Verhalen, verslagen, herinneringen.

Ik ben zo terug

Leestijd: 8 minuten

“Ik ben zo terug.” Bijna giechelend staat Inge op van haar stoeltje aan het kleine tafeltje en loopt ze naar binnen het mooie restaurant in. Het eten hier, de sfeer, de stille drukte om ons heen, zelfs de onverwachte warme van de herfstavond, weer was alles perfect. Thais eet ik niet zo vaak, maar deze keer was het wel erg lekker. Misschien ook omdat we samen onze lust al opbouwden vanaf de minuut dat we elkaar zagen. 

Normaal zou ik haar zijn gaan ophalen bij haar appartement om dan samen de stad in te trekken, altijd met het risico op overhaaste hete seks vanaf de seconde dat ik binnenstap. Maar deze keer werd anders. Ik kwam van van kantoor af en Inge was al in de stad vanwege haar werk. Een late vergadering die ze echt niet kon laten schieten. Dus parkeerde ik mijn auto voor haar deur en nam ik zelf de metro naar de halte dichtbij haar school. Waar ik buiten maar net tien minuten hoefde te wachten tot ze buiten stapte. 

De blikken van haar collega’s verklapten dat ze aan Inge al wat gemerkt hadden. En dan daarna mij zien, semi casual in een mooi pak, inclusief jasje en precies diep genoeg opengeknipt overhemd. Ze wisten al lang dat haar vriendje, haar lover waar ze al meer dan een jaar mee overal kansen greep om zich als twee hitsige tieners te gedragen, dat ze hem vanavond weer zou zien. 

Het etentje was perfect. Ons plekje op het terras net zo. Aan het randje achter een windscherm in een kleine zone van privacy. Mensen dichtbij maar net zo dat ze onze ondeugd niet door zouden hebben. Of tenminste, dat gokten we. Ondeugd van haar hand die net voordat het eten gebracht werd even brutaal in mijn kruis greep terwijl we zoenden. Van de mijne die, toen ik terug kwam van het toilet en achter haar langsliep, even hondsbrutaal zo van haar schouder af door gleed in haar decolleté terwijl ze haar hoofd achterover en omhoog draaide om me te zoenen. 

Ik weet zeker dat mensen met het hadden zien doen. Het duurde maar een seconde, maar een leuke vrouw wat verderop glimlachte plots wat verlegen in mijn richting en toonde me een verlangen om op dat moment even in de plaats van mijn liefje te zitten. Ze was er knap genoeg voor alvast. En haar man, of date, bij haar was ook niet mis, maar was waarschijnlijk een wat braver exemplaar uit de collectie aardse mannen dan ik. Ach, m’n fantasiehoofd sloeg er toch een fractie van een seconde van op hol, maar daar bleef het bij. 

Eigenlijk hadden we het de hele avond enkel maar over seks, druifje en ik. We waren ook weer te lang uit elkaar geweest. Echt, met die libido’s van ons is een tweemaaldaagse ontlading vast nog veel te weinig. En dan nu, door omstandigheden elkaar meer dan twee weken niet hebben kunnen zien, en ook nog eens niks kunnen doen in de eerste uren van het samen zijn, mijn geslacht sprong op bij elke hint van wat we later zouden gaan doen. 

Ze wilde me pijpen in een steegje als we terug zouden gaan lopen naar de metro. Ze wilde dat mijn mond zich kort zou vergrijpen aan een borstje als we het geluk zouden hebben om even alleen te zijn in de metro. Bijna toonde ze mij en de andere bezoekers haar zachte vlees daar aan tafel al, toen ze me liet zien welke lingerie ze al droeg sinds ze buiten stapte bij haar werkplek. Ze was nog gauw naar het toilet gegaan vòòr de bijeenkomst om te wisselen van jurkje en zich tegelijk ook in dat heerlijke snoepgoed te steken. Donkerrode nylons, een klein rood behaatje, een rood slipje en zelfs een rood jarretelgordeltje had ze me verklapt. Allemaal nauwelijks verstopt onder een jurkje wat ook rode tinten had. Dat het toch wat doorscheen wist ze. Ze zei dat het haar enkel maar nog heter maakte. Ze had zo verschrikkelijk veel zin. 

“Ik ga nog gauw even naar het toilet”, zei ze toen de ober onze bordjes weghaalde en ik hem vroeg om over een kwartiertje de rekening te brengen. We zouden nog even onze wijntjes rustig opdrinken en dan eindelijk verlossing gaan zoeken. “Ik moet heel even mezelf wat op gaan drogen want m’n slipje is kletsnat door jou lekker ding.” Ow fuck. Echt. Had ik de wereld om ons heen kunnen bevriezen, ik zou ze ongenadig hard achterover op de tafel gegooid hebben, haar benen gespreid hebben, haar jurkje omhoog en haar slipje gehaast opzij gedaan hebben om mezelf tegoed te doen aan het lekkerste toetje van allemaal. Gewillig, doorweekt, gladgeschoren kutje. M’n absolute favoriet. 

