Verhalen, verslagen, herinneringen.

Lieverd?

Leestijd: 30 minuten

“Lieverd? Heb je even?” Lissa’s zachte stem klonk anders dan eerder op de dag merkte Romme. Een beetje alsof ze iets belangrijks te vertellen had. Niet het opgewekte wat hij eigenlijk altijd van haar hoorde. 

Hij was gisteren thuisgekomen na paar weekjes in het buitenland geweest te zijn voor zijn werk en was vandaag lekker in de tuin bezig gegaan om even te ontspannen, z’n hoofd uit te zetten en enkel met z’n handen te werken. Het weer was er gewoon perfect voor. Heerlijk zonnig met zomaar af en toe een enkele grote witte wolk die over kwam drijven. Een temperatuurtje om lekker in een korte broek en een shirt van te kunnen genieten. En het vooruitzicht om na het weekend en een laatste vergadering via Skype op maandagochtend nog twee weken vrij te zijn en een heerlijke mini vakantie samen te hebben. Alles was op dit moment perfect vond Romme. Al helemaal na de heerlijke ochtendseks waar Lissa hem mee verrast had. 

Eigenlijk was hij bekaf van de late vlucht gisteravond en voelde hij zich helemaal niet fris. Maar toen hij wakker werd doordat hij Lissa’s lippen voelde spelen met het topje van zijn ochtendboner kon hij niet anders dan zijn ogen langzaam open te doen met een glimlach op zijn gezicht. Hij sloeg het dekbed opzij en zag hoe ze bijna naakt op haar knieën naast het bed zat en steunend op haar ellebogen zich toegang verschafte tot zijn mannelijkheid. Een mooi exemplaar waar hij zelf best tevreden mee was. Niet te groot, best mooi gevormd, nog helemaal met alles erop en eraan, hoogstens een beetje krom naar links. Maar dat hadden meer mannen wist hij wel. Lissa’s verwennerij had heerlijk lang geduurd terwijl ze hem alles wat ze deed liet zien en hem met zijn hand aan haar naakte borst liet spelen. Ze had erg veel zin merkte hij toen ze na wat minuten recht ging staan, haar slipje langzaam uit trok en zich, terug op bed, zonder een woord te zeggen, langzaam over zijn nat glimmende erectie heen liet zakken. Het neuken zelf in dit standje was heerlijk geweest, Lissa had zich helemaal laten gaan en zich aan minstens een climax geholpen, maar had Romme geen bevrijding gegeven helaas. Romme was nog steeds veel te bekaf van de lange werkdagen in de afgelopen weken. Hij wilde dolgraag Lissa goed en fijn kunnen verwennen en zelf ook uit z’n dak gaan, maar z’n lichaam had de energie niet vandaag. Misschien vanavond. Of morgenochtend. 

“Ik wil je iets zeggen lieverd? Kunnen we even pauze nemen en wat op het terrasje achter gaan zitten?” Lissa’s stem klonk nog steeds net zo bezorgd. Ze had twee glaasjes water met citroen en ijsklontjes bij zich en gebaarde naar het kleine afgeschermde plekje achter in hun diepe tuin. Onder de kleine kersenboom was een mooie pergola die op deze tijd van de dag net een beetje schaduw gaf om lekker ontspannen te kunnen zitten samen. 

Romme stond op, liep naar Lissa toe en gaf haar eerst een lekkere kus terwijl hij haar kort omarmde zonder haar mooie witte jurkje vuil te maken met z’n zand handen. Daarna volgde hij haar naar het kleine zit plekje voor een momentje pauze en te luisteren naar wat ze te vertellen had. 

Romme liet zich vermoeid neerploffen in een van de gemakkelijke longe bank waar Lissa iets eerder al de nieuwe aarde bruine zachte kussentjes in gelegd had. “Die staan mooi bij de bank”, zei ze stilletjes terwijl ze zelf net voor de bank bleef staan en aarzelde om ook plaats te nemen. “Kom lekker bij mij Lis”, zei Romme. “Ik zal m’n vuile poten bij me houden en je jurkje niet vies maken. Beloofd.” Lissa keek hem aan met haar ogen wat omlaag geslagen naar de grond en een blik op haar gezicht die Romme bezorgd maakte. “Kom nou maar. Je mag me alles vertellen. Ik ben er toch altijd voor je? Nu ook hoor. Zeg maar wat je bezig houdt.”

Lissa zette zich op het randje van de bank naast haar lief en legde een hand op zijn been. Ze zag er heerlijk uit zo in haar dunne jurkje vond Romme. Die teruggetrokken blik van haar paste helemaal niet bij haar. Dat was echt niet haar ding. Iets zat haar dwars en sterk ook. 

“Schatje? Wat scheelt er?”, vroeg hij nog een keer. Heel zachtjes begon ze aarzelend te praten. “Ik … ik …”, Romme wachtte geduldig tot ze verder durfde te gaan. Hij wist dat hij haar even de tijd moest geven om haar woorden te vinden. En het vertrouwen dat ze op haar sterke man kon rekenen. Altijd. Ongeacht wat ze te vertellen had. Lissa durfde maar aarzelend naar Romme te kijken en begon stilletjes verder te praten. “Ik moet je iets vertellen Lieverd.” 

“Ik ben vorig weekend met Cis gaan stappen en heb daarna met hem gevreeën.” Haar gezicht bleef zonder enige uitdrukking leeg op dat van Romme gericht. Zonder te knipperen bleven haar ogen vast op de zijne gericht en wachtte ze op zijn eerste reactie. Van binnen was ze doodsbang. Van buiten durfde ze geen spier meer te bewegen. Alles stopte na dat ene zinnetje. 

Romme en zij waren al jaren getrouwd en hadden samen een heerlijk bestaan in fijn comfort en luxe opgebouwd. Bewust kinderloos en beide met een fijne baan die hen een leven toeliet van fijn kunnen genieten van alles waar ze zin in hadden. Een mooi huis aan de rand van een klein dorpje. Twee mooie auto’s op de oprit en elk jaar samen op minstens een vakantie naar een van hun droomplekken. Alles was perfect. 

Ze hadden fijne vrienden en beide hobby’s waarbij ze heel veel mensen zagen. Romme speelde graag tennis, deed soms aan toernooien mee die hem af en toe een leuke beker opleverden en genoot volop van het sporten en de vriendschappen die dat als extra met zich mee bracht. Lissa speelde in een klein improvisatie theater toneelgezelschap en kon zich vaak helemaal uitleven in de rollen die ze keer op keer kreeg. Beiden waren ze elkaars grootste fans en misten ze als het even kon geen wedstrijd en geen voorstelling. 

