Verhalen, verslagen, herinneringen.

Oostende, wat een nacht

Leestijd: 9 minuten

Het moet volgens mij ergens in juni van 1983 geweest zijn dat mijn vriendin Doris en ik samen op pad gingen naar Oostende, samen naar dancing ‘The Groove’ waar op een Zaterdagavond een popcorn dansavond werd georganiseerd. We wisten vooraf al dat we daar waarschijnlijk veel bekenden zouden gaan zien, mensen die we ook al wekelijks zagen in de discotheken rond het Antwerpse, dansliefhebbers als we waren. We hadden er samen al een poosje naar uitgekeken en zelfs, toch eigenlijk nog laat, een kamer geboekt in een klein hotel. Het was helaas een heel simpele, basic kamer, zonder badkamer, maar het was het enige wat we nog konden krijgen. In ieder geval hadden we door twee grote ramen uitzicht op de zee. Het was juni, de zomer was al in gang en al het andere wat we belden was al volgeboekt. Ons deerde het eigenlijk helemaal niks. We gingen erheen om samen te genieten van een heerlijke avond in de dancing en wilden gewoon een plek hebben om te slapen te hebben voor als we het laat zouden maken.

Allebei mooi gekleed en perfect opgemaakt gingen we in de schemering van de avond samen op pad naar ‘The Groove’. De warmte van de mooie zonnige dag hier aan de kust  had ervoor gezorgd dat de lucht net zo aanvoelde als dat wij ons voelden, zwoel, licht verhit, met een sterke potentie tot meer. Binnen in de discotheek werd dat gevoel direct al intens versterkt doordat de vloer al vol stond met zalig dansende mensen die net als wij genoten van onze muziek.

Telkens als het ons even te warm werd gingen we even kort naar buiten om een luchtje te scheppen. Om even uit de zweetgeladen lucht van de volle zaal te stappen en een paar minuten te genieten van verse, maar nog steeds warme, buitenlucht.

Net tijdens een zo’n momentje kwam hij daar ineens aangewandeld, de mooie Carlo met zijn licht mediterrane uiterlijk, samen met zijn net zo knappe vriend Roland. Nonchalant stappend en zich duidelijk bewust van zijn zelfvertrouwen en zijn uiterlijk, zijn aantrekkingskracht op de meisjes, mij inbegrepen. Carlo was een knappe jongen, altijd goed verzorgd en mooi gekleed, die ik toch niet zo heel vaak zag. Hij woonde gewoon te ver weg. Maar telkens als we elkaar dan ontmoetten was het steeds weer gegarandeerd intens raak. De lichamelijke aantrekkingskracht tussen hem en mij werkte als een sterke magneet waartegen we met geen mogelijkheid weerstand konden bieden.
Al meer dan eens hadden we het dan ook samen al gedaan, seks bedoel ik. Gruwelijke hete, spannende, heerlijke seks zoals seks hoort te zijn. Vaak achter in een auto, gehaast ergens beschut geparkeerd na een avondje dansen. Of zelfs al eens in een kamer die we samen huurden om in alle rust van elkaar te kunnen genieten. Carlo was dan wel niet mijn lief, maar oh gosh wat was het heerlijk om met hem te vrijen.

En nu was hij hier, helemaal in het verre Oostende. Niet helemaal onverwacht als ik eerlijk moet zijn, hij en ik kwamen elkaar vaker tegen bij dancings, maar toch voelde ik mijn hart als een wilde bonken als een wilde toen hij daar plots aan kwam lopen. De zalige spanning tussen ons was er meteen weer toen onze jonge ogen elkaar vonden en hij me met een brave kus begroette. We wisten vanaf de eerste seconden beiden al dat we die avond meer wilden dan enkel dansjes doen in de volle discotheek. 

“Blijven jullie ook hier tot morgen?”, vroeg ik hem gelijk. Me volledig bewust van het feit dat mijn blozende rode wangen duidelijk zichtbaar moeten zijn geweest onder mijn lange blonde krullen. “We zouden wel willen”, antwoordde Carlo. “Maar we hebben nergens geboekt en alle hotels zitten al vol.” Ik zag direct een heerlijke duivelse ondeugd op zijn knappe gezicht verschijnen en hij sprak gelijk verder. “Hebben jullie een plekje om te overnachten?”

