Verhalen, verslagen, herinneringen.

Het Steegje

Leestijd: 8 minuten

“Zullen we die kant op gaan Paul? Ik denk dat daar misschien wel leuke straatjes en winkeltjes zijn.” Fleur’s stem klinkt super vrolijk op haar dagje uit met haar minnaar Paul. Gisteravond verraste hij haar door te haar in de groepsapp van het viertal een berichtje te sturen dat ze om acht uur in de ochtend gereed moest staan voor een verrassing. Nog voordat ze verbaasd kon reageren en kon vragen waarom, stond haar eigen vriend Ron al naast haar met haar reis rugzakje. “Kom schat. We gaan gauw even wat spulletjes voor je pakken.”

En nu liep ze, een paar uurtjes de Zaterdag in, aan de hand van Paul huppelend door de straten van Gent. Paul’s vrouw Sandra had Fleur en hem stipt om half tien voor het station in Breda afgezet, ze beide een kus gegeven en ze veel plezier met weinig slaap gewenst. “Ik vermaak me wel met jouw Ron”, zei ze terwijl ze haar derde kus vol op Ron’s lippen plantte. “En nu rennen jullie twee. De trein rijdt op tijd.”

“Pling pling”, bijna precies tegelijk klinkt het geluidje van de groepsapp op hun telefoons net als ze samen even hand in hand de menukaart staan te lezen van het restaurantje waar ze misschien straks willen eten. Het ziet er zo leuk en gezellig uit daarbinnen. “Ze zouden ons toch niet storen?”, zegt Fleur. “Nee”, zegt Paul, “enkel als het belangrijk is.” 

“Hier is jullie eerste uitdaging voor dit weekend. Jullie krijgen van ons een uurtje. Daarna willen we bewijs zien dat jullie de challenge volbracht hebben. Pics or it didn’t happen.”

“Fuck nee”, zegt Fleur. “Niet nu, niet hier. We zijn nog lang niet in het hotel.” Paul kan enkel grinniken. Een paar weken terug was hij het die met Sandra samen Fleur en Ron, perfect getimed, wist te verrassen in het tuincentrum. Nu is het vast Ron die wraak op hem neemt. 

“Ron is typing”, verschijnt er dan bovenaan de chat. “Hier komen twee foto’s”, verschijnt er even later. “De eerste is jullie opdracht. De andere … heeft geen uitleg nodig.”

Fleur en Paul staan als aan de grond genageld vol spanning te wachten midden in de drukke winkelstraat. Al het geluid van de stad, al het rumoer om hen heen is verdwenen als ze beiden enkel maar kunnen staren naar hun schermpjes. Baf, de eerste foto.

Fleur’s mond valt open van verbazing als ze de opdracht ziet. Een koppeltje in een steegje. Zij in een mooi jurkje gehurkt voor een man met blote benen en zijn broek op zijn knieën, die tegen een muur leunt. De actie zelf net buiten beeld. 

Met haar hart hard kloppend in haar keel, bijna vergetend om adem te halen, kijkt ze Paul met ogen ver open gesperd aan. Breed grijnzend en net zo verrast staart hij terug. Duidelijk helemaal in z’n nopjes met deze nieuwe challenge in hun wedstrijd boek.

Baf de tweede foto. Sandra knielend op de vloer van hun keuken, haar vingers aflikkend terwijl Ron’s machtige erectie, nog nat glimmend van de aandacht, lijkt uit te hijgen vlak voor haar mond. 

“De tijd loopt”, verschijnt er onder het fotootje. 

Paul ziet de radertjes in Fleur’s hoofd al gaan draaien. Waar gaan we dat doen? Hij weet als geen ander dat dit meisje altijd zin heeft in wedstrijden waarbij ze uitgedaagd wordt. Zeker als het van die fucking geile zijn. Hij krijgt nog net de kans om zijn telefoon weg te stoppen als Fleur zijn hand pakt en hem snel achter zich aan mee trekt de straat op. “Kom”, zegt ze gehaast. “Ik denk dat ik eerder wel een plekje gezien heb voor ons.”

Zigzaggend door het winkelpubliek neemt ze Paul mee naar een straatje waar ze een half uurtje geleden liepen. In de richting van een winkel met daarnaast een steegje dat naar de gracht lijkt te lopen. Gehaast lopen ze samen het steegje in en zien ze dat het wat verderop een bocht neemt achter de winkel langs. Langs een leeg stukje van de gracht waar nauwelijks huizen staan, enkel wat oude bedrijfspanden. Het kleine paadje langs het water eindigt bij een poort waar het onkruid al verklapt dat hier al lang niemand meer langs is gekomen.

