Verhalen, verslagen, herinneringen.

A12

Leestijd: 7 minuten

“Hier de linkse baan aanhouden Ron.” Paul’s kleine beetje navigatie begeleiding vanaf de achterbank is eigenlijk overbodig voor de ervaren Ron, maar toch helpt hij even mee omdat ze deze keer via een wel hele rare route Utrecht uit moeten rijden op weg naar huis. Het lijkt wel alsof er overal tegelijk aan de weg gewerkt moet worden deze week, de halve stad ligt overhoop en bijna alles wat ze kennen is afgesloten. Maar ze hebben het gehaald. Nog even en ze rijden de snelweg op voor de lange rit naar huis. 

“Dat was een lekkere workshop weer. Ow wat heb ik dat gemist in de laatste maanden zeg”, zegt Sandra vanaf de passagiersstoel naast Ron. “Echt heerlijk om weer eens met elkaar te kunnen dansen zo.” Voor het eerst sinds lang, sinds de rare lockdown onze hele wereld lam legde, hebben ze met z’n vieren weer eens kunnen genieten van een workshop in Utrecht. Het kost wel dik anderhalf uur rijden om weer naar huis te komen, maar dat meer dan graag gedaan als ze dat eindelijk weer eens de mogelijkheid geeft om met elkaar, als gekruiste koppels, weer eens les te krijgen met anderen in hun favoriete hobby. 

Een kwartiertje later klinkt het saaie ritme van de snelweg onder de auto door en is het viertal lekker met elkaar in gesprek en aan het dromen over nog meer uitstapjes als deze die ze gewoon veel te lang gemist hebben. 

Net als er even een momentje stilte valt en Paul verdwaasd wat uit het raam naar de voorbij razende schemering zit te staren, voelt hij ineens de kleine hand van Fleur, zonder inleiding, zonder woord vooraf, contact maken met zijn been. Als hij zijn hoofd omdraait ziet hij hoe ze aandachtig haar eigen hand volgt die, misschien zonder dat ze zelf een zegje erin heeft, met enkel haar vingertoppen, zacht op de dunne stof van Paul’s broek over en weer begint te strelen. Paul wisselt zijn blik een paar keer tussen de kleine hand en het stille snuitje van de kleine brunette, hij bewonderd haar in stilte zonder haar te verstoren in haar spel en besluit niks te zeggen en niet te reageren. 

Voor in de auto merken Ron en Sandra niks van wat er achter hen begint en gaan ze samen verder over iets wat Paul’s oren al niet meer registreren. Een minuutje of twee streelt Fleur zachtjes kleine stukjes van Paul’s been zonder ook maar een keer haar blik omhoog te richten en wacht Paul rustig af wat ze gaat doen. Hij hoopt op een momentje oogcontact, wat lieve woorden door haar zachte stem en misschien wel erop dat ze haar hoofd wat rust laat zoeken tegen zijn borst. Vandaag is hij al eigenlijk gelukkig en tevreden dat hij weer eens met haar heeft mogen dansen.  

Net als Paul zijn ogen weer richt op de zacht rood fijn gestifte lippen van Fleur ziet hij hoe ze die kort even naar binnen rolt, alsof ze zich wat afvraagt en een beetje moed verzameld, klaar om een keuze te maken en een gok te nemen. Haar ademhaling wordt dieper ziet hij, als hij door krijgt hoe haar truitje steeds strakker lijkt te klemmen over haar kleine borsten en hoe haar tepeltjes strak door de stof heen lijken te gaan drukken.  

Dan voelt hij hoe haar hand verder op verkenning gaat. Langzaam over zijn been omhoog totdat ze zwijgend vindt waar zijn slapende mannelijkheid ligt te rusten. Zacht glijdt ze op en neer over de stof, verkent ze elke centimeter van de schuilplaats tot ze precies weet waar Paul’s lul begint en waar hij stopt. Waar zijn ballen heerlijk klem zitten in zijn onderbroek en waar de ruimte tussen Paul’s benen te klein wordt om haar hand verder te bewegen. 

