Verhalen, verslagen, herinneringen.

Advocaat

Leestijd: 10 minuten

“Zullen we eerst wat eten?” vraagt Inge nog gauw met kleine ondeugende glimlach op haar snuitje. Ze weet ook wel dat het vergeefse moeite is om ons twee nu nog proberen af te remmen in onze drang naar elkaar. Net thuis van drie uur heerlijke Blues dansles in de ochtend in een stad dichtbij, staan we samen naast het keukeneiland wat haar keuken scheidt van haar woonkamer. Naast de hoge barkrukjes waar we normaal zitten om van een lunch of ontbijt te genieten. En naast de achterkant van de bank van haar woonkamer. Beide plekken waar we al zo vaak speelden. Heerlijk in elkaars armen gedraaid en genietend van de eerste echte diepe zoen. We hebben elkaar al bijna twee weken niet meer gezien sinds dat ze de jaarwisseling bij mij en Kate thuis doorbracht. En voelen de honger naar elkaar, naar kusjes, naar strelingen, naar vet harde seks,  gloeiend op onze huid. 

Zonder echt duidelijk een antwoord te geven in woorden neem ik Inge mee terwijl ik een paar passen naar achter zet en op de rand van de bank ga zitten. Precies op de juiste hoogte voor mij om haar zonder te bukken te kunnen zoenen. Precies juist zodat mijn handen ongeduldig over haar truitje kunnen glijden en ver vooruitlopend op schema gulzig haar kleine borsten kunnen vastnemen. Ik voel een kleine schok in haar zoen die me vertelt dat ze van mijn snelle stoute gedrag geniet. 

Al snel vinden mijn vingers het knoopje van haar broek en het runnertje van haar rits en glijdt mijn hand ongeduldig bij haar binnen zodat ik gelijk voel hoe heet haar intieme plekje gloeit. Dwars door de stof van het zachte gladde slipje heen is ze al heet en doordrenkt van haar nat. Snel probeert ze mij te kopiëren en spring mijn staaf verlost uit de beknelling recht als ze mijn rits omlaag trekt. Gauw ga ik staan en help ik haar om haar broek uit te trekken, maar laat ik haar zwarte sokjes een beetje frivool aan. Ik voel haar hand steunen op mijn schouder en zie van dichtbij de welvingen van haar volle lippen strak in haar slipje, mooi verlicht door vol instromend daglicht van het grote voorraam van haar appartement waar we pal naast staan. Ik weet dat we niet te zien zijn voor mensen die buiten lopen als die nu zouden binnenkijken, maar de gedachte dat een heel oplettend iemand ons toch zou kunnen ontdekken maakt ons spel net dat beetje extra heet.

Inge wil me kopiëren. Ze begint mijn broek open te plooien en pakt het randje al met twee vuistjes vast om ook over mijn benen omlaag te trekken, maar vlot ga ik terug zitten op het randje van de bank. Een aanzet van een klank van kleine teleurstelling uit haar mond wordt snel gesmoord door een hap naar adem als ik met mijn volle hand haar plekje stevig vast grijp en er iets ruwer in knijp dan ze eigenlijk van me gewend is. Net zo stevig trek ik haar met mijn andere arm naar me toe en zet ik haar strak klem tegen mijn been. Ze hapt naar mijn lippen als ik mijn mond naar haar toe draai voor een volgende zoen en verslikt zich bijna als ik een van mijn vingers door de stof van haar slipje heen, zacht maar beslist tussen haar lippen door haar natte kutje in begin te duwen.

Mijn doel is duidelijk. Onze houding blijft zo totdat ze klaarkomt en niet niet eerder zal ik ze weer een keuze geven. Ze is van mij.  Ze voelt mijn doel een tel later als mijn hand over de rand van haar slipje gaat en mijn vingers haar directe natheid aan zich beginnen te voelen. Haar slipje is doorweekt.

Wankel probeert ze zich staand te houden maar geeft ze gelijk haar hele lijfje aan mij. Een beetje steun vindt de aan mijn been, aan mijn arm strak rond haar middeltje, aan mijn schouder waar ze een arm op kan steunen. Maar het meest voelt ze hoe mijn vingers wild haar kutje binnen dringen en haar zowat optillen van de grond. Ze voelt dat ik de macht heb nu en geeft zich over. 

Ik wissel af tussen dit wilde vingeren en andere momentjes van zacht haar clitje plagen. Ik zou het op mijn tong willen nemen, haar sap willen proeven nu, maar eerst wil ik het zo. Ze moet staand en wankel ervaren hoe een orgasme hoort aan te voelen. Ik voel dat ze dat ook wil. 

