Spannende belevenissen

Experiment

Leestijd: 21 minuten

“Ik ben toch wel een beetje nerveus Rob.” Inge’s stem, zacht en zwoel als altijd, klinkt stilletjes in zijn auto als ze de laatste bocht nemen en samen na een korte rit aankomen op de het adres waar ze vanavond gaan zijn. “Het komt goed Inge. Je zult het zien.” Rob’s stem verraadt onbedoeld toch wel een beetje dat hij z’n best doet om meer zelfverzekerd te klinken dan hij eigenlijk is. Hij zegt het zo rustig als hij kan om Inge te laten weten dat ze zich gerust mag voelen en er zeker van mag zijn dat vanavond gewoon een hele fijne avond wordt. Wat er ook gebeurt. “Alles mag en niets moet he! Dat weet je”, voegt hij toe met zijn grijsgedraaide standaard zinnetje. Een zinnetje dat bij iedereen die hem kent al bijna het effect heeft dat ze de laatste woorden trouw met hem mee bekken . En telkens meent hij het alsof het de eerste keer is dat hij het laat horen. “Uhu”, zegt Inge nog een beetje zachter dan eerder zonder dat ze Rob aankijkt. Verlegen turen haar ogen de gevels van de huizen af op zoek naar het nummer dat Rob haar eerder gaf. Nummer 47. Daar moeten ze zijn.  

Een paar weken terug, toen Rob naast haar lag na hun zoveelste waanzinnig intense, urenlange vrijpartij in haar slaapkamer, had hij dit speciale voorstel, op zijn beurt toen met een hele zachte stem, aan Inge gedaan. Dit ondeugende voorstel wat Inge vanaf het eerste moment gek maakte van een nieuwsgierigheid die ze nog nooit eerder in zich gevoeld had. Nee, zoiets had ze nog nooit gedaan in haar leven. Ja, net als ieder ander mens fantaseer je echt wel eens over iets anders dan dat hele brave, strikt monogame, mannetje vrouwtje, wat het enige benoembare voor de meesten lijkt te zijn, maar dit? Deze hele bijzondere suggestie? Met Rob had ze zeker ook al heel wat bijzonders gedaan. Zoveel plekjes bij hem thuis en in haar appartement hadden ze al als speelplaats voor hun gezamenlijke lust gebruikt. Zijn bank in zijn woonkamer, zijn aanrecht in zijn keuken, haar bank, haar keuken eiland, haar inloopkast, de stiekeme plekjes in de stad, nauwelijks verscholen achter een ticket huisje, in een steegje dicht naast een winkelstraat en zeker niet te vergeten hun allereerste keer, in zijn auto op een donkere parkeerplek zo dicht bij waar ze woonde. Het gewoon overal willen en durven doen samen was hun speciale manier van genieten. De chemie en de magie van de seks tussen Rob en haar was ongekend groot, in beiden van hen. Absoluut uniek zoals zij elkaar telkens weer wisten te doen ontbranden zonder dat ze het planden. Zelfs de telefoon was al wreed intens door hen samen ontmaagd. Meer dan eens was een kort belletje, om gewoon elkaars stem even te horen, ontspoord in hevig hijgende stemmen, stoute geluidjes uit verlangende kelen en vlot spelende handen en vingers die wensten dat ze de ander voelden. Om nog maar niet te beginnen over de app tussen hen. De app die soms overstroomde van eenhandig getypte fragmentjes als de andere hand een andere missie had. En al helemaal de af en toe wel heel erg gewaagde en ondeugende gevonden of zelf gemaakte plaatjes. Hun klik was zo dierlijk, zo vol passie en vooral vol ongeduld. 

“Ik heb er zin in Rob”, zegt Inge als Rob de wagen voor de deur van hun bestemming tot stilstand brengt en zijn telefoon pakt om volgens afspraak via de app aan te kondigen dat ze aangekomen zijn. Plagerig direct leunt Inge even naar hem toe voor wat hij verwacht dat een klein kusje gaat worden, maar verrast voelt hij hoe haar hand hem direct in zijn kruis grijpt alsof ze vooraf wraak al wil nemen op hem. Wraak omdat hij haar overgehaald heeft om nog sneller haar grenzen te doorbreken dan dat ze op eigen tempo gedaan zou hebben. Wraak omdat ze nu al weet dat ze dit kan en dat ze dit wil. Van de onverwachte intense aanraking laat hij zijn mond even open schieten en voelt hij hoe Inge, met verleidelijk lange trage bewegingen, zijn lippen met haar tong begint af te likken alsof ze aan het topje van zijn strak gezwollen lul aan het snoepen is. Precies die bewegingen waarvan ze weet dat ze hem daarmee volledig gek maakt.  En dan ook nog eens met die speelse extra kreuntjes. Geluidjes die ze ook laat horen als ze zijn glimmende eikel met haar tong plaagt. Haar hand kneed stevig op de plek waar zijn ballen zich, samen met zijn nog half slapende mannelijkheid, schuil houden voor het zicht van iedereen. “En ik heb zin in je Rob”, zegt ze zacht. “Ik heb zin in deze nieuwe ontdekking.”

