Verhalen, verslagen, herinneringen.

Italiaans vuur

Leestijd: 31 minuten
VlammendeVerzinsels.nl

“En Rob? Geen spijt ervan dat we dit toch maar eens geprobeerd hebben?” Kate kijkt me geamuseerd aan vanaf haar luie stoel voor de gehuurde stacaravan hier op de camping vlak bij Firenze in Italië. Het optrekje was veel ruimer dan ik vanaf de foto’s had ingeschat en het plekje waar hij op staat, aan het eind van de camping, aan de rand waar het bos begint, maakt dat het daarmee heerlijk rustig is. Ze weet dat ik meer een hotel of een huisjes mens ben en zo m’n bedenkingen had bij campings en de stereotype drukte daarop die je overal ziet. Maar de rust die we hier al op de eerste dag ontdekten, overtrof al mijn verwachtingen. Zo midden in de echte natuur, verder weg van het drukke zwembad, de mensenmassa’s en het lawaai, heerlijk.

Op haar gemakje zit ze een van haar boeken te lezen die we gisteren in de grote stad gekocht hadden. Wonderbaarlijk genoeg precies een die ze al lang zocht en nu bij verrassing vond in de super kleine kast met Engelstalige romantische fictie, midden in een plek waar het wemelt van Italianen en toeristen. De stad was mooi, de gebouwen indrukwekkend, de treinreis vanaf de camping erheen verrassend mooi, maar toch allemaal wat te druk voor mij eigenlijk. Ik stoor er me niet aan hoor. Nee, ik vermaak me prima. Maar het leukste momentje was die dag toch eigenlijk wel dat we even van de toeristische route afdwaalden, door wat kleine steegjes zwierven om daar kleine, authentieke restaurantjes te ontdekken en geheel bij toeval tegen de twee leuke buurvrouwen aan liepen van de stacaravan naast ons.

Vijf dagen geleden, een dag nadat wij hier aankwamen, klopten die twee in de avond op onze deur om even kennis te maken en tegelijk te vragen of ze misschien wat te eten mochten lenen van ons. Ze waren moe van de lange autorit uit het noorden van Italië hierheen en hadden geen fut meer gehad om nog ergens te stoppen om eten te kopen toen hun reis uren langer had geduurd dan gepland omdat ze pech met de de auto hadden gekregen. De hele reis was bijna in het honderd gelopen, maar ze hadden beide doorgezet omdat ze hier al zo lang naar hadden uitgekeken. 

Sanna is de drukke van de twee. Volgens mij een typische, pittige Italiaanse die alles gedaan krijgt als ze haar zinnen op iets zet. Ik denk ook de ene die voorgesteld had om op ons af te stappen die avond. In plaats van na de slopende rit nog een winkel in het dorpje vijf kilometer verderop te moeten gaan zoeken. Vermoeid als ze waren hadden ze de keuze om honger leiden tot de ochtend, of toch even bij dat rustig uitziende koppel naast hen aan te kloppen en vragen om iets simpels. Een keuze die Sanna snel gemaakt had. 

Giada was eigenlijk, zo op het eerste gezicht, precies het tegenovergestelde van haar drukke vriendin. Rustig en kalm, een beetje terughoudend naar vreemden bij de eerste ontmoetingen en volgens mij veel meer een stille genieter dan een uitbundige feester. 

Al die eerste avond was er een klik tussen ons viertjes toen Kate hen gelijk uitnodigde om lekker bij ons aan tafel aan te schuiven voor het avondeten en zich door ons te laten verwennen, in plaats van met wat boterhammen terug te gaan naar hun plekje. Wij hadden overdag net onze grote eerste boodschappen gedaan en wilden bijna gaan beginnen met een late barbecue voor twee toen ze samen aanklopten en pardoes hun verhaal naar ons deden. Ze probeerden nog even beleefd te zijn en het ons niet te moeilijk te maken, maar Kate wilde er niet van horen. Zo’n pechdag moest worden goedgemaakt met wat leuks.

Sanna en Kate hadden al gelijk een super fijne klik toen ze samen hun passie voor lekker eten maken ontdekten. Sanna wist Kate bij te brengen hoe ze met wat kruiden die ze bij had de barbecue net wat meer Italiaans kon laten smaken dan de gebruikelijke Nederlandse versie die wij gewend zijn. 

