Verhalen, verslagen, herinneringen.

Drie

Leestijd: 7 minuten

Haar lichaam voelt zacht in mijn handen. Slechts beschermd door de dunne stof van haar kleine jurkje verken ik de vormen van de mooie kleine vrouw die bij me op de bank ligt. Al vanaf het moment dat we neerploften in ons hoekje verdwenen we samen in een kleine cocon van lust en nieuwsgierigheid, en wilden we nog maar een ding. Elkaar.

Haar lippen zijn heerlijk. Gulzig net als de mijne en tegelijk even voorzichtig om niet al te hard van stapel te gaan. Maar gaat ons dat wel lukken? Haar ademhaling verraad wat ze van binnen voelt. Een wilde zin om door te schieten en het hier en nu gelijk te gaan doen. Geen geduld meer. Dit voelt lekker. Dit is het. Dit is de stap die vandaag gezet is, geen tijd meer voor bedachtzaamheid, maar gaan. En hard ook.

Braafjes streel ik haar hals, kijk ik haar even vragend in haar ogen aan, “voel jij het ook?” en dan weer een klein pasje. Kort gaat mijn hand in haar haren, stuur ik haar hoofdje naar de perfecte positie en lijkt mijn tong haar rauwe ziel te willen zoeken. Ik wil voelen wat zij wil. Ik wil dat ze vergeet wat hoort, dat ze vergeet wat mag en niet mag, dat ze enkel dat doet wat ze wenst. Dat ze dat doet waar haar kutje haar om smeekt. Oh fuck. Zitten mijn gedachten daar al? Nu al?

Alsof ik zou willen dat ik echt geen controle had over mijn hand glijdt hij snel, maar sensueel, vlot uit haar hals omlaag, op verkenning naar meer. Over de verrassend hete huid van haar subtiele decolleté, verder door, brutaal direct naar haar zachte kleine borst. Nog steeds verscholen onder haar jurkje en omlijnd door de duidelijke kanten randjes van een uitdagende beha. Haar ogen schieten zacht verschrokken open. Maar haar mond verklapt met dezelfde actie dat ze meer wil. Ze geniet. Ik geniet. Ze is mooi.

Haar middeltje is smal, haar heupen zelfs een beetje hard, maar geen van beiden echt boeiend genoeg voor mijn veel te overmoedige hand. Voor ik het weet voel ik de stof van haar panty rond haar slanke been en de warmte van haar lichaam er doorheen. Mijn hand had zijn weg al gevonden. Hij was snel naar beneden gegaan over het rokje van haar jurkje tot aan haar knie, en van daaruit weer vlot terug omhoog. Nu onder de stof van haar jurkje door. Terug op zoek naar haar heupen en haar middel, maar nu niet meer beschermd door de mooie stof van haar kleedje.

Ow fuck. Dat was ik niet van plan. Of toch? Ik voel de intense vochtige hitte die haar intiemste plekje keihard uitstraalt dwars door haar panty en haar slipje heen. M’n hand is direct naar daar gegaan. Heel even schrik ik van mezelf, van de veel te grote stap die mijn nieuwsgierigheid hier heeft gezet, maar dan merk ik gelijk hoe hard het haar opwindt. Nog intenser neemt ze me in haar grip, nog onstuimiger voelt haar zoenen aan en nog extatischer klinken haar diepe, hevige ademteugen van dichtbij in mijn oren. Ze wil dit. Ik wil dit.

Geen tijd meer om haar zacht te strelen, geen tijd meer om plagend langzaam haar dijen aan te raken, uitdagend dicht telkens in de buurt van haar kleine vrouwelijkheid te komen zonder haar echt aan te raken. Geen tijd meer om superzacht met een enkel topje van een vinger de stof van haar slipje te beroeren. Precies daar waar volle warme zachte lippen haar kleine plekje begrenzen. Nee, wij willen dit. Het is tijd.

