Verhalen, verslagen, herinneringen.

Oei m’n rokje

Leestijd: 10 minuten

Verrast zie ik hoe de speelse ondeugd in de blauwgroene, lichte ogen van Inge extra hard oplaait als op een kleine twintig meter achter mij plots de intercity op hoge snelheid keihard voorbij geraasd komt. Net op het spannendste moment. Ik voel hoe ze in een onverwachte, impulsieve reactie haar been direct wat hoger optilt, hoe ze haar onderlichaam verder kantelt en hoe ze haar kutje strak haar grip op mijn doorweekte staaf laat versterken als we beiden de geilheid voelen van wat er plots gebeurde. 

Ver van de wandelpaden, op een plek waar we toch enigszins beschut dachten te staan voor mogelijke blikken van andere verdwaalde wandelaars in dit uithoekje van het bos, zijn we achter een brede, dubbel gestamde boom, al een paar minuten hopeloos verloren in elkaars lust als we plots het sissende geluid horen van de bovenleiding van de bruut aanstormende trein. Rap gevolgd door het denderende kabaal van het grote gevaarte zelf dat op dit stuk van z’n traject op z’n volle snelheid mag gaan. Een dromerige, voor zich uit naar buiten starende passagier zou in een extreem korte flits zomaar kunnen zien welke zalige overtreding daar op dat moment in het bos gepleegd wordt. In een enkel beeld van niet meer dan een milliseconde, kan die tussen struiken en bomen door hebben kunnen zien dat mijn witte broek gezakt is tot op mijn knieen, dat mijn fel blauwe polo al sporen van liefdeszweet vertoont en dat de lange rok van mijn liefje omhoog gehouden wordt door mijn handen en haar heupen. Schaamteloos haar naakte benen en nat glimmende vrouwelijkheid blootstellend aan de lucht, de natuur en oplettende blikken.  

Al eerder borg ze haar zwarte sexy slipje al veilig op in de zak van haar spijkerjasje toen ik me op mijn hurken liet zakken om haar clitje te verkennen met mijn tong. Zo staand, een beetje schuin leunend tegen een boom, terwijl we toch ook al zoveel in lengte verschillen, was dat toch echt een uitdaging. Ook al stond ze in haar witte sneakers toch op haar tenen en wat omhoog tegen de stam, nog steeds was het een standje dat om meer oefening vraagt. “Oh, lekker”, zei ze terwijl ze na een paar likjes opgewonden naar me neerkeek. “Jouw tong op mijn clitje voelen en dan de frisse wind er ook nog bij, dat is zo verschrikkelijk hot.”

Net daarvoor waren we ook al zo abrupt gestart hier. Zonder eerst te zoenen of te knuffelen, terwijl ze haar tasje parkeerde tussen de twee stammen, had ik zelf mijn broek al open gedaan om mijn opgejaagde erectie al te kunnen bevrijden uit de te strakke broek. Klaar voor haar handjes, klaar voor haar aandacht. Wat ze liever wilde, voelde ik snel toen ze zich gelijk op haar hurken liet zakken, mijn lid vastnam, me op haar beurt van onder me aankeek en me liet zien hoe ze met haar tong natte spoortjes op mijn eikel wilde trekken. Ik vergat om me heen te kijken en wilde enkel maar voelen en haar onder me zien tijdens de minutenlange blowjob. Perfect als altijd.  

En nu stonden we daar gewoon te neuken. Ja, verscholen voor eventuele wandelaars als die wat verderop voorbij zouden zijn gekomen, maar eigenlijk toch best wel een beetje in het zicht van de nabije spoorbaan. Al wisten we ook wel dat niemand vanuit een voorbij spoedende trein ons echt duidelijk zou hebben kunnen zien. En dat een metertje of tien, vijftien met dun bebladerde struiken en bomen ook wel een beetje verbergingsvermogen brachten. Of misschien waren we toch wel ontdekbaar? Misschien werkt een menselijk oog anders en maakten we toch intens een stoute indruk op het netvlies van een passagier die even z’n ogen niet zou geloven? De gedachte aan dat, aan de kans dat iemand ons zou kunnen zien, maakte ons beiden stukken heter. 

Ik merk dat ik me anders moet bewegen in dit eigenwijze standje hier buiten. Mijn benen moeten verticaal het stoten doen en niet horizontaal mijn onderlichaam. Onhandige stoten die toch geil en zalig zijn. Heel even begonnen we met ons ‘zandstandje’. Dat ene waar ze voorover bukt en ik achter haar sta. Maar dat wilden we niet, we wilden elkaar zien. Ze leunt een beetje naar achteren maar houdt me toch met haar handen vast. Ze spert haar mondje open, laat me met haar ogen diep in haar lust kijken en kreunt luid en geil dat ze me dieper wil voelen, dat ik harder mag neuken, dat ze wil dat ik al klaar kom. Gewoon van dit. Niet inhouden. 

