Verhalen, verslagen, herinneringen.

De Bergwandeling

Leestijd: 10 minuten

“Wow, wat een heerlijke rust hier.” Genietend van de zwoele late avondzon lopen Inge, Rob en hun twee vrienden,  en Jens, langzaam wandelend ontspannen tussen de goud verlichte, kalm golvende tarwe-en grasvelden door die hier in Tsjechië dromerig kleven op het zacht glooiende hemelse landschap. 

De dag tot aan dit stille moment was in een woord absoluut zalig. Opgewekt kwetterende vogels maakten het viertal net iets te vroeg in de ochtend al wakker terwijl de jonge zon net de laatste restjes van de nachtelijke, ondeugende regenwolkjes weg aan het jagen was. Dunne watten die met een fluisterende miezer het landschap hadden opgefrist, die alle planten diepgroen hebben gekleurd, die de ochtend verfrist hebben met een zalige geur die haast nog beter was dan dat van het verse brood wat een paar minuten later uit de kleine automatische oven rolde. 

De hele dag hadden ze met z’n vieren genoten van een rustige vakantiedag in de prachtige vakantiewoning en de omgeving. Samen relaxed genieten van een simpel ontbijt, samen later in de ochtend wat kleine boodschappen doen. Rob en Lois werkten in de jonge middag aan een of ander vaag tuinplan dat ze in een van hun tuinen uit wilden gaan voeren als ze later weer thuis waren. En Inge en Jens verzonnen samen hoe ze met de meegebrachte boodschappen later een unieke maaltijd konden gaan bereiden. In de namiddag speelden ze een bordspel in de schaduw van de overdekte veranda. En in de avond smulden ze samen van die maaltijd die nog veel beter was uitgepakt dan ze bedacht hadden.

De vier genoten ontspannen van een vriendschap die nog relatief pril was. Helemaal bij toeval was het onderwerp om een korte vakantie te doen deze week toevallig ter sprake gekomen tussen Inge en Lois toen ze elkaar tegenkwamen in een supermarkt. Ze kenden elkaar wat jaren, maar waren nooit echt verder gekomen dan wat korte gesprekjes. In de winkel spraken ze toen maar af gelijk eens met z’n viertjes voor een etentje samen te komen. En van het een kwam het ander. Na het eerste etentje bij Inge en haar vriend Rob volgende een tweede bij Lois en Jens en kwamen ze opnieuw weer enthousiast terug op het idee om met z’n vieren op vakantie te gaan. Lois en Jens hadden de woning al geboekt en wisten dat er plek genoeg zou zijn voor de twee nieuwe vrienden. De extra slaapkamer zou anders toch maar onbenut blijven.

Dat de klik tussen hun vier heel erg goed was bleek al gauw uit de openheid van de gesprekjes die ze voerden onder het genot van wat glaasjes heerlijke wijn. Een beetje aangestoken door wat moedige uitspraken van Jens over zijn idee dat een levensstijl buiten de lijntjes best wel voor een zalige energie in de relatie van Lois en hem zorgde, en door de ondeugende bekentenis van Rob dat hij als hobby erotische verhalen schreef en publiceerde, draaide de inhoud van de gesprekjes af en toe al naar wat meer gewaagde onderwerpen toe.

Lois vertelde prompt dat het soms waanzinnig heerlijk was om in een parenclub, in een kamer vol vrijende mensen, samen van elkaar te genieten en van het uitzicht op al dat pure genot en vleselijke lust om hen heen. Jens reageerde simpelweg door met een brede glimlach instemmend te knikken. De doorgaans brave uitstraling van Inge werd door de nieuwe vrienden al snel doorzien toen ze op haar beurt vertelde dat ze er zo heerlijk van genoot als Rob en zij een stil stukje bos vonden tijdens een wandeling en dan hun altijd onverzadigbare lust buiten konden laten spelen. 

Het hoge gras waar ze met z’n vieren doorheen lopen stond vol vrolijke zomerbloemen. Rode klaver, gele boterbloemen, knoopkruid en leeuwentand steken met hun kleuren en vormen in perfect zacht contrast af tegen het supergezonde groene gras dat hier en daar bijna kniehoog komt.

“Die stilte hier is geweldig”, gaat Lois verder. “Inderdaad zalig”, klinkt de stem van Jens direct erna. “Het is hier zo prachtig verlaten. Op deze tijd van de dag komt vast helemaal niemand. Heerlijk.” “Yep”, voegt Rob er direct aan toe. “Ik voel de rust over me als een heerlijk vrouwenlichaam om me heen.” 