Hun leventje was perfect. Zeker ook als het op de seks aankwam. Beiden hadden ze een perfect gebalanceerde lust en fantasie. Ze verrasten elkaar nog steeds regelmatig. Als ze samen een wandeling maakten door het bos als hij haar plots zoende tegen een boom, zij zijn hand onder haar rokje duwde en ze zich heerlijk liet vingeren. Of net als vanochtend. Als ze hem wakker maakte door zijn lul in haar mond te nemen terwijl hij nog sliep. 

Cis was een jeugdvriend van Lissa. Iemand waarmee ze nooit een relatie had gehad, maar waarmee ze als sinds de middelbare school een beetje mee in contact was gebleven. Ze zagen elkaar maar om de paar jaar, vaak enkel bij een reünie of als ze met een kleiner groepje van vroeger bij elkaar kwamen voor een avondje uit eten of een enkele keer een middagje een speurtocht door een stad doen. Lissa had Romme wel eens verteld dat ze stiekem wel wat voor hem gevoeld had vroeger, maar dat ze hem dat nooit verteld had. Hij had op school al een vriendin en ging na het examen ver weg wonen om te studeren, dus de kansen verdwenen vanzelf. Later hoorde ze dat hij was gaan samenwonen met een Française die hij op een vakantie had ontmoet. Rond dezelfde tijd dat zij wat met Romme kreeg hoorde ze dat het uit was gegaan alweer. Hij was maar weer terug naar onze regio komen wonen en had daar Emilie ontmoet. Ze waren vaak bij elkaar maar wilden toch ieder hun eigen appartement houden. 

Romme kende hem wel. Hij vond hem een knappe man die duidelijk snel vrienden kon worden met iemand, maar tussen hem en Romme zelf was het nooit verder gekomen dan wat leuke gesprekjes op feestjes waar hij Lissa mocht begeleiden. 

Maar daar zaten ze nu. Een fractie van een tel in paniek en volledige angst in haar hoofd dat ze alles op het spel had gezet. Bang dat Romme boos zou worden en alles stuk zou zijn voor altijd. 

Lang geleden hadden ze samen wel eens gefantaseerd over het bezoeken van swingerfeestjes, misschien op een sekscruise gaan ooit nog eens. Maar het was altijd bij fantaseren gebleven. Soms kwam het idee wel eens opnieuw bij ze op als ze samen bij toeval op een ondeugende film uitkwamen. Koppels die switchen, mannen die vreemd gaan, zelfs een serie over een koppel dat samen een meisje vindt waar ze verliefd op worden en die uiteindelijk bij hen komt wonen. Maar altijd enkel fantasie. Nooit hadden ze er echt iets mee durven doen. 

Ze hadden vaak wel gesproken dat de seks tussen hen we anders was geworden dan in de eerste jaren, minder extreem opwindend als de eerste paar keren. Maar zelfs de maintenance seks was nog steeds prima. Ze hadden niks te klagen al wisten ze beiden dat er meer moest zijn. Soms probeerden ze we eens wat anders als ze naar een erotiek beurs waren geweest en met leuke speeltjes de hotelkamer in doken daarna. Maar verder dan wat leuke kleding en bijzonder vreemde vibrators kwamen ze niet echt. En dat was ok. 

Het idee om het echt met iemand anders te doen, gevoelens voor een ander te hebben, ach dat hadden ze ieder voor zich vast meer dan eens in hun hoofden laten rollen, maar er nooit lang samen over gesproken. 

Romme was even stil van deze onverwachte biecht. Hij wist dat dit onverwacht was voor hen beiden. Hij wist dat hij Lissa goed kende en dat haar avontuurtje haar waarschijnlijk net zo verrast had. Hij wist dat ze van hem hield en dat daar niks aan veranderd was. 

Hij wist enkel niet wat hij nu moest doen. Moest doen? Moest doen galmde in zijn hoofd. Wat zou ik dan ‘moeten’ doen. Moeten is vaak een regel van een ander. Van de wereld om hen heen. Iets wat zo hoort. Iets wat generaties al zo doen zonder zelf goed te weten waarom. Door mensen die er al lang niet meer zijn en in andere tijden leefden. Enkel maar eeuw na eeuw herhaald zonder opnieuw na te denken of het nog we klopt met de nieuwe tijden. 

Nee wat ‘wil’ ik doen hiermee? Die vraag overstemde al snel de andere in zijn hoofd. Wat voel ik? Wat vind ik er zelf van? 

Ze geeft me met haar eerlijke bekentenis duidelijk aan dat ze nog steeds weet dat zij en ik onveranderd zijn. Dat we nog steeds van elkaar houden. Ze geeft me misschien wel macht in mijn handen om te bepalen hoe we van hieruit verder gaan. Ik wil die macht helemaal niet. Ik voel me geen baas over haar. Wij zijn nog steeds dezelfde Lissa en dezelfde Romme. 

Al deze gedachten flitsten in niet meer dan seconden door zijn hoofd. Seconden waarvan hij zich snel besefte dat als uren moesten lijken voor zijn lieve Lissa. Zijn meisje dat honderd angsten uitstond in de tijd dat ze op hem zat te wachten. 

Hoe moest, nee, hoe zal ik reageren dacht hij. 

Haar hand lag nog steeds op zijn been. Hij voelde de spanning vanuit haar hele lichaam terug in de hard stralende warmte van die hand. Heet brandend door de dunne stof van zijn korte broek. 

Haar ogen bewogen niet en vertoonden al de eerste sporen van tranen. Die maakten hem duidelijk dat ze al een hele week in stilte leefde met dit geheim. Een geheim dat pijnlijk aan haar knaagde, maar waarvan ze niks had willen laten merken in de Skype gesprekken en de vele appjes die ze elke avond gedeeld hadden. Ze moet van binnen net zo bekaf zijn als ik van de hele week op sjouw te zijn geweest. 

Haar lippen waren droog, haar huid witter dan anders. Haar houding mistte de zelfverzekerdheid die hij zo bewonderde in haar. Ze was nu zo enorm breekbaar en teer. 

“Kom lekker bij mij hangen schatje”, begon hij zachtjes. Romme schoof een beetje opzij op het bankje, zette zich zo weg dat Lissa bij hem kon komen leunen en hield zijn armen open als gebaar voor haar om zich niet meer druk te maken en in alle veiligheid haar verhaal te komen doen. “Kom maar. Vertel me maar wat je wil.”

Lissa was eigenlijk niet helemaal verrast door het gebaar van haar lief. Ze kenden elkaar al zo lang. En ook al was dit de eerste keer voor zoiets, toch wist ze eigenlijk wel dat hij niet boos zou worden en rustig naar haar zou luisteren. Maar toch was ze doodsbang toen de woorden over haar lippen waren gevallen. 