Terwijl ik om me heen kijk en voel hoe mijn pik en kleine rustpauze neemt, geniet ik van het uitzicht en de perfecte sfeer van dit prachtige terrasje. Lekker warm, gezellig druk maar enkel toch vol zachte stemmen, glimlachende mensen. De mooie vrouw glimlacht weer naar me. Ze zou vast genoten hebben van de show als ik dat toetje echt had genomen. Wie weet had ze zich van hetzelfde bediend door haar man op een strategische plek te ontdoen van zijn kleding, zich voor hem door haar knieën te laten zakken, en te smullen van zijn heerlijke mannelijkheid. Wie weet. 

‘Rrrrringgggg’ hè? M’n meisje belt me? Wat raar. Hihi, zou ze opgesloten zitten op het toilet? 

“Ja druifje?” 

“Mijn kutje is zo nat liefje.” Ow fuck. “Ik wil dat je me vertelt hoe hard die staaf van je nu is.” Haar stem, nauwelijks hoorbaar gefluisterd, klinkt zo waanzinnig geil dat mijn geslacht onmiddellijk zijn pauze afbreekt en opnieuw in een rap tempo strak gespannen begint te worden. 

“Ik kan niet meer wachten liefje”, gaat ze gelijk al verder. “Ik heb m’n hand in m’n slipje en speel met m’n kleine clitje. Het is zo hard, het wil jouw tong zo graag, toe, vertel me hoe hard die mooie lul van je nu is.”

Shit. Ik kan geen kant op. Als het aan mij lag, stormde ik nu dat toiletje binnen en strafte ik haar voor dit wat ze nu doet. Mij zo afgrijselijk plagen van zo dichtbij en weten dat ik niks kan doen. Ik heb de wc daarstraks zelf gezien en weet dat het daar veel te klein is voor wat dan ook. Of toch, niet zonder ongetwijfeld gespot te worden door andere gasten en al het personeel. We zouden ons hier mooi meer mogen vertonen. Fuck zeg. Kleine duivelin. 

“Ik zag je wel kijken naar die knappe brunette hoor”, gaat ze na een kreuntje door. “Haar man is ook een lekker ding trouwens. Als die twee een hotelkamer om de hoek zouden hebben, zou ik ons daar misschien zomaar naartoe uitgenodigd hebben.”

“Zitten ze er nog?”

Mijn stem breekt als ik in de richting van de donkerharige kijk en precies dan merk dat ze naast haar man af stiekem naar mij zit te staren. “Ja”, komt amper over m’n lippen. Ik weet dat zij weet dat precies dit soort fantasietjes en opmerkingen mij knettergek maken. Ook al zullen we misschien nooit echt zo handelen, ze weet dat, als ze me de gedachte voert, dat ze dan mijn volledige focus heeft. Dat ze op dat moment alles met me mag doen. Dat ik als een hond zit te kwijlen bij de aanblik en de belofte van wat lekkers. 

“Mooi”, zegt de kleine duivelin. “Ik wil dan je je hand in je broek schuift en mijn hete heerlijke speeltje stevig vastneemt. Zeg me hoe hard je bent. Zeg het me en schaam je er niet voor om het zo te doen dat zij het ziet. Die brunette mag best jaloers op me worden.” Ik zweer het je, ze krijgt alles van me gedaan nu. 

“Hoe hard ben je?” 

“Mijn pik gloeit knalheet in m’n hand”, is mijn antwoord. “Je weet dat ik die vanavond, straks als we je appartement binnen stappen, zo zalig langs je natte clitje ga wrijven hè?” 

“Ow fuck”, hoor ik het zachte stemmetje aan de andere kant van de lijn hijgen. “Ik ga je benen uiteen forceren en me dan tegoed doen aan dat kleine mooie vrouwenlichaam van je.” “Hmmm, ja graag”, antwoord ze. 

“Maar nu?”, vraagt ze. “Vertel me nu hoe mooi je lekkere staaf is. Ik wil dat je hem zo aan me beschrijft dat ik er zomaar van klaar zou kunnen komen. Zomaar terwijl ik hier op het toilet zachtjes met m’n kutje speel.”

Ze weet verdomd goed hoe ze me verschrikkelijk gek maakt die donderstraal. Precies dit. Precies streken als deze, me verrassen met iets wat ik helemaal niet aan zag komen. Dat maakt me wild. 

“De huid van m’n eikel voelt zacht en strak aan.”, begin ik net zo half fluisterend. Net hard genoeg om me hoorbaar te maken voor m’n meisje, net zacht genoeg om niemand anders te laten horen wat er nu gebeurt. 

