Verhalen, verslagen, herinneringen.

Bonjour

Leestijd: 52 minuten

Lees eerst Pechdag … ?


Veel te kort zo’n nacht als het eerlijk moet zeggen. Veel te weinig slaap en dan ook nog zo vroeg de auto in moeten is echt mijn ding niet. Maar wat een nacht zeg. 

Even kijken waar ik de oprit op moet richting huis. Amsterdam is een prachtige stad, maar zo met de auto er doorheen je weg zoeken, vroeg in de ochtend met te weinig slaap, is toch best wel een uitdaging. Het is dat Sofie en Lizanne een vroege vlucht hadden en hun taxi al geregeld was, anders had ik ofwel lekker bij ze uitgeslapen, of had ik ze minstens even naar schiphol gebracht. Ik kom er toch voorbij.

De twee meisjes mochten van hun managers uit Parijs eens een keer mee op het zakenreisje. Allebei werken ze nog maar net in het hoofdkantoor van mijn Franse klant, maar door een last minute uitval van twee van de techniciens die mee zouden komen had de eigenaresse Denise hen zomaar gevraagd of ze zin hadden in twee daagjes Amsterdam. Eergisteren, Donderdag waren ze gewoon naar kantoor gegaan, maar voor ze het wisten zaten ze drie uur later in een vliegtuig naar Nederland zonder koffers of reis spullen. Denise had ze gezegd dat ze maar lekker moesten gaan shoppen voor wat leuke jurkjes en uit eten mochten en alles gewoon of de company card mochten kopen. Haar manier om ze te verrassen en trakteren. Zomaar.

Gistermiddag waren ze naar het kantoor gekomen omdat Denise ze dat eerder op de dag gevraagd had. Ze wist dat mijn manager een verrassing had voor alle mensen van de klant, maar niet precies wat. Toen bleek dat het om kaartjes voor een wedstrijd ging had Denise ze voorgesteld om met mij uit eten te gaan. Zelf had ze al in de avond een vlucht terug anders was ze ook liever met mij meegegaan dan naar een wedstrijd te gaan kijken. Denise wist dat ik ook liever met mooie dames uit eten ging dan met mannen rond te hangen in een veel te druk stadion met enkel wat hot-dogs en popcorn als avondeten.

De twee meisjes waren wel een jaartje of tien jonger schatte ik zo, maar dat zou vast geen bezwaar zijn om gezellig samen te genieten van een namiddag en een avondje uit. Een uurtje of twee na de lunch waren we onze eigen weg al gegaan en heb ik Sofie en Lizanne meegenomen naar het grote park in de stad en de straatjes daar omheen. Wat verder weg van de toeristen straten en wat meer Nederland zoals het echt is. Tenminste, het Amsterdamse Nederland dan, nauwelijks het platteland of de echt mooie kleinere steden. Ik grapte toen al dat ze nog maar eens moesten terugkomen in de toekomst als ze de mooiere stukjes van het land wilden zien. Lizanne was mondig genoeg om te zeggen dat ze met alle plezier door mij de echt spannende plekjes van Nederland maar al te graag wilde leren kennen. Sofie gooide er een schepje bovenop en liet aan haar heerlijke lippen al gelijk ontsnappen dat ze mij zelf ook wel wat beter wilde leren kennen. Meteen erna zei ze met rode wangetjes sorry en dat ze aan mijn trouwring zag dat ik getrouwd was. Ik grijnsde enkel wat en verklapte nog niks.

We dwaalden met z’n drietjes heerlijk langzaam door de oude straatjes en kwamen wat aan de praat over waar we woonden en wat we zoal beleefd hadden in ons leven. Ik vertelde over mijn partner Niene, dat we in een klein dorpje dichtbij een grote stad in het zuiden van het land woonden. Veel kleiner dan Amsterdam, maar zoveel gezelliger.

De kleine rondborstige brunette Sofie vertelde dat ze ook van uit een klein dorpje van de grens met Duitsland kwam en sinds een jaar of acht in Parijs woonde. Ze had wat relaties gehad, maar was nu een beetje single. Ze zei het op zo’n bijzondere manier dat het zinnetje eerst gelijk mijn aandacht trok, maar toen ik gelijk de blikken tussen de twee meisjes daarna zag wist ik eigenlijk genoeg.
Lizanne, wat langer dan Sofie met lange zwarte haren en een constante vreselijk ondeugende blik in haar ogen, vertelde dat ze in China was opgegroeid. Haar ouders verhuisden regelmatig de hele wereld over en ze woonde van haar vijfde tot haar zeventiende in Shanghai. Ze was geboren in Peru en was na Shanghai in Parijs komen wonen. Toen ik vroeg naar haar Oosterse uiterlijk zei ze dat haar opa Japans was en al lang in Peru woonde. Haar moeder kwam uit Peru en haar vader was Frans en werkte op de ambassade.

We moesten door het park terug naar het hotel om daar te gaan eten met z’n drietjes en zijn bij een ijscokarretje gestopt om alvast een ijsje te snoepen voor het eten. Van het prachtige weer en mijn looks hadden ze het best wel heet gekregen zeiden ze giechelend, dus moesten ze even afkoelen. Mijn Frans is goed genoeg om ze vlot te kunnen verstaan, maar telkens als die twee even een momentje samen hadden liepen ze even te smoezelen en keken ze verdacht veel in mijn richting. Eigenlijk de hele middag al. Ik vertelde ze net voordat we bij het karretje kwamen dat ik even met Niene wilde bellen om ze te vertellen dat ik niet thuis kwam voor het eten en dat het misschien wel heel erg laat zou worden. Ik zei ze dat als de wijn te lekker was ik vast een simpele kamer in het kleine hotel zou kunnen krijgen en dan morgen pas naar huis zou gaan. Direct een opmerking om die twee weer aan het samen smoezen te krijgen terwijl ze in de rij gingen staan voor een paar ijsjes.

Niene deed als altijd haar best weer aan de telefoon om er een ondeugend spelletje van te maken tussen ons. Iets wat we altijd wel doen als we weten dat een van ons twee in het gezelschap is van een of meerdere iemanden die onze seksuele fantasietjes wel kunnen vullen. En als we tegelijk weten dat die persoon dan zeker niet in de gelegenheid is om er even vrij over te praten. Het wordt extra spannend als er iets van een pakkans opduikt. Of als we door de uitlokkerijtjes een woord of een blik per abuis laten ontsnappen die de ander op z’n minst een beetje zal doen blozen. Nooit om schaamte te veroorzaken, dat niet, maar om de ander in speelse opmerkingen te vertellen dat die mag genieten van de vrijheid die we samen hebben. Een soort van code die we hebben afgesproken die op z’n minst de ander wat losser zal maken in de tong met z’n gezelschap. Een zaadje wat geplant wordt zodat kansen op avontuurtjes wat groter worden.

De twee verstaan geen Nederlands, maar hadden volgens mij toen al door wat voor gesprek ik met Niene had. Waarschijnlijk door mijn iets te opvallende blik naar hun kontjes en hun strakke borsten.

In het restaurant lieten ze me gelijk al een kwartiertje alleen toen ze gauw samen naar boven gingen om hun nieuw gekochte jurkjes en zo aan te trekken. Ik moest alvast maar een wijntje nemen om mezelf wat meer moed in te drinken voor de rest van de avond zei Sofie. Of misschien wel voor de hele nacht, grapte Lizanne er achteraan net voordat ze giechelend samen mijn beeldveld uit liepen naar de trap. 

Ons tafeltje was het mooiste tafeltje van het restaurantje. Aan de achterkant van de ruimte net voor groots openstaande vouwdeuren met net daar buiten een mooie kleine tuin. Via een smal paadje was er nog toegang naar een terrasje helemaal achterin de tuin, maar het eerste stukje was een keurig mini-tuintje met een klein vijvertje en een heerlijk rustgevend klein water kunstwerkje erin. De drukke geluiden van de stad waren hier bijna niet te horen zelfs. 

Ik genoot heerlijk van mijn eerste glaasje witte wijn en dacht een momentje terug aan dat telefoongesprek met Niene. Ik wist dat ze het meende van een nachtje pakken met deze twee meiden als dat zo uitpakte, dat is juist het lekkere aan onze relatie, maar toch was ik benieuwd of ze zich wel zou vermaken vanavond. Eigenlijk doet ze dat wel, elke keer, net als ik als het andersom gebeurt. Maar iets in haar stem in toen ze belde vanuit de auto was anders dan anders. En die opmerking over haar eigen gezelschap voor vanavond kon ook al van alles betekenen. Misschien bedoelde ze dat spannende boek wat ze aan het lezen was. Of wie weet was ze Jesse weer tegengekomen ergens en had ze met haar een spontane meidenavond afgesproken. Als dat zo was zou ik het liefste op twee plekken tegelijk zijn vanavond. Hier met deze twee meisjes, onzeker of er wat spannends zou gaan gebeuren. En thuis met Niene en Jesse. Ik had ze nog nooit samen tegelijk in een kamer gehad. Wie weet had er daar ook wat spannends kunnen gebeuren met mij erbij.

Mijn ogen en die van een paar andere bezoekers van het restaurant vielen open van verbazing toen de twee schoonheden na een half uurtje de trap af kwamen uit het hotel en naar mijn tafel gelopen kwamen. Alletwee waren ze voor het volledige pakket verleiding gegaan. Mijn kansen om niet in bed te eindigen met hen waren op slag hopeloos klein geworden toen ik zag wat ze aan hadden.

Sofie had een strak klein wit met rood jurkje aan dat heel weinig aan mijn verbeelding over liet. Haar decolleté toonde haar zachte vormen zonder schaamte door een mooi wit kanten behaatje op display gezet. Het korte rokje tot net boven haar knieën deed geen moeite om te verbergen dat haar benen in zacht witte nylons gehuld waren die door een lief klein jarretelletje op hun plaats werden gehouden. Ik zag dat dingetje niet toen ze mijn kant op gelopen kwam, maar toen ik even opstond om ze aan tafel aan te schuiven tilde ze volgens mij even expres voor mij de rand van haar rokje even wat verder op zodat ik het sluitinkje niet zou kunnen missen.

Lizanne was al net zo mooi gekleed in een wit geel jurkje wat leek op dat van Sofie. Maar dan wat strakker, minder franjes, zodat haar oosterse uitstraling wat meer opviel. Zij had gekozen voor lichtgele lingerie die heel subtiel een beetje door de stof van haar jurkje heen te zien was. Kant van haar beha die in reliëf aftekende op de stof van haar jurkje, een string die hetzelfde deed op haar billen en net als Sofie zacht witte Nylons. Alsof ze wist dat die details voor mij een genadeslag waren en ik geen kans meer maakte om nog als een brave echtgenoot het restaurant en misschien wel het hotel, uit te komen vanavond.

De meisjes en ik genoten van de heerlijke wijn en de simpele, lekkere gerechten die we in de twee uurtjes die we tafelden voorgeschoteld kregen door de heel vriendelijke bediening van het restaurant. De goede wijn begon duidelijk wel het een en ander wat losser te maken bij ons alle drie naarmate de avond verder kwam. Sofie kreeg duidelijk wat rodere wangen en liet haar handen steeds vaker even contact maken met die van Lizanne op tafel. Dat die twee meer dan collega’s waren en ook in hun privétijd genoten van elkaars gezelschap wist ik al lang. Dat ze samen het bed regelmatig deelden was al net zo’n zekerheid. 

“Jullie lijken me echt twee heerlijke dames die altijd krijgen wat ze willen”, zei ik toen Lizanne net verteld had hoe ze al na pas twee weken voor het bedrijf gewerkt te hebben, haar eigen eerste project al mocht draaien. “Ja”, giebelde Sofie meteen, “zeker als je voor de juiste manager even een knoopje van je blouse verliest.” Lizanne verslikte zich bijna in haar wijntje toen ze door die opmerking in de lach schoot. “Ik heb je al zo vaak gezegd Sofie, als je wat wil bereiken moet je soms gewoon braaf op je knieën gaan en je mond daar gebruiken waar ze hem het liefste hebben.” Sofie had even moeite om tussen haar eigen lachen door wat te kunnen antwoorden, maar zei uiteindelijk, “ik ben toch eigenlijk wel benieuwd wat we samen zo bij Stev zouden kunnen bereiken.”

