Verhalen, verslagen, herinneringen.

Hier?

Leestijd: 13 minuten

“Echt? Hier?” Fleur’s stem klinkt een beetje geschokt en op hetzelfde moment verschrikkelijk opgewonden terwijl ze me verbaasd aanstaart met groots opengesperde ogen en een net zo wijdse mond. Het enige wat ze van mij als antwoord krijgt is een volledig gespeeld strenge blik die ik met extreme moeite op mijn gezicht weet te houden zonder het uit te barsten van het lachen. Ze zou haar eigen snuit nu eens moeten zien zeg. Eigenlijk zou ik nu een foto van haar moeten maken, maar dat gaat toch niet werken weet ik wel. Als ik nu naar mijn telefoon grijp vliegt het moment voorbij, gaat ze twijfelen en is de magie verdwenen. Nee Ron, tanden op elkaar houden en laat ze maar haar best doen om haar belofte na te komen. Eigenlijk heeft ze geen keuze, is ze het bij wet van onze overeenkomst verplicht en moet ze de opdracht zo exact mogelijk uitvoeren, maar tegelijk ik wil ook geen onredelijk monster zijn. Het Is tenslotte maar een spelletje. Maar wel een spelletje waar het gaat om de eer en je durf. En ze weet ook verdomd goed dat straks de rollen omgedraaid zullen zijn en we alle kans zullen krijgen om wraak te nemen.

“Nee echt Ron, hier? Nu?” Nog steeds kijk ik haar aan en knik ik enkel even om de eerder voorgelezen opdracht nogmaals te bevestigen. 

“Het staat er precies zo als ik het net heb opgelezen lekker ding. Sandra en Paul hebben ons precies verteld wat we moeten doen. Wij krijgen een uurtje om ze het bewijs terug te sturen dat onze missie geslaagd is. “

We hebben Sandra en Paul een paar maanden terug leren kennen bij een muziekconcert in de stad en voelden al gelijk bij de eerste ontmoeting dat er potentie zat voor hele leuke dingen tussen ons viertjes. De toevallige ontmoeting werd al snel gevolgd door en volgende in en lounge bar en een derde in en klein gezellig restaurant. Waar we allemaal wisten en afspraken dat we maar snel eens een AirBnB moesten boeken met z’n vieren om de duidelijk voelbare hoogspanning eens te onderzoeken. Paul en Fleur hadden aan de tafel al volop zitten flikflooien en eronder ook al heel suggestieve aanrakingen met elkaar uitgewisseld. Sandra en ik werden meegezogen door hun dierlijke vuur maar waren beide een stuk verlegener en durfden daar binnen niet veel meer dan een paar korte strelingen aan elkaars handen en armen. 

Na het bezoek aan het restaurant en de wandeling door het park terug naar de auto’s hadden Sandra en ik ons aan een voorzichtige eerste zoen gewaagd op een van de donkerder paadjes. Maar wat verderop waren Fleur en Paul al keihard een grote stap verder gegaan. Hun eerste zoen hadden ze al in de garderobe van het restaurant verslonden. Geen simpele zoen zelfs, maar een waarbij ze al bijna vergaten dat ze nog lang niet in de hotelkamer, waar we over een paar weekjes zouden zijn, waren. In het park verdwenen ze samen even uit het zicht, even wat struiken in, voor een hoorbaar wilde zoen waarbij Fleur’s hand net zo snel Paul’s lul in zijn broek vond als Paul’s vingers diep tussen de lippen van Fleur door haar kutje verkenden. Als we die agenten niet onze kant op hadden zien komen na een minuutje weet ik nog steeds niet wat er gebeurd zou zijn. Maar ik weet wel dat geen interesse had in neem nachtje op het bureau. 