“De huid van m’n lul ligt zo dun over de hele lengte heen. Ik voel de ribbels van mijn aderen. Ik voel hoe heet hij is en hoeveel zin hij heeft in jouw kutje. En in je mondje.”

Ik weet dat de bewegingen van mijn hand klein zijn en vast niemand op zullen vallen. Maar ik heb ook wat twijfel of die brunette me niet door heeft. Haar blik zit niet vast aan mij gekleefd, maar schiet toch wel opvallend vaak mijn kant op. Of zou ze juist verlegen worden door mijn staren? Als ik er even over nadenk is het dat misschien juist. Ik ben voor haar die knappe man in een mooi pak een paar tafeltjes verderop die met z’n linkse hand ongemakkelijk zijn telefoon aan zijn rechteroor houdt, terwijl zijn rechterarm zomaar verdachte bewegingen lijkt te maken onder tafel. Zou ze kunnen liplezen?

“Ik heb hem in een grip in mijn omgedraaide vuist. Ik voel hem pulsen. Ik voel zijn zin om extreem traag in jouw strakke lichaam te glijden.”

Ik hoor het kreuntje aan de andere kant van de telefoon dat me verklapt dat ze van m’n woorden geniet. Een half gezuchte ‘ja’ erbij bevestigt m’n vermoeden. 

“Ik wil dat je klaarkomt kleine prinses. Ik wil dat je speelt met dat kleine clitje van je terwijl je fantaseert dat je me hier naast het tafeltje aan het pijpen bent.”

“Ow fuck, ja”, hoor ik haar zeggen. 

“Ik beveel je om zo hard klaar te komen dat je benen ervan gaan trillen. En dat je daarna terug het terrasje op komt en je vingers, nog nat van je heerlijke nectar, even kort mijn mond in duwt. Ik wil je proeven als toetje. Ik wil dat minstens die brunette precies door heeft hoe hot jij bent.”

Ze weet hoe mijn hoofd werkt in dit soort situaties. Fantasie op lichtsnelheid en genieten. Zalig. 

“Haast je klein sletje van me. Haast je en ….” Ik hoef mijn zin niet af te maken. Het gedempte kreuntje van Inge ken ik als niks anders. Nu, op tien, vijftien meter van me af, in het toilet van een mooi restaurant, nog half vol met andere gasten, heeft ze het gedaan. Ze heeft zich zalig klaar gevingerd zomaar even snel. En ik mocht getuige zijn. Via de telefoon. Wow. 

Heel even blijft het stil en dan hoor ik ze rommelen aan de andere kant. “Ik hoor iemand binnen komen. Ik maak me weer netjes en kom terug.” En klik verbreekt ze de verbinding. 

Twee minuutjes later zie ik de triomfantelijke blik van m’n meisje als de weer terug het terras op komt. Dit was een ding van haar wensenlijst, een geilheid om eens uit te voeren, een mogelijkheid om mij te verrassen. Ze heeft genoten. 

Zachtjes zet ze zich terug op het bankje naast me en legt ze even haar hoofdje op mijn schouder. “Dit was zo hot liefje”, zegt ze zachtjes. “Ik ben zo lekker klaargekomen.”

Strak trekt ze zich tegen me aan en voel ik de tevredenheid van haar lichaam afstralen. Dit orgasme was zo te zien veel meer dan gewoon super. Dit was er een van zeldzame klasse. 

Tien minuutjes later zijn onze wijntjes op en is de rekening betaald. Nu wordt het dringend tijd om naar huis te gaan en daar verder te spelen. Als we het halen. We moeten nog aan heel wat steegjes voorbij. 

Als ze opstaat zegt ze ineens, “Oh verdorie. Ik ben vergeten je mijn vingers af te laten likken. Is het ok als je straks thuis even direct van m’n kutje mag likken?”

De grijns op haar snuitje verklapt me dat ze alweer klaar is voor de volgende ronde van onze nacht vol seks. Haar ogen verklappen dat haar ondeugd al weer nieuwe stoutheden aan het verzinnen is. “Kom we gaan”, zeg ik. 

Als we opstaan van het bankje stopt ze me nog even, kijkt ze naar de brunette, en glimlacht ze even als ze met die oogcontact maakt. Dan leunt ze naar me toe en zegt ze, “Als je niet kunt wachten tot thuis mag je onderweg gerust eventjes je vingers onder m’n jurkje in m’n kutje stoppen. M’n slipje heb ik niet meer terug aan gedaan.”

Opvallend, expres zo dat de andere vrouw het ook kan zien, opent ze haar hand en toont ze mij haar slipje. Het rode niemendalletje glinstert nog een beetje van het nat van haar lichaam. 

Ze knipoogt even naar de vrouw en zegt dan tegen me, “Kom, we gaan. Ik heb weer zin.”

5

Een reactie plaatsen