Verhalen, verslagen, herinneringen.

Toetje

Leestijd: 6 minuten

“Hmmm, dat was lekker lieverds”, zegt Sandra en ze laat zich achterover in de bank zakken. Een van de twee oude versleten banken tegenover elkaar, met een scheef salontafeltje er tussen, op een hobbelige tegelvloer, onder een golfplaten afdakje, achter in de diepe tuin van Ron en Fleur. “Absoluut heerlijk”, voegt Paul er aan toe. “Echt lekker zoals je dat vlees bakt op die barbecue van jullie Ron. Ik wou dat ik dat ook kon zo.”

Ron laat zich net als Sandra achterover zakken met een glaasje van zijn favoriete witte wijn in een hand, legt zijn andere arm achter haar langs en kijkt haar even met een waar-wacht-je-nog-op blik aan tot ze lekker bij hem komt hangen. “Dat was zeker lekker”, zegt hij dan. “Dus jullie ruimen nu af hè?”, zegt hij dan uitdagend terwijl hij naar Fleur en Paul op het andere bankje tegenover hen kijkt. “En oh ja, vergeet het toetje niet.”

Fleur draait haar hoofd wat omlaag en slaat haar ogen omhoog met de typische oh-ja-kom-eens-hier-als-je-durft blik die ze zo vaak in Ron’s richting smijt. Een heerlijk, nooit eindigend spel van uitdagen en straffen, wat oh zo heerlijk vaak eindigd in een heerlijke vrijpartij tussen hen. Soms al in de kamer, soms halverwege de trap en meer dan eens hier in dit lounge hoekje van de tuin. 

“Kom Fleur”, zegt Paul. “Laat die twee luilakken maar even hangen, dan breng ik de spullen naar binnen en kun jij de toetjes maken.”

Net als ze klaar zijn met het meeste van de spullen in de vaatwasser te stoppen, pakt Fleur, zonder een woord te zeggen, Paul’s hand en trekt ze hem achter zich aan naar de bank in de woonkamer. Net ervoor stopt ze, draait ze zich om en tilt ze de rok van haar jurkje omhoog zodat Paul ziet dat ze er niks onderaan heeft. “Lik me Paul”, zegt ze opgewonden. “Mijn clitje wil zo graag jouw tong voelen. Nu.” En ze laat zich achterover op de brede bank ploffen. Hier heeft Paul geen seconde denken voor nodig. Vlot laat hij zich op de grond voor de bank zakken, duwt hij de benen van Fleur uit elkaar en laat hij zijn mond direct contact maken met het heerlijk nat glinsterende knopje dat hem tussen mooi gezwollen lipjes opwacht. Een minuutje of twee zuigt hij haar clit strak zijn mond in, bespeelt hij het met ongekende lust en klinken zacht gedempte kreten van genot het huis in. Dan al roept Fleur, “Ja, ja, ja, oewwwwwww, ja, ja, hnnggggggg.” En voelt Paul hoe ze zijn hoofd stil klemt tussen zijn benen en hem smeekt om te stoppen. Ze is klaar. Een minuutje hijgt ze nog even na terwijl Paul na geniet van haar geile impulsiviteit.

“En nu jij Paul”, roept Fleur plots als ze gehaast opspringt van de bank, hem omhoog trekt om te gaan staan en zonder een seconde te stoppen zich op de grond voor hem laat zakken. In een paar tellen heeft ze zijn korte broek op de grond liggen en roept ze, “Oew lekker. Jouw heerlijke ballen mochten ook de hele dag vrij spelen zie ik wel.” Zonder vraag of instemming slurpt ze zijn ballen strak haar mond binnen en werkt ze zijn bescheiden speeltje snel op tot een paal om van te snoepen. Snoepen dat ze wild en dat doet door haar tong rap over elke centimeter van zijn lid te laten glijden, door heet geil haar tanden scherp hard in zijn vlees te begraven en hem, met haar mond smekend, direct in zijn ogen aan te kijken. “Oew yes heerlijke man”, zegt ze hem. “Ik wil dat je jezelf zo aftrekt en alles in mijn mond spuit. Al je zaad, elke laatste druppel.” Paul voelt aan alles dat het geile vuur in zijn speelgenoot veel harder brand dan hij had kunnen denken toen hij achter haar aan het huis in liep. Hij voelde het zelf ook, maar zo hard? “Ik wil je lul helemaal leegzuigen”, gaat ze verder. “Als we dan weer naar buiten gaan geef ik Sandra een geile tongzoen zodat ze gelijk ons kleine geheimpje proeft. Dan glimlach ik enkel, geef ik haar een knipoog en zeg ik dat het zo haar beurt is.”

Kort laat ze hem los en trekt ze gauw het topje van haar jurkje omlaag zodat Paul ziet dat ook daar geen beha iets verborgen hield. Stevig pakt ze haar kleine borsten vast.“Denk aan mijn heerlijke tieten die je diep in je mond zuigt als ik me later vanavond over jouw knots laat zakken, zittend op de bank in de tuin. Zomaar zodat ze ons kunnen zien.” Haar hand weer even stevig sjorrend aan zijn keiharde erectie, de andere knedend in zijn ballen. “Denk aan mijn kut op jouw lul als Sandra straks door Ron net zo geneukt wordt. Denk aan al dat harde hijgen zomaar in onze tuin.” Dan laat ze hem weer los, stopt ze een hand tussen haar benen om te ravotten en knijpt ze met de ander fel in een eigen tepeltje. “Trek je af Paul. Trek je af en geef me je zaad.”