Na die geweldige nacht in Rotterdam hadden Fleur en Paul nog een stel ontploffingen gehad, maar deden Sandra en ik het op onze eigen manier wat langzamer. Die klik tussen ons was gewoon anders. Meer vriendschap en minder dat dierlijke. Wij genoten gewoon intens mee van de bekentenissen van Paul en Fleur als een toevallige ontmoeting weer eens op seks was uitgedraaid. 

Alles veranderde wel een beetje na die bijzondere dag aan het strand. Mijn heerlijke Fleur die zich eindelijk tot heel diep durfde bloot te geven in wat ze echt wilde met Paul. Hun eigen geheimen te kunnen hebben als een volwaardig koppel. En later die waanzinnige seks op het donkere strand. Sandra die me helemaal leeg zoog terwijl Paul en Fleur wat verderop neukend ondersteboven lazerden. Man wat was dat een nacht zeg. 

En nu waren we, tijdens een barbecue avondje een klein maandje terug bij ons, met z’n vieren op het idee gekomen voor dit waanzinnig geile spel. Om alles nog eens wat spannender te maken. 

De opdracht mocht niet aangekondigd worden vooraf en mocht van elke combi of persoon naar elke andere persoon of groep gaan. Niet vaker dan één keer per twee tot vier weken of nog langer zouden we het spel spelen en was het de bedoeling om elkaar volledig te verrassen op de meest onmogelijke plaatsen of tijden. Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat Sandra en ik de eersten zouden zijn om een opdracht voor Fleur en Ron te bedenken. De grootste kans dat zij twee samen ergens op af gingen terwijl Sandra en ik dan een avondje thuis in de bank bleven hangen, was tenslotte groter dan andersom. Sandra en ik werken al zo vaak samen in het atelier de laatste tijd dat wij vaak te moe zijn om nog ergens op af te gaan en al tevreden zijn met wat uurtjes voor een tv. Fleur en Paul moeten het dan hebben van afgesproken middagen of avonden om een tijdje samen te zijn en willen dan vaker ook ergens naartoe, weg van huis. Hun combi is gewoon anders. 

Maar nu was de eerste opdracht van hen gekomen, voor ons. Echt totaal onverwacht. Ze wisten dat we vandaag samen een dag vrij waren om op visite te gaan bij mijn ouders aan de andere kant van het land en dat we de gelegenheid zouden pakken om vroeg in de ochtend wat nieuwe, aparte vijverplanten te gaan halen voor onze tuin. Het tuincentrum hier in de Achterhoek staat bekend om z’n bijzondere aanbod en is ook veel groter dan normaal met die enorme vijver erin en die kleine wandelroute er omheen. En zeker op deze Dinsdagochtend gelukkig veel rustiger dan normaal. Al helemaal als je het vergelijkt met de tuincentra bij ons in de buurt. 

In onze groepsapp was nu enkel een kort fragment van een film verschenen met daaronder de tekst, “Jullie hebben een uur.” 

“Kom”, zegt Fleur dan met een plots super enthousiaste stem. Ze pakt snel mijn hand en begint te lopen in de richting waar we net vandaan kwamen. “Ik denk dat ik wel een perfect plekje weet hier.” Ze neemt me vlot achter zich aan terug over de winkelroute, voorbij aan het stuk met de terrariums, tot we weer terug buiten komen bij het stuk waar de opslag is van de tuin fonteinen. Even snap ik niet hoe ze denkt het hier veilig te kunnen doen, maar dan heb ik door dat ze nog een stukje verder wil. Naar het stukje waar de kleine moestuin schuurtjes en de serres staan opgesteld. Zo leuk hier dat ze die dingen zo wijd uit elkaar hebben weggezet met echte moestuinen er tussen en ook allemaal in gebruik om echt planten in te kweken. Ik denk dat ik door begin te krijgen wat ze van plan is. 