De deur van de woning, iets achter het zware toegangshek dat aan de straatkant grenst, gaat precies op tijd naar binnen open als Rob een duwtje geeft tegen de net ontgrendelde poort. De deuropening blijft leeg als hij Inge achter zich aan mee neemt. Binnen gaan ze het kleine trapje op en dan naar gelijk naar links door de smalle korte gang. Naar de mooie woonkamer waar ze vanavond welkom zijn. 

“Hey Paula”, begint Rob zodra ze samen de kleine donkerharige ontmoeten die ietwat schuchter achter de woonkamer tafel op het tweetal staat te wachten. “Je appartementje en jij zijn niets veranderd sinds ik hier laatst was zeg. Zo fijn om je weer eens te zien.” Naast Rob staat Inge nog wat stilletjes en verlegen tegen hem aan en voelt hij hoe ze zijn hand bijna fijn knijpt als de spanning in haar zich toch in iets probeert te uiten.

“Hallo Inge”, zegt de mooie kleine vrouw met haar zachte Vlaamse stem. “Ik ben zo blij voor jou en Rob dat jullie elkaar ontdekt hebben. Rob is zo’n geweldige minnaar. En van wat ik hem over jou heb horen vertellen heeft hij in jou meer dan zijn match gevonden.” Inge’s uitdrukking op haar gezicht verandert onmiddellijk bij het horen van Paula’s stem en haar vleiende woorden. Alsof alle knopjes om gaan verdwijnt het verlegen meisje en komt de kleine avonturier in haar overmoedig naar voren gestapt.

“Rob heeft me net zo over jou verteld hoor Paula. Over je slanke kleine sportieve lichaam en dat jij hem net zo tot aan de grenzen van z’n kunnen dreef tijdens jullie speel avondjes.” 

Paula bloost haast net zo hard als Ingle en Rob staat te glunderen van plezier als hij in de stem van de blonde naast hem het kleine duiveltje in haar hoort doorschijnen. Al meer dan eens heeft dit snoepje in haar brave wikkeltje hem verrast door nog harder en sneller aan te slaan dan hijzelf. Al bij hun eerste keer samen, op de achterbank van zijn auto, greep ze zonder aarzeling naar zijn braaf schuilende mannelijkheid toen hun eerste diepe zoen nog maar net hun relatie naar het speelveld van de intimiteit had geduwd. En al net zo bij die keer in de woonkamer van Nick was het ook zij die de anderen deed verbazen over de snelle start. Ok het was Rob die zich naar haar toe draaide voor de eerste zoen van de avond, maar het was zij die als eerste kledingstukken van hun lichamen liet verdwijnen. 

“Ik heb dit nog nooit gedaan Paula”, gaat Inge verder. “Maar als al vaker kan ik niet weerstaan aan de charmes van Rob en zijn haast grenzeloze fantasie en suggesties. Ik weet nog niet hoe ver ik wil gaan, maar met jou wil ik dat zeker wel gaan ontdekken.”

Paula gebaart naar het tweetal dat ze haar mogen volgen naar de bank en naar het kleine salontafeltje wat ervoor staat waarop een fles en drie glazen staan te wachten. Sensueel neemt ze plaats op het randje van de zitting en klopt ze met haar hand een keertje kort op het plekje naast zich. “Hier Rob. Kom jij maar naast me en laat Inge naast jou zitten? Dan hoeft ze zich niet gelijk klem te voelen tussen jou en mij in. Ga jij eerst maar eens naar ons luisteren en jezelf maar eens verklaren voor wat je deze avond veroorzaakt hebt.” Met een glimlach knipoogt ze naar Inge, reikt ze naar de fles rode wijn op het salontafeltje en begint ze langzaam de drie glazen in te schenken. 

Inge weet het spelletje al gelijk precies mee te spelen. “Ja Rob”, begint ze terwijl haar ogen vol pret schitteren. “Als ik het goed heb begon het allemaal met mijn droom om het ooit eens met twee mannen te doen en nu zitten we hier met twee vrouwen die jou zo gaan doen. Leg dat eens uit!” Rob weet dat de beide meisjes hem plagen en dat ze precies weten wat er aan deze avond vooraf ging. Maar hij is meer onder de indruk van de klik die hij nu al voelt groeien tussen de twee schoonheden naast hem. Alsof ze elkaar al lang kennen kijken ze elkaar aan en weet hij nu al dat deze avond veel meer ontdekkingen gaat brengen dan zijn gedurfde fantasietjes hem hadden durven doen hopen.  

“Jouw appje was perfect Inge”, gaat Paula verder zonder op een echte uitleg van Rob te wachten. “Vindt je dat echt?”, zegt Inge. “Ja, luister zelf maar. Ik heb ze zelf minstens tien keer doorgelezen en zelfs hardop omdat het zo’n lieve tekst was.” Paula zet haar wijnglas weg en pakt haar telefoon. Zodra ze die ontgrendelt staat het appje al op het scherm en zegt ze, “Kijk, ik heb ze net voor jullie kwamen nog eens een keer gelezen. Ze staat nog open.”