Het ietwat gedurfd ondeugende zinnetje doet de iets voorop lopende Lois en Jens even in hun pas stoppen. Hand in hand staand zien ze hoe Inge precies door heeft waar Rob met zijn aparte zinnetje op aan stuurde.

Inge zet zich tegen Rob, trekt hem strak naar zich toe en begint samen met hem aan een intense diepe zoen. Aangewakkerd door de wetenschap dat naast haar twee nieuwe vrienden staan die al heel wat gezien hebben, voelt Inge zich uitgedaagder dan ooit. Tellen in de heerlijke tongzoen laat ze haar handen snel naar Rob’s voorkant glijden en neemt ze zonder aarzeling grip op zijn mannelijkheid die nog nietsvermoedend ligt te rusten onder de stof.

“Ik weet nog iets wat hier heerlijk is”, zegt Inge en zonder aarzeling begint ze aan het losmaken van Rob’s broek terwijl ze zich voor hem op haar knieën laat zakken. Omhoog kijkend naar haar lover bevrijdt ze de snel groeiende trotse mannelijkheid uit zijn opsluiting terwijl ze broek en slip tot Rob’s knieën naar beneden trekt. Rob voelt de warmte van haar handen als ze met een ervan zijn ballen vastneemt en met de andere zacht begint zijn geslacht aan te moedigen om nog harder te worden. Met zijn ogen direct in de hare gevangen kantelt ze haar hoofd lichtjes terwijl ze haar mond opent en het glimmende topje, van de ondertussen strakke staaf, langzaam tussen haar lippen door naar binnen neemt. Heet voelt Rob de natheid van haar tong langzaam bezit nemen van zijn strakke mannelijkheid. Hij ziet de glimlach in haar ogen en voelt hoe ze uitdagend met zijn staaf begint te spelen, staand in de vrije natuur ergens tussen de velden in Tsjechië. Met twee gloednieuwe vrienden geboeid toekijkend vanaf slechts een paar meter verderop.    

“Prima idee van je Inge”, zegt Lois een paar momenten later terwijl voor Jens draait en zich verleidelijk langzaam laat zakken. Glunderend neemt ze dezelfde stoute positie in en begint ze uitdagend langzaam de jacht op haar eigen prooi. Een prooi die zich maar al te graag laat vangen zoals ze uit ervaring weet. Rob en Inge zien op een vijftal meter naast hen wat Lois en Jens een paar tellen daarvoor bij hen zagen. Jens die gefocussed staat te kijken naar wat zijn lief bij hem begint. Lois die langzaam beslag legt op de trotse naakte mannelijkheid die ook in luttele tellen hard en glimmend in de vrije buitenlucht steekt.

Inge’s handelingen vertragen een momentje, maar stoppen geen moment. Ze vindt steun met een van haar handen op de naakte huid van Rob’s bovenbeen terwijl ze de andere hand strak rond de basis van zijn strakke paal klemt. Een beetje om daarmee ook steun te vinden om zo geknield in het zachte gras te kunnen blijven zitten, maar vooral om zijn mannelijkheid te verplichten om zo strak te worden als hij maar kan. Rob heeft dat graag. Al vaker vertelde hij Inge dat ze al haar kracht in haar vuist mag verzamelen om hem zo te klemmen. ‘Je zit nog lang niet aan mijn pijngrens. Toe, knijp nog wat harder’, zei hij dan soms. Inge genoot van het effect dat ze ermee kreeg. Rob’s eikel zwol dan extra hard op, kleurde een beetje paars en begon dan enorm te glimmen. Nog zonder dat ze er haar speeksel op hoefde te knoeien. En juist dan werd dat randje van zijn topje extra gevoelig. Als ze hem op dat moment met het puntje van haar tong daar aanraakte, of als ze er heel voorzichtig haar tanden in zette, werd Rob steeds weer gek van genot. Dus deed ze precies dat nu ook.

Langzaam laat ze haar tong over het strakke topje een plagerig spel spelen terwijl ze geniet van het beeld naast hen op de weide. Trots steekt Jens’ grote pik af tegen de helderblauwe lucht  die baadt in de gouden lichtstralen van de steeds verder zakkende zon. Het spel dat Lois speelt met haar lover is een beetje vergelijkbaar, maar absoluut ook helemaal uniek. Net als Inge vindt Lois met een hand steun op een blote dij van Jens, maar met haar andere hand houdt ze juist de mooie lul strak omhoog en naar het lichaam van Jens toe. Glunderend maakt ze achtereen oogcontact met haar lief, met Rob en het langst met Inge, als ze haar mond opent, haar tong naar buiten laat komen, en ze Jens’ ballen als eerste even in haar mond neemt. Even kort maar voordat ze tergend langzaam met het hete puntje van haar tong een smal spoor over de hele lengte van haar speeltje trekt. Totdat ze bovenaan komt en ze de mannelijkheid in een keer in haar mond laat verdwijnen.