Lizanne keek even verschrikt op van de directe opmerking van Sofie. Ik heb geen idee wat die twee bij het omkleden op de slaapkamer allemaal hebben gefantaseerd, maar dat ze het over mij hadden gehad samen druipte er de hele avond al wel vanaf. Samen enorm uitdagend gekleed gaan enkel voor mij, voor een paar uurtjes in een restaurant. De hele  avond al speelse opmerkingen in mijn richting, telkens even flirten met hun ogen en hun lichamen. Voor mij was het duidelijk, die twee wilden hun onverwachte, korte verblijf in de hoofdstad extra onvergetelijk maken met een spontaan avontuur wat ver voorbij zou gaan aan wat ze ooit samen gedurfd hadden. 

“Ik denk dat er maar één manier is om daarachter te komen meisjes”, zei ik met mijn wijnglas zo nonchalant mogelijk aan mijn lippen. Klaar voor een klein slokje vloeibare moed.

Een momentje waren de twee stil en wisten ze vast niet goed hoe we van hieruit nu verder moesten. Dus gebruikte ik de extra durf om verder te praten en gelijk maar alle kaarten op tafel te gooien. Soms werkt het gewoon het beste als je volledig open bent en recht op je doel afstuurt, zonder omwegen, duidelijk voor iedereen. 

“Ik heb al zin in jullie sinds vanmiddag. Sinds dat Niene me zei dat ik tijdens het eten goed op jullie lippen moest letten en me dan daarbij moest voorstellen om die lippen vannacht ergens anders op mijn lichaam te voelen. Al sinds dat telefoongesprek loop ik de hele dag al jullie heerlijke lichamen te bewonderen en laat de gedachte aan een wilde nacht me niet meer los.”

Sofie zat stilletjes op haar stoel en liet haar ogen elk stukje van me aftasten waar ze maar kon. Op zoek naar en teken dat ik ze ofwel voor de gek hield, of dat ik elk woord meende. Lizanne was al net zo beduusd en bleef heen en weer kijken tussen Sofie en mij. Hopende op ofwel een bulderende lach van mij, of op een woord van Sofie zodat die zou beslissen hoe dit nu verder moest. 

“Dus dit is die beroemde Nederlandse directheid”, zei Lizanne toen plots. “Ik ben er dol op. Wat jij Sofie?”

“Zei Niene dat echt?”, vroeg Sofie toen. “Zei ze echt dat het ok was dat je … bij ons zou zijn vannacht?” Weer een van die keren dat ik het het liefste zou hebben dat Niene heel ven direct naast me zou kunnen staan om te bewijzen dat ze dat echt gezegd had. “Niene en ik hebben een relatie die ruimte laat voor avontuurtjes”, begon ik in een poging onze setup zo kort en bondig mogelijk uit te leggen. “Zij heeft naast ook vrienden met wie ze intiem is. En ik heb …” Lizanne had al genoeg gehoord en onderbrak me midden in mijn zin. “Ik vraag me al de hele middag al af of je lekker kunt vrijen”, zei ze heerlijk direct. “En voor het geval je nog twijfelt of ik dat echt meen …” Ik voelde hoe haar voet vlot contact zocht met mijn been en omhoog gleed tot aan mijn kruis waar ze even zachtjes met haar tenen tegen mijn ballen duwde. Sofie’s mond viel gelijk met de mijne open op het moment dat Lizanne mijn plekje raakte. Ik kon enkel maar raden dat het kwam door wat Lizanne’s arm precies op dat moment in haar schoot vond. “Kom”, zei Lizanne gelijk. “Het is al laat en we hebben nog zoveel te doen. Laten we de rest van de wijn en onze glazen mee naar boven nemen. Dan hebben we nog wat lekkers voor tussendoor.”

Zodra we de kamer op stapten was het me gelijk al duidelijk dat Lizanne en Sofie inderdaad geen seconde wilde verspillen. Sofie duwde me, met een klein maar ongeduldig handje op mijn onder rug, achter Lizanne aan de kamer op en sloot vlot de deur achter zich met het ‘niet storen’ bordje gauw over de deurknop. Aan het voeteneind van het bed stopte Lizanne, draaide ze zich om naar mij en gebaarde ze me om bij haar te komen staan. “Heb je nog een laatste wens?”, grapte ze ondeugend terwijl ze een vinger langzaam over de mouw van mijn overhemd vanaf mijn bovenarm tot aan mijn pols liet strelen. Sofie pakte achter mijn rug staand mijn jasje van mijn schouder af en hing het netjes over een hangertje in de kast. “Ik denk dat we wel een beetje voorzichtig moeten zijn met zijn kleding”, zei ze toen ze haar plaatsje weer achter me in nam. “Hij heeft niks anders bij dan dit en zijn Niene zal hem vast wel uithoren als ze twee verschillende kleuren lippenstift op het kraagje van zijn overhemd vind.” Ik voelde hoe ze langzaam de knoopjes van mijn overhemd begon los te maken terwijl Lizanne zich voor me omdraaide en me over haar schouder met vragende ogen aankeek om haar ritsje los te maken. Het kleine glijdertje stopte net daar waar ik het randje van haar lichtgele string zag verschijnen. Sofie maakte het laatste knoopje los toen Lizanne een stapje naar voren deed, zich omdraaide en haar jurkje vlotjes langs haar slanke lichaam af op de grond liet glijden. De lange hoge lijnen van haar string maakten haar benen nog langer dan ze al waren. De zacht witte nylons bleven zelf braaf tot hoog op haar benen zitten en het behaatje, in dezelfde kleur, had cups die in het midden slechts met een dun bruggetje aan elkaar verbonden waren zodat alle zachtheid van haar handgrote borsten duidelijk voor me te zien was.  Sofie liet mijn overhemd vlot van mijn lichaam zakken en hing dat keurig op een eigen hangertje naast mijn jasje. Terug achter me voelde ik hoe ze me aan mijn heupen omdraaide zodat ze de rollen kon wisselen met Lizanne. Net als haar vriendin draaide ze zich om en liet ze mij haar ritsje los maken. Even zo deed ze daarna een stapje naar voren en keerde ze zich weer naar mij. Ik voelde Lizanne’s borsten contact maken met mijn rug toen ze haar armen om me heen sloeg en begon te puzzelen met de sluiting van mijn riem. Mijn lul was er al meer dan klaar voor door haar kleine stripshow en maakte het dat mijn broek goed strak zat samen met de riem, maar het lukte haar. Precies op het moment dat het puntje van de riem uit de gesp vrij kwam liet Sofie ook haar jurkje langs haar lichaam tot op de grond glijden. Iets kleiner dan Lizanne, iets minder slank, maar absoluut net zo prachtig in haar schitterende lingerie. Haar kousen werden door een prachtig klein wit gordeltje omhoog gehouden met de koordjes over haar gladde kleine slip heen. Haar borsten waren wat groter, anderhalf handje, en staken heerlijk in een behaatje met heerlijke kanten franjes. Al dat wit stak prachtig af tegen haar half lange, krullende bruine haren en haar lichte ogen. 

Sofie stapje uit haar jurkje en deed een pas naar voren zodat ze tegen me aan kwam staan en een beetje naar me omhoog moest kijken om me te vragen om een eerste zoen. Een heerlijke simpele zoen waarbij onze tongen wel gelijk even kennis maakten terwijl ik mijn armen voorzichtig om haar heen sloeg. Lizanne’s warme borsten op mijn rug en die van Sofie net zo tegen mijn borst, hun armen om me heen, de honger en lust die ik in hen proefde, maakten het dat mijn kleine ik zich steeds meer pijnlijk klem voelde zitten in mijn broek. Niet onopgemerkt door Sofie die voelde hoe de bobbel van mijn lichaam in haar buik drukte en al zacht verkend werd door een hand van Lizanne die nieuwsgierig over de stof van mijn broek heen was begonnen. Precies tegelijk, als door een signaal wat ik gemist had, namen ze elk een paar centimeter afstand van me en draaiden ze me om als een speeltje wat niks te zeggen had. Lizanne’s lippen voelden een tel later al net zo heerlijk op de mijne in een tongzoen waarbij ik zeer zeker het verschil al proefde tussen de twee meisjes. Deze lippen waren wat ongeduldiger en absoluut niet schuw om gewoon te nemen wat ze wilden hebben. Sofies’s hand ging van mijn heup vlot naar mijn billen. Ze kneep me stevig alsof ze wilde testen of ik wel stevig genoeg was voor de volgende rondes.

Toen Lizanne’s lippen los lieten van de mijne keek ze me een momentje super verlegen aan met haar hoofd wat omlaag gedraaid en haar smalle ogen een beetje naar me omhoog kijkend. Ze was wel wat langer dan Sofie, maar nog steeds korter dan ik en vergat heel even haar zelfverzekerde act in een momentje van bevrijdende onderdanigheid. Toen al wist ik dat dit spel tussen mij en de twee prachtige vrouwen heerlijk in balans zou zijn die nacht en liet ik mijn laatste aarzeling los zodat zij twee als eerste mochten aangeven hoe hard we zouden gaan. Achteraf gezien zomaar een onnozele twijfel als ik mezelf terug zie staan met ontbloot bovenlichaam en twee meisjes, slechts in lingerie gekleed, in een kleine hotelkamer midden in Amsterdam. 

Lizanne’s handen zakten terug naar mijn broek en begonnen te puzzelen aan de rits en het knoopje terwijl ze me met mijn rug naar het bed toe draaide. Zij en Sofie zaten een tel later naast elkaar op hun knieën voor me op de grond op het hoge zachte kleedje wat aan het voeteneind van het bed er ruim genoeg onderuit stak zodat we alle drie er ruim een plekje op hadden. Terwijl haar vriendin puzzelde voelde ik Sofie’s handen langs een been omhoog glijden terwijl ze me direct in mijn ogen aankeek. Ze zag mijn mond een stukje open vallen toen haar ene hand een stevige grip nam op mijn ballen die zich nog steeds niet bevrijd hadden uit mijn broek. 

Mijn broek die tellen later vlot een klein stukje naar beneden werd geschoven toen Lizanne met een iets te enthousiaste “Yessss” liet horen dat ze het gewonnen had van het knoopje. Beide meisjes keken me glimlachend aan terwijl ze hun handen en nagels lieten glijden over de blote huid aan de binnenkant van mijn benen en over de strak gespannen stof van mijn onderbroek. De hele scène deed me denken aan een standaard beeld dat je zo vaak ziet in die simpele porno films, maar zo in het echt, als het point of view werkelijk dat van mezelf is en niet dat van een veel te groot geschapen ‘talent’, als ik daadwerkelijk voel hoe mijn zak en keihard strak staande erectie met vingertoppen wordt geplaagd door twee hete, gewillige Francaises, zo in het echt is dat duizend maal lekkerder. 

Dit keer was het Sofie die als eerste het randje van mijn onderbroek vast pakte en het tergend langzaam omlaag begon te trekken. Precies toen ze het topje van mijn eikel in beeld had stopte ze even en gebaarde ze Lizanne met een klein knikje van haar hoofd om het eerste contact met mijn gevoeligste stukje huid te maken. Mijn lul was er klaar voor. Te lang en hard gezwollen voor mijn voorhuid kwam mijn eikel, glimmend met een klein druppeltje voorvocht braaf in het spleetje bovenop, net boven het randje van de stof uit. Lizanne leunde wat naar voren, stak haar tong uit en likte net met het puntje zachtjes het druppeltje weg. “Hmmmm”, zei ze. “Ik wil meer.”

