegt waarom hij hier is en wat hij doet. “Waarom zei je sorry?”, vraagt ze hem dan terwijl ze haar hoofd een beetje schuin draait en probeert haar ogen van zijn glimmende gespierde borst en armen af te houden. “Ehh, omdat ik mijn nette kleding in het huisje heb liggen en van plan was om hier even snel te douchen en om te kleden voordat jullie kwamen. Dan kan ik van hieruit direct naar het feestje bij m’n vrienden vanavond.” Het enige wat Niene hoort is het woord douchen. Zich dat heerlijke lichaam onder de waterstraal in hun huisje voorstellen is voldoende om haar even te doen dromen. “Ik had jullie pas over drie of vier uurtjes verwacht. Tijd genoeg voor mij om nog twee uurtjes door te gaan met hakken en dan toch nog alles netjes achter te laten.”

Jarne begint aanstalte te maken om richting het huisje te gaan lopen en direct te stoppen met het werk. Maar Niene stopt hem snel en zegt, “oh ga rustig door met je plannen hoor. Ons loop je niet in de pad.” Jarne kijkt haar aan en zegt terug, “maar dan moet ik nu al wel weg om weer naar huis te gaan en daar te douchen. Anders ben ik niet op tijd bij mijn vrienden.” “Woon je zo ver hier vandaan dan?”, vraagt ze hem. “Nee, maar een half uurtje eigenlijk. Maar mijn vrienden wonen van hieruit de andere kant op. Hier douchen en dan doorrijden leek me logisch. Maar ik wil jullie gewoon niet tot last zijn”, zegt hij en hij begint weer te lopen. “Niks daarvan”, zegt Niene, “doe gewoon wat je van plan was. Inclusief het douchen.” “Weet je het zeker? Vindt .. Stev dat ook ok?”, is zijn vraag weer. “Ja hoor. Stev vindt dat prima”, antwoord ze op haar beurt en ze draait nu zelf terug om om naar Stev te gaan lopen en hem mee te gaan helpen met uitladen.

“En? Kennis gemaakt met Pave?”, vraagt Stev als hij net de laatste koffer pakt om die het huis in te gaan brengen. “Dit is Jarne”, zegt Niene, “hij blijft nog om te douchen.” Stev blijft even verbaasd stil staan en kijkt haar vragend aan. “Euhh, ik bedoel, ehh, dit is Jarne, Pave is zijn oom. Het werk is te zwaar voor zijn oom.” Ze klimt gelijk de auto in om voorover op de achterbank de koelbox achter de bestuurderstoel uit te kunnen pakken. Haar kontje blijft heel even het enige deel van haar wat Stev nog kan zien als ze een minuutje gebruikt om het ding uit de auto te krijgen. Hij zou zweren dat ze het met opzet deed om hem aan wat anders te laten denken dan aan haar gestuntel met woorden. “Ik bedoel van dat douchen?”, vraagt Stev dan. Met een blik alsof ze zich betrapt voelt begint ze met haar ogen die van Stev ontwijkend het verhaal uit te leggen, “Wij zijn te vroeg gekomen zei Jarne. Hij gaat vanavond naar vrienden en wilde nog hier douchen voordat hij daarna direct van hieruit daar naartoe gaat. Anders moet hij een uur extra rijden heen en weer naar huis. Ik heb hem gezegd dat jij dat ok vindt.” “Ik …”,begint Stev te zeggen en hij kijk even naar haar rode wangen. Zou dat van de warmte zijn of het bukken? Of bloost ze nu? “Ik ben daar natuurlijk ok mee hoor.” Op dat moment kijkt hij even naar Jarne verderop in de tuin en zwaait hij even terug met een knikje als hij hem even kort ook hun kant op ziet kijken. Direct daarna gaat hij met Niene samen verder met uitladen.

Een uurtje later staat Niene geamuseerd vanaf de veranda voor het huis te kijken naar Stev en Jarne die samen in de tuin aan het werk zijn. Stev ging op zijn beurt na het uitladen ook even kennismaken en kwam een paar minuten later terug om zich ook even in wat werkkleding te schieten en mee te gaan helpen met het werk. De kapot gehakte grond moet worden afgevoerd met een oude kruiwagen en achter het huis op een bergje worden gedumpt. Mooi werk voor Stev zodat Jarne zich verder kan gooien op het zware werk met de houweel. Heel even probeerde Stev dat hakken ook, maar al snel besloten de mannen samen dat de grond niet echt onder de indruk was van Stev’s pogingen. Werken met zo’n ding lijkt simpel maar is het zeer zeker helemaal niet. 

Als het bijna tijd is voor Jarne om te stoppen brengt Niene de mannen samen even een heerlijk frisse limonade die ze vlot in de keuken had gemaakt. Een kan water, ijsklontjes, wat limoensap en een paar schijfjes sinaasappel om de dorst te lessen op een warme dag na keiharde inspanning.  Van dichtbij bevalt het uitzicht haar al net zo goed als vanaf de veranda. De bergen, de dorpjes in de verte, maar vooral die twee heerlijke bezweten sterke mannenlichamen zo binnen reikwijdte, hmmm, haar fantasie heeft niet veel nodig om op gang te komen vandaag. 

“Ik ga nu even douchen en omkleden. Dan ben ik nog mooi op tijd”, zegt Jarne nadat hij z’n glas in een veel te grote teug in een keer leeg gedronken heeft. Hij loopt eerst naar het schuurtje naast het huis om daar het gereedschap wat hij vast heeft op te bergen en verdwijnt even later door de openstaande voordeur naar binnen het huis in. “Knap gebouwd hè!”, zegt Stev met een kleine grijns op zijn gezicht als hij ziet hoe Niene Jarne het hele pad naar binnen volgt. “Hè wat?”, stamelt ze een beetje, “ow, ehh, ja, ja, knap gebouwd inderdaad.”  
“Ik ga nog even door met het werk hier”, zegt Stev en hij gaat verder met het graafwerk. Niene pakt de lege glazen en de kan mee en loopt terug naar het huis. Zodra ze binnen stapt hoort ze aan het einde van de gang de douche al aan staan en ziet ze door de openstaande badkamer deur de vuile werkkleding van Jarne op de grond liggen. Maar de douche zelf en Jarne kan ze net niet zien. 

Snel verdwijnt ze dan maar door de keukendeur links om daar nog wat verder te gaan met het inruimen van de kastjes en de tafel alvast gereed te zetten voor een simpele avondmaaltijd. Na de lange rit heeft ze echt even geen zin om al gelijk iets ingewikkelds in elkaar te gaan sleutelen. Stev is meestal ook prima tevreden met een beetje salade of wat brood na zo’n lange reis. Of ze eten nog wat restjes op van de lunch en de snacks die ze onderweg hierheen gegeten hebben. Van die gigantische broodjes die ze rond de middag in het tankstation kochten is zeker nog voor ieder de helft over.

Een paar minuten later stapt ze net de keuken uit om door de gang heen te lopen naar de woonkamer als Jarne net de badkamer uitgelopen komt met enkel een kleine handdoek rond zijn middel. Z’n blote benen zien er heerlijk sterk uit denkt Niene als hij haar kant op komt gelopen en een spoor van natte voetafdrukken achter zich laat. “Sorry”, zegt Jarne als hij dicht bij haar even stopt, “ik heb mijn schone kleding hier naast de voordeur op de stoel laten liggen.” Het lijkt Niene even alsof hij expres dicht langs haar rijkt om de kleren op de stoel naast haar te pakken. Uit reflex doet ze even haar ogen dicht om de geur van z’n heerlijke badschuim extra goed te kunnen ruiken en stiekem hoopt ze een beetje dat hij zich niet zal inhouden om … . Maar dan merkt ze dat Jarne alweer gelijk terug loopt richting de badkamer met zijn kleding in z’n handen. Hij sluit de deur niet als hij in de badkamer de kleding even op een kastje legt en dan met zijn rug naar Niene toe zijn handdoekje losmaakt. Haar ogen genieten van de sterke billen die ze nu zo bloot voor zich ziet. Hij staat geheel naakt binnen handbereik. Ze hoeft enkel maar vijf meter te lopen en al dat lekkers … Verdorie Niene, denkt ze dan. Je weet helemaal niet of hij dat wel wil. Alsof hij haar gedachten heeft gehoord pakt hij net een overhemd van de stapel met kleding en kijkt even over zijn schouder naar Niene als hij het begint aan te trekken. Een kleine onschuldige glimlach komt op zijn gezicht als hij de knoopjes een voor een dicht doet en het oogcontact iets langer aanhoudt. Niene’s ogen vangen net een glimp op van zijn naaktheid die nog net onder het overhemd uitsteekt als hij toch ietwat gedraaid staat om haar aan te kijken. Even vraagt ze zich af of dat per abuis gaat, Of dat hij het zich niet beseft. Of misschien doet hij het expres. Stev zou dat doen. Expres. Eerst zijn overhemd aan doen en dan pas zijn onderbroek. Gewoon om uit te dagen. Jarne draait zich weer om en begint dan de rest aan te doen terwijl hij weet dat Niene nog even naar hem staat te staren. Even maar, want dan breekt ze zich los uit de hypnose en loopt ze door naar de woonkamer om daar te gaan doen wat ze van plan was. Als ze nog weet wat dat was. 

Even later staat Jarne met een glimlach in de deuropening van de woonkamer en zegt hij, “ik heb mijn werk nog niet af buiten, is het goed als ik de komende dagen nog een paar uurtjes terug kom?” Niene voelt een kleine opluchting in haar binnenste als ze die woorden hoort. Een stukje van haar was bang dat ze deze heerlijke verschijning misschien nooit meer zou zien. En dan nu horen dat hij weer terug wil komen. Zou hij dat speciaal doen voor haar misschien? “Ja hoor, dat is prima”, klinkt dan de stem van Stev vanaf de veranda. Hij was net gestopt met zijn werkje buiten en kon net Jarne’s vraag horen. Hij had prima door dat de vraag aan zijn meisje werd gesteld en dat ze meer dan graag ja wilde zeggen. Maar ook dat ze zou aarzelen omdat ze niet wist wat hij ervan zou vinden. Stev weet maar al te goed wat voor uitwerking het stoere lichaam van Jarne op haar heeft. “Welke dagen wil je komen? Want misschien zijn wij dan net niet in het huis”, zegt hij erachteraan. Hij beseft nu maar al te goed dat Niene nu van binnen hard en stilletjes een nee roept. Ze past hun plannen wel aan om ervoor te zorgen dat ze in het huis zijn als hij komt. “Ehh, overmorgen en de dag erna. En misschien ook de dag daarna. Hangt ervan af hoe snel het opschiet. Je weet maar nooit hier met de grond”, antwoord Jarne. “Prima”, zegt Stev dan, “kom je in de ochtend? Dan kun je lekker bij ons lunchen.” Jarne kijkt even naar Niene en dan weer terug naar Stev en pakt zijn telefoon uit z’n broekzak. “Ik weet nog niet zeker hoe laat ik kan, maar geef me anders even je nummer, dan stuur ik je een appje morgen. Dan weet ik beter hoe laat ik kan komen.”  Even later stapt Jarne zijn auto in en rijd hij weg terwijl Niene en Stev hem nog kort uitzwaaien vanaf de veranda voor het huis. “He jammer”, zegt Niene, “nu heb ik zijn nummer niet.” 