“Ik kwam Cis toevallig tegen in de stad vorige weekend”, begon ze terwijl ze dicht tegen Romme aan kroop en haar hoofd op zijn sterke borst legde. Zijn armen om haar heen voelden lief en sterk en straalden uit dat hij haar altijd zou beschermen. No matter what.

“Ik was wat gaan shoppen laat in de middag en liep met m’n handen vol met tassen toen ik letterlijk tegen hem aan botste op het moment dat ik het boekwinkeltje uit stapte. Het tasje van de lingeriezaak viel natuurlijk als enige op de grond. Hij begon te blozen toen hij het voor me opraapte en het aan me terug gaf, maar hij zei niks over wat hij zag. En ik weet zeker dat hij het donkerrode setje gezien heeft. We raakten aan de praat over hoe het ging en zo en ergens vroeg hij ineens of ik zin had om met hem een hapje te gaan eten.”

Even draaide ze haar hoofd omhoog en keek ze Romme kort aan om zijn gezicht te zien. Maar alles wat ze zag was zijn kleine glimlach die bijna altijd op zijn gezicht stond. En voelde ze een klein kusje van hem op haar voorhoofd. 

“Ik had hem nog helemaal niet verteld dat ik die avond toch alleen zou hebben gegeten. Hij vroeg het gewoon zonder er omheen te draaien. Zo heerlijk direct. Ik had al ‘ja leuk’ geantwoord voordat ik het zelf besefte.” Romme voelt aan haar woorden dat ze meer wil vertellen dan enkel de feiten. Hij hoort haar gevoelens van toen in wat ze verteld. En haar onrust van nu in het kleine trillinkje dat zich in haar stem verstopt. 

“Een half uurtje later schoof hij mijn stoel zo heerlijk galant aan in een lief klein Frans restaurantje dat ik helemaal niet kende. Cis vertelde dat hij pas verhuisd was en nu dichtbij in de stad een nieuw appartement had met uitzicht op de gracht en het mooi verlichte kasteel aan de overkant. Zijn relatie met Emilie was gestopt omdat ze toch terug wilde naar het Noorden om voor haar vader te kunnen zorgen. Een lange afstandsrelatie hadden ze nog even geprobeerd, maar dat pakte enkel op seksdates uit zo een keer in de paar maanden. De klik was minder en minder geworden zei hij. Sinds Emilie was hij af en toe weer gaan daten, maar had hij nog niemand gevonden waarmee het net zo lekker klikte. Soms eindigde een date wel in lekkere seks en soms herhaalde dat zich wel met een meisje, maar er was nog niemand met wie hij elke dag wilde samen zijn. 

Het eten was erg lekker. Hij had iets voor me gekozen wat ik absoluut moest proberen en dat klopte helemaal. Ik zei dat ik jou snel ook eens mee hierheen ging nemen om je dit te laten proeven. Zo heerlijk. Hij vroeg hoe het met jou ging en ik vertelde hem van je promotie. En ook hoe je daarmee wat vaker een weekje weg was van thuis. De avonden alleen thuis waren soms stilletjes, maar meestal had ik zat te doen en verveelde ik me nooit zei ik hem. 

En toen vroeg hij of ik die avond misschien even met hem mee wilde om nog wat gezellig te kletsen op zijn balkon. We zouden er toch langs lopen op de weg terug naar mijn auto. Ik zei weer gelijk ‘ja leuk’ zonder eerst na te denken. Ik voelde iets tussen hem en mij wat ik niet snapte. Telkens als we elkaar even recht in de ogen keken voelde ik dat er iets was wat we geen van beiden hardop durfden te zeggen. Iets uitdagends wat niet mocht. Het was zo sterk. En tegelijk dacht ik op dat moment nergens aan. Ik dacht er niet aan om echt iets met hem te doen. En ook niet aan wat jij ervan zou vinden. Ik dacht niet vooruit of achteruit maar was enkel in het moment. Het was alsof we alleen zaten in het restaurant.”

Romme voelt aan haar lichaam tegen het zijne hoe de spanning langzaam begint weg te vloeien. Haar hand op zijn borst ontspant de vingers en zoekt iets lager zijn heup om daar rustig te gaan liggen. Lissa voelt Rome’s hartslag kalm en ritmisch alsof het een baken is voor haar. Een gids die haar het vertrouwen geeft om haar verhaal in haar tempo te mogen vertellen. 

“Een half uurtje later liep ik achter hem aan in het trappenhuis van zijn gebouw omhoog naar zijn appartement. Hij hield voor mij de deur open en ik stapte binnen in het smalle gangetje. Net toen ik mijn tasjes op de grond had gezet en me naar hem toe draaide had hij de deur dichtgedaan en draaide hij zich ook naar mij. En toen gebeurde het.”

Lissa verkrampt een stukje en slikt even merkbaar voordat ze het aandurft om verder te praten. “Het is ok”, zegt Romme zachtjes. “Vertel maar wat je wil en hoe je het wil. Alles is goed liefje.” Hij geeft een klein kusje bovenop haar hoofd. Bovenop haar zachte, half lange, bruine krullende haren die ruiken naar de warme zomerzon en neemt haar wat vaster in zijn omhelzing vast.

“Ik weet niet meer wie er eerst begon. Voor we het wisten waren we samen verloren in een super wilde zoen tegen de muur van het halletje. Hij legde een hand in mijn nek en pakte me met de andere hierboven in mijn middel.” Haar hand laat even los van Romme’s heup om bij haarzelf de plek aan te geven. Aan de zijkant van haar borstkas, net onder de lijn van haar borsten. Een plekje dat Romme vanuit deze houding niet kan zien, maar hij snapt wat ze bedoelt. Dan legt ze haar hand weer terug op Romme’s heup. Wat lager en verder naar voren, eigenlijk bovenaan zijn been, zonder dat ze zelf in de gaten heeft dat haar pols net een beetje rust op zijn mannelijkheid. “Ik had mijn handen net onder zijn heupen op zijn benen liggen en greep hem stevig vast. Ik trok hem tegen me aan en duwde impulsief mijn onderlichaam tegen het zijne. Een tel later gleed mijn hand als vanzelf naar voren op zijn broek en greep ik hard in de bobbel die daar zat. Hij haalde met een diepe schok adem, kneep zijn ogen strak dicht en spande kort zijn armen en benen strak aan. Ik was bang dat ik hem pijn had gedaan. Maar voordat ik dat kon vragen voelde ik zijn hand vol op mijn borst en zoende hij me nog wilder en onstuimiger.” Lissa’s eigen lichaam spant zich aan alsof het zich los van haar geest precies herinnerde wat het toen deed. Romme voelt vingertoppen in zijn lies drukken en haar hoofd harder tegen zijn borst duwen. 