“Hi Paula”, begint Paula met een stem die vrolijk en zwoel tegelijk klinkt. “Je kent me niet, maar ik ken jou al wel een beetje. Ik ken je via de vertellingen van Rob. Hij heeft me verteld hoe jij en hij elkaar ontmoet hebben. En hoe hij met jou een paar hele spannende avonden heeft beleefd hier in jouw appartement. Hij vond het jammer dat jullie samen ooit stopten als friends with benefits, maar begreep helemaal dat het op dat moment gewoon even zo moest zijn.”

Kort kijkt Paula even omhoog van haar telefoon in de ogen van Rob en ziet ze precies de begrijpende blik en zijn rustgevende glimlach die haar nog eens bevestigen dat hij die woorden toen echt meende. En dat maakt haar gerust en gelukkig. Vlot leest ze verder. “Rob heeft mij twee maanden na jou leren kennen. Een ontmoeting die mijn wereld helemaal op z’n kop heeft gezet. Al vanaf onze eerste date zijn hij en ik ontbrand en lijken onze libido’s en onze liefde eindeloos. Rob en ik hebben elkaar al vaak ontmoet en nog steeds weet de lust zich telkens nog snel meester van ons te maken en zijn we er keer op keer volledig aan over geleverd. Zo zalig.”

Een nieuwe korte blik van Paula in de ogen van Inge vertelt haar dat deze woorden echt van de kleine blonde zijn die zich aan de andere kant van Rob verschuilt. Ze is moedig, maar ook verlegen. “Onze fantasietjes mogen elke keer meespelen als we bij elkaar zijn. Als we een middag of een avond vrijen, of als Rob en ik voldaan in elkaars armen week worden na wat uurtjes stoeien. En hij en ik net zo lang doorkletsen tot we heerlijk in slaap vallen.”

“Hij vertelde me zo eens van een van zijn fantasietjes. En specifiek ook hoe hij jou en mij in dat fantasietje dacht. Hoe jij en ik hem zouden kunnen plezieren. Hoe we eens een avondje bij jou konden komen om een avontuur te beleven. Een avontuur tussen een man en twee meisjes. En, heel misschien als ik dat zou zien zitten …” Rob voelt de grip van Inge’s handen rond zijn bovenarm strakker worden en kijkt even. Haar blik is super verlegen naar de glazen op het kleine tafeltje gericht en komt geen tel meer omhoog om de ogen van Paula te ontmoeten.

Paula leest verder. “Dus daarom dit kleine appje Paula. Je kent me niet, ik ken jou niet, maar beiden kennen we Rob als heerlijke minnaar. Zou jij het zien zitten om dit avontuurtje te beleven met z’n drietjes? Wil jij mij stapje voor stapje tonen hoe het is om met een vrouw te zijn? En me te helpen ontdekken wat ik durf? Wil je dat? Hopelijk tot snel. Liefs, Inge.”

Paula legt naar telefoon op het kleine tafeltje en schuift zich wat dichter naar Rob toe. Naar Rob en naar Inge aan zijn andere kant. Zacht legt ze haar hand op de knie van Inge en voelt Rob een klein momentje van schrik in de greep die ze op hem heeft. “Niets moet en alles mag”, zegt Paula zachtjes. Inge’s grip wordt direct wat lossen en Rob voelt hoe ze een beetje schud van een nauwelijks zichtbare grinnik. “Oh god”, antwoord Inge. “Heeft hij jou daar ook al mee besmet?” Nu breed glimlachend komt haar gezicht tevoorschijn vanuit haar kleine verlegen schuilplaats bij Rob. Haar lichte ogen onder haar kopje met lichte haren kijken geamuseerd in de bruine van de brunette. Rob ziet hoe ze elkaar een paar momenten in stilte verkennen. Hoe hun ogen een razendsnel gesprek lijken te hebben als ze kijken naar elkaars pupillen, naar elkaars lippen en zelfs een momentje wat lager durven te gaan.

Inge is de eerste die dan aarzelend iets meer beweegt. Rob ziet hoe ze haar hoofd wat kantelt en een heel klein beetje naar Paula toe leunt. Paula’s ogen lichten groot op van pret. ‘Rob had gelijk’, denkt ze in zichzelf. ‘Deze kleine is echt een durfal. Nog meer dan ik misschien. Enkel nog maar pas aan het begin van haar onvoorstelbare avontuur. Oh ja, ik wil dit.’ Paula draait haar hoofd net zo en komt ook wat dichter naar voren geleund. Beide sluiten ze hun ogen als hun lippen voor het eerst contact maken.