Samen gaan ze gelijk naar de keuken om daar even wat te eten te pakken en dat buiten op twee stoeltjes op de veranda op hun gemak op te maken. De stukken van de broodjes die over waren van vanmiddag smaken nog prima. Wat fruit uit een meegebracht blik erbij als toetje maakt dat ze genoeg hebben voor vandaag. Morgen doen ze wel echte inkopen in een dorpje verderop. 
De avonden zijn lekker lang licht in deze tijd van het jaar. En zeker met het weer zoals het nu is, bijna geen wind, geen wolken en een heerlijk temperatuurtje, is het prima genieten. Langzaam zien ze de zon steeds lager naar de horizon kruipen en genieten ze van de stilte en het uitzicht van dit kleine plekje op het platteland.

“Ik ben er moe van”, zegt Stev als het eten en het bijpassende biertje lekker naar binnen zijn gegleden. “Ik ga nog even douchen en dan ploffen we lekker op de bank. Ok?” “Prima plan”, zegt Niene. “Weet je wat. Ik stap lekker mee in de douche. Dan was ik je wel.”

Stev is eigenlijk net zo knap als die Jarne denkt Niene in zichzelf. Hoogstens een beetje minder gespierd en een paar jaartjes meer op de teller met hier en daar al wat grijze haren. Maar zo in z’n blootje ziet hij er prima uit. Het water is heerlijk warm en vult de kleine douche lekker snel met een dichte mis van stoom als Stev zich begint te wassen. Niene merkt dat hij gewoon te moe is van de lange dag autorijden en nog even dat harde werk in de tuin want veel aandacht geeft hij niet aan haar. Terwijl hij meestal wel zin heeft om te spelen als ze samen in de douche stappen thuis. Zachtjes legt ze haar hand op zijn schouder en draait ze zich naar hem toe om dan haar beide armen om hem heen te slaan en haar lichaam tegen het zijne te drukken. Ze is een stukje kleiner dan Stev, heeft een slank postuur, volle borsten die precies de juiste grote hebben voor haar lichaam en lange blonde haren die zo nat door het water donkerder lijken dan daarvoor in de zon. Stev neemt haar vast en geeft haar een heerlijke korte tongzoen terwijl het water over hun lichamen spettert. Niene voelt een klein duwtje tegen haar buik van Stev’s mannelijkheid dat zich met hun omhelzing wil komen bemoeien. Een kleine oprisping maar want Stev zelf is nog te moe om hier in de douche een grootse seksscène uit te kunnen voeren en weet vast zelf ook niet wat zijn lichaam daar beneden doet.

Niene merkt dat ze ook meer moe is dan ze eerst dacht en al uitkijkt naar het momentje samen liggen op de bank. Dat zal door het warme water komen denkt ze. M’n hele lichaam ontspant heerlijk hier bij Stev samen. Goh, die Jarne mocht er ook wel zijn. Hij stond daarstraks hier in de douche net zo naakt als Stev en ik nu zijn. Haar fantasie gaat even wat harder als ze zelf had verwacht als ze aan zijn billen en sterke armen denkt. En aan die kleine blik die ze kon vangen van zijn lul. Zou hij ….? Langzaam laat ze zich dan toch door haar knieën zakken tot haar hoofd gelijk is met de heupen van Stev. Stev had net weer wat shampoo gepakt om zijn haren te wassen en denkt dat Niene hem wil gaan wassen als hij plots voelt hoe zijn half slappe lul tussen haar lippen door haar mond in gezogen wordt. Niene begint hem zomaar een beetje even heerlijk te pijpen terwijl haar handen zachtjes met zijn ballen beginnen te spelen. Zijn lul veranderd ondanks zijn vermoeidheid weer geleidelijk in een stevige harde paal gereed voor meer. Niene’s blauwe ogen kijken hem even aan als hij tussen de shampoo door even naar beneden kijkt om te genieten van het uitzicht. Zodra ze oogcontact hebben glimlacht ze even, laat ze zijn lul uit haar mond schieten, en likt ze uitdagend even aan zijn eikel. Stev voelt dat hij keihard wordt maar tegelijk toch te moe is voor een uitgebreid en lang momentje hier in de badkamer. Een minuutje geniet hij nog van haar aandacht, dan bukt hij voorover, pakt hij haar armen om haar te laten staan en draait hij haar om onder de waterstraal. Met een hand pakt hij haar heup vast. Niene weet wat hij wil en gaat voorover gebukt staan met haar beide handen tegen de muur van de douche. Stev gebruikt zijn andere hand om het topje van zijn eikel langzaam tussen de lipjes van Niene door te sturen. Zodra hij in haar is pakt hij met zijn andere hand haar andere heup vast en begint hij aan een langzame opbouw van diep in- en uitglijden met steeds sneller wordende stoten. Niene laat met haar lekkerste geluiden horen dat dit precies is wat ze nu wil. Snelle simpele seks. Een vluggertje onder het warme water. Ze probeert Stev aan te kijken als ze met een hand zijn pols vastpakt en hem met een seks stem zegt dat hij ruw moet doorgaan en snel en hard diep in haar kutje moet klaarkomen. Stev heeft haar in een stevige grip en trekt haar ruw heen en weer over zijn harde paal en voelt na tellen al hoe zijn orgasme begint op te komen. Even later voelt Niene hoe hij zijn benen aan begint te spannen en nog een paar onregelmatige stoten diep in haar lichaam maakt voordat hij stil blijft staan en met een enkele harde kreun aangeeft dat hij klaarkomt. Heerlijk vindt ze dat. Hem zo kunnen laten komen, sneller dan hij zelf zou willen misschien, het zo lekker zelf voelen, ook zonder eigen orgasme is dat meer dan geweldig.

Een uurtje later liggen ze samen te slapen op de bank voor de tv. Gehuld in niets meer dan twee grote badlakens en een handdoek om de haren van Niene.


De volgende ochtend, na lekker uitgeslapen te zijn en een heerlijke brunch aan de kleine keukentafel samen te hebben gedaan, stappen ze de auto weer in om een paar kilometer verder op in een iets groter dorpje de eerste boodschappen te gaan halen voor de komende twee weken. Het weer is weer net als de vorige dagen prachtig warm en beiden zijn ze gekleed in gemakkelijke luchtige zomerkleding. Vandaag staat enkel het boodschappen doen als taakje op de planning en willen ze de rest van de dag lekker niks doen. Hoogstens een kleine wandeling maken in de buurt van het huisje, maar verder gewoon lekker ontspannen en misschien een boek verder lezen. Of wie weet gewoon een bord of kaartspelletje doen samen. Thuis komt er dat nooit van, maar hier moet dat toch zeker wel even kunnen.

“Ding ding” laat Stev’s telefoon onderweg onverwachts horen. Het geluidje van een binnenkomend appje. Zijn korte broek die hij vanochtend aantrok had iets krappere zakken dan hij gewend was dus zijn telefoon ligt tussen zijn benen op de stoel zoals hij vaker doet. “Hmm, misschien is dat een appje van Jarne”, zegt Stev dan. “Hij zou vandaag een berichtje laten hoe laat hij morgen wil komen he?” De naam van Jarne horen is voor Niene meer dan genoeg om met een vlotte beweging de telefoon tussen Stev’s benen uit te graaien en te openen. “Ja, het is Jarne”, zegt ze iets enthousiaster dan ze zelf eigenlijk wilde. “Oww. Hij kan morgen pas in de middag komen zegt hij. Rond twee uur.” Stev grinnikt een beetje als hij hoort hoe de woordjes van de nieuwe vriend gelijk een uitwerking hebben op Niene. “App hem maar terug dat hij welkom is om bij ons te blijven avondeten. Weet je wat, we maken er een barbecue van. Zeg hem dat maar.” Niene hoeft geen moment na te denken en begint gelijk op het kleine schermpje te tikken. Even later klapt ze de telefoon dicht en hoort Stev het geluidje van een binnenkomend appje op Niene’s telefoon. Als ze er niet op reageert zegt Stev, “moet je niet even kijken wie je appt?” “Nee hoor”, antwoord ze gelijk, “ik heb er een groepsgesprekje van gemaakt. Dan heb ik zijn nummer ook gelijk.” “En hij het jouwe”, voegt Stev gevat toe.

Sinds hun ‘ontdekking’ en het avontuur dat ze met Lisa en Barn een paar maanden terug begonnen waren ze veel meer open geworden in hun ideeën over intiem zijn met anderen. Oh ze hadden er daarvoor ook wel eens over gepraat, maar sinds die eerste nacht waren het in hun beide hoofden meer dat vage fantasieën geworden. Het werden mogelijkheden en vrijheden die ze samen wilden beleven en ook elkaar meer dan gunden.  

“Je vindt hem wel erg leuk he?”, vraagt Stev aan Niene. “Uhu”, is haar erg korte antwoord terwijl ze in gedachten verstrooid het autoraampje uitstaart. Stev vindt het leuk om te plagen en tegelijk tegen de vrees voor het onbekende aan te duwen om mensen zover te krijgen dat ze de moed in handen nemen om nieuwe ontdekkingen te doen. Met zijn vrienden graag, maar vooral met Niene kan hij het niet laten om haar voorbij haar verlegen glimlachje te trekken. En Niene is eigenlijk al net zo. Al pakt ze het wat voorzichtiger aan dan Stev. Als ze de kans grijpt dan weet ze ook heel goed hoe ze taboes doorbreken kan. En hoe ze in het diepe durft te springen als ze daar gewoon zin in heeft. Het was die ene nacht een perfect samenspel geweest van Lisa en haarzelf om zonder woorden die sprong te nemen en hun handen verrassend diep in de broeken van elkaars partners te stoppen. Wat er toen gebeurde was in een woord gewoon magisch.

“Dus wat zou je doen als je hem even alleen voor jezelf had?”, vraagt Stev dan. “Ik denk zo ongeveer hetzelfde als wat jij en ik gisteren in de douche deden”, antwoord ze bijna direct. “Ik heb dat mooie lichaam van hem al bijna naakt gezien en ik zou best wel weten hoe ik me daarmee kan vermaken”, gooit ze er in een adem achteraan. Stev is al gewend geraakt aan haar openheid van zeker de laatste maanden als het om dat soort dingen gaat en laat zijn goedkeuring zien met een tevreden glimlach op z’n gezicht. Tevreden dat ze nu gewoon zegt wat ze wil. Hoe vreemd zo’n gesprek ook geweest zou zijn een jaartje geleden. 

“Ach, je weet maar nooit wat er kan gebeuren he?”, zegt Stev op het moment dat hij de motor van de auto stopt op de parkeerplaats van de supermarkt en begint uit te stappen. Een simpele “ding ding” klinkt dan vrolijk op hun beide telefoons. Niene heeft nog voordat de klank is verdwenen de hare al in haar handen en roept een tel later “yess, een duimpje. Hij blijft voor de barbecue.” Vrolijk huppelt ze gelijk al vooruit voor Stev de supermarkt in.

Zodra ze de boodschappen terug in het huis in de kasten hebben opgeborgen en het vlees voor de barbecue voor morgen in de koelkast hebben gedaan, gaan ze ieder apart aan de slag in en om het huis met wat simpele klusjes. Marc en Lize laten het huisje altijd schoon en opgeruimd achter als ze terug naar Nederland gaan, maar na een paar maandjes leegstand kan een beetje poetsen en opruimen hier en daar zeker geen kwaad. Stev gaat aan de buitenkant wat onkruid verwijderen en tuinieren terwijl Niene de keuken wat gaat uitpoetsen en ook even in de kamer stof gaan afnemen.