Giada en ik waren wat stiller naar elkaar toe en zijn eerst samen begonnen met het dekken van de tafel terwijl we een gesprekje op gang probeerden te krijgen. Giada’s Engels was veel minder goed dan dat van Sanna, waardoor we vooral gebruik moesten maken van aanvullende gebaren en directe blikken in elkaars ogen om te kijken of we elkaar snapten. Schitterende donkere ogen die me al gelijk veroverden. Mijn Italiaans komt ook niet veel verder dan de paar woordjes waarmee je iemand kunt groeten en in een supermarkt uit de voeten komt, dus dat werd het ook niet.

Na en tijdens het eten genoten we van de lekkere wijn die we gelijk met de boodschappen gekocht hadden. Volgens zowel Sanna als Giada een perfecte keuze uit de betere supermarkt waar we lukraak op af gereden waren. We wisten alle vier wel raad met de wijn die avond waardoor er toen al wat meer uitdagende blikken en korte aanrakingen waren. Pas toen kregen we in de gaten dat de twee vrouwen meer voor elkaar waren dan twee vriendinnen die samen op vakantie waren. We zagen het toen Giada eerder moe werd dan Sanna en zachtjes weg kroop bij haar vriendin. Ze kreeg een langzame heerlijk tedere kus direct op haar lippen toen ze haar hoofd even omhoog draaide. 

“Zijn jullie een stel?”, vroeg Kate best wel direct aan hen toen we die kus zagen. Zelf, onder invloed van net zoveel glazen wijn, had ze niet in de gaten dat ze haar hand hoog aan de binnenkant op mijn been had gelegd en eigenlijk net zo hard tegen mijn ballen drukte als ze in mijn been kneep.

Giada had mijn genot van die kleine aanraking bij me beter in de gaten dan Sanna of Kate zelf en gaf me duidelijk bedoeld een ondeugende glimlach waarbij ze me direct aankeek en af en toe even expres langzaam naar het gebied tussen mijn benen gluurde. Nieuwsgierig of Kate’s hand verder zou gaan dwalen misschien, of stiekem benieuwd of ze daar een reactie kon zien van mijn lichaam. 

“Ja en nee”, was Sanna’s antwoord. “Wij wonen niet samen en daten ook met anderen. Met mannen en vrouwen. Maar soms genieten we even van elkaar als dat zo uitkomt. Wij zijn niet zo van de … ‘enkele’ relaties en genieten van de klik die we soms spontaan tegenkomen.” Ik voelde Kate’s enthousiaste reactie op het antwoord van Sanna hard in mijn kruis toen ze dat hoorde, maar ze zei er verder niets over. 

Onze beide caravans bleven tot laat in de ochtend stil omdat we denk ik allemaal onze roes moesten uitslapen. Helemaal prima passend bij het idee van Kate en mij om het de tweede volle dag op een nieuwe plek altijd even rustig aan te doen. Geen stress om ergens op af te moeten, een keuken vol boodschappen en dan pas echt wat langere rust nemen om bij te komen van de reis en het boodschappen doen.  Lekker met een boek op schoot wat ontspannen of op ons gemak een rondje door de omgeving lopen om te zien waar we zijn. Ik was benieuwd naar onze nieuwe vriendinnen, maar zag ze de hele dag niet jammergenoeg. In de avond was hun caravan nog steeds donker toen wij al gingen slapen.

De dag erna, in Firenze, hadden we geluk en botsten we in een van de oude straatjes op de twee mooie buurvrouwen van de camping. Ze vertelden ons, in een enthousiaste samenvatting, snel over hun actieve dagje ervoor. Onze rustdag was hun overvolle boodschappendag geworden. Een korte bezoekje aan een vriendin, die hier twee jaar geleden naartoe was verhuisd, was uitgelopen op alweer een veel te laat feestje waarbij ze pas om drie uur in de nacht terug op de camping kwamen. Vandaag hadden ze eigenlijk als verrassing met ons mee willen gaan, maar toen ze wakker werden waren wij al weg. Dus gingen ze toch maar naar de stad met een kleine hoop ons tegen te komen. Een hoop die leuk beloond werd toen dat inderdaad lukte. Misschien een beetje doordat ze ons bij onze heerlijke babbel tijdens de barbecue precies verteld hadden waar we wel en niet moesten gaan in de stad. Plekjes die ze in Maps op mijn telefoon hadden gepind zodat we ze niet mis konden lopen. 