Even denkt Paul eraan zijn benen te spreiden en haar meer toegang te geven tot zijn plekje, maar dan kiest hij er toch maar voor dat juist niet te doen, niet te gretig te willen zijn. Als het meisje het wil, dan mag ze nemen waar ze zin in heeft en wanneer ze er zin in heeft. Nog steeds kijkt ze niet naar Paul, maar enkel naar haar eigen vingers die zachtjes spelen. Naar de kleine bobbel in zijn broek die zijn enthousiasme nog niet durft te tonen en zo klein probeert te blijven als hij was toen ze hem daarnet vond.  

Net als Paul een minuutje later denkt dat het bij dit stiekeme spel blijft neemt Fleur onverwachts haar volgende stap. Haar hand begint zonder gesproken woord de riem van zijn broek los te maken. Ze draait haar lichaam zonder aarzeling naar hem toe, maakt zijn riem helemaal los en doet vlot ze hetzelfde met het knoopje en de rits. Fleur trekt Paul’s overhemd uit zijn broek en laat haar hand ervoor in de plaats naar binnen in zijn kleding glijden. Kort zoekend eerst even over de stof van de onderbroek, maar dan gelijk terug over het randje ervan naar binnen, direct met haar vingers door de kleine krullende haartjes en over zijn warme huid.

Paul’s lid brand zich bijna aan de hitte van de hand van de brunette die hem plots helemaal omsluit. Het ding weet zich nu echt niet meer in te houden en begint vliegensvlug te groter te zwellen terwijl Fleur de gevoelige huid zachtjes op en neer begint te schuiven. Nog steeds, in het steeds zwakker wordende licht van de schemering, zonder oogcontact enkel stilletjes naar beneden kijkend en geen seconde naar hem omhoog.

Dan laat ze hem plots los, pakt ze zijn pols en duwt ze zijn hand van bovenaf tegen de broeks rand. Paul snapt gelijk wat ze wil en aarzelt geen moment. Wringend onder de gordel door pakt hij zijn broek en onderbroek samen vast, tilt hij zijn billen van de bank en schuift hij in stilte zijn broek tot over zijn knieën omlaag. 

Zodra zijn staaf bevrijd wordt uit de nauwsluitende stof veert die trots recht en voelt Paul de frisse buitenlucht heerlijk verkoeling geven aan zijn steeds warmer wordende speeltje. Fleur brengt haar hand naar haar mond, likt die met extra veel speeksel kletsnat en neemt dan een strakke grip rond de glimmend wachtende eikel van haar minnaar. Stevig knijpend begint ze zijn strakke erectie langzaam te verwennen met lange, sensuele, op en neergaande bewegingen. Nog steeds zonder de eigenaar van het ding in zijn verliefde ogen aan te kijken. 

Minuten lang voelt Paul hoe ze hem, langzaam opbouwend, steeds sneller, ruiger en wilder aftrekt. Dan likt ze haar andere hand vlug net zo nat als de eerste en grijpt ze stevig tussen zijn benen zijn beide ballen hard vast. Wild kneed ze hem, knijpt ze hard haar vuist om zijn lid en maakt ze hem kilometers lang knettergek met haar spontane verwennerij.

Pas dan valt het Paul op dat de stemmen voorin de auto al even gestopt zijn met praten. Hij kijkt kort omhoog, ziet de grijns van Ron in de achteruitkijkspiegel naar hem gericht en de blik van Sandra voor hem die in stilte glimlacht en van Fleur’s actie geniet. Beide willen ze dit kleine avontuur alle kans geven en kijken ze in stilte toe. 

Plots laat Fleur los. Los om met haar handen vlot haar truitje over haar hoofd uit te trekken, haar beha los te maken en van haar lichaam te verwijderen. Topless zit ze nu achterin de voort zoevende auto. Het boeit haar niet of iemand het kan zien. Ze reikt voorover, pakt Paul’s verre hand en legt die zonder iets te zeggen vol op een borst. Knedend vertelt ze hem dat ze wil dat hij dat bij haar doet en bukt ze zich rap naar zijn schoot voorover. In de enkele tel die volgt voelt Paul de warmte van haar mond over zijn topje zakken, haar lippen sluiten rond de stam van zijn lengte en haar tong hard duwen zodat het ding geil klem zit tegen haar hete gehemelte. 