Paul doet precies wat ze wil. Al die geilheid, haar directe woorden, het gestolen momentje terwijl hun liefjes buiten wachten. In minder dan een minuut zet hij zijn benen strak en voelt hij de pulsen in zijn lichaam starten. “Ja, ik kom, ik kom, jaaaaa”, hij voelt hoe het zaad zich een weg baant van diep in zijn lichaam, dwars door de hele lengte van zijn staaf, totdat het in hete klodders naar buiten schiet. Perfect tussen de strakke lippen van Fleur door die, perfect getimed, haar mond snel over zijn imposante cock geschoven had. 

Een minuutje blijft ze braaf in die houding zitten totdat Paul weer bij bewustzijn lijkt te komen. Dan slikt ze en likt ze braafjes ze laatste druppels uit zijn lengte die ze leeg knijpt als een tube en zegt ze, “Kom. We gaan weer naar buiten. Ik wil Sandra zoenen.”


De knipoog vertelt Sandra precies dat ze goed heeft geproefd welk smaakje Fleur in haar mond droeg. Ze kent de smaak van Paul maar al te goed en weet dat ze even mee moet spelen. Ron geniet met volle teugen van de geilheid van beide meisjes naast hem, maar krijgt geen kans om zich wat af te vragen als Sandra gelijk al zegt, “En de toetjes lieverds? Ik dacht dat ik iets lekkers zou krijgen?”

“Oh ja”, grapt Fleur en houdt haar hand voor haar mond terwijl ze nog steeds naast het tafeltje staat. “Helemaal vergeten.” Zonder wat te zeggen steekt ze haar hand uit naar Ron en gebaart ze hem te komen staan alsof ze wil dat hij met haar samen om de toetjes loopt. Maar zodra hij staat doet ze precies dat weer wat ze eerder bij Paul deed. Nu laat ze zich vlug zakken, gaat ze zitten op het tafeltje en maakt ze razendsnel zijn broek, los en open en trekt ze hem omlaag. Hij ziet Paul glunderen, Sandra verlekkerd kijken en voelt hoe zijn meisje zich behendig werpt op het ongeremde pijpen van zijn strak zwellende lul. De hele dag al net zo vrij van ondergoed, hopend op meer dan één vrouwenmond en zich voldaan het korte fotomomentje herinnerend dat ze vanochtend bij de spiegel hadden. Een perfect spontane korte pijpbeurt waarvan het bewijs even gedeeld werd in de app met hun plus vrienden. 

Een minuutje pijpt ze hem, zuigt ze hard en lekker, tot hij trots omhoog staat. Dan laat ze hem met een hoorbare plop uit haar mond schieten en zegt Fleur, “Alsjeblieft Sandra. Hier is je toetje.” En ze stuurt Ron’s lul dichter naar Sandra die op het randje van de bank is komen zitten om het plezier van dichtbij te bewonderen. 

Zonder hapering neemt Sandra het over en zuigt en knijpt ze de stam van Ron’s dikke pook tot hij strak paars begint te glimmen. De heerlijke pijn is duidelijk zichtbaar aan de verbeten grimas op zijn gezicht, net als zijn volledige extase. Sandra wisselt harde likken af met wild trekken terwijl ze omhoog kijkt naar haar geleende minnaar. Af en toe doet ze even wat zachter en laat ze Fleur ook een paar hapjes van de heerlijke staaf, kletsnat van haar speeksel, tot zich nemen, maar dan is het ding weer even helemaal van haar. Hij voelt zijn orgasme al binnen minuten aankloppen en laat de eerste klanken van zijn typische grommen al voorzichtig ontsnappen aan zijn mond. Zijn lippen worden droog van de schokkende diepe ademteugen die hij neemt, zich helemaal verliezend in dit goddelijk lekkere momentje wilde buiten seks. 

Fleur kent hem, ziet dat hij er bijna is en gaat snel staan terwijl ze haar borsten ontbloot en snel haar lippen op zijn mond drukt voor een heerlijke tongzoen. Ze voelt de eerste grom trillen in haar mond als zijn orgasme zijn lichaam begint te verlaten. Snel laat ze even los, zegt ze snel, “Goed proeven liefste. Het zaad van Paul zit nog in mijn mond” en drukt ze haar tong nog dieper met geweld bij hem binnen terwijl ze voelt hoe hij zich schrap zet en begint aan zijn volledige ontlading. 

Golven van zijn hete sappen banen zich met geweld vlijmsnel een weg naar buiten door de hele lengte van zijn geslacht. Paul, Fleur en hij zien van dichtbij hoe de ene na de andere klodder het gezicht, de mond, de tong en de haren van Sandra weet te raken. Een diepe grom klinkt luid de tuin in als hij zijn benen strak aanspant en Sandra’s hoofd met een ruwe greep strak tegen zijn lichaam trekt. Alles in hem wil verhinderen dat ze nog een hap doet naar zijn pijnlijk heet gloeiende paal. Het zou teveel zijn, hij zou ineen zakken. 

Minuten houden de twee meisjes stil en laten ze de ruige wolf tussen hen in langzaam bedaren tot hij weer de energie vind om zijn strakke grip op hen beiden af te laten zakken. Pas dan opent hij zijn ogen weer om te zien hoe Paul hem en zijn minnaressen vanaf het andere bankje zit te observeren. “Echt lekker”, zegt Paul grinnikend. “Maar ik heb nog steeds trek in een toetje.”

1

Een reactie plaatsen