Ik zou willen dat ik het nu kon. De sensatie van haar nectar die mijn pik kletsnat heeft gemaakt, spoortjes van het vocht dat langs mijn ballen zijn weg zoekt naar mijn benen, het zachte vlees van een borstje dat door één van mijn handen, dwars door haar truitje heen, gepakt en bezeten wordt, gekmakend heet is dit zeker. Maar ook fucking vermoeiend.

Keer op keer glipt mijn mannelijkheid haar lichaam uit en doen we een nieuwe poging om te versmelten. We zouden kunnen veranderen naar een ander standje, één waarin ik dieper kan en we harder kunnen, maar nu willen we dat nog niet. Ik wil haar aankijken als ze klaarkomt, en zij wil mij zien als ik haar dat orgasme breng, ik weet het gewoon. 

Bij een laatste ontsnapping laat ik het even zo. Als de topjes van mijn vingers, van de hand die ons telkens weer samen bracht, 

tegelijk mijn zacht vlezige eikel voelen en haar nat warme lipjes, verander ik mijn houding en druk ik haar met mijn lichaam tegen de boom. Een arm sla ik om haar nekje heen zodat haar mooie haren niet direct tegen de stam van de boom komen, maar dat ze in plaats daarvan zacht voelt hoe ze in mijn grip is. In de grip van die arm die haar ondersteunt en in de grip van de vingers van mijn andere hand die haar clitje alweer hebben gevonden. Ik fluister in haar oren dat ze nu geen keuze heeft. Ze is op dit moment van mij en ze moet als een braaf sletje luisteren. Ze moet voelen hoe de wind zacht tegen haar natte kutje blaast en hoe ze van daaruit naakt is naar beneden toe. Ze moet me aankijken, diep in mijn ogen terwijl ik haar lichaam ga bespelen tot aan een snelle climax. Ze mag haar ogen sluiten om zich te concentreren op de wetenschap dat ze bijna bloot in de open natuur staat en dat we heel misschien wel gezien kunnen worden. Ze hoeft enkel maar te voelen hoe goed ik haar kleine lijfje in dit laatste jaar heb leren kennen en ze moet voelen dat ik weet hoe ik haar gek maken kan.  

Zachtjes speel ik met het kleine plekje. Onder het zachte topje van mijn middelvinger glijdt haar intiemste knopje braaf over en weer als ik hele kleine bewegingen maak. Hele kleine als ik mijn meisje even op adem laat komen en haar laat smachten naar meer. Iets grotere als ik aan ritmische cirkeltjes begin. Niet te hard, niet te zacht, maar precies goed. Als ik even onderbreek om middel en ringvinger samen tussen haar lipjes door te bewegen, als ik die twee kort even haar lichaam in duw en er weer getuige van mag zijn hoe strak haar heerlijke nauwe kutje is. Twee stoute vingers die heel kort ruw durven te worden als ze weten dat haar kleine g-spot net binnen hun bereik is.  Ondeugden die hopen dat ze haar daarmee snel weer eens een orgasme kunnen bezorgen. Eén waarbij ze ongeremd zal durven squirten zodat ze zichzelf en mij kletsnat maakt. 

Maar nu voelen ze dat ze wat anders verlangt. Ze trekken zich langzaam terug. Ze spreiden haar lipjes, geven de wind kort toegang tot een strak gespreide vrouwelijkheid en nemen braaf weer hun eerste positie terug in. Een positie waarin de ringvinger enkel de ondersteunende rol speelt, en waarin de middelvinger doet waar hij zo goed in is. In de exact juiste frequentie, precies afgestemd op die van haar lichaam, gaat hij verder waar hij net ook al aan begonnen was. 

Zacht speelt hij met haar clitje terwijl ik me tegen haar lichaam aandruk. Ik voel een borstje klem tegen mijn borst. Ik voel hoe mijn naakte staaf tegen haar been drukt, nat en geduldig, ononderbroken hard en vol zin. Ik merk hoe ze zich inspant en langzaam begint te trillen van het licht opgetild houden van haar been. Niet veel, maar net genoeg om mij mijn taak te kunnen laten vervullen. Ze is van mij. Ik wil dat ze komt.