“Toen duwde ik hem zacht van me af en maakte ik snel de knoopjes van mijn blouse open. Hij stond braaf op me te wachten en tegelijk hard te hijgen van lust. Net als ik. Ik had dat behaatje aan met die voorsluiting die dag. Die kleine witte weet je wel. Ik zag hem bijna uit z’n kleding scheuren toen ik hem aankeek en verleidelijk het sluitinkje open maakte. Mijn tepels stonden keihard naar voren zag ik zelf. Hij legde zijn handen op mijn blote buik en liet die vlot omhoog glijden tot hij mijn borsten vastpakte. Ik weet nog dat ik m’n clit hard voelde worden toen hij bijna gelijk in mijn tepels kneep. De opwinding was zo hard dat ik gelijk zijn hoofd vast pakte en hem naar beneden trok tegen mijn borst aan. Ik wilde niks liever dan dat hij m’n tepel in zijn mond zou zuigen en me helemaal gek zou maken. Oewww. Hij deed precies dat.”

Romme voelt hoe het verhaal iets met hem begint te doen. Iets wat hij zelf niet verwacht had zelfs. Hij voelt zichzelf ook geprikkeld door de vertelling van Lissa. Vooral de details. Bijna alsof hij erbij was geweest. 

“Toen was ik helemaal verloren”, zegt Lissa. “Ik wilde zoveel en alles tegelijk. Ik dacht helemaal aan niks meer. Lust en seks honger bepaalde alles voor me. Dit was zo verdomd spannend.” Dan drukt ze haar hoofd weer wat harder tegen Romme aan en laat ze haar hand over zijn been een stukje naar beneden glijden. Ze knijpt hem een beetje zonder zelf te beseffen wat ze doet. Helemaal opgaand in haar eigen vertelling. 

“Ik duwde hem weer van me af tot hij rechtop stond en ik hem weer een zoen kon geven. Ik voelde net hoe hij me vast wilde pakken maar ik stopte hem. Met mijn handen begon ik ongeduldig en gehaast aan zijn riem te peuteren. Ik probeerde dat ding los te krijgen, maar het wilde me niet lukken, ik snapte niet hoe zijn gesp werkte. Dus greep ik het ritsje en trok ik dat open terwijl ik hem gehaast zei dat hij zijn riem moest losmaken. Hij maakte het ding los en ik trok gelijk zijn broek tot op zijn knieën omlaag. Mijn handen vlogen op de grote bobbel in zijn onderbroekje af zodra het ding in beeld kwam. Weer kuste ik hem even op zijn lippen terwijl ik zijn harde lul dwars door de stof vastpakte en mijn blote borsten tegen zijn overhemd aandrukte. Opnieuw wilde hij me vastpakken maar weer was ik hem te snel af.” Lissa’s hand op Romme’s been glijd omhoog zonder dat ze het zelf in de gaten heeft. Weer laat ze haar hand op zijn lies rusten en drukt ze met haar pols weer op zijn gevoelige plek. 

“Ik liet pakte de randen van zijn onderbroek vast en trok die snel omlaag. Maar in plaats van door mijn knieën te gaan bukte ik voorover en botste ik met m’n billen tegen de muur van het smalle gangetje. Ik verloor mijn evenwicht een beetje en moest tegen hem steunen, maar zo met z’n broek op zijn knieën kon hij geen stap verzetten en viel hij ook een beetje achterover. Gelukkig is dat gangetje smal en kon hij achteroverleunend blijven staan. Anders had het wel een bijzonder tafereel geworden.” Lissa grinnikt bij haar laatste zinnetje en knuffelt Romme een momentje wat harder. 

“Zo met z’n rug hol tegen de muur en z’n handen zoekend naar steun sprong zijn lul mooi naar voren voor me. Ik weet dat ik een momentje grinnikte en me toen snel draaide om zijn erectie vast te grijpen en vlot in mijn mond te nemen. Terwijl ik hem pijpte liet ik me door mijn knieën zakken zodat ik hem aan kon kijken en hij me kon zien. Met een hand hield ik zijn lul stevig vast om zelf evenwicht te houden en met de andere trok ik expres zijn billen nog wat naar voren. Ik likte over zijn strakke eikel, langs zijn lange paal naar beneden en nam zijn ballen in mijn mond terwijl ik hem een aftrok. Goh, dat hadden we eigenlijk moeten filmen. Het leek wel een scène uit een porno film.”

“Na een poosje voelde ik hoe hij stond te trillen op zijn benen. Ik weet niet of dat van de inspanning was om zo te blijven staan of van genot. Waarschijnlijk van beide. Ik ben toen weer gaan staan en liet hem ook even recht gaan staan tegen de muur achter hem. Toen drukte ik me tegen hem aan om hem weer heerlijk te zoenen. Hij zoent zo heerlijk.”

“Cis trok zijn broek een beetje op om te kunnen lopen en nam me achter zich aan mee naar zijn woonkamer. Bij de hele grote houten tafel stopte hij en nam hij me weer in mijn armen om me te zoenen. Toen was het zijn beurt. Terwijl we stonden te zoenen draaide hij ons, zette hij me met mijn billen tegen de tafel en tilde hij me even op zodat ik op het randje kwam te zitten. Gelijk liet hij zijn handen snel over mijn rok naar beneden glijden en over de blote huid van mijn benen weer terug omhoog tot hij m’n slipje te pakken had. Hij begon het omlaag te trekken zodat ik even moest wiebelen om het hem uit te laten trekken. Dat deed hij in een vlotte beweging en tegelijk pakte hij ook mijn stokjes en sneakers mee. Toen draaide hij zich terug naar mij, liet hij zijn handen weer onder mijn rok tot op mijn bovenbenen glijden en stopte hij even. Hij keek me direct in mijn ogen aan en wachtte op iets van mij. Dus gaf ik hem een snel knikje en spreidde ik mijn benen een beetje. Oh gosh wat kan hij heerlijk likken zeg. Ik liet me wacht achterover leunen op tafel en steunde op mijn ellebogen zodat ik kon proberen te zien wat hij deed, maar mijn rok zat ik de pad. Wat hij allemaal met z’n lippen en z’n tong deed weet ik niet precies, maar het was goddelijk lekker. Op een punt zoog hij m’n clit zo hard zijn mond in en speelde hij met zijn tong zo wild overheen, dat ik bijna klaar kwam. Of misschien wel een beetje zelfs.”

Lissa blijft dan even stil liggen bij Romme. Even terug in haar hoofd naar dat moment van toen om nog een keer dat gevoel terug te beleven in haar hele lichaam. Een paar momentjes blijft ze stil terwijl Romme haar zachtjes kriebelt op haar arm. 

