Verhalen, verslagen, herinneringen.

Croissant

Leestijd: 7 minuten

“Croissantje lekker ding?” De veel te opgewekte stem van de kleine brunette, opgefleurt met een volledig nep, reclame-frans accent, maakt dat ik niet anders kan dan breeduit te grijnzen als ik in mijn heerlijke nakie de keuken van haar appartement binnen kom lopen vanuit het smalle halletje. Mijn coupe sekshaar zal me vast niet echt veel laten lijken op een lekkere jonge god die elke nacht succes heeft bij de vrouwtjes gok ik zo. Dus dat stukje lekker ding wat ze me toewerpt is vast nog toe te schrijven een spoortje van de seks euforie waar we samen zo goddelijk lekker in geeindigd zijn diep in de afgelopen nacht. Ik weet van mezelf dat ik er best toonbaar uitzie. En, zeker in mooie kleding gestoken, vast een exemplaar ben dat graag gezien wordt door best wel wat vrouwelijk schoon en misschien ook mannen met een interessante smaak. Maar met haren waar de kleur al een ruim decennium uit verdwenen is, andere haren op plekken waar ze vroeger nooit stonden, kleine love handles die best wel wat minder zouden mogen zijn, ben ik naar eigen mening toch hoogstens een ding wat als een gewoon brood de hoogstnodige honger kan stillen. Niet zo’n luxe croissantje uit Parijs. 

“Hmm ja graag” antwoord ik aan de schone die bijna net zo naakt als ik aan het kleine ronde tafeltje voor het grote raam zit. Het enige wat haar lichaam nu even grotendeels aan mijn blik onttrekt is mijn overhemd wat ze losjes heeft aangetrokken zonder moeite te doen om ook maar een knoopje te sluiten. Haar heerlijk kleine borsten slapen nog stilletjes achter de dunne zwarte stof. Nauwelijks beschermd tegen het felle daglicht wat al volop komt binnen stromen. Haar bruine krullen net zo warrig als mijn dos, hopend dat ze later wat aandacht krijgen van, op z’n minst, een vlugge borstel, om het idee van een zwaar gestreden gevecht te doen verdwijnen. Een heerlijk gevecht van uren dat begon toen ik binnenstapte en pas stopte toen we diep in de nacht uitgeput in slaap vielen. Een overhemd dat ook niet dat ene plekje voor me probeert te verbergen dat ik gisteravond als eerste leerde kennen op de bank aan de andere kant van de muur in de kamer. Haar heerlijke directheid toen ze me vanaf de deur, na de eerste zoen gelijk al, achter zich aan meenam naar de kamer en me zei, “Ik vind je nu al lekker. Kom, mijn clit wacht al uren ongeduldig om kennis te mogen maken met jouw tong.” Een zin die ze onderstreepte door voor me op de bank te zakken, haar benen te spreiden en haar jurkje op te trekken zodat ik wist dat het verleidelijk uittrekken van een slip een andere keer zou moeten. 

“Mag ik een glaasje water?”, vraag ik lichtelijk onnozel terwijl ik om me heen probeer te gokken waar ze de glazen bewaart. “In die bovenste kast lienks”, grapt ze verder in datzelfde gespeelde muizestemmetje. Duidelijk op weg naar een stukje Franse billenkoek als ze dat nog even doorzet. 

Mijn uitgeputte mannelijkheid weet al lang niet meer hoe onbeleefd het is om niet voor een dame te gaan staan en slingert slapjes heen en weer bij mijn stappen. Toch nog interessant genoeg om haar ondeugende blik te vangen en met een plagerig gekanteld hoofd vast te houden bij elke stap die ik vanaf de deur zet tot ik voor het aanrecht sta. Als ik me moet uitrekken om vanaf de bovenste plank een van de grootste glazen te pakken duwt mijn wormpje kort tegen het koude metaal en lijkt ie zich nog verder terug te trekken alsof de kou de start van een winterslaap moest betekenen.