De vibe tussen ons viertjes sloeg gelijk weer aan waar we ze twee dagen daarvoor, toen ze na de barbecue terug naar hun caravan liepen, gepauzeerd hadden. Sanna en Kate babbelden, terwijl we langzaam wat slenterden, over leuke winkels en ontdekten dat ze ook het lezen van Engelse fictie samen deelden. Terwijl Giada en ik weer lekker verder klungelden met handen en voeten om het over andere dingen te hebben en ondertussen te genieten van ondeugende blikken in elkaars ogen.

Het duurde niet lang voordat we besloten twee aan twee apart de stad te gaan verkennen. Sanne nam Kate mee op sleeptouw door steegjes en straatjes op zoek naar leuke winkeltjes boekhandeltjes en winkels voor van alles in de keuken. Terwijl Giada en ik besloten om doelloos wat rond te gaan dwalen door de stad en maar te zien waar we gingen uitkomen. We spraken af dat we elkaar later wel zouden vinden om samen gezellig uit eten te gaan. 

Giada nam me mee naar een stukje van de stad wat ze kende van eerdere bezoekjes. “Laten we naar de andere kant van het water gaan, naar het grote park, waar het rustig is en we kunnen genieten van de natuur”, zei ze toen ze mijn hand pakte en me achter zich aan mee trok door de drukte. Een half uurtje liepen we hand in hand door de stad, staken we een brug over en vonden we de ingang van het park waar het geluid van de volle stad gelijk verdween. Een drukte die me eigenlijk toch al grotendeels ontging omdat ik enkel maar oog had voor die fijne kleine hand in de mijne.

Al sinds dat ik oogcontact maakte met Giada, toen ze een paar dagen terug met haar vriendin aanklopte voor wat eten, voelde ik een verlangen in me groeien. Een begeerte die ik als altijd ook nu weer probeerde te onderdrukken. Ik wilde me niet gek maken met de fantasie dat het wederzijds was. Hoe kon dat ook? Ze had al een vriendin en ik was vast niet haar type. Maar dan toch die blik in haar ogen als ze me aankeek, haar heerlijke zachte stem, haar goddelijke lichaam, haar hand die de mijne pakte en niet meer los liet. Ik kon het niet laten om te hopen en te fantaseren. 

In het park laaide haar enthousiasme om me dingen uit te leggen, dingen te vertellen over de architectuur en historie van het stukje natuur waar we liepen, op zoals ik nog niet eerder in haar gezien had. Met Sanna in de buurt was Giada stiller en liet ze zich voornamelijk leiden door de energie die haar vriendin ruim rondstrooide. Hier, met enkel mij naast haar, liet ze haar diepe passie zien voor dingen die haar persoonlijk boeiden. Enthousiast sleurde ze me telkens naar een ander stukje mee, vertelde ze over de vijvers, de perken, de bomen, de beelden, alles wat haar fascineert. En zij fascineert mij. Ze kwam los, ontdeed zich van de verlegen remmen en had niet in de gaten dat hele stukken van haar uitleg al lang niet meer in haar gebroken Engels klonken, maar in haar eigen moedertaaltje. En ik liet haar heerlijk doen.

Ik bewonderde haar in alles wat ze was. Een prachtige Italiaanse schoonheid met donkere ogen, een heerlijk figuurtje, lange krullende zwarte haren om in te verdwalen en lippen die me maar bleven uitdagen. Zo mocht ze van mij nog uren door gaan. Al verstond ik geen woord van wat ze zei, ze gaf zich helemaal aan mij zonder dat ze het wist.

Minuten lang babbelde ze erop los tot we aan het einde van de grote vijver een paadje wilde inslaan wat naar de botanische tuin liep. Pas toen had ze zichzelf in de gaten. Als verstard bleef ze even stil staan en voelde ik haar hand stoppen toen ze zich haar enthousiasme besefte. Ik keek haar net aan om te zien hoe haar mond stil viel en haar pupillen groot werden van een volledig onnodige schaamte. Ik wilde haar geruststellen dat het ok was, ze had niets om zich voor te verontschuldigen . Ik genoot van alles, van elke gram uitbundige energie uit haar zo dicht naast me. 

