Verhalen, verslagen, herinneringen.

Geheimen

Leestijd: 29 minuten

“Zeg lieverds”, begon Fleur ineens toen ze met z’n viertjes na de lange voorjaarswandeling vermoeid neer ploften in de lekkere loungebank van het paviljoen. Het was rustig zo midden in de week hier aan het strand. Voor de meeste mensen was vandaag een gewone werkdag en het was al heel bijzonder dat Paul, Sandra en Fleur’s eigen vriend Ron allemaal tegelijk vrij hadden kunnen nemen. 

Ik weet dat open zijn heel belangrijk is om dit ding wat we met z’n viertjes hebben te laten werken”, ging Fleur verder, “maar toch voel ik me soms geremd.” De drie zagen aan Fleur’s gezicht dat ze al heel lang had zitten broeden op deze ene zin die ze nu zo gehaast en schijnbaar uit het niets in hun groepje gooide. Aan haar verkrampte houding werd wel duidelijk dat ze het er erg moeilijk mee om daar zo uit het niks mee uit de hoek te komen. Ze zat nog op het randje van de bank met haar benen bij elkaar en haar handen op haar knieën over elkaar gevouwen. Fleur was bang dat ze de leuke vrije sfeer van de dag zou verpesten met haar opmerking, maar ze hield het echt niet meer binnen. Dit moest er even uit nu ze eindelijk weer eens alle vier bij elkaar konden zijn. 

“Ach lieverd”, zei Sandra. “Wat is er dan?” Sandra zat op de bank tegenover Fleur en was net lekker tegen Ron aan gaan hangen terwijl Sandra’s partner Paul op de bank naast Fleur zat te wachten tot Fleur net zo bij hem weg kroop. 

Het viertal had elkaar een tijdje geleden leren kennen en waren gekruist in elkaar geïnteresseerd geraakt. Al sinds de eerste ontmoeting was het bij alle vier gaan kriebelen en na een poosje ontstond er tussen hen een relatie met zeg maar … extra voordelen. Friends with benefits zoals dat heet. Twee aan twee hadden ze hun kleine momentjes gehad zo af en toe, maar meestal waren ze braaf met z’n vieren op een date of een wandeling of bij een van de koppels  thuis. 

Sandra en Ron vonden meer hun klik in de vriendschap die ze voor elkaar voelden en hadden enkel zo af en toe een intiemere dwaling gehad die ze daarna met plezier in detail vertelden aan nu eigen partners. Fleur en Paul koesterden hun vriendschap net zo, maar vooral hadden zij een enorme dierlijke klik met elkaar. Al meer dan eens was een kort moment samen ontbrand in een ongeplande intense vrijpartij. 

Paul was eens van een klantenbezoek af langs gekomen om een geleende boorhamer terug te geven aan Ron. De weg naar huis lag toch op de route langs de woning van Fleur en hem, dus even aankloppen zou vast ok zijn had hij gedacht. In zijn haast om van huis af te gaan had hij het ding nog wel meegepakt omdat het toch in de garage naast de auto lag, maar was hij helemaal vergeten te appen naar Ron dat hij in de middag even langs zou wippen. Paul belde aan en Fleur deed na een minuutje open terwijl ze in haar natte haren nog in een handdoek gedraaid had zitten en een veel te ruime jogging broek en versleten trui droeg. Hij wilde gaan uitleggen waarom hij aanbelde toen Fleur hem enkel even glimlachend had aangekeken en voor hem uit weer naar binnen was gelopen. “Kom binnen Paul”, zei ze gehaast, “ik ga even het euh strijkijzer uitzetten boven. Dat ben ik net vergeten.” Ze had inderdaad een behoorlijke kleur op haar gezicht dacht Paul nog bij zichzelf. Vast heel heet gedoucht. Paul kende de weg bij hen in huis al wel en was zonder verdere vragen binnen gekomen, had de deur achter hem dicht gedaan en was door de deur in de keuken de garage in gelopen om daar de machine op de werktafel van Ron te leggen. Terug in het huis liet Fleur even op zich wachten en was Paul uit nieuwsgierigheid onderaan de trap gaan vragen of zijn onaangekondigde bezoekje misschien te ongelegen kwam toen Fleur hem antwoordde dat ze nog even iets anders ging aantrekken en haar haren ging droog maken. Hij moest zich maar even gemakkelijk maken in de keuken en zelf wat te drinken pakken als hij wilde. 

Paul had zijn nieuwsgierigheid echter niet kunnen bedwingen en was zachtjes de trap opgegaan naar boven om Fleur te verrassen en daar alvast even met haar te praten. Hij wilde haar vertellen hoeveel zin hij had in het weekendje weg dat ze met z’n viertjes gepland hadden twee weekjes later. Samen naar de hoofdstad, uit eten, naar een concert gaan en dan in een luxe hotel in een slaapkamer met z’n viertjes, hij wist zeker dat ze allemaal hoopten op een nacht met veel ontdekkingen en enkel het hoogstnodige aan slaap.

Toen hij de bovenverdieping op kwam keek hij ik het kamertje waar de was en droogmachine en de strijkplank stonden, maar zag hij geen Fleur. Ze was zich vast aan het omkleden in de slaapkamer dacht hij. Hij liep de gang verder en keek voorzichtig de slaapkamer in om te zien dat de joggingbroek naast het bed op de grond lag en Fleur, in niets anders dan die ruime trui, op het bed. Ze had hem niet in de gaten en lag met haar benen een stukje uiteen zodat haar handje wild kon spelen met haar clitje. Haar andere hand zat onder haar trui verstopt en vermaakte zich zo te zien prima met een van haar borsten. Zijn belletje aan de deur had haar kennelijk zo ruw onderbroken in haar momentje dat ze niet anders had gekund dan er gauw even verder mee te gaan voordat ze terug naar beneden kwam. Paul had geen tel geaarzeld bij die aanblik en was in een paar stappen naar het bed toe gestapt om tussen Fleur’s benen door snel met zijn mond haar vingers te gaan helpen. Fleur was verrast, maar had haar benen toch zonder aarzeling wat verder gespreid. Ze had Paul’s hoofd stevig vastgepakt om hem hard te duwen tegen haar intieme plekje. Hoogstens twee minuten spelen later was ze hevig schokkend, luid klaargekomen.