“Pak je camera”, zegt ze tegen Paul terwijl ze met haar handen begint om zijn riem los te maken. Paul staat net zo strak van de adrenaline als de kleine brunette die zich helemaal focust op hun opdracht en vlot verder doet. Nog geen tien seconden later voelt hij de koelte van de buitenlucht, tegelijk met de warmte van de zon, de huid van het zakje rond zijn ballen treffen. Heel even maar als Fleur ze gelijk in haar handen pakt en ze gehaast begint te masseren. “Ho, ho, rustig lekker ding”, fluistert Paul hard. “Te ruw. Laat me even op gang komen.”

Fleur kijkt omhoog, Paul recht in zijn gezicht en begint zelf wat te lachen over haar puberachtige ongeduld. Pas dan kijkt ze even een momentje om zich heen om te zien waar ze precies staan, of de kust veilig is. De gracht is leeg en lijkt weinig bevaren hier. Weinig ramen die op hen uitkijken, geen doorgang naar wat anders. Perfecte plek vindt ze. 

Paul’s lul begint te snappen wat zijn deel van de opdracht is. Een mooi exemplaar te zijn wat niet onder doet voor die glimmende gigant die hij net in de app zag uithijgen. Langzaam begint hij te groeien door de aandacht van Fleur’s handen. Handen die ze even los laat om de mouwtjes van haar jurkje over haar armen omlaag te doen zodat ze ook het topje wat kan laten zakken. Tot onder haar borsten die heerlijk rusten in een kleine witte beha. 

De perfecte impuls voor Paul. Zijn lid groeit razendsnel zodra Fleur hem terug aankijkt. Even wil ze haar handen weer daar leggen waar ze net zaten, maar dan besluit ze tot wat anders. Bijna net als de dame van de foto laat ze haar handen veel lager rusten, maar dan laag aan de zijkant van Paul’s bovenbenen. Ze kijkt omhoog naar zijn ogen, glimlacht, kijkt heel even naar zijn verende eikel en weer terug in zijn ogen, en laat dan haar tong zo dicht ze kan bij Paul’s randje komen, zonder het aan te raken. Hij voelt de dampend natte warmte van haar tong aan zijn toompje en het pulsen van zijn eigen bloed en zijn spieren naast zijn ballen uit pure anticipatie. Averechts weekend waardoor zijn lul verder weg veert van de heerlijke mond waar hij zo graag in binnen wil dringen. 

Fleur ziet zijn lijden en geniet duivels van haar kleine beetje macht. Een klein gebaar van genade als ze het puntje van haar tong zacht tikt tegen zijn zonverlichte mooie knots maakt dat het veren enkel erger wordt. Paul zou haar het liefst met een hand hard aan haar haren achterover trekken en met de andere zijn paal in een beweging diep in haar keel forceren om haar daar te plekke hard zo te neuken, maar hij weet maar al te goed dat het heerlijke spel van nu uiteindelijk een veel grotere beloning gaat opleveren. 

Zacht draait Fleur’s tong rondjes rond en tegen Pauls vrij hangende erectie. Telkens proberend om de aanraking zo zacht mogelijk te doen zijn en pas langzaam opbouwend Paul te verwennen tot hij gek wordt. Weer even maakt ze kort oogcontact met haar geleende man en dan speelt ze ronde twee van haar spel. Zacht laat ze de topjes van haar wijsvingers een paar keer vegen op haar tong, maakt ze ze zo nat mogelijk en dan streelt ze ermee over de mooie lul vlak voor haar gezicht. Langzaam vanaf de eikel, over de lengte van de strakheid, tot bijna onderaan en weer terug omhoog. Zacht blaast ze af en toe zodat Paul het koelende effect heerlijk voelt. Keer op keer herhaalt ze het tot zijn hele lid nat is van haar speeksel. 

Dan legt ze haar handen op zijn bovenbenen en neemt ze zijn paal uiterst  traag, handsfree, in haar mond. In een keer zakt ze dieper en dieper tot haar lippen contact maken met zijn lichaam. Paul ziet zijn hele lengte verdwijnen, voelt de hitte van haar mond over de hele lengte van zijn afgekoelde paal, voelt kort hoe zijn eikel veert tegen haar gehemelte en zou zweren van hij zo al bijna klaar zou kunnen komen. Zo fucking geil. 

Ze sluit haar lippen strak rond de basis van zijn paal en trekt haar mond dan langzaam terug tot hij nog maar net binnen blijft. Net achter het hoedje van zijn eikel. Met uiterst trage halen beweegt ze op en neer, steunend hoog op zijn bovenbenen en haar duimen drukkend in zijn lies. Precies het plekje wat hem tegelijk zo vreselijk kietelt en zo enorm aan zet. Niet per ongeluk. Met opzet zodat hij volledig in haar macht blijft. 