Mijn hand haast zich omhoog naar de naaktheid van haar buik onder haar jurkje en spoed zich van daaruit terug naar beneden. Terug op weg naar haar plekje. Onder haar panty door, direct haar doordrenkte slipje in. Ze is nat. Haar lippen omsluiten mijn vingers als ik direct ga voor weer een stap die veel te vroeg komt. Eigenlijk wacht haar kleine knopje op mijn zachte uitdaging, maar zijn we samen weer veel te hard gegaan. Diep in haar kleine lichaam voelen mijn twee vingers de strak sluitende natte hitte van haar kutje en beginnen ze overhaast aan een wilde verwennerij. Ze kreunt, geniet. 

Even worstelen we. Haar slipje is te strak, mijn vingers verkrampen. Ik kan haar niet behagen zoals ik nu zou willen, maar ze voelt me en helpt me. In een rappe beweging, zonder overbodige woorden, grijpt ze haar panty en haar slipje en ontdoet ze zich van de mooie kledingstukken die haar onderlichaam sieren.

Haar overgave maakt me gek. In mijn arm, haar kleine lichaam half steunend tegen mijn borst en de leuning van de bank, voel ik hoe ze haar heupen spant en mijn vingers diep en vol vertrouwen alle toegang geeft tot haar exclusieve binnenste. Intens zoenen we terwijl ik in haar zit. Ze vreet me op. Ik vreet haar op terwijl mijn vingers voelen hoe de spieren van haar kutje ritmisch knijpen en ze alles om zich heen loslaat.

Ik wil meer. Haar jurkje ligt tellen later op de grond naast de bank. Op haar beha na volledig naakt ligt ze op me. Mijn ene hand nog steeds diep in haar lichaam, de andere onder een dun laagje kant op de blote huid van een mooie borst, met haar benen wijd gespreid in een volledige overgave aan mijn handelingen als haar lover.

In een paar verdwaalde gedachten ben ik al een uurtje verder en fantaseer ik hoe ze haar naaktheid boven me balanceert om zich tergend langzaam over de harde lengte van mijn mannelijkheid te laten zakken. Ik wil haar. Ik wil in haar lichaam zijn terwijl ik naakt op de bank lig en samen met haar geniet van onze lust. Van onze nieuwe ontdekking. Maar dat is voor straks. Misschien. We gaan al zo hard.

Dan pas valt mijn blik voor het eerst wat scherper op het koppel aan de andere kant van de hoekbank in deze kleine kamer. Ik zie de strakke geile blik van de vriend van de schoonheid die op mijn handen smelt. Ik zie hoe hij geniet van het uitzicht op zijn naakte geliefde die door een nieuwe minnaar wordt verwend. Ik zie hoe hij net zo gulzig als ik met zijn lief, zoent met mijn lief. Met mijn vriendin die geniet van het spel dat zijn grote handen spelen met haar mooie borsten. Die geniet van de strakke staaf die ze uit zijn broek bevrijd heeft. 

Langzaam spelen haar handen met zijn trotse erectie terwijl hij een van de zijne verder naar beneden over haar lichaam op verkenning gaan. Haar broek is open, zijn hand glijd binnen en speelt met haar intieme plekje terwijl ze beiden half perplex staan van de veel te snelle explosie aan onze kant van de bank.

Ik til de kleine schoonheid op omdat de houding op de bank nu te ongemakkelijk begint te worden, mijn rug klemt te strak tegen de leuning en ik moet even veranderen van houding om mezelf nog een beetje heel te houden. Kort gaat ze staan en kijkt ze me aan. Ik zie de geile blik in haar ogen, ik zie haar mooie borsten in haar kleine beha en vlug kort een kleine schittering van uitdagend vocht op de volle lippen van haar vrouwelijkheid. Ik wil haar proeven. Ik wil weten hoe ze voelt in mijn mond. Ze ziet wat ik wil.

Vlot laat ik me een klein stukje zakken op de bank en proef ik een momentje later de hete geilheid van haar zalige kutje als ze zich langzaam op mijn mond laat zakken.

Mijn handen dragen haar billen en sturen haar lichaam boven me zodat ik haar precies daar kan sturen waar ik haar het best kan plezieren. Mijn tong zoekt zacht zijn weg tussen haar plooitjes door, strelend over volle lippen, glijdend langs haar kleine lipjes omhoog tot aan haar gevoeligste knopje. Ze smaakt heerlijk. Ik doe me tegoed aan haar sappen die zachtjes mijn kin en mijn gezicht beginnen te bedekken terwijl ik haar met mijn mond verwen. Strak sluit ik mijn lippen rond haar clitje en zuig ik het dingetje naar binnen in mijn mond om er daar mijn tong mee te laten stoeien. Telkens als het precies even raak is voel ik een snelle kromming van haar rug, een schokje in haar heupen en gelijk weer een kleine beweging waarmee ze zich nog wat harder op me drukt. Gelikt worden is haar ding. 

Boven me zie ik haar borsten vrolijk trillen in haar beha doordat ze zich de hele tijd moet inspannen om zich zo boven me balancerend te houden. En zie ik haar blik, haar ogen die me verklappen dat dit is waar ze op hoopte maar geen moment had durven verwachten. Haar kreuntjes zijn zacht maar hoorbaar. Ze geniet. 

Mijn fantasie projecteert weer. Voor me zie ik hoe de indrukwekkende erectie van de man langzaam in de mond van mijn liefje verdwijnt. Ik zie hoe ze hem langzaam gek maakt met haar mond, ik weet hoe het voelt als haar tong zo zalig traag kleine cirkeltjes likt onder het gevoelige randje van een eikel langs. Met mijn ogen kort dicht zie ik hem zijn hoofd afwisselend achterover leggen op de leuning van de bank om te genieten van zijn gevoel, om dan weer terug op te kijken hoe zijn eigen lief met mij speelt. Ik bedenk hoe ze haar aandacht gaat verleggen, hoe ze zich langzaam op mij zal leggen, hoofd naar beneden, knieën op de leuning zodat ik kan blijven verwennen. Ze gaat mijn strakke, geduldige mannelijkheid eindelijk bevrijden uit zijn opsluiting. Terwijl ze oogcontact heeft met haar eigen lover zal ze hem laten zien hoe haar hand mijn staaf knijpt tot hij strak staat, tot mijn eikel zich donker zal kleuren en ze haar mond langzaam er overheen laat glijden. Ik wil dit. Ik geniet van de smaak van haar kutje en verlang naar haar ontdekking, benieuwd hoe het zal voelen als zij van mij snoept, als ze mij pijpt.

Een paar momentjes later wordt het teveel en moet ze zich weer naast me op de bank zetten omdat ze niet meer zo kan blijven balanceren. 

Snel trekt ze ervoor nog even haar jurkje aan om niet de naakte enige te zijn in dit kleine spannende gezelschap. 

Net op tijd als we boven het snelle lopen van kindervoetjes horen die op zoek zijn naar mama. Gehaast fatsoeneren we even onze kleding terwijl de brunette mama net zo vlot even naar de trap loopt om de kleine onderscheppen en weer terug naar bed te brengen. Net op tijd om vragen toch maar voor te blijven. 

Tijd om weer naar huis te gaan voor mij en mijn eigen lief. Het is uiteindelijk toch enkel een gewone Donderdag. Morgen moeten we veel te vroeg weer braaf gaan werken en allemaal vroeg uit onze bedden. 

Moeilijk, verschrikkelijk moeilijk, want alle vier hebben we geproefd van deze nieuwe ontdekking en alle vier hebben we trek in meer. Trek in meer tijd samen in een betere setting. Benieuwd naar een avontuur wat zomaar voor onze voeten zou kunnen liggen. 

Dus maken we een date. Gehaast en gedreven door dierlijke lust die ongeduldig staat te trappelen. Over negen dagen nemen we een AirBnB in Rotterdam. Daar zullen we het avontuur volledig in gaan en daarna weten hoe het is als twee koppels die samen de stap durven zetten in het diepe.

“And suddenly you know, it’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.”

1

Een reactie plaatsen