Spannende belevenissen

Vluggertje

Leestijd: 13 minuten

Zodra ik de vreemd kleine lift uit kom en in de kleine hal stap, zie ik dat de deur van Inge’s appartement al met een mini kleine kier geopend is. Een kleine, wit blonde lok, verschijnt voorzichtig om het hoekje van de grote deur. Gelijk gevolgd door haar verlegen snuitje dat nog niet helemaal goed schijnt te weten hoe ze, nee, hoe we dit moment, wat we afspraken nu even snel te gaan hebben, zullen gaan aanpakken. Ze wist al van me dat ik haar stad voorbij zou rijden vanavond, dat ik onderweg naar Zaventem zou gaan om mijn dochter op te halen van het vliegveld, toen ze vanmiddag gedurfd dat ene speciale voorstel aan me deed. Verdomd goed wetend dat ik niet anders zou willen dan ‘ja’ te antwoorden schreef ze “Moest je straks, op weg naar Zaventem, zin hebben in een echt vluggertje, dan weet je waar je kan stoppen …”. Ik ben benieuwd hoe lang ze heeft moeten aanleggen ervoor.

Twaalf dagen geleden maakten we voor het eerst live kennis bij een wandeling en daarna een simpel etentje in de stad. Een paar uurtjes later verloren we heerlijk alle controle samen op de achterbank van mijn auto ergens op een donkere parkeerplek. Een week geleden bezocht ik haar al voor het eerst op haar eigen plek, een prachtig appartement dichtbij de locatie waar we elkaar voor het eerst zagen. Veel sneller dan verwacht en nog veel heviger dan op die achterbank vulden we een korte avond met intense ontdekkingen naar elkaars seks. Woorden spraken we nauwelijks. Onze handen, lippen en lichamen speelden de hoofdrol.

En nu sta ik alweer voor haar deur, hongerig naar haar, hongerig naar haar lichaam, naar haar wil en plannen met mij voor dit super korte momentje. De seks match is gewoon veel te sterk, de tijd vanavond weer veel te beperkt, maar echt, we kunnen niet anders. Dit nieuwe is te spannend, te opwindend, te nodig om genegeerd te kunnen worden. We minderen vanzelf wel weer ergens. Vast.

Schuilend achter de deur laat ze me voorzichtig binnen en toont ze me dat ze van plan is geen tijd te verliezen. Voor me zie ik haar kleine mooie lichaam voor me staan. Gehuld in niets meer dan een licht doorschijnend lang wit overhemd, zwarte nylons die haar benen sieren en een donker lingerie setje waarvan het reliëf zich uitdagend aftekent doorheen de stof van de blouse. Slechts een enkel knoopje sluit het witte kledingstuk zodat ik net een glimps van haar slipje en van haar beha zie. Net voldoende open om me zalig uit te dagen met het opvallende parelketting stukje als onderdeel van haar lingerie topje. En net voldoende weinig om me alvast heerlijk te verklappen dat haar zachte borsten wachten op mijn tedere aanrakingen. 

Staand op kleine zwarte hakjes is ze nog steeds een stukje kleiner dan ik en voel ik hoe ze zich bijna aan me optrekt als we onze hallo beginnen met een heerlijke zoen waarbij we samen gelijk vol gas lijken te geven. Haar lichaam voelt warm en zacht door de dunne, nauwelijks bedekkende stof heen. Mijn handen ontdekken het bandje van haar beha, glijden naar beneden en voelen het patroontje van de stof van haar lingerie slipje en gaan vlot terug omhoog zodat ik mijn vingers in haar blonde zijdezachte haren kan laten verdwijnen. Zodat ik haar hoofdje een beetje kan steunen als ik kussend haar hals verken en het niet kan laten om kleine knabbeltjes te geven in haar nek. Goed wetende en intens voelende dat dat haar gevoeligste plekje is. Dat dat haar ‘aan’ zet en haar in de hoogste versnelling gooit. 

“Wil je iets drinken?”, vraagt Inge als we even een momentje ademhalen en samen naar haar woonkamer lopen. “Doe maar een simpel glaasje water uit de kraan. Ik moet zo weer gaan rijden”, antwoord ik de kleine blonde terwijl ik mijn broekzakken leeg maak en telefoon en sleutels op de woonkamertafel leg. En mijn schoenen gauw uitschiet om ons hoogteverschil wat kleiner te maken.

“Ik laat het geluid van mijn telefoon aan staan deze keer hoor”, zeg ik. “Even in de gaten houden hoe laat het vliegtuig land zodra ik op tijd kan zijn.”  