Rob voelt al gelijk hoe deze avond een hele bijzondere avond gaat worden als pal voor hem zijn Antwerpse liefje en zijn Antwerpse date van de afgelopen winter beginnen aan de meest tedere meisje-meisje zoen die hij ooit gezien heeft. Al zou hij nu de eerste uren enkel een toeschouwer mogen zijn, zoals het nu begint is het perfect. Inge durft en ontdekt. En de ervaren Paula weet precies hoe ze een nieuw meisje meeneemt op een nieuwe ontdekking.

Zachtjes verkennen kleine lippen van de ene de net zo zalige lippen van de andere. Teder streelt een tong. Opgewonden verdwalen ogen van dichtbij in andere. En voorzichtig nemen handen hoofdjes zacht vast en sturen de meisjes elkaar in een perfecte dans van opwinding en verkenning. Handen die na een paar minuten pas terug komen rusten op Rob’s benen.

“Denk jij wat ik denk?”, zegt Inge dan zachtjes als ze een momentje hun zoen onderbreken en een beetje afstand van elkaar nemen. Vlot neemt ze Paula’s blik mee naar hun handen op de knieën van Rob en laat ze haar zien waar ze op af wil. Perfect synchroon schuiven de beide handen elk over een been vlot naar boven tot aan het plekje waar Rob’s opwinding al klem zit in zijn broek. Samen aarzelen ze geen tel en beginnen ze vlot aan de volgende stap. Paula klikt het knoopje van de broek los, Inge schuift de rits omlaag en beide grijpen ze even later onder de stof van de broek. Inge’s handen omsluiten stevig Rob’s ballen en voelen hoe heet ze zijn, terwijl Paula’s hand grip neemt op de rap groter groeiende erectie die zich onder de stof van de donkerrode slip nog net kan verbergen.

“Ik denk dat we deze stakker maar eens snel moeten bevrijden uit zijn opsluiting”, zegt Paula. En ze verzet haar hand naar de rand van de broek van Rob. Inge volgt haar voorbeeld exact en een paar tellen later ligt de lange broek van de man bovenop zijn schoenen en zijn sokken naast de bank. “Deze ook maar gelijk”, zegt Inge en ze trekt het onderbroekje vliegensvlug langs Rob’s benen omlaag en uit.

“Hmmm”, zegt Paula. “Ik was bijna vergeten hoe lekker die jongen van Rob is.” Gelijk neemt ze de hete staaf in haar hand, knijpt ze haar vuist strak en trekt ze zijn voorhuid strak omlaag. “Zo heeft ie dat graag weet ik nog wel. Strak en ruw kan hij prima hebben.” Grijnzend kijkt ze omhoog naar Inge die net gaat staan en haar handen achter haar rug doet op zoek naar haar ritsje. “Begin jij alvast maar met snoepen”, zegt Inge. “Ik laat even dit jurkje verdwijnen want ik krijg het nu al warm.”

Rob’s ogen weten niet waar hij moet kijken als op zijn schoot de brunette haar warme mondje langzaam over zijn glimmende eikel laat zakken en tegelijk de blonde bij zijn voeten zich ontdoet van het dunne zomerjurkje wat haar lichaam siert. Hij ziet hoe een prachtig wit lingeriesetje haar lijfje strak omhelst alsof het weet wat het aan het doen is. Witte effen nylons met een kanten stay-up band, een uiterst fijn jarretelgordeltje, een slipje van glanzende gladde witte stof en een klein kwart cup bh-tje waar twee borstjes strak in liggen terwijl twee zachte tepeltjes net boven het randje uitsteken. Alles van de kleine toont zich vol zelfvertrouwen aan Rob en Paula in het zachte rode licht wat de kamer vult.

“Hmmmm”, laat Paula horen terwijl ze haar blik op Inge gericht houdt en Rob’s lengte strak tussen haar lippen door haar mond in en uit laat glijden. Duidelijk onder indruk van Inge’s heerlijke snelle en gedurfde stappen. “Oh yes”, zegt ze even later vlug als ze zijn nat glimmende pik even uit haar mond haalt. “Je bent prachtig Inge. En wat een spannende outfit.” Vlot gaat ze weer verder met het verwennen van Rob’s geslacht terwijl Inge naast haar op haar knieën aan de andere kant van zijn benen knielt.

Van dichtbij bewonderd Inge de techniek van Paula en laat ze haar hand speels over Rob’s been omhoog glijden tot ze met haar vingertoppen net een beetje verlegen kan strelen over zijn gladgeschoren ballen. “Ik heb jouw mooie pik wel gemist hoor Rob”, zegt Paula dan. “Zo lekker glad en strak als hij is. Ja toch he Inge?” Inge weet eigenlijk niet goed hoe ze even verder moet. Haar kleine striptease, Rob van zijn kleding ontdoen, dat was allemaal vertrouwd, maar dat volgende stapje, samen Rob plezieren, ontdekken hoe je kan spelen met een andere vrouw, dat is toch wel even wat. Paula ziet de kleine aarzeling en weet dat ze haar nieuwste vriendin even een beetje moet helpen. “Hier Inge”, zegt ze dan rustig. “Hou jij je even met dit speeltje bezig terwijl ik ook wat uittrek.” En met met een klein knikje naar Rob’s lul buigt ze deze naar Inge toe tot ze bijna het topje ervan tegen haar lippen kan duwen.

