Verhalen, verslagen, herinneringen.

Voor jou

Leestijd: 9 minuten

“Hey Romme lieverd. Hoe was je dag?” Lissa glimlacht mooi als altijd zodra Romme thuis komt van zijn werkdag en net de voordeur achter zich dicht doet. Zijn meisje staat, gekleed in haar mooie witte strapless jurkje, halverwege de trap en geeft hem de indruk dat ze net van boven komt en er weer terug naartoe wil. “Die was prima lieverd. Het was druk en die vergadering met Frankrijk vanmiddag was best vermoeiend. Dus ik ben wel toe aan een avondje bank hangen nu. Blij dat het weekend is!” Romme ziet iets aan Lissa. Haar snuitje verbergt iets. Die gelukzalige rode gloed op haar wangen. Hij kent haar veel te lang om dat niet in de gaten te hebben. “Wat verberg jij voor me schatje?”, zegt hij met een grijns. “Heb je weer met je nieuwe Womanizer liggen spelen?”

Haar glimlach wordt, als het even kan, nog groter dan die al was. Verlegen draait ze haar hoofd een beetje naar beneden en zegt ze, “Zoiets ja.” Dan komt ze toch even de trap af naar Romme en hangt ze zich even om zijn nek zodra hij z’n jasje heeft opgehangen en z’n werktas heeft weggezet. “Voel zelf maar onder mijn jurkje”, fluistert ze hem in zijn oor. Lissa’s geilheid laat zich absoluut niet misbegrijpen merkt Romme al snel. “Hmm, kleine ondeugd. Geen slipje. Zo loop je zeker al de hele dag rond he?” Hij brand bijna zijn vingers aan de hete sappen seks vocht die uit haar gloeiend hete plekje stromend zelfs aan de binnenkant van haar benen al voelbaar zijn.

Maar net als Romme zich wat wil draaien, om haar daar in de hal al even diep te gaan verwennen, zoals hij weet dat ze zo graag heeft, duwt Lissa zich speels weer van hem af en zegt ze, “Weet je ons gesprekje van pas nog lieverd? Van een paar weekjes terug? Dat weekend nadat ik je had verteld dat ik met Cis gevreeën had?” Romme kijkt haar, een beetje beteuterd, verbaasd na als ze alweer gelijk terug de trap op begint te lopen en weet eigenlijk niet goed waar ze het over heeft. Wel haar bekentenis over dat vreemdgaan met die vriend van vroeger. Wel dat hij gelijk al had gezegd dat ze daar zeker mee door mocht gaan. Maar niet meer precies welk gesprekje ze de week later hadden. Lissa staat, voordat hij haar iets kan vragen, alweer halverwege de trap waar ze eerst stond en strekt nu haar hand naar hem uit terwijl ze zachtjes verder praat, “Ik heb een verrassing voor je.”

Een perfecte manier om je weekend te beginnen, denkt Romme. Thuis komen, je meisje knal geil aantreffen, voelen hoe nat ze is, hoe ze zonder slipje loopt en samen al naar de slaapkamer gaan voordat je piep kunt zeggen. I love it.

Lissa staat al bovenaan de trap, met haar jurkje een stukje omhoog getrokken en haar nat glinsterende kutje als lokkertje,  op hem te wachten, totdat Romme gauw even z’n schoenen uittrapt en de trap op komt achter zijn meisje aan. Als hij halverwege is ziet hij hoe Lissa haar rokje loslaat en de wijsvinger van haar andere hand in een fluister-gebaar tegen haar lippen aan duwt. “Shhhhh”, zegt ze zachtjes. “Niks zeggen en geen geluid maken.” Ze pakt zijn hand en neemt hem sluipend mee naar de meest verre deur van de smalle hal, naar hun eigen slaapkamer waarvan de deur op een heel kleine kier staat.

Duizend gedachten vliegen door Romme’s hoofd als hij stapje voor stapje achter zijn meisje aan sluipt. Zou ze Cis hier hebben? Ik weet niet of ik daar wel aan toe ben. Zou wel gaaf zijn ook wel. Zou hij dat leuk vinden? Waarom moet ik stil zijn? Welk gesprekje bedoelde ze nu? Wat kan er anders nog zijn hier?

Als ze dan bij de slaapkamerdeur aankomen hoort Romme zachtjes het typische, grappige brommer geluidje van de Womanizer die Lissa een paar weken geleden van hem cadeau kreeg. He? Zou ze die aan hebben laten staan? Wat raar. Waarom moeten we dan stil zijn?