Even onderbreken ze kun werkjes voor een momentje samen wat drinken op twee luie stoelen op de veranda. Samen genieten van het heerlijke uitzicht wat niet ophoudt om adembenemend te zijn. Hier wonen lijkt hen ook wel wat. Maar niet voor altijd. Want buiten heerlijke rust en alle tijd voor jezelf is er hier bijzonder weinig in de buurt en alles is al gauw een half uurtje rijden hier vandaan. Ze zouden hun vrienden te veel gaan missen. 
Tegen het eind van de middag douchen ze gauw even apart en staan ze even later samen in de keuken om een simpele maaltijd voor hun tweetjes in elkaar te sleutelen. Vanavond wordt het kip met rijst, binnen een half uurtje klaar zodat ze de avond kunnen gebruiken voor een korte wandeling rond het dorpje. 

“Ik ben er best wel moe van geworden”, zegt Niene als ze de pan op het vuur zet en de boter erin doet. “Waarvan?”, vraagt Stev. “Nou van dat dagje niks doen en boekjes lezen. Daar is mooi niks van terecht gekomen met ons ‘eventjes’ opruimen.” Stev knikt enkel even instemmend terug. “Ja”, zegt hij dan, “maar wandelen doen we zo meteen wel even toch? Al is het maar om even te kijken tot hoever het dorpje gaat.” Terwijl hij het zegt gaat hij achter Niene staan en slaat hij zijn armen om haar heen zodat zijn vingers ineen gevouwen zitten op haar buik. Een korte “hm” klinkt instemmend uit Niene’s mond als ze voelt hoe hij zijn gezicht zachtjes in haar hals stopt tussen haar lange haren. “Je ruikt lekker”, zegt hij haar zachtjes. “Is dat die shampoo die je vanmiddag kocht?” Weer klinkt een korte “hm” uit Niene die nu de stukjes kip in de pan begint te doen. Stev bevalt het nieuwe luchtje meer dan hij verwacht had toen hij de simpele verpakking in de supermarkt zag. Hij veegt met een hand zachtjes haar lange haren opzij en begint haar zacht te zoenen in haar hals. Gewillig draait Niene haar hoofd een beetje om hem die heerlijke knabbelzoentjes volop te laten geven. Stev kan net zien hoe ze af en toen haar ogen langzaam sluit en haar mond een beetje laat open vallen door zijn tedere aanrakingen. Het windt hem op. Hij laat zijn hand van haar buik naar beneden glijden, over de stof van haar korte zomerjurkje tot direct daar waar haar slipje zit. Een iets duidelijkere “hmmmm, ja” klinkt uit Niene’s mond terwijl ze beide handen gebruikt voor het klaarmaken van het eten. Stev begint haar jurkje een beetje omhoog te doen en wil zijn hand al onder de stof gaan stoppen als Niene zegt, “strakjes schat. Zullen we eerst even eten?” “Goed idee lieverd”, antwoord Stev terwijl hij Niene’s jurkje weer goed doet. “Dan houden we elkaar misschien als toetje.”

Na het eten ruimen ze samen even af en doen ze snel de afwas om toch even die kleine wandeling te gaan doen zoals ze van plan waren voordat het te veel gaat schemeren. Het dorpje wat ze nu pas echt voor het eerst inlopen blijkt niet veel meer dan een gehuchtje van nog geen twintig huizen. Heerlijk stil en verlaten. Nog geen driehonderd meter van hun eigen huisje vandaan lopen ze het gehuchtje alweer uit over een licht klimmend weggetje met aan een kant een groot open veld met prachtig geel bloeiend koolzaad. En aan de andere kant een rij met mooie oude wilgen met daarachter een volle boomgaard. Op de top van het heuveltje buigt de weg naar links en verdwijnt die een paar honderd meter verderop in een klein bosje. Rechtsaf lijkt een klein paadje tussen de velden door te lopen tot misschien wel over de volgende heuvel. 

“Wat doen we”, vraagt Stev, “lopen we langs het weggetje of tussen de velden door?”  Niene kijkt even om zich heen en denkt in alle rust na over haar antwoord. “Ik denk dat we over een uurtje toch wel terug in het huisje willen zijn”, voegt hij toe, “anders wordt het te donker en zien we niet zoveel van het uitzicht.” “Nee”, zegt Niene. “Weet je wat, we maken toch later in de week nog een grote wandeling. Ik wil nu wat anders.” Bij haar laatste zinnetje pakt ze Stev’s hand en neemt ze hem mee in de richting van de boomgaard. Ze lopen samen een metertje of twintig van de weg af tussen de bomen door als Niene stopt en tegen Stev zegt, “jij wilde nog een toetje he?” Voor hij kan antwoorden stapt ze van hem vandaan en draait ze zich net voor een boom om zodat ze hem uitdagend kan aankijken met haar hoofd een beetje naar beneden. Ze legt haar handen op haar bovenbenen en begint langzaam haar jurkje centimeter voor centimeter omhoog te werken tot ze alle de stof tot aan de rand vast heeft. Dan tilt ze haar jurkje tot aan haar navel omhoog zodat Stev eindelijk kan zien dat ze na het douchen geen slipje heeft aangedaan. Ze leunt achterover tegen de boom en zegt, “kom, eet mijn kutje maar als toetje.”

Stev vindt het heerlijk als ze hem verrast. Zeker als dat zo geil is als nu, buiten in de open natuur. Hij stapt op haar af en gaat op zijn knieën dicht voor haar zitten zonder oogcontact te verbreken. Niene tilt een been op dat Stev in zijn hand pakt en over zijn schouder hangt zodat hij prima toegang krijgt tot haar plekje. Niene ziet hoe zijn hoofd tussen haar benen gaat en voelt gelijk hoe zijn lippen de hare raken. Stev weet wat ze graag voelt en begint een heerlijk afwisselend spel waarbij hij haar lipjes zacht likt en tussen zijn lippen door diep zijn mond intrekt. Afwisselend links en rechts, haar grote lipjes en ook haar kleine verwent hij teder. Als hij zich daarna op haar clitje stort, dat hij strak tussen zijn lippen door in zijn mond neemt om het hard te laten stoeien met zijn tong, dan wordt ze pas echt gek van genot. Ze heeft twee handen diep in zijn haren begraven en trekt zijn hoofd stevig tegen haar lichaam aan op momenten dat zijn likken intens golven van genot door haar lichaam doet stromen. Zijn handen trekken haar billen stevig naar zich toe zodat hij bepaalt hoe hard ze zijn gezicht moet berijden. Niene begint steeds harder te trillen van de inspanning, van het leunen tegen de boom en haar been op Stev’s schouder houden terwijl ze op de tenen van de andere staat.

Als ze om zich heen kijkt ziet ze de mooie natuur van de boomgaard, de volle bomen en de mooie kleur van het licht van een bijna ondergaande zon. Stev’s mond heeft al veel vaker zo verwend als nu, maar in deze boomgaard, met alles zoals het nu is, kan ze nog maar een ding doen. Een overdonderend had orgasme over zich heen laten komen terwijl Stev niet stopt met het stoeien aan haar clitje. Als ze begint te schokken voelt ze hoe Stev zijn grip nog versterkt en nog harder doorgaat. Pas als het tweede orgasme haar bijna vernield krijgt ze weer een beetje controle over haar been dat op Stev’s schouder hangt en knijpt ze het zo hard als ze kan dicht. Stev weet dat ze niet meer kan nu en houd zijn mond stil. Voorzichtig gaat hij staan terwijl hij Niene in zijn sterke armen overeind houdt. Ze heeft absoluut geen puf meer om zelf nog overeind te kunnen blijven en kan even niks anders doen dan vertrouwen op haar lief om haar te steunen terwijl ze langzaam weer krachten spaart om zelf te kunnen staan en lopen. “Oewww heerlijk lieverd. Dat was geweldig”, zegt Niene als ze Met Stev samen in een diepe tongzoen verdwijnt en ze zichzelf proeft in zijn mond. 

Niene haar hand over de strak gevulde broek van Stev glijden en voelt ze dat hij al keihard is geworden. “Zeg maar wat je wil lief. Je mag alles met me doen”, zegt Niene en ze bijt speels in zijn onderlip. “Ik heb net met je gedaan wat ik wilde liefje. Maar ik sta open voor nog meer van die ideetjes van je hoor.” Stev’s zinnetje laat Niene grinniken. Zonder verder iets te zeggen loopt ze om Stev heen, gaat ze achter hem staan en begint ze zijn broek open te knopen. Langzaam haalt ze zijn snel harder wordende lul  tevoorschijn en trekt ze zijn broek en onderbroek een beetje omlaag. De vingers van haar linkerhand legt ze op zijn ballen, de duim tegen de basis van zijn paal en met haar rechter begint ze hem met lange slagen af te trekken. Eerst langzaam zacht en sensueel terwijl ze suggestief ademt en geile zinnetjes fluistert in zijn oor. Dan weer sneller en wilder waarbij het fluisteren plaats maak voor duidelijk gesproken zinnen. “Stel je voor dat Lisa hier zou zijn. Naakt voor je op haar knieën met haar mondje open en wachtend op jouw zaad. Ze kijkt je aan en speelt met haar borsten. Dat lijkt me heerlijk. Jou zo aftrekken en dan je zaad zo over haar spuiten als je klaarkomt. Hmmm. Ik zou haar daarna gelijk een tongzoen geven zodat ik haar en jou tegelijk kan proeven.” 
Stev geeft zich over aan de fantasie en ziet zo Niene en Lisa naast elkaar zitten, naakt hier in de boomgaard. Beide gereed voor heftige seks met hem, twee vrouwen alleen voor hem.   Hij voelt de tintelingen in zijn lijf beginnen en zijn lul harder en harder worden terwijl Niene’s hand hem harder en harder aftrekt. Het dier in hem wil uit de kooi. 
Hij pakt Niene’s hand en trekt die van zijn lul af, draait zich om, pakt zijn meisje bij haar schouders en draait haar ook om. Duwt haar omlaag en voorover zodat ze op handen en knieën tussen de bomen op het gras zit. Haar jurkje doet hij omhoog tot op haar rug, een knie zet hij tussen haar benen op de grond, zijn andere voet naast haar, duwt zijn eikel vlot tussen haar natte lipjes, pakt haar heupen ruw vast en begint direct in hoog tempo en luid “ja, ja, ja” roepend wild diep in haar te neuken. 
Niene voelt een super geile golf over haar hele lichaam komen. Telkens als Stev zo heerlijk wild met haar doet, als hij haar neemt en neukt zoals hij zin heeft, komt ze al bijna klaar bij de eerste wilde stoot. Slechts twee minuten hoogstens gaat dit heftige spel door als Stev begint te roepen dat hij gaat komen. Een paar wilde stoten later voelt Niene hem opzwellen en zich strak vastgrijpen aan haar heupen voordat hij schokkend tot stilstand komt en enkel nahijgt van de wilde ontlading. “Fuck. Dat is geil zo hier buiten in de open lucht”, zegt Stev zodra hij weer wat bij zinnen is gekomen. “Dat wil ik nog een keer deze vakantie.“

Een kwartiertje later zijn ze na een korte wandeling vanaf de boomgaard weer terug in het huisje. Twee simpele glaasjes water gaan gelijk mee naar de slaapkamer zodat ze vroeg het bed in kunnen duiken en samen in een heerlijk intieme omhelzing in slaap vallen.