Inge pakt vlot de strakke erectie aan met de hand die wat verlegen aan z’n zakje kriebelde en kijkt verrast naar Paula die bijna direct gaat staan. “Nou”, zegt Paula grijnzend, “wel braaf in je mondje nemen nu he, anders zakt ie weg voor je het weet.” Terwijl Inge de glanzende met haar tong langzaam begint te likken ziet ze hoe Paula vlot uit haar broek stapt en ze haar bloesje een tel later ook ergens naast de bank op de grond laat vallen. Paula’s super slanke sportieve lichaam draagt nog enkel een kleine gladde zwarte string en een net zo simpele sportieve strakke kleine beha. “Wow”, zegt Inge. “Jij bent echt heerlijk slank Paula. En zo mooi gespierd ook nog.” 

Met een kort gebaar nodigt Paula even later onverwacht Inge uit om ook weer terug omhoog te komen en te gaan staan. Langzaam zet ze daarna een klein stapje naar voren tot ze nog maar centimeters voor de iets kleinere Inge staat en pakt ze rustig een van de handen van de stille blonde heel teder vast en zegt ze, “Niets moet he Inge. Niet vergeten he!” Terwijl ze erbij glimlacht met een zachte geruststellende pret in haar bruine ogen. Kalm laat ze, zonder verder een reactie af te wachten, de vingers van haar andere hand omhoog komen om super zachtjes, maar wel vrij direct over de zachte zijkant van een van Inge’s mooie borsten te strelen. Inge voelt hoe een plotse rilling van diep genot door haar lichaam schiet en kijkt vol spanning naar wat Paula’s hand en haar vingers verder zullen gaan doen. Ze blijft bewegingsloos en geduldig wachten op wat ze denkt en hoopt dat nu gaat komen. Waarschijnlijk tederheid, een heel geleidelijke introductie in hoe een vrouw dit doet en een absoluut gevoel van fysieke liefde zoals die nu kan zijn. Zacht bewegen Paula’s vingertoppen over de dunne stof van de kleine beha. Plagend zodat Inge elke streling voelt alsof een veertje woorden op haar huid wil schrijven. 

“Doe je ogen maar dicht”, zegt Paula zacht. “Dan voel je alles beter.” Inge doet zonder aarzeling wat van haar gevraagd wordt en sluit langzaam haar ogen. Ze weet dat dit spel fijn gaat zijn. Ze voelt dat Paula langzaam haar borsten zal gaan plagen met diezelfde vingertoppen die net aan de plagerij begonnen. En dat het van daaruit langzaam zal gaan opbouwen. Ze weet nu al dat ze geen grenzen wil. Ze wil all the way.

Maar ze voelt iets heel anders. Ze voelt de verrassende warmte van een mond die een tepeltje zachtjes omsluit. Ze ervaart de natheid van vrouwelijke lippen die een zachte lippenstift dragen en ze bemerkt een tong die haast brandend heet haar borst begroet. Een korte fractie van een tel ligt al haar aandacht hier, maar dan plots voelt ze ook de streling van kleine vingertoppen over de gladde stof van haar slipje. Perfect geplaatst, precies daar waar haar gezwollen, intieme lippen al strak tegen de stof drukken. Wachtend op een begroeting. Wachtend precies op dit.  Inge’s mond valt vanzelf open, uit haar mond ontsnapt een gezuchte “ja”, en geheel van zelf duwt haar lichaam haar stoute plekje steviger tegen de hand. “Ja”, herhaalt Inge iets luider, “ja, dit wil ik.” 

Rob is er van dichtbij getuige van. Loom spelend met zijn speeksel natte erectie ziet hij de meisjes elkaar meenemen op een avontuur dat hem elke seconde harder en nog veel harder maakt. Paula’s mond gaat kussend over Inge’s puntgave huid, over het zachte vlees van haar borst, over haar hals waar aderen wild in kloppen, over haar wang tot aan de lippen van de blonde en ontbranden daar in een vurig wilde zoen. Paula’s hand kneed eerst nog Inge’s intieme plekje met stof en al, maar verplaatst zich al snel naar de naaktheid onder de gladde stof. “Oh”, laat Paula met een verraste stem ontsnappen. “Je bent helemaal glad. En zo nat al. Zalig.”

Inge geeft zich volledig over aan haar nieuwste vriendin. Ze voelt heerlijke kleine vrouwenvingers spelen met haar meisjes lippen. Ze voelt een zacht dwingend vingertopje perfect haar kleine clitje een paar tellen precies juist plagen en kan gewoon niet anders meer dan haar meesteres strak rond haar schouders en nek naar zich toe te trekken om de zoen nog harder te voelen. Om steun te vinden terwijl ze zich verliest in het gevoel van smalle vrouwelijke vingers die perfect bruut ruw haar gewillige kutje binnendringen. “Oh ja”, laat ze luid horen. “Ja, ja. Dat is heerlijk.