“Ach, ies ij een beetje moe?”, gaat ze verder. Ik zweer het je, nog een zo’n zinnetje en ze gaat het voelen aan haar heerlijke billen. Ik vul mijn glas met koud water uit de kraan en draai me om zodat ik recht naar haar toe sta. Ik zie hoe ze midden in haar croissant opsmeer actie gestopt is en met een grote grijns naar mijn kleine lul zit te staren. Even kort kijkt ze me in mijn ogen aan voordat ze haar blik weer richt op het uitgeputte speelgoed en ze weer doorgaat met vast het bedenken van iets stouts om me plagen. Met een kleine beweging van haar hoofd vertelt ze me dat ik een paar stapjes naar voren moet zetten tot ik dichtbij haar sta. 

Haar ene hand draagt nog steeds de opengesneden croissant terwijl de andere een mes vasthoud wat net de boter heeft bezorgd op het kleine bladerdegen maantje. Seconden lang staart ze van dichtbij naar mijn geslacht. Tot de haar hoofd even draait en naar me omhoog kijkt. Kort maar om me enkel te laten zien dat ze nog lang niet denkt aan het stoppen van onze eerste kennismaking. 

Dan zie ik hoe ze, met de gratie van een mademoiselle, een likje donkerrode, glimmende aardbeienjam opvist uit een schaaltje dat op de tafel staat. Zonder me aan te kijken brengt ze de mespunt naar mijn lul en smeert ze zonder aarzeling uiterst langzaam het heerlijke koude goedje voorzichtig tegen mijn kleine zachte eikel. Heel minuscuul, met niet meer dan een klein schokje, reageert mijn lid alsof het zijn naam gefluisterd hoorde midden in een diepe slaap. Als een wetenschapper die een nieuwe diersoort ontdekt heeft probeert ze het beestje nog een keer te lokken door een nieuw mespuntje met lekkers voor hem te houden. Als de gehoopte reactie uitblijft verandert ze creatief van techniek. De tweede mespunt zoet genot vindt het kleine begroeide kuiltje tussen mijn lul en mijn onderlichaam en wordt van daar uitgesmeerd over de luttele zestal centimeters naar beneden die mijn edele deel nu kan opbrengen. 

Ze begint echter snel door te krijgen dat ze nog een andere tactiek zal moeten gaan inzetten om het studieobject tot reactie te verleiden. Haar andere hand weet al wat er moet gebeuren en legt zacht het croissantje op het bord om gelijk erna met de twee middelste vingers een veel grotere klodder jam uit het schaaltje te vissen. Mijn ademhaling is de eerste die doorheeft wat er komen gaat als ik merk hoe mijn longen met een hoorbare ingaande zucht een grote teug lucht innemen, zich vastzetten en wachten op haar volgende zet. Een zet die ik een fractie van een tel later voel als haar hand, vol met de frisse jam, zich sluit rond mijn ballen. 

Heerlijk begint ze me eerst zacht en dan ruimer, nee ruiger te masseren, en ruik ik hoe de zoete lekkernij zich verspreid over mijn zak, mijn lul en zelfs een stukje over mijn kleine spiertje tussen mijn billen. Haar andere hand legt het mes weg en komt meespelen zodra ze merkt hoe dit onverwachte, impulsieve geile spel wel de toverkracht bezit om mijn wormpje te laten ontwaken. Een formule die tegelijk ook weer bij haar zelf ook voor een glinstering tussen haar benen weet te zorgen. Alsof ik enkel een half wakkere toeschouwer ben van het werk van deze naturalist, zie ik hoe ze even later haar hoofd dichter naar me toe brengt. Even met het idee dat ze het snel groeiende wezen enkel van wat dichterbij wilde observeren, maar al vlug beseffend dat mijn staaf weer net zo hard is als eerder en ze wil weten hoe hij smaakt met het plakkerige laagje lekkers er omheen. Haar tong likt rondjes om het strakke topje van mijn glimmende eikel. Dringt even door in het kleine gaatje bovenop. En moet dan wijken voor haar lippen die zich strak sluiten rond mijn harde erectie als haar hoofd een momentje wild op en neer beweegt. Haar handen kneden me pijnlijk hard in mijn ballen als ze even alle controle verliest en gulzig wordt door de sugarshock. Een pijn die een beetje gedempt wordt door de heerlijke verdovende sensatie van de jam die steeds verder over me uitgesmeerd wordt. Keer op keer grijpt ze naar het potje en smeert ze me in met factor vijftig van de Betuwe over mijn borst, mijn buik, mijn benen en mij billen. En net als ik denk dat de pijn op mijn ballen de enige schrik van de ochtend zou blijven, voel ik hoe ze zonder aankondiging of inleiding een vinger vol jam vlot mijn kontje in laat schieten. Wild duwt haar vinger tegen mijn prostaat in hetzelfde ritme dat haar andere hand mij begint af te trekken. Ze heeft geen tijd om op te kijken of alles nog ok met me is. Ze heeft geen tijd voor genade en gaat nog wilder door met likken, zuigen, trekken en vingeren terwijl ik nauwelijks nog de kracht in mijn benen kan vinden om te blijven staan. Jam druipt van me af en valt om ons heen op het laminaat van de vloer. De rommel, de chaos, de snelheid en de geilheid van het spontane, alles maakt ons beiden in minuten knettergek. 