“Is het ok Romme dat ik dit zo vertel aan je?” Vraagt ze dan weer met haar eerste stem. Die stem met onzekerheid erin en niet de ene die enthousiast het verhaal vertelde. Romme hoeft niet na te denken en geeft haar direct zijn antwoord. Zacht pakt hij haar hand vast die ze vergeten was op zijn lies en drukt hij die op de strakke plek van zijn broek. Bovenop de plek waar zijn erectie keihard staat en smeekt om aandacht. “Voel zelf maar of het ok is liefste.”

Dit had Lissa helemaal niet verwacht. Wat ze wel verwacht had wist ze ook niet eigenlijk, maar dat het Romme zou opwinden was lekker. Echt lekker. “Vertel maar verder lief. Toe”, zei Romme. Lissa begon zacht de lul van haar lief door de stof van zijn korte broek heen te kneden en ging verder met haar verhaal.

“Ik weet nog hoe extatisch dronken ik me voelde op dat moment. Wow dat was heerlijk. Het kon niet dat ene wijntje zijn geweest in het restaurant, dat wist ik wel. Maar van zulke intense, onverwachte seks, met iemand die ik eigenlijk nooit zo heb leren kennen, zo’n eerste keer, oh gosh wat is dat magisch.”

“Cis ging terug recht staan en hielp mij ook weer van de tafel af. Hij trok me mijn blouse uit en liet me uit mijn rok stappen zodat ik helemaal naakt voor hem stond. Toen deed hij zijn eigen kleding ook helemaal uit en pakte hij mijn hand. Hij nam me mee naar de slaapkamer maar zei me even te wachten toen we naast het bed stonden. Ik zag hoe hij even in zijn kledingkast iets pakte en ermee terug naar mij kwam. ‘Mag ik je uitdagen?’ vroeg hij me. Ik wist niet anders te antwoorden dan hem enkel weer een knikje te geven. Hij pakte weer mijn hand en nam me toen terug mee naar de woonkamer, voorbij de tafel en de bank, door naar de balkondeur. Met een draai aan de hendel ervan haalde hij die van het slot en schoof hij de deur een stukje open. Buiten was het donker en zag ik hoe we over de gracht keken en het park aan de andere kan konden zien. ‘Kom’, zei hij en hij nodigde me uit om achter hem aan het balkon op te stappen. Niemand had direct zicht op het balkon dacht ik. Alles was donker op een paar lantaarnpalen na in het park en de sfeerlampjes in zijn appartement. We zagen niks van buren of mensen in onze buurt. De avondlucht was heerlijk warm die dag, maar toch kreeg ik heel even kippenvel. Hij zag het, pakte me gelijk vast in een heerlijke omhelzing en begon me daarna weer te zoenen. Ik voelde hoe hij me een beetje liet draaien en me met mijn rug tegen de muur aan zette. Gosh, op dat moment had ie alles met me mogen doen wat hij maar wilde, ik was helemaal dronken van de seks en wilde meer en meer.”

“Hij kuste me en speelde even met mijn borst, maar was snel iets anders van plan. Zijn hand schoot vlot door naar beneden, twee vingers in mijn kutje en hij begon me bruut hard te vingeren. Met zijn andere hand tilde hij ineens een van mijn benen hoog op en drukte hij mijn knie klem tussen zijn borst en de mijne zonder ook maar een tel te stoppen met me te vingeren. Ik hield me in evenwicht met een hand aan een paal van een schutting of zo en met mijn andere aan zijn lul die hard opgezwollen tegen mijn opgetrokken been duwde. Ik probeerde hem af te trekken, maar alles was gewoon veel te intens. Hij vernielde me zo gruwelijk lekker.”

Romme voelt hoe Lissa haar hand van zijn lul af laat glijden tot op zijn huid onder zijn korte broek. Ze probeert even via een broekspijp terug omhoog te komen, maar dat is te strak. Een stukje kan ze erin, raakt ze met haar vingertoppen net zijn ballen, maar lukt het niet om verder te gaan. Ze veert snel omhoog en gebruikt haar beide handen om vlot zijn broek open te maken en zijn lul te bevrijden uit de beknelling. Als ze hem aankijkt ziet ze zijn uitbundige glimlach en weet ze dat ze vooral verder moet gaan met wat ze van plan is. Zodra zijn riem los is begint ze aan de vier knoopjes en wordt ze direct begroet door de strakke huid van zijn eikel. “Oh, commando vandaag! Hmmm, je weet hoe lekker ik dat vind”, zegt ze enthousiast. Romme’s lul verdwijnt bijna onmiddellijk diep haar mond in, net als vanochtend in bed, maar deze keer voelt het intenser. Zijn moeheid van de reis is door het heerlijke tuinieren en het prachtige weer helemaal verdwenen. En het vertellen door Lissa heeft een meer dan duidelijk zichtbaar effect op zijn gespierde lichaam en een meer dan duidelijk voelbaar effect voor hem op zijn lust. Nog even en hij houdt het niet meer weet hij zelf al. Nog even en ik neem haar ter plekke. 

“Toe, vertel verder”, zegt Romme als Lissa hem een paar minuutjes heerlijk verwend heeft. “Gaat niet”, zegt ze vlug en pijpt weer verder. “Ik kan niet praten met mijn mond vol heerlijke lul” en weer laat ze haar hoofd in vlugge grote halen op en neer schieten over zijn geslacht. 

Maar dan stopt ze een paar momentjes later toch en laat ze het verwennen van zijn kletsnat glimmende erectie even over aan haar hand. 

“Cis drukte me zo hard tegen de muur dat het pijn deed. Maar oh gosh wat was dat heerlijk. Ik hoorde mezelf kreunen en smeken om meer. Hij mocht niet ophouden van me. ‘Toe, ja, harder, mijn kut wil jouw vingers’, dat soort teksten flapten als vanzelf mijn mond uit. Hij zoende me, beet me in mijn hals en kreeg het zelfs voor elkaar om een van mijn bosrsten helemaal zijn mond in te zuigen. Hij zoog me zo strak naar binnen dat ik zijn tanden voelde in mijn vlees en zijn tong op mijn tepel. Toen deed ie plots even iets met z’n vingers wat me keihard gek maakte. ‘Jaaa’, zei ik, ‘ja dat, ja dat, harder, meer, toe ga door.’ Mijn orgasme kwam zo hard over me heen gedonderd dat ik had kunnen zweren dat ik stond te squirten. Maar dat zou dan voor het eerst ever zijn. Oh gosh wat ben ik daar nieuwsgierig naar.”

Lissa onderbreekt haar verhaal even om haar hand een momentje pauze te geven en haar tong even te gebruiken om kleine likjes te geven aan Romme’s eikel terwijl ze zijn lul ronddraait in haar mond. “Hmmm”, gromt Romme zachtjes, “dat is lekker.”