Minuten speelt ze zo totdat ze even los laat om Paul terug aan te kijken. “Maak je een paar foto’s heerlijke man?”, zegt ze met een mooie lach en pakt dan zijn staaf stevig aan de basis vast. Tijd voor ronde drie. 

Paul ziet hoe ze haar hoofd draait, opzij en onder hem, zodat de camera precies kan vangen wat de opdracht hen vertelde. Wild wisselt ze af met teder, momentjes stopt ze zodat haar slachtoffer bewijs kan verzamelen tussen zijn marteling door. Haar vrije hand laat los van zijn been en licht een voor een haar borsten uit de kleine beha zodat ze ook de koelte voelen. Extra goed doordat ze snel haar vingers nat likt en daarmee haar tepels bevochtigd. Tepels die gelijk recht veren door het kleine frisse windje wat zacht over het water waait. 

Fleur wordt wilder en wilder. Haar hand ruwer en ruwer. Haar mond schuift ruiger en ruiger over Paul’s ontembare staaf, maakt hem dol, gek, dwaas en oh zo vol van het spel. Tijd voor de laatste ronde, ronde vier. 

Fleur laat zijn lul uit haar mond schieten, kijkt hem aan, zegt, “Kom heerlijke man. Kom klaar en vul mijn mond met je heerlijke goud.” Hard gaat haar hand op neer, steekt ze keer op keer haar tong uit terwijl Paul voelt hoe zijn climax op de loer komt liggen maar net buiten bereik blijft en zich niet laat vangen. Fleur veert omhoog en gaat staan. Schuin naast Paul, geeft hem een heerlijke tongzoen en begint hem stevig af te trekken. Diep kijkt ze hem in zijn ogen en klinkt haar bevel, “Ik wil dat je spuit wilde minnaar van me. Ik wil dat je aan mijn kutje denkt dat vanavond tussen mijn benen wacht op jouw mond. Mijn clitje wil je zo graag.” Fleur trekt haar jurkje even omhoog en duwt Pauls hand hard tegen haar natte slipje. “Voel eens hoe nat ik ben. Ik wil jou. Ik wil je lul diep in mijn lichaam. Ik wil dat je komt.”

Paul voelt hoe hij bijna over zijn randje gaat vallen. Zijn benen beginnen te trillen. Hij zet ze op slot en drukt zijn blote billen tegen de koude stenen van het kade muurtje. “Ja, ja, … ik voel het”, zegt hij hijgend. Fleur duikt weer vlot naar beneden, terug op haar eerdere plekje voor Paul op de grond. “Trek je af heerlijke man. Spuit in me.” Haar mond geopend, haar tong naar buiten, haar handen die haar borsten kneden, haar naaktheid, de zon, hier buiten, nu, de opdracht, de foto, haar clit, grommend borrelt zijn orgasme op van onder uit zijn lichaam. “Ja, ja, ik kom, ik kom”, roept hij veel luider dan hij eigenlijk zou durven, maar het boeit hem niks. Deze mooie brunette beval het hem en hij zal gehoorzamen ook. Precies op het moment dat hij de stuwing aan voelt slaat sluit Fleur haar lippen strak rond zijn eikel. Golf na golf spurt zijn lichaam uit, zo in de mond van de vrouw voor hem. Een heerlijke, geile, onvoorstelbare vrouw die hem oh zo heerlijk uitdaagt. Keer op keer.  

Ze houdt haar mond daar waar zijn lul ophoudt en wacht tot de laatste druppel zich bij de rest heeft gevoegd voordat ze zijn paal langzaam uit haar mond los laat. Paul ziet hoe ze slikt en heel kort haar mond een beetje open laat zien aan hem voordat ze snel komt staan. 

“Hmmmm, lekker”, zegt ze zacht en drukt dan haar mond op zijn lippen. Paul laat haar binnen en geeft haar vermoeid en euforisch een zachte tongzoen. “Zo lekker”, zegt hij. “Jouw mond met mijn eigen zaad erin. Hmmm.”

Tien minuten later lopen ze samen weer terug in de winkelstraat. Terug naar die menukaart bij dat restaurantje. “Oh ja”, zegt Fleur, “we moeten nog een foto sturen.” Midden tussen het winkelende publiek staan ze een momentje stil en zoeken ze op Paul’s telefoon naar de leukste foto. “Deze”, zegt Fleur. “Die is perfect”, zegt Paul. 

Send. 

“Opdracht geslaagd”, verschijnt een paar minuten later in de app op hun telefoons. “Geniet van de nacht lieverds. Dat gaan wij ook doen. 💋”

1

Een reactie plaatsen