“Ik wil dat je komt”, beveelt ze me dan ineens. “Ik wil dat je voelt hoe diep mijn vinger in je kont zit. Ik wil dat je voelt hoe mijn hand hard aan je paal trekt. Ik wil dat je voor me spuit.” Haar eigen woorden zwepen haar handelingen nog wat aan als ik voel hoe ze me gelijk weer even extreem diep en snel pijpt. Dan voel ik hoe ze mijn lul los laat en hem met een bijna hoorbare plop uit haar mond laat schieten om gauw even een nieuwe greep in de nu bijna lege jampot te kunnen doen. Ze smeert de zoetheid op mijn buik, verder op mijn harde paal en geeft me nog een laatste bevel. “Pak mijn hoofd lekker ding. Pak mijn hoofd en neuk mijn mond tot je diep in mijn keel klaarkomt. Neuk deze slet en laat ze boeten voor de rommel die ze maakt.”

Alles in me slaat compleet verrast door haar ruwe bevel volledig op hol en maakt dat ik de paar minuten die volgen enkel in een complete waas beleef. Nog voordat ik haar hoofd vast heb voel ik hoe ze mijn erectie stevig bij de stam vastgrijpt en hem zo diep je kan in haar mond neemt. Direct al bij mijn eerste stoten vindt ze mijn ritme en resoneert ze mee met haar lippen, haar lichaam en de hand die wild stotend haar vinger in mijn achterste ramt. Met haar keel maakt ze een luide “mmmmmmmm” die ik tot in mijn ballen voel trillen. Ik stoot door, ik ram, ik dwing haar hoofd hard over mijn lul tot ik voel hoe mijn orgasme begint. Mijn benen worden stijver, mijn pulsen intenser, mijn spiertje sluit zich strakker tot ik voel hoe de eerste golf gaat beginnen. “Ja, ja, ja, jaaaaaaahhhhhh.” Trillend, schokkend, kreunend, kermend, kom ik oorverdovend luid klaar en voel ik hoe ik mijn hete zaad diep achterin haar keel spuit en haar vinger even niet meer kan ontsnappen aan mijn strakke grip. Nauwelijks nog weet ik een dikke minuut te blijven staan totdat langzaam mijn ogen weer open kunnen en ik haar kan loslaten uit mijn grepen. 

“Hmmm, heerlijk. Jouw zaad en deze jam combineren perfect”, zegt ze als ze zich wat meer rechtop terug op de stoel heeft gezet. “Maar nu eerst even echt wat eten wat de maag vult want ik heb er honger van gekregen. En daarna springen we lekker samen onder de douche.”

Later, toen ik afscheid nam bij de voordeur, zei ze me, “Volgende week kom ik naar jou lekker ding. Zorg jij ervoor dat je voldoende jam in huis haalt?”

1

Een reactie plaatsen