Langzaam loopt ze voor me uit naar haar keuken, pakt ze een glas uit een kastje en begint ze het met koud water te vullen uit de kraan. Een aanbieding die ik niet kan laten liggen. Zacht zet ik me achter haar, sla ik mijn armen om haar heen en bijt ik nog een keer zachtjes in haar nek. De duivel in mij wil haar doen ontbranden in ongeremde lust. 

Snel dwalen mijn handen alweer, nemen ze ieder met hun ongeduld kort een borstje zacht vast en is een ervan ‘n fractie later al zo brutaal om vlot over de stof van de blouse naar beneden te gaan en tussen de opening van het witte kledingstuk door even snel te plagen over de stof van haar slipje. Geen tijd en zin om het langzaam aan te doen, maar direct gaan zoeken naar haar kleine knopje om het effect van de nek knabbel extra te versterken. Inge’s antwoord is overduidelijk. Ik voel hoe ze haar rug hol maakt, haar hoofd en schouder met een snel ontsnappend kreuntje bijeen trekt alsof ze mijn plagende lippen wil stoppen maar tegelijk ook niet, en hoe ze haar linkerhand snel achter haar lichaam doet om mij vol in mijn kruis te grijpen. Zalig hard voel ik een minuutje lang hoe ze mijn snel groeiende erectie stevig omsluit met haar kleine hand en me stevig aftrekt dwars door de stof van mijn broek heen.

Een minuutje dat stopt als ze zich omdraait en me de mond snoert met een wilde gulzige zoen terwijl ze met beide handen begint mijn broek open te maken. Als eerste wint ze het van de weerbarstige riem, iets meer moeite heeft ze met het tegenspartelende knoopje, maar zodra ze daar voorbij geraakt hoor ik het geluid van de rits, voel ik de koelte van de vrije lucht en doet haar verraste stem mij grinniken. “Oh, je hebt geen slip aan!” “Ik wilde geen tijd verliezen met details”, antwoord ik en voel gelijk de warmte van haar hand heerlijk op de blote huid van mijn staalharde lul. Zoenen doet het voor mij. Zoenen en het ongeduld voelen van dit kleine blonde snoepje heeft me in de korte tijd sinds het binnenstappen en nu paraat gemaakt voor alles. En dat alles begint al heerlijk.

Inge trekt me zalig sterk af precies zoals ik het graag precies nu heb. Geen zachtheid, maar een knalharde grip rond mijn deel en ruige bewegingen tussen de uitersten die mijn dunne huid kan verdragen. Strak omlaag tot haar vuist tegen mijn lichaam stoot, snel omhoog tot mijn vel strak trekt en alles in een perfect kloppend tempo. Ze maakt me gek. Maar we hebben haast. Ik moet zo weer door.

Snel laat Inge mijn lul los, pakt ze de rand van mijn broek en trekt ze die tot onder mijn knieën omlaag terwijl ze zich voor me op haar hurken laat zakken. Opnieuw omsluit haar hand mijn staaf en kijkt ze me plagerig aan op het moment dat het puntje van haar tong over de strak glimmende huid van mijn eikel begint te glijden. Leunend tegen het koude marmer van haar keukenblok geniet ik plots van een heerlijke pijpbeurt door een schitterende blondine. Zacht laat ik de vingers van mijn hand in haar lichte haren glijden en geef ik mezelf een paar momenten om dit plaatje in me op te nemen. Ik zou de het filmpje willen opslaan in m’n hoofd, zo geil. Onder me op de mooie marmeren vloer die heerlijke blonde, haar gladde gave huid, zachte haren, randjes van haar lingerie net zichtbaar van bovenaf en haar lippen, tong en mondje die heerlijk spelen met mijn jonge heer. Hmmm, dit wil ik vastleggen in m’n geheugen.

Maar niet te lang, want dit moet nog steeds een vluggertje zijn toch? Als ik kon dan kwam ik nu al. Gewoon door wat ze met me doet en de geilheid van het moment. Maar dat is misschien voor later nog eens. Nu is het haar beurt.

Ik buk me voorover, help haar te komen staan, wissel onze plekken en trek mijn broek en sokken snel even uit voordat ik me aan dat ene knoopje waag wat mij de toegang tot haar lichaam nog een beetje ontneemt. Haar blouse leggen we even later samen netjes op het meubel. En mijn broek op de grond krijgt vlot gezelschap van mijn polo die ze rap bij me uittrekt. 