Na was gehaaste minuten zoeken over dit grote stuk van de winkel vindt ze er een die perfect is voor de opdracht. Een serre wat verder weg van de mooie looproute, omgeven door wat ranken met volop bloeiende druiven, vol gegroeide trellisschermen en ook nog eens met grotendeels witgekalkte ramen. Zodra ze de deur open trekt en me voor zich uit naar binnen duwt voel ik de heerlijk vochtige warmte van de kleine kas om me heen en flitst de herinnering aan de sauna waar we maanden terug met z’n vieren heen zijn geweest, weer kort door mijn gedachten. 

“Ik denk dat we hier veilig staan”, zegt Fleur. Ze kijkt wat uitgebreider om zich heen om zich er zeker van te maken dat we niet volop in de kijker staan van ander winkelend publiek of personeel dat in deze uithoek van de winkel met hun werk bezig is. Maar de kust lijkt mij ook veilig als ik snel even hetzelfde doe. “Pak je telefoon en laat je broek zakken Ron”, gaat ze verder. Echt, woorden die ik tot een paar jaar geleden nooit zo samen in een zin hoorde. Maar sinds we af en toe eens sexten als ik weer eens een nacht of meer van huis af was voor het werk, toch wel iets geworden wat af en toe best even voor geile minuten op een hotelkamer zorgde. 

Fleur grijpt vlot onder haar jurk en trekt haar lichtgele kleine slip uit. Ondeugend kijkt ze me even aan als ze been voor been uitstapt en me ziet genieten van het bijna ongehinderde uitzicht op haar heerlijke borsten. Ze frommelt het dingetje in haar decolleté en laat zich dan snel voor me naar beneden zakken om me te helpen met mijn broek. Mijn riem, knoop en rits zijn geen match voor haar behendige, ongeduldige vingers. De snelheid waarmee ze het doet geeft me even een binnenpretje als ik eraan denk hoe vaak ze precies dit de laatste maanden met Paul geoefend zal hebben. Maar dat houd ik lekker even voor mezelf. Dit momentje is even voor ons. 

“Niet spannend genoeg voor je lieverd?”, zegt ze met een gespeeld verontwaardigde stem zodra ze mijn lul bevrijd uit mijn onderbroek. Ik had nog geen tijd gevonden om de opwinding van het idee daaronder aan te laten komen en zie ook zelf dat mijn kleine ding, zoals ie nu is, weinig leuke foto’s zal opleveren. Fleur aarzelt geen moment en zegt, “Kom, maak voldoende foto’s he? Uitzoeken en sturen doen we daarna wel.” De echo van haar laatste woord sterft nog uit als ik al voel hoe ze me snel tussen haar frisse lippen door in haar warme, natte mond neemt. Terwijl ik nog sta te stuntelen met mijn toestel voel ik hoe ze met een hand mijn polo wat omhoog schuift en plat tegen mijn borst drukt, terwijl ze de andere gebruikt om, samen met haar gekmakend lekkere tong, mijn pretstaaf snel op acceptabele hardheid probeert te krijgen voor een paar deftige foto’s. Een half minuutje later heeft ze het al voor elkaar en zie ik haar hard glimlachend naar me kijken terwijl ze me stevig knijpt en met een lange tong als een perfecte porno ster verlijdelijk likt over de strak paarse glans van mijn hard gezwollen eikel. Klik. Klik. “Ow deze foto is gewoon perfect”, zeg ik zodra ik het beeld op het scherm zie verschijnen. De camera staat op groothoek en laat de actie perfect in beeld zien. De super mooie glimmende ogen van een opgewonden Fleur, mijn erectie perfect in focus, de glans van haar speeksel over mijn topje en om ons heen de rommel die de kleine serre vult. Stapels met binnenpotjes onder een lege planttafel, overal potgrond, in zakken en ook los gemorst en een ongelijke vloer van ordinaire stoeptegels, dozen met vijverslangen en wat koppelingen schuin achter mij. “Ik ga ze gelijk sturen”, zeg ik terwijl ik de adrenaline door mijn lijf voel gieren en klooi met Whatsapp op mijn telefoon om snel het laatste plaatje in onze groepsapp te dumpen. Fleur laat me een bevestigende “hmm hmm” horen en gaat onverstoord verder met het verwennen van mijn paal. Al lang niet meer voor de foto, maar gewoon voor haar en mijn eigen plezier. “Zo verstuurd.” Ik grinnik haast van mijn eigen stem als ik zelf merk hoe triomfantelijk ik klink.