“Wat wil jij drinken lieverd?” roept Niene vanuit de keuken naar Stev die op de veranda de ontbijttafel aan het opstellen is. “Doe maar gewoon wat sinaasappelsap lie…. auw”, zegt hij terug. “Auw? Hoezo auw?” vraagt Niene, “alles goed?”. “Oh niks bijzonders hoor. Ik loop enkel met m’n bovenbeen tegen de rand van de vensterbank. De veranda is een beetje smal hier.” De zon schijnt alweer fel ook al is het eigenlijk nog steeds maar halverwege de ochtend. Nergens is ook maar een wolk te bekennen als Niene en Stev even later genieten van hun tweede ontspannen ontbijtje hier. Buiten een enkele tractor die af en toe in de verte hoort is het hier meestal heerlijk stil. Enkel wat vrolijk gekwetter van vogels die de bomen naast de oprit gebruiken als ontmoetingsplaats en soms het gefluit van een koppeltje spreeuwen dat hoog in de lucht over vliegt, maakt dat het hier gelukkig niet helemaal stil is.

“Leuk jurkje heb je vandaag aan. Verwacht je bezoek soms?, zegt Stef alsof hij verbaasd is en hij het laatste slokje van zijn jus net naar binnen wil gieten. Niene geeft hem een kleine duw tegen zijn schouder omdat hij haar zit te plagen. Hij weet verdorie goed waarom ze zich vandaag extra leuk heeft aangekleed. Die knappe werker die straks langskomt maakt het een beetje dat ze zich weer wat voelt als een jong schoolmeisje dat haar best wil doen om indruk te maken op de stoerste jongen van de klas. Z’n slokje jus mist daardoor zijn mond en kletst over zijn kin zo zijn schone shirtje op. “Heeee”, zegt hij snel zonder er een ‘pas op’ achteraan te gooien. Hij weet donders goed genoeg dat het zijn eigen plagerij was die dit over hem heen bracht. Vlot gaat ie staan en trekt hij z’n natte shirt uit. “Gelukkig maar een beetje nat. Ik hang het wel over de leuning van de veranda te drogen.” 

Zodra hij zijn shirt ophangt ziet hij in de verte iets lopen aan de rand van waar het bos overgaat naar de akker. “Niene, kom eens hier, daar, daar lopen een paar wilde herten.” Marc en Lize hadden het al tegen hen gezegd toen ze jaren terug al spraken over hun vakanties in het huisje. Als je geluk hebt zie je hier af en toe soms groepjes wilde herten voorbij komen. Of zelfs wilde zwijnen. Heel soms lopen ze zelfs door de tuin. Maar dan meestal in de nacht pas. Marc kon het zien op de beelden van de bewakingscamera die hoog aan de gevel hangt waar je van de oprit de veranda op stapt. Die kan mooi zien wie er op de veranda loopt of voor de voordeur komt. Maar ook wat er zoal ‘s-nachts door de tuin dwaalt. Niene gaat naast Stev staan en probeert te zien waar hij het over heeft, maar ziet niet goed waar de herten zijn. “Kijk daar”, zegt Stev terwijl hij zijn arm om haar heen doet zodat ze over zijn arm heen kan kijken waar hij naar wijst. “Ze staan net even doodstil daar aan de rand van het bos en zullen misschien zo wel oversteken.” Van het bos uit moeten ze ongeveer tweehonderd meter over een open akker om naar het volgende bos te komen. 

Niene voelt Stev’s sterke grote lichaam tegen het hare en geniet van het beschermde gevoel wat haar dat altijd geeft. Ze legt haar hoofd op Stev’s arm, pakt zijn andere en trekt die om haar middel heen in een heerlijk strakke omhelzing. “Hmmm”, zegt ze, “zo lekker hier. Ik snap maar al te goed waarom Marc en Lize dit plekje zo graag bezoeken.” In stilte genieten ze samen nog een paar minuten van het uitzicht en blijven ze opletten wat de herten gaan doen. “Mooi hè”, zegt Niene dan, “die stilte hier, die rust. Ik ga zo lekker op een stoel hangen om een boekje te lezen. Daar heb ik gewoon zin in.” “Goed plan”, zegt Stev op zijn beurt. “Dan pak ik er lekker de laptop bij om te kij….” Hij breekt zijn zin af en wijst weer gelijk naar waar de herten eerst waren, “kijk ze gaan oversteken.” Drie rennen ineens achter elkaar over de akker. Daarachter gevolgd door nog een tweetal op een kleine afstand. Een van de twee is zo te zien nog een jong beestje, een kleintje wat net zo hard probeert te lopen als z’n mama naast hem. Geboeid volgen Niene en Stef de beesten tot ze in het bos aan de andere kant verdwenen zijn. “Mooi”, zegt Niene, “zoiets zouden we thuis ook moeten kunnen zien. Prachtig zo die natuur.”

Wat later zitten ze samen op twee gemakkelijke stoelen naast elkaar op de veranda te genieten van de warme dag. Wat lekkers te drinken op een klein tafeltje tussen hen in met een klein schaaltje frisse aardbeien daarnaast om op te snoepen. Een uurtje of twee, drie gaan voorbij terwijl ze genieten van de heerlijke rust, een boekje lezen en wat op de laptop zoeken naar leuke plekjes in de omgeving om later in de week nog te bezoeken. Als hun vrienden volgende week ook hier zijn hebben ze al plannen staan om uit eten te gaan en ook een dagje Praag te bezoeken. Deze week kunnen ze nog samen misschien nog een stadje wat verderop gaan bezoeken. Of naar wat hogere bergen in het noorden te rijden en daar door een natuurpark te gaan wandelen. Keuzes genoeg. 

“Ik ga even naar binnen”, zegt Stev. “Even de laptop weer weg zetten en wat prullen met die defecte staande lamp waar Marc het over had. Misschien kan ik die gefikst krijgen voordat ze komen.” Hij hoort geen antwoord van Niene als hij opstaat en naar binnen loopt. Heel normaal als ze zo in haar boek verdwaald is. De wereld om haar heen heeft ze dan vervangen door die van de fantasie in het boek. Ik had even moeten kijken wat ze aan het lezen was, denkt Marc bij zichzelf. Hopelijk is het weer een van die erotische romans die ze af en toe doet. Als ze die leest heeft ze altijd wel een paar ideetjes om uit te proberen. Oh wacht, misschien leest ze dat boek van die swingers dat de pas mocht lenen van Barn en Lisa. Hmmm, ik ben al benieuwd naar wat ze daar aan spannends uit tevoorschijn haalt. 

Niene zit inderdaad precies dat boek te lezen en is helemaal verloren in het verhaal. De hoofdrolspeelster Jen is met haar man voor het eerst naar een swingers resort gegaan samen met twee vrienden die hen twee jaar daarvoor voor het eerst hadden verwelkomd in de nieuwe wereld waar grenzen heel wat anders zijn dan voor de ‘vanille’ rest van de bevolking. Een mooie term vond ze dat, ‘vanille’. Net als het ijs best wel lekker, maar zo gewoontjes, zonder echte spannende smaakjes. Geen overheerlijke bloedsinaasappel, haar favoriet. En al zeker geen passievrucht. In het hoofdstuk waar ze net in zit te lezen heeft Jen voor het eerst een momentje met twee andere mannen tegelijk op een bed naast de rand van een zwembad in de tropische zon. Ze zat net op de bed rand terwijl haar man haar rug aan het insmeren was toen de twee mannen die ze uithad zitten dagen op de rand van het bed naast haar tegelijk besloten om te testen of ze blufte. Ze waren beide voor haar komen staan zodat ze langzaam bij ieder van hen de zwembroek omlaag kon doen om ze even later tegelijk een goddelijk lekkere blowjob te geven. Haar man Ryan was eerst verder gegaan met het insmeren van haar rug maar gleed, toen ze eenmaal wild beide lullen begon te pijpen, vlot naar haar borsten waar hij af en toe speels in haar tepels kneep. Hij was even later afgeleid door hun vriendin Paige die hem even wilde lenen voor een momentje met zijn hoofd tussen haar benen. Ze had Jen al meer dan eens gezegd een beetje jaloers op haar te zijn vanwege zijn skills met zijn mond daar beneden. Op het bed achter Jen had ze hem achterover getrokken en was ze zo over zijn gezicht heen gaan zitten terwijl ze haar kutje direct hard op zijn mond duwde. 

Een van de twee mannen had Jen na een poosje gevraagd of hij haar mocht neuken en na een snelle directe blik en een knikje van haar erbij, haar opgetild, omgedraaid en voorover op het bed geduwd. Ze kon Ryan even heerlijk pijpen en een van de borsten van Paige even stevig in haar hand nemen voordat de andere man op z’n knieën naast Ryan op het bed was gaan zitten met zijn paal dicht bij die van Ryan. Jen was die man heerlijk gaan pijpen afwisselend met soms even een paar tellen Ryan totdat Paige gevraagd had aan Ryan of hij haar hard wilde neuken. Ze was op haar rug op bed komen liggen en terwijl Ryan nog aan het omdraaien was had ze kort even met de borsten van Jen gespeeld en haar een tongzoen gegeven. De twee mannen hadden haar heerlijk lang geneukt en waren toen van plaats gewisseld om nog harder te neuken en bijna tegelijk klaar te komen in haar kutje en op haar gezicht. 
Niene voelde zich haast de hoofdrolspeelster Jen in haar fantasie en speelde zonder dat ze er zelf erg in had met haar hand onder haar jurkje zacht over de stof van haar slipje. Ze voelde hoe de warmte van de zon haar lichaam verwarmde en, tussen de stof van haar decolleté door, haar volle borsten in vuur zette. 

“Een bijzonder boek Niene?”, klinkt ineens een stem van een klein afstandje schuin achter haar. Verschrikt kijkt ze op en draait ze zich een beetje om te zien waar die stem vandaan komt en van wie hij is. Dan pas ziet ze Jarne achter haar net door het andere poortje de veranda op komen. Ze zat op haar stoel een beetje gedraaid naar de kant van de oprit zodat ze bezoekers al zou zien aankomen vanaf het moment dat ze aan het begin van de oprit kwamen, maar vanaf de andere kant had ze niemand verwacht. Beheerst haalt ze rustig haar hand onder haar jurkje om vooral niet de indruk te geven dat ze iets aan het doen was dat fout is. Een beetje spelen met jezelf in de zon is toch prima hè! Aan Jarne’s blik ziet ze dat hij het heeft gezien, maar ook dat hij beleefd blijft en er niet verder op in zal gaan.

“Hi Jarne. Het is een heerlijk boek. Ik was echt helemaal verdwaald in het verhaal”,  antwoord ze hem dan. “Maar waar kom jij vandaan langs die kant?”. Jarne kijkt haar aan en zegt, “Ik had nog even wat weggebracht naar een winkel en kwam langs die kant het dorpje binnen. Dus ik parkeerde mijn auto aan deze kant van het huis zodat ik ook gelijk wat spullen in het schuurtje kon sjouwen. Minder ver dan vanaf de oprit.”

