Verhalen, verslagen, herinneringen.

Ommetje

Leestijd: 14 minuten

Heerlijk giert de warme adrenaline zalig door m’n aderen bij elke stap die ik hier midden op deze knal hete zomerdag in dit bijna verlaten bos zet. Een gewone, doordeweekse, werkdag die vandaag veel rustiger blijkt te zijn dan wanneer ik hier als gebruikelijk in het weekend kom. Het vertrouwde rondje door dit mooie stukje natuur, zo lekker dicht bij huis, dat ik zo af en toe eens met de hond loop als ik weer eens zin heb om wat verder te gaan. 

Dit stukje bos is sowieso al een stuk rustiger dan de rest van de omgeving. De paadjes hier zijn veel smaller, zijn een beetje meer overwoekerd dan de andere plekken en daardoor veel minder goed zichtbaar voor de andere bezoekers. De bomen zijn hier eigenlijk meer hoge struiken dan echte bomen en nodigen niet echt uit voor een spontane wandeling er tussendoor voor de meesten. Wat extra mooi is voor mij, want zo geven deze paadjes me een extra garantie dat ik hier minstens een paar minuten alleen kan zijn en kan doen wat ik nu doe. 

In mijn eigen tuin doe ik het soms ook. Op warme, hete dagen net als deze soms best vaak eigenlijk. Gewoon tijdens het tuinieren of terwijl ik hang in een luie stoel met een goed boek en een lekker drankje bij me. Maar zo hier in de vrije natuur, weg uit de eigen veiligheid, in het open waar de pakkans gewoon echt bestaat, geeft deze overtreding me toch de waanzinnige rush waar ik zo hard van geniet. Zomaar even. Een kort stukje en niet te ver natuurlijk. De rush van dit is absoluut lekker, maar het moet ook wel spannend blijven en bijzonder. En niet omslaan naar iets wat ik niet zou willen.

Het eerste moment en de eerste tien meter zijn altijd het lekkerst. Goed om me heen kijken dat ik niemand zie, dan even snel zijn en goed oplettend verder lopen. Even genieten van de warmte, de vrijheid, van de spanning terwijl m’n geilmeter op maximaal staat. Pffff dit is geweldig. 

“Oeps. Pardon.” klinkt plots een zacht stemmetje en ik bevries ter plekke. …. Ineens sta ik oog in oog met een beeldschone slanke roodharige vrouw. Net op het moment dat ik voorbij die ene brede oude boom, die hier wat verdwaald staat, wilde stappen. Ze moet er een tijdje dicht achter hebben gestaan voordat ik in de buurt kwam, want anders had ik haar van wat verder af al wel zien lopen en had ik me snel aangepast. 

Haar ogen schieten in een flits langs mijn spiernaakte lichaam omlaag, kijken me gauw weer in mijn gezicht aan en herhalen de kijkroute dan gelijk nog een keer. Maar dan veel langzamer. Deze tweede keer neemt ze even goed de tijd om me te bekijken en voel ik haar blik een poosje vast hangen aan mijn half erecte, vrij zichtbare, geslacht, voordat ze me weer terug glunderend in mijn ogen aankijkt. 

Van pure schrik verstijf ik precies waar we bijna tegen elkaar botsten en komt zelfs de reflex om me snel en braaf te bedekken niet in me op. Iets wat ik eigenlijk simpel met een hand had kunnen doen. Met m’n linkse die leeg is, of met de rechtse die mijn sportbroek, mijn t-shirt en de hondenriem draagt. Misschien is het omdat ik gewoon ook sauna’s bezoek en daar vaak genoeg praat met anderen die net zo volledig naakt tegenover me staan. Nu ja, nu ben enkel ik het die hier nu bijna helemaal naakt is en is dit hier absoluut geen sauna. Zij draagt wel braafjes een mooie korte jurk met eronder net als ik een paar sneakers. Maar verder, toch voor zover ik kan zien, ook niet veel meer. 

Haar ogen kijken direct in de mijne en ik zie hoe de kleine schrik op haar gezicht al vlot veranderd in een verlegen glimlach. Opnieuw laat ze haar blik langzaam naar beneden zakken en gaan haar lippen een stukje van elkaar als ze terug mijn vrijhangende mannelijkheid bekijkt. 