Ik maakte een pas zodat ik voor haar kwam te staan en pakte haar beide handen vast om haar te laten voelen dat alles ok was terwijl ik mijn ogen rustig heen en weer liet gaan tussen de hare. Schitterende donkerbruine kijkers om uren in rond te dwalen. Zonder een woord te zeggen liet ik een hand zachtjes los, om die over de mooi getinte huid van haar blote arm langzaam naar boven te laten glijden. Haar verstarde geschrokken blik veranderde in een fijne zachte glimlach toen mijn vingers de huid van haar hals vonden. Als een dromerige poes draaide ze haar hoofd naar mijn hand toe op het moment dat ze mijn aanraking onder haar lange haren voelde schuiven. Langzaam sloot ze haar ogen, bood ze me haar mond aan en wachtte ze op mijn zet. Een stap die ze perfect voorspeld had toen mijn lippen gelijk de hare zo teder mogelijk raakten. 

Super zacht verkenden we elkaars lippen in wat voor mij minuten lang ultiem zuiver genot leek. We verkenden elke millimeter van elkaars zachte, zon verwarmde huid, keken elkaar steeds even aan als we beide tegelijk kort onze ogen openden en wisten geen van beiden hoe hard we durfden te gaan. Giada was de eerste die een stapje zette toen ik voelde hoe ze haar tong langzaam liet meespelen in het spel van onze monden. Zachtjes sloop haar tong binnen in mijn mond, zoekend naar zijn gelijke en al snel vond ze mijn identieke ongeduldige nieuwsgierigheid. De langzame zoen veranderde in een actievere, maar nog steeds trapten we beiden voorzichtig op onze remmen. Ik  wist dat we daar keihard doorheen gegaan zouden zijn als we dit geprobeerd hadden op een plekje met minder mensen om ons heen. 

Giada had haar armen, staand op haar tenen om bij me te kunnen, zacht om mijn hals gelegd. Ik de mijne rond haar slanke lichaam, haar kleine smalle torso, zodat ik haar bij me kon nemen. Zodat ik de heerlijke warmte van haar huid, van haar kleine borsten door de stof van haar jurkje en door mijn shirt heen voelde branden op mijn lichaam. Mijn lichaam dat nu hunkerde naar het hare. Dat wenste dat we ons hier ter plekke volledig konden laten gaan. Ik zou haar zoenen tegen een boom, haar lichaam ontbloten op een grasveld, haar lichaam veel te gehaast binnen gaan met mijn ongeduldige lust en mijn verlangende honger. Ik zou haar benen zacht uiteen doen terwijl ze leunt tegen een beeld, mijn tong tussen haar lippen laten plezieren, haar kleine knopje hard mijn mond in zuigen tot ze het uit schreeuwt van genot. Om haar minuten later onder me te zien. Tot aan mijn knieën in het water staan bij de fontein terwijl ze zich uitdagend en plagend vergrijpt aan mijn heet gloeiende mannelijkheid. Totdat ze merkt dat ik bijna mijn hoogtepunt vindt, dan snel opstaat, omdraait, steunt tegen het marmer en me smeekt om haar hard, wild en diep te nemen tot we samen exploderen. Daar, gewoon midden in het park. Waar iedereen ons mag zien. Mijn lichaam wilde dit zo graag. 

Maar het bleef gelukkig bij die simpele zachte zoen. Heerlijk, beschaafd, braaf en toch een beetje ondeugend. Ik wist dat mijn fantasie veel te ver ging en dat deze gewone zoen misschien al wat mensen zou doen fronzen hier in Italië. Dus trapten we beiden op onze remmen en genoten we van onze nieuwe ontdekking door onze handen nog intiemer ineen te slaan bij de rest van de wandeling. 