“Ah”, zegt Niene terwijl ze begint op te staan. “Wil je iets drinken? Ik heb weer van die frisse limonade gemaakt net als eergisteren. Maar nu met wat banaan er doorheen. Heel apart. Hier proef maar” en ze geeft hem haar glas voor een slokje. Jarne pakt het met een glimlach aan, neemt een klein slokje en zegt, “ja lekker. Hier wil ik wel een groot glas van.” Dan steekt hij de kleine tas in zijn handen uit naar Niene en zegt erbij, “hier alsjeblieft. Voor bij of na de barbecue een lekker wijntje uit mijn streek. Zet je dat even op een koele plaats alsjeblieft?”
“Hey Jarne, goeiemiddag”, klinkt de stem van Stev vanuit de deuropening. Hij had Niene en Jarne horen praten en was vanuit de woonkamer naar buiten gekomen om de nieuwe kennis te begroeten. “Wat denk je? Gaan we ver komen vandaag?” Jarne kijkt naar de verre kant van de tuin en zegt, “ik denk het wel hoor. Zo met z’n tweetjes schiet het zeker harder op. Maar klaarkomen doen we niet vandaag. Daarvoor valt de grond hier te veel tegen.” Niene loopt ondertussen net langs Stev naar binnen om de kan aan te vullen en een glas voor Jarne te pakken. In het voorbij gaan geeft ze Stev gauw een zoen op z’n wang en fluistert ze gauw, “hmmm, klaarkomen, als ik m’n zin met hem krijg.” Stev grinnikt even en geeft haar een snelle tik op haar bil voordat ze doorloopt en buiten bereik de keuken in verdwijnt.

“Ik zie dat jij je werkkleren al aan hebt Jarne. Ik ga gauw even omkleden en kom dan gelijk meedoen.” Stev draait zich om en gaat even snel in de badkamer z’n gewassen werkkleding van eergisteren aantrekken. Jarne blijft geduldig wachten totdat Niene hem het glaasje limonade brengt en staat ondertussen de achterkant van Niene’s boek te lezen dat ze op haar stoel had laten liggen. Zodra ze terug komt met zijn glas geeft hij haar het boek terug en pakt hij het glas met een klein knikje aan. “Lijkt me inderdaad een .. bijzonder boek om eens te lezen zeg”, zegt hij haar. Hij drinkt zijn glas gelijk half leeg, gaat naar het schuurtje om de houweel en spades weer te pakken en ermee naar de plek in de tuin te lopen tot waar ze eergisteren waren gekomen.
Niene blijft hem volgen met haar ogen terwijl ze net doet alsof ze weer braaf in haar boek is gaan zitten lezen. Als Stev een momentje later omgekleed voorbij komt geeft hij haar nog gauw een kus op haar wang en loopt hij vlot het kleine trapje omlaag om vanaf de veranda de tuin in te lopen naar waar Jarne net al begonnen is met hakken.

Het vandaag net als de dagen ervoor weer erg warm, maar gelukkig niet te heet om in de tuin te werken. De twee mannen staan toch binnen een paar minuten al hard te zweten van de zware inspanning en gooien beiden hun shirts van zich af om een beetje koel te blijven. Niene geniet van het uitzicht wat ze heeft van onder een parasol op haar lekkere stoel op de veranda. Terwijl ze weer verdwijnt in haar boek waar Paige in een volgend hoofdstuk een van haar fantasieën wil laten uitkomen. De tijd kruipt als vanzelf voorbij. 

Twee uurtjes later houden ze een korte pauze om even wat te drinken en een momentje te rusten in de schaduw van de grote boom waar Niene een paar stoelen naartoe heeft gebracht. Ze begint Jarne te vragen naar wat hij zoal doet in het dagelijks leven, naar familie en woonplaats, en voorzichtig zelfs of er een vriendin of partner die mogelijk in zijn leven voorkomt. Als hij dan antwoord dat hij wel geniet van het leven als vrijgezel op dit moment, sinds dat hij twee jaar geleden voor het laatst een korte vaste relatie met een meisje uit zijn stad had gehad, kan Niene het niet laten om zich toch een beetje opgelucht te voelen. Raar eigenlijk. Want zelfs al zou hij in een relatie zitten hoeft dat nog niet te betekenen dat ze elkaar niet vrij laten om ook intiem te zijn met anderen. De wereld veranderd langzaam en ze is maar al te blij dat Stev en zij dat nu eindelijk ook hebben leren ontdekken.

In gedachten verzonken terwijl ze een momentje naar het glimmende gespierde lichaam van Jarne kijkt mist ze helemaal dat hij haar een vraag stelt. “Niene?”, zegt Stev dan, “zal ik dat maar antwoorden?” Niene kijkt even verschrikt op en stamelt er een snelle “ja, graag” uit zonder te weten waar ze ja op zei. “Ja”, begint Stev, “wij hebben voordat we elkaar leerden kennen allebei een paar relaties gehad.” Ow, was dat de vraag, denkt Niene bij zichzelf. “En in het laatste jaar hebben we samen ook nog relaties gehad met anderen”, zegt Stev verder. Niene kijkt Stev een beetje verrast aan, maar voelt zich gelijk meer opgewonden dan verschrikt als de nieuwsgierigheid naar Jarne’s reactie op dat zinnetje het wint van de angst dat dit overal een taboe is. Jarne heeft haar reactie gezien en ziet in haar grote ogen dat ze meer dan graag wil weten hoe hij hierop gaat reageert. “Mijn vriendin en ik waren ook niet exclusief voor elkaar”, antwoord Jarne heel relaxt. “Tijdens feestjes wilde het wel eens gebeuren dat we onverwacht bleven ‘slapen’ en dan wakker werden in een bed met twee of drie anderen erbij.” Niene grinnikt even als ze terugdenkt aan zo’n eerste ‘feestje’ dat Stev en zij meemaakten. “Precies zo zijn wij begonnen”, flapt ze eruit in haar opgeluchtheid met zijn antwoord.
Geen van drie weten ze even hoe ze verder zullen gaan. Over dit onderwerp misschien, of voelt dat te ongemakkelijk nog? Een kleine stilte valt als ze alle drie een laatste slokje uit hun glas nemen en leeg wat over het landschap uitkijken. 

“Kom. We gaan weer verder”, zegt Stev dan. “Als we nu nog twee uurtjes doorgaan kunnen we daarna lekker genieten van de barbecue.” De twee mannen staan op en gaan weer aan het werk terwijl Niene begint om de barbecue voor te bereiden en de tafel gereed te zetten. De veranda is zomaar smal met de tafel erop. De barbecue zet ze aan het eind zodat het ding niet in de pad staat en het een beetje veilig blijft als ie heet is. Dan gaat ze weer de keuken in om wat salade te maken en wat vers brood af te bakken. Dat gaat helemaal goed komen denk ze al snel bij zichzelf en ze pakt er nog even haar boek bij terwijl ze de mannen nog steeds ziet werken in de tuin. Ze gaan al wel wat langzamer als aan het begin van de middag, maar toch zijn ze al ver over de helft gekomen van het stuk dat nog gehakt moest worden. Af en toe staan ze even kort te rusten en ziet Niene ze wat met elkaar kletsen. Ondertussen kijken ze soms even tegelijk haar kant op alsof Stev net iets heeft verteld over haar. Of alsof Jarne iets van haar wilde weten van Stev en verrast was met het antwoord. Daar moet ik straks meer van weten denkt ze bij zichzelf.

 Als het bijna tegen zeven uur aan loopt besluiten de mannen om ermee te stoppen voor vandaag. Nog een paar meter maar meer te gaan, maar als ze dat nu zouden doorduwen zou het veel te laat worden voor de barbecue. En zeker veel te laat voor Jarne om daarna nog naar huis te rijden.
“Wat zullen we doen Jarne? Douchen we even snel vooraf, of doen we dat na het eten?”, vraagt Stev. “Ik zou het liefst eerst eten”, antwoord Jarne. “Ik heb veel honger van dat zware werken gekregen. Daarna douchen om dan in schone kleren nog van een wijntje te genieten lijkt me het fijnst. Ik heb dat lekkere wijntje speciaal daarvoor meegebracht.” 

“Mooi”, zegt Niene, “gaan jullie alvast maar zitten dan pak ik nog even de kan met limonade, de salade en het vlees. De rest staat al op tafel gereed voor jullie.” Als Niene naar binnen loopt gaan de twee mannen zitten aan tafel. Stev aan de kant van de keukendeur en Stev aan de smalle kant van de doorgang. Hij zag het boek van Niene nog liggen op de plaats het dichtst bij de barbecue en gaat er al vanuit dat zij daar wil gaan zitten om goed bij de barbecue te kunnen. “Leest ze graag dit soort boeken?vraagt Jarne aan Stev. Stev knikt kort en zegt dan, “sinds we ons nieuwe avontuur zijn begonnen zeker wel hoor. Ze haalt er de leukste ideeën uit soms. Ik mag wel zeggen dat ons seksleven er behoorlijk wat … ‘interessanter’ door geworden is.” Het laatste stukje van zijn zinnetje klink gemeend een beetje trots. 

Als Niene terug komt met een kom salade in een hand en het vlees in de andere geeft ze de kom aan Stev en probeert ze door te lopen naar de barbecue achter Jarne langs. Hij schuif een beetje meer naar de tafel toe zodat ze net achter hem langs moet kunnen lopen zonder dat hij zelf ongemakkelijk klem komt te zitten. Zodra ze voorbij komt voelt hij hoe haar jurkje de blote huid van zijn schouders zacht aanraakt en ruikt hij haar lekkere geurtje. Hij doet zichtbaar voor Stev even zijn ogen dicht en kijk haar daarna kort na als ze voorbij is en naar de barbecue loopt. Alsof hij zich betrapt voelt kijk hij gelijk weer naar Stev om te zien hoe die hem een snelle knipoog geeft met een klein goedkeurend knikje erbij.

Tijdens het eten gaat het afwisselend over brave dingen als hoe het is om hier te leven, hoe de mensen zijn, wat er te beleven is en af en toe over spannender dingen. Stev vertelt dat het hem hier best wel bevalt. In zijn studietijd woonde hij in een hele grote stad en vond hij de kalmte hier op het platteland toch fijner. Mensen hebben meer respect voor elkaar en hebben ook meer tijd om een ander te helpen dan in een drukke massa. Al mis hij het gemak om nieuwe interessante mensen te ontmoeten wel erg. “Mijn eerste triootje had ik al op mijn twintigste”, zeg Jarne dan zonder te blozen. “Oh vertel, hoe was dat”, vraagt Niene hem gelijk terug. “Eigenlijk heel bijzonder”, begint hij dan te vertellen. “Ik was net een weekje of vijf verhuisd naar een nieuwe studentenflat en kwam na een drukke middag weer thuis. Naast me woonden drie meisjes samen die ook studeerden aan mijn universiteit. Ik was net binnen en wilde onder de douche stappen, toen twee ervan aanbelden en zeiden dat ze kwamen kennismaken. Ik liep enkel snel met een handdoek aan want ik had me net uitgekleed. Eentje zei sorry, maar de andere zei gelijk dat ze me wel wilde helpen onder de douche. Tien minuten later stonden we met drie in een krappe douche. Dat was fantastisch.”