Mijn ogen glijden net zo over haar slanke lichaam naar beneden. De stof van haar jurkje is dun genoeg om voor mij ook bijna niks te verbergen. Haar decolleté is laag en breed zodat ik duidelijk de glooiende aanzet van twee mooie kleine borsten kan zien met twee grote sproetjes op haar linkerborst die net zo van de zon genieten als mijn huid. Ze draagt duidelijk zichtbaar geen verhullende beha onder haar jurkje. Haar tepels prikken zonder schaamte zichtbaar dwars door de dunne stof heen in mijn richting. Haar buik is vlak, haar benen zijn slank en ze is bijna net zo lang als ik. 

Als mijn ogen weer haar snuitje vinden zie ik dat haar kijkers alweer op mijn gezicht gericht waren. Ze weet dat ik haar net zo heb staan aftasten met mijn blikken als zij mij daarvoor ook verkende. Haar glimlach is nu toch iets veranderd. Het verlegen meisje dat ik bij de eerste schrik zag is veranderd in … in iets ondeugends wat best in staat is tot meer? Ik voel aan mijn eigen lichaam al direct het effect van wat ik bij haar dacht te zien. Ik besef me maar al te goed dat er nu, door die subtiele verandering van haar blik, meer bloed naar beneden schiet, direct mijn edele deel in. En dat daar nu ongetwijfeld een zichtbaar iets gebeurt. Gewoon zodat zij het kan zien.

Opnieuw glijden haar ogen naar beneden, nu draait ze haar hoofd wat schuin terwijl ze haar mond nog wat verder open laat zakken. Langzaam doet ze een kleine pas naar voren tot ze met een voet en een beetje gedraaid voor me staat. Net zo gedraaid dat een snelle blik van mij nu duidelijk de contour van een borst tegen de achtergrond van het bos aan me toont. De inkijk tussen de randen van haar jurkje door is even zonder grenzen voor me. Haar borst draagt een trotse tepel die volledig en strak recht staat boven op de zachte ronding. 

Gelijkelijk zet ze haar gewicht op haar voorste been zodat ze dichter naar mij komt en haar hand van haar bovenbeen kan loslaten om die langzaam draaiend tot vlak voor mijn intieme plek te brengen. Ze stopt op centimeters voor mijn lichaam en kijkt omhoog naar mijn ogen. Vragend, vragend om … toestemming? 

Mijn hart bonkt keihard in mijn borst. Zo hard dat ik mijn eigen hartslag wild voel slaan in mijn hals. Ik wil haar met een klein knikje aangeven dat haar aanraking meer dan ok is, maar ben net te laat. Ze draait haar hoofd en kijkt omlaag naar haar eigen lichaam. Naar haar buik en haar andere hand die z’n plekje op haar bovenbeen tergend traag verlaat. Die op weg naar de binnenkant van haar been gaat, tot net iets onder het randje van de stof waar haar vingers voor me uit het zicht verdwijnen. Vingers die me even daarna verrassen als ik aan haar pols zie dat ze er een paar kleine bewegingen mee maakt over haar gevoeligste zone. Vingers die even later al gelijk weer stoppen en een zachte grip nemen aan de rand van de stof. Om die met een verleidelijk trage beweging over haar buik een stukje naar boven omhoog te schuiven. 

Deze meid is echt rood zie ik. Een klein bosje oranje rode schaamhaartjes op een melkwitte huid laat zich, verlicht door wat zonnestralen die hun weg tussen de begroeiing door weten te vinden, schuw aan mij zien. Damn. Ze draagt geen slipje onder haar jurkje. 

Dan draait ze haar hoofd weer langzaam terug in mijn richting en kijkt ze naar haar andere hand. Om die zacht en precies , zonder me nog iets te vragen, rond mijn driekwart erecte penis te laten sluiten. In haar stille hand voel ik hoe het ding van me snel de laatste paar slokken levens sap uit mijn lichaam tot zich neemt om zich gehaast in volle trots aan haar te kunnen tonen. 