Zachtjes doet Lissa, centimeter voor centimeter, de slaapkamer deur open en ziet Romme waarom ze stil moeten zijn. Midden op het, door de zon fel verlichte bed, ligt een mooie donkerharige, slanke vrouw, met haar benen wijd gespreid, gekleed in niets meer dan een zwart-rode beha en een slip, te spelen met het kleine grappig klinkende verwennertje. De stof van haar broekje wordt een stukje opzij getrokken door haar linkerhand terwijl de rechter zorgvuldig, zacht bewegend, het nieuwe speeltje van Lissa tegen haar clitje aan duwt. 

“Elzi?”, fluistert Romme verbaasd zodra hij door heeft wie de schone is. Enthusiast knikt Lissa bevestigend haar antwoord. “Ja, Elzi”, begint ze. “Elzi en ik kwamen elkaar vanmiddag tegen in het winkelcentrum. Ze had net iets leuks voor zichzelf gekocht bij de erotiek winkel toen ze daar buiten stapte en tegen me aan botste. We begonnen te kletsen over speeltjes en toen ze zei dat ze ooit ook nog eens er een wilde kopen zei ik pardoes dat ze die van mij mocht komen proberen. ‘Graag’, zei ze gelijk. En ‘Ik heb nu wel tijd.’” Lissa trekt in een vlotte beweging haar jurkje over haar hoofd uit en gaat verder, “We lagen net een uurtje te spelen toen ik zei dat jij zo thuis zou komen. ‘Mag ik die ook proberen?’, flapte ze er toen uit. Ik zei ‘Ja’ en dat ik het meende.” Naakt, op haar beha na, duwt Lissa de deur verder open en kruipt ze op bed naast Elzi. Die opent, dronken door de toverkunsten van de Womanizer, sloom haar ogen en kijkt Lissa aan.  “Hij is thuis”, fluistert ze zachtjes. 

Zonder te stoppen draait Elzi langzaam haar hoofd naar Romme in de deuropening, zo diep in haar roes dat ze haar ogen nauwelijks open krijgt. Lissa gebaart naar Romme dat hij dichterbij mag komen. Meer dan dat zelfs. Ze kijkt kort naar de actie plek van Elzi en maakt gelijk  een klein likkend gebaar, met haar tong naar Romme. “Wil ze dat?”, vraagt hij stilletjes. “Ze wil alles denk ik”, fluistert Lissa terwijl ze met haar vingers plagerig zacht over een van Elzi’s tepels begint te strelen die, nog met sporen van eerder speeksel, een beetje boven de rand van een cup uitsteekt. Romme ziet dat Elzi langzaam instemmend probeert te knikken en haar benen ook een stukje probeert op te trekken. 

Voorzichtig laat hij zich op het bed zakken en geeft hij Elzi zachte kusjes aan de binnenkant van haar benen, steeds verder omhoog, totdat zijn wang het kleine brommertje raakt. Net als hij zijn hoofd dan een beetje draait en zijn eerste likje een van Elzi’s nat gezwollen lippen raakt, roept ze plots “jaaa, jaaaa, oe, ik kom, ik kom, ik kom, oewwwwww.” Haar hele lichaam spant zich een paar tellen aan terwijl ze het hulpje precies op het juiste plekje stil houdt en haar hoofd hard achterover drukt in ons dekbed. Pas dan hoort Romme de zachte klik van een knopje wat ingedrukt wordt en verdwijnt het aparte geluidje uit de slaapkamer.

Lissa kruipt een beetje omhoog, geeft Elzi zachte kusjes op haar gezicht en houdt haar hand beschermend stil op het kleine gevoelige tepeltje dat nu even ook een pauze nodig heeft. Romme blijft stilletjes liggen zonder iets te doen en geniet van het uitzicht. Van zijn heerlijke meisje dat naakt en vrij tegen een vriendin aan ligt die we tot voor nu enkel kenden als braaf en lief. En van dichtbij op de heerlijke intieme plek van diezelfde vrouw die zich nu niet langer onschuldig en verlegen kan noemen. 

Elzi haalt het speeltje langzaam weg en laat haar natte slipje per ongeluk uit haar vingers glippen zodat Romme niet meer dan een glimp van haar knopje kan vangen. Een vergissing die gelijk als zo benoemd wordt als Elzi vragend aan Lissa fluistert, “Mag Romme nu?” Lissa glimlacht en antwoord, “Dat mag hij zeker. Hij kan dat heel lekker.” 

