Spannende belevenissen

Lunchbreak

Leestijd: 11 minuten

Het is net iets na elven op een gewone werkdinsdag. Ik ben alleen thuis en ben de ochtend achter de laptop vroeg begonnen vandaag. Kate is weg op een cursusdag met mijn auto omdat de hare is uitgeleend aan onze dochter. Morgen gaan we toch op vakantie en kan ze de auto mooi een weekje lenen. 

Slechts gekleed in een shirt en verder niks zit ik een beetje nerveus op de leuning van de bank op Inge te wachten. Spelend met mezelf om over de zenuwen heen toch iets te kunnen laten zien als ze zometeen binnenstapt en misschien haar belofte waar maakt. 

Ze had vorige week, na onze Woensdag samen bij haar in de stad en haar appartement, al geappt dat ze niet zeker wist of ze wel kon wachten tot ik terug was van vakantie. “Mijn weekenden voor en na m’n vakantie zitten al behoorlijk vol “ had ik gezegd. “En Dinsdag?” vroeg ze. “Hoe lang is dan je lunchpauze?” Vandaag is dan die Dinsdag. 

Zodra ik haar auto de oprit zie opdraaien begint de rush in m’n lichaam zich pas echt goed te laten voelen. Alles aan me rilt en bibbert van de spanning en van het stoute dat nu in huis gaat gebeuren. Ik heb Kate nog niks gezegd van dit bezoekje. Die heeft even teveel aan haar hoofd met de aankomende vakantie, die cursus en meer. Ik vertel het haar vanavond wel. 

Ik open de voordeur op een kier en blijf erachter staan zodat mijn brutaliteit niet per abuis wordt gespot door een willekeurige voorbijganger. Een heel andere ervaring zo eigenlijk. In plaats van dit te doen in de woonomgeving van een ander zo’n avontuur thuis beleven. Zo anders. 

Ik hoor het portier van haar auto zachtjes dichtslaan en direct daarna de vrolijke lichte klik klaks van haar hakjes als ze naar de deur gelopen komt. Langzaam trek ik de deur wat verder open en wacht ik tot ze binnenstapt. Zonder een woord te zeggen stapt ze op me af, drukt ze me tegen de muur en vind ze met haar mond de mijne die net zo ongeduldig terug begint te zoenen. Het gladde leer van haar lange jas voelt haast fris aan mijn handen aan als ik die laat beginnen aan de verkenning van haar rug en haar zachte billen. Haar hand heeft al gelijk mijn mannelijkheid gevonden. Met een ruwe, heerlijk pijnlijke grip begint ze me al zoenend even af te trekken. Precies zo dat het me gek maakt en haar hier ter plekke al te grazen zou willen nemen. 

Speels mijn ogen in starend neemt ze een stap naar achter en begint ze de riem van haar jas los te maken. Als ik naar beneden kijk, nog voordat de jas haar geheim verklapt, zie ik waarom het zoenen vandaag anders was. Haar zwarte hakjes, waar haar kleine voetjes, gehuld in gladde zwarte nylons, in steken, zijn erg hoog. Zo hoog dat de zestien centimeters die we verschillen toch minstens half verdwenen zijn en daarmee de zoen simpeler doen voelen. 

Haar make-up is licht en betoverend, haar witblonde haren glanzen zacht en haar grijsgroene ogen glunderen als ze ziet hoe ik ongeduldig naar haar handen staar. Wachtend op het moment dat ze me gaat laten zien waarom ze met dit warme weer toch een lange dichte jas draagt. 

De knoop in haar riem geeft zich gewonnen. Haar kleine handen pakken de randen van haar jas vast en doen die langzaam voor me uiteen. 

De zwarte nylons worden omhoog gehouden door een zwart leather-look jarretel gordeltje. Een bekend behaatje, bijna volledig doorschijnend van dun materiaal, zwarte details, eerder gezien bij ons eerste avontuur op de achterbank. En verder niets. Geen slipje. Wow. 

Heel even laat ik mijn ongeduldige hand direct op haar intieme plekje afgaan terwijl ze met een gehaaste gooi haar jas naast ons over haar tas laat vallen. Maar ik voel dat ik geen kans krijg om m’n prooi te verwennen. Vandaag ben ik de prooi en voel ik hoe ze snel mijn hand hard vastgrijpt, van haar plekje weg trekt en naast me duwt, en zie ik hoe ze zich gelijk voor me op haar hurken laat zakken. Haar harde grip van haar andere hand op mijn pik wordt zachter en maakt plaats voor haar mondje dat ze zalig zacht, lippen nat en strak, langzaam over het topje van mijn eikel schuift. Ik sta letterlijk te trillen op mijn benen als ik haar naar me omhoog zie kijken en minutenlang voel en zie hoe ze me goddelijk lekker pijpt. Zacht leg ik een hand op haar haren, laat ik mijn vingers in haar nekje glijden en voel ik haar hoofd heen en weer gaan. Haar lippen glijden over de hele lengte van mijn paal heen en weer, momenten langzaam, momenten wilder en dwingender. Als ze me nu zou commanderen, als ze me nu geen keuze zou laten en de orale verwennerij zou afwisselen met gebiedende handen, dan zou ik hier al over een paar minuten inzakken tot een trillend hoopje verslagen man. Een man die zijn hele lading luid grommend, kreunend zou zien spuiten over haar borsten of in haar mond. Maar dat zou zonde zijn. Eerst wil ik haar laten komen, eerst wil ik haar verwennen.  