Haar hand gaat wat open zonder de aanraking op mij te verminderen. Haar twee langste vingers glijden zacht langs mijn lengte naar beneden tot ze kort even tegen mijn zak komen en licht tegen mijn ballen drukken. Zomaar net, super zacht. Dan gaat haar hand weer terug naar de stevige grip om daarmee langzaam de dunne zachte huid van mijn orgaan een paar keer traag omlaag en omhoog te schuiven. Omlaag tot het strak voelt, mijn eikel begint te glimmen en het velletje de beweging stopt. Dan weer omhoog tot het topje geheel bedekt wordt. Een paar herhaalt ze wat ze doet. Het voelt eerlijk. 

Haar andere hand zakt terug naar haar plekje. Wijsvinger en middelvinger voorop. Haar pols houdt haar jurkje hoog voor mij om alles te mogen blijven zien.. Weer schiet haar mond wat open en hoor ik de lichtste van zuchten als ze  geniet van de kleine aanraking. De vingers gaan uiteen, spreiden zich strak en tonen mij schaamteloos haar groot gezwollen knopje van genot en plezier. 

Even houdt ze pauze alsof ze geniet van het kleine zomerbriesje dat onze delen beide wat verkoelt. Haar blik is nog steed omlaag gericht, naar mijn en haar geheime plekjes. Peinzend over wat ze zal gaan doen, grenzen verleggend misschien. 

“Raak me aan”, zegt ze zo zacht dat ik het nauwelijks kan verstaan. Even twijfel ik of ze dat wel zei, of het niet mijn eigen geile fantasie was die me altijd weer dronken maakt. Maar dan zie ik hoe ze haar knie een beetje draait, haar benen licht opent en ik aan haar grip op mijn lul voel hoe ze me zacht naar haar toe trekt. 

Voorzichtig beweeg ik mijn hand naar haar toe en leg ik die zacht op haar been. Aan de binnenkant op een klein stukje onder haar wachtende vrouwelijkheid. Ze bijt zachtjes op haar onderlip, sluit haar ogen en haalt diep adem zodat haar borsten haar rechtopstaande tepels hard in de stof van het jurkje duwen. Mijn hand glijd traag omhoog, gaat over haar frisse bleke huid en stopt zodra ik met de zijkant van mijn wijsvinger de aanzet van een van haar lippen net beroer. 

Ze zet zich schrap. Knijpt nog strakker haar ogen dicht en nog steviger mijn lid vast, benieuwd, bang of smachtend naar wat gaat komen. Ik voel haar natheid zodra ik mijn vingers met de lichtst mogelijke aanraking over haar lippen laat gaan. Langzaam voel ik hoe warm ze zijn, hoe nat en hoe strak wachtend op meer. Voorzichtig ga ik een paar keer op en neer, verken ik haar vorm en laat ik twee vingers een klein stukje binnengaan in haar geheime toegang. Zomaar kort, zomaar zacht en zeker niet te diep. Enkel maar om te ontdekken dat ze daar nat gloeit van verlangen. 

Haar clit lijkt te schrikken als het plots het volgende is dat door mij wordt aangeraakt. Alsof ze niet wilde voelen dat mijn vingers uit haar lichaam verdwenen en hun aandacht verlegden, is ze verrast van het plotse van de nieuwe aanraking. Glijdend met haar vocht aan mijn vingertoppen verken ik de vorm van haar plekje en hoor ik haar bij elke beweging zachtjes hijgen. Traag omcirkel ik elke plooi, elk vouwtje, elk heuveltje van haar kleine knopje en laat ik mijn vingers soms even wat afdwalen op zoek naar meer. 

Even door de kleine haartjes net boven haar plekje. Kort, verzorgd en zo bijzonder van kleur. Langzaam over het onderste randje van haar buik, terug naar haar benen en weer opnieuw naar haar lippen. Iets brutaler dan eerst weer kort terug naar binnen maar nu dieper. Niet stoten of ruig vingeren, maar zacht, enkel even voor het gevoel. Voor haar zodat ze voelt waar ze om mag vragen. En voor mij, nieuwsgierig naar haar strakheid. 

En dan weer terug naar haar heerlijke knopje om het nog wat steviger te masseren dan eerst. Om aan de ongecoördineerde bewegingen van haar linkerhand,die nog steeds mijn lengte stevig in haar greep houdt, te voelen hoe ze nu verwend wil worden. 