In het kwartiertje wat erop volgde waren Paul’s kleren snel bij de joggingbroek gesmeten en hadden ze samen in rap tempo hevig intense seks gehad. Fleur was met haar mond al wild op zijn lul gesprongen toen hij nog op de rand van het bed zat om de knoop uit zijn veters los te maken. Zijn broek zat al onder zijn knieën, maar zijn schoenen weigerden snel uit te gaan zodat Fleur haar geduld verloor. Ze pijpte hem hard en ruw toen hij een minuutje later naakt voorover gebukt bij het bed stond zodat hij haar met twee vingers diep in haar kutje hard kon verwennen. Ze lag op haar zij met een been in de lucht en haar hoofd schuin naar achteren gestrekt om Paul’s lul te kunnen proeven. Hij was even later keihard diep in haar klaargekomen toen hij haar op haar knieën voor zich op bed had gezet en achter haar was komen knielen op de zijne. Hij dwong haar hoofd omlaag, diep het dekbed in met een hand terwijl hij met de andere zijn harde lid soepel tussen haar natte lipjes door mikte. Zo hard had hij haar gestoten dat ze bijna voorover het bed was afgegleden en zich met twee gestrekte armen had moeten tegenhouden tegen de radiator die aan die kant van het bed naast de muur hing. De hele spurt was een grote warboel geweest van standjes en verdomd geile haast. 

Samen hadden ze nog een tijdje na liggen hijgen en waren ze opnieuw zoenend onder de douche gestapt om het rijkelijke sekszweet van hun voldane lichamen te wassen. Fleur had Paul toen verteld dat ze bij haar eerste douche had gespeeld met de waterstraal en over hem probeerde te fantaseren, maar dat het haar toen maar niet wilde lukken om klaar te komen. Ze had zich daarna even vluchtig aangekleed om het heel misschien later weer even te proberen. De lust en honger naar een geil orgasme waren heel sterk in haar vandaag had ze gezegd. Het wilde niet meer stoppen. Ze had zich met een hand diep in haar joggingbroek stiekem gevingerd terwijl ze kort even in de keuken liep en door het raam de bouw mannen verderop bekijken kon. Honderd meter achter hun woning keek ze de op een huis wat in de steigers stond en verbouwd werd door een voor een mooi gespierde jonge kerels die ze op dat moment maar al te graag even had willen kunnen lenen voor een stoeipartijtje. Ron zou haar aangemoedigd hebben als ze dat echt gedaan had. Dat had hij al meer dan eens gezegd. Toen dat fantasietje in de keuken ook weer niet was aangeslagen was ze even op bed gaan liggen en dacht ze terug aan die ene nacht van een paar maanden geleden. Toen Ron haar neukte terwijl ze op de tablet ze lul van Paul in close-up zag en Sandra die er net van lag te snoepen. Die nacht hadden ze zo’n zin in een seks momentje met hun vrienden dat ze hen in een wilde bevlieging al vrijend hadden geskyped en gevraagd hadden om mee te doen. En dat wilden die gelijk maar al te graag. Ze lagen al samen op de bank en hun kleding was in tellen net zo weinig geworden als hun vrienden aan hen hadden laten zien.  Sandra en Fleur waren bijna tegelijk klaargekomen die keer. Luid genietend van de heerlijke aandacht van hun eigen liefdes, fantaserend dat ze met z’n viertjes waren. 

Toen Fleur die dag in haar joggingbroek onderbroken werd door Paul die aan de deur stond met die machine, had ze hem eigenlijk gelijk in het halletje al willen bespringen. Maar dit bezoekje was niet van te voren bekend bij iedereen, niet bij Sandra of Ron. Ze wist niet of het ok zou zijn als ze hem gewoon impulsief net achter de voordeur al besprong. Ze wilde hem zo fucking graag hebben, ze was de hele dag al zo geil, maar ze durfde niks te doen. Terug op de slaapkamer kon ze niet anders dan gauw te proberen dat af te maken waar ze eigenlijk de hele dag al mee bezig was. De gedachte dat Paul op dat moment beneden zat te wachten maak haar nog veel meer opgewonden dan ze al was en ze voelde binnen de eerste minuut al dat haar orgasme haar nu wel zou belonen. Toen Paul op dat moment binnen stapte en ze wist dat hij wist hoe hoog haar nood was, was er gewoon geen stoppen meer aan. Ze moest en zou met hem vrijen, keihard. Ze kon niet meer nadenken of het wel ok was binnen de afspraken van het viertal. Volledig gevangen door onstilbare  lust in elke vezel van haar lichaam.   

Paul was na het bezoekje weer naar huis gegaan en had Sandra gelijk verteld over hoe het ‘even’ terugbrengen van de boorhamer heel anders was verlopen dat hij had verwacht. Hoe hij binnen stapte en Fleur gelijk naar boven ging en lang weg bleef. Hoe hij haar volgde en haar vond. Hoe ze vreselijk hard in elkaar op gingen zonder dat er een schijn van kans was geweest dat ze zichzelf hadden kunnen stoppen. Sandra had breeduit glimlachend tegen Paul gezegd, “hmm lekker, dan mag je mij straks na het eten eens precies voordoen wat jullie gedaan hebben samen. Vooral het stukje likken en het douchen wil ik wel even goed naspelen.”

Fleur had het ook gelijk aan Ron verteld toen hij thuis kwam. Hij zei net zo glunderend dat hij echt trots op haar was. Ze wist dat ze hier alle vier ok mee waren en dat er niks lekkerder was dan dit soort magisch geile spontane momenten. Nou ja, misschien was Ron’s mening een beetje gekleurd doordat ze zijn broek al in de keuken omlaag had getrokken toen hij thuis kwam en ze hem zonder veel woorden gesproken te hebben gelijk heerlijk nat begon te pijpen. Toen hij daar een paar minuten later staand was klaargekomen en zich leeg had gespoten in haar mond, had ze hem van het bezoekje van Paul verteld en hoe hij haar heerlijk geneukt had op hun bed. Zijn eerste reactie was grinnikend, “Mooi”, zei hij “Ik had dat ding net weer zelf nodig.” Hij had haar weer doen staan en haar een heerlijke tongzoen gegeven waarbij hij grapte, “proef ik nu mijn zaad of dat van Paul? Best wel lekker eigenlijk zo op jouw lippen. Misschien moet ik hem ook maar eens een keer pijpen en kijken wie van ons er lekkerder smaakt.”  


Fleur keek even over haar schouder naar Paul op de bank van het strandpaviljoen naast haar en toen weer naar Sandra en Ron tegenover zich. Sandra herhaalde met een begripvolle lieve stem wat ze net zei in wat andere woorden, “waar zit je mee Fleur? Je weet dat je tegen ons drietjes alles kunt zeggen he?” Ja dat klopte eigenlijk wel, dacht Fleur in zichzelf. Ik kan zeker alles zeggen als ik ergens mee zit. Ze zijn alle drie zo begripvol en zo lief voor me. En toch knaagt het aan me. 