“Hmmm, Fleur toch. God wat lekker jongens”, klinkt ineens de stem van Sandra vanaf mijn toestel. Een moment ben ik stomverbaasd door de andere stem die ineens opduikt in de serre, maar dan realiseer ik me direct wat ik heb gedaan. Ik heb per abuis een video call gestart via Whatsapp. Sandra heeft super snel het gesprek opgenomen nog voor ik goed en wel zelf de ringtone hoorde aan mijn kant.

“Hey Sandra”, roept Fleur even snel en gaat dan gelijk door met het geven van een heerlijke pijpbeurt. Ik probeer de actie met de camera zo goed mogelijk in beeld te brengen alsof we met een volledig geplande opname bezig zijn terwijl ik op het scherm zie hoe Sandra snel hun keuken ingelopen is en naast Paul aan het aanrecht is gaan staan om samen van de verrassing te genieten. “Oew fuck”, zegt Paul zodra hij aan hun kant schermvullend het gezicht van Fleur in beeld krijgt die zich uitleeft op mijn lul. “Dat is lekker.” 

Fleur hoort zijn stem en ik voel gelijk hoe ze daardoor nog harder lijkt te gaan met zuigen. Ze knijpt wild in mijn ballen met de hand die mijn polo heeft losgelaten en gehaast op zoek ging naar mijn knikkers. Mijn lul vindt ze heerlijk zegt ze altijd, maar ik weet zeker dat in haar gedachten haar lippen nu sluiten om die van Paul. Het is alweer een poosje geleden dat ze met hem seks had weet ik wel. Of tenminste, dat denk ik te weten. Dus het is mij prima dat ze nu even aan hem denkt ook al vrijt ze met mij.  “Snel”, zegt ze dan plots als ik voel hoe ze me ineens los laat met mond en handen. “Laat ze maar even zien waar we staan.” Fleur komt terug staan, trekt de rok van haar jurk op tot grotendeels rond haar middel en wipt met een klein sprongetje op de rand van de planttafel achter haar. Ze kijkt zelf nog eens rond om te zien of we nog steeds niet betrapt dreigen te worden en hint mij met een kort knikje van haar hoofd onze vrienden even de omgeving te laten zien. Ik doe m’n best om de camera rustig te laten draaien zodat Sandra en Paul zien dat we in een kas staan midden op het terrein van de winkel. En dat we volop bezig zijn om hun opdracht, die ze ons appten, te vervullen. Maar tegelijk ben ik vreselijk afgeleid doordat Fleur me aan mijn lul naar zich toe heeft getrokken en probeert om mijn eikel tussen haar kletsnatte lippen door op en neer te laten glijden. 

“Snel, geef hier die camera”, zegt Fleur dan. “Ik wil dat Sandra en Paul zien hoe lekker je mij eerst even likt en dan neukt.” Net voordat ze haar hand naar mijn telefoon uitsteekt trekt ze nog gauw even de top van haar strapless jurkje omlaag tot onder haar borsten en wipt ze die allebei uit het lichtgele behaatje. Ik krijg geen kans om door te krijgen hoe heerlijk vreselijk direct ze met haar woorden en daden is nu. Zo verrekte geile rush die van met een noodgang uit de startblokken kwam overkomt niemand vaak. Meestal daagt ze me eerst een poosje uit en vraagt ze met suggestieve zinnetjes om wat ze wil, maar nu heeft ze duidelijk haast. De pakkans wordt ook met elke minuut hoger als we hier te lang in de serre blijven rondhangen. 