Ik wil van haar snoepen en til haar bovenop het hoge meubel met de intentie om haar te laten liggen en haar zo te verwennen, maar voel pijnlijk hard hoe de koude marmeren rand scherp knijpt aan de onderkant van mijn lul als ik me tegen haar slipje druk, haar omhels voor een vernieuwde zoen en zij haar benen om me heen slaat om me naar haar toe te trekken. “Auww”, zeg ik verschrokken. “Ik zat even klem. Zullen we gauw naar je slaapkamer gaan?”

Met onze twee glazen water lopen we een tel later haar keuken uit en stop ik even bij de woonkamer tafel om mijn bril, telefoon en een condoom uit mijn kleine portefeuille mee te pakken. “Ah”, zeg ik als ik haar terugvindt in de slaapkamer waar ze net de heerlijke achtergrond muziek heeft aangezet. “We krijgen ietsjes langer de tijd. Ik zie net een appje dat boarding nog moet beginnen want de vlucht is vertraagd.”

Naast het bed laat ze zich snel weer op haar hurken zakken en begint ze mijn verschrokken pik weer nieuwe moed in te blazen met haar heerlijke mond. Een momentje laat ik haar doen en geniet ik van de verwennerij voordat ik haar terug doe staan en zoenend het bed op werk, haar laat gaan liggen en mezelf al zachte huid kussen langzaam naar onder begeef. Inge weet al precies wat er komen gaat. Vlot schuift ze zich nog een beetje verder het bed op, trekt ze haar slanke benen voor me omhoog en maakt ze dat mijn mond zonder inleiding direct haar heerlijke plekje kan vinden. Met mijn handen steunend onder haar benen, net onder haar knieholtes, begin ik met het puntje van mijn tong haar heerlijk zacht warme plekje te verwennen. Ik proef nu al hoe haar zalige vocht aangeeft dat ik alles met haar mag doen wat ik wil. Al zou ik het nu afbreken en me wild op haar storten, haar ruig diep stotend neuken tot ik luid brullend m’n zaad in haar zou spuiten, ze zou niets anders willen. Zo hoort een vluggertje toch te zijn he?

Traag verkennend laat ik het puntje van mijn tong zoeken naar haar verlegen clitje tussen haar glad glijdende plooitjes. Ergens verstopt tussen haar warme lippen blijft dat kleine knopje me steeds maar weer ontkomen. Keer op keer moet ik met trage lange halen elke centimeter van haar vrouwelijkheid vanaf het taboe plekje tussen haar kleine billen tot op haar gladgeschoren heuveltje afspeuren op zoek naar mijn doel. De heerlijke smaak van haar sap begint rijkelijk mijn kin te benatten als ik soms mijn hoofd wat kantel om mijn tong zo diep als ik kan in haar warme kutje te laten verdwijnen. Soms neemt de frustratie het van me over, zuig ik woest alles wat ik pakken kan mijn mond binnen en straf ik haar lichaam met mijn wild likkende tong. 

Inge kreunt van genot alsof ze het fijn vindt om zo gestraft te worden. Ik voel haar benen steeds onbeheersder trillen in mijn handen en merk hoe ze haar onderlichaam tegen mijn mond aan op en neer beweegt. Lik ik haar heerlijke kutje nu, of neukt ze nu mijn mond uit alle macht? Steeds wilder botsen we, steeds hoger voeren we het tempo op en steeds weer opnieuw hoor en voel ik hoe haar triomf net buiten bereik blijft. Tijd voor een andere tactiek.

Zacht dringen twee vingers van mijn hand tussen haar lipjes door haar strakke kutje binnen en hoor ik een ademschok uit haar mond ontsnappen zodra ze ontdekt wat mijn plannen zijn om de overwinning te bereiken. Plagend zacht beweeg ik de twee topjes, voel ik hoe haar been in mijn andere hand nog harder begint te trillen door haar opbouwende spanning en laat ik enkel het uiterste puntje van mijn tong de rest van de strijd voeren met het kleine plekje wat zich niet zo snel gewonnen wil geven. 