“Ik weet dat het raar klinkt lieverds. We hebben zo iets leuks met z’n viertjes en zeker ook geweldige momentjes gehad waarvan ik zeker elke keer weer geniet, maar toch voel ik me soms klem zitten.”

Paul schuift naast Fleur weer terug naar voren op de bank en gaat met z’n arm achter haar langs dicht tegen haar aan zitten om haar te laten voelen dat ze ook bij hem steun kan vinden. Sandra en Ron gaan ook wat rechter zitten om Fleur ook te laten merken dat ze echt met aandacht naar haar luisteren en haar meer dan graag willen helpen met wat haar dwars zit. 

“Hoezo klem lieverd”, zegt haar vriend Ron dan, “je weet toch dat we elkaar alles gunnen. Jij geeft mij alle kansen met Sandra, en jij en Paul hebben pas toch nog een leuk momentje gehad?” Hij kijkt bij z’n laatste zinnetje even naar Sandra die naast hem zit en ziet dat ze met een kort knikje aangeeft dat ze het er helemaal mee eens is. “Toen Paul die avond thuis kwam”, zegt Sandra dan, “toen heb ik hem alle details van jullie heerlijke seks middag in detail laten naspelen op mij.” “Niet alle details hé schat”, reageert Paul dan vlot. “Nee helaas niet alles”, gaat Sandra dan weer verder, “wij hebben geen radiator naast het bed en jij had al je kruit al verschoten mafkees.” Ze knipoogt even naar Fleur en voegt nog even toe, “maar ik vind het wel super geil dat jullie dat momentje hadden en hij heeft me ook nog heerlijk verwend daaronder zeg. Dat kan ie goddelijk lekker hè Fleur?” Fleur antwoord met een klein knikje en duwt haar hoofd even kort zacht in de hals van Paul naast haar. “Ja, dat kan hij bijna net zo goed als Ron he Sandra?”, antwoord ze terwijl ze even haar ogen opslaat alsof ze van Paul een plagerige por verwacht als commentaar. Paul reageert echter enkel even kort met een iets steviger knuffel voor Fleur, hij kent dat soort grapjes al langer en laat zich niet plagen erdoor. Als het erop aan komt zijn ze alle vier meer dan tevreden met de seksuele skills van de anderen. 

“Misschien is dat het wel”, gaat Fleur dan verder. “Buiten die ene keer met die boormachine terugbrengen weten we eigenlijk alle vier vooraf dat twee van ons een date hebben. En elke keer als er dan iets gebeurd is vertellen we het aan allemaal. Net als ook die ene keer. In details.” Even kijkt ze de andere drie snel een voor een aan om zeker ervan te zijn dat ze haar begrijpen en gaat verder, “we gaan altijd met z’n viertjes op stap en zijn altijd met z’n viertjes samen bij jullie thuis of bij ons in huis, alles delen we met z’n vieren als we samen zijn.” De drie anderen blijven even stil en geven Fleur alle tijd om zich uit te leggen en te vertellen wat ze anders zou willen.

“Ik voel me niet vrij om een stukje van Paul enkel voor mij te willen hebben”, zegt ze dan stilletjes. “Ja ik weet wel dat hij niet … ‘van’ mij is”, zegt ze met een korte pauze in haar zinnetje, “maar … maar …” Sandra ziet Fleur’s ogen waterig worden en denk dat ze begint te snappen wat haar vriendin wil zeggen. “Maar ik weet dat wat we voor elkaar voelen meer dan seks is. Ik hou van Ron, maar ook van Paul. En ook van jou Sandra. Maar …” “… anders”, maakt Sandra het zinnetje voor haar af. “En dat is helemaal ok lieverd.” Sandra kijkt even naar Ron naast haar en dan weer naar Paul en Fleur. “Ik weet dat je verliefd bent op mijn Paul. Net zoals ik dat ben op jouw Ron. En dat is toch heerlijk?” Fleur pakt Paul’s arm weer even wat strakker vast naar zich toe en sluit haar ogen kort als ze weer wegkruipt in zijn hals. “Ik weet wat ze wil zeggen lieverds”, zegt Paul dan “en jullie weten het ook.” “Oh ja”, stemt Ron in, “ik snap precies wat je bedoelt schatje.” 

Paul gaat verder, “alles wat we tot nu toe meegemaakt en gedaan hebben zijn heerlijke spelerijtjes, fantastische seks, maar we hebben zo weinig kansen om elkaar ook als tweede partner te leren kennen. En om daar iets mee te doen.” Ron is misschien wel de meest pragmatische van het viertal, altijd handig genoeg en klaar om voor een nieuw probleem een fijne oplossing te maken. Hij aarzelt ook nu geen tel om Fleur’s zorgen te willen oplossen zoals hij altijd doet. “Maar dan passen we het toch gewoon aan? Dan regelen we toch gewoon dat we meer tijd voor elkaar hebben. Twee aan twee!” “Ja”, stemt Paul in, “we kunnen toch altijd wel iets afspreken samen. Een weekendje weg of samen ergens heen.”

Sandra vangt even de blik van Fleur en ziet dat ze nog steeds niet dat eruit heeft kunnen gooien wat ze echt kwijt moet. Sandra zegt dan met haar zachte stem, “ik geloof niet dat ze precies dat bedoeld jongens.” Ze draait haar hoofd wat naar beneden alsof ze de blik van Fleur, die even weer verlegen afzakte, weer terug omhoog wil tillen. “Klopt dat Fleur?” Fleur heeft haar blik een beetje verlegen op het lage tafeltje tussen de twee bankjes in gelegd. Op de drankjes die daar voor hen staan, het kleine mooie bloemstukje, de schaaltjes met nootjes. Vrolijke onschuldige dingetjes in dit mooie zaakje die haar rust zouden kunnen geven. Maar het lijkt er bijna op alsof ze nog harder dicht klapt door het enthousiasme en typische ongeduld van de jongens. Dat doen ze eigenlijk altijd, denkt Fleur bij zichzelf. Ze bedoelen het goed, maar luisteren maar half. Veel te rap om stoere ridders te willen spelen die meisjes in nood willen komen redden.