Mijn eigen meisje zo bijna helemaal naakt voor me zien midden in een winkel, borsten bloot, benen gespreid zodat ik haar nat glinsterende kut uitnodigend op me zie wachten, het hele plaatje, de hele setting windt me haast zo hard op dat ik vergeet adem te halen. Net als de gestolen momenten met Sandra als we elkaar na weken weer even tegen kwamen en even alleen in een huis waren, voel ik hoe de adrenaline door mijn lijf raast en wil ik enkel meer en meer. Fuck wat hou ik van mijn Fleur als ze zo wild doet. 

“Lik me Ron, toe, lik me.” Fleur leunt wat achterover, spreid met twee vingers van een hand haar lippen strak zodat haar glinsterende gezwollen clit onmisbaar voor mij wordt opgediend en houdt de camera zo naast haar hoofd dat we er beiden duidelijk door gefilmd kunnen worden. Nog even kijk ik snel om me heen om te zien dat we nog niet ontdekt zijn en dan laat ik me snel voor de planttafel omlaag zakken. Alle stapjes van uitdagen, plagen en voorspel sla ik over als ik mijn mond direct over haar heerlijke clit laat zakken en het knopje direct tussen mijn lippen door strak naar binnen zuig. Fleur’s mond laat een luide “ohhh” ontsnappen als de plotse, intense hap bij haar heerlijk aankomt. “Oh ja, ja, ja”, klinkt er gelijk smekend uit haar mond. “Toe, zuig me hard en laat me klaarkomen. Ik ben er al bijna.” Fuck zeg, nu al? Oew heerlijk.

Fleur had haar hand al van haar kut losgelaten toen mijn mond contact maakte om zich te steunen aan de rand van de tafel, maar legt die hand nu stevig op mijn hoofd om me nog wat harder tegen haar intieme plek aan te duwen. Ik voel hoe haar hand het ritme van mijn hoofd kopieert als mijn tong met vlugge vegen over haar lippen laat glijden, even kort diep in haar grotje prik en dan weer kleine rondjes laat draaien rond haar clit. “Oew ja, ja, ja dat”, zegt ze als ik weer terug ga naar het zuigen aan haar clit waar ik mee begon. “Ja dat, ga door, ga door.” Haar hand houdt mijn hoofd nu stevig vast en druk me zo vast dat ik geen kant meer op zou kunnen als ik zou willen. 

“Ja, ja, ja, ja, ik kom, ik kom, ik kom, hnnnnnnngggggggg.” Ik hoor hoe Fleur zich keihard in moet houden om haar stem niet al te hard door de hele winkel te laten klinken en voel hoe het rijk gutsende nat van haar heerlijke kut mijn kin kletsnat maakt. Heel kort klemt ze mijn hoofd tussen haar dijen om me te dwingen om te stoppen en haar even niet verder meer uit te dagen. Maar snel laat ze me weer los en kijkt ze even geschrokken om zich heen. “Ik hoop dat niemand dat gehoord heeft”, zegt ze fluisterend en ze giechelt er even bij als een tiener die het voor de eerste keer heeft gedaan.

Een paar momentjes staart ze me verdoofd in mijn ogen en dan zegt ze terwijl ik ga staan, “Was dat de opdracht lieverds?” Als ik op het schermpje mee kijk zie de hoofden van Sandra en Paul dicht naast elkaar, gekluisterd aan het beeld naar ons staren. “Dat was geil jongens”, antwoord Paul. “Ja, maar niet precies de opdracht he?”, grapt Sandra. “Ik heb nog geen penetratie gezien hoor.”