De middagzon was gelukkig al een beetje aan het afzakken waardoor de ergste hitte van de dag langzaam plaats begon te maken voor de zwoele avond warmte die de komende uren zou heersen. Giada en ik waren weer terug aan de andere kant van de rivier en liepen samen, door haast vergeten straatjes en oude winkeltjes die de toeristen niet kenden, wat te snuffelen. De Italiaanse schone bij me genoot van de snuisterijtjes die ze ontdekte, van mijn dronken ogen die haar in nauwe gangpaden na staarden en van de kleine zoentjes die we zoveel en zovaak mogelijk probeerden te stelen. Ze was in haar element toen ze een mooi klein beeldje ontdekte, mij hoorde zeggen dat ik het voor haar wilde kopen als geschenk en vervolgens zelf in heerlijk rap Italiaans met de eigenaar van het kleine zaakje begon te handelen over de beste prijs. Een prijs die hij hoog inzette toen hij rook dat ik de toerist was, maar die snel moest dalen toen hij besefte dat de kleine vurige bij mij een schoonheid was uit zijn eigen land. 

“Zullen we Sanna en Kate gaan bellen?”, zei Giada toen we daar met het beeldje in een mooie cadeauverpakking buiten stapten. “Als we nu wat vroeger gaan eten kunnen we misschien nog een plekje vinden. En dan weer op tijd terug met de trein.” Haar plannetje beviel me prima. Op tijd terug met de trein terug naar de camping. Naar een plek met wat meer privacy zodat ik misschien nog wat zoenen met haar kon stelen. Een perfect plan. 

Ik haalde mijn telefoon uit mijn broekzak en opende, tot Giada’s lichte verbazing, Google Maps weer, in plaats van dat ik ging bellen. “Kijk”, zei ik, “Hier is Kate. Haar kennende zit ze op een terrasje bij een van deze restaurantjes op dat plein daar. We gaan ze verrassen en lopen gewoon daarheen.” Giada zei dat ze het plein en de restaurants daar kende en loodste ons, door wat rustiger straatjes heen, vlot er naartoe. Vanaf een afstandje zagen we Kate en Sanna precies daar zitten waar we ze verwacht hadden. Heerlijk ontspannen, op een rustig bankje bij een terrasje, samen tegen elkaar aan genietend van de zon. Langzaam liepen we hand in hand, tussen de drukke toeristenmassa door, in hun richting, toen we verrast werden met iets wat we niet verwacht hadden. Kate draaide zich net naar Sanna toe, streelde met een hand over haar wang en gaf haar een heel liefdevolle kus op haar mond. Zomaar midden in de drukte van de stad. Sanna beantwoordde de zoen zoals Giada de mijne eerder ook deed. De kleine kus werd een korte zoen, passievol en duidelijk net op de grens van volledige ontbranding. 

“Zozo duifjes”, zei ik toen we de laatste meters naar het bankje toe liepen. “De warme zon doet vandaag bijzondere dingen met iedereen zie ik wel.” Sanna glimlachte tevreden en nam Kate iets dichter tegen zich aan terwijl ze haar ogen liet vallen op haar blozende vriendin naast mij. “Ik zie het”, zei ze. “Zo te zien heeft hij jullie ook te grazen genomen.” Giada pakte mijn hand met twee handen vast en trok zich stevig tegen mijn arm aan alsof ze weg wilde schuilen om niets te moeten bekennen. 

“Ik heb de menukaart hier al bekeken”, begon Kate. “Ik denk dat we hier wel iets simpels kunnen scoren en dan lekker met z’n vieren terug gaan met de trein. En dan … euhh, … ehhh.” Nu was het Kate’s tijd om net zo rood te blozen als Giada kort daarvoor. Wat er in haar hoofd speelde was al geen fractie anders als dat wat de kleine zwartharige naast me eerder aan zich liet ontvallen. En om eerlijk te zijn, mijn eigen gedachten waren exact hetzelfde. “Prima plan”, zei Sanna. “Iets lichts wat ons niet al te vol maakt. We hebben zoveel lekkers gekocht”, zei ze, terwijl ze op twee goed gevulde tassen bij haar voeten wees, “dat we straks en nog minstens drie dagen daarna, door kunnen snacken en eten bij de caravans.”