Wild begint ze hem te pijpen terwijl ze tegen honderdtwintig per uur door raast over de A12. Met een publiek wat net zo hard mee reist en in stilte geniet van haar plotse lust en een Paul die gek wordt van haar aanbiddingen. Hij voelt haar trekken, zuigen, likken en alles doen wat ze maar wil met zijn keihard gezwollen paal die haar dient. Haar vingers grijpen om beurt een bal, trekken de dingen hard tot aan Paul’s pijngrens, terwijl haar andere hand strak zijn lul naar haar mond stuurt zodat ze hem met plagende rondjes rond het randje van zijn eikel kan likken. 

“Ik wil je”, ontsnapt uit haar mond net voordat ze haar hoofd weer in hoog tempo op en neer laat schuiven over zijn extatische lul. Hij voelt hoe ze haar tempo opzweept met haar eigen geilheid. Steeds ruiger geniet ze zelf. Steeds harder verwent ze haar minnaar. Steeds meer wil ze hem. “Oew ja”, zegt ze hardop. “Heerlijk je harde lul. Hmmm, zo lekker.” En opnieuw neemt ze hem diep in haar mond. Paul voelt haar kreunen trillen tot diep in zijn binnenste en merkt dat de eerste signalen van zijn lichaam de climax op de todo lijst zetten.  

Dan ziet Paul uit een ooghoek hoe Sandra Ron’s lul ook al van zijn strakke kleding heeft verlost en ze hem met haar hand en langzame bewegingen ook zachtjes verwent. Telkens opnieuw maakt ze haar vingers even nat, draait ze ermee om zijn glimmende eikel en trekt ze hem heerlijk zachtjes af.  Ron doet best doet om zijn concentratie op de weg te blijven houden. 

“Toe Paul”, zegt Fleur dan zacht. “Laat je lekker gaan. Je mag van mij komen zoals je wil. In mijn hand, of als je wil …” Nog harder zuigt, trekt en likt ze dan wild aan Paul’s heerlijke lul. Maakt ze hem gek met elke aanraking terwijl ze hem steeds weer in zijn ogen kijkt.

“Hmmm”, zegt Sandra dan ineens tussendoor. “Voorvocht.” In een vlugge blik ziet Paul hoe zijn meisje kort voorover buigt en even snel met kleine likjes het heerlijke goedje van Ron’s erectie af snoept. Zomaar kort om hem niet al te gek te maken achter het stuur. “Ow fuck”, gromt Ron dan grinnikend. “Dit is niet eerlijk.” 

“Nu jij heerlijke man”, zegt Fleur dan giechelend. Ze draait haar hoofd omhoog zodat Paul haar gelukkige glimlach kan zien. Zodat hij ziet hoe ze met het puntje van haar tong eerst zijn lul van onder naar boven likt en dan weer in hoog tempo aftrekt. “Ik wil meer dan jouw voorvocht, hmmm”, zegt ze en trekt zijn lul terug strak zuigend tussen haar lippen door naar binnen. Met grote happen verwent ze zijn paal, knijpt ze hem paars, likt ze hem ruw, totdat ze voelt hoe Paul zich langzaam schrap begint te zetten en zijn onderlijf zo stil mogelijk houdt. 

Tellen daarna voelt hij hoe zijn zaad begint te stuwen. Vanuit het diepe binnenste van zijn lichaam bouwt de druk zich op, spant het elk spiertje aan waar het aan voorbij raast tot het begint aan het laatste rechte stuk door de kern van zijn staaf. “Ja, ja, ja, ik kom Fleur, ik kom”, zegt hij gehaast. Fleur knijpt hard in zijn lul, kijkt hem in zijn ogen aan en trekt zijn lul strak naar voren tussen haar lippen door, net met het topje in haar mond. “Ja, ja, jaaaaaa.” 

Elke druppel vangt ze op in haar mond totdat ze voelt dat de zwellende pulsen van zijn lul eindelijk tot rust komen. Zachtjes vermindert ze haar grip rond zijn basis en voorzichtig veegt ze met het puntje van haar tong, in haar mond, de laatste spoortjes van Paul’s zaad van zijn lid. Dan kijkt ze hem met ogen vol overwinning, glunderend aan en laat ze uiterst langzaam zijn topje uit haar mond. Paul ziet hoe ze, zonder oogcontact te onderbreken, even slikt en dan nog met een paar laatste uitdagende likjes zijn lul nog even raakt. 

Nog vijftig kilometer tot aan huis. Zouden ze nog meer gaan beleven? 

0

Een reactie plaatsen