Dan kijkt Jarne direct naar Niene en vraagt hij, “en jullie, hoe was jullie eerste keer met anderen?” Niene kijkt naar Stev en wacht op een klein signaaltje of het goed is om dat te vertellen. Ze weet het antwoord al wel, maar toch voelt ze zich nog wat onzeker over dit soort dingen. “Voor ons is alles pas dit jaar begonnen. Voor die tijd hadden we allebei enkel maar seks gehad met een ander tegelijk. En dat ook voordat we elkaar kenden.” “Ja”, gaat Stev verder, “eigenlijk best wel braafjes vergeleken met jou.” Dan praat Niene verder en vertelt ze over de barbecue bij twee vrienden in een vakantiehuisje. Hoe haar vriendin had gezegd dat ze Stev’s aandacht wel eens wilde hebben toen we braaf als koppels op de bank bij elkaar zaten. En hoe ze die avond voor het eerst van partner wisselden. “Ik vond het geweldig om door een ander geneukt te worden en tegelijk te zien hoe Stev naar me keek terwijl hij ook een andere vrouw neukte”, zegt Niene dan gehaast alsof ze iets geheims heel gehaast eruit flapt. Zowel Stev als Jarne hebben door dat ze dit er zomaar even uit gooide zonder na te denken en zien haar gauw nog een klein hapje van het laatste op haar bord nemen terwijl ze hen geen van beiden aankijkt. 
Jarne voelt zich ook wat moediger door al die bekentenissen die nu zomaar ineens gedeeld worden en gooit er ook ineens uit, “het lijkt mij ook heerlijk om een vrouw van een ander te neuken terwijl haar man toekijkt.” Zijn blik gaat van Niene naar Stev om te zien wat hun reacties zijn. Beide glimlachen enkel en blijven verder even stil. Alle drie voelen ze dat er wel iets in de lucht hangt, maar geen van drie weet nu goed hoe verder te gaan. Wie durft? 

“Dus morgen maken we het samen verder af?”, stelt Stev dan verder voor aan Jarne. “Marc en Lize zullen blij zijn als het af is. Dan kunnen de haagplantjes die ze volgende week meebrengen gelijk allemaal de grond in.” Jarne kijkt haast opgelucht als het gesprek even weer over iets gewoons gaat. “Eh, ja. Ik wilde morgen wat eerder in de ochtend al komen want in de namiddag heb ik oom Pave beloofd dat ik hem zou komen helpen.” Stev en Niene knikken enkel hun ok. 

Niene staat op van tafel en zegt, “we zijn allemaal wel klaar met eten nu he? Dan begin ik alvast de tafel af te ruimen en haal ik nog wat lekkers.” Jarne wil al opstaan om haar te gaan helpen, maar Niene legt snel een hand op zijn blote schouder en zegt, “blijven jullie maar lekker zitten jongens. Ik kan dit best en jullie hebben de rust wel verdient.” Met een glimlachje kijkt ze Jarne even aan en kan ze zich niet inhouden om met haar vingers even zacht te strelen over zijn schouder en te voelen hoe hard zijn spieren daar zijn. Zodra ze achter hem langs loopt en weer wat borden van de tafel mee pakt om daarmee naar de deur te lopen kijk Jarne haar na en ziet hij haar in haar dunne zomerjurkje door de ingang verdwijnen. Stev laat hem niet merken dat hij meer dan duidelijk gezien heeft welke gedachte er in het hoofd van Jarne voorbij kwam. Waarschijnlijk dezelfde gedachte als in het hoofd van Niene. En zelfs dezelfde fantasie als in zijn eigen hoofd.   

Als Niene een paar keer heen en weer gelopen is tussen de keuken en de veranda heeft ze de tafel bijna helemaal leeg en brengt ze nog een drietal lekkere schaaltjes ijs met aardbeien mee voor het toetje. Als ze Stev zijn schaaltje geeft bukt ze even naar hem toe en geeft ze hem een korte zoen op zijn lippen terwijl ze haar hand langzaam over zijn blote borst laat glijden. Stev geniet van de kleine glimp van haar zachte volle borsten in haar decolleté net voordat ze weer rechtop gaat staan. Hij zweert dat er nu een knoopje meer open is dan voordat ze naar de keuken ging. Gauw fluistert ze nog iets in Stev’s oor, “ik wil hem” en loopt ze weer achter Jarne langs naar haar eigen stoel. “De wijn drinken we straks he? Nadat jullie gedoucht zijn toch?” vraagt ze zonder een antwoord echt te verwachten. Enkel een “hmm, hmm” laten de beide mannen horen terwijl ze snoepen van het heerlijke nagerechtje. 

“Hoe doen we het Jarne? Wil jij eerst douchen of zal ik eerst gaan?”, zegt Stev en zet gelijk z’n lege schaaltje op de tafel. “Het begint misschien zo af te koelen en de muggen hebben vast ook honger, dus ik wil wel wat schoons aan gaan doen zo meteen.” Jarne is afgeleid door Stev’s grappige opmerking. Terwijl hij Stev kort probeert aan te kijken steekt hij net een stukje ijs doormidden en is hij zo onhandig dat een van de stukjes het schaaltje uit glijdt en zo op zijn blote borst beland. “Ow, verdorie”, zegt hij en probeert onhandig het stukje tegen te houden zonder succes. Een stroompje ijs weet snel te ontsnappen aan z’n vingers en zakt vlug van zijn borstbeen, over zijn buik, tot aan de rand van zijn broek en verdwijnt er zonder blozen onder. Niene volgt het stukje met haar mond een beetje geopend en haar ogen gefixeerd op het lichaam van Jarne. Ze voelt een rush door zich heen schieten als haar fantasie het overneemt en probeert controle te nemen over haar handelingen. Ze heeft zin in dit lichaam zo dichtbij haar. Ze wil de wilde kracht ervan voor zichzelf hebben, genieten van een nieuwe ontdekking, proeven van dat verdwenen druppeltje ijs en zich ruw laten nemen door zijn sterke armen en voelen hoe ze zijn speeltje mag zijn. Jarne stopt wat hij kon vangen snel in zijn mond en zegt, “nou ja, zo meteen toch even douchen.” Dan ziet hij hoe Niene’s blik gefixeerd zit op het spoortje ijs dat nog zit op zijn onderbuik. Even draait hij zijn hoofd naar Stev om enkel aan hem te zien hoe hij met een grote grijns zit te kijken naar de gefixeerde Niene. En hoe hij dan snel ook naar hem kijkt en hem een signaal met zijn ogen geeft. Een signaal waarvan de betekenis hem ontgaat. Hij kijkt weer terug naar Niene en ziet dat hoe haar blik losbreekt van zijn buik om hem blozend verlegen terug in zijn ogen aan te kijken. Ze voelt zich meer dan betrapt.

“Hey Jarne”, zegt Stev dan met een iets andere stem dan eerder, “ik denk dat Niene je wel wil helpen met dat beetje ijs wat zich net verstopt.” Jarne’s blik gaat verbaasd terug naar Stev. Stev glimlacht enkel net zo mysterieus als daarvoor. Jarne kijkt terug naar Niene om te zien hoe ze met haar mond een beetje open naar Stev zit te kijken. Ze wisselt haar blik terug naar hem en laat hem zien hoe ze hem nog steeds met die verlegen blik aan zit te kijken. “Mag ze?”, vraagt Stev dan.

Jarne is er even stil van en kijkt enkel direct in de ogen van Niene. Ogen die direct in de zijne kijken met een hele kleine glimlach eronder op haar lippen. Fijne zachte lippen die glinsteren van het ijs wat net er tussendoor is gegaan. Hij voelt hoe Niene’s ogen langzaam over zijn lichaam naar beneden gaan, langs het spoortje ijs wat nog op zijn huid zit en pas stopt op zijn korte broek. Nog langzamer komen haar ogen terug naar boven, terug totdat ze weer in de zijne kijken. Jarne knikt zachtjes. Niene’s glimlach wordt direct groter. Haar blik gaat even naar Stev om daar te zien hoe hij haar hetzelfde knikje geeft als Jarne.

Ze zet haar schaaltje met nog de helft van haar ijs erin op tafel en gaat langzaam staan. Ze draait zich naar Jarne toe, zet haar handen zachtjes op zijn knieën terwijl ze hem zonder te knipperen direct in zijn ogen kijkt en laat zich zakken tot ze geknield voor hem zit. Traag laat ze haar handen over zijn benen, over de stof van zijn korte broek omhoog glijden naar het bovenste knoopje toe. Voorzichtig doet ze het open en trekt ze de stukjes van de stof zachtjes wat uiteen zodat de eerste kleine haartjes voor haar in beeld komen. Het tweede koopje opent ze al iets sneller en even streelt ze met het topje van haar wijsvinger over zijn huid tussen de haartjes door. Het derde en vierde koopje gaan nog sneller haast samen open en stopt Niene haar hand vlot door de opening heen, vol over Jarne’s huid, naar beneden. Instinctief haalt hij diep adem , valt zijn mond op zijn beurt open en trekt hij zijn buik nog iets verder in. Niene voelt snel waar ze naar op zoek ging. Een heerlijk warme, nog slapende lul van een sterke man, die nog niet beseft dat het nu zijn moment is. Even speelt ze met haar prooi en voelt ze dat die al snel begint te groeien door haar aandacht. 

Dan laat ze los, haalt ze haar hand uit de broek en zet ze zich rechtop. “Doe je broek omlaag”, geeft ze Jarne als commando. Jarne pakt gehoorzaam de randen van zijn broek vast en trekt hem omlaag tot op zijn knieën zodat zijn naaktheid voor Niene verschijnt. Niene ziet een heerlijke lul verschijnen die zichtbaar al begint harder te worden voor haar aandacht. Ze laat haar ogen weer contact maken met die van Jarne en pakt dan met haar fijne vingers het bovenste nog dichte knoopje van haar jurkje vast. Even haalt ze diep adem zodat haar borsten strak tegen de stof drukken. Dan maakt ze het knoopje los, vind ze het volgende en maakt ze ook dat los. Ze gaat door totdat haar jurkje los is tot op haar navel. Langzaam pakt ze het linkse kleine mouwtje van haar jurkje vast en laat ze het zakken tot halverwege op haar bovenarm. De stof van haar jurkje blijft net hangen op haar borst en geeft nog niets van haar vormen prijs aan de geboeide Jarne. Dan doet ze hetzelfde met haar rechter mouwtje totdat dat ook hangt op haar arm en ook haar borst nog niet in beeld laat. Vlug streelt ze even met een vinger over Jarne’s lul die al voorzichtig begint recht te staan. Daarna even uitdagend over het zachte van haar borsten dat het decolleté niet meer verbergt. Dan laat ze haar beide armen zakken langs haar lichaam zodat haar jurkje snel omlaag valt en op haar benen land. Jarne ziet een slank lichaam met daarop een strak wit slipje en een gladde witte beha die mooie volle borsten nauwelijks weet te verbergen. Zeker als een momentje daarna Niene haar buik ook een beetje intrekt en diep ademhaalt om haar vormen nog strakker aan hem te tonen. Haar handen vinden de rand van zijn broek weer en trekken die verder omlaag zodat haar jurkje niet meer alleen ligt op de vloer. Dan vindt ze weer zijn knieën en glijd ze opnieuw met haar handen vlot naar boven. In een keer totdat haar linkse Jarne’s ballen pakt en haar rechtse de onderkant van zijn lul die nu al trots vol rechtop staat. Voorzichtig speelt ze met zijn ballen, met langzame bewegingen trekt ze zijn huid verleidelijk op en neer. Niene richt haar ogen terug op die van Jarne, vangt de lust in zijn ogen en laat dan haar hoofd zakken. Jarne kijkt naar haar lange blonde haren die over haar linker schouder vallen en laat langzaam zijn handen los van de leuning van de stoel waar ze tot die tijd braaf zaten te wachten. Voorzichtig legt hij ze op zijn benen en raakt hij Niene’s haren, nog steeds onzeker of hij dit contact wel mag nemen. 