“Wat ik wil”, zegt Fleur, “wat ik wil is zo moeilijk uit te leggen. Ik wil een stukje van Paul voor mezelf hebben. En dat stukje wil ik niet delen met jullie. Maar tegelijk wil ik ook open blijven en alles delen. Oww, dit is zo moeilijk.” Fleur’s laatste zinnetje klonk opvallend net wat meer gehaast en meer gefrustreerd dan het eerste stukje waar ze net mee begon. Dat klonk haast alsof ze zich schaamde voor haar bekentenis. Iets willen hebben wat niet van jou is. Iets niet willen en niet kunnen delen. Ze voelt haast de tweestrijd in haar binnenste als ze vecht tegen het bekende en vertrouwde wat ze haar hele leven heeft geleerd. En dan nu het spannende, het uitdagende, het avontuur wat ze zo verschrikkelijk graag wil. Ze maakt zich klein en voelt zich super kwetsbaar nu ze zich open probeert te doen naar haar drie lieve vrienden. 

Sandra’s lieve blik op Fleur verandert langzaam van bezorgd naar een zoete glimlach als ze ziet dat ze precies door heeft wat Fleur gevangen houd. “Mag ik je helpen lieverd? Ik denk dat ik je voel”, zegt ze zachtjes. Fleur kijk Sandra direct in haar ogen aan en ziet aan de kleine glinsteringen erin dat haar vriendin haar echt lijkt te begrijpen. Een stil knikje is alles wat ze hoeft te geven en Sandra begint voorzichtig. “Weet je Paul, als jij en ik gewoon thuis zijn en onze dingen doen, als wij overdag hebben gewerkt en dan samen thuis in de bank ploffen na het eten, dan hebben we het over van alles en nog wat. Gewone dingetjes als over boodschappen, wat we gaan doen als we onze tuin gaan veranderen, samen een keer eens door oude spullen gaan en ze opruimen, al dat. Dingen die we in gesprekken met anderen geeneens noemen. Maar vaak ook over speciale dingen, gevoelens voor elkaar, hoe we in ons vel zitten die dag, waarvan we dromen. Al dat soort dingen noemen we niet en tellen we haast niet mee als mensen ons vragen hoe het ons als koppel gaat. Maar juist die dingen maken ons een koppel. Soms nog meer dan de dingen die we ondernemen die iedereen ziet. Als we samen uit eten gaan, samen op vakantie zijn, samen op wat trappen staan en aan het schilderen zijn, dan ziet iedereen dat we samen horen.” Ze kijkt afwisselend naar Ron naast haar en Paul en Fleur aan de andere kant van het tafeltje en ziet dat twee paar ogen volledig de aandacht voor haar hebben terwijl het derde paartje nog steeds verlegen weggekropen het tafeltje bekijk en beetje bij beetje ook weer contact probeert te zoeken. “Ik denk dat dat het is wat Fleur bedoeld. En eerlijk gezegd, dat zoek ik ook wel een beetje”, gaat ze verder. “Ik wil ook het gevoel hebben dat ik een stukje speciaal ben voor Ron. En ook dat een stukje van hem enkel voor mij is. Ik wil niet dat alles wat wij twee doen altijd gedeeld wordt met z’n vieren of met anderen.” Aan de ietwat stille, lege blikken in de ogen van Paul en Ron ziet ze dat haar boodschap nog niet helemaal aangekomen is. In de stilte die even valt richt Fleur haar blik verder omhoog en kijkt ze ook om de beurt even naar Paul naast haar en haar Ron aan de andere kant van het kleine hoekje in het paviljoen waar ze zitten. En ziet ze net als Sandra dat de jongens moeite hebben om precies te voelen wat de meisjes bedoelen.

“Ik wil geheimen”, zegt Fleur dan abrupt. De lege blikken veranderen direct in verbaasde als de mannen nog steeds proberen te snappen wat hun liefjes bedoelen. Zeker met dat aparte woord, wat haast verkeerd klinkt. Maar beiden weten ze dat ze nu gewoon even moeten wachten. Ze weten dat Fleur even een momentje nodig heeft en dan verder zal praten. Vast wel zal uit zal leggen hoe ze dat bedoeld. “We houden dit wat we met z’n vieren hebben al geheim voor vrienden en kennissen en de rest van de wereld. En wij hebben net zo goed privé dingen samen, net als jullie, die ook enkel wij twee weten”, zegt ze als ze Paul en Sandra even kort aankijkt en ze ieder met een knikje aanwijst alsof het verduidelijking nodig had. “Maar ik wil dat speciale gevoel ook een beetje enkel met Paul hebben”, zegt Fleur. “Ik wil meer dan enkel een koppel zijn met jou Ron, ik wil ook een koppel zijn met Paul. En ik wil ook dat Sandra en jij dat met elkaar mogen zijn als jullie dat willen. Op jullie manier.” Fleur voelt zich van binnen alsof er eindelijk een sluisdeur is open gezet en ze haar puzzel eindelijk kan uitstorten bij haar vrienden. Zodat die haar kunnen begrijpen en snappen. En misschien dat ze dit dan samen kunnen … oplossen? “Ik wil gewoon kunnen appen met Paul en dat enkel tussen ons houden. En als ik op een dag ergens ga winkelen en ik er zomaar ineens zin in krijg wil ik Paul kunnen bellen en dan spontaan ergens samen wat gaan drinken of zo. Misschien wel vertellen dat we elkaar gezien hebben, maar niet waar, of hoe lang of wat we allemaal gezegd hebben.” Ze laat haar blik heen en weer gaan tussen de vriendelijke ogen van Sandra en de vertrouwde van haar vriend Ron en weet dat nu alle drie haar beste vrienden beginnen te snappen wat zij van binnen voelt.

“En als Paul weer eens langskomt bij me, of als ik naar hem toe ga, dan wil ik hem helemaal suf neuken en dat dan pas dagen later tegen jullie vertellen … misschien.” Blozend duwt ze haar hoofd weer terug wat omlaag en verraad het toontje in haar stem dat ze met dat laatste zinnetje een nerveus grapje probeerde te maken.

Sandra, Ron en Paul kijken eerst Fleur en dan haast gelijk elkaar aan, alsof ze zonder woorden overleggen zijn wat ze gaan doen. Ron maakt de eerste beweging, hij laat Sandra los en staat op van het bankje. Hij maakt de oversteek naar de andere kant van het kleine zithoekje waar Paul al is gaan staan om zijn plekje naast Fleur af te geven aan haar eigen beste vriend. Sandra is ook gaan staan en gaat aan de andere kant naast Fleur op de leuning van de bank zitten terwijl Paul bij haar wat ruimte op het tafeltje maakt en daar zo gaat zitten dat hij ook op slechts decimeters dicht bij Fleur kan blijven. 