Haar hoofdje legt ze in haar nek, haar ogen houdt ze de meeste tijd gesloten maar af en toe kijkt ze snel even door het raam vlak voor ons om te zien of we gespot zijn. Steeds meer voel ik hoe ze trilt van de inspanning. Steeds wordt haar lichaamsvocht dunner als ik het zachte plagen afwissel met ruwheid die haar kutje doet knijpen, ze squirt een beetje. Maar nu mag ze dat niet van me. 

Ik ga zachtjes verder, houd haar geklemd tegen mijn lichaam staand, voel hoe ze mijn staaf met stof van mijn slip eroverheen stevig in een grip houdt en stop voor niets meer. Ze wordt stiller. Hij kreuntjes en kronkelen neemt af. Ik zwijg en doe door. Totdat ze er is. Als altijd voel ik hoe ze haar orgasme neemt. Elke spier in haar lijfje spant zich aan, haar kutje pulseert en wordt strak, en een luide grom verlaat haar opengesperde mondje. Ik klem haar nog strakker tegen me aan want ze zou niet kunnen blijven staan. Zalig zo’n climax. Die wil ik ook. Straks. 

Na een paar momentjes, als haar positieven haar weer vinden, laat ze zich vlot op haar knieën voor me op de grond zakken. Ze trekt mijn broek omlaag en stort zich hongerig op mijn strak gespannen erectie. Duidelijk van zinnen om dit nu mijn beurt te laten worden en mij minstens net zo gek te krijgen. Maar mijn plannen zijn nu eerst anders. Ik wil dat ook, ik wil ook exploderen, maar nog niet nu. Nu even eerst echt eten voordat we de hele middag non-stop blijven doorgaan. Ik help ik haar snel overeind en zeg haar geduld te hebben. “Eerst eten we wat. Daarna snoepen we.”

De smaak van het laatste hapje lunch streelt m’n tong nog als Inge vlot van haar barkruk omhoog komt, tegen me aan komt staan en me direct met een intense lust begint te zoenen. Ik voel haar gedachten, ik voel haar wens en ik voel haar hand stevig op de snel groeiende bobbel in mijn broek. Als ik ze haar kans laat nemen weet ik al dat die bobbel over een paar tellen haar heerlijke warme mond in zou glijden, maar dat zou te snel zijn voor wat ik in gedachten heb. Het is tijd voor wat intensers. 

Vlot ga staan van m’n kruk, pak ik Inge’s handen resoluut vast voordat die hun net gestarte actie aan mijn riem, knoopje en rits goed kunnen beginnen, kijk ik haar direct in haar ogen en zeg ik haar een paar stappen naar achteren te doen. Totdat ze vlak voor de bank staat waar we eerder act een van de dag al  uitspeelden. Het is tijd voor deel twee. 

Ik zet haar waar ik ze wil hebben, kijk haar van dichtbij aan en maak met het gebaar van mijn wijsvinger tegen mijn mond duidelijk dat ik wil dat ze stil blijft. Ze mag niks zeggen, ze mag niet bewegen. Direct in haar ogen kijkend begin ik mijn broek los te maken. Ik zie aan haar snuitje dat ze worstelt met de wens om dat voor me te doen, kort gaat haar blik naar beneden maar snel gebied ik haar haar ogen op de mijne gericht te houden. Mijn riem gaat los, het knoopje, de rits. Langzaam trek ik mijn broek en tegelijk mijn slip uit zonder dat ze het mag zien. Haar slipje volgt. 

Direct als ik weer rechtop sta voelt ze de ernst van mijn bedoelingen. Met een harde grip pak ik haar armen vast, draai ik haar om en duw ik haar voor me uit over de leuning van de bank. Het eerste kreetje van verrassing zodra ze de zachte kussens raakt wordt overstemd door het tweede dat ze slaakt zodra ze mijn pik vlot haar lichaam binnen voelt gaan. “Oh ja, neuk me, neuk me”, klinkt uit haar mond zodra ik zo hard in haar begin te stoten dat de bank langzaam van z’n plek verschuift. Haar heupen liggen op de harde leuning, haar borsten schudden in het truitje op en neer terwijl ze zich op haar armen steunend overeind houdt op de zitting van de bank. Ik stoot, ik maak tempo, ik rem weer af om niet gelijk al klaar te komen. Ik zou willen dat dit gefilmd werd nu. Zo geil, zo heet, zo intens. Mijn staaf die zich glimmend van haar nat haar prachtige gladde kutje in en uit haast alsof hij geen stukje van haar heel wil laten. Haar benen, in mooie zwarte nylons gehuld, gespreid over de leuning van de bank, verlangend naar onze seks. Dit is intens.