“Mag ik”, fluister ik zacht en laat haar tegelijk voelen dat ik door mijn knieën wil zakken om iets te gaan doen. Voordat ze precies door heeft wat ik bedoel glijdt mijn lul al uit haar hand, zak ik omlaag, leg ik mijn handen op haar benen en zuig ik haar clit snel tussen mijn lippen door diep mijn mond in. Een net iets te harde, “ohhhhh”, klinkt verschrokken uit haar mond pardoes het bos in. Gevolgd door een wilde grip van haar hand in mijn haren. 

“Jaaa”, zegt ze gelijk daarna veel zachter als ik zonder aarzeling door ga met waar ik mee begon. Ik ontdek dat, zodra mijn tong zich over haar gevoelige knopje ontfermt, ze eigenlijk veel meer durft te laten horen dan ik had gegokt als ik haar verschijning zo inschatte. Bij elke ademhaling kreunt ze zacht, of hijgt ze hard en geniet ze van de vreemde die haar Gewoon neemt zoals hij wil. Ze duwt mijn hoofd, met de hand die mijn erectie heeft moeten loslaten, strak tegen haar lichaam aan. Eerst dacht ik dat ze wilde kunnen aangeven tot hoever ik mocht gaan, dat ze me zou willen kunnen afremmen, maar al snel voel ik dat ze eerder het tegenovergestelde wil. Ze wil me aansporen tot meer. Ze wil dit spel hard. Maar we staan te ongemakkelijk en mijn gestuntel wordt te moeilijk.

Snel zet ze twee kleine stappen naar achter en leunt ze zich achterover tegen de boom aan terwijl ze mij vlot achter zich aantrekt. Een been trekt ze op, draait ze open en laat ze tegen een lage tak steunen terwijl ze met haar andere haar jurkje hoog voor me optilt. “Nog alsjeblieft”, ontsnapt ongeduldig uit haar mond terwijl ik zie hoe ze mijn vrolijk verende naaktheid met grote ogen bekijkt. Gehoorzaam laat ik me terug voor haar op mijn hurken zakken en ga ik verder waar we onderbraken. Heerlijk glijdt haar clit tussen mijn lippen door mijn mond in en speel ik wild met het kleine knopje van deze onverwachte rooie. Ik help haar haar ene been omhoog te houden met een hand terwijl ik mijn andere hand laat ontdekken hoe zacht haar warme billen zijn. Gulzig eet ik haar kutje dat met ruime hoeveelheden van haar nectar laat merken dat het geniet van onze toevallige ontdekking. Straaltjes van haar sap lopen over mijn wangen en mijn kin en langs mijn borst ver naar beneden. De geur van bladeren, voorjaar en seks mengen zich in mijn neus al tot een palet dat me dit moment nooit meer zal doen vergeten. 

Ik laat mijn rechterhand van haar kontje glijden, over haar natte benen naar beneden tot op haar slanke kuiten en ga van daaruit vlot terug omhoog. Over haar voorkant. Omhoog verder naar haar intieme gebied waar ik middel- en ringvinger, als onverslaanbaar duo, zonder excuus, zonder vraag, in een vlotte beweging diep haar hete natte toegang laat binnenstormen terwijl ik ga staan vanuit mijn gehurkte positie. Met een vlotte worsteling laat de rooie haar jurkje van haar schouders glijden en trekt ze me tegen haar blote borsten aan terwijl ze haar been wild om mijn billen slaat. Mijn harde pik schuift zich licht geschrokken vanzelf  onder haar been door en lijkt zich direct te willen gaan bemoeien met wat mijn vingers net begonnen, maar hij moet zijn beurt maar braaf afwachten. Eerst wil ik haar zo in mijn macht krijgen. Haar armen slaan zich rond mijn nek, trekken mijn hoofd naar haar toe en sturen me zo dat haar mond en lippen mij het totale zwijgen opleggen. Gulzig laat ze me voelen hoe het is om met deze onverwachte vlam, midden op een hete zomerdag, vrij in de natuur, te zoenen, geleund tegen een boom. Ik voel haar naar adem snakken terwijl onze tongen worstelen en mijn vingers haar zo hard te grazen nemen dat het schokken van haar benen gelijk inzet. Zo hard klemt ze zich om mij heen, zo hard duw ik haar tegen de boom dat ze haast haar andere been ook omhoog zou kunnen doen. 