“Liefje”, begint Ron dan, “ik snap je helemaal. Ik denk dat we je allemaal snappen nu.” Fleur kijk Ron in zijn bruine ogen aan terwijl ze voelt hoe hij haar handen veilig omsluit onder de zijne op haar benen. De vingers van Sandra kriebelen zachtjes in haar hals met de hand die ze daar net stak. Paul heeft een hand op een van Sandra’s benen liggen en steunt met de andere op de rand van het tafeltje. Duidelijk niet gemaakt om op te zitten en hard in plaats van de zachte kussens van de bank van zojuist. 

“Eigenlijk heb je helemaal gelijk”, gaat Ron verder. “En heb ik er gewoon nooit zo hard bij stilgestaan. Wat jij en Paul voor elkaar voelen is anders dan wat Sandra en ik voor elkaar voelen misschien, maar net zo sterk en zeker met net zoveel recht om te bestaan.” Even pauzeert hij kort en zien z’n vrienden dat hij even zoekt naar de juiste woorden die Fleur in een zin precies dat zullen vertellen wat hij van binnen voor haar voelt. Zeker nu. Gewoon eerlijke, onvoorwaardelijke en vrije liefde op een momentje dat ze zich zo kwetsbaar aan hen liet zien. “Misschien hebben we dit, wat wij viertjes hebben, gewoon wel te gemakkelijk gezien als iets wat enkel als groepje bestond. En hebben we vergeten dat er eigenlijk meer dan twee relaties zijn. Jij en ik, Sandra en Paul natuurlijk. Maar ook die tussen Paul en jou en tussen Sandra en mij zijn eigenlijk net zo waardevol. Niet enkel maar deeltjes van het viertal, maar echte eerlijke en volle relaties die net zoveel recht hebben om te bestaan.” “Ja”, zegt Sandra dan en ze gaat verder zodat Fleur haar hoofd even naar haar moet draaien, “zelfs de relaties tussen jou en mij en die tussen Ron en Paul mogen net zo echt zijn. Ik hou net zo van jou als van Paul en ook van jouw Ron.” “Dus ik snap je als je zegt dat je meer wil met Paul”, zegt Ron dan weer. “En ik vind het een prima idee om daar gewoon tijd voor te gaan maken. En dat bedoel ik op de juiste manier hoor. Ruimere en langere momenten samen en ook meer privacy.”

FLeur’s ogen wellen licht op met zachte tranen. Van opluchting, van geluk en vooral van liefde voor elk van haar vrienden. “Ik ben zo blij dat jullie niet boos op me zijn lieverds”, zegt ze stilletjes. Bijna tegelijk reageren Sandra en Ron door even naar Fleur toe te leunen en haar een zachte kus op haar wangen te geven. “Natuurlijk is hier niemand boos lieverd”, zegt Sandra. “We snappen je en zijn het helemaal met je eens. En weet je, ik wil dat met Ron ook hebben. En met jou.” Fleur kijkt Sandra in stilte even aan als die na haar laatste zinnetje even een langere blik op haar houd. Dan komt Sandra nog een keer naar voren en geeft ze Fleur opnieuw een zoen. Een langzame zoen direct op haar lippen die even wat langer duurt en net het begin laat voelen van wat een heerlijke zachte tongzoen had kunnen worden. Fleur voelt hoe ze rood kleurt als Sandra weer terug rechtop op de leuning naast haar gaat zitten. “Dat lijkt mij ook spannend Sandra”, zegt ze haast fluisterend. “Wie weet ooit eens een keertje”, gaat Sandra verder. “Als de mannen alle twee hun tijd van de maand hebben trekken jij en ik er eens een keer op uit. En we zeggen niks als we weer thuis komen. Laat ze maar lekker raden naar wat jij en ik samen gedaan hebben dan.” Alle vier voelen ze hoe het grapje het einde markeert van een stukje spanning wat nu eindelijk een uitgang heeft gevonden. Ron geeft zijn meisje nog een kus op haar lippen en staat dan met Sandra op om weer samen op hun eigen bank te ploffen en snel weer zo te gaan hangen samen als eerder. Paul gaat weer naast Fleur zitten en voelt hoe ze deze keer wel direct tegen hem aankruipt en haar handen om hem heen slaat met haar gezicht diep in zijn hals. 


Een paar uurtjes later heeft het viertal heerlijk genoten van een aantal lekkere kleine snacks, wat glazen fantastische wijn en elkaar als ze uitgeteld liggen te genieten in hun eigen kleine hoekje van het strandpaviljoen. “Zal ik jullie eens wat zeggen”, begint Ron dan. “Ik ben best wel moe van deze heerlijke dag maar heb best nog even zin om wat uit te gaan waaien buiten. Wat vinden jullie daarvan?” “Goed idee”, zegt Paul. “Even wat frisse lucht happen om de wijn even onschadelijk te maken voordat we weer terug gaan rijden.” Ze hadden ieder misschien wel een beetje meer gedronken dan eigenlijk verstandig was, dus die wandeling na de laatste koffietjes was zeker nodig om weer veilig het verkeer in te kunnen. 

Hand in hand lopen ze even later de verrassend warme avond in. Met z’n vieren het strand op om in het licht van de volle maan nog een stukje te lopen voordat ze hun auto’s weer gaan opzoeken om ieder naar hun eigen huizen te gaan. Morgen is het gelukkig Zaterdag, dus een beetje extra genieten en het laat maken kan best. Ook al zijn er morgen aan beide kanten nog volle dagen gepland, dit momentje is teveel waard om nu af te kappen. Het heerlijke voorjaarsweer van de hele dag, de eerste warme nacht van het jaar maakt dat het strand eigenlijk helemaal verlaten is. Andere bezoekers van dit stukje natuur zijn al lang naar huis. Echt druk was het ook niet geweest omdat niemand dit mooie weer had zien aankomen. Een geweldig cadeautje voor de vier vrienden die deze gezamenlijke vrije dag al even hadden moeten plannen. 

Fleur hangt heerlijk tegen Paul geleund terwijl ze slenteren langs de waterlijn. Soms stoppen ze even om samen te verdwalen in een diepe zoen van twee geliefden en worden ze voorbij gelopen door Sandra en Ron. Een paar minuutjes laten en een stukje verderop herhaalt de scène zich dan andersom als die twee net zo een momentje pakken om te stoppen met praten en genieten van elkaars zachte aanrakingen. 

Het water is extreem stil vannacht. Kleine golfjes die de branding laten horen als niets meer dan een suggestie op de achtergrond. Hoogtij zonder ook maar een schip in zicht dat de waterspiegel van zijn perfecte natuurlijke symmetrie zou kunnen beroven. Een kraakheldere nacht, een volle maan, absolute heerlijke puur natuurlijke stilte. 