Maar Sofie was haar voor. Mijn lul sprong bijna in haar gezicht toen ze mijn onderbroek rap naar beneden trok. Vlot liet ze de stof los, pakte ze me aan de basis vast en liet ze haar mond met een grote hap direct over mijn lengte zakken. Ze pijpte me gelijk wild en hongerig alsof ze absoluut te weinig te eten had gehad eerder aan tafel en liet Lizanne even wachten op haar beurt. Die keek met een klein verbaasde blik glimlachend naar haar vriendin en daarna naar mij. Perfect tevreden met de kant die deze mini vakantie in Amsterdam onverwacht was opgegaan. 

In het kwartiertje dat volgde waren de meisjes om beurt en tegelijk heerlijk bezig hun monden, lippen en tongen te laten spelen op de brave erectie van een man die ze pas vanaf vanmiddag kenden. Een man die misschien te verleidelijk was geweest met z’n mooie kostuum aan en z’n vlotte lieve zinnetjes in perfect Frans. Maar een die net als hen in spannende avonturen geloofde die het best beleefd worden als de spontaan ontbranden en geen grenzen kennen. Het idee alleen al dat ik een partner had die me zelfs had aangemoedigd om dit met hen te doen was absoluut bijzonder en zorgde vast voor een extra laagje bovenop de ontembare lust die sowieso al in hen zat.  

Ik voelde hoe ze alle twee hun aandacht verlegden naar m’n schoenen. Die begonnen ze lost te maken en haalden ze een voor een van mijn voeten zodat ze me konden ontdoen van mijn laatste stukjes kleding. Lizanne kwam als eerste staan, duwde me achterover op het bed en zei me wat verder naar boven te schuiven, maar niet te ver. Op hun knieën kwamen ze ieder aan een kant naast me op bed zitten met hun heerlijk in lingerie gehulde lichamen naar elkaar toe. Lizanne streelde als eerste een van Sofie’s borsten over de stof van de beha en leunde dan naar voren om samen met haar kort in een tongzoen te verdwijnen. Ik lag nog wat bij te komen van de heerlijk lange dubbele verwennerij en liet mijn handen stilletjes wat rusten op hun billen naast me. Dan voelde ik weer de handen van Sofie zoeken naar mijn lul terwijl ze niet stopte in haar zoen met haar vriendin. Een beetje zonder ritme of richtingsgevoel trok ze mijn huid op en neer om er zeker van te blijven dat hij klaar bleef voor gebruik. 

Lizanne pakte mijn hand van haar bil en legde die tussen haar knieën en mijn benen even op bed. Tilde dan haar been, wat het dichtste bij mijn hoofd was, op zodat ze haar platte voet naast mijn schouder op het bed kon zetten. Daarna pakte ze mijn hand van tussen ons uit en drukte ze die stevig op het warme plekje van haar string. Ze duwde het hardst op mijn middel-en ringvinger zodat die met stof en al verdwenen tussen haar natte lipjes tot een beetje in haar spleetje. Ze bleef zachtjes kneden in de borst van Sofie, gooide haar hoofd in haar nek en liet zich kleine bijt kusjes in haar hals geven door haar vriendin terwijl ze de stof van haar slip snel uit de weg van mijn vingers trok en mijn vingers snel diep in haar kut stuurde. Niet mijn beste hand, links, om een meisje mee te verwennen, maar toch duidelijk precies wat Lizanne op dit moment wilde voelen toen ik merkte hoe vochtig ze was en hoe ze haar onderlijf verder draaide om mij zo goed mogelijk toegang te geven tot haar genotsplek. 

Sofie liet de bandjes van haar beha van haar schouders zakken, deed een hand op haar rug en maakte vlot het sluitinkje open.  Zodra ze het kleine kledingstuk achter zich op de grond gegooid had verbrak ze de zoen met haar vriendin en leunde ze voorover naar mij om er een met mij te delen. Ik probeerde met mijn hand onder haar lichaam even contact te maken met haar zachte vormen, maar ze was te dicht bij me. In plaats daarvan vond ik haar buik en de rand van haar jarretel gordeltje. Sofie kroop op haar knieën dichter naar me toe en vroeg me het gordeltje van haar lichaam te verwijderen zodat ik even mijn hand uit Lizanne’s lichaam moest halen om de moeilijke sluitinkjes voorzichtig van haar lange nylons los te maken. Zodra het los is trok ze het en haar slipje gelijk uit en ging ze weer voorover gebukt over me heen zitten. Maar nu zodat ze een van haar borsten in mijn mond kon leggen en tegelijk mijn hand datzelfde kon laten doen als mijn andere daarnet bij Lizanne deed. Twee meisjes tegelijk vingeren zat er nu ook even niet in want Lizanne was weer met haar mond op mijn lul gekomen om me vanuit dit standje nog wat meer te pijpen. Mijn hand aan haar kant speelde heerlijk met haar borsten. 

Even later stapte Lizanne plots het bed af en deed ze vlot haar beha en haar string helemaal uit. “Wil jij eerst?”, vroeg ze aan Sofie. Die antwoordde met een bescheiden knikje terwijl ze weer terug op haar knieën rechtop ging zitten. Ondeugend keek ze me aan in haar bijna naaktheid en vroeg ze, “mag ik je neuken Stev?” Terwijl ik met een knikje haar mijn antwoord gaf zag ik hoe Lizanne snel iets uit een tasje naast het bed had gevist en dat aan Sofie gaf. Sofie pakte het kleine pakketje aan en haalde er gelijk een huidskleurig condoom uit wat ze in een vlotte, geoefende beweging over mijn harde paal schoof. Even later klom ze over mijn benen heen en liet ze zich langzaam over mijn lengte naar beneden zakken. Ik legde mijn handen op haar heupen en begon met kleine bewegingen in haar lichaam te stoten die gelijk al een extreem effect hadden op de mooie vrouw. Haar borsten schudden bij elke beweging die ze maakte en stonden trots zo recht mogelijk toen ze wat achterover leunde en haar handen liet steunen op mijn enkels. 

Lizanne kwam na een minuutje ook terug het bed op en nam op haar knieën plaats naast mijn hoofd. “Mag ik?”, vroeg ze me terwijl ze met een beweging van haar been aangaf dat ze zich over mijn gezicht wilde laten zakken met haar rug naar Sofie toe. Een snelle “ja” van mij klonk tussen twee diepe stoten in Sofie door en even later proefde ik het heerlijk gladgeschoren kutje van Lizanne op mijn lippen. 

“Precies de scène die ik Niene vertelde te gaan doen vanavond meisjes”, zei ik tussen het likken en het neuken door. Beide giebelden ze even maar stopten ze geen tel met genieten en lieten ze me geen kans om te rusten. Een minuutje later stopte Sofie toch even en zei ze half lachend, “zullen we een foto maken en die naar Niene sturen?” “Oew Yes”, zei Lizanne gelijk. “Wat een geil idee. Waar is je telefoon Stev?” Maar voordat ze me een kans gaf om te antwoorden drukte ze haar kutje weer wat harder op mijn mond. Ze bewoog haar heupen wat heen en weer zodat ze kon sturen waar mijn tong haar raakte. Even kort tussen haar lippen door, zodat mijn tong diep kon binnen gaan. Dan weer met haar kontje gekanteld naar achteren zodat ze haar pulserende hete knopje tussen mijn lippen door mijn mond in kon sturen. Ze genoot intens als ik haar clit sterk mijn mond in zoog en het even een stoeibeurt gaf met mijn tong. 

Heel even tilde ze zich op en vroeg ze weer waar mijn telefoon lag. Maar weer voordat ik kon antwoorden drukte ze zich terug op me en grapte ze, “Je weet dat het onbeleefd is om te mompelen hè Stev!?” Ik strafte haar door heel kort en scherp mijn tanden te gebruiken om een van haar lippen plagerig te bijten terwijl ik haar met mijn handen op haar billen vast hield zodat ze niet kon ontsnappen. 

Snel daarna stapte ze het bed af om mijn telefoon uit de binnenzak van mijn jasje te gaan pakken. Sofie nam even gebruik van het korte momentje dat ze mij alleen had om snel voorover te leunen en zich zo door mij te laten neuken. Haar borsten stuiterden vrolijk op en neer bij iedere stoot terwijl ze mijn handen in de hare had genomen om steun te vinden en me ondertussen intens hijgend en heerlijk geil recht aan te kijken. 

Lizanne had snel mijn telefoon gevonden en kwam ermee terug in de richting van het bed. Ik hoorde dat ze wat foto’s maakte van Sofie en mij in volle actie en zag hoe ze de camera langs even boven ons hield nadat ze zelf op bed was komen staan. “Die Stev van jou is een heerlijk seksbeest Niene. Sofie is hem al hard aan het nemen en zo meteen ga ik dit doornatte kutje van me vol op zijn mond zetten.” Zonder enige schaamte was Lizanne ons en zichzelf gaan filmen en sprak ze Niene aan alsof het een live verbinding was. 

Alsof ze wist dat me dat nog veel meer opwond dan wat dan ook. Een spel dat Niene en ik maar al te graag spelen. Foto’s maken van elkaar tijdens spannende seks ergens op een onverwacht plekje. In de vrije natuur, even gauw achter een muurtje op een beurs of gewoon lekker in ons eigen tuinhuisje. 

Lizanne zette haar beide voeten naast mijn hoofd naar Sofie to gericht, maakte een paar foto’s op zo’n manier dat haar borsten, haar lichaam tot aan haar voeten, wij alle drie op het bed er helemaal op stonden en liet zich toen vlot op haar knieën vallen. Ze liet zich zakken zodat haar volledige vrouwelijke natheid vol mijn gezicht raakte maar ik met geen mogelijkheid iets kon doen om haar te plezieren. Aan de klikjes hoorde ik weer dat het voor de foto’s was. “Hier Sofie. Maak jij er ook een paar?”  Sofie was net gestopt me te berijden om even te rusten en de stunts van Lizanne te kunnen zien.

Nog steeds zag ik niks met Lizanne’s billen op mijn gezicht, maar voelde ik hoe ze zich strekte en haar onderlijfje liet zoeken maar mijn mond en mijn tong. Mijn kin was drijfnat van haar heerlijk glibberige vocht en ik genoot geweldig van dit momentje volledig genomen te worden door deze twee prachtige wilde vrouwen uit Parijs. 

“Genoeg”, zei Lizanne. Ze legde mijn telefoon naast me op het andere hoofdkussen en draaide zich gauw om zodat ze me kon aankijken met mijn hoofd nog steeds geklemd tussen haar benen. “Lik me heerlijke man. Zuig me diep in je mond en laat me op je gezicht komen als je kan.” Wat Lizanne wil dat krijgt ze. Ik voelde hoe ze haar kleine knopje precies daar naartoe stuurde waar mijn tong dat kon doen waar hij vanavond voor bedoeld was. Tussen twee warme vouwen van haar lichaam verstopt zat een klein knopje dat haar direct al liet gillen van plezier toen ik het een eerste kleine likje gaf. Het leek wel alsof het opzwol en recht ging staan om zich nog beter pakbaar te maken voor mijn lippen. Zacht sabbelde ik haar clit steeds een stukje verder mijn mond in tot ik het met een harde verrassing keihard naar binnen zoog. Ik liet mijn tong wild dansen en hoorde aan hoge gilletjes dat dit precies was wat ze wilde. “Oh ja … ja. Oh Sofie. Dit moet je straks ook proberen. Hij doet het fantastisch.”