We bestelden alle vier een paar simpele pasta gerechten en genoten van de heerlijke rode wijn, broodjes met tapenade en ons kleine eilandje vol intiem verlangen midden in de toeristische drukte. We wisten alle vier dat er meer ging komen deze avond. Al wisten we toen nog niet precies, hoe en waar. Of met wie. Tussendoor streelden we elkaars handen, gaven we af en toe een kus aan de partner links en dan aan de partner rechts, waardoor oplettende anderen vast meer dan in de war zouden zijn geweest. Het maakte ons niks meer uit. Deze ontdekking voelde goed en we waren gelukkig. 

De wandeling naar het station, nadat het eten op was en we geen van vier geduld hadden voor een toetje, werd een kleine race toen Sanna op haar telefoon ontdekte dat we met wat haast een gunstige verbinding konden halen. Als die het niet werd konden we er ook een later nemen, maar die zou ons dan een dik uur later bij de caravans doen komen. Kostbare tijd die we anders wilden invullen. Dus rekenden we gehaast af en zetten we het, door de drukke toeristische straten heen, op een loopje naar het station.

Hijgend ploften we na ons spurtje van een paar minuten neer in de kleine coupé om er toen achter te komen dan we toch nog tien minuten vertraging kregen. De Italiaanse spoorwegen namen het niet zo nauw kennelijk en vonden dat onze trein even moest wachten op een andere zodat de mensen daaruit hun aansluiting niet zouden missen. Minuten die we bijkomend en giechelend vol kletsten met vertellingen over de dingen die we in de middag gedaan hadden. Het enthousiasme van Giada in het park en haar minutenlange uitleg in vloeiend Italiaans, die ik niet wilde onderbreken, ook al verstond ik er bijna niks van. De eerste zoen die zij en ik stalen midden tussen de andere park bezoekers, inclusief een kleine sluierlichting van de fantasie die daar bezit nam van mijn hoofd. Giada’s ogen werden groot toen ze dat stukje van mijn bekentenis hoorde. Ze keek Sanna opgelaten aan, keek ook vlug even naar Kate en zag hen beide geheel niet verbaasd, glunderend knikken. “Hij meent het hoor”, zei Kate. “Als hij dat zegt dan zou hij dat alles zeker gedaan hebben met je als zijn remmen gefaald hadden. En van mij mag hij. Je bent een prachtige vrouw Giada.”

Sanna proestte het ineens bijna uit van het lachen. “Wat?”, vroeg Kate verbaasd. “Wat is er zo grappig?” Ik keek een momentje mee naar Sanna om haar antwoord te horen, maar merkte direct dat de schone naast me haar blik intens op mij was gaan richten. Ik keek haar aan en zag enkel een verlangend vuur in haar ogen. Hitte die gepaard ging met lust toen ik voelde toen ze haar hand op mijn been zonder aarzeling een stuk omhoog liet glijden tot daar waar Kate de hare twee dagen geleden ook nauwelijks kon stoppen. 

“Dat kleine onschuldige meisje daar hè”, zei Sanna. “Wat zij denkt en fantaseert is zonder twijfel nog veel wilder dan wat Rob zojuist opbiechtte.” Heet voelde ik Giada’s borsten al tegen mijn arm drukken. Haar harde tepels leken haast door de stof heen te gloeien om mij te brandmerken. gelijk maakte mijn slapende mannelijkheid kennis met de directe ruwe grip van haar hand. “Ik wil je”, zei ze net zo hard dat Sanna, Kate en ik het alle drie konden horen. Een tel later duwde ze haar mond wild op de mijne en begon mij me intens te zoenen terwijl haar hand z’n grip op mijn gevoeligste plek niet verminderde. Hard greep ze mijn lul en mijn ballen haast pijnlijk stevig in haar hand.

Oh damn wat had ik haar daar ter plekke al willen ontdoen van elk hinderend stukje kleding en samen met haar het einde op te zoeken van onze nieuws ontdekte match. Heerlijke seks met haar hebben in een rijdende trein, terwijl het Italiaanse landschap voorbij glijdt en Kate en Sanna ons publiek zijn. Als toeschouwers die ons bewonderen, of meespelen en in hun eigen passie verdwalen. Hmmm, dat lijkt me wel wat. Maar helaas, de trein was te vol voor deze wens, onze rit te kort voor iets uitgebreids, dus verdronk ik me in dit korte intense moment en genoot ik van het vuur van Giada dat me schroeide. 