“Hey”, zegt Fleur als ze de tiende zoen met Paul langs de waterlijn weer heerlijk genoten heeft. “Waar zijn die twee? Heb jij gehoord dat ze ons voorbij kwamen?” Paul schud zijn nee en kijkt om zich heen verder door en terug lang het strand. “Nee, ik heb ze ook niet gehoord. Werd tijd ook wel met telkens die flauwe grapjes van Sandra. ‘Hey jullie. Neem een kamer samen.’ Pffff, dat grapje doet het niet meer. Ik zie ze nergens.” Fleur kijk ook om zich heen maar ziet in eerste instantie niks. Tot ze wat verder van het water af naar de duinen kijkt. Dan ziet ze heel vaagjes een metertje of dertig verder het silhouet van twee personen die daar een momentje samen gevonden hebben. In de duisternis met enkel het licht van de volle maan ziet ze twee mensen staan zoenen in dezelfde houding als zij en Paul net stonden. Ze wijst met haar hand in de richting van het koppeltje en wil net tegen Paul gaan vertellen dat ze zich afvraagt waarom die twee van de waterlijn weg zijn gegaan, als ze ziet hoe de ene schim zich laat zakken en op knieën voor de andere plaatsneemt. “Kijk”, zegt ze zachtjes met hoorbaar plezier in haar stem, “Sandra is haar geduld verloren.” 

Het licht van de maan verlicht de scène net zo dat Fleur en Paul net kunnen zien hoe Sandra even worstelt met de riem van Ron voordat ze verder gaat met het knoopje en de rits. Als ze die omlaag getrokken heeft kijkt ze omhoog naar haar gezel en laat ze de topjes van haar vingers zacht strelen over de vondst die ze achter de sluitingen van de broek gemaakt heeft. Hij kijk zo te zien vol aandacht naar de actie van Sandra voor hem en houdt zijn handen nog bewegingsloos naast zijn lichaam. Ze trekt zijn onderbroek een stukje open en vist erin naar het deel van Ron waar ze naar op zoek was. Even zien Fleur en Paul hoe ze weer worstelt om haar doel te pakken te krijgen en hoe ze gehinderd wordt door de broek die duidelijk eigenwijs strakker blijft zitten dan ze wil. Net als Ron zijn handen wat optilt en zijn broeksband wil gaan pakken grijpt Sandra met beide handen op zijn billen naar de rand en trekt ze vlot zijn broek een stuk omlaag tot halverwege zijn bovenbenen. 

Enkel zijn onderbroek verbergt nu nog zijn naaktheid voor het nieuwsgierige maanlicht. Sandra gebruikt haar beide handen om de grote bobbel in de broek te omsluiten. Ze draait haar hoofd weer iets omhoog en zakt wat lager op haar knieën zodat ze haar mond tegen de bobbel in de stof aan kan drukken. “Zo geil als ze dat doet”, zegt Paul dan zachtjes. Als een stem in een natuurdocumentaire beschrijft hij wat de nauwelijks zichtbare schim in de maanverlichte nacht iets verder op het strand aan het doen is. “Ze pakt met haar handen op de stof zijn erectie over de hele lengte. Met haar palmen klemt ze zacht en hard afwisselend op zijn ballen en laat ze haar vingertoppen aan twee kanten gelijk kriebelen. Precies op het gevoelige randje van de eikel. Als ze haar mond gebruikt laat ze een hand los en zet ze die aan de binnenkant van je been. Met haar vingertoppen nu achter op een bil. Soms drukt ze dan de stof strak tegen het gaatje van je kont en maakt ze kleine, net voelbare bewegingen met een vingertopje. De duim van die hand duwt dat strak tegen de sterke pees van je been en klemt je zak strak in je broek. Met haar andere hand duwt ze dan je eikel strak tegen je buik en rolt ze hem miniscuul heen en weer. Eigenlijk alleen maar zo dat je de druk voelt schuiven.”

Fleur kruipt wat dichter in de armen van Paul om zijn warmte wat te kunnen lenen. Ondanks de warme nacht begint ze het toch wat frisjes te krijgen, maar ze wil er niks van zeggen. Ze wil het momentje niet verstoren en gewoon genieten van de geilheid. Een arm legt ze om de middel van Paul en de andere op zijn heup zodat ze haar hoofd tegen zijn borst kan drukken. 

“Haar hoofd draait ze dan een beetje”, zegt Paul. “Ze kijkt schuin omhoog en zet dan haar tanden dwars door de stof, heerlijk geil hard in je ballen. Je voelt haar honger als ze met zachte beten je zak met stof en al in haar mond neemt en kletsnat maakt.  Soms bijt ze iets hoger. Precies op de harde stevige ronding onder aan de lul, net boven de ballen, waar hij op z’n dikst is. Dan moet ze haar hoofd wel helemaal dwars draaien om daar goed bij te kunnen. Zo met haar slachtoffer staand vaak een moeilijke opgave, maar als ze haar prooi anders heeft, vooral als die op een bank hangt, dan heeft ze succes met deze techniek.” Paul begint te merken dat hij zijn verslaggeving een beetje aan het aandikken is en merkt aan Fleur dat ze aandachtig luistert en zich heerlijk stevig aan hem vastklemt. 

“Vaak doet ze dit maar kort, net genoeg om haar vangst te verlammen door de verrassing en gaat ze snel verder. Maar heel soms neemt ze haar tijd. Dan begint ze met een hand het topje van de erectie af te trekken met stof en al in heel kleine bewegingen. En gebruikt ze haar andere hand om strak naast de ballen af de stof daar te verwijderen zodat haar tong, en soms weer haar tanden, direct de naakte dunne huid van het zakje kunnen raken. Als de houding heel speciaal is glijd ze wel eens met haar tong naar het speciale plekje achter de ballen. En in heel bijzondere situaties zelfs nog verder, tot aan het gaatje.” 

Paul merkt aan zichzelf dat hij er niet teveel gekheid van moet maken. Dan schateren hij en Fleur het misschien uit van het lachen en verstoren ze het wild. En dat mag nooit gebeuren. Net als hij verder wil gaan met vertellen laat Sandra wat afstand met haar hoofd en trekt ze Ron’s onderbroek omlaag tot op de lange broek. Zijn erectie veert naar voren, duidelijk zichtbaar afstekend tegen de donkere achtergrond, verlicht door de maan. Sandra pakt hem snel weer vast, richt hem wat omlaag naar zich toe en neemt hem zonder pauze direct in haar mond. Haar hoofd maakt draaiende bewegingen, een beetje achterover. “Oew lekker”, zegt Paul zodra hij het ziet. “Haar tong draait rond zijn eikel. Dat is zo lekker.” Sandra begint haar hoofd op en neer te bewegen, ze neemt Ron’s lul diep haar mond in, wilder en wilder. Na een paar keer wisselt ze het af door zijn topje duidelijk zichtbaar te likken en hem dan even wild met haar hand af te trekken. 