Zonder wat terug te zeggen kijkt Fleur me even aan en knikt ze. Dan richt ze de telefoon terug op haar kut en wacht ze tot ik mijn lul net als daarvoor tegen haar lippen aan duw. Ongeduldig als de hele tijd al pakt ze me meteen in een stevige grip en duwt ze mijn eikel een stukje omlaag, precies voor de opening van haar lichaam. “Ja kom. Glij die dikke lul van je lekker naar binnen bij me en neuk me”, zegt ze. Ik doe precies wat ze zegt en voel een momentje later hoe nat ze ook van binnen is. Helemaal als vanzelf neemt ze mijn volle lengte in haar lichaam  terwijl ze me enkel een zachte “jah” laat horen. 

Maar dan net als ik wil gaan stoten horen we van wat verderop een tweetal stemmen luid pratend onze kant op komen. “Shit”, zegt Fleur geschrokken. “Snel.” Super vlot gaan we samen terug rechtop staan en fatsoeneren we onze kleding. Fleur hoeft enkel even vlug haar jurkje wat terug omhoog over haar borsten te trekken omdat het rokje ervan al door het gaan staan terug op z’n plek gevallen is. Ik hoef enkel vlug mijn broeken weer op te hijsen en ze gauw een stukje dicht doen en mijn polo er overheen trekken. Enkel even wat onopvallend proberen te wringen om mijn kutnatte harde erectie weer achter de stof te commanderen. 

Nu nog even gauw iets verzinnen waarom we in deze uithoek van de winkel in deze kas staan die niet echt voor het publiek bedoeld is. Fleur denkt kennelijk precies hetzelfde, gooit haar beide armen om mijn nek en begint aan een heerlijke tongzoen. Zo een koppeltje dat een momentje op een stil plekje gezocht heeft om wat te zoenen vindt niemand eigenlijk vreemd. 

Achter ons horen we een man, in een intensief gesprek over de juiste pomp voor zijn fontein met een winkelmedewerker, voorbij lopen aan de kas. De typische tikken van een paar hakjes, in een wat vlotter tempo van kleinere pasjes, van de echtgenote die wat verveeld achter haar man aan sukkelt, er achteraan. Als ze voorbij zijn kijken we samen weer vlot op onze telefoon en zien we dat de video call is verbroken. Precies op dat moment komt er een nieuw appje van Sandra binnen. “Missie grandioos volbracht lieverds. Tien punten voor ieder van jullie.” Vlot stuur ik een zoentje terug en stop ik mijn telefoon terug in mijn broek zodat ik weer even de rits, het knoopje en de riem fatsoenlijk kan dichtmaken. 

“Awww”, klinkt Fleur’s stem dan. “Gaan we niet verder?” Maar ondertussen doet ze zelf ook haar jurkje terug fatsoenlijk en stopt ze haar borsten weer goed achter haar behaatje. “Strakjes schatje”, zeg ik haar. “Strakjes als we weer thuis zijn of zo neuk ik je beneden in de keuken op het aanrecht wel net zoals hier. Dan doen we de hele scène misschien nog wel even over.”

Een half uurtje later duwen we ons winkelkarretje voorbij de kassa en krijgen we een licht bezorgde blik van een van de medewerksters in onze richting. “Oh, mevrouw. Er zitten zwarte vlekken en iets wat lijkt op een streep roest achter op uw jurkje.” Fleur antwoord zonder aarzeling gelijk gevat terug, “Ja onze eigen schuld. Dan hadden we ook maar niet moeten staan zoenen tegen een planttafel.” De beste leugen is er een die het dichtst bij de waarheid ligt zegt ze altijd. En ze is er nog verdomd handig in ook.

Als we iets later verder onderweg zijn en bij een stoplicht stil gaan staan roept Fleur ineens opnieuw, “Ow shit.” Snel kijk ik even in haar richting om te zien wat er is en zie ik hoe ze me aankijkt en langzaam de rok van haar jurk omhoog trekt tot aan haar buik. “Ik ben m’n slip verloren in de kas.”

0

Een reactie plaatsen