Elzi trekt al bij het eerste woord dat ze hoorde de stof van haar slipje weer opzij. Ze had al genoeg aan de klank van Lissa’s stem en maakt zich zo lustvol, zo snel beschikbaar, dat Romme een kleine ‘krak’ hoort van de stof. 

Romme weet dat zijn skills op dit vlak zeker goed zijn. Vaak genoeg geniet hij van Lissa als ze hem vraagt om haar te likken. En meer dan eens heeft hij haar minutenlange orgasmes bezorgt. Enkel met zijn mond.  En nu mag hij dat bewijzen. Voor het eerst met een ander. 

Uiterst voorzichtig laat hij eerst een vinger zacht strelen over het gevoelige stukje huid net tussen Elzi’s lippen en haar been. Plagerig langzaam dan verder over de natte vouwen, een paar keer op en neer, steeds verder naar het midden toe. Teder zacht, gekmakend, tot de vinger even binnendringt. Zomaar een paar centimeter. Om dan van daaruit even traag naar onder te glijden tot bijna aan het einde van haar opening. 

Elzi haalt schokkerig adem. Alles daaronder is zo supergevoelig van het uurtje spelen met Lissa, alles smeekt haast om genade, maar nu al weet ze ook al zeker dat Romme haar gek gaat maken en nog een keer gaat laten komen. 

Romme’s vinger glijdt omhoog. Langs de binnenkant van een van de lippen totdat hij stoot tegen het kleine brandende knopje. Haast verschrikt laat Elzi even een kreetje zuchtend ontsnappen, “ohhhh.” Voor hem een teken dat zijn haar plezier gevonden heeft en ze wil dat hij door gaat. Kleine cirkeltjes tekent hij om haar clit. Steeds zacht en strelend. Af en toe even gehaast onderbroken om zijn vinger wat natter te dippen tussen haar lippen, maar snel telkens terug op zijn doel. “Oewww”, zegt Elzi. “Ik ben zo gevoelig daar.” 

Romme gaat minuten door, leunen over de bedrand met zijn eigen lul al lang meer dan oncomfortabel klem in zijn broek, maar te vol plichtsbesef dat hij eerst zijn opdracht moet vervullen. Deze nieuwe schone te dienen tot zij voldaan is. En niets dat laten onderbreken. Zeker geen klein mannelijk ongemakje. 

Licht blaast hij dan zachtjes tegen Elzi’s pulsende kittelaar, vertelt hij haar van het volgende deel en laat hij haar kennismaken met het hete puntje van zijn tong. “Jaaaaa, ja, ja, toe, toe, plaag me niet langer”, klinkt Elzi als Romme net in de ogen kijkt van Lissa naast haar. Lissa die met een hand een stevige grip houdt op een borst van de brunette, terwijl ze haar andere, tussen hun lichamen in, zacht laat spelen met haar eigen kutje. Ze heeft geduld.

Romme vangt het kleine rotsje tussen zijn lippen, knijpt het even zacht en zuigt het zonder genade dan strak zijn mond binnen. Elzi’s adem slaat op slot als zijn tong geen genade kent en meteen vol vuur en geweld het ding wild heen en weer duwt zonder een moment stilte. Elzi grijpt met een hand zijn hoofd, doet een halve poging hem te stoppen, maar wil eigenlijk niets liever dan dit. “Ja, ja, ga door, ja, ga door.” Haar vingers zoeken houvast in Romme’s korte haren, maar vinden geen grip. Ze schuift snel haar hand onder haar eigen bil alsof ze zich zelf niet wil toestaan deze aanval af te weren.

Twee minuutjes likt, zuigt en bijt Romme in haar clit, duwt ze haar heuvel stevig tegen zijn mond, totdat ze keihard haar tweede orgasme aankondigd, “hnnnngggggggggg, jaaaaaaaaaaa” en met een diepe grom het laatste beetje vastgeklemde lucht uit haar longen laat ontsnappen. Romme stopt zijn spel. Hij weet dat ze nu even niks meer wil voelen en laat zijn hoofd zacht rusten tegen haar been terwijl hij enkel zijn adem nog haar zachte delen laat raken. Even nemen ze pauze om bij te komen van het genot. 

Een paar minuten liggen ze stil. Dan klinkt weer de fluisterende stem van Elzi, “Ik voel me zo hebberig Lissa, maar mag ik alsjeblieft?” “Natuurlijk schatje, wat je maar wil”, grinnikt die. “Mag ik Romme hebben?”

“Dat mag je zeker lieverd”, antwoord Lissa. 