Zacht til ik Inge omhoog en trek ik haar tegen me aan zodat ik haar warme naakte lichaam tegen het mijne voel. Mijn natgezogen pik drukt hijgend van extase tegen haar buik terwijl ik mijn armen om haar heen sla en mijn handen haar blote billen voelen. Oh fuck zeg, de gedachte dat ze zo in de auto hierheen is komen rijden licht op in mijn hoofd en doet mijn geilheid nog een onmogelijk stapje verder toenemen. Wild spelen onze tongen met elkaar, versmelten onze lichamen en scheelt het niet veel of ik zou haar ter plekke hebben omgedraaid om mijn staaf bruut hard haar lichaam binnen te forceren en me zonder pardon tot een hoogtepunt diep in haar klaar te neuken. Ze zou zich moeten hebben tegenhouden aan de paal van de trap terwijl ze voelt hoe mijn paal geen genade had voor haar tere grotje. We zouden luid zijn en beiden gek worden van genot en geilheid. Maar tegelijk ook zichtbaar zijn geweest als onmiskenbaar handelende silhouetten achter het doorschijnende raam wat naast de voordeur zit. Dus kijk ik Inge aan en neem ik haar achter me mee naar de woonkamer. Mijn beurt. 

Ruw duw ik Inge achterover op de bank en zorg ik ervoor dat haar hoofd terecht komt in een zacht kussen en ze zich niet pijnlijk stoot aan de harde rand van het IKEA ding. Zonder dat nu zij een keuze krijgt kniel ik voor de bank en haar neer, duw ik haar benen omhoog en zuig ik me wild vast aan haar vrouwelijkheid. Nu is het aan mij om haar te verwennen tot zij een rillend hoopje is en haar benen gaan schudden van genot of van vermoeidheid. Tijd om het langzaam aan te doen neem ik niet als ik strak haar grote lipjes mijn mond in neem en mijn tong het martelen laat doen. Een voor een met tussendoor een moment dat ik haar lichaam wat hoger duw en ondeugend mijn tong kort over haar kontje laat glijden, even zo diep als ik kan haar kutje in stop en dan gebruik om met extra druk, zo vlak als ik kan, met vlugge likjes over het kleine plekje heen laat vliegen waar haar kleinste clitje zich verstopt voor me. Haast onvindbaar voor de detectie van mijn tong, maar oh zo duidelijk raak als ik bij het raken hoor hoe ze haar genot luid uitroept, ze haar hoofd hard in het kussentje duwt en hard in mijn handen knijpt die ze heeft vastgegrepen.

Maar mijn lust, nee, onze lust en geilheid is veel te sterk voor enkel dit. Ik voel mijn lengte vrolijk onder mijn lichaam zwiepen en steeds harder opzwellen door enkel al dit likken en snoepen aan haar heerlijke kutje en weet dat ik keihard een ding wil. Precies hetzelfde hoor ik van Inge als ze mijn hoofd vast grijpt en, terwijl ze haar hoofd nog steeds in het kussen drukt, geil naar me roept, “neuk me, neuk me alsjeblieft. Ik wil jouw piemel diep in me voelen stoten.”