Ik help haar weer staan als we toe zijn aan de volgende scène. De shot waarin Inge zich kort door haar knieën laat zakken en zich vol lust op mijn strakke staaf stort, nat van haar eigen sappen. Oh fuck, weer voel ik dat mijn climax zich in de buurt bevindt. Dit moet een korte scène worden, door naar de volgende. 

Opnieuw verbaasd komt ze staan als ik haar vlot onder haar armen pak en weer doe gaan staan. Ik zie de vraag op haar gezicht branden, waarom mag ze mij niet verwennen met haar mond? Maar dat wil ik niet. De teller staat pas op een tegen nul. Meisjes mogen eerst. Altijd.

Deze keer duw ik haar abrupt achterover over de leuning van de bank en heeft ze geen keus dan mij met haar te laten doen wat ik wil. Haar borstjes schudden bij elke puls, haar gezicht loopt rood aan van het omlaag liggen, haar kutje klemt zich strak rond mijn staaf die zich diep stotend verschaft wat hij wil hebben. Het is dat ik zelf mijn benen breed moet spreiden om laag genoeg te staan dat we de connectie kunnen maken, en dat die houding me wat afleid, anders zou ik nu vet hard klaar kunnen komen. Die schone hier voor me, gespreid als een verwennerijtje, overgeleverd aan mijn wildheid, het decor, het impulsieve, de leuning van de bank die al zoveel onwetenden plaats bood, de intensiteit is er. Ik zou me leegspuiten in haar kutje, een tijdje bijkomen en m’n uiterste best moeten doen niet om te vallen, en me dan door mijn knieën laten zakken om haar plekje netjes schoon te likken. Snoepend van haar sappen en de mijne door elkaar. Zo geil.

Maar dat lukt me nu niet. In plaats daarvan houd ik haar aan een been tegen me aan geklemd terwijl ik net mijn eikel vooraan in haar kutje laat wachten. Daar waar ze het strakst is. Daar waar hij braafjes tegen haar g-spot kan drukken. Mijn vrije hand gebruik ik om zacht op haar buikje te drukken. Met mijn vingers omhoog en mijn duim plagend onverwacht op haar kleine clitje. Zacht begin ik kleine cirkeltjes te maken. Langzaam tussen sprak gespannen lipjes door, voorzichtig op en neer tot tegen mijn geduldige staaf en dan weer terug omhoog. Af en toe druppel ik wat extra speeksel op m’n duim. Steeds weer verschrikt ze met genot als ze me weer terug voelt. Langzaam ga ik door.

Ik weet hoe m’n meisje is. Ze geniet. Soms vecht ze even tegen de rare houding zo ondersteboven, soms kreunt ze luid en smeekt ze me haar te neuken. Maar snel wordt ze wat stiller. Dan begint haar lichaam zachtjes te trillen, voel ik de inspanning die ze inzet om haar benen omhoog te houden, blijven haar ogen gesloten en wordt haar ademhaling dieper. Mijn pik wacht braaf, stil en hard net tussen haar lipjes door in haar kutje. Heel even verdwijnt bijna alle beweging uit onze lichamen tot ze met haar heerlijke luide grom verschrikkelijk hard klaarkomt. Precies zoals het hoort.

De duivel in me wil meer. Eigenlijk heeft ze rust nodig nu maar dit is ook zo verschrikkelijk geil. Ik probeer haar harder tegen me aan te klemmen en door te gaan, maar ze kan niet meer. Ze grijpt mijn hand, klemt haar benen dicht en roept me haar safeword. Tijd om echt te stoppen.

Voorzichtig help ik haar overeind en neem ik haar in mijn armen strak tegen me aan. Even tijd voor haar om zachtjes te landen en de wereld weer rechtop te zien. Haar kleine lichaam voelt heerlijk tegen het mijne. 

Derde act. 

Inge gaat zitten op een van de barkrukjes van de keuken, net op het randje, haar kutje glimmend van haar nat, benen uiteen, wachtend op mij. “Waar wacht je nog op?”, zegt de kleine duivelin. “Neuk me en stop niet. Ik wil dat je komt.” 

Maar het barkrukje is niet bestand tegen ons ruwe spel. Even proberen we het, even voel ik mijn ballen in ons ritme tegen het koude stalen randje tikken, maar dan stoppen we. 