Dan voelt hij hoe Niene’s lippen langzaam glijden over de strakke huid van zijn eikel terwijl haar handen stil houden rond zijn ballen en stevig onderaan zijn paal. Niene begint hem te verwennen met haar tong, likt zijn lul van onder tot bovenop, uitdagend over het gevoelige randje. Op momenten zacht en teder. Momenten later weer wild, diep en heftig. Jarne heeft halverwege zijn hand zachtjes op haar hoofd gelegd en durft haar voorzichtig te laten voelen wat hij het fijnst vindt. Op momenten dat ze plaagt, of haar tanden even in zijn vlees laat voelen. Met een luide “ahhh” laat Niene na een tijdje zijn lul uit haar mond schieten, druipend van haar eigen speeksel, nat tot op haar eigen hand.  Dan richt ze haar ogen op Stev die ze even helemaal uit haar aandacht was verloren om te ontdekken dat zijn stoel leeg staat naast de tafel. 

“Hey, waar is Stev?”, zegt ze hardop. Verbaasd kijkt nu ook Jarne even om en zegt hij, “ik weet het ook niet.” “Kom”, zegt ze terwijl ze gaat staan, “we gaan hem binnen zoeken.” Zodra ze staat pakt ze Jarne’s hand en neemt ze hem achter zich aan naar binnen. Naakt blijft zijn broek naast haar jurkje op de veranda achter terwijl hij achter Niene aan naar binnen loopt. 
“Hij staat in de douche”, zegt Niene, “kom, we gaan erbij.” Ze stapt door de open deur van de badkamer en draait zich dan naar de naakte Jarne. “We komen even erbij lieverd”, roept ze naar Stev. “Kleed jij me uit”, zegt ze dan tegen Jarne en ze draait zich weer om. Jarne maakt het sluitinkje van haar beha los en laat ding over haar armen van haar af zakken. Dan pakt hij haar heupen, haalt hij haar naar zich toe totdat zijn erectie kort haar billen raakt en trekt hij haar slipje omlaag tot op haar voeten. Naakt draait ook zij zich nu om en kijkt ze naar Jarne die haar lichaam bewonderd. “Kom”, zegt ze weer met haar hand snel op zijn strakke lul, “we gaan erbij.”

Ze stappen de douche kant van de badkamer binnen tot in het zicht van Stev die net met shampoo zijn haar ingezeept heeft. Niene zet Jarne pal naast Stev, met zijn rug naar de muur en leunt dan tegen zijn lichaam aan. Voor het eerst voelt hij haar naakte borsten en voelt hij haar kleinere lichaam dat het zijne verkent. “Kus me”, vraagt ze hem met haar ogen en haar lippen. Jarne kijk nog snel even naar Stev en ziet dat die staat te grijzen met zijn ogen dicht en shampoo dat over zijn gezicht stroomt. Zijn lippen raken de hare en verliezen hem in een in hun eerste zoen vol lust en verlangen. Jarne laat zijn handen over haar lichaam glijden terwijl het water warm op haar spettert. Zachtjes over haar smalle rug tot op haar zachte billen. Niene zoent eerst zacht maar dan wat wilder. Ze heeft zin. Zin in meer. Zin in beiden. 

Na de zoen blijft ze tegen Jarne geleund en draait ze zich langzaam naar Stev toe die net de shampoo uit zijn haren spoelt. Jarne’s harde lul duwt zachtjes tegen haar buik terwijl ze een hand op zijn schouder legt en met de andere op zoek gaat naar Stev’s borst. Stev opent zijn ogen en leunt dan naar haar toe voor een korte zoen die Niene veranderd in een vurige tongzoen. Ze laat Jarne’s schouder los en neemt zijn lul weer stevig in haar rechterhand terwijl ze haar linker van Stev’s borst laat glijden op zoek naar zijn bekende speeltje voor haar. Niene begint Stev hard te maken en hen samen af te trekken, ze geniet om en om van hun zoenen en van hun handen op haar billen en spelend op haar borsten. 

Dan laat ze zich zakken en trekt ze twee harde erecties zachtjes naar zich toe tot ze beide topjes tegelijk tegen haar lippen kan voelen. Ze laat Stev’s ongeduldig wachtende lul eerst zachtjes tussen haar lippen doorglijden tot ze het gevoelige randje met haar tong kan strelen. Haar hand aan Jarne’s erectie glijdt over zijn huid heen en weer en haar wang voelt af en toe het topje, ze geniet voor eerst zo van twee mannen tegelijk. Ze pijpt Stev diep en lekker en verwisselt zijn lul dan voor die van Jarne. Met eenzelfde lust geniet ze om en om van haar man en van haar nieuwe vriend. 

“Kom, ga staan en draai je naar me toe”, zeg Stev dan en hij duwt Niene zachtjes met haar rug tegen de borst van Jarne. Jarne voelt zijn lul tegen haar billen duwen als hij haar stevig omhelst en haar borsten in zijn armen omsluit. Stev komt tegen haar aan staan, voelt de sterke armen van Jarne en de borsten van Niene tegen zijn borst en geeft Niene een zoen op haar lippen. Dan laat hij zich zakken en gaat hij op zijn beurt omlaag. Hij tilt Niene’s rechterbeen op, zet haar voet op zijn eigen rug en beweegt zijn hoofd naar haar wachtende onderlijfje. Niene sluit haar ogen en voelt hoe Stev’s mond haar lipjes raakt. Een voor een krijgen ze zijn aandacht, zuigt hij ze in zijn mond en likt hij ze met zijn tong. Ze voelt hoe Jarne haar stevig in zijn grip heeft, zijn knabbelende kusjes in haar nek en zijn handen aan haar borsten. Liefst wilde ze nu dat hij haar kon zoenen terwijl Stev haar gek zou maken, maar dat past niet in deze kleine douche. Ze begint wat te trillen van het moeilijke staan op een been en haar ander over Stev’s schouder als ze voelt ze hoe Jarne zijn rechterarm losmaakt en daarmee haar been voor haar optilt. Hoger dan ze zelf kan doen in deze houding.  Stev zet zijn aandacht en zijn lippen dan hard op haar knopje en zuigt het hard zijn mond in. Zijn tong begint haar clitje gek te maken terwijl hij beide handen vrij heeft om te spelen met haar lipjes. Niene voelt plots hoe twee vingers van Stev diep haar lichaam binnen komen en haar beginnen te neuken terwijl haar clitje nog steeds de volle lading krijgt. Stev begint snel en wild en laat dat niet meer zachter worden terwijl Niene de eerste tekenen van haar orgasme al voelt opkomen. 

Ze legt haar linker hand op Stev’s hoofd en roept, “ja, ja, daar, precies daar. Maak me gek. Neuk me met je vingers. Lik m’n clitje tot ik ontplof.” Met haar rechter zoekt ze achter haar rug de paal van Jarne en grijpt ze zich stevig vast met haar kleine handje aan de grote lul. “Ik wil deze strakjes diep in mijn kutje voelen. Ik wil door jullie allebei geneukt worden. Ik wil dat jullie me keihard volspuiten en in me klaarkomen. Hnggg, ja ja ja, daar, ik kom, ik kommmmmm.” Op dat moment begint Niene harder te trillen dan daarvoor en grijpen beide mannen haar steviger vast terwijl Stev haar clitje stil houd tussen zijn lippen, diep in zijn mond. Zachtjes laat hij zijn tong er nog even overheen glijden en voelt hij hoe Niene daardoor naschokt. Nog even een beetje plagen voordat hij weer gaat staan en haar rechterbeen van Jarne overneemt om het weer zacht op de grond te zetten. 

Niene hangt met haar ogen gesloten in de sterke armen van Jarne en voelt nog even de lippen van Stev op de hare, een kleine zoen voordat hij de douche uit stapt. Jarne draait haar langzaam om en laat haar tegen zich aan langzaam weer landen van haar heftige orgasme. Zijn handen strelen haar rug en kriebelen zachtjes onder haar lange blonde haren in haar hals. Niene voelt zijn lul tegen haar buik langzaam wat zachter worden, ook even een rust momentje nemen. Na een paar minuutjes hoort ze Stev de badkamer uitlopen en zegt ze tegen Jarne, “kom, we wassen ons even snel en gaan achter Stev aan.” Jarne knikt enkel even en laat Niene voorzichtig los, nog onzeker of ze wel haar balans kan vinden.

Tien minuutjes later stappen ze samen de badkamer uit enkel gewikkeld in een paar badlakens. Buiten op de veranda zien ze hoe Stev de tafel al opzij heeft gezet en hun drie stoelen gemakkelijk naast elkaar heeft geplaatst om lekker samen wat buiten te zitten op de toch nog verrassend warme zomeravond. Op een klein laag tafeltje voor hem staan drie wijnglazen en de fles die Jarne vanmiddag had meegebracht. Zodra ze buiten stappen zegt Stev met een glimlach op z’n gezicht, “hey, jullie zijn snel klaar in de douche?”

Niene gaat op de middelste stoel zitten en antwoord met een dromerige stem aan Stev, “jullie samen hebben me eventjes helemaal gek gemaakt daarbinnen. Jouw tong en jouw vingers verwenden me heerlijk terwijl ik tegen Jarne’s sterke borst aan hing. Dat was gewoon fantastisch. Ik moet even bijkomen hoor.” Stev grinnikt een beetje om de manier waarop ze het uitspreekt. Hij schenkt hun drie glazen in vanuit de fles wijn en geeft er een aan Niene en een aan Jarne. “Proost. Dit ziet eruit als een heerlijk wijntje Jarne.” Jarne knikt en zegt, “proef maar. Je gaat het heerlijk vinden.” Alle drie nemen ze een slokje en zegt Niene als eerste, “hmm, deze is inderdaad lekker.” 

Een half uurtje gaat voorbij als ze samen praten over het mooie landschap hier en het uitzicht dat Marc en Lize hebben elke keer als die hier in hun huisje verblijven. Zo in de zomer is het fantastisch, maar zeker in de winter moet het hier heel mooi zijn. “Jullie zouden hier echt in de winter eens moeten komen”, zegt Jarne, “als alles hier onze een mooie witte laag sneeuw ligt is het fantastisch. Het autorijden wordt even een uitdaging, maar zeker als je zo heerlijk samen bent kun je het hier best lekker hebben zonder drukte om je heen.” “Verdorie”, zegt hij er dan ineens achteraan en kijken Stev en Niene verbaasd naar hem. “Ik heb mijn schone kleren in de auto laten liggen.” Niene kijkt heel kort even naar Stev en ziet hem knikken. Zonder dat ze hem iets hoeft te zeggen weet hij al wat ze wil en mag ze dat hardop tegen Jarne zeggen van hem. “Jij blijft gewoon lekker bij ons slapen vannacht. Als je dat wil natuurlijk.” Jarne kijkt haar aan en antwoord gelijk, “ja. Ja dat wil ik graag.” Niene grinnikt van zijn gehaaste antwoord en zegt op haar beurt weer impulsief terug, “Weet je dat zeker? Je hebt me nog niet geneukt he?” Jarne verslikt zich bijna in het slokje wijn wat hij net wilde nemen en durft haar even niet direct aan te kijken. 

“Nou, daar moeten we dan maar eens wat aan doen”, zegt Stev terwijl hij gaat staan en Niene’s hand pakt om haar bij zich te halen. Hij neemt Niene mee naar de leuning van de veranda en pakt haar zacht in zijn armen. Hij pakt haar hals zachtjes vast, buigt naar haar toe en begint aan een tongzoen terwijl Jarne nog even verder geniet van zijn wijntje en het koppel verder even zwijgend van dichtbij bewonderd. De tongzoen veranderd vlot in een intensere vrijpartij als Stev’s hand uitdagend onder de handdoek glijdt die Niene om haar bovenlichaam draagt. Zodra hij contact maar met haar borst grijpt ze zijn groeiende lul stevig vast dwars door zijn handdoek. De handdoek die Niene’s borsten bedekt valt binnen tellen op de grond zodat Stev’s mond vrij stel krijgt op haar tepels. Niene laat zich wat achterover leunen zodat haar rug hol buigt en haar borsten voor Stev boven op haar lichaam een gemakkelijk gerechtje zijn om van te snoepen. Haar hand grijp nog steeds stevig vast aan zijn lul voor de handdoek heen. Steeds meer om vast te pakken. 