Een ruim half uur nadat we vertrokken uit Firenze stopte de trein bij onze halte. Een nietsbeduidend station aan de rand van het dorpje dichtbij onze camping. Van hieruit was het nog eens een half uurtje lopen to aan onze caravans. Giada en ik liepen hard voorop, gehaast om privacy te vinden in een van de plekken en eindelijk toe te kunnen geven aan de nieuwsgierigheid die ons beide die middag, of eigenlijk misschien al twee dagen ervoor, keihard gegrepen had. Sanna en Kate liepen minder gehaast achter ons op hun eigen manier te genieten van hun eigen ontdekking. Veel meer smullend van hun eigen langzamere aanpak terwijl Giada en ik wilden losgaan met het intens dierlijke wat tussen ons voelbaar en zichtbaar was.

Al in de trein had Kate ons verteld dat Giada en ik maar onze caravan moesten nemen zodra we terug waren. Zelf ging ze nog wel een paar uurtjes mee met Sanna naar hun caravan. Geïnteresseerd in een van de wijntjes die ze die middag gekocht hadden samen. Om die rustig met Sanna te kunnen drinken zonder dat Giada en ik hen met veel te lawaaierige toeren zouden storen en misschien om zelf ook ongestoord wat lawaai te kunnen maken.

Giada was alles wat Sanna proestend beweerd had in de trein. Nog voordat we de caravan bereikten, op een wat stiller paadje van de camping maar nog steeds niet helemaal privé, verraste ze me door me onverwacht tegen een van de bomen te duwen om me weer hard te zoenen. Dit keer had ze mijn hand vastgepakt en die vlot haar decolleté ingestuurd om onder de stof van haar jurkje, in de cup van haar zwarte behaatje, te voelen hoe warm en verlangend haar borst op me wachtte. Haar tepel was hard en stijf. Stond rechtop te vragen om wat aandacht en hoopte merkbaar op een snelle groet door mijn mond. Maar voordat we openbare seks konden aftikken van onze verlanglijstjes werden we al gestoord door voorbijkomende camping bewoners die, licht aangeschoten, net iets teveel hun waardering voor het tafereel wilden laten merken. We hadden ze meer dan waar voor hun geld kunnen geven door zichtbaar door te gaan met een show, maar dat wilden en durfden we niet. Giechelend waren Giada en ik maar snel weer doorgelopen naar onze caravan om daarbinnen wel de privacy te vinden die we wensten. 

Zodra de deur achter me dicht viel was Giada al bezig gegaan om de gordijntjes voor de paar ramen dicht te doen. Geamuseerd bleef ik naar haar staan kijken van bij de ingang van de caravan terwijl ik haar gehaast van het ene naar het andere raam zag lopen en ze uiteindelijk de badkamer in verdween. Ik liep naar het keukentje, pakte op mijn gemak twee wijnglazen en een fles van de lekkere rode wijn van twee dagen eerder en ging op mijn gemak op de rand van het bed zitten. Even mijn telefoon en alle andere fratsen uit mijn broekzakken halen en op het nachtkastje leggen. Het ding op stil zetten en uit een van de koffers subtiel een paar condooms erbij leggen. Half verscholen om Giada nergens toe te dwingen en ze gewoon bij de hand te hebben als het zover zou komen. Van hieruit kon ik de deur van de badkamer net niet zien dus maakte ik rustig de fles open en schonk ik de twee glazen in terwijl ik mezelf afvroeg welke prijs ik gewonnen had om deze heerlijke beloning te krijgen. Drie prachtige vrouwen zo dicht bij me die alledrie zin hadden in dit soort genot. Minstens twee ervan die al bewezen dat ze die lichamelijke pleziertjes met mij wilden hebben. Of tenminste, een helemaal zeker en de volgende zeer waarschijnlijk zeker, tenzij ze langs het badkamer raam naar buiten aan het klimmen was. 

“Ik wil je Rob”, klonk na een paar minuten de zachte stem van Giada vanuit de opengaande badkamer. Ik wilde me net gaan afvragen of ze wilde dat ik naar de woonkamer zou komen toen ze al in de deuropening van de slaapkamer verscheen. Haar volledige naaktheid, hier en daar voorzien van wat druppels water die haar perfect gebruinde huid niet wilden loslaten, verraste me zichtbaar. Glimlachend zei ze, “Ik neem aan dat je het ermee eens bent dat al dat gedoe met langzaam uitkleden zonde is van de tijd?” Haar ogen bekeken mijn brave ik die even niet zo snel een woord voor haar gereed had.