Sofie duwde zich op haar knieën zodat mijn natte lul uit haar lichaam ontsnapte en met een natte klets terugveerde tegen mijn buik. Ik voelde hoe ze hoger kwam zitten zodat Lizanne zich tegen haar kon steunen. Haar ene arm draaide ze om het lichaam van haar vriendin, met een hand als een cup onder een borst. De andere ging op onderzoek uit , streelde buiten haar blikveld even mijn voorhoofd en gleed toen over mijn neus naar het plekje waar mijn tong alle aandacht had. Twee vingers spreidden lipjes zodat ik voelde hoe het knopje nu midden op een gladde warme vlakte geen enkele kans meer had zich voor mij te verstoppen. Ik gaf het alles wat ik had en wilde niets liever dan Lizanne’s bevel dienen. tot genoegen uitvoeren. Aan de gilletjes die aan haar mond ontsnapten dacht ik te horen dat dat waarschijnlijk wel goed zou gaan komen. “Laat je gaan lieverd. Laat lekker alles los. Voel mijn borsten heerlijk tegen je rug en zie hoe heerlijk hij je likt.” Sofie kende haar vriendin en wist dat ze in deze scène hard op weg was naar een perfect hoogtepunt. Ze wilde daar zeker van zijn en liet haar vingers in dubbel tempo verder gaan toen ik even een momentje nodig had om mijn mond wat rust te geven. Van dichtbij zag ik haar clit intens wild gevingerd worden en keek ik langs haar prachtige buikje, haar kleine borsten omhoog tot aan haar gezicht, verder naar haar lange zwarte haren over een schouder en zag ik pure extase in haar kleine ogen. 

Een aantal minuutjes wisselden we elkaar af totdat het Sofie’s vingers waren die de climax lieten starten. Lizanne’s gilletjes veranderden in hoog klinkende kreunen. “Jajajajajaja … jaaa … “, riep ze uit op het moment dat ik haar waterige natheid rijk over mijn gezicht voelde spuiten in kleine ingehouden straaltjes. Ik drukte mijn mond bovenop de vingers van Sofie terwijl die met kleinere cirkeltjes het clitje van Lizanne tot op de uiterste grens wist te brengen. Totdat die met een laatste hoge kreet zichzelf krom maakte en met beide handen in haar schoot zowel haar vriendin’s vingers als mijn tong tot ophouden gebood.

“Fuck yesss”, wist ze na een minuutje rust zachtjes te zeggen. “Oew, zo wil ik ze vaker.” Sofie kwam achter haar vriendin uit en legde zich naast me op het bed zodat Lizanne zich kon leren zakken en zich plat bovenop me kon leggen. Haar borsten gloeiden op de mijne terwijl ze haar hoofd in mijn hals drukte en me tevergeefs stevig probeerde vast te pakken. Alle kracht leek uit haar lichaam verdwenen. Ze kon even niks anders meer dan nu te rusten. Sofie drukte zich zacht tegen ons aan en liet haar lippen simpel rusten tegen de huid van mijn schouder. Zo af en toe voelde ik een heerlijk klein kusje terwijl ook zij een momentje pauze wilde hebben. 

Ik was zelf al net zo bekaf. Zelfs zonder een eigen climax. Maar damn wat was dit lekker. Twee van die heerlijke meiden die eigenlijk helemaal niks van me wisten en enkel maar wilden genieten van een spontane nacht vol heerlijke seks, wat kan iemand zich nog meer bijeen fantaseren? 

Lizanne liet zich na een poosje van me af glijden en kwam of haar rug aan mijn andere zijde liggen. Haar hand zoekend naar mijn slap afgezakte lul die vermoeid in de nu te ruime latex verpakking in slaap gevallen leek te zijn. “Als je wil mag je mij ook nog neuken hoor Stev”, zei ze zachtjes. “Ik ga me even wassen eerst”, zei ik. “Mijn gezicht en mijn lul willen wel even wat water zien.”

Ik klom het bed uit en verdween even in de badkamer om mijn gezicht en lul even te wassen aan de wasbak. In de spiegel zag ik een tevreden man die genoot van dit avontuur en zijn Niene thuis. Een Niene die morgen alles in detail te horen zou krijgen en dan vast benieuwd was naar al mijn ervaringen. Die het hoogstens jammer zou vinden dat ze er niet bij was geweest. Want ik wist hoe graag ze nog eens dit zo zou meemaken en met een andere vrouw dat ervaren wat Lizanne en Sofie met elkaar leken te hebben.  

Terug in de kamer zag ik dat de meisjes dichter bij elkaar waren gaan liggen en hoe Lizanne’s hand zacht speelde tussen de benen van Sofie die nu op haar rug lag. Lizanne gaf Sofie een zachte kus op haar lippen en zakte toen vlot naar haar borsten om er direct een van onder haar mond te nemen. Ze gaf kleine kusjes op de tepel en over elke centimeter van de zacht wiebelende borst terwijl Sofie met haar handen boven haar hoofd lag en haar lichaam uitstrekte. 

Ik keek het tafereeltje een paar minuutjes aan en voelde aan mijn zachtjes opverende lul wat het met me deed. Geen wonder natuurlijk. Dit wil elke man zien als hij de slaapkamer in komt lopen. Staand aan het voeteneind van het bed pakte ik de enkels van Sofie en spreidde ik haar gestrekte benen net ver genoeg uiteen zodat ik er voldoende tussen zou passen. “Yes please, zei ze zacht. Ik ging langzaam half op het bed liggen met mijn armen onder me zodat ik met mijn vingers net tegen haar kontje kwam en ik direct een kus kon geven op de hand van Lizanne. Die snapte het signaaltje en trok haar hand weg zodat het intieme plekje van haar vriendin voor mij in beeld kwam. Kleinere lipjes dan van Lizanne verborgen een kleiner pareltje tussen hen in dat al snel net zo gevoelig bleek als dat van haar bedgenote. Zachte kusjes met mijn lippen en kleine likjes door mijn tong hadden snel resultaat. Samen met Lizanne die haar vriendin zoende, haar borsten masseerde en soms in haar tepels beet of kneep, lukte het me om Sofie al snel hard hijgend op bed te zien. Buiten een enkele verdwaalde “ja, ja” maakte deze schone bijna geen geluid, maar liet ze met haar ritmisch mee bewegende onderlichaam en hol optrekkende rug net zo duidelijk merken dat ze genoot van haar beurt om verwend te worden deze avond. 

Net als eerder wisselden mijn mond en de hand van het andere meisje een paar keer van plaats en hoorden we Sofie steeds verder wegzakken in een heerlijk geile roes. Totdat Lizanne me al vingerend even direct in mijn ogen aankeek, haar benen spreidde en zei, “Neuk me Stev. Mijn kutje wil jouw lul zo graag.” Precies op het juiste moment eigenlijk want mijn benen begonnen wat moe te worden van het afzetten tegen het vloerkleed om in die schuine houding half op bed te blijven liggen. 

Ik trok me even terug, ging kort staan voor het bed en zag hoe mijn lul door die heerlijke vraag gelijk veranderde in de hardere paal die nu aan de beurt was.  Ik griste een van de condooms het bureaublad achter me en trok het in een vlotte beweging over mijn erectie. 

Lizanne spreidde zich nog wat verder zonder haar aandacht voor haar vriendin te verliezen zodat ik tussen haar benen kon knielen en mezelf vlot tussen haar lippen door in haar lichaam kon stoten. Haar benen rusten ontspannen op de mijne terwijl ze ervoor zorgde dat haar rechterhand, over haar eigen buik heen, het genotsknopje van haar vriendin links van haar, plicht vol kon blijven stimuleren. Langzaam bewoog ik mijn lul haar strakke kutje in en uit, pakte ik een borst in een stevige greep en liet ik mijn andere hand over een been van Sofie naar boven glijden. Een klein kreetje ontsnapte aan haar lippen als ik twee vingers vlot tussen haar lippen door duwde tot tegen de zachte wand aan de binnenkant. Ik probeerde synchroon te gaan met het ritme van Lizanne’s vingers bij het kromtrekken en strekken van mijn vingers zodat niks haar afleidde van haar doel. Precies in deze houding, met mijn arm zo gedraaid, wist ik dat mijn arm het sterkst is en ik de beweging zo kon sturen dat ik weet dat het succes gaat hebben. Precies de grip die Niene en ook Jesse ieder zo graag van me voelen als we een momentje hebben. 

Minuutjes maar hoefden Lizanne en ik de spelregels maar braaf te volgen totdat we Sofie met een plotse onaangekondigde explosie kort hard zagen schudden en dan direct slap voelden worden. Verbaasd keek ik hoe haar orgasme haast zonder geluid kwam binnengestormd en kreeg ik haast gefluisterd vlot uitleg van Lizanne, “Ze komt altijd zo stil klaar hoor. Bijna tegenovergesteld aan mij. Maar dat heb je daarstraks wel gehoord.” 

Zelfs mijn kleine neukbewegingen waren even bijna gestopt als Lizanne en ik Sofie kort even stilte gunden om bij te komen. Half dronken van haar hoogtepunt echter zei die met haar ogen nog dicht al na een half minuutje zachtjes, “Neuk haar nu Stev. Ze wil het zo graag. Neuk haar hard en stop niet totdat je zelf klaarkomt.”

Lizanne tilde haar beide benen gelijk gewillig op en klemde me even ermee tussen haar onderbenen zodat haar kontje van het bed omhoog kwam en ik aan het topje van mijn lul de wand van haar schede tegendruk voelde geven. Haar ogen staarden direct in de mijne, haar mondje sperde een beetje open en haar stem zei, “Ja, kom, neem me hard. Dwing me en leef je helemaal uit op me.”

Mijn handen grepen haar enkels en duwden haar benen verder omhoog tot haar knieën tegen de zijkanten van haar borsten rustten. Snel verlegde ik mijn grip naar haar knieholtes zodat ik mezelf daarop kon laten steunen met met mijn benen breed gespreid knielend op bed haar diep kon binnendringen. Lizanne kon zich niet bewegen en liet zich volledig overgaan mijn wil. Mijn diepe stoten werden steeds sneller en sneller. Ik voelde zweetdruppels langs mijn rug omlaag rollen en tussen de wangen van mijn billen door bijna te afleidend over mijn huid tot aan mijn ballen glibberen. Mijn ballen die ik in mijn zakje voel kletsen tegen het lichaam van Lizanne. 

Lizanne liet weer kleine gilletjes horen van plezier. Gilletjes die met een plotse kreet er tussendoor ineens luider werden toen Sofie haar vriendin verraste door een tepel scherp vast te knijpen tussen duim en zijkant wijsvinger en haar borst daaraan ongenadig hard omhoog te trekken. Ik voelde het effect onmiddellijk toen haar kutje haar strakke greep op mijn paal leek te verdubbelen. Mijn eigen orgasme zat er onstopbaar aan te komen en ik perste door. Met een luide “Ja … ja … bijna”, gaf ik het door aan Lizanne die daardoor onmiddellijk ook aan haar tweede climax van de avond begon. Veel sneller dan de eerste keer krijste ze ineens hard en dwong ze me haar te volgen in een gedeeld overdonderend orgasme. Ik zette me strak klem tegen haar lichaam en probeerde me volledig stil te houden terwijl Sofie het tepeltje niet langer pijnigde en haar hand beschermend zacht om de hele borst heen legde. 

We hadden alle drie een paar momentjes nodig om te stoppen met hijgen voordat we langzaam durfden te proberen om dit standje te verlaten. Ik pakte het condoom vast en trok het gelijk met mijn nog steeds keiharde lul uit Lizanne. Een knoopje er snel in en dan ergens richting het bureau gesmeten waar het vuilnisbakje ergens moest staan. 

Dan hielp ik snel even Lizanne om haar benen terug te strekken. Ze is heerlijk lenig, maar zo een paar minuten vastgepind worden was ook voor haar wel tegen haar limieten aan. Zodra ze recht lag draaide ze naar Sofie toe, sloeg ze haar arm over haar borst heen en stopte ze haar hoofd in de hals bij haar vriendin. Met een klopje op het bed vroeg ze me achter haar te komen liggen met mijn arm om haar heen zodat ze mijn hand ervan op haar borst kon leggen. “Slaap lekker Sofie”, brabbelde Lizanne vermoeid. “Slaap lekker Stev” er wat zachter achteraan.  Sofie was al aan het wegzakken en maakte enkel nog een  onherkenbaar geluidje. 