Voor mij woorden die klinken als het heerlijkste bevel wat er bestaat. Woorden die me doen opveren van mijn plekje op de grond tot op de bank zodat ik haar een beetje naar de rand kan trekken, half knielend mezelf half op haar kan leggen en haast zonder aarzeling mijn harde zwelling diep in haar kan schuiven. Damn zeg, nog geen vijf stoten verder voel ik dat ik moet oppassen met de brute actie, of de geilheid bepaalt voor mij wanneer dat orgasme me gaat overvallen. Veel te snel. Dus trek ik me uit haar, laat ik Inge gaan staan en zeg ik haar op me te komen zitten zodra ik zelf zit. Opnieuw vindt haar ongeduldige kutje zonder aarzeling mijn harde natte lul en maken we weer snel onze zalige connectie. Haar gladde kousen glijden langs mijn benen zodra ze zich laat zakken en me begint te berijden. Onze vingers vlechten zich ineen zodat we steun vinden aan elkaar terwijl ze wild op en neer stuitert. Haar mooie borsten wippen vrolijk mee in het bijna doorschijnende behaatje en ze legt haar hoofd achterover terwijl ze probeert te manen tot heerlijk klaar te komen en mezelf te laten gaan. Maar dat wil ik niet. Dat kan ik ook niet in dit standje, maar dat vertel ik haar niet. Ik laat een bandje van haar beha even over haar arm omlaag glijden, nieuwsgierig naar haar reactie. Inge weet dat ik het graag heb als ze haar beha de hele tijd voor me aan houdt, maar af en toe ben ik toch nieuwsgierig naar wat ze achter de dunne stof van het kleine kledingstukje voor me verstopt. Inge weet het. Uitdagend in mijn ogen kijkend laat ze beide bandjes wat verder zakken en trekt ze de stof van het niemendalletje tot onder haar strakke borsten. Heerlijk warm omsluiten mijn handen haar zachte meisjesvlees en voel ik hoe haar kleine tepels strak tegen mijn palmen drukken. Een uitdaging die in beantwoord door haar gevoelige kleine topjes even tussen mijn vingers te nemen en zacht in ze te knijpen. Heel kort maar want daar is ze net te gevoelig. 

Hevig ademend sporten we net zo lang tot we bijna de pijn aan onze benen beginnen te voelen van de inspanning en het herhaaldelijke bruut hard op elkaar knallen. Tot zij plots roept dat ze kramp krijgt in een been en even zich even optilt van mijn schoot. Ik zou even kunnen wachten tot ze weer verder wil, maar de duivel in me staat veel te strak van de lust.  Vlot zeg ik Inge dat ik haar voor me wil hebben, voor me knielend op de bank zodat ik me aan haar kan tegoed doen. Vandaag is ze mijn heerlijk kleine sletje, en zeg ik dat ik ga haar nemen en niet meer ga stoppen. Zodra ze voor me zit glijd mijn staaf weer vlot bij haar binnen en zie ik hoe Inge zich klem zet tegen de leuning en van me verwacht dat ik haar nu wild ga neuken. Maar dan beslis ik anders. Ik sla mijn linkerarm om haar heen, klem haar met een strakke grip over haar borsten tegen me aan en zoek met de vingers van mijn andere hand haar gevulde kutje op. Haar lipjes staan strak op het plekje waar ik voel dat mijn hijgende lul net in haar  lichaam verdwijnt laten me daarboven net zo strak voelen waar haar knopje zich voor mij verstopt. Plagend begin ik haar aan haar kleine knopje te verwennen. Ik voel hoe ze eerst verrast is en eigenlijk wacht op mijn diepe stoten, maar dan geeft ze zich over en hangt ze zich in mijn armen.  

Door de dunne glas gordijnen heen zie ik een auto voorbij komen en besef ik me nog eens hoe geil dit moment eigenlijk is. Deze knappe haast naakt in de kamer, op enkele meters slechts achter een raam, voorbijgangers zouden pardoes struikelen als ze het pure porno moment hier zouden kunnen zien.

Terwijl ik met mijn rechterhand vlot haar doornatte clitje ritmisch laat voelen wat ik haar wil aandoen, knijp ik met mijn andere steeds weer zacht in haar rechterborst en laat ik haar tepeltje af en toe even weten dat ik meen wat ik doe. Zacht beweeg ik mijn onderlichaam af en toe mee, voel ik hoe haar kutje grip houdt op het topje van mijn lul en voer ik de intensiteit van mijn martelende vingers steeds verder op. In een flard van geile fantasie zie ik mezelf tegelijk ook voor haar staan, hoog boven op de bank terwijl ik mijn eikel strak haar mond binnen dwing. Deze kleine prooi moet voelen hoe het is om hard genomen te worden. 

Haar kreunen nemen al binnen een paar minuten verwennen plots sterk toe. Onverstoord blijf ik exact dat doen wat ik aan begonnen ben tot ik plots haar lichaam pulserend mijn staaf voel nemen. De natuur laat me voelen waar dit spel voor bedoeld is. Ze grijpt me vast, knijpt me zodat haar lichaam elke druppel van mijn zaad zou kunnen vangen als ik nu ook zou komen. Maar dat doe ik nog niet. Nu is zij het die zalig klaar aan het komen is in mijn grip, door mijn vingers en mijn lust. Ze schokt en gilt van genot terwijl ik langzaam mijn vingers laat stoppen en mijn heupen draai om me nog dieper in haar te doen. Zalig voelt die grip op mijn staaf aan. 