Dit bij haar mogen doen, haar hele lichaam kunnen doen trillen, haar zo in extase brengen dat ze mijn haren grijp om me te stoppen en tegelijk te dwingen exact zo door te blijven gaan, maakt me meer dan gek. Mijn voeten zetten zich bijna wanhopig af tegen de gladde vloer van de slaapkamer, mijn borst en buik duwen hard op haar hoge bed om me maar in die positie vast te houden, ze drukt zich overstroomd van geilheid tegen me aan en ik voel mijn keiharde pik in mijn eigen ritme op en neer verend heet en strak onder me hangen. Haar hijgen wordt intenser, haar kreten smekender dat ik niet moet stoppen, het moment bouwt op, de slaapkamer vult zich met geluiden en geuren van seks, mijn tong gaat onvermoeibaar door , haar benen spannen zich aan, beginnen mijn hoofd te klemmen en dan … dan valt ze over haar laatste, eindelijk toegevende, randje. Luid laat ze me weten dat haar climax begint, tellen lang komt ze schokkend klaar, grijpen haar handen mijn handen en weiger ik mijn tong tot directe volledige stilstand te brengen. Ik voel hoe ze me wil doen stoppen en tegelijk ook wil laten doorgaan. Zacht plagend bouw ik langzaam mijn heerlijke taak af. Kleine likjes aan haar clitje laten haar knopje voelen dat het nu mag rusten, een zachte beweging met mijn tong over haar lippen alsof ik haar toe dek voor de nacht, kusjes op haar dijen als een teken dat ik snel terug kom.

De spanning in mijn benen moet even ruimte krijgen, dus leg ik Inge’s been zacht neer en begin ik het bed op te kruipen om me naast haar te leggen en haar wat bij me te laten rusten. Maar Inge is niet vergeten dat we midden in een vluggertje zitten. Ze stuurt me snel zo dat ik bovenop haar terecht kom en geeft me direct een intense tongzoen waarbij ze ruimschoots de smaak van zichzelf in mij proeft. De gedachte dat onze rollen misschien ooit eens omgedraaid zullen zijn en ik mezelf in haar mond zal proeven vliegt snel en geil door mijn gedachten maar wordt snel verbannen door Inge’s stem. “En nu jij”, zegt ze en ze draait me naast zich zodat ik op mijn rug, dwars op het bed, vermoeid kan uitrusten van mijn inspanningen.

Inge aarzelt geen tel en laat zich kussend over mijn borst langzaam naar beneden zakken. Haar hand neemt een stevige greep rond mijn ercetie en begint me een paar momenten af te trekken terwijl ze plagerig aan een van m’n tepels knabbelt. Ze zal gevoeld hebben dat m’n pik daarmee opveerde want snel laat ze zich dan verder zakken naar haar doel. Naar haar taak van deze korte avond. Geil zie ik hoe ze mijn lul rechtop trekt en stout met haar tong cirkeltjes begint te trekken rond het topje van mijn eikel. Momentjes maar voordat ze me helemaal in haar mond neemt en ik de natte warmte over elke centimeter van mijn strakke huid voel. Goddelijk lekker pijpt ze me terwijl ze me telkens aankijkt en me uit blijft dagen om te komen als ik dat wil en kan. Uitdagend laat ze haar mondje los van mijn pik, trekt ze met een natte hand zacht de natte huid langzaam op en neer en draait ze haar hoofd om me te laten zien hoe ze een van mijn ballen strak tussen haar lippen door haar mond binnen neemt. Ik zie hoe ze glimlacht en voel een randje van pijn als ze even haar tanden over me veegt, maar geniet intens met m’n hoofd haast over de rand van het bed liggend. 

Damn, hadden we maar meer tijd. Tijd net als vorige week toen ik voor het eerst haar bezocht en ze me pijpte met water en later met een druifje in haar mond. Toen ons spel voor het eerst het gemak van een bank en een bed leerde kennen na de gigantisch geile eerste ontploffing op de achterbank van mijn auto. De seks klik met Inge is enorm en voelt aan als een ontdekking waar we eigenlijk nog eens vierentwintig uur of meer voor zouden moeten uittrekken. Momenten in auto’s, vluggertjes, een hele avond, zijn allemaal te kort en laten enkel sporen van nog meer honger, zin en lucht in ons beiden achter.