“Slaap zacht meisjes”, fluisterde ik en gaf nog een laatste kusje op de naakte schouder voor mijn lippen. 

De slaap hoefde ook niet hard te jagen op me. Ze had me in tellen te pakken en nam me met een voldaan gevoel wat mijn hele lijf vulde, vlot mee een droomloze nacht in. 

Veel te vroeg de volgende ochtend stonden de twee heerlijke verschijningen samen met me in de douche en probeerden we alle drie of het warme water een beetje leven in ons kon krijgen. We hadden duidelijk veel te weinig uurtjes geslapen en over een uurtje zou de taxi er al staan om ze op te halen en naar Schiphol te brengen. Ik had nog aangeboden om ze zelf daarheen te brengen onderweg naar huis, maar ze hielden het liever bij de al geregelde taxi. Zo zou die ook op de credit card als kosten verschijnen en hoefden ze misschien geen nieuwsgierige vragen van collega’s af te weren later. Ik vertelde dat ik ze snapte en dat ze zich over Denise alvast geen zorgen hoefden te maken. Heel even keken ze me aan en waren ze benieuwd of ik haar net als hen ook in bed had gehad, maar dat kon ik met een semi mysterieus antwoord naar tevredenheid ontkennen. “Nee, ik heb nog niet met Denise genoten anders dan gewoon braaf bij een etentje. Wat dat betreft zijn we elkaars type misschien gewoon niet. Maar een vorige keer waren zij en Niene samen wel heel erg lang weggebleven tijdens een avondje winkelen in Parijs. Verdacht lang”, zei ik met een overdreven knipoog. 

De douche was wel wat aan de kleine kant voor drie, maar dat deerde ons niet. Veel tijd om te spelen was er ook al niet. Een paar heerlijke zoenen toen ieder van hen even door mij tegen een muur werd gedrukt, handen vol heerlijke simpele hotel shampoo die we bij elkaar door de haren lieten gaan, borsten die net als mijn half stijve lul te lekker waren om helemaal geen aandacht te krijgen, maar niet veel meer. Hadden we nog een paar uur meer gehad dan hadden ze vast ieder nog een keer mij in zich willen voelen. Net als ik wenste dat we de openingsscène van gisteravond nog een keer hadden kunnen doen in de douche versie. Hmm, een blowjob van deze twee, naakt en ingezeept onder me. Gulzige monden en plagende tongen op mijn eikel terwijl ze elkaar, knielend op de douche vloer, vingerden. Misschien nog eens als ik in Parijs kom. 

Later op de hoek van de straat buiten het hotel, deelde ik met elk van hen om beurt nog een heerlijke lange tongzoen terwijl we stonden te wachten op de taxi. Lizanne durfde het zelfs even aan om me op mijn broek vast te grijpen en te zeggen dat ze hoopte dat ik snel naar Parijs zou komen. Wie weet wel met Niene erbij. We hoefden ons geen zorgen te maken over een slaapplaats want hun appartement had een logeerkamer met een groot bed. “Dan kan jij daar gaan liggen uitrusten terwijl wij Niene eens laten voelen hoe vrouwen elkaar goed verwennen”, had Sofie gezegd. Al net zo’n verborgen seksduivel als Lizanne. Heerlijke godinnen. 

Nog twintig kilometer en dan ben ik thuis. Gelukkig, want ik ben best wel moe van de rit. Niene zal vast al wel op zijn en met onze typische Zaterdag klusjes bezig zijn na een heerlijk nachtje rust zonder de hongerige ik naast haar in bed. De Zaterdagen zijn eigenlijk de enige dagen dat we er doorgaans vroeg uit komen in het weekend. Boodschapjes doen, het huis wat aan kant maken of in de tuin rommelen, dat soort dingetjes. Meestal ploffen we dan uitgeput vroeg op de avond in bed, of genieten we nog van een wijntje en soms heerlijk lome seks in ons tuinhuisje. Oew, seks. Pfff, ik denk niet dat ze vanavond veel aan me heeft. Veel te weinig slaap en beestachtig veel nieuwe seks met die twee schoonheden, ik moet mezelf niet voor de gek houden. Superman ben ik al lang niet meer. 

Och. En als ze nog niet wakker is kruip ik gewoon even bij haar in bed en slaap ik nog een uurtje erbij. Zeker na deze vervelend saaie autorit bovenop een te korte nacht is dat geeneens een vreemd idee. 

Als ik thuis de oprit op draai en mijn auto achter die van Niene parkeer valt me op dat ze haar auto niet zover naar de kant heeft gezet als anders. Iets wat we altijd doen omdat we er dan met onze fietsen beter langsga kunnen gaan als we zo eens een dagje weg gaan. Ik geef er verder geen aandacht aan, stap m’n auto uit en loop langs het huis af naar de tuinpoortje aan de achterkant. 

Maar goed dat het hotel wegwerp scheermesjes voor me in de badkamer had staan trouwens. Nu hoeft ze me niet eerst naar boven te sturen om die stoppels weg te werken na zo’n extra nachtje van huis. M’n five-o-clock-shadow vind ze wel lekker bij me staan, maar meer dan vierentwintig uur stoppels is toch vaak te rauw voor meer dan een zacht kusje op de lippen. En een kusje van haar heerlijke lippen gaat er best wel in. Oh verdorie, ik ben helemaal vergeten de foto’s te sturen. 

Zodra ik de tuinpoort door ga loop ik door naar het huis en langs de achterdeur direct de keuken in als altijd. Zo te zien heeft ze spaghetti gemaakt gisteren. En aan de twee borden te zien heeft ze bezoek gehad ook. Leuk. Wie weet wel van Jesse. Nah. Dan hadden ze me dat vast laten weten via een appje om me te plagen en me uit Amsterdam weg te lokken. Zo zijn die twee ondertussen samen wel. 

Hey, ze heeft haar jurkje en slip …. ? Twee jurkjes? Die tweede ken ik niet. Zou ze? Ow de kleine plagerd. Die heeft vast een nieuw jurkje gekocht en het expres zo uitgestald om m’n hoofd op hol te laten slaan. Zou ze nog boven zijn, of het huis al uit zijn? Ik zie ze er goed voor aan. Twee jurkjes zo opvallend uitstallen en dan gewoon met Jesse gaan winkelen. Toch maar even m’n schoenen uit en boven gaan kijken. 

Stilletjes loop ik de trap op en door het korte gangetje gelijk naar de deur van onze slaapkamer die altijd open staat. Het eerste wat ik zie zijn lange gladde zwarte haren die over mijn hoofdkussen liggen en een stukje van de blote bovenrug van een slanke meid die met haar hoofd in de hals van Niene ligt. Op het nachtkastje ligt een grappig zilverkleurig brilletje naast twee telefoons. En staan er twee nog halfvolle wijnglazen. 

Nu snap ik dat Niene precies bedoelde wat ze zei voordat ze gisteren zo snel ophing. “Ik vermaak me wel met mijn eigen gezelschap.” Ze meende het letterlijk. Wow wat heb ik toch een heerlijke seks godin.

Ik ben benieuwd wie ze bij zich heeft en waar ze deze vrouw van kent. Een gezicht kan ik niet echt duidelijk zien, maar we kennen niemand met zo van de oosterse lange zwarte haren, dus een bekende kan het niet zijn. Nou ja, sinds gisteren ken ik dan Lizanne. Haha, nou heeft Niene net als ik een oosterse in bed gehad. In dezelfde nacht nog wel. Zo te zien zijn ze nog diep in dromenland samen. Ik zal ze nog maar lekker even laten doorslapen en ga wel op m’n gemakje in de stoel zitten naast het bed. 

Op m’n telefoon ga ik door de foto’s heen die Sofie en Lizanne vannacht van ons avontuur gemaakt hebben en zoek ik er de beste uit. Ze hebben er veel te veel gemaakt, maar dat geeft lekker niks. Ik zal ze later wel appen en vragen of ze de foto’s zelf ook willen hebben. Als aandenken aan die bijzondere nacht. 

“Hey lieverd.” Niene is wakker aan het worden en kijkt me aan met ogen die me vertellen dat ze nog steeds high is van een heerlijke avond en nacht. Ogen die ik zo goed ken en waaraan ik zie dat ze iets nieuws ontdekt heeft, iemand nieuw en daar nog lekker lang van in een roes wil blijven. “Dit is Yin. Kom er lekker bij. Ze wil jou ook hebben heeft ze me al gezegd.” Dat is wel heel bijzonder. Een mooie vreemde die met mij wil vrijen enkel op basis van wat Niene haar verteld zal hebben. Zonder me ooit gezien te hebben. Oh wacht even, dat zou ik zelf ook wel willen.

Zo stil mogelijk ga ik staan, trek in mijn kleding uit en leg ik die op de stoel. Even leun ik naar Niene om haar een klein kusje te geven en dan loop ik naar de andere kant van het bed waar nog wat ruimte is voor mij. Zachtjes kruip ik onder het dekbed achter het nog steeds diep slapende meisje en leg ik me een beetje tegen haar aan zonder haar wakker te maken. Een tweede kusje voor Niene, zacht op haar arm die het hoofd van de ander steunt en bij zich beschermd. Ik voel de hitte al van deze schone stralen voordat ik haar echt aanraak en ruik naast de frisse geur van onze eigen douche zeepjes ook nog een hint van een eigen parfum als ik mijn hoofd dicht achter het hare op mijn eigen hoofdkussen leg. Onder het dekbed laat ik mijn hand heel langzaam contact maken met haar bovenbeen. Ze voelt heerlijk zacht en glad en warm. Goed gespierd, maar niks overdreven. En zeker niet te mager dat ik pardoes haar botten zou voelen. Iets verder omhoog is de aanraking met haar billen iets wat mijn kleine lust motortje als eerste probeert terug wakker te maken. Onvermoeibaar, zelfs na een nacht als de laatste, vind ik enkel al door de eerste dwaling van mijn hand een vonkje dat probeert om me nog sneller gek te maken dan de situatie op zich al doet. 

Wat hoger raakt mijn hand een smalle rug en glijd hij hartstikke brutaal zomaar naar voren, gaat hij zonder aarzeling onder een arm door die bovenop Niene moet liggen en vind hij een van haar borsten. Kleiner dan die van Niene, maar stevig rond. Fijne van iemand die vast aan een sport doet die ze steviger maakt. Haar tepeltje voelt al net zo slaperig als de rest van dit ding dat heel mijn aanwezigheid nog niet heeft opgemerkt. En eigenlijk ook net zo slaperig als mijn eigen lul die het niet eens is met mijn lustgevoelens en gewoon nog wil dat we verder gaan slapen. 

Ik sluit m’n ogen en probeer even te ontdekken of ik in dit hoofdstuk van het avontuur een beetje doezeltijd kan pikken. Als ik lang genoeg stil zou kunnen blijven liggen zou dat misschien nog wel kunnen, maar niet op m’n linker zijde denk ik. En ook niet met de hete nieuwe uitdaging naakt tegen mijn naaktheid. 

Misschien vijf minuten later voel ik hoe deze verrassing zich een beetje probeert uit te rekken en hoe een voldane kleine kreun aan haar lichaam ontsnapt. Volgens mij begint ze wakker te worden. 

Ik merk hoe haar hoofd als eerste wat naar beneden kijkt om te zien wat er haar borst zo fijn vasthoudt. Dan hoe ze haar billen gebruikt om te voelen hoe dicht de eigenaar van de hand zo lekker achter haar ligt. Een beweging die mijn lul denkt te voelen als een die hem uitnodigt om gauw te komen spelen. Effectief als die inderdaad zo bedoeld is, want bijna tot mijn eigen verbazing voel ik de eerste kleine pulsjes gelijk daaronder al aan het werk om me hard te maken. “Hmmm”, zucht ze kort en zacht. Net over haar heen kan ik zien hoe ze haar hand van Niene’s schouder even naar Niene’s gezicht beweegt om haar nieuwste vriendin wat te strelen. “Goeiemorgen Niene”, klinkt zacht haar stemmetje. Een stem die me gelijk een heerlijke rush bezorgt zodra ik de zachte Vlaamse klank erin hoor. Nu ben in nog nieuwsgieriger waar Niene deze vandaan heeft. 