Een paar minuutjes spelen we totdat ik weet dat het gaat gebeuren. Haar kreuntjes verdwijnen. Haar lijfje spant zich aan, een paar momenten wordt ze stil, het trillen houdt op, en dan komt het. Van dichtbij klinkt haar oerkreun plots luid en lang in mijn oor en weet ik dat ze haar hoogtepunt over zich heen voelt stromen. Tellen lang terwijl ik langzaam nog wat verder doe met mijn vinger totdat ze niet anders meer kan dan me te vragen te stoppen. En daarbij haar been moet laten zakken om mijn hand tot stilhouden te dwingen. Ik voel hoe ze zich vastgrijpt aan mijn lichaam, hoe ze steun zoekt in mijn kracht om te blijven staan en zich toch volledig over te mogen geven aan de vloed van zalige hormonen die nu door haar aderen giert.

Zalig als ze me zo volledig dit prachtige geschenk geeft. Als ze mij laat voelen dat ze mij de macht in handen geeft om haar lichaam te laten beleven waar zij zo intens met mij steeds weer naar verlangt. Als ze mij toestaat haar een orgasme op volle kracht te laten beleven. Het liefste wat ik steeds weer doe.  

Zodra ze bijgekomen is, een paar minuten heerlijk met haar hoofdje in mijn hals rustend later, slaat ze haar ogen op naar mij en zie en voel ik wat haar volgende wens is. Nog steeds hard, nog steeds vol verlangen en een eigen wens, voelt mijn geslacht, half klem tussen onze lichamen in, haar kleine hand haar grip op hem nemen. Diezelfde speelse ondeugd straalt weer uit haar ogen, maar nu met een andere intentie. Nu verklapt die dat het tijd is voor mijn orgasme.

Langzaam laat ze zich voor me naar omlaag zakken, leunt ze tegen de boom en trekt ze me naar zich toe. Naar voren zodat ze de warme zachte dikte van het topje van mijn staaf strak met haar lippen kan omsluiten. Dit is zoveel geiler dan anders. Anders dan in de vertrouwde veiligheid van haar slaap- of woonkamer, anders dan in mijn huis of in een van onze auto’s, staan we nu midden overdag in een heerlijk warm bos. Ik voel haar hand op mijn ene bil terwijl een zachte frisse wind stout de andere plaagt. Ik voel hoe ze me uitnodigt ook nu weer zacht te stoten. Zacht en geil haar mondje te neuken terwijl ze hardop geluidjes maakt waarvan ze weet dat die me gek maken. Dat die me even later haar hoofdje met twee handen doen pakken terwijl ik voel hoe de opbouw van binnen langzaam begint. 

Druppels van haar speeksel zijn het nu die spoortjes trekken over de lengte van mijn lul. Stroompjes die mijn ballen nat maken, die me extra duidelijk de frisse koude van de wind doen voelen als die heel even oplaait. 

Een tweede trein komt voorbij. Passagiers van deze zouden nu weer net zo duidelijk kunnen zien welke daad hier gepleegd wordt. Mijn billen bloot, mijn broek tot op mijn knieën. Een mooie blonde kleine vrouw op haar hurken geklemd tussen mij en een boom. Hier wordt seks gepleegd heerlijke zoete, oh zo geile seks.

Ze kijkt me aan terwijl ze mijn lul even loslaat uit haar mondje. Ze glimlacht omdat ze weet dat het dat is dat me opwindt. Ze begint me met haar gesloten hand af te trekken terwijl ze me haar tong toont en me uitnodigt mijn orgasme volledig te beleven. Ze wil dat gewoon. Ze wil dat ik me laat gaan, dat ik mijn zaad van diep uit mijn lichaam gewoon diep en hard in haar spuit, op haar spuit. Ik voel dat ik mag.

Oh fuck. Ze trekt me zo zalig af. Telkens likt ze me even, neemt ze me kort wild pijpend weer terug in haar mond en lijkt ze me te willen dwingen tot volledige overgave. Het wordt me steeds duidelijker. Het is niet dat ze mij toestaat om in haar klaar te komen, nee, zij wil dat ik zo klaarkom. Zij wil mijn zaad in haar mond, zij wil me proeven.

Bijna. Steeds maar weer bijna brengt ze me tegen m’n grens aan. Steeds maar weer komt het opzetten en ebt het verdomme steeds maar weer weg. M’n lichaam is gewoon nog niet terug opgeladen van mijn zelf spelletje van deze ochtend. Dat moet het zijn.