Rob geniet van het genot van Inge. Als er iets is wat hem gelukkig maakt, dan is het wel als hij een vrouw mag bewonderen die zich volledig overgeeft aan genot. Puur genot waarbij zoveel mag en niets moet.

Met zijn beide handen pakt hij even later de randjes van het slipje van Paula vast en trekt hij het over haar sportieve benen langzaam naar beneden. Benen die hij straks naast zijn borst wil zien als Paula hem hurkend gaat neuken zoals ze eens eerder bij hem deed en zoals niemand anders dat kant. Zoveel kracht in die kleine benen, zo sterk. Samen zoenen de twee meisjes ongestoord verder terwijl Paula braaf voetje voor voetje uit haar slipje stapt en braaf haar benen wat spreidt als ze voelt wat Rob’s hand wil. Kort laat hij zijn hand over de huid van haar been glijden, maar al snel vindt zijn hand het andere kutje wat vanavond hier in de kamer is. Net zo glad en net zo glimmend van opwinding als het andere, van zijn Inge, dat nu voor het eerst iets nieuws ontdekt.

Wild stoten twee sets vingers diep en bouwt het tempo zich razendsnel op. Nauwelijks een minuutje gaat voorbij totdat Inge’s stem luid dwars door de zoen heen roept, “ik kom, ik kom.” Paula gaat door alsof ze niet wil weten dat haar vriendin nu al climaxt. Perfect neukt ze met haar vingers de kleine blonde en voelt ze hoe sappen steeds ruimer langs haar hand beginnen te stromen. Tot het moment dat Inge niet anders meer kan dan Paula’s hand tot stoppen te dwingen door haar benen strak bijeen te knijpen en haar volle gewicht rond de schouders van haar verwenner te laten hangen. “Stop, stop even”, zegt ze schokkend terwijl ze vecht tegen de zwaartekracht. “Hnnnggg, dit is zalig, maar stop alsjeblieft.”

Rob laat zijn vingers ook zachtjes uit het lichaam van Paula zakken, gaat staan en zet zich tegen de rug van Inge aan om haar een momentje steun te geven. “Ow ja, dit is lekker”, zegt Inge. “Zo wil ik even blijven staan als het van jullie mag.”

Na twee minuutjes heerlijk half naakt knuffelen met z’n drietjes opent Inge weer langzaam haar ogen en geeft ze Rob en Paula een korte kus op de lippen. “Ik wil even gaan zitten liefjes”, zegt ze zacht. “Ik ben even te wankel.” “Ik heb een beter idee”, zegt Paula en ze begint langzaam te lopen in de richting van de slaapkamer achter de hoge kast. “Kom Inge, kom Rob, op mijn bed hebben we meer plek.”

Inge trekt haar doornatte slipje uit, volgt Paula naar de andere kant van de kast en legt zich vermoeid even op het bed. Als Rob even later ook de hoek om komt ziet hij hoe Paula zich ook op het bed heeft gelegd en Inge uitnodigt om even bij haar weg te kruipen. “Was het zo intens lieverdje”, vraagt Paula glimlachend. Zonder een antwoord te geven draait Inge zich naar de andere vrouw toe, legt ze haar hoofd op haar schouder en een hand bovenop een cup van de kleine zwarte beha. “Ik heb nog nooit borsten van een andere vrouw mogen aanraken”, zegt ze stilletjes. “Jouw borsten zijn wel mooi en strak zeg. Ik kan wel zien dat je veel sport.”

Rob staat even tegen de kast aangeleund en geniet opnieuw van wat hij voor zich ziet. Twee meisjes op een groot bed, perfect naakt met enkel beide hun behaatjes nog aan en Inge ook nog met fijne witte nylons, precies zoals het hoort. Twee dromerige hoofdjes, donker en blond. Twee paar mooie benen in elkaar gestrengeld. En twee vrouwen die hem vanavond willen. Hij voelt zich super gelukkig.

“Kom Rob”, zegt Paula dan. “Trek je overhemd ook maar uit en kom dan eens op je knieën naast m’n hoofd zitten. Laat me die heerlijke lul van je nog eens even in mijn mond nemen.” Woorden die zijn geslacht haast zelf lijkt te horen als het zichtbaar even opveert en het de beide meisjes een beetje doet grinniken. Rob doet braafjes wat hem gevraagd wordt. Zijn overhemd land ergens op het krukje van de piano bij het raam en schuifelend op zijn knieën brengt hij zijn lichaam tot zo dicht hij kan naast Paula. Zacht neemt ze zijn erectie in haar hand en trekt ze die naar beneden tot op haar lippen. Langzaam steekt ze haar tong uit en heerlijk voelt Rob hoe zijn eikel zacht door de donkerharige wordt gelikt terwijl ze hem in zijn ogen kijkt. Naast haar ziet hij het voldane snuitje van zijn Inge die van dichtbij bewondert hoe zijn staaf verwent wordt. Af en toe kijkt ze hem ook even in de ogen en voelt Rob zich verwend als hij twee meisjes onder hem ziet die hem beide aankijken terwijl zijn gevoelige harde pik hemels een mondje in en uit begint te schuiven.