Ze laat haar hand langs Niene’s hals naar beneden glijden tot ze even zacht kan strelen aan een borstje dat net boven de rand van het dekbed uitsteekt. Dan gaat ze daarlangs onder de stof, verder door naar beneden voor mij uit het zicht. Enkel Niene’s korte momentje dat ze haar ogen sluit, haar mond open laat vallen en wat dieper ademt laat me raden dat ze dat ene erg fijn vind. Niene krijgt die aandacht maar een paar seconden als ik aan het bewegen van het dekbed, dicht voor mijn gezicht, zie dat de hele arm verder op zoek gaat naar iets anders. Een iets dat ik al snel weet te benoemen als ik vingers zacht voel verkennen aan mijn bovenbenen. Dit keer is het aan mij om te vergeten gewoon door te ademen en ben ik merkbaar heel stil zodat ik alles goed kan horen en voelen. Snel gaat de hand tussen mijn benen en vlot naar boven. Bijna verslik ik me als ze mijn ballen te pakken heeft, heel even ermee speelt en dan direct doorgaat voor het grotere ding er net boven. Ze heeft mijn half harde lul te pakken en begint met trage halen mijn huid op en neer te bewegen. Een moment zo geil, een onbekende naakt tegen me aan, nog geen woord gesproken als ik haar borst zacht begin te masseren en zij mijn lul snel omtovert tot een nuttige ochtend erectie. 

“Is dit lekkers achter me van jouw Stev Niene.” Deze keer hoor ik geen accentje in haar slaperige stem. Hoogstens dat ze een beetje moeite doet om een onnozel klein lachje om haar eigen opmerking te verbergen. “Ik weet het niet zeker Yin.” Mijn meisje speelt het kleine spelletje een beetje mee. “Is het dik en lang? Een beetje krom naar links? En probeert het te kwispelen als je eraan trekt?” Yin dus. Wat een aparte naam. Verklaart wel die lange zwarte haren. “Het voelt een beetje moe aan. Alsof het vannacht hard heeft moeten werken. Maar tegelijk is het vreselijk enthousiast.“Dat begint al wat bekender te klinken Yin.” Niene begint zich onder het meisje uit te draaien en zegt, “Ik zal het eens van dichterbij gaan bekijken. Doe je benen eens uit elkaar en laat mij er eens bij.” 

Samen gooien ze het dekbed opzij, bovenop mij zodat ik eronder bedolven ben en niks meer zie. Yin houd een stevige grip rond mijn erectie die al keihard aan de slag wil, terwijl ze haar bovenste been optilt en Niene zich zo te merken omdraait op bed. Dan voel ik een tweede hand die mijn paal tussen de benen van Yin door trekt. Even glijd het topje van mijn eikel langs iets warms en nats, en dan voel ik de heerlijke bekende mond van Niene die haar lippen laat sluiten om mijn topje. Haar hoofd begint met korte slagen kleine stukjes op en neer te gaan en haar tong likt alles nat wat hij kan vinden. 

Yin buigt haar hoofd verder naar voren en verandert haar houding wat zodat ik haar borst moet loslaten en mijn hand even tevreden moet zijn met de huid van haar rug en een paar van de lange strengen haar. Ik voel hoe ze iets doet en ritmisch begint te bewegen. Dan het strakke zuigen van Niene en de gruwelijk lekkere trillingen van een lange kreun dwars door elke millimeter van mijn ongeduldige lul. Yin’s hand laat m’n lul los en neemt een stevige grip op mijn ballen tegelijk met het moment dat Niene me uit haar mond laat schieten. Ze begint mijn paal wat rond te draaien tegen haar warme natte tong en maakt daarmee elke millimeter van mijn eikel glibberig en heet. “Ja Yin, ja. Oew lekker. Jaaa.” Een paar woorden lang zweeft mijn strakke topje in de kleine ruimte tussen Niene’s mond en Yin’s plekje als Niene haar vriendin laat weten dat ze geniet. Dan voel ik direct weer hoe heerlijk ze ook weer kan pijpen als mijn lengte heerlijk gevangen wordt. 

Yin’s grip op mijn ballen erbij. Nieuwe vingers, een meisje dat ik nog niet ken, onze eerste kennismaking dit spel, mijn lichaam geniet in elke cel van de heerlijke stortvloed hormonen die door me raast. 

Als Niene weer even stopt om adem te halen voel ik hoe ze mijn topje zacht tegen de lipjes van Yin duwt. Ze laat mijn kloppende lid in langzame lange bewegingen over het tere plekje glijden, er tussendoor, ze gebruikt me om het kleine gevoelig knopje te plagen. Aan Niene’s eigen kreunen hoor ik het effect ervan op Yin. Yin die ongetwijfeld nog harder haar spelerij op Niene loslaat. Yin die zelf haar heupen begint te kantelen zodat ze mee kan sturen waar ze wil dat ze mij voelt. 

Plots duwt ze zich een stukje omlaag en voel ik het bovenste stuk van mijn lul binnenglijden in haar warme kutje. Alles gaat vanzelf, zonder woorden, zonder overleg. “Oh ja”, zegt Niene. “Wat heerlijk geil. Toe Stev, neuk deze heerlijke princes eens lekker.” Niene’s stem laat me meer dan duidelijk horen dat ze compleet dronken is van de seks van nu en de nacht ervoor. “Wat wil jij Yin?”, vraag ik misschien wel een beetje onnozel, om toch zeker te weten dat we elkaar begrijpen. “Ja Stev, neuk me. Ik wil je diep in me voelen stoten.” Ze begint zichzelf al op en neer te laten glijden en spreid haar benen nog wat verder om me alle ruimte te geven om los te gaan. 

Ik zie Niene rechtop op haar knieën gaan zitten op het bed aan de andere kant. Ze geeft Yin ruimte om zich wat naar voren te draaien zodat ik dieper kan gaan en me stevig aan haar heupen kan vastpakken. Ik trek haar lichaam voorzichtig op mijn lul zodat ze weet hoe diep we samen gaan en dan weer een stukje terug tot ik nog net in haar zit. Met langzame, diepe slagen begin ik deze slanke vrouw te neuken precies zoals mij gevraagd werd. “Ja Stev, toe, sneller”, zegt ze dan al snel. Twee langzame bewegingen later schiet ik als een sprinter uit de startblokken en laat ik alles los om als en wilde mezelf hard in deze schone te stoten. Een onmogelijke opgave bijna zo liggend op mijn zij en meer dan vermoeid na een nacht wilde seks. Ik probeer het twee, drie minuten, maar geef dan hijgend op. “Dit standje is te moeilijk nu”, kan ik met moeite uitbrengen. 

“Het is heerlijk Stev”, zegt Yin. “Maar wacht, ik ga op mijn knieën.” Vlot schuift ze wat op zodat ik uit haar schiet en draait ze zich om zodat ze me snel een kus kan geven op mijn lippen. “Hoi ik ben Yin, aangenaam”, zegt ze giebelend en gaat snel op haar knieën zitten met haar benen wat gespreid en haar hoofd laag op het kussen, steunend op haar ellebogen. “Kom, zet je achter me en neuk me maar tot je klaarkomt.” Verbaasd over haar energie en directheid kijk ik Niene aan. Die kijkt nog verdwaasd van de slaap glimlachend terug naar me en zegt, “lekker doen Stev. Ik ken ze nog maar een dagje, maar weet al dat Yin alles krijgt wat ze wil.” Ik hoor Yin grinniken vanuit het hoofdkussen en zie hoe ze uitdagend haar kontje speels voor me heen en weer wiebelt. 

Ik geniet heerlijk als ik even later voel hoe mijn lul opnieuw bij haar binnen glijdt. Nog strakker door haar kutje gevangen in dit andere standje. Niene is op haar knieën komen zitten en kijkt me geil en vermoeid aan terwijl ze een hand op Yin’s billen heeft gelegd en met de andere mijn nek zacht vastpakt. Zodra ik begin te stoten leunt ze even naar me toe en geeft ze me een diepe tongzoen. “Dit strakke kutje is nu helemaal voor jou Stev. Pak haar lekker. Neuk deze heerlijke meid en spuit je lekker diep leeg in haar”, zegt ze. Dan laat ze zich weer zakken en kijkt ze Yin aan die haar hoofd heeft gedraaid op het kussen en haar lippen likt. Ik zie hoe die op een kantje van haar onderlip bijt en haar ogen sluit om alles goed te voelen. Ik pak steviger aan Yin’s heupen en beweeg haar lichaam mee in hetzelfde ritme als ik stoot. Niene begint stevig haar borsten voor me te kneden en laat haar mond wat open vallen als ze haar beide tepels hard lijkt te knijpen. 

Eigenlijk is mijn lichaam veel te moe na de seks van vannacht alleen al, maar dit moment is zo gigantisch geil dat ik alles geef en Yin minutenlang hard stoot met alles wat ik kan. Niene glimlacht vermoeid, kijkt tevreden naar mijn lul die wild in het lichaam van een andere vrouw beweegt en maakt een paar keer een lik gebaar om me over m’n grens te helpen. Als ze een hand laat zakken, onder het lichaam van Yin laat gaan en een plots klein kneepje in een wild schuddend tepeltje geeft, hoor ik een “ohh” over de lippen van Yin vallen tussen haar gehijg in ons ritme door.  Een paar stoten later voel ik het komen en zeg ik “ja, ik ga komen, ja.” Alsof ze wachtte op dit signaal maakt Yin haar kutje strakker en zegt ze ,”oh ja, jaa. Kom. Ik voel je harder worden. Kom, spuit in me.” Mijn orgasme is brutaal intens en neemt elk laatste stukje energie weg uit mijn vermoeide lichaam. Ik stoot nog een paar keer ongecontroleerd hard en diep en zet me dat klem tegen het heerlijke kontje. Klem omdat ik voel hoe mijn benen beginnen te trillen en het laatste restje energie m’n lichaam begint te verlaten. 

Plots laat Yin zich voorover glijden op het bed zodat ik mijn evenwicht verlies en niet anders kan dan mezelf mee laten vallen half bovenop en half naast haar. Niene laat zich net zo op bed ploffen aan Yin’s andere kant.  Met z’n drietjes liggen we lekker totaal uitgeteld op bed. 

“Dat was geil”, begint Yin na een poosje. Even geeft ze Niene een kusje en draait ze zich op haar zodat ze me kan aankijken. “Hey Stev”, zegt ze. Ik kijk van dichtbij in twee donkerbruine pretogen op een snuitje dat minder dat oosterse in zich heeft dan ik eigenlijk verwacht had. Haar gezicht is smal, haar huid perfect glad en haar lippen fijn en zacht. Een perfect plaatje onder een mooie dos lange glimmende zwarte haren. Mijn blik dwaalt langs haar smalle lange hals naar beneden en ontmoet twee heerlijke borsten met donkere hofjes en twee vermoeide rustende tepels. Een plat buikje leidt naar een smal spoortje schaamhaar dat mooi het begin van haar intieme plekje markeert. Ze glimlacht naar me als mijn ogen weer de hare vinden. 