Haar handen grijpen mijn hoofd en duwen me een klein stukje van haar af zodat ze mij haar ver opengesperde ogen en mond kan laten zien. En me daarmee net in het ritme van haar intens wilde hijgen, hongerig “ja, ja, harder, ja” zeggen. Ogen die gloeien als gevaarlijke ambers in dit veel te droge bos die zich niks aan willen trekken van alles wat we niet weten en enkel maar op willen gaan in hete lust. 

Plots laat ze haar been los van mijn kont, zet ze haar sneaker neer op de losse bladeren onder ons en wringt ze een hand haastig tussen ons in om zich hard vast te grijpen aan mijn loeiharde pik. Twee keer haalt ze m’n droge huid haast pijnlijk fel over en weer en zou ik bijna hebben kunnen zweren dat een derde ruk me nu al zou hebben kunnen doen exploderen, als ze zich plots tussen mij en de boom rap omlaag laat zakken. Onder me zie ik haar rode krullen gelijk vrolijk heen en weer schudden als ze mijn mannelijkheid zonder verdere vraag direct kennis laat maken met haar strakke, hete, natte mond. Een hand omklemt mijn staaf als ze snel omhoog kijkt en haar tong wild laat flitsen langs mijn glimmende eikel als die plotsklaps verwend wordt door haar glimlach. Tellen later voel ik hoe ze steun neemt aan mijn billen als ze zich verder wild snoepend op mijn pik stort en moet ik met mijn handen vlot steun zoeken op de boom om ons evenwicht niet te verliezen. Alsof ze wraak neemt op de aanval van mijn duo een paar minuten eerder lijkt ze me nu haast vacuüm te willen zuigen over mijn verschrokken lul die meemaakt hoe intens het seksvuur in deze intense meid brand. Waanzinnig hard geniet ik totaal naakt in een zonnig warm bos van een onbekende, bijna naakte schoonheid en ons moment volledige pure ongeremde seks.

Seks die ze rap in een nog hogere versnelling schuift als ze, net zo rap als ze zich eerder op haar hurken zette, terug omhoog komt, zich snel omdraait en voorover bukt, tussen haar benen door vlot mijn speeksel natte pik grijpt en die, met mij pardoes erachteraan vallend, razendsnel haar nauwe wachtende toegang binnen stuurt. “Neuk me, neuk me en stop nergens voor”, zegt ze als ze me kort over haar schouder aankijkt en daarna haar ogen sluit terwijl ze haar hoofd in haar nek duwt. Nu is zij het die zich met beide handen afzet tegen de boom terwijl ik mijn vingers in haar naakte heupen begraaf en haar in een snel opbouwend tempo steeds dieper en intenser vastpin op mijn mannelijkheid. Oew fuck zeg. Zo hard en plots en onverwacht. Dit is waanzinnig. 

Haar jurkje ligt in een enkel baantje kleding halverwege haar middel, slechts daar gehouden door een smalle elastische baan die eigenlijk liever heeft dat de zwaartekracht het overneemt. Bij elke stoot, bij elke botsing van onze lusten, schuift het telkens wat omlaag tot het over mijn handen ligt en haar heerlijke knotje voor mij aan het zicht onttrekt. Even breek ik mijn grip en werk ik het stofje terug hoger haar rug op tot vlak onder waar haar rode krullen vrolijk stuiteren op haar rug. Maar snel grijp ik haar weer terug vast om ons intens geile, perfect synchrone neuken weer verder te zetten. “Wacht”, zegt ze kort en ze trekt in een flits haar jurkje zo snel over haar hoofd uit dat ik weer door moet gaan met stoten voordat ik afgeremd was van de laatste. Volledig naakt gaan we totaal in elkaar op. Ons ritme perfect passend bij ons harde hijgen en onze luide kreten. Samen stoppen we voor niks meer en kan het ons geen reet schelen of we kilometers ver het bos in gehoord zouden kunnen worden. 

Zweet glinstert over haar huid en springt in druppels van de mijne terwijl wij dit stukje van het bos hebben overgenomen van de dieren die hier eigenlijk thuis horen en hen nu luid laten horen hoe mensen het doen. Hardop laat ik de rosse horen dat ik m’n climax van diep in mijn binnenste voel komen aanstormen. Nog harder stoot ze me daarop terug, nog harder grijpt ze mijn pols op haar heup vast met de ene hand die ze snel los liet van de boom en nog harder laat ze haar nauwe, intiemste plekje intens knijpen in het mijne. Niks kan me nog stoppen nu. “Ik ga komen”, hijg ik terwijl ik voel dat mijn laatste rem sneuvelt en mijn lava aan me gaat ontsnappen. “Ja”, hijgt ze net zo geil terug, “ja ja, ik ook, ik ….” En met de laatste paar botsingen, met de laatste diepe impulsen, voel ik hoe ze me strak tegen me aanduwt, hoe ik mijn knieën op slot zet me me diep in haar boor terwijl pulsen zaad mijn nog groter zwellende lul uitspuiten en haar kutje me in een doodsgreep vastgrijpt. De oerbrul die aan mij ontsnapt voegt zich bij de hare en samen weten we dat dit ons moment is hier, dat het bos van ons is en dat iedereen het mag weten. 

Minuten hijgen we na terwijl moedige zonnestraaltjes door de bladeren heen onze lichamen kietelen. Terwijl warm zomerzweet zich vermengd met liefdessappen tussen en onder onze lichamen. Terwijl we extreem langzaam landen en beiden voldaan weer onze positieven vinden. De rush van hormonen was gruwelijk lekker en mag van elk van ons nog lang doorsudderen in alle cellen van ons lichaam. Dit moment, deze spontane ontmoeting is puur, zuiver en absoluut hemels. 

“Ik ben Tine.” Haar stem klinkt klein en slank als ze me verrast door me haar naam al te vertellen net op het moment dat mijn na pulserende lid net haar lichaam verlaat en ze rechtop gaat staan. “Ik ben Rob”, kan ik net uitbrengen voordat ze me het spreken verhinderd door haar armen om mijn nek te slaan, zich dicht tegen me aan te knellen en haar lippen op de mijne drukt voor een zoen die lijkt aan te kondigen dat we hierna haast gaan hebben. Wat we inderdaad direct ook hebben als we in de verte een koppel druk blaffende honden horen aankomen. “Kom, we kleden ons snel aan”, zegt ze. “Heb je zin om samen verder te wandelen en wat te gaan drinken?” 

Vrolijk druk begint ze haar jurkje weer terug goed aan te trekken, laat ze eerst haar rokje weer zakken en doet ze haar topje weer zo dat het haar kleine borstjes braaf onttrekt aan al te gulzige ogen. Terwijl ik vlot mijn shirtje aantrek en dan, met schoenen en al, mijn benen door de pijpen van mijn broek steek en het kleine kledingstuk weer braaf omhoog trek. Geen van beiden dragen we een slip, zij draagt geen behaatje, samen genieten we een beetje stout van de heerlijke warmte van deze zomerdag. 

Als we een paar minuten later, hand in hand, met de hond weer aan de lijn, iets verderop in het bos waar er weer normale wandelpaden zijn, een wat ouder paar tegenkomen wat ons vriendelijk begroet, pakt ze mijn arm even wat strakker vast, leunt ze naar me toe en fluistert ze, “dit is heerlijk geil zeg, ik voel jouw zaad en mijn sappen een beetje stout over mijn benen naar beneden stromen.” 

Giebelend als twee tieners lopen we haast huppelend verder en zitten we een half uurtje later in een klein theehuisje samen aan een thee en een jus. Samen gloeien we nog lekker na van het onverwachte, het gedurfde en de zalige toeval die ons zo deze explosie deed beleven. Tine geeft me al dit echt haar telefoonnummer en haar adres, en samen spreken we af dat ik een paar dagen later bij haar ga komen eten en dat we elkaar daarna nog eens langzaam gaan ontdekken. Maar dan in het comfort van haar woonkamer en zeker ook haar slaapkamer. Nu al zin in. 

1

Een reactie plaatsen