Een mondje dat plots even hapert als Rob in de gaten krijgt dat de eigenaresse ervan ontdekt dat haar kutje op dat moment ineens wordt verkend door de nieuwsgierige vingers van de blonde naast haar. Gedurfd heeft ze haar hand zachtjes verlegd van Paula’s borst naar een lager plekje. Schoof ze ongemerkt over de strakke buik van Paula en liet ze zonder aarzeling haar hand ineens op het gladde intieme plekje rusten. Heel even maar tot haar nieuwsgierigheid de macht nam, tot een vingertje snel tussen natte lippen door gleed en een clitje vond, en er daarna een tweede vinger volgde om samen met de eerste voorzichtig binnen te dringen in de het lichaam van de donkerharige. En er op verkenning te gaan. “Dus zo voelt een kutje van een ander?”, zegt Inge opgewonden. “Zo zacht. Zo warm. Zo spannend”. Rob glimlacht als hij Inge bevestigend een kort knikje geeft. “Jullie kutjes zijn even zalig lekkere dingen”, zegt Rob. “Zo heerlijk is het telkens weer om met elk van jullie te vrijen en me langzaam met mijn ding in jullie in en uit te voelen glijden.”

“Hihi”, grinnikt Inge terwijl Paula ondertussen Rob’s lul weer heerlijk in haar mond neemt en haar ogen sluit als ze begint te spelen. “Laat maar eens zien dan. Stop dat ‘ding’ van je maar eens in dit knappe meisje hier. Dan wil ik dat glijden ook eens van heel dichtbij zien.” Paula’s ogen veren gelijk terug open en ze laat Rob’s lul met een bijna hoorbare plop tussen haar lippen uit schieten als ze haar hoofd draait om Inge aan te kijken. Ze ziet een Inge die enkel een klein knikje geeft om te bevestigen dat ze meende wat ze zei. Een enkel tel kort verbaasd kijkt ze daarna Rob direct aan, ziet ze dat zijn blik de hare matcht en spreidt ze bijna geheel automatisch haar benen net een klein beetje verder. “Ja, dat wil ik”, zegt Paula. “Ik wil je in me voelen Rob. In m’n lichaam.”

Rob antwoord simpelweg door snel even achter zich op het nachtkastje een condoom te grijpen, dat vlot over zijn natte lul uit te rollen en snel op zijn knieën tussen Paula’s benen te kruipen. Vlot schuift hij zich dichterbij terwijl Paula haar lenige benen moeiteloos optrekt en zich gereed maakt om Rob sinds lang weer eens in zich te voelen. Inge draait zich een beetje zodat ze het van dichtbij kan zien. Zodat ze kan zien hoe Rob zijn staaf in Paula’s kutje schuift en hoe die twee samen genieten van een contact dat ze al niet meer gehad hadden sinds maanden. “Oh ja”, zegt Inge, “hmm, dat is geil zeg.” “Ow, fuck”, zegt Paula, “dat is meer dan geil.” En terwijl Rob langzaam in en uit begint te bewegen kan ze nog net zeggen, “dit is zalig.”

De avond van het drietal brengt de ene ontdekking na de andere. Vooral voor de moedige Inge die de andere twee verbaast met alles waar ze zich voor open zet. Als ze een tepeltje van Paula in haar mond neemt en eraan begint te likken. Als ze Paula zoent terwijl die door Rob tot een orgasme wordt gelikt. Als ze zelf naakt bovenop Paula gaat liggen om zich door Rob te laten neuken. 

Het drietal speelt, het drietal vrijt onvermoeibaar, tot beide meisjes elkaar gezoend, gestreeld en gelikt hebben. Tot Rob heeft gevoeld en heeft gezien hoe twee mondjes tegelijk over zijn staaf schoven en tot hij met een luide grom hard spuitend, staand naast het bed, diep in Inge klaar kwam terwijl zij haar mondje over Paula’s kutje liet glijden. Over Paula die omgedraaid lag en met haar tong telkens Rob’s ballen een likje kon geven bij elke stoot.

Vermoeid en voldaan lagen ze nog een klein uurtje na te genieten op Paula’s bed totdat ze zich weer half aangekleed even terug op de bank zetten. Om samen nog wat te genieten van drie glaasjes rode wijn en heerlijk na te kletsen over wat er nu gebeurd was.