“Ja”, klonk gehaast het antwoord uit mijn mond, ongetwijfeld heter en ongeduldiger klinkend dan ik eigenlijk had gedurfd. Maar ik kon het niet tegenhouden. “Het is hier niet ver vandaan.”

Carlo’s blik sprak boekdelen. Ook hij was gevangen door ons magnetisme en hij sprak zonder aarzeling zijn brutale zinnetje, “Misschien kunnen we bij jullie blijven slapen?” Verdomd goed wetend dat dat zou betekenen dat hij dan de gulzige lust van mij en mijn lichaam weer zou voelen. 

“Er is maar een bed in de kamer hoor”, antwoordde ik. 

“Oh, dat komt goed”, zei hij. “Dan delen we dat gewoon met ons viertjes.” 

En zo gebeurde het. Niet veel later op die avond stapten we met z’n vieren richting het hotel. Ik hand in hand met Carlo, soms even stoppend om te zoenen onder een lantaarnpaal, tegen een muurtje of gewoon midden op straat. En Doris net zo met Roland. Zoenend, wandelend, giechelend als de jonge twintigers die we waren. Gehaast en vol heerlijke lust. Benieuwd naar wat er zometeen zou gaan gebeuren op de kamer. 

De smalle trap omhoog naar de kamer kraakte onder vier paar voeten die hun best deden om niet op te vallen. Ik herinner me nog precies hoe het klonk. Oud en braaf. Bedoeld voor nette hotelgasten die een dagje naar zee kwamen. Niet voor twee koppeltjes met een heerlijke seksdrive gierend door hun aderen. 

Binnen in de kamer gingen Carlo en ik op het bed zitten en begonnen we zonder aarzeling heerlijk te zoenen, alsof het het gewoonste ding van de wereld was, zoenen terwijl anderen bij je waren. Roland was op de stoel gaan zitten naast het bed, tegen het raam, en voelde al snel hoe Doris bij hem op schoot kwam en met hem begon te vrijen. 

De kamer vulde zich razendsnel met een heerlijke, steeds sneller stijgende, gekmakende seksuele spanning. Al snel hoorden we elkaar intens hijgen van genot. Geluiden die ons alle vier rapper en rapper steeds geiler maakten.

Carlo en ik hadden echt niet lang nodig voordat we een serieuze versnelling hoger schakelden. Zijn hand vond mijn zachte borsten onder mijn frivole jurkje, ik vond zijn bekende harde, lekker erectie strak wachtend in zijn broek, zijn vingers ontdekten snel hoe nat mijn kutje haar geduld verloor in mijn slipje. We gingen aan. En hard. 

Roland en Doris hadden het door en besloten ons een poosje alleen te laten en te gaan wandelen. Het bed was te klein en had al haar sterkte nodig om bestand te zijn tegen de intense seks waarin Carlo en ik begonnen te ontbranden. Maar hadden ze gebleven, dan hadden ze getuigen geweest van waanzinnige seks, van pure, druipend hete seks.

De deur van de kamer sloot zich. Carlo en ik gingen helemaal los en genoten van de waanzinnige heftige seks zoals we die beiden al maar al te goed kenden. 

Onze kleding verdween in tellen, gehaast weggesmeten op het bed, op de stoel of gewoon op de vloer. We hadden geen geduld meer. Mijn jurkje, mijn beha, mijn slipje, voor mijn lover wilde ik volledig naakt zijn. Helemaal. Hij zoende me, hij streelde mijn borstjes, hij maakte me gek door perfect zijn vingers te laten dwalen over mijn hard kloppende clitje. En hij dreef me bijna tot waanzin toen hij zijn vingers in mijn lichaam liet glijden en me liet voelen hoezeer hij me begeerde.