“Toen Cis me een paar tellen had laten bijkomen liet hij mijn been langzaam zakken tot ik weer steun hand op de grond. ‘Sta je’, vroeg hij me en ik kon enkel even knikken. Ik was zo gaar. Hij bukte even naar het kleine terras tafeltje naast ons en opende het kleine doosje wat hij had meegepakt uit de slaapkamer. Hij pakte er een condoom uit en legde het doosje weer terug. Toen hij het om wilde gaan doen stopte ik hem even. Ik liet hem even een stap naar achteren doen totdat hij met z’n billen de balustrade raakte en bukte even voorover om het opnieuw even te pijpen. Extra nat weet je wel.” Om onnodig uit te leggen wat ze bedoelde deed ze even precies hetzelfde bij Romme. Extra veel speeksel om ze lul heerlijk klaar te maken en te kunnen neuken zonder glijmiddel nodig te hebben. 

“Ik had hem in tellen terug harder dan hard gezogen toen hij me liet gaan staan en snel het condoom helemaal over zijn lul rolde. Hij pakte me ruw vast, zette me een halve meter voor de balustrade, spreidde mijn benen en zei me dat ik voorover moest gaan staan met mijn hoofd voorbij het hekwerk. Hij vond met een hand mijn wachtende kutje en stuurde een tel later met zijn andere zijn lul diep naar binnen. Eerst begon hij langzaam in en uit te bewegen, maar al snel daarna pakte hij me keihard vrij m’n heupen, met zijn vingers diep in mijn huid en begon hij gruwelijk lekker loeihard te neuken. Ik wilde maar één ding en zei dat hardop tegen hem, ‘niet stoppen, niet stoppen, kom, spuit me vol, ja, jaaa.’ Ik geloof dat hij het toch nog een minuutje of drie, vier wist vol te houden, maar toen hoorde ik hem ineens luid grommen en voelde ik hoe hij zich nog wat strakker klem zette tegen mijn billen.”

Opnieuw begon Lissa hard met haar mond over de keihard strak gezwollen lul van Romme heen te schuiven. Tijdens haar vertelling was ze stukjes doorgegaan met hem af te trekken en op andere momenten kneep ze haar vuist strak klem aan de onderkant van zijn lul. Ze wist dat de pijn daarvan Romme knettergek maakte. Het liet zijn eikel soms paars glimmend strak helemaal opzwellen zodat hij hartstikke gevoelig werd. De lichtste aanraking met haar tong, een klein likje aan het gevoelige randje, een beetje koude lucht blazen, elk van die dingen maakten hem dan knettergek. Al meerdere keren had hij haar gezegd dat hij daar soms van klaar kwam zonder z’n zaad te spuiten. ‘Droog’ klaarkomen noemde hij dat dan. Hij kreeg er echte orgasmes van en kon dan minuten daarna gewoon ook nog eens klaarkomen. Die keren leek het dan wel alsof alles met dubbele kracht helemaal vanuit zijn ballen uit zijn lijf spoot. 

“Cis kwam zo vet hard klaar dat ik bijna kon voelen hoe zijn straal de binnenkant van mijn kut raakte. Zo gruwelijk lekker”, gaat ze nog even verder, maar veranderd dan van plan. Snel staat ze op, steekt ze haar hand uit naar Romme om ook te komen staan en neemt ze hem mee naar het midden van het grasveld. Ze zet hem weg, trekt zijn broek op zijn enkels en gaat op haar knieën voor hem zitten. “Nu wil ik dat jij klaarkomt Romme”, begint ze. “Wil je dat alsjeblieft voor me doen?” Zonder zijn antwoord af te wachten begint ze hem af te trekken terwijl ze hem aankijkt. Steeds opnieuw maakt ze hem glibberig nat door even omhoog te komen op haar knieën en hem diep en wild te pijpen. Dan weer trekt ze hem af terwijl ze met haar tong het topje van zijn eikel telkens zachtjes blijft raken. Heel even onderbreekt ze haar actie, maakt ze achter haar rug snel het ritsje van haar jurkje een beetje open en laat ze het witte dingetje zakken tot op haar middel. Haar borsten schitteren gelijk in het felle zonlicht als Romme dan pas door heeft dat ze vanmiddag geen behaatje aan heeft gedaan. Opnieuw pijpt ze verder en trekt ze hem gebiedend af. Hij weet dat hij haar moet gehoorzamen nu en gewoon moet klaarkomen zoals hij dat wil. Hij zet zijn handen op zijn billen, maakt zijn rug een beetje hol en geniet intens van zijn meisje dat hem intens lekker zuigt. Hij weet dat ze hier op dit plekje best gezien zouden kunnen worden door buren als die uit een dakraam zouden kijken, maar dat wind hem alleen maar meer op. 

“Ow fuck wat heb je een heerlijke lul Romme”, zegt Lissa dan. “Kom, spuit maar op me. Spuit me onder.” Romme is er bijna. Als Lissa zo geil praat weet ze dat het hem helemaal gek maakt. “Zie je het voor je? Hoe Cis me keihard langs achteren neukt? Stel je eens voor dat hij dat nu zou doen. Hier achter me op het grasveld.” Ow fuck denkt Romme. Nu haalt ze ons groepsseks fantasietje er ook bij. “Hmmm, jaa, jaaa”, begint hij dan. “Bijna, bijna.” Lissa gaat hard verder met aftrekken terwijl ze hem glunderend aankijkt en haar mond voor voor hem open houdt. “Ja, kom, kom”, zegt ze nog een paar keer totdat ze merkt dat Romme zijn benen begint aan te spannen. “Ja, spuit in m’n mond, kom.” Dan voelt Romme hoe zijn orgasme aan de laatste opbouw begint. Hij weet zijn spierkracht nog even zo te doseren dat hij seconden lang van de aanloop kan genieten, totdat hij met een laatste blik op het mooie snuitje van Lissa voelt hoe hij nu gaat spuiten. Lissa kent hem precies en weet wanneer dat moment komt. Deze keer zet ze haar mond stevig aan zijn eikel en sluit ze haar lippen strak net achter het gevoelige randje om alles op te vangen. Romme voelt en ziet hoe hij al zijn zaad puls na puls zo in de mond van zijn lief spuit. Een ervaring die hem telkens weer volledig gek maakt. 