Ik sluit mijn hand rond mijn speeksel natte staaf en geef even zelf mijn snelheid aan terwijl ik me aftrek met haar voor me op haar hurken. Mijn kleine blonde die naar me opkijkt en haar mondje voor me opent. “Ja, kom maar”, zegt ze snel. “Kom maar in mijn mondje. Ik wil het.”

Bijna, bijna, …. ja, bijna. Ik voel m’n orgasme starten, ik wil dit ook, nog een paar bewegingen, ik duw mijn lul tussen haar lippen door haar mond binnen. Schokjes bouwen op ja, ja, … schokjes verdwijnen razendsnel. Oh fuck. Ik ben de weg kwijt. Ben ik nu gekomen of niet? M’n hoofd denkt grotendeels van wel alvast. Ik voel de rush door m’n hoofd gieren maar ben even verward dat er niks door m’n lul lijkt te stromen. Oh damn. 

Ik zie aan Inge’s blik dat ze meer van me wil, dat ze me de volledige verlossing gunt, dus ik laat haar opnieuw haar zalige grip nemen. Ze speelt met mijn geslacht met maar één enkel doel lijkt het. Mij zo hard doen komen, hier in het bos, hier in de vrije natuur waar de zon ons verwarmt, waar de wind ons plaagt, waar we luid kunnen zijn en we toch een kleine kans hebben gespot te worden. De heerlijke rush van het stiekeme, van een andere plek dan anders, van vrijheid en van samen het verlangen voelen. 

Ze doet het perfect. Haar hand vindt het ritme, grijpt precies strak genoeg. Haar lippen sluitend, haar tong zalig rakend en haar ogen die glinsteren. Oh, fuck wat wil ik graag. Nog een poging. 

Ik zou willen dat ik een camera dichtbij had opgesteld. Eén die voor ons bewaarde hoe dit alles gebeurde. En die deze scène nu zou vangen. Zij zittend op haar hurken, rok omhoog, geen slipje dat hindert, benen gespreid zodat de wind haar nagloeiende kutje heerlijk kan strelen. Ik, staand voor haar, broek op mijn knieën, billen bloot, mezelf razend opgewonden aftrekkend met mijn pik op centimeters voor haar mond. Haar mondje dat steeds weer ongeremd verlangt naar de bekende smaak van mijn zaad op haar tong. 

Helaas. Mijn orgasme komt niet. Was het het spelen van vanochtend vroeg? Ben ik niet meer de jonge hond die drie keer op een dag kon komen? Kwam ik net dan toch helemaal? Ik denk het. Ik denk dat laatste. 

Als we weg stappen van onze plek in het bos denk ik eraan hoe dat wiebel lijntje op Strava hier straks een kleine kluwen rode draadjes zal weergeven. Duidelijk naast de getekende paadjes, dicht naast een spoorlijn, iedereen die me volgt en even inzoomt zal zich vast afvragen wat ik hier deed. Niemand die ziet dat ik niet alleen was.

Nog net zien we een grote haas dichtbij een sprintje trekken. Is hij, of zij, een stille getuige geweest van wat wij hier net deden? Dacht die dan vast, ‘en dan zeggen ze dat wij altijd maar …’? Of nee, dat is bij konijnen hè? Hihi. Die hebben Inge en ik al lang verslagen. 

“Oei, m’n rok.” Het bos wil ons kennelijk niet zomaar laten gaan als een stout omhoog stekende tak zich vastprikt in de zoom van haar rok. Even voorzichtig, en dan weer door. 

Terug naar huis waar we later nog eens aan gaan. Als ze me pijpt in het tuinhuisje, als ik haar daar nog een keer klaar laat komen met mijn vingers. En waar we samen nog een half uurtje in mijn bed nemen. “Waarom gaan jullie niet nog even boven … knuffelen”, zegt Kate als het al wat later wordt in de avond en het bijna weer tijd wordt voor Inge om naar huis te gaan. Zo jammer dat ze gisteren niet al kon. Dan had ze bij me blijven slapen vast. 

En ‘knuffelen’ werd het. De deur was amper dicht of we lagen al samen naakt. Heerlijk zoenen, heerlijk gepijpt worden, kort, en dan gewoon bruut hard, neuken. Onder de dakramen waaronder ik elke ochtend wakker wordt. Haar snuitje op mijn kussen dat weer haar speciale trucje laat zien. Dat ene waarbij ze voldaan glimlacht na een zalige vrijpartij. Die blik waarbij ze telkens verandert in een meisje van ergens in de twintig. Mijn meisje dat ik zo graag zie. Mijn meisje waar ik van hou. 

1

Een reactie plaatsen