Verhalen, verslagen, herinneringen.

Braaf subje

Leestijd: 4 minuten

“Ik wil weten hoe je smaakt vandaag!” Gebiedend, met die zo bekende duivelse smiley erbij, stond daar ineens dat appje van mijn hete minnaar op het scherm van mijn telefoon. Eigen schuld eigenlijk. Ik had hem een uurtje geleden zo’n hete tweet doorgestuurd, zo’n perfecte foto van een prachtig kutje dat een heerlijke staaf ontvangt, het kon niet anders of dat moest hem aangezet hebben.

Ik stuurde hem na die foto ook nog een linkje zodat hij mijn poppetje kon volgen en moest raden waar ik op dat moment heen ging. Niks spannends hoor. Niet naar een lingerie- of ander speciaal winkeltje, niet naar iets ondeugends. Nee, het was voor een gewoon bezoekje aan de tandarts. Niets meer. Maar ik was toch wel benieuwd waar die stoutert op dat moment aan dacht. 

Ik hoorde zijn bliepje wat later al voordat ik terug buiten stapte bij de tandarts en kon haast niet wachten tot ik weer terug in de auto zou zitten. Zo benieuwd wat hij me nu weer gestuurd had. Zo benieuwd of mijn tweetje inderdaad het effect had gehad waar ik ondeugend op hoopte. En dat had het inderdaad. Toen ik mijn telefoon aan zette vulde m’n schermpje zich met een heerlijke foto van een mooie vrouw in mooie lingerie en een chique geklede man achter haar. De tekst “Dangerous is the man that can make you desire fantasies that you didn’t even know you had” stond er overheen. Ik voelde me blozen in m’n auto. “Dat is ook zo”, antwoordde ik terug. Met Rob en mij lijkt het steeds harder te gaan. Steeds intenser. Steeds gedurfder. 

“Je zit weer in de auto hè?” vroeg hij me op dat moment. “Net”, zei ik terug. En toen zei hij dat ene ondeugende zinnetje. “Stop eens een vingertje ‘daar’. En zeg me hoe je smaakt vandaag.” Fuck zeg. Zomaar. Zijn wraak wond me gelijk keihard op. Ik wilde dan ook niets liever dan hem nu heel braaf gehoorzamen. Ik kon gewoon niet anders. 

Onder mijn lange jas opende ik voorzichtig de rits van mijn broek, spreidde ik mijn benen en liet ik snel een vinger in mijn warme, alweer kletsnatte kleine kutje glijden. Even snel en stiekem. Precies zoals hij het me opdroeg stopte ik de vinger snel in mijn mond en likte ik mijn eigen sappen eraf om mijn lover zijn antwoord te kunnen geven. “Het smaakt zacht”, zei ik hem. “Een beetje zoet misschien.” “Het wil wat zoet van jouw staafje erbij hebben eigenlijk.”

Al direct volgden er andere opdrachten van mijn liefje. Dingen die ik moest gaan doen als ik zo thuis zou komen. Direct van zodra ik binnen zou stappen zelfs. Nu wist ik het zeker, ik had hem inderdaad vreselijk geil aangezet met mijn appjes en met mijn ondeugende daad die ik zo braafjes had vervuld. Zijn opdrachten hadden ook direct op mij hun heerlijke uitwerking. Ze stuurden een heerlijke golf van geile warmte door mijn ongeduldige lichaam. 

Ik startte dus snel mijn auto en reed langs de vaste route terug in de richting van mijn huis. Over de weg langs de Schelde waar ik Rob een paar weken terug in de avondschemering  nog een heerlijke blowjob gaf toen hij ons terug naar huis reed van een kort bezoekje aan de bouwmarkt. Gewoon zo deed ik dat, al rijdend. Damn, wat was dat spannend. De gedachte aan dat moment, die heerlijke rit terwijl zijn harde staaf door mijn mondje verwend werd, die gedachte aan dat en de appjes van daarnet, al die gaven me een heerlijke roes. Ik wilde snel meer. 

Ik parkeerde mijn wagen in de ondergrondse parking van mijn gebouw en nam snel de lift naar mijn etage. Boven stapte ik vlot mijn appartement binnen, zette ik mijn tas weg en hing ik mijn jas in de kast. Ik haastte me om snel als een braaf subje de verdere opdrachten die mijn lover me stuurde op te gaan volgen. Of toch zeker de meeste. 

Zoals hij me zei, liep ik naar de slaapkamer en ging ik voor het bed staan. Langzaam maakte ik mijn broek open en duwde ik ze verleidelijk traag langs mijn benen omlaag. Alsof het een show was voor mijn lover die vanuit de deuropening zou staan toe te kijken. Ik liet mijn hand langzaam in mijn slipje glijden, denkend aan zijn blik, aan zijn wens om mij nu echt te kunnen zien. Mijn kutje was nog steeds kletsnat. 

Als opgedragen, legde ik me voorover op mijn bed, ging ik op mijn armen liggen zodat ik me als vastgebonden voelde en nog maar net een klein beetje mijn handen kon bewegen. Zodat mijn linkerhand de stof van mijn kanten slipje opzij kon trekken en mijn rechter heerlijk mijn kleine jade-eitje, dat ik rap uit mijn lade met speeltjes had gepakt, tussen mijn strak gezwollen hete lipjes door, langzaam in mijn natte, wachtende, gevoelige kutje kon duwen. 

Dat gevoel in me, die dikte van het speeltje, dat stevige, dat onverwachte, heerlijk deed het me fantaseren dat ik nu op dit moment werd gevuld door Rob’s zalige, grote staaf. Mijn geilheid laaide plots heel intens op. Ik spreidde braaf mijn benen en legde een wijsvinger op mijn heet gloeiende clitje. Stilletjes liet ik het topje van mijn vinger, nauwkeurig op de perfecte plek, kleine rondjes draaien over mijn knopje en fantaseerde ik verder over Rob’s mooie staaf diep in mijn lichaam. 

Gedirigeerd door zijn appjes voelde ik mijn clitje steeds harder worden en mijn kutje nog natter. Het kleine jade eitje was z’n eerste koude al lang verloren en voelde nu warm aan. Heel warm eigenlijk. Zo warm dat ik voelde hoe mijn vagina begon te gloeien van genot. 

Ik sloot mijn ogen en dacht aan de harde stoten van de heerlijke staaf die me steeds dieper zouden raken. Ik zou geblinddoekt en vastgebonden zijn had hij me gezegd. In mijn fantasie voelde ik hoe hij me als een braaf submissive perfect sletje gebruikte voor zijn lusten. 

Mijn ademhaling ging steeds sneller, mijn hart bonkte steeds harder en ik voelde mijn hoogtepunt steeds dichterbij komen. Nog even gaf ik mijn spel de volle focus, spande ik mijn benen en billen aan, en kwam ik hard kreunend van genot, superzalig klaar. Dit was hot. 

Om 18:47 las ik zijn laatste appje. Om 18:58 was ik al heerlijk klaargekomen. Zo snel, zo heet. Hij heeft zo’n heerlijke macht over me. 
M’n lover zat nu in de auto met zijn vrienden. Onderweg naar dansles zodat we de rest van de avond niet zouden kunnen appen. Tijd voor mij dus om te gaan eten en daarna als dat brave subje wat ik zo graag voor hem ben zijn laatste opdracht te gaan vervullen. Hij schreef me, “Schrijf een verslagje van nu.”

1

Een reactie plaatsen