Slank, klein, fijn gebouwd. Heerlijke kleine borsten, verrassend donkere tepelhofjes en een miniem streepje haartjes net boven haar intiemste plekje. Een lichaam waar ik nog wel uren naar had kunnen staren als ze al niet direct vanuit de deuropening direct naar mij toegestapt was gekomen. Zonder aarzeling kwam ze pal voor me staan, tussen mijn benen, met haar buik op slechts centimeters van mijn gezicht. Ze tilde haar linkerbeen op, zette dat naast me op het bed en bukte zich wat voorover om mijn beide handen vast te nemen. Die pakte ze op, legde ze op haar heupen en zei me gebiedend, “Daar houden. Tot ik zeg dat je wat anders mag doen.”

Te verbaasd en verrast door haar intense directheid om ook maar iets anders te willen doen, deed ik precies dat. Haar speelse bruine ogen verklapten dat ze een plan had voor de start van ons spel. Iets waar we beiden van zouden gaan genieten. Ik hoefde het maar enkel te laten gebeuren. En damn, wat wilde ik niets liever dan precies dat. 

Langzaam gleden haar vingers over haar eigen lichaam naar boven. Langs haar zij tot aan het begin van haar zachte rondingen en van daaruit, zonder pauze, direct naar haar tepels. Haar mond viel een beetje open toen ze diep inademde, haar buik in trok en haar borsten naar voren stak, zodat ze met haar langste vingers plagerig rondjes rond haar tepels kon strelen. Beide knopjes leken nog harder te worden dan ze al waren. Opgeduwd daar haar eigen aanraking, haar ongeremde geilheid en vast ook al de andere plannen in haar hoofd. 

Een momentje liet ik mijn aandacht op haar blik verslappen om kort even te kijken naar haar plekje onder haar buik. Ik zag de glinstering van water op natte, grote schaamlippen, een bobbeltje waar haar centrumpje zich vast moest verstoppen en wilde niets liever dan dat al gelijk op mijn eigen tempo nu gaan onderzoeken, toen ik voelde hoe een van haar handen mijn hand vastberaden terug tegen haar heup duwde. Vingers van haar andere hand duwden onder mijn kin zodat ik haar weer terug aan moest kijken. Ze zei me, “Gehoorzaam me Rob. Gehoorzaam me nu en als beloning mag je daarna alles met me doen wat je wil.”

Ow damn wat wond ze me op. Mijn lul begon pijn te doen van het klem zitten in mijn broek, maar ik durfde geen handen te gebruiken om hem recht te zetten, of om hem te bevrijden uit de nauwe opsluiting. Ik wilde die kans niet missen om straks alles met haar te mogen doen, dus hield ik mijn handen waar ze zaten en gaf ik haar een klein knikte zodat ze wist dat ik haar gehoord had en dat zou doen wat ze me beval. 

“Blijf me aankijken Rob. Wat ik ook ga doen, blijf je ogen op mijn gezicht houden. Een kleine blik op mijn borsten zal ik toestaan, maar je mag je hoofd niet naar beneden doen. Je mag enkel raden wat ik daar ga doen, maar het niet zien. Dat is mijn bevel.” Ow fuck wat een droom was dit. Mijn mannelijkheid wilde keihard ontsnappen uit zijn benauwde opsluiting. Ik wilde haar gehoorzamen en overmeesteren tegelijk. Haar kleine lichaam alles met mij laten doen wat ze verlangde en haar tegelijk keihard tegen de muur omhoog duwen om haar wild te nemen. Damn wat was alles op dat moment geil. 

Giada maakte de afstand tussen haar en mij nog kleiner, ik voelde bijna de warmte van haar buik op mijn gezicht stralen en zag haar kleine borsten van dichtbij als trofeeën die ik moest verdienen door mijn opdracht feilloos uit te voeren. Ze liet haar handen langzaam over mijn armen omhoog glijden tot op mijