Verhalen, verslagen, herinneringen.

De Do-Over

Leestijd: 13 minuten

“We zijn er bijna mevrouw.” Rob’s zakelijke stem klinkt bijna als dat van een echte chauffeur die bijna zijn klant bijna op haar bestemming gaat brengen. Het rollenspel voor deze avond is nu begonnen met dat ene kleine zinnetje. Precies als ze eerder samen afspraken. Drie kwartier geleden vertrokken ze samen vanaf haar appartement naar van Gent op weg naar het kantoor waar David als afgesproken op haar bezoek zou zitten wachten. Ze hoeven nog maar een paar honderd meter te rijden en dan komen ze eindelijk aan. Beide een beetje nerveus. Maar op een spannende leuke manier. 

Inge stuurde namelijk aan David een paar uurtjes geleden een heel uitdagend linkje. Een linkje naar het verslag wat ze pas schreef over haar spannende date die ze bijna een jaar geleden met hem had. Een avontuur dat ze toen samen beleefden op een Zaterdag in December. Precies hier waar ze zo meteen weer gaan aankomen. Bijna een jaar later lag die date namelijk nog zo zalig in haar geheugen, zo spannend was het, dat ze het uitschreef voor Rob, om hem te vertellen dat ze soms nog steeds aan David en die geile avond dacht. Ze schreef het Voor haar Rob, die ze nu bijna wekelijks zag en met wie ze keer op keer genoot van zalige momenten en waanzinnige seks. Telkens weer. Al maanden kenden ze elkaar, al tientallen keren verdronken ze in elkaars passie en steeds weer bleef de honger groot. 

Rob had al eerder aan haar verteld dat ze het van hem niet enkel bij denken aan David en die keer op zijn kantoor hoefde te laten. “Als het zo lekker was als je zegt, dan neem je toch gewoon nog een hapje!”, grapte hij soms.

Hij had haar verslagje voor de eerste keer gelezen zittend achter een tafel in een kantoor waar op dat moment ook anderen waren. Een domme fout want hij had Inge al snel moeten bekennen dat haar vertellingen een directe en overduidelijk zichtbare reactie in zijn lichaam gaven. Zijn zin in haar was instant zo hard geworden dat hij haar over de tafel heen geneukt zou hebben als ze op dat moment het kantoor binnen was gestapt.

“Ik wil je verhaal op m’n website zetten kleine verrassing”, stuurde hij haar in een appje. “Ik wil dat je David het linkje stuurt en hem vertelt dat je het nog eens wil beleven. Dat je een ‘do-over’ wil. Dan ben ik deze keer jouw chauffeur. Dan breng ik je naar binnen tot aan meneer de directeur en blijf ik braaf bij de deur staan kijken terwijl jullie elke minuut van je geile verslagje perfect naspelen. Ik heb je woorden gelezen en beleef het mee alsof ik erbij ben. Zo mooi beschrijf je het. Maar wil het in deze herhaling echt zien. Ik wil zien hoe jij in die stoel zit, hoe jij de grote staaf van David minutenlang met je mond pleziert. En hoe hij je nog eens waanzinnig gekmakend laat squirten.” In zijn appje schrijft hij verder, “De hele tijd zal ik als een echte chauffeur enkel kijken. Als jullie klaar zijn breng ik je weer naar huis en pas dan gaat mijn chauffeurspet af. Dan ben je van mij. Dan moet jij mijn staaf in je mond nemen en mij op mijn beurt minuten lang verwennen. Dan ga ik jou net als David keihard neuken en vallen we daarna samen heerlijk in slaap.”

Dus dat werd het. Inge stemde in met het plannetje en Rob schreef z’n verhaal uit. Toen het verhaal klaar was en Rob weer een nachtje bij haar zou komen slapen, stuurde ze David laat in de middag het linkje en gingen ze samen wachten op zijn reactie. Het duurde maar even voordat ze zag dat hij haar berichtje in de app had gelezen. En nog wat minuten meer voordat hij iets terug schreef. Tijd waarin hij het linkje moet hebben gevolgd en het verslagje zal hebben gelezen. Maar toen kwam eindelijk zijn reactie op haar schermpje. Hij antwoordde simpelweg met, “Ja, dat wil ik ook. Snel.”

Dit is Inge’s verslagje.

———-

Hey Rob. Hier is het verslagje van mijn avontuur met David zoals ik je beloofd heb.

Ergens in December, net voor de feestdagen, appte ik een poosje met David. We hadden een paar maanden daarvoor, in Augustus, een eerste date gehad waarbij we samen een fijne klik voelden. Die date eindigde met een spannende zoen ergens midden op straat. 

In de periode daarna hebben we elkaar niet meer ontmoet, maar wel af en toe eens ge-appt en ook gebeld. Een paar keer kwam het zelfs tot zalige telefoonseks waarbij David steeds heerlijk klaar kwam. Eigenlijk wilden we samen meer, maar telkens kwam er iets van Corona tussen zodat het tot ergens midden December duurde voordat we erin slaagden onze tweede date te regelen. 

We spraken af elkaar op een Zaterdag te ontmoeten, dat was het beste. Hij moest nog laat werken had hij gezegd en zijn dochter was ook thuis. Dus daar ging het niet helaas. 

“Waarom kom je dan niet naar mijn kantoor”, schreef hij. “It is up to you baby.” Goh. Op kantoor. Wow. Dat is extra spannend. Ik voelde m’n zin een sprongetje maken bij dat vraagje en antwoordde, “Ja, dat is goed. Ik kom naar je toe.” “Trek dan maar iets leuks en gemakkelijks aan. Voor op het bureau jij secretaresse!” Zei hij me en m’n hoofd sloeg al op hol. “Got it”, antwoordde ik terug. “Stuur me het adres maar door.”

Toen de Zaterdag was gekomen trok ik over mijn mooie zwarte lingerie en stay up kousen een bloesje aan met een mooi zwart mini rokje daaronder. Hij wilde een secretaresse, dus ging hij die ook krijgen. Volledig. 

Ik verwachtte niet dat hij drank zou hebben op kantoor dus stopte ik vlot een fles Prosecco, twee bijpassende glazen en een romantisch kaarsje in mijn tas. Een braaf meisje moet goed voorbereid zijn hè?

Daarna stapte ik mijn auto in en ging ik met toch wel de kriebels in m’n benen op weg naar Gent. Buiten was het al ruim donker op deze December avond. De adrenaline pompte de hele rit wild en vol spanning door m’n lichaam. Ik ging dit echt doen nu. Ik ben onderweg naar een avontuur met een mooie spannende man. 

David wachtte me aan de ingang van zijn bedrijf al op toen ik aan kwam rijden en mijn auto parkeerde. Hij liet me binnen en nam me door een grote ruimte mee naar een trap achterin. Omhoog naar zijn kantoor. Buiten ons tweetjes was het hele pand verlaten. 

In de ruimte waar we binnen stapten stond een hele lange vergadertafel met daaromheen een heleboel stoelen. In de hoek stond een comfortabele zetel stilletjes te wachten. 

Beiden wisten we al wat er zou gaan gebeuren. Ik tenminste voelde het al wel. De opwinding maakte dat het inschenken van de glaasjes prosecco zomaar klungelig ging. Maar het lukte. Langzaam dronken we van het lekkers en praatten we een beetje bij. 

En toen kwam het moment. De prosecco en het korte babbeltje bracht ons beiden snel het gemak en de rust die we zochten. David kwam eindelijk dichterbij. Hij trok me zachtjes naar zich toe en samen begonnen we aan onze eerste zoen van de avond. Het voelde geweldig. Hij voelde geweldig. Ik voelde zijn en mijn geilheid de controle langzaam overnemen totdat hij de zijne echt niet meer kon bedwingen. Zijn handen vonden al snel hun weg naar de knoopjes van mijn bloesje. Een voor een maakte hij ze los en voelde ik even later zijn zachte strelingen over mijn gewillige borsten. Het duurde niet lang voordat zijn lust de volgende stap zette en hij me die zetel in duwde die in de hoek van de kamer op me wachtte. Ik las zijn verlangen overduidelijk  in zijn hongerige ogen. Vlot maakte ik zijn strak gespannen broek open, liet ik het kledingstuk een beetje zakken en begon ik zonder aarzeling direct zijn al keiharde staaf zalig te verwennen met mijn mond. Hij smaakte heerlijk. Zijn pik was mooi, groot en strak en mijn mond en tong wilden elke millimeter ervan zalig ontdekken terwijl mijn handen meespeelden en soms ook stevig zijn hete ballen grepen. David genoot duidelijk van spelerijtjes aan zijn heerlijke lul. 

Het duurde echter niet lang tot hij me weer uit de zetel omhoog trok, me meenam naar de tafel en mij er tegenaan zette met mijn rug naar hem toe zodat hij achter me kon komen staan. Ik voelde hoe hij zacht mijn rokje omhoog deed en hoe hij zijn hand vlot in mijn kletsnatte slipje liet verdwijnen. Ik werd totaal gek van lust toen ik voelde hoe hij zijn vingers over mijn kutje en tussen mijn gulzige lipjes door liet gaan. Zalig voelde het toen hij mijn intieme plekje gelijk al intens begon te vingeren. “Je bent zo lekker nat al’, zei hij met een stem die van geilheid bijna buiten adem klonk en hij verloor het gelijk daarna van zijn ongeduld. 

Snel trok hij mijn slipje omlaag en voelde ik gelijk daarna hoe hij zijn harde staaf diep in me liet glijden. Hij gebruikte me heerlijk voor zijn genot en dat maakte me knettergek. Ik besefte hoe ik, met m’n rokje omhoog geschoven en m’n slipje halverwege m’n benen, voorover gebogen op een Bureau tafel lag van een onbekend kantoor. Op een donkere Zaterdagavond in December. En hoe ik daar heerlijk hard door deze mooie man geneukt werd. Het was zalig. Het was zo geil en zo intens dat het niet lang duurde tot David luid kreunend klaarkwam en zijn zalige hete zaad diep in mijn ongeduldige kutje spoot. 

Een paar momenten spande hij zich voldaan en strak tegen mijn kontje aan tot hij weer wat bekomen was van zijn climax en de beurt aan mij gaf om te genieten. Vlot gleden zijn vingers terug naar mijn kutje en voelde ik hoe hij me geweldig lekker begon te vingeren. Ik dacht eraan hoe op dat moment zijn zaad langzaam uit mijn lichaam droop terwijl zijn vingers bij mij naar binnen gleden. Het was zo geil en David vingerde me zo intens dat ik voor het eerst van m’n leven voelde hoe ik begon te squirten. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Het lust sap stroomde zo hard mijn lichaam uit dat ik voelde hoe het langs mijn benen omlaag stroomde en mijn kousen en zelfs de vloer nat maakte. Wauw wat was dat geil.  

Een poosje genoten we stilletjes na van ons intense momentje waanzinnige seks terwijl we elkaar nog even vasthielden en zachtjes zoenden. “Dit was erg lekker”, zei David eventjes later. “Ja hè”, stemde ik in, en voegde toe, “… en spannend.” Want spannend was het absoluut. Iemand waarmee je nooit eerder vree zomaar ontmoeten in een verlaten bedrijfspand op een leeg industrieterrein. Een glaasje drinken en dan samen zomaar volledig opgaan in bruut intense, zalige, gekmakende, impulsieve seks, dat is meer dan spannend in de boekjes van de meeste mensen. 

Een minuutje of wat later deed ik mijn kleding weer netjes terwijl David de natte vloer schoon veegde. Mijn doorweekte slipje voelde frisjes aan aan mijn, nog nagloeiende, voldane kleine kutje, maar het was perfect. Moe en voldaan van ons hevige seks moment dronken we de glaasjes prosecco verder leeg terwijl we nog wat verder kletsten. Tot het alweer tijd werd voor mij om terug naar huis te gaan. David moest ook naar huis, naar zijn dochter die vast op hem zou zitten wachten. Op mij wachtte braafjes mijn auto en mijn vertrouwde appartementje, terug thuis in Antwerpen. 

Samen gingen we de trap af en begeleidde David me daarna als een heer tot aan mijn auto. “Wees je voorzichtig onderweg”, zei hij zo lief. Wetende dat ik nog een beetje stond te trillen op mijn benen van ons intense avontuur van daarvoor. “Geef me alsjeblieft een seintje als je weer veilig thuis bent.”

Onderweg naar huis glunderde ik de ganse tijd van puur plezier en de herinnering aan dat geweldige moment. Mijn benen trilden inderdaad nog. Mijn kutje voelde vermoeid en gelukkig aan. Thuis zou ik het nog wel even langzaam verwennen, dacht ik bij mezelf. Als ik straks heerlijk naakt in m’n bedje kruip en even terugdenk aan die heerlijke paal waar ik net van snoepte en die me zo lekker hard neukte, dan gaan mijn vingertjes vast in no time dat kleine clitje van me weten te vinden zodat ik nog eens lekker klaar kan komen en dan zalig zal gaan slapen. 

Dit was zo geil. Vrijen op een spannende plek met een aantrekkelijke man. Zomaar op een Zaterdagavond in December. Dit wil ik nog.

———-

“Kan ik je nu even bellen David?” In een vlaag van volledige geilheid schrijft Inge pardoes aan David dat ze hem nu gelijk wil spreken. Ze heeft geen geduld meer. Ze wil net als hem dit avontuur snel nog eens beleven. Nog voor ze beseft wat er zou kunnen gebeuren begint haar telefoon al te rinkelen en verschijnt op het scherm de naam van David. “Damn, wat moet ik nu doen?”, zegt ze verschrikt terwijl ze Rob aankijkt. Samen liggen ze net een momentje te ontspannen in de bank na de heerlijke wandeling van eerder. Samen te genieten van een stukje chocolade en een heerlijk glaasje rode wijn. Ontspannen en beide geil genoeg om kort daarvoor dat appje te hebben gestuurd. 

“Opnemen natuurlijk”, zegt Rob grijnzend. “En snel ook.”

“He .. he … hee David”, klinkt eindelijk het zachte stemmetje van Inge als ze het knopje op haar telefoon heeft ingedrukt en het toestel aarzelend aan haar oor heeft gelegd. Aarzelend komt het gesprekje tussen de twee een beetje op gang en kan Rob elk woord van beiden horen. 

“Ja mooi hè?”, zegt ze na een poosje. “Rob is echt handig met z’n woorden.” Aan de andere kant van de lijn klinkt de mooie zware mannelijke stem van David, “Jouw verslagje van die avond was anders ook niet mis Inge. Het voelde helemaal weer alsof ik de avond weer opnieuw beleefde toen ik het net las.”

Rob luistert vol aandacht naar het gesprekje tussen zijn Inge en haar lover van bijna een jaar geleden, maar kan na een poosje zijn gebruikelijke ondeugendheid toch niet langer onderdrukken. Zeker niet als David en Inge ook nog eens met elkaar beginnen te praten over hun telefoonseks keren die tussen hun ontmoetingen waren gebeurd. 

Kort maakt Rob in stilte een gebaar naar Inge dat hij een slokje van z’n glaasje wijn wil drinken en haalt hij zijn arm achter haar hoofd weg zodat hij wat naar voren kan gaan om zijn glas van het lage tafeltje te pakken. Hij pakt zijn eigen glas in een hand en geeft Inge haar glas met zijn andere hand zodat ze even geen kant meer op kan met beide handen vol.

Rob neemt een klein slokje, zet gauw zijn glas weg en gaat dan, tot Inge’s verbazing, snel naast de bank staan. Met een kleine duivelse glimlach legt hij een vinger tegen zijn lippen en begint hij gelijk zijn broek los te maken en uit te trekken tot hij even later enkel nog zijn overhemd en zijn sokken aan heeft. Inge ziet gelijk al waarom. Rob’s heerlijke staaf is door het meeluisteren naar het gesprekje tussen haar en David al keihard geworden en wordt in een langzaam tempo verleidelijk afgetrokken door Rob’s eigen hand. Inge kan geen kant op. Klem met haar telefoon en David in een hand en een halfvol glas heerlijke rode wijn in haar andere. Precies wat Rob van plan was merkt Inge een tel later als hij voorzichtig de bank opgestapt komt en zijn harde glimmende lul precies voor haar mond houdt. Inge kan haar giechelen bijna niet inhouden. Snel vraagt ze David dan, “Hoe stel jij het het je voor als we dat ene avondje nog eens zouden herhalen? Vertel het me eens langzaam.” Terwijl David begint te praten opent ze langzaam haar mond, steekt ze haar tong een beetje naar buiten en nodigt ze Rob uit om langzaam zijn staaf tussen haar lippen door in en uit te laten glijden. “Hmm, hmm”, mompelt ze elke paar momentjes terwijl ze David hoort vertellen hoe hij een nieuwe ontmoeting voor zich ziet. Heel voorzichtig neukt Rob haar gewillige mondje en past hij mee op dat ze geen druppel van de rode wijn uit het glas morst. 

“Wat ben je aan het doen nu Inge?”, klinkt de stem van David plots door de telefoon. Rob verwacht half dat Inge een smoesje zal gaan verzinnen om haar mompelende stemgeluid aan David te verklaren. Hij is misschien wel nieuwsgierig of ze vanavond nog tijd heeft voor hem. Om zalig impulsief gelijk gehoor te geven aan de lust van hen beiden.  Of misschien heeft hij iets vreemds gehoord terwijl hij vertelde over zijn fantasie. 

“Ik zit nu lekker in mijn bank”, begint Inge met een glimlach op haar snuitje. “In een hand heb ik mijn telefoon, in de andere een glas heerlijke rode wijn en in mijn mond had ik net de strakke staaf van Rob. Hij is zalig mijn mondje voorzichtig aan het neuken terwijl ik met jou bel.” Nog voordat David of Rob kunnen reageren op haar heerlijke alles verklappende directheid gaat ze verder, “Ik neem nu nog een hapje en hoop dat ik jouw heerlijke lul … vanavond … ook nog mag proeven David.” Vlot neemt ze een klein slokje van haar wijn en schuift ze haar lippen weer strak over Rob’s glimmende eikel. Knettergek wordt hij van de geilheid van zijn kleine mooie meisje. Fuck wat is ze heerlijk. 

Uit de luidspreker van Inge’s telefoon hoort Rob de reactie van David meer dan duidelijk. Ook al staat het ding niet op speaker. “Wow zeg. Je bent me er eentje Inge. Enne, Rob ook wel zo te horen.” Juist op dat moment trekt Rob zijn pik uit het gewillige mondje en stapt hij terug de bank af. “Ik denk dat ik dat ook wel zie zitten Inge”, gaat David verder. “Over een paar uurtjes kan ik je weer net zo ontvangen als vorige keer als je wil.”

Uit Inge’s mond klinkt plots een klein kreetje van schrik als Rob snel onder haar jurkje haar slipje heeft vastgepakt en het dingetje met een vlotte beweging over haar benen uittrekt. “Wat doet hij nu?”, vraagt David nieuwsgierig. 

In detail begint Inge echter te beschrijven wat haar fantasie is voor dat moment. “Ik wil dat jij nu je broek open maakt en een stukje laat zakken David”, begint ze. “Ik wil dat je me een fotootje stuurt van je mooie pik, stijf, trots en recht in je hand. Ik wil dat je jezelf een stukje aftrekt, maar niet klaarkomt. Dan laat ik je zien wat Rob nu ziet.” Direct horen Inge en Rob het geluid van een toestelletje dat op tafel wordt gelegd, het tingelen van een riem en het snelle geluid van een korte rits die wordt open gedaan. “Hmmm ja”, zegt Inge. “Toe, trek die heerlijke lul van je even stijf, dan beloon ik je en kom ik strakjes naar je toe.” 

Door de telefoon klinken dan steeds sneller en luider geluiden van opwinding. “Oew ja dat wil ik”, zegt David. “Ik wil je hier hebben en je opnieuw laten squirten als je dat wil.” Kort klinkt er wat gerommel en dan hoort Inge het geluidje van een appje dat binnen komt. Ze neemt haar telefoon voor haar gezicht en begint gelijk met een ondeugend grijnsje op haar gezicht te glimlachen. “Perfect”, zegt ze zacht. “Die wil ik in me voelen.”

Dan draait ze haar camera, maakt ze een kort close up filmpje en stuurt ze dat vlot over de app naar David. “Wow”, klinkt zijn ineens nog geilere stem een momentje later over het speakertje. “Dit is hot zeg.”

Op het fragment ziet hij hoe Rob’s glimmende lul die zachtjes tussen de natte lipjes van Inge’s kutje door tegen haar clitje op en neer wordt gewreven. 

“Ik wil straks achterover op jouw bureau liggen en dan voelen hoe jouw heerlijke pik dit bij me doet. Ik speel dan de escort dame die je komt verwennen en Rob is mijn chauffeur die me brengt.” Kort maakt ze oogcontact met Rob en ziet ze hoe hij enkel even bevestigend naar haar knikt. Hij heeft haar plannetje door. Ze spraken al eens eerder over fantasietjes als deze waarin Inge met een ander vrijt en hij het eerste stuk enkel even toekijkt. Best een geile gedachte die hem heerlijk vult van verlangen. 

“Rob zal braaf op een afstandje blijven staan terwijl jij en ik spelen en vrijen. Hij zal enkel toekijken tot ik hem zachtjes wenk. Dan pas mag hij langzaam dichterbij komen, zijn broek uit doen en dan op zijn knieën op tafel bij me komen zitten zodat ik zijn heerlijke lul in mijn mond kan nemen terwijl jij me begint te neuken.” Aan de andere kant van de lijn klinkt op dat moment enkel een stilte die zachtjes gevuld wordt met het geluid van een snel bewegende hand en een opgewonden adem. “Niet klaarkomen nu hè David. Dat mag nog niet”, zegt Inge streng. “Jij ook niet Rob.” En zachtjes duwt ze haar benen bijeen zodat Rob moet stoppen met zijn plagerijtjes. 

“Ik ben er nog niet aan uit hoe ik het precies zal willen, maar ik denk dat jullie straks bijna tegelijk moeten klaarkomen”, spreekt ze dan verlangend. “Misschien wel beiden in of op mijn mondje. Of eerst een in mijn kutje en dan daarna snel de ander ook. Hmmm, daar ga ik even over nadenken.”

Een half uurtje later zit het tweetal, snel aangekleed en een beetje opgemaakt, al in de auto op weg naar Gent. Op weg naar David die daar al op hen te wacht in zijn bureau. 

In Inge’s tasje steekt deze avond enkel de aangebroken fles rode wijn die ze gauw hebben meegegrepen. David had geleerd van haar vorige bezoekje had hij nog gezegd. In de hoop op herhaling had hij voortaan op zijn kantoor altijd een paar wijn en prosecco glazen gereed staan. Want een mooie vrouw als Inge verdient het om door iedere man zalig verwend te worden. 

5

Een reactie plaatsen