En zijn lichaam was net zo hard van mij. Zijn jonge goddelijke lichaam, sportief, gespierd, mooi, precies zoals een jongen hoort te zijn. Zijn heerlijk erectie begroette me enthousiast toen ik zijn slip razendsnel van zijn benen trok. Oh gosh, wat genoot ik ervan die zalige lul van hem bijna direct tussen mijn lippen door strak in mijn mond te nemen. Carlo genoot toen ik hem op mijn beurt liet voelen hoeveel zin ik in hem had.

Hij nam me zo lekker. Hij wist perfect wat ik wilde toen hij me na wat minuutjes zacht op mijn rug op bed duwde, zich over me heen steunde, en zijn zalige staaf tussen mijn andere lipjes door langzaam bij me binnen stuurde. We zoenden, we neukten, oh die blik in zijn ogen, ik was precies waar ik wilde zijn. Zalig vrijend met een heerlijke jongen in een hotelkamer op een zwoele warme zomernacht, ver van huis.

Wat later, net toen Carlo en ik samen lagen na te genieten van ons momentje, lichamen naakt, intens in elkaar verstrengeld, zalig voldaan, kwamen Doris en Roland terug de kamer binnen. Glimlachend en giebelend trokken wij onze kleding aan en namen mijn vriendin en haar date ongeduldig bezit van het seks rommelige bed. Het boeide hen niet, ze wilden nu hun momentje samen genieten. Net als ik met mijn date, begonnen zij ook al vurig aan hun spel nog voordat wij de kamer af waren. Nu gingen wij twee voldaan en romantisch op onze beurt een wandeling maken door de stad.  

Het was al een stuk in de nacht toen Carlo en in terug de stille kamer binnen stapten. De gezichten van Doris en Roland spraken voor zich, heerlijke voldoening na wat volgens mij een liefdesspel moet zijn geweest dan in geen enkel aspect onderdeed voor dat van Carlo en mij. 

Wij twee kleedden ons uit en kropen in bed bij onze vrienden om samen nog wat te slapen voordat na de korte nacht vast veel te vroeg de zon weer zou opkomen. De jongens lagen in het midden en de meisjes aan de buitenzijden van het bed, wat absoluut niet bedoeld was voor vier hete jongeren. Maar we vonden het prima zo. We waren voldaan, we waren moe en we hadden elkaar. Snel vielen we allemaal in een heerlijke seksslaap. 

In de ochtend voelde ik dat Carlo’s lust, zijn zin in mij, nog helemaal niet op was. De magneten deden hun werk weer. Zachtjes kroop hij zich nog wat strakker tegen me aan en begon hij me in alle stilte te vingeren. Mijn lijfje was gewillig, mijn benen spreidden zich om hem ongehinderd toegang te geven tot mijn intieme plekje. Het was zo spannend. Hij deed het zo perfect dat het maar even duurde totdat ik heerlijk, zonder enig geluid te maken, klaarkwam. In alle stilte zodat we de anderen niet wakker zouden maken. 

Hadden Carlo en ik alleen samen geweest, dan hadden we vast opnieuw geneukt. Zijn heerlijke lul was meer dan welkom in mijn jonge strakke lichaam. Hij neukte zo lekker. Hij had me op mijn knieën mogen zetten en nog eens een lading van zijn heerlijke zaad diep in me mogen spuiten. 

Maar in plaats daarvan besloten we rustig te blijven en heerlijk genietend van elkaar lekker verder te doezelen. 

Omdat we de kamer tijdig moesten verlaten ging ik me na een korte tijd toch maar alvast wassen aan de wastafel in de kleine kamer. De kamer was zo basic dat we zelfs geen douche hadden. 

Ik voelde hoe Carlo naar mijn naakte lichaam keek terwijl ik me waste. De aandacht van hem, de nagloed van een recent orgasme en een avond vol heerlijke seks, het spannende van met vier te zijn, alles voelde heerlijk. Terwijl ik me waste, sliepen de andere twee nog verder. Of dacht ik dat tenminste. 

Toen we ons allemaal hadden opgefrist en aangekleed vertrokken onze lovers weer terug naar hun woonplaats in Henegouwen. Niet zonder toch nog wat laatste zoenen en elk met een verlangen om dit soort passie vaker te kunnen voelen. 