Romme voelt elke cel in zijn lichaam vol liefde voor zijn eigen meisje ontploffen. Zijn meisje dat zegt, “Kleed je uit Romme. Kleed je uit en kom lekker bij Elzi binnen.”

Romme stapt het bed af en begint zich uit te kleden terwijl Lissa Elzi van haar slipje bevrijd. Elzi probeert een hand onder haar rug te wringen en haar beha zelf los te maken, maar faalt door totale vermoeidheid. Lissa glimlacht, gaat knielend op bed naast haar vriendin zitten, doet haar eigen behaatje uit en schuift het dingetje van Elzi simpelweg wat omhoog zodat haar borsten mooi bloot voor Romme prijken. 

Op zijn knieën kruipt Romme terug het bed op, tilt hij Elzi’s benen over de zijne en schuift hij wat naar voren tot zijn harde erectie net boven haar wachtende plekje zweeft. De bruine ogen van Elzi kijken hem gewillig aan. Wachten vol spanning op de volgende stap. Ze wil hem. Ze wil hem diep in zich voelen. Kennismaken met zijn geslacht en hem met haar laten doen wat hij wil. Ze is klaar. Nu wil ze dat hij dat ook gaat zijn.

Lissa pakt Romme’s harde staaf vast, trekt zachtjes zijn huid op en neer terwijl ze hem in de ogen kijkt en zegt, “Ik wil dit ook lieverd. Neuk Elzi harder dan je mij ooit geneukt hebt. Duw je heerlijke harde lul diep in haar kut en neuk haar tot je klaarkomt.” Dan leunt ze naar Elzi zonder Romme los te laten en fluistert ze, “Neuk hem lekker lieverd. Hij is nu van jou.” Nog vlot duikt ze even naar beneden, neemt ze Romme’s lengte in haar mond en maakt ze hem met luid soppende wilde bewegingen drijf en druipend nat. “Neuk haar Romme, neuk haar.”

In een vloeiende beweging schuift hij dan zijn ongeduldig kloppende staaf voor het eerst in de verlangende ingang van Elzi. “Oew ja, oh wat ben je groot”, flapt ze er meteen uit en zegt dan, “neem me, neem me hard en kom lekker.” Romme ziet haar wachtende, bruine ogen, vol vermoeidheid van haar orgasmes, seks dronken naar hem kijken.  Net als de smoorverliefde ogen van zijn eigen Lissa die terug naar Elzi buigt voor een zoen op haar mond terwijl ze haar handen laat spelen met haar borsten. 

Elzi heeft haar armen boven zich liggen, geeft zich helemaal over aan de lusten van haar twee nieuwe minnaars en geniet van elke stoot die Romme haar lichaam geeft. Hij pakt haar stevig vast bij haar heupen, tilt haar kontje van het dekbed omhoog en rijgt haar als een verse buit steeds dieper aan zijn lans. Lissa laat haar handen dan tussen haar eigen benen glijden, spreid met een haar lippen uiteen en vingert haar clit in hoog tempo terwijl ze Romme zegt alles te laten gaan. “Voel je haar kutje Romme? Neuk haar mijn lief. Kom lekker klaar en neem haar hard.”

“Hmmmm, ja, hhhm, ja, ja, ik …..”, met een luide grom vind hij na een paar minuten zijn heerlijke climax. Zijn lul zwelt extra dik op het moment dat hij voelt hoe de lozing zijn weg naar buiten begint te zoeken. Nog heel even lukt het hem om het tegen te houden. Nog een stuk of tien lange snelle bewegingen. Maar dan voelt hij zijn lid in vlam schieten en weet hij dat hij diep in Elzi zijn zaad hard tot diep in haar lichaam spuit. 

De gedachte, het gevoel, de nieuwe ervaring, deze prachtige brunette, zijn Lissa die erbij is, hij komt zo hard klaar dat het hem maar enkele tellen lukt om zijn evenwicht goed te bewaren. Pulsend trekt alles in hem samen totdat hij zich moet laten zakken op zijn knieën en hard moet steunen op Elzi’s heupen. Die ligt met haar ogen dicht al net zo uitgeteld onder hem te genieten van de onverwachte en hete seks die ze nu ontdekt heeft met haar nieuwe vrienden. Lissa glimlacht vol geluk, geeft ze beiden nog een zoen en laat zich dan naast Elzi op het bed vallen. Romme doet hetzelfde aan Elzi’s andere kant en zegt, “Wow. Wat een heerlijke start van het weekend.”

0

Een reactie plaatsen