“Dank je Inge”, zegt Paula als ze dromerig Rob een kusje heeft gegeven. ‘Dank je dat je deze avond met mij wilde.” “Ik heb dit voorjaar een paar heerlijke avonden gehad met Rob en was bang dat hij me niet meer wilde nadat ik toen wat stiller ben geworden en hem een poosje niet meer kon zien.” Paula richt haar blik een beetje verlegen omlaag en weet even niet goed meer wat ze moet zeggen. Opnieuw stelt Inge haar gerust. “Rob heeft me ontmoet een paar weken nadat hij laatst met jou was. Bij dat eerste gesprek was hij zo open en eerlijk dat hij vertelde over hoe hij met jou was geweest, hoe hij net aan het begin stond van een relatie met Lana uit Rotterdam en hoe hij zo super verliefd was op zijn eigen Kate. Zijn eigen Kate met wie hij dit avontuur begonnen was en met wie hij samen voor deze weg had gekozen.” Inge trekt zich even wat intiemer tegen Rob aan en geeft hem een kort zoentje op zijn lippen. “Ik ben nieuw in dit alles. In dit open en vrij kunnen genieten van seks met anderen, in dit beleven van liefde voor meer dan een persoon tegelijk.” “Ik ben nog maar net aan dit pad begonnen en weet nu al dat ik een heerlijke gids heb ontdekt. Een met wie ik al tientallen keren volledig genoten heb. Een die met me wandelt en winkelt, een die met me de stad in en uit eten gaat, een die uren wild met me vrijt als we beiden niet anders kunnen. Hij is zo zalig.”

“Jullie zijn beide dronken meisjes”, zegt Rob dan grinnikend. “Vergeet niet dat er telkens twee mensen nodig zijn om heerlijk te vrijen hè! Of net als vanavond, drie.” Met een laatste slok maakt hij zijn glaasje wijn leeg en zegt hij, “kom Inge. We kleden ons verder aan en gaan naar jouw appartement je iets verderop. Dan kan Paula even rust krijgen terwijl wij nog wat na gaan vrijen in jouw bedje en dan lekker in slaap vallen samen.”

Terwijl Rob gaat staan om zich verder aan te kleden treuzelt Inge nog een beetje en frutselt ze even op haar telefoon. Een momentje later kijkt ze triomfantelijk omhoog en zegt ze, “Zo, appje gestuurd.” Verbaasd kijken Paula en Rob haar aan en vraagt Paula even later, “een appje verstuurd? Nu?” Inge giebelt even, gaat staan om haar jurkje recht te trekken en het te sluiten, en zegt, “Ja, nu wil ik nog meer nieuws ontdekken. Ik heb net dat ene appje verstuurd Rob. Je weet wel. Dat appje naar Dennis om te vragen of hij …..” Maar ze maakt haar zinnetje niet af.

Rob grijnst trots naar zijn kleine Inge en begint het uit te leggen aan Paula die al door begon te krijgen waar het om gaat. “Jij had ooit dezelfde wens Paula”, zegt Rob. “Ja”, zegt ze. “Dat was een heerlijk avondje samen. Met ons drietjes. Jij en John helemaal voor mezelf.” Paula draait zich naar Inge en help haar even haar jurkje precies perfect goed te doen. Zachtjes neemt ze Inge in een omhelzing, geeft ze haar een kleine kus op haar lippen en zegt ze, “Ik hoop dat die Dennis op je appje ingaat Inge. Geloof me, vanavond met z’n drietjes zo spelen was fantastisch, maar als vrouw twee mannen helemaal voor jezelf te hebben, daar loop je nog weken van na te genieten. Je gaat het zien.”

Dertig minuutjes later sluit Rob zacht de deur achter zich en draait hij de sleutel op het nachtslot. “Dat was heerlijk Inge. Echt. Ik heb geweldig genoten. Jij bent zo’n onvoorstelbare verrassing. Wie zou dat ooit van je zeggen als ze dat kleine snoep wikkeltje op straat tegenkwamen?” Samen met Inge loopt hij nog even naar de keuken van haar appartement je voor een laatste slokje water en dan vertrekt het tweetal naar de slaapkamer.

“Oh ik heb minstens net zo genoten als jij Rob. Geloof nu niet dat dit enkel een cadeau voor jou was hè! Ik heb net zo genoten. Sinds ik je heb leren kennen is m’n leven in een stroomversnelling van avontuur gekomen en ik heb honger naar meer.” Met een speels knipoogje gaat ze op haar tenen staan en geeft ze Rob een zalig trage tongzoen staand naast het bed. Een die ze even ondeugend onderstreept door hem met haar hand stevig in zijn kruis te grijpen terwijl ze zegt, “je zorgt er maar mooi even snel voor dat je dit ‘ding’ van je weer snel oplaadt want ik na al dit nog veel meer trek gekregen. Op z’n laatst morgenochtend moet hij weer braaf paraat staan voor me zodat hij mij weer kan dienen zoals het hoort.”

Tien minuutjes later ligt het duo naakt, lepeltje lepeltje, tegen elkaar in Inge’s heerlijke bed en vallen ze vermoeid en tevreden beide glimlachend in slaap. 

1

Een reactie plaatsen