“Ik ga me even opfrissen en wat ontbijt maken lieverds.” Niene komt even over Yin heen om me een vlug kusje op mijn lippen te geven en zegt, “Blijven jullie twee lekker even liggen en leer elkaar een beetje kennen ondertussen. Ik roep wel als het klaar is.” Dan stapt ze uit bed en opent ze even mijn stuk van de kledingkast om daar twee van mijn witte overhemden te pakken. “Hier Yin, deze is voor jou voor straks.” Ze legt er een over stoel waar mijn kleren van gisteren ook al in een ongeordend stapeltje op liggen, trekt de andere aan met maar twee knoopjes aan de onderkant dicht en loopt de slaapkamer uit naar de trap. Zodra ik weer terug kijk naar Yin zie ik dat ze een beetje omhoog is gekomen van het bed en naar me toe komt leunen. Haar borsten zetten de huid van de mijne weer onder stroom als ze zich tegen me aan legt, een arm op mijn borst laat leunen en zich naar me richt om me een kus op mijn lippen te geven. 

“Ik vindt het fijn om elkaar te leren kennen zoals we net deden Stev”, zegt ze en laat dan haar lippen weer op de mijne zakken. De langzame tongzoen die volgt is teder en heerlijk. Onze adem ritmes lopen gelijk. Haar hand steunt lekker op mijn borst en de mijne verdwijnt onder haar lange haren achter in haar nek om daar zacht grip te vinden. Dit soort zoenen lust ik het liefst. Langzaam, samen het ritme vinden, soms dieper gaan, dan weer vederlicht op ontdekking zijn op een nieuw lichaam, heerlijke lippen. 

“Vertel eens Yin”, zeg ik als we na die zoen gewoon even samen liggen. Yin steunt op haar arm en kijkt me de hele tijd bestuderend aan als haar nieuwste speeltje. Een kleine glundering in haar glimlach zegt me dat ze tevreden is met haar vangst van de dag. “Hoe heeft Niene je gevangen?” Yin grinnikt en zegt, “Misschien heb ik haar wel gevangen. Misschien heb ik Niene gewoon geen keuze gegeven zodat ze niet anders kon dan met me in bed te duiken.” Ze klinkt heerlijk. Ondeugend, zelfverzekerde, een die gewoon krijgt wat ze wil als ze haar zinnen erop zet. En dat alles met dat hele dunne Vlaamse accent wat zich af en toe twijfelend niet meer weet te verstoppen. “Ik was gisteren met Jesse in de stad toen we Niene op een terrasje zagen zitten”, begint ze dan. “Ze had haar enkel verstuikt bij het winkelen, dus heb ik haar naar huis gebracht met haar auto. Ik had toch geen plannen gisteravond.” Haar woorden kunnen het net winnen van de betovering die haar verschijning op me heeft gelegd. Een betovering die me dwingt om toch een hand naar haar uit te steken zodat de topjes van mijn vingers zacht de glimmende huid van een borst kunnen strelen. “Ik heb eten voor ons twee gemaakt en daarna zijn we met een flesje wijn in het tuinhuisje gaan zitten”, zegt Yin. “We zouden een film gaan kijken samen, maar hadden meer zin in elkaar. Ow, ze heeft me zo lekker laten klaarkomen daar. Daarna zijn we gaan douchen en hebben we verder gespeeld in bed tot we allebei bekaf waren en heerlijk in slaap vielen. En de rest weet je.”

Had Niene haar enkel verstuikt? Ze heeft me niks laten merken toen ik haar belde.” Yin glimlacht en begint gewoon over iets anders, “Hoe waren die twee Françaises eigenlijk? Hebben ze samen met je heerlijke paal gespeeld vannacht? Hoe was het ook alweer? Sofie en Lianne?” “Dus toch”, mijn woorden klinken snel en ietward harder dan ik zelf bedoelde. “Ik vond Niene al wat meer uitdagend toen ik ze aan de lijn had. Nu snap ik waarom als jij toen al naast haar zat.” Yin kijkt me enkel aan met een glimlach en zegt, “Nou? Hoe waren ze?”

“Gisteravond was geweldig. Sofie en Lizanne waren volgens mij al in de middag samen aan het verzinnen gegaan hoe ze mij in bed konden krijgen. Bij het etentje hadden ze zich heel erg uitdagend gekleed. Voor mij. Zelfs de rest van de mensen in het restaurantje viel het op. Ik heb toen gewoon tegen hen gezegd wat Niene zei dat ik me moest inbeelden.” “En?”, vraagt Yin ongeduldig. “Wat toen?” “Het was maar goed dat ons eten al op was”, ga ik verder. “Tien minuten later wist ik precies hoe dat aanvoelde.”

“Hmmm lekker”, zegt Yin. “Ik wil jou ook graag een keertje pijpen. Misschien wel met Niene ernaast. Of met Jesse. Of met ons alle drie.” De gedachte alleen al om dat nog eens mee te maken geeft me een heerlijke rilling over m’n hele lijf. “Maar”, gaat Yin verder, “dan moet dit wel eerst even uitgerust zijn.” Haar hand glijdt bij haar laatste woorden vlot naar mijn onderlichaam waar ze vlot mijn ballen pakt en mijn slappe, uitgeputte lul een paar keer heen en weer schud. 

“Komen jullie naar beneden lieverds?” Klinkt Niene’s stem dan van onderaan de trap. “Onderweg”, antwoord Yin vlotjes. “Kom Stev.Met een vrolijke energie staat ze een paar tellen later bij de stoel en trekt ze mijn andere witte overhemd precies zo aan als Niene daarvoor deed. Twee knoopjes dicht zodat haar mooie borsten me nog gauw even groeten als ze vlug nog even op bed leunt, me een zoen geeft en dan vrolijk de trap af huppelt. Ik draai mezelf ook gelijk het bed uit, grijp nog even een mooie boxer uit de kast en ga dan ook direct naar beneden. 

“Hoe is het met je enkel lieverd?”, vraag ik aan Niene als ik ze even gauw een kus geef in de keuken en dan doorloop naar de mooi gedekte tafel op het terrasje achter het huis. De weergoden verwennen ons met een strakblauwe lucht, een rustig stralend zonnetje en een temperatuur die prima in enkel boxer en overhemden beleefd kan worden. Niene heeft de tafel zelfs versierd met een klein vaasje met een paar bloemen erin die ze uit het perkje naast het tuinhuisje heeft geplukt. Ze heeft broodjes gereed gelegd, allerlei beleg, snijwaren, jams en een paar gekookte eitjes. Het zou zo een plaatje kunnen zijn van een vijfsterren vakantie hotel ergens aan de middellandse zee. 

“Mijn enkel is weer helemaal in orde hoor”, antwoord Niene. “Yin heeft gisteren een riksja voor me geregeld, me in mijn auto naar huis gebracht en hier thuis een gelijk een gel-pack uit de vriezer op mijn enkel gedaan. Het voelt weer helemaal ok.” Ik houdt een stoel gereed voor Yin om op te gaan zitten als Niene haar snel een knikje geeft dat ze dat lekker moet doen en zegt, “Ga maar lekker zitten Yin. En jij ook Stev. Ik pak nog even de jus voor ons.”

“Zo wil ik elke dag wel ontbijten”, zeg ik een paar minuten later als we lekker zitten te eten en Niene en Yin samen hun verhaal verteld hebben van gisteren en vannacht. “Twee beeldschone vrouwen, ieder nauwelijks gekleed in enkel een overhemd van mij, fantastische ochtendseks en een super lekkere tafel vol heerlijk eten, dat wil elke man.”

“Ik ben wel benieuwd naar dat speeltje trouwens”, ga ik verder. “Of mag ik dat pas proberen op mijn verjaardag?” Niene en Yin kijken elkaar even aan en dan antwoord Niene, “Dat speeltje proberen we dit weekend zeker nog een keertje. Ik heb ook zin om zo klaar te komen erdoor als Yin gisteren.” Yin geeft Niene een instemmend knikje en zegt, “misschien mag ik het dan ook nog eens proberen met een heerlijke lul eronder als die van Stev?” “Absoluut”, zegt Niene. “Als je wil mag je vandaag de hele dag blijven en vannacht weer hier slapen.” Yin’s ogen worden groot van dat antwoord van Niene, maar gelijk zegt ze met een overdreven pruillipje, “Dat zou ik dolgraag doen, maar ik heb vanavond een afspraakje met mijn zusje. Oh verdorie.” “Komt wel goed”, zegt Niene. “Je bent altijd welkom bij ons.” 

“En jij Stev?”, zegt Niene dan. “Vertel jij eens over jouw nachtje met Sofie en Lianne.” “Het is Lizanne Niene”, Yin bloost van haar eigen veel te vlotte corrigerende antwoord en neemt nog gauw een hapje van het schaaltje yoghurt wat ze als toetje zit te eten. “Goh, waar moet ik beginnen?” “Nou, misschien maar gelijk op de slaapkamer?”, zegt Niene. “Of was het daarvoor ook al spannend?” 

Ik vertel hoe het zo kwam dat deze twee een kleine verrassing kregen van de eigenaar van het bedrijf, Denise. Dat ze zomaar op een donderdagmiddag het vliegtuig instapten om twee nachtjes in Amsterdam te mogen zijn. Hotel, restaurants, zelfs shoppen op kosten van de zaak. Ze hadden geen tijd gehad om thuis om te gaan kleden en spullen te pakken, dus ze mochten alles kopen wat ze wilden zei Denise. En toen koppelde Denise ze aan mij omdat mijn baas iedereen in de meeting verraste op sportwedstrijd kaartjes en ze wist dat ik en de meisjes daar niks om gaven. “Uheu”, zegt Niene, “ze wist gewoon dat ze jou kon omkopen met twee van die meisjes voor jezelf alleen een hele dag.” “Tsja, dat misschien ook wel een beetje”, antwoord ik. “Ze weet wel een beetje van hoe jij en ik erover denken hè!” Niene knikt bevestigend. 

“De twee liepen de hele dag al een beetje met me te flirten ..” “Je draait het om Stev”, onderbreekt Niene me. “Jij liep vast met hen te flirten.” “Nou je had ze moeten zien hoe ze hun ijsjes likten. En al helemaal toen ze in gloednieuwe heerlijk kleine zomerjurkjes met daaronder hele spannende lingerie aan tafel kwamen. Van dat moment af ging het helemaal vanzelf. Ze grapten onderling iets over op hun knieën gaan om bij management iets te kunnen bereiken en toen vroeg Sofie zich af wat ze op haar knieën bij mij kon bereiken.”Wow”, zegt Niene dan, “laat me eens raden. Jij zei vast dat ze daar maar op een manier achter konden komen hè?” Ik geef haar een bevestigend knikje en ga verder, “Tien minuten later zaten ze samen op hun knieën voor me naast het bed. Jurkjes op de grond rond hun voeten, ieder in heerlijke lingerie. Een heerlijke blowjob door twee heerlijke jonge vrouwen tegelijk. Hmmmm, zoiets is zeldzaam.”

“En daarna?”, vraagt Yin. “Goh, ik had best een vliegje op die muur willen zijn als ik het hier niet te druk had met van Niene te genieten.” “Oh da’s waar ook”, zeg ik. “Ik heb foto’s!” “Wat?”, zegt Yin. “Lieten ze je foto’s maken?” Haar mond valt ver open van verbazing. “Nou, ik zei enkel dat we precies de scène deden die ik Niene had verteld te gaan doen. Letterlijk. Sofie stelde voor om foto’s te maken als bewijs, die op te sturen naar Niene en Lizanne rende gelijk het bed af om mijn telefoon uit m’n jasje te pakken. Ze heeft langs alle kanten gefilmd en foto’s gemaakt. We zijn ze alleen vergeten op te sturen.”

“Laat zien”, zegt Yin enthousiast. “Oh wacht. Als jullie dat goed vinden natuurlijk.” Niene lacht een beetje om Yin’s stuiterende reactie en zegt, “Wij maken graag foto’s tijdens de seks hoor. Da’s best wel geil soms. D’r zijn best veel mensen die dat doen.” Dan zegt Yin, “Oh ja, zo bedoel ik het niet. Ik doe dat soms ook wel eens. Maar zo op een eerste date, of een one-night-stand, dat zou ik niet zo gauw doen.” Niene kijkt me met pretoogjes aan die staan te popelen om iets te mogen vertellen en ik weet precies wat ze bedoeld. “Vertel jij jouw avontuur eerst maar Niene”, zeg ik terwijl ik mezelf met een glaasje jus even achteruit laat leunen op mijn stoel. 