Seconden lang blijft hij dan met zijn benen helemaal op slot, trillend staan totdat het hem weer lukt om zijn ogen open te krijgen. Orgasmes zoals deze dwingen zijn ogen op het laatste moment tellen lang dicht. Vaak weet hij het begin nog net te zien, maar dan verliest hij de strijd tegen de natuur en knijpen zijn ogen als vanzelf even dicht. Dan ziet hij hoe Lissa nog steeds zijn lul in haar mond heeft en wacht tot hij haar weer goed kan zien.  Langzaam laat ze hem uit zich glijden en houdt ze oogcontact vast tot het laatste puntje van zijn eikel zachtjes weg glipt tussen haar lippen uit. Haar grip om zijn lul nog net zo strak als ze glimlacht en even kort een likje geeft over de kleine opening bovenin. Even draait ze kleine rondjes met het puntje van haar tong tot ze hem kort nog een klein stukje tussen haar lippen neemt en dan met nog een extra kusje na, pas vrij laat van haar mond. Romme ziet hoe ze glimlacht en dan slikt en haar mond even kort aan hem laat zien. 

Dan steekt ze haar beide handen uit en voelt ze hoe Romme haar helpt om weer te gaan staan. Een moment kruipt ze weer in zijn armen en geeft ze hem een kus voordat ze haar jurkje terug dicht doet. Romme staat nog wat wankel op zijn benen als hij zijn korte broek terug optrekt en dicht doet. 

“Kom”, zegt ze dan. “Ik ben nog niet klaar met vertellen. Gaan we nog even zitten?” Romme weet enkel nog te knikken en voelt hoe wankel zijn benen zijn bij elke stap die hij zet richting de lounge bank. Als hij erin ploft geeft Lissa hem zijn drankje aan en gaat ze weer  naast hem zitten als eerst. 

“Cis en ik zijn na de seks heerlijk samen in zijn bed gekropen om even bij te komen. Hij was super lief voor me. Pas toen zei ik hem dat jij in het buitenland zat en pas vrijdag zou thuis komen. Zijn gezicht betrok een beetje toen hij besefte dat we iets gedaan hadden wat eigenlijk niet mocht. We begonnen wat te praten over hoe we ermee om zouden gaan want hij wilde het absoluut wel dat jij het van mij zou horen. Zo snel mogelijk. Maar best pas als je weer thuis was. Zoiets over de telefoon horen is niet leuk zei hij. Hij vroeg me om het hem te laten weten als jij wilde dat hij zich bij jou kon komen verontschuldigen. Dit wat er gebeurd was was zo impulsief gegaan, zo in het moment, dat voorkomen of stoppen bijna onmogelijk zou zijn geweest. Dat maakte het nog niet goed, maar hij hoopte wel dat jij het zou begrijpen. Het mocht de vriendschap, hoe klein die eigenlijk ook was, niet in de pad komen te staan.”

Romme glimlacht zijn glimlach als altijd en maakt daarmee dat Lissa zich eigenlijk niet ongerust hoeft te maken. Ze weet zo dat uiteindelijk alles goed komt. Hoe het ook uitpakt. 

“Herinner je je Jenny nog Lissa”, zegt Romme dan. “Die collega van mij uit Atlanta die hier een paar jaartjes terug eens een keer was? Je hebt met haar en een paar andere meisjes toen samen in een team gezeten bij dat bedrijfsdagje. ‘s-Avonds zat ze nog naast je bij het diner.” Lissa knikt instemmend. “Die knappe blonde hè? Met dat geweldige figuurtje en dat echte mid-west accent?”, vraagt ze. “Ja, precies die”, zegt Romme. “Ze was er deze trip ook een paar dagen bij. Tijdens een van de etentjes ben ik met haar aan de praat geraakt en hebben we na afloop samen nog wat gedronken in de hotel bar.” 

Lissa’s hoofd is te moe om nu volledig met haar aan de haal te gaan. Heel even schiet toch het idee door haar hoofd dat ook Romme een avontuur heeft gehad en dat nu gaat bekennen. Maar dan beseft ze zich de onwaarschijnlijkheid van zoiets. Zoiets tegelijk meemaken zou enkel maar in films gebeuren. En dan geeneens de goeie. 

“Jenny en ik hadden het ergens over relaties en trouwen toen ze ineens zei dat ze niet-monogaam was. Ik wist wel ongeveer wat dat betekende, maar ik vroeg haar toch wat zij ermee bedoelde. Ik heb volgens mij wel twee uur aan haar lippen gehangen terwijl ze mij haar verhaal stukje bij beetje vertelde. Ze had een paar jaar terug een scheiding achter de rug en was door een vriendin daarna eens meegenomen om een avond te gaan stappen. Daar had ze toen een man ontmoet met wie het gelijk al heerlijk klikte. Hij zei haar bijna gelijk dat hij al een partner had, maar dat ze elkaar ruimte gaven voor meer naast elkaar. Ze was zo gefascineerd door hem dat ze met hem een week later al op een date ging. Van het een kwam het ander en nu heeft ze iets met hem en met een vriend van hem. Soms gaat ze met de een stappen, soms met de ander. En als het heel speciaal is wel eens met hen samen en andere vriendinnen erbij. Het was meer dan de seks alleen zei ze. Ze is met elk ook al eens op vakantie geweest zelfs. Maar de seks was ook wel fantastisch nu. Ze had ontdekt hoe het is om met z’n vieren te vrijen, hoe het is om twee mannen tegelijk te hebben en ook hoe het is om het met een vrouw te doen. En het beperkte zich niet meer alleen tot hen. Ook one night stands met mannen die haar oppikten in een bar waren al voorgenomen. En ieder van haar vrienden was daar ok mee. Zo’n enorme bevrijding ten opzichte van getrouwd zijn zei ze toen.”

Romme’s gezicht laat zien dat hij het verhaal van Jenny eigenlijk helemaal snapte. Hij was zeker niet tegen zoiets en zou er zelf misschien ook voor open staan, maar hij had er gewoonweg nog nooit echt goed over nagedacht. “Ik voelde me best wel opgelaten door wat Jenny vertelde maar wist niet goed wat ik daarmee moest doen op dat moment. We zijn ieder weer naar onze eigen kamer gegaan zonder dat er iets gebeurde. Nou ja. Er was een blik in onze ogen, heel kort, die best wel had kunnen uitpakken in net zoiets als wat jij beleefd hebt. Maar we aarzelden teveel en kwamen bij de lift ook andere collega’s tegen. Dat maakt het toch vreemd.”

Romme neemt een slokje van zijn water en kijkt Lissa dan aan met een ondeugende glimlach. “Maar ik heb me wel heerlijk afgetrokken toen ik weer terug op mijn kamer onder de douche stapte. Het gezicht van Jenny zat nog zo vers in mijn hoofd dat ik ze zo op haar knieën voor me zag in de douche. Ze pijpte me, liet me haar strakke borsten zien en ving het meeste van mijn zaad op met haar gezicht. Ik heb heerlijk geslapen daarna.”

“De volgende ochtend aan het ontbijt zat ze tegenover me en zag ik haast nog hoe ze voor me in de douche zat. Volgens mij had ze ook zoiets gedaan op haar kamer met mij in gedachten want ze bleef haar blik de eerste minuten telkens zo even van me afwenden. Het viel gewoon op.”