“Ik heb iets lekkers”, glundert Inge. Uit de koelkast pakt ze een klein flesje, draait ze het open en lepelt ze een klein beetje van de lichtgele inhoud eruit. Een koud dik goedje wat ze ondeugend glimlachend op een van haar tepeltjes smeert en me dan zegt, “kom, proef.” 

“Hmmm lekker, advocaat.” De smaak van het goedje doet bijna een diep verborgen fetish in m’n lichaam ontbranden. Een die me bijna aanzet om het flesje grotendeels op haar naakte lichaam uit te schenken om het direct daarna met m’n beide handen over haar huid te verspreiden. Ik zou elke druppel weer van haar aflikken. Van elk plekje, traag en grondig. Totdat ze nog een keer klaarkomt. 

Maar Inge is wat anders van plan. En nu mag ze van me. Nu is het mijn beurt. Het volgende lepeltje van het lekkere goedje uit het kleine flesje is een stuk voller. Staand voor me houdt ze mijn staaf triomfantelijk vast en begint ze hem verleidelijk traag volledig te bedekken met dikke lagen van de heerlijke advocaat. Het gevoel van de koude, mijn diepe fantasie, de alcohol die moeiteloos de dunne huid van mijn eikel door weet te dringen, de blik in Inge’s ogen die verraad dat ze nu de macht heeft, het maakt me knettergek.

De lust in haar ogen die ik zie als ze een tel later haar knieën zacht op het snel gepakte kussentje zet, als ze mijn koud bedekte hete hardheid bezitterig naar zich toetrekt, als ze me direct in mijn ogen aankijkt en me zonder die connectie  te verbreken, uiterst traag, als een onbetaalbare hollywood pornoster, uiterst sensueel af begint te likken, is bijna al gelijk teveel voor me. De drang van eerder, de wens om het flesje hier te ledigen, de hele vloer en elkaar volledig te bedekken en keihard te neuken omwikkeld in de geur van de lekkernij, neemt bijna volledig bezit van me. Ik wil haar verslinden. Ze is van mij.

Midden op ons kleine podium, het kleine plekje tussen bank, keukeneiland en koelkast, likt en zuigt ze mijn lengte alsof het een overheerlijk ijsje is op een knal hete zomerdag. Ze weet dat ik geniet van haar tanden als die lichte krasjes maken op mijn dunne huid. Als ze haar tong gebruikt om mijn eikel tegen haar gehemelte te drukken en dan met strakke lippen vlot op en neer gaat over het gevoelige randje. Beseft ze wel dat de alcohol haar ook beïnvloed? Weet ze tot hoever ze kan gaan voordat ze me over het randje duwt? Wil ze juist dat?

Ze maakt me gek. Ik duw haar wat naar achter, maak dat ze zich moet steunen op beide handen, neem haar hoofd tussen de mijne en begin haar mondje te neuken alsof ze niets liever wil dan dat. Ik probeer me in te houden, niet te ruw te doen, maar alles is aangeschoten. Ik voel me aangeschoten.

Ik voel de eerste puls in mijn ballen. Een tweede diep in m’n lichaam waar de lengte van m’n staaf begint. Ik laat haar hoofdje los, ze valt wat van me af, steunt half hangend op de vloer en ik sta door mijn benen gezakt over haar heen. Mijn staaf plakt in mijn hand als ik hem in hoog tempo af begin te trekken. Inge grijpt mijn ballen, trekt me naar zich toe, ze opent haar mondje en vangt perfect de eerste shot die mijn lichaam uit spuit. Een tweede beland op de vloer achter haar, een derde vindt haar blonde haren. Nauwelijks kan ik mijn ogen open houden. Hard kreunend kom ik waanzinnig intens klaar en kan ik me maar net staand houden, met alle macht grijpend aan het randje van de koelkast terwijl de laatste druppels van mijn zaad op haar borsten vallen. Druppels die ze met een vinger op veegt en een voor een in haar mondje op snoept. Mijn zaad dat ik gelijk daarna zelf proef als ik wankel voorover buk om haar te bedanken met een sensuele tongzoen. Oh fuck, dit is intens.

Telkens weer lijkt het wel. Elke volgende keer is de seks tussen ons weer een overtreffende trap op de vorige. Zo waanzinnig als deze keer was kan ik me niet voorstellen hoe we hier ooit overheen kunnen gaan. Maar ik ben nu al benieuwd. 

5

Een reactie plaatsen