Terwijl de scène ongestoord verder gaat voelt Ron hoe het zien ervan, hoe zijn meisje een ander verwend, een heerlijk effect heeft op hem. Zijn slaperige, licht door alcohol verdoofde lul, probeert te groeien in zijn kleding, maar zit klem in zijn ondergoed. Fleur voelt hoe hij zich, zonder handen te gebruiken, wat ruimte probeert te verschaffen, en hoe hij daar geen succes mee behaalt ze weet dat hij het probeert te ontkennen zodat hij haar niet verstoort. De lieverd. 

Zacht laat Fleur haar hand van Paul’s heup af glijden en direct de zwelling in zijn broek opzoeken. Een schok van genot en opluchting schiet door hem heen als ze erin slaagt om zijn lul groeiruimte te geven door de stof van broek en onderbroek heen. Hij verwacht even dat ze haar hand weer terug op zijn heup zal gaan leggen om van het schouwspel verder te gaan genieten, maar voelt dan hoe Fleur zijn erectie begint te masseren door de stof laagjes van zijn broeken heen. “Hmmm, lekker”, zegt hij zachtjes en voelt hij hoe gelijk hoe Fleur zich wat steviger tegen hem aantrekt. Fleur laat haar hand wat omhoog glijden, pakt het kleine ritsje van de broek vast en trekt het vlot open. Paul voelt dat ze gelijk haar hand naar binnen laat glijden. Ze pakt zijn groeiende lul door de stof van zijn onderbroek heen, zet hem recht en geeft die nog meer ruimte om snel te groeien. Als Paul binnen tellen hard is pakt ze hem stevig vast en probeert ze hem wat af te trekken, maar de opening van het ritsje is te klein hiervoor. Ze heeft geen grote handen, maar de erectie is te groot en de doorgang te klein om iets te kunnen bewegen. 

Ze haalt haar hand vlot uit Paul’s broek en begint met een hand ongeduldig te wurmelen aan de sluiting van de riem. Paul helpt haar snel door met zijn ene vrije hand de gesp snel los te maken. Het knoopje is geen match voor Fleur en even later voelt Paul hoe ze een stap overslaat en direct zijn onderbroek open trekt en haar mond over zijn lul laat zakken. “Fuck jaah”, zegt hij als Fleur zo voorover gebukt direct op vol tempo begint te pijpen. Het enige wat hij kan doen is genieten en haar laten doen wat ze wil. Een hand op haar rug en de andere nodig om zijn onderbroek open te houden. 

Verderop op het strand gaat de actie onveranderd verder. Sandra trekt ruig en geil aan Ron’s harde lul terwijl de naar hem kijkt en haar tong af en toe een likje laat geven. Ron is wat breder gaan staan n heeft zich wat door zijn knieën laten zakken zodat ze er beter bij kan. 

Onder hem hoort en voelt Paul hoe Fleur hem kletsnat maakt met haar mond. Totdat ze in leens stopt, rechtop gaat staan en hem direct aankijkt. “Neuk me”, gebied haar geile stem kort. Haar handen maken vlot haar eigen broek open en trekken die met slip en al een tel later een stukje naar beneden. Ze pakt Paul’s hand, duwt die hard tegen haar heuvel en zegt, “voel maar eens hoe nat ik ben. Ik wil je lul diep in me.” Paul krijgt maar een tel de kans om zijn vingers even te laten glijden over haar plekje. Warme natheid van haar lipjes raakt zijn vingers, heel even schiet hij er tussendoor even omhoog tegen haar clit, maar dan draait ze snel om. Ze trekt haar truitje omhoog tot over haar borsten, bukt voorover en steekt haar naakte kontje gebiedend naar Paul. “Neem me”, zegt ze, “in een keer. Duw je harde lul in mijn kut en neuk me hard. Ik wil dat je niet stopt en me gelijk volspuit als je kan.”

Paul doet een stap naar voren, laat zich wat zakken door zijn benen en doet precies wat Fleur hem opdroeg. Zijn linkerhand zoekt in het schemerduister haar opening, zijn rechter stuurt zijn eikel precies naar binnen. Zodra hij in haar komt grijpt hij haar heupen stevig vast en laat hij zijn onderlichaam eerst even zacht tot tegen haar billen aanschuiven. Een paar keer gaat hij op en neer en verzet hij zijn voeten op het losse zand om zich goed te plaatsen. “Jaa”, zegt Fleur, “ik voel je hete paal in me. Toe, stoot diep in me en maak me gek.”

Dit is nu precies het heerlijke verschil dat hun gekruiste relatie zo lekker maakt. Sandra en Ron zijn beide wat stiller als de intimiteiten beginnen en laten pas spannende zinnetjes ontsnappen als ze ver in een seksmoment zitten. Terwijl Fleur en Paul vanuit het niks haast vallen in geilheid als de een een paar geile woorden fluistert tegen de ander. 

Ooit waren ze uit eten met z’n vieren toen Fleur opstond om naar het toilet te gaan. In het opstaan bukte ze wat voorover zodat Paul een ongehinderde blik mocht werpen op haar zachte borsten langs de bovenkant van haar jurkje. Hij gebaarde haar kort dat hij wat wilde fluisteren in haar oor. Ze hield haar oor naast zijn mond en hij zei, “Ik wil dat je je vingers even hard over je clit laat gaan en jezelf vlug vingert in het kleine kamertje. Daarna wil ik je vinger proeven als bewijs.” Fleur voelde zich knal heet worden dat zinnetje uit het niks en deed even later precies wat haar was opgedragen. Tijdens de rest van het etentje hadden ze de hele tijd stiekem elkaar telkens even aangeraakt als niemand het kon zien. Een speelse kneep in een tepel met de hand tussen het in terwijl de andere even rekte over tafel om het zout te pakken. Of een an net zo ondeugende, net iets te harde greep in zijn ballen als hij even niet oplette en beide handen gebruikte om nog wat eten op zijn bord te doen. De twee waren na het eten al vlot naar de kamer verdwenen terwijl Ron en Sandra eerst nog een wandeling gingen maken in het park achter het hotel. 

Paul geniet van alles wat er nu gebeurt. Het spontane gestolen geile moment midden op een nachtelijk strand, gewoon genietend van alles ook al zou iemand ze zien. Hij doet precies wat Fleur hem vroeg en dringt met de ene na de harde stoot tot diep in haar lichaam, in hoog tempo zodat hij al snel voelt hoe zijn rug nat wordt van het zweet. 