Lissa’s gezicht veranderd op het moment dat Romme haar even aankijkt. Waar ze eerst nog aandachtig zat te luisteren verraad haar gezicht nu dat ze terug weer bang is dat haar overtreding misschien wel iets stuk heeft gemaakt. 

“Misschien had ik dat ook moeten doen”, zegt ze stilletjes. “Het ook maar bij fantasietjes moeten houden.” Ze slaat haar ogen neer en kijkt enkel nog naar het glas in haar handen op haar schoot. 

“Niks daarvan”, zegt Romme dan heel stellig. “Wat jij beleefd hebt was toch fantastisch?” Lissa durft haast niet te knikken, maar doet het toch een beetje. Verrast door het enthousiasme in Romme’s stem. Voorzichtig slaat ze haar ogen een beetje naar hem op en ziet ze de brede glimlach op het gezicht van haar lief die haar vertelt dat hij precies weet hoe ze samen van hieruit verder gaan. 

“Ik denk”, gaat Romme verder, “dat jij en ik dit avontuur samen ook kunnen beleven. Je weet hoe hard jouw verhaal me opwond daarnet. Ik vond elk stukje ervan enorm lekker. Vooral hoe jullie elkaar zo zoenden en begonnen uit te kleden in dat halletje. Hmmm, ik had dat best willen zien.” Hij pauzeert even om zijn glas weg te zetten en gebaart Lissa dat ze op zijn schoot moet komen zitten met haar gezicht naar hem toe. Hij wil dat zij hem in zijn ogen kijkt als ze naar hem verder luistert. 

“Ik denk dat je hem maar snel moet opbellen om te zeggen dat alles ok is. Vraag hem maar of hij vanavond bij ons wil komen of komt eten. Ik neem aan dat hij weet dat ik gisteren pas thuis kwam en gokt vast dat je me het vandaag zou vertellen. Hij zal vast zitten te wachten op een berichtje van je. Wel zou fijn voor hem ook ook te weten hoe het is. En als hij vanavond wil komen, dan wil ik het ook uit zijn mond horen als hij het wil vertellen. Hij zal vast ongerust zijn en dat hoeft helemaal niet.”

“Meen je dat echt Romme?”, vraagt Lissa dan zachtjes. “Ben je er echt helemaal ok mee?”

Romme gaat verder. “Daarnet, toen je het begon te vertellen, dacht ik gelijk aan wat Jenny me ook verteld had. Dat er een wereld is van mensen die zelf nadenken over wat ze willen met zoiets en niet denken in begrippen als hoe ze zouden ‘moeten’ reageren. Ik voel enkel fijne dingen door jouw verhaal. Ik kan me de hele spanning zo lekker voorstellen dat ik niks fout vond. Geen jaloezie, geen angst dat je me niet meer wil, geen gevoel dat je liever hem hebt dan mij, nee niks van dat. Je hoeft niet te kiezen, je mag ons gewoon allebei hebben als het gaat om seks en houden van. Er is geen vraag van het meest of meer of minder, het is gewoon anders. Waarom ook niet? Seks is gewoon lekker, zeker als het nieuw is. En iemand lief vinden en ermee zoenen en intiem zijn hoort daar zeker bij.

Wat jij en ik hebben, ons leven samen, ons huis, onze geschiedenis, dat alle staat al jaren stevig als een rots. Dat is en blijft van jou en mij. Hoe onze toekomst wordt bepalen we lekker zelf zo goed als we kunnen en verder zien we wel. Ik kan enkel maar eerlijk zeggen dat ik dit alles best wel spannend vind.”

Weer nam Romme een slokje van zijn water en wachtte hij een momentje op de reactie van Lissa. Haar snuitje toonde zal vol emoties die allemaal stonden te wringen om naar buiten te mogen komen. Ze was verrast door de verbluffende, eerlijke reactie van Romme die zo anders was als wat ze ooit gezien had. Zo anders dan wat de wereld vind dat normaal is. Ze was blij, zo enorm blij dat de relatie tussen haar en Romme nog sterker leek dan ooit daarvoor. Ze schaamde zich een beetje dat ze aan hem getwijfeld had. Ze was opgewonden dat ze Cis nog meer zou kunnen zien en fantaseerde stiekem al over een volgende keer. 

Haar mond vond geen woorden om haar gevoel naar buiten te brengen. Enkel haar ogen spraken luid. Zo luid dat de tranen als vanzelf over haar wangen begonnen te bungelen. 

Romme grinnikte even en trok haar even naar voren tegen zich aan. Lissa duwde haar hoofd stevig op zijn schouder en tegen zijn hoofd en liet alles los. Minuten lang liet ze haar tranen rollen terwijl ze Romme met al haar kleine kracht probeerde plat te knijpen. Het enige wat ze voelde was liefde, opluchting en geluk. 

“Oeps.” De stem van Romme klinkt zomaar vreemd als hij dat woord gebruikt vindt Lissa. Ze duwt zich terug recht op zijn schoot en kijkt hem aan om te zien wat hij bedoelt. Het enige wat ze het eerste moment ziet zijn zijn opgetrokken ogen en zijn scheve mond. Dan pas ziet ze dat hij zijn handen naast haar lichaam opgestoken houdt. Nog steeds zwart van de tuingrond waar hij een uurtje geleden in aan het wroeten was. “Oh”, zegt Lissa kort. “Mijn witte jurkje.”

Zonder te aarzelen verdwijnen haar handen weer kort op haar rug en een seconde later vliegt het kleine dingetje over haar hoofd uit zodat Romme ziet dat ze volledig naakt, gespreid op zijn schoot zit. “Oh, commando”, grapt Romme dan. “Je was bereid om alles in de strijd te gooien vandaag zie ik wel.” “Kom”, zegt Lissa dan gauw. Ze spring van z’n schoot af en rent met haar jurkje los in een hand naakt het zonnige grasveld op. “Kom Romme. Ik wil dat je even je handen gaat wassen en me dan net zo heerlijk tegen de muur vingert als Cis deed.” Ze huppelt onnozel was rondjes op het groene gras terwijl ze haar hand uitsteekt en wacht tot haar lief mee naar binnen gaat. “En als je me dan hebt laten klaarkomen, dan springen we gauw even samen onder de douche en pijp ik je daar nog even.” 

Dan slaat ze kort haar handen voor haar mond en zegt ze, “en dan springen we samen even in bed om daar te knuffelen en Cis te bellen. Wie weet zet ik hem wel op speaker terwijl ik hem alles vertel van vanmiddag en jij me ondertussen likt. Hmmmmmmm.”

1

Een reactie plaatsen