Als Stev haar even een momentje geeft om wat rechter te staan aarzelt Niene geen seconde en zakt ze voor Stev op haar knieën op de grond. Ze pakt zijn handdoek vast waar hij opgerold dicht zit rond Stev’s buik en maakt hem zachtjes los zonder hem al open te maken. Haar ogen maken contact met die van Stev en ze voelt hoe zijn lul harder wordt onder de handdoek. Uitdagend kijkt ze hem aan en glimlacht ze uitdagend. Dan steekt ze haar tong uit en likt ze zijn lul door de stof van de handdoek heen en maakt ze Stev in een keer hard als een rots. Snel trekt ze de stof weg waardoor zijn lul de buitenlucht voelt en vlug rechtop veert. Niene aarzelt geen tel, pakt hem stevig vast en neem hem diep in haar mond om hem direct wild en ruw te pijpen. Een hand stevig rond de onderkant van zijn lul, de andere steunend op zijn bovenbeen. Niene verwent hem snel en langzaam, wisselt ruw diep af met teder plagend likken terwijl Jarne hen van zijn stoel af toekijkt. Jarne merkt hoe zijn eigen lul net zo hard geworden is als de paal van Stev vlak voor hem. Hij begint met zichzelf te spelen door de stof van zijn handdoek heen. Trekt zachtjes aan zijn harde lul terwijl hij ziet hoe Niene nu geniet van Stev’s paal zoals ze iets eerder op de avond genoot van de zijne.

Dan ziet hij hoe Niene hem aankijkt terwijl ze haar mond strak om Stev’s lul gesloten houdt. Ze steekt haar vrije hand uit en gebaart hem om op te staan en naar haar toe te komen. Zodra hij staat pakt haar hand zijn lul onder zijn handdoek door en voelt Jarne hoe ze hem eraan naar zich toe trekt. Stev kijkt hem aan en glimlacht als Niene zijn lul uit haar mond laat gaan om zich gelijk erna op die van Jarne te werpen die snel omhoog sprong zodra hij zijn handdoek open liet vallen. Eindelijk, voelt Niene zich denken. Eindelijk net als Jen. Twee van die goddelijk lekkere keiharde mannen voor mij alleen. Ze neemt Jarne diep in haar mond en trekt Stev gelijk af. Ze likt hem zacht terwijl ze zijn ballen grijpt en die van Stev in haar andere hand zacht kneedt. Een tijdje geniet ze om en van twee keer zoveel speelgoed als ze normaal heeft.

Dan pakt ze beide lullen en kijkt ze omhoog naar de ogen van de twee mannen die haar zien fantaseren over wat ze wil proberen. “Mag ik?”, vraagt ze zachtjes. Beide mannen voelen wat ze wil en knikken bijna gelijk hun ja. Dan trekt Niene ze beide zachtjes naar elkaar toe tot ze topjes van hun eikels elkaar raken en ze met haar tong plagend tegelijk Jarne en Stev kan verwennen. Ze speelt heerlijke spelletjes met haar lippen, laat glimmende eikels tegen elkaar rondjes draaien, neemt ze afwisselend even in haar mond en geniet van elke seconde.

Wat minuutjes gaan voorbij totdat Stev haar aan haar handen zacht omhoog laat komen om te gaan staan. Hij pakt haar hoofdje zachtjes vast, zoent haar op haar lippen en zegt, “draai je om en leun over de rand.” Zodra ze doet wat Stev haar vertelde gaat hij achter haar staan en spreid hij haar benen een beetje. “Kom Jarne. Neuk mijn vrouw“, zegt hij dan en doet een stapje opzij. Niene kijkt uit over de tuin en de bergen in de verte, zwak verlicht door een opkomende maan. Ze ziet lichtjes van de dorpjes verderop als ze voelt hoe de sterke ruwe handen van Jarne haar heupen vastpakken en zijn lul zachtjes tegen haar kontje begint te duwen. Ze voelt hoe Jarne zijn voeten verzet om iets lager te gaan staan en pakt snel met een hand tussen haar benen door om zijn eikel zachtjes tussen haar natte lipjes door te sturen. Langzaam duwt Jarne zich naar binnen en voelt ze de hete warmte van zijn paal voor het eerst in haar lichaam. Een klein kreetje van genot ontsnapt uit haar mond als ze voelt hoe hij zijn volledige lengte helemaal naar binnen brengt terwijl zijn handen stevig om haar heupen geklemd zitten. Zachtjes en ritmisch begint Jarne te stoten terwijl Niene zich vasthoudt aan de leuning. Bij elk stootje raken haar borsten het hout. Ze doet haar lichaam iets omhoog zodat haar tepeltjes net over het hout schuiven bij elk schokje dat Jarne haar lichaam in stuurt.

Stev geniet van dichtbij van het beeld dat Niene door Jarne geneukt wordt. Hij ziet haar borsten schudden en haar billen trillen bij elke stoot. De nachtelijke warmte is heerlijk. Alles is stil op een enkel uil die in de verte in het bos klinkt. En op het geluid na van twee mensen die naast hem seks hebben. Hij hoort het hijgen van Jarne, de kreetjes van Niene, het natte geluid van haar kutje waar een grote harde paal in op en neer gaat. Hij speelt zacht met zijn lul die daarnet nog hemels verwend is door Niene’s mond. Nog steeds nat en stijf. Stev gaat op de rand van de leuning zitten, een been aan elke kant en speelt zacht verder met zijn lul. Heerlijk zo seks hebben buiten voor het huis, niemand die je ziet.

Niene wordt langzaam gek van de goddelijk lekkere paal van deze nieuwe man diep in haar lichaam en begint harder te laten horen dat ze geniet. “Ja, ja, toe. Stoot je heerlijke lul diep in mijn kutje.” Ze draait haar hoofd om en probeert Jarne aan te kijken. Dan pas ziet ze Stev naast haar op de leuning zitten. Ze laat een hand van de leuning los, pakt daarmee Stev’s lul vast en trekt hem dichter naar haar toe. Stev schuift een beetje onhandig over de leuning, maar net genoeg zodat Niene haar lippen weer om zijn paal kan sluiten. Ze laat hem los en legt haar hand op de hand van Jarne op haar eigen heup. “Hmm, hmmm, harder. Neuk me harder”, zegt ze terwijl ze Stev’s lul uit haar mond laat ontsnappen. Stev pakt zijn lul zelf vast en houd zich overeind voor Niene. Jarne begint harder te stoten dan daarvoor en laat zelf horen dat hij geniet van haar strakke lichaam voor hem. Van het hele beeld dat hij en Stev nu samen deze mooie vrouw verwennen. “Ja, oeww, ja. Ik spuit je zo vol.” Niene zuigt hard aan de harde lul van haar man en voelt die van haar vriend diep haar lichaam in stoten. “Ja, ja, ja, ik kom, ik kom”, zegt ze als haar orgasme haar plots sneller overvalt dan ze zelf verwacht had. Jarne voelt haar kutje strakker worden rond zijn lul en stoot dan nog harder, nog dieper terwijl zijn handen diep in haar heupen grijpen. Hij voelt zijn orgasme net zo snel aan komen rennen, vlugger dan hij het kan zeggen slaakt hij een harde kreet, “hnnnnnnggggggghhh” en klemt hij zich strak tegen Niene’s kontje aan. Hij voelt zijn zaad uit zijn eikel spuiten, tegen het diepste van haar kutje aan dat hem nog steeds stevig in haar grip houdt tot hij helemaal leeg is en de laatste puls zijn lichaam heeft verlaten. Niene’s mond zit diep om Stev’s lul gesloten en Stev voelt de trillingen van haar kreet over zijn hele lengte.
Even blijven ze alle drie stil staan, een momentje rust om bij te komen, te genieten van de orgasmes die warme golven genot door lichamen hebben gejaagd. Langzaam komt Niene overeind en laat ze haar grip op Jarne’s lul los. Zijn zaad druipt in spoortjes langs haar benen naar beneden terwijl Jarne zich terug in de stoel laat vallen.

“Nu jij lieverd”, zegt ze tegen Stev terwijl ze zich draait en haar kontje naar hem uitsteekt. “Ik wil jouw warme zaad ook in me voelen.” Stev komt van de leuning af en gaat achter Niene staan die zich net verder draait zodat ze haar mond opnieuw op Jarne’s lul kan laten glijden. Stev glijdt bij haar binnen en grijpt haar heupen net zo vast als Jarne eerder deed. Snel begint hij te stoten en voelt hij hoe Niene hem nu in zich wil hebben. Kort roept ze luid, “ja, spuit in me. Ik wil je diep in me voelen.” Een paar minuutjes stoot Stev hard en herkent Niene aan zijn ademen en zijn ritme hoe hij tegen zijn orgasme aan zit, maar er net niet kan komen.
Dan laat ze onverwacht Jarne’s half harde lul los uit haar mond en Stev’s uit haar kutje, draait ze zich snel om en gaat ze op haar knieën voor Stev zitten. Kort pijpt ze hem voordat ze zegt, “trek je af en spuit op me of in mijn mond.” Stev pakt zijn harde lul en begint zich af te trekken terwijl Niene hem aankijkt, haar mond soms kort even open doet en met haar tong haar lippen nat likt terwijl ze haar beide borsten met haar handen ondersteunt. Soms leunt ze snel even naar voren om een likje te geven op Stev’s eikel, dan doet ze haar mond open en neemt ze zijn lengte even diep in haar mond. “Kom maar in me. Ik wil je zaad proeven”, zegt ze als ze hem weer even los laat. Stev trekt zich nog even af, stopt zijn lul weer in haar mond, pakt haar hoofd zachtjes vast en begint haar te neuken. “Ja, ik kom , ik kom, ik kom …”, zegt hij dan ineens snel en blijft voorzichtig stil staan terwijl hij zijn zaad in golven uit zijn lichaam in het mondje van zijn lief voelt spuiten. 

Niene laat hem even landen voordat ze zijn lul uit haar mond laat schieten. Een paar druppels zaad hangen in een sliertje aan haar kin als ze even slikt en haar mond leeg maakt. Geil kijkt ze Jarne even aan en gaat dan staan om zich in de armen van Stev te hangen. Stev gebaart Jarne dat hij er ook bij moet komen om met z’n drietjes even in elkaars armen te staan en na te genieten van een heerlijk avondje seks.

Een half uurtje later liggen ze met z’n drietjes in bed. Niene in het midden met twee sterke mannen aan elke kant, gereed voor een nachtje heerlijke slaapJarne ligt achter haar met zijn arm om haar heen en zijn hand onder een van haar borsten. Stev ligt voor haar en geeft haar nog een zacht kusje terwijl hun handen elkaar vast houden. 

“Hihi”, zegt Niene dan ineens. “Wat?”, zegt Stev, verbaasd waarom ze nu lol heeft, “waar lach je om?” Niene grinnikt verder. “Nou. Marc en Lize zien vast heel wat anders dan een paar herten als ze deze keer op hun camerabeelden kijken.”               

1

Een reactie plaatsen