Met een techniek die Inge nog niet eerder zag, bewegend met haar hoofd op een manier die nog het meest doet denken aan een poes die uit een schoteltje melk likt, maar dan extreem sensueel en waanzinnig uitdagend, langzaam draaiend en kantelend alsof ze tegelijk dronken en verliefd is op het ding zelf, begint Lois aan een blowjob die Jens doet wankelen op zijn benen.

Het beeld ervan maakt Inge en Rob nog veel meer opgewonden dan ze al waren. Voor hen is dit een van de eerste keren dat ze van zo dichtbij een ander koppel live zagen genieten van deze zalige lichamelijke lusten. Zeker de eerste keer dat ze het zien in een van hun favoriete speelplekken, midden in de open lucht, midden in de vrije natuur.

Zacht legt Rob zijn hand op Inge’s hoofd en laat hij zijn heupen meebewegen in het ritme dat zij aangeeft. Dat heeft ze graag, zegt ze steeds. Als het aan haar ligt mag Rob zich telkens bij elke verwennerij op deze manier helemaal laten gaan. Als hij kan, mag hij gewoon klaarkomen zodra hij het op voelt wellen in zijn lichaam. Zalig zijn zaad spuitend in haar mondje. Ze wil dat. Zo, enkel door haar mondje, is Rob dat nog maar een paar keer overkomen. Een wens, een verlangen dat stiekem toch wel in hem schuilt, maar hem oh zo zelden verwent.

Minuten lang verwennen Inge en Lois de twee mannen terwijl het licht langzaam steeds geler kleurt en de zon steeds verder zakt. De natuur geniet van het tafereel, lijkt het wel. Vogels laten zich nog wel horen, maar zijn gefascineerd door wat ze zomaar in hun landschap meemaken. Mensen zijn soms rare beesten.

“Kom”, zegt Rob dan als eerste. “Kom staan Inge en draai je om.” Hij helpt haar overeind, laat zich even door zijn knieën zakken, en trekt brutaal haar slipje onder de rok van haar jurkje uit tot helemaal op de grond. Zodra ze uitgestapt is, tilt hij het zomerse kledingstuk dat haar losjes omsluit, op tot over haar billen. Haar kontje bloot voor hem en voor hun vrienden om te zien. Strak trekt hij haar naar zich toe, duwt hij zijn hete staaf tegen haar billen en slaat hij een hand om haar heen. Direct zodat hij de toppen van zijn vingers precies op haar hete, intieme plekje kan drukken. Dwars door de stof van het kleedje heen begint hij haar daar te masseren terwijl hij haar hoofdje op zijn schouder neemt en haar vanuit deze aparte positie begint te zoenen. Inge kan niet anders dan zich half week te laten worden in zijn armen. Ze wil dit. Bijna als vanzelf trekt ze een been wat op om Rob nog directer toegang te geven tot haar hongerige lichaam. Met een hand helpt ze hem door de stof van haar jurkje verder omhoog te doen. Hoog genoeg zodat zijn vingers direct spel hebben op haar natte clitje. Hoog genoeg zodat de vrienden ook haar naaktheid ongehinderd kunnen bewonderen hier in de open natuur.  

Volledig geeft Inge zich over aan de wil van Rob en laat ze zich zalig door hem bespelen terwijl een paar meter verderop Lois en Jens haar bekijken en ondertussen hun eigen spel onverstoord verder zetten. Zalig voelt ze af en toe hoe een stout briesje haar natte kutje plaagt terwijl de vingers van Rob haar kundig steeds verder richting haar climax brengen. Inge is altijd al vlot met het vinden van de juiste vibe, met de overgave aan de vingers of de tong van Rob als ze samen vrijen, maar nu hier, zo midden in de buitenlucht, terwijl twee andere mooie halfnaakte mensen haar bekijken, nu voelt ze haar rush haast in het kwadraat aan komen snellen.

Hard klinkt haar hijgen en haar kreunen ongeremd de weide op. ‘Oh ja Rob. Je gaat me laten komen he? Je geeft me geen keus he?’ Rob’s antwoorden klinken van dichtbij in haar oren en voeren haar geilheid zo hard op dat ze al snel staat te trillen op dat ene been waar ze op staat.

Het effect op Lois en Jens is onmiskenbaar als Jens het hoofd van Lois strak tussen zijn handen neemt en haar diep en ruig in haar mond begint te neuken. “Oh, fuck. Ik ga je volspuiten zometeen. Ik voel het”, klinkt zijn stem opgewonden en hard. 