“Ik wil je in me”, zegt Inge dan met een blik die lijkt te smeken om verlossing. “Ik wil jouw heerlijk pik diep in m’n strakke kutje voelen.” Het condoom dat ik op mijn telefoon had gelegd grist ze in haar hand en ze begint te peuteren om het open te maken. Als de sluiting van een beha bandje voor mannen blijkt de verpakking van het dingetje een uitdaging waardoor ze het een tel later gauw in mijn handen drukt en mij zegt mezelf te haasten. Zodra ik het ding over mijn staaf afgerold heb duwt ze me terug achterover, knielt ze over mijn middel en wil ze zich net op me laten zakken als kramp toeslaat in een van haar benen. Pijnlijk stopt ze even en probeert ze het opnieuw, maar de ongemakken van eigenwijze spieren laten zich hardnekkig niet ontkennen. Nog een laatste poging heeft hetzelfde effect waardoor we snel besluiten van positie te wisselen. Zij op haar rug waar ik net lag, ik knielend tussen haar benen en samen voelen we hoe onze lichamen vlot in elkaar glijden en we een worden. Een momentje proberen we elkaar zo te nemen, te genieten van de snelheid die we zo kunnen maken terwijl we elkaar kunnen aankijken, maar de honger naar een zoen wordt weer te sterk. Snel trekt ze me voorover naar zich toe en laat ze me gulzig voelen hoe lekker we samen kunnen zoenen.

“Kom maar”, fluistert ze in mijn oor. “Stoot je piemel diep in me en kom maar als je wil.” Het opvallende andere woord voor mijn lul, mijn staaf, mijn erectie of paal maakt dat ik heel even van binnen geniet van een binnenpretje. Dit hoort zo echt bij haar dat het horen ervan me net een schokje meer geeft. Neuken in de meest klasieke houding met Inge voelt geweldig. Zeker als ik voel hoe strak we zo samen in elkaar passen, hoe ze me knijpt met haar kutje en hoe ze steeds heter en natter lijkt te worden. Ik voel dat ik me kan laten gaan. En ik laat me gaan. Met mijn handen ondersteun ik haar hoofd over de rand van het bed en hou ik haar lichaam tegen terwijl ik mijn onderlichaam steeds diepere en harder stoten laat maken. Hijgend liggen we op elkaar en hebben we seks als uit een boekje met instructies voor beginners en voelt het tegelijk aan alsof Inge en ik dit al jaren met alkaar doen. Zomaar voor het lekker als part-time lovers die weten hoe ze kunnen genieten van elkaars gezelschap, van elkaars aandacht seks en liefde. Dit voelt heerlijk.   

Mijn climax stelt zich langzaam aan me voor. Vanuit mijn binnenste voel ik de druk opbouwen alsof m’n zaad letterlijk z’n weg naar buiten moet banen vanuit mijn ballen. Meer dan de gebruikelijke acute opbouw en intens heftige ontlading voel ik deze keer een langzaam aanzwellende golf groots in me opkomen. Meerdere keren hijg ik in Inge’s oren “ik ga komen, ik ga komen”, steeds opnieuw geeft ze me haar antwoord bevestigend terug en samen voelen we dat wat we doen heerlijk voelt op dit moment. Grommend klinkt mijn zinnetje voor de laatste keer als ik mezelf totaal strak zet, mijn lichaam zich aanspant, mijn lul nog een laatste keer opzwelt, Inge’s kutje strak rond me knijpt en mijn zaad het eindpunt vindt diep in haar. Enkel van haar gescheiden door een dun laagje kunstrubber.

Momenten klem ik haar vast in mijn armen en geeft zij me de ruimte om op mijn beurt te landen vanuit deze hoge vlucht. Naschokken pinnen me vast bovenop haar totdat de laatste me loslaat en ik het weer voor elkaar krijg om m’n ogen te openen en te zien dat de kleine blonde me glimlachend aankijkt. 

Liefst zou ik juist nu voldaan bij elkaar wegkruipen en verdwijnen in een paar uurtjes slaap. Om dan teder strelend en kussend elkaar weer te vinden en maar te zien wat we gaan doen. Nog een keer, nog heviger dan daarnet? Of loom zoenen en vrijen uren lang? Of samen ontspannen een ontbijtje maken en genieten van een wandeling om het de volgende avond nog eens na te spelen. Maar dit was een vluggertje. De klok is niet gestopt en ik moet nog door naar Zaventem.

We douchen samen even snel, ik vindt mijn kleren weer en trek nu ook de slip aan die ik in mijn vestzak had meegebracht en voor ik het weet staan we weer terug achter de voordeur waar we anderhalf uur geleden begonnen. Nu voor een afscheidszoen en een gezamenlijk verlangen om elkaar binnenkort weer te zien. Met een grijns op mijn gezicht loop ik even later haar flat uit opweg naar mijn auto die op straat op me staat te wachten. Dus dit is een vluggertje met deze blonde? Hmmm, ik denk dat we nog vaker moeten oefenen en aan onze snelheid moeten werken.

Author

1

Een reactie plaatsen