“Een paar weken terug was ik op een eerste date met een leuke jongen die ik via een dating website had leren kennen”, begint Niene. “Ik geloof dat niks me meer verbaast vandaag”, onderbreekt Yin haar gelijk. “Dating apps, avontuurtjes, foto’s, straks gaan jullie me nog vertellen dat jullie alles belevenissen publishen op een website.” Niene plaagt Yin even door haar antwoord daarop expres niet uit te spreken en haar ogen even tussen mij en Yin heen en weer te laten schieten. Yin weet echt niet meer wat haar vandaag kan verbazen en kijkt net zo tussen Niene en mij heen en weer. “Ehhhmmm”, zegt Niene uitdagend en blijft plagend nog even stil terwijl ze expres even enkel mij aankijkt en de directe blik van Yin vermijdt. 

“Ik was met die jongen een middagje gaan wandelen op de heide om elkaar live wat beter te leren kennen”, gaat ze dan verder zonder Yin’s vraag te bevestigen of te ontkennen. “Tijdens onze wandeling betrapten we een koppeltje dat seks had. De vrouw was topless en zat gehurkt zichzelf te vingeren en was haar bijna naakte vriend aan het pijpen. Ik ben er met Jens naast gaan staan en ben hem toen net zo gaan pijpen. In het uurtje daarna werd het best spannend. Zeker toen het koppeltje vroeg foto’s van hen samen te maken. Ik vertelde ze toen ook dat Stev en ik dat wel leuk vonden om te doen. We hebben een beetje seks met hen gehad en een stapeltje foto’s gemaakt. De leukste deelde ik toen al gelijk met Stev.”

Terwijl Niene haar avontuurtje vertelt geniet ik nog na van het heerlijke ontbijt en het geweldige uitzicht zo bij me aan tafel. Twee schoonheden die elk enkel een van mijn overhemden aan hebben. Het zonnetje wat ons heerlijk verwarmt. Wat dwars door de stof heen borsten links en rechts van me in prachtig licht zet zodat ik de zachte kanten zie en net een hint krijg van tepeltjes die heerlijk in diezelfde stof prikken. Ik kijk nu al uit naar meer seks met deze meiden. Weer samen met z’n drieën. Of wie weet ook nog ooit eens een keer met Yin alleen. Ik ben benieuwd waar ze woont. Benieuwd of ze single is of ook in een relatie zit. Bijzonder hoe dat kan gaan. Ik weet niks van haar buiten dat ze heerlijk kan vrijen en dat we ook zo best wel een klik lijken te hebben. 

“Kom Stev”, zegt Niene dan. “Zat je nu alweer te dagdromen?” Mijn grijns en korte blik vertellen mijn lief meer dan genoeg. “Ja hoor dat mag best van me”, gaat ze door. “Als Yin wil mag ze jou gerust nog eens alleen lenen.” De blik op Yin’s gezicht laat zien dat ze zich voelt alsof ze een loterij gewonnen heeft met mij als hoofdprijs. “Daar houd ik je aan Niene”, zegt ze. “Ik wil Stev zeker nog wat beter leren kennen bij een etentje. En hem daarna in mijn eigen bed helemaal aan stukken neuken.”

“Ik zal de foto’s wel laten zien meisjes”, misschien dat jullie dan wat rustiger worden. 

Ik loop even naar binnen, pak mijn telefoon en ga dan tussen de meisjes in staan. Zodra ik de eerste foto op beeld heb gezet geef ik mijn toestel aan Niene zodat de meisjes samen ernaar kunnen kijken en ik ondertussen nog wat extra kan genieten van het lekkere uitzicht op hun lichamen en vooral hun borsten van bovenaf. De foto’s beginnen braaf in het park waar de twee poseerden voor de fontein waar ze hun ijsjes aten. Daarna een paar in het restaurant in hun nieuwste jurkjes. En dan de vele tientallen van mij en hen naakt in een hotelkamer bed. Sofie die boven op me zit en me neukt. Lizanne breeduit glimlachend op een selfie die haar lichaam nooit toont, zittend op mijn mond die druk bezig is haar clit te verwennen. Dan nog een aantal van ons drie in dat zelfde standje. 

Als Niene dan verder veegt naar een volgende foto blijkt het een filmpje te zijn waarop onze heftige seks te zien is en vooral te horen. De geilheid die er vanaf komt maakt dat ik blij ben een ruim zittende boxer aan te hebben. Echt veel wordt het niet meer, maar toch begint mijn lul weer een beetje teken van leven te vertonen. Zeker bij Niene heeft het al effect als ik al vlot voel hoe ze haar vrije hand langs een van de pijpjes van mijn boxer naar binnen stuurt om te gaan controleren of zich daarin al iets terug op sterkte aan het brengen is. 

Met z’n drietjes vol in de zon genieten we heerlijk van de geilheid op mijn schermpje en vergeten we een momentje dat we gewoon buiten in de tuin zitten. 

“Hey goeiemorgen”, klinkt dan ineens de stem van Jesse over de lage poort van onze tuin. Precies op dat moment ook een net wat harder kreetje van Sofie vanaf mijn telefoon. “Zo”, grinnikt ze, “zo te zien en zo te horen heb ik wat gemist.”

Het zonovergoten tafereel waar ze op binnen loopt laat ook niks te raden over. Twee van haar beste vriendinnen enkel gekleed in een overhemd met bijna alle knoopjes open, ik in een boxer met Niene’s hand langs een pijp erin duidelijk op verkenning, tussen ons drie een telefoon waaruit een hevige seks scene duidelijk herkenbaar klinkt, Jesse weet op z’ minst wat er zich hier vanochtend heeft afgespeeld. 

“Hey Jesse”, roept Yin enthousiast terwijl ze opspringt van tafel en met armen breeduit naar Jesse toe holt. Mijn hoofd slaat gelijk aan het verder fantaseren als ik zie hoe mooi Jesse gekleed is. Een heerlijk dun jurkje met smalle bandjes en een hoog rokje over haar lichaam. Haren mooi verzorgt in haar eigen vertrouwde stijl. En een zonnebril die ons zomaar net haar ogen laat zien, duidelijk glimmend van plezier. Niene vraagt me soms wel eens of ik bezig blijf met meisjes verzamelen, maar als je deze prachtige vrouwen zo ziet, waarom dan niet hè?

In het uurtje wat volgt krijgt Jesse alles te horen van mijn nacht met de Françaises, de heerlijke avond die Yin en Niene samen hebben gehad en de hele bijzondere kennismaking die Yin en ik vanochtend in bed hadden. Ze is al wel bekend met onze spannende verhalen, maar toch zit ze de hele tijd super aandachtig te luisteren en verraad haar blik dat ze haast het gevoel krijgt er zelf bij geweest te zijn. 

“Wow”, zegt ze uiteindelijk. “Wat een ongelooflijk geile verhalen zeg. En die foto’s. Wow.” Haar blik blijft heen en weer gaan alsof ze geen van ons echt wat langer durft aan te kijken. Niet echt goed wetende hoe ze zich moet houden als vriendin van alle drie, die net seks met elkaar hebben gehad en een erbij waarmee ze ook al meer dan eens gevreeën heeft. 

“Van Stev wist is het wel eigenlijk dat hij zich best wel zou vermaken op een leuk zakenreisje. Zeker als er mooie vrouwen in het spel komen. Maar dat jullie twee je zo in elkaar zouden verliezen terwijl je elkaar eigenlijk niet kent, dat is helemaal geweldig.” Niene en Yin kijken elkaar gelijk aan en leunen bijna gelijk even naar voren om een korte kleine kus op de lippen uit te wisselen. “Soms is die klik er gewoon. En je kent me hè Jesse”, zegt Yin. “Waar Yin haar zin op zet, dat krijgt ze.”

“Zeg wat ik eigenlijk kwam vragen”, zegt Jesse. In de korte stilte die valt ziet ze de afwachtende blikken van haar drie vrienden en voelt ze zich een beetje opgelaten. Dan gooit ze er ineens gehaast uit, “Ik was benieuwd of ik Stev weer eens van je mag lenen Niene?” Ze richt haar blik een beetje verlegen naar beneden alsof ze inderdaad iets gevraagd heeft wat niet mag. 

“Hey”, zegt Yin. “Maar dan wil ik hem ook nog een keertje lenen hoor.” Niene proest het bijna uit van het lachen. “Verdorie Stev. Ik had geld moeten vragen voor al dat uitlenen van jou. Dat was een lekker zakcentje geweest voor me.” Een flinke por in mijn zij als extraatje krijg ik er voor niks bij. 

“Altijd Jesse”, zegt Niene. “Je hebt iets speciaals in gedachten?” “Ja, eigenlijk wel. Mijn werkgever geeft over een paar weken een feestje voor al het personeel. We mogen met partner een dag naar een luxe hotel in Brussel komen. Met voor wie het wil een middagje in de stad en een uitgebreid diner. Dus ik was benieuwd of Stev eens met me mee wilde.” 

Als ik dit alles niet zelf echt meemaak zou ik het nooit geloven van een ander. In een nacht en ochtend waanzinnig heerlijke seks met vier vrouwen. En dan een vijfde die me nog eens uit vraagt voor een dagje uit en een nachtje in een hotel samen. Wowsers. Van mij mag het leven altijd zo blijven. 

“Ik ga zeker graag met je mee Jesse”, antwoord ik al voordat Niene het volgende flauwe grapje kan maken. “Niene heeft de laatste tijd toch even meer interesse in meisjes dan in mannen. Dus die zal dat avondje vast wel gezelschap vinden om zich mee te vermaken.”


Later op de avond kruipt Niene heerlijk hangerig tegen me aan op de bank terwijl we samen nog een beetje doelloos rond zappen op de TV. Jesse was in de ochtend nog even gebleven, maar had ons nog gevraagd of we Yin naar huis konden brengen omdat ze zelf geen tijd had. 

Niene, Yin en ik hebben daarna ons op ons gemak aangekleed en zijn met z’n drieën even teruggegaan naar de stad. Yin wilde ons dolgraag nog een super gezellig klein theehuis-boekenwinkeltje laten zien wat niemand wist te vinden. Daar zijn we, onder het genot van een paar drankjes, nog heerlijk verder gegaan met kennismaken en hebben we ook nog nagepraat over ons heerlijke avontuur. 

Yin heeft ons daarna nog even meegenomen naar haar mooie appartement dichtbij het centrum. Een prachtige kleine plek op nog geen tien minuten lopen van het hart van de stad met een schitterend uitzicht over een park en de skyline van de stad daar bovenuit. Kunstzinnig ingericht en toch niet overdreven. Met vooral aandacht voor haar keukentje waar ze graag experimenteerde om nieuwe recepten te ontdekken. En ook even kort voor haar slaapkamer waar ze zich alvast afvroeg wie van ons twee als eerste er zou komen spelen. Bij het afscheid nemen hebben Niene en ik nog om beurt heerlijk met haar gezoend en beloofden we elkaar dat we snel weer eens zouden afspreken. 

Niene valt al snel op slaap op mijn schoot in haar joggingbroek en hoodie. Ik zap nog even door en blader nog wat door de opgenomen films. M’n oog valt op die flauwe seksfilm van een poosje terug. Die ene met dat leuke speeltje en die Aziatische erin. Goh, eigenlijk hebben Lizanne en Yin wel wat van elkaar weg. Dat zou pas bijzonder zijn om die twee eens tegelijk … De slaap begint zich ook vlot meester over mij te maken. Met het zoemende geluid van het speeltje in de film op de achtergrond val ik momenten later ook in een heerlijke slaap. 

0

Een reactie plaatsen