Voordat Doris en ik later die dag terug naar huis vertrokken, genoten we nog een poosje verder van een laatste paar uurtjes aan het strand terwijl de zalige herinnering aan een hete, spannende nacht nog in onze lichamen na zinderde…

Het moet ergens in juni van 1983 geweest zijn, toen ik met Doris naar Oostende ging. 

In dancing “The Groove” werd er een popcorn avond georganiseerd. 

Veel bekenden gingen daar eveneens zijn. Mensen die we wekelijks zagen in de discotheken rond het Antwerpse. We hadden een kamer geboekt. Het hotelletje was vrij basic, maar dit was het enige waar er nog plek was, alle andere waren reeds volgeboekt. 

Allebei opgekleed gingen we s’ avonds richting Groove. Het was een zwoele zomeravond. 

Ook in de discotheek was het erg warm en vrij vochtig. Er was veel volk en er werd al lekker gedanst. Als het te warm werd, gingen we even buiten een luchtje scheppen. En net tijdens zo’n momentje kwam hij daaraan gewandeld, Carlo, samen met zijn vriend Roland. 

We zagen elkaar niet zo vaak, maar als we dit deden, was het telkens bingo. 

Onze lichamelijke aantrekkingskracht voor elkaar werkte als een magneet. 

Seks met hem was spannend. We deden het vaak in de auto of huurden zelfs al eens een kamer. 

Maar nu was hij hier. En ook nu voelde ik die zalige spanning tussen ons. 

“Blijven jullie hier ook tot morgen?” vroeg ik hem ? “We zouden dit wel willen, maar we hebben nergens geboekt en alle hotelletjes zijn reeds volzet. “ zei Carlo. 

“Hebben jullie een plekje om te overnachten?” vroeg hij. Ja” zei ik. “Hier niet zover vandaan.” “Misschien kunnen we bij jullie blijven slapen.” zei hij. 

“Er is wel maar één bed” zei ik. “O, dan delen we dit gewoon met ons viertjes.” zei hij. En zo gebeurde het en stapten we, later die avond, met z’n viertjes naar ons hotelletje toe. In het hotelletje herinner ik mij de smalle krakende trap nog die ons naar onze kamer leidde. 

Binnen gingen Carlo en ik op het bed zitten en begonnen we al gauw te vrijen. Naast het bed, tegen het raam, stond een stoel. Roland ging zitten en Doris zette zich op zijn schoot. Ook zij begonnen te vrijen. Het was spannend, we hoorden elkaar hijgen van genot. 

Carlo en ik schakelden al snel een versnelling hoger. Roland en Doris merkten dit op en besloten om ons alleen te laten en even te gaan wandelen. 

Nu konden we, zoals we gewend waren, weer helemaal los gaan en het werd een heftig seksmoment. Wat later kwamen Doris en Roland terug en wisselden we de rollen om en gingen wij op onze beurt wandelen. 

Het was al een stuk in de nacht toen Carlo en ik weer terug in de kamer kwamen. We kleedden ons uit en kropen met vier in bed. De 2 jongens in het midden en de meisjes aan de buitenzijden. Veel plaats hadden we wel niet, maar dat deerde ons natuurlijk niet. Al snel vielen we in slaap. 

Die ochtend kroop Carlo dicht tegen me aan en begon hij mij te vingeren. Ik kwam stilletjes klaar zodat ik de anderen niet wakker maakte. We hadden vast opnieuw geneukt indien we alleen hadden geweest. Maar in plaats daarvan doezelden we nog wat verder en genoten we van elkaar. Omdat we tijdig de kamer moesten verlaten ging ik me alvast wassen aan de wastafel. Een douche was er niet. Ik voelde hoe Carlo naar me keek toen ik mij waste… De andere twee sliepen nog wat verder, of dat dacht ik althans. 

Toen we allen klaar waren vertrokken onze lovers weer richting Henegouwen. 

Doris en ik genoten nog wat verder van ons laatste stranddagje terwijl de spannende, hete nacht nog bij ons na zinderde…

2

Een reactie plaatsen