Verderop ziet hij hoe zijn Sandra haar jurkje een stuk heeft laten zakken en met uitgestoken tong voor Ron op haar hurken zit en speelt met haar borsten. Ron is nog verder door zijn knieën gezakt, heeft een hand tussen zijn benen tegen zijn zak aan gestopt en trekt zich ruig hard af. Hij leunt wat achterover om zijn evenwicht te bewaren en kijkt afwisselend telkens even omhoog en dan weer omlaag naar Sandra voor hem. 

Paul voelt de opbouw van een orgasme beginnen en begint steeds luider te hijgen. Een luide “Jaah” ontsnapt pardoes aan zijn mond en geeft Fleur daarmee een signaal om zich ook niet langer meer in te houden. “Oew ja, neuk me, neuk me”, roept ze zo hard dat het de aandacht trekt van Sandra en Ron. Sandra slaakt een enthousiaste “jaaa” en laat haar geilheid dan volledig los. “Ja Fleur, neuk die heerlijke paal lekker. Maak dat hij in je spuit.” Ron’s harde, snelle hijgen begint te veranderen in luide grommen die de anderen laten weten dat hij er bijna is. “Ja, hmmm ja”, zegt Sandra. “Spuit op me heerlijke geile beer. Maak die lul van je lekker leeg op mijn borsten.” Ron’s grommen veranderd in een keiharde “jaaahhh, hnnnnggggggg” als hij Sandra’s opdracht met een climax perfect uitvoert. Bijna zichtbaar in het maanlicht vliegen dikke druppels warm zaad uit zijn lichaam en belanden ze bovenop Sandra. Sandra die op haar knieën omhoog kwam om haar borsten het vangwerk te laten proberen, maar die voelt hoe de mannelijke ontlading vol haar hals raakt en bovenop haar hoofd beland. 

“Oewww jaaah, jaaaah”, roept Fleur dan luid. “Neuk me, neuk me, ik kom, ik kom, oewwwwwwwwwwwww.” Paul voelt hoe ze tegen hem aan helemaal strak wordt. Haar benen strekken zich een beetje in een laatste verkramping terwijl haar kutje zich strak klemt om Paul’s hard gezwollen lul. “Jaa, jaaa, jaaaaaa, hwwwwww”, schalt uit Paul’s mond. Nog een paar stoten weet hij zich in te houden, maar dan land zijn orgasme keihard. Zijn vingers grijpen pijnlijk hard in Fleur’s heupen terwijl hij zich strak tegen haar aanklemt en met korte ondiepe stoten zich helemaal leeg maakt in haar lichaam. Hij moet alle macht die na deze lange dag nog in zijn spieren zit inzetten om op het zachte zand te kunnen blijven staan en voelt al vlot dat hij dat die strijd waarschijnlijk gaat verliezen. 

Met een plof horen ze hoe Ron zich verderop onderuit laat vallen op het strand en direct het gegrinnik van Sandra erachteraan. Paul probeert even te kijken, maar is te vermoeid en verliest een momentje zijn balans.  Zijn gewicht duwt kort harder tegen Fleur’s billen waardoor die haar houding ook niet langer kan volhouden en haar armen gestrekt op het losse zand moet zetten. Paul probeert tevergeefs mee naar voren te gaan om de verbinding niet te verliezen, maar merkt snel dat dat onmogelijk is. Zijn lul schiet druipend nat tussen haar lippen vandaan als hij nog even probeert om zich op te vangen door met een been naar voren te stappen. Maar het enige wat dan hij nog voelt is dat elke spier in zijn lichaam alle kracht kwijt is en enkel nog wat schokkerig trillend laat merken dat hij het moet opgeven tegen de zwaartekracht. Met een onhandige stunteling valt hij half op Fleur voorover en belanden ze een fractie van een tel later samen in het zand. 

Vanaf een afstandje horen ze hoe Sandra het uitproest van het lachen. “Ow, geweldig lieverds”, giechelt ze. “Wat een heerlijk gestuntel” en ze laat zich voorover bovenop Ron vallen die met een kleine “oef” laat horen dat hij er niet op bedacht was. Alle vier liggen ze een paar momentjes te lachen en laten ze alles even wat het is zodat ze kunnen bijkomen van de inspanning. Fleur ligt met haar naakte onderlichaam voorover half geklemd onder een net zo semi-naakte Paul die geen arm meer kan oplichten door zijn orgasme. Ron ligt net zo bloot op zijn rug met zijn billen in dieper zand met een bijna topless Sandra bovenop hem. Hij geeft haar snel een kus en proeft gelijk zijn eigen zaad op haar lippen. “Ik heb er een zooitje van gemaakt geloof ik hè?”, zegt hij dan. “Een heerlijk zooitje lieverd”, antwoord Sandra. “Dit was een perfect geil momentje.”

“Nachtlichtjes”, fluistert Fleur dan stilletjes uit het niets. Paul hoort niet goed wat ze zegt en vraagt “Wat zei je?” Maar het enige wat hij nog van haar hoort is een ontspannen gelukkig klinkende “hmmm” zonder dat ze hem een verdere uitleg geeft. Hij laat het gaan, misschien herhaalt ze zich later denkt hij en streelt haar zachtjes in haar hals terwijl hij haar omarmt en bij zich beschermt. 

Een half uurtje later staan ze weer terug bij hun auto’s op het verder verlaten parkeerterrein. Tevergeefs proberend om alle zandkorreltjes uit hun kleding en schoenen weg te kloppen. “Dat was heerlijk lieverds”, zegt Fleur. “Zo’n geweldige dag vandaag met die heerlijke wandeling en dat geweldige eten. Dit moeten we deze zomer nog eens doen.” “Absoluut”, antwoord Ron. “Niks zo lekker als jezelf na al dat drinken nog even goed in het zweet te werken om de alcohol te verbranden. Ik voel me hartstikke fris nu.” 

“Je bent een mafkees hè Ron”, zegt Paul dan. “Een volgende keer brengen we wel wat strandlakens mee, want dat zand veeg ik volgens mij over een week nog tussen mijn tenen uit.” Fleur spring hem nog even om zijn hals en geeft hem nog een fijne zoen voordat ze naar haar eigen Ron terugloopt en bij hem in de auto stapt. Sandra doet precies hetzelfde. Nog een heerlijke zoen met Ron en dan terug in de auto naast Paul. 

Het is al diep in de nacht als ze een paar kilometer verderop nog even naar elkaar zwaaien en dan hun eigen kant op gaan terug naar huis. 

0

Een reactie plaatsen