Hard klinkt seconden later de oerkreun uit Inge’s mond als zij de eerste van het viertal is die wild schokkend haar hoogtepunt over zich heen laat komen. Haast wanhopig grijpt ze zich vast aan Rob’s arm, zet ze haar andere been ook terug op de grond en klemt ze haar benen bijeen om Rob te dwingen om te stoppen. Ze weet dat als ze dat niet doet, dat hij dan wreed gemeen soms door wil blijven gaan tot aan een volgend orgasme. Maar dat zou nu teveel zijn weet ze. Ze zou ineenstorten op het natte gras en geen stap meer kunnen zetten.

Heel even geeft Rob haar de rust die ze wil hebben. Gunt hij haar een momentje stilte terwijl naast hen het geweld lijkt toe te nemen. Samen genieten ze van het beeld wat ze daar zien. Zo geil. Ze zien hoe Jens het haar van Lois strak in een vuist klemt, haar hoofd achterover trekt en zichzelf wild met de andere hand aftrekt. Ze zien hoe Lois haar jurkje wat heeft opengeknoopt en hoe ze met beide handen stevig haar kleine zachte borsten kneed terwijl ze haar mond ver opengesperd houdt. Klaar om het zaad van haar lief op haar tong en haar gezicht te voelen spuiten.

Dan duwt Rob zacht tegen Inge’s schouder en begrijpt zij op haar beurt zijn signaal. Hij wil dat ze voorover bukt en haar naakte kontje naar hem toe houdt.

Langzaam duwt hij zijn topje tegen haar zachte natte plekje en beweegt hij zijn harde staaf een paar keer traag op en neer, net een beetje tussen haar gevoeligste lipjes door. Inge kan zich niet bedwingen en laat een korte ‘ja’ uit haar mondje ontsnappen terwijl ze een zich een beetje tegen Rob aan duwt. Gulzig en ongeduldig om zijn staaf in haar lichaam te voelen. Hij doet wat zei wenst. Langzaam glijdt zijn pik haar strakke kutje binnen en voelt Rob haar zalig natte warmte zijn staaf volledig vastnemen. Zacht neemt hij haar heupen vast en beweegt hij zich langzaam een paar keer in en uit om hun sappen zich langzaam laten vermengen. “Oh ja”, klinkt Inge weer. “Neuk me heerlijke man. Neuk mijn kutje. Nu is het jouw beurt.  Spuit je goddelijk harde staaf maar snel helemaal in me leeg.” 

Woorden die Rob gelijk op standje harder zetten. Die een volgend niveau van lust in zijn lichaam vrijgeven zodat hij nu al weet dat zijn orgasme hem zo zal komen overmeesteren. Stevig grijpt hij Inge’s heupen vast en begint hij in een zalig ritme hard tegen haar te stoten. Hij geniet van het hemels geile tafereel dat hij hier beleeft. Het zalige slanke halfnaakte lichaam van Inge tegen hem aan. De naakte vriend die hard zijn glimmend natte pik staat af te trekken. En de topless vriendin die als een porno ster knielt in het hoge gras en vol toewijding wacht op het zaad van haar lover.

“Jaaa”, klinkt Rob’s stem dan al gauw. “Ik voel het. Ik ga komen.” En bijna precies op het moment dat hij voelt dat zijn sap zich een weg begint te banen door de lengte van zijn strakke geslacht, ziet hij hoe iets verderop klodders van hetzelfde goedje het haar en het gezicht treffen van hun prille vriendin. Fuck, wat is dit geil.

Rob en Jens overkomt bijna hetzelfde. Beiden zijn ze haast niet meer in staat om rechtop te blijven staan op de ongelijke ondergrond van de weide en klemmen ze zich vast aan hun meisjes. Rob aan Inge, die zelf niet lang zo gebukt kon blijven. Snel is ze gaan staan, liet ze de harde zaad natte pik uit haar kutje glijden en trok ze Rob strak tegen zich aan nadat ze zich omdraaide. En Jens aan Lois, die ook is komen staan en haar lief verwend met een tongzoen met de smaak van zijn eigen zaad.

Wat minuten laten heeft het viertal zich weer terug toonbaar gemaakt en beginnen ze aan de wandeling terug naar de vakantiewoning als Inge zegt, “Hey Lois, en jij dan?” Lois stapt hand in hand met Jens door, draait haar hoofd een beetje naar Inge en Rob, grijnst ondeugend en zegt dan, “Als we strakjes terug in het huisje zijn wil ik misschien wel door jullie alle drie tegelijk verwend worden. Dat heb ik wel verdiend he? Vinden jullie ook niet?”

1

Een reactie plaatsen