Heel even laat ik haar genieten van de golven die door haar lijfje jagen, maar dan is het mijn beurt. Mijn staaf laat me strak kloppend voelen dat hij zijn lading nu ook in haar wil lossen. Ik laat mijn hand los van haar borsten, leg die ik haar nek en duw haar naar voren terwijl ik mijn linkerbeen naast de bank zet. Ze weet wat ik wil en bukt gewillig voorover en begraaft haar hoofd voor me in het kussentje. 

Voor me zie ik haar slanke lichaam en voel ik me een momentje als de tiener jongen die stiekem z’n meisje vlot neemt als ze een onverwachts momentje het huis aan zichzelf hebben. Ze is petite, haar jarretelgordeltje glanst, het bandje van haar beha zit braaf op haar rug, haar kontje steekt strak naar me omhoog en mijn erectie schuift tussen haar billen door met diepe stoten heerlijk haar lichaam binnen. Ik weet dat ik ga komen en ga er vol voor.

“Ja, kom maar schatje”, zegt ze me terwijl ze probeert om me aan te kijken. “Neuk me hard en neem me maar.” Woorden die me machteloos maken. Woorden die het maken dat ik mijn handen diep in haar heupen begraaf en me tegoed doe aan haar kleine lichaam. Ik voel dat mijn pik bijna te lang is voor haar kleine grotje en steeds weer botst tegen haar diepste plekje. Wild dwing ik haar op me en neem ik haar uit alle macht. Luid laat ze me keer op keer horen dat ik me niet moet inhouden en hard moet komen. Hard neuken we remmingsloos tot ik al vlot de opbouw van mijn explosie voel aankomen. “Ja, ja, ik ga komen, ik ga komen”, roep ik hard de woonkamer in terwijl ik mijn grip en ruwheid nog een stapje opvoer. “Ja”, zegt ze, “ik ben jouw kleine sletje, neem me.” Woorden die me gek maken. Woorden die me het laatste stapje over laten vallen.

Mijn golven zaad banen zich heet een weg door het binnenste van mijn lul en spuiten hard haar lichaam in, diep in het condoom terwijl mijn orgasme als een vloedgolf door mijn lichaam raast. Ik trek me zo strak tegen haar aan dat ik opnieuw haar bekkenbotten pijnlijk hard tegen mijn lies voel drukken, maar ik heb het nodig. Zonder die ruwe grip, zonder dat haar kutje hard mijn lul in zich trekt, zou ik bijna omvallen door de blindheid die me bij elke climax weer overvalt net als nu. 

Intens hijgend laat ik me op haar vallen en laat zij me langzaam landen. Minuten lang blijven we in dit standje bevroren tot ik voel hoe mijn, snel zachter wordende, pik haar lichaam begint te verlaten. Voorzichtig laat ik me wat zakken terwijl ik het rubbertje opvang en braaf dichtknoop zoals het hoort. Even een momentje rust in de bank. Even bijkomen van het zalige geweld.  

Heerlijk voldaan plof ik neer op de bank en komt Inge net zo naast me zitten en leunt ze tegen me aan. Samen een paar minuutjes rust waarbij we elkaar innig vast houden. 

Wat een lunchpauze zeg. Ze is nog geen uurtje binnen en beiden zijn wel al keihard tot een ontploffing gekomen waar we eigenlijk na in een heerlijke nachtrust horen weg te zakken. Maar dat kan even niet. Ze is dit hele eind komen rijden, heeft zich speciaal voor dit spel waanzinnig spannend gekleed, dus we spelen door. 

In het uur wat volgt pijpt ze me als een godin die snoept van een hemelse lekkernij en laat ze me nog een keer schokkend klaarkomen met m’n hele lichaam. Vinger ik haar minstens een kwartier terwijl ik telkens weer de kleine frustratie voel en hoor dat het haar net niet lukt om een tweede keer klaar te komen. Totdat ik haar even rust geef en haar dan met een wilde aanval verras terwijl ik geilheid haar oren in giet. 

Heerlijk neuken we nog een paar keer kort als het haar handen en mondje lukt om mijn speeltje weer tot staafje om te toveren, totdat het tijd wordt om aan het speelkwartier een zacht einde te maken. Samen stappen we even onder de douche om het overdadige sekszweet van onze lichamen te spoelen en help ik haar even laten in haar kleding. Ik schreef bijna ‘weer terug in haar kleding’ maar bedacht me gelijk weer hoe deze kleine duivelin een paar uurtjes geleden bij me binnen stapte. Stout, spannend en waanzinnig geil. Oh dit soort verrassingen zijn hemels.  

Even later zwaai ik haar uit van de oprit en vertrekt ze weer terug naar haar appartement in haar stad terwijl ik even echt iets te eten pak en braaf achter mijn laptop weer ga zitten werken. Hopende dat ik snel de tijd zal vinden om dit heerlijke verhaal uit te schrijven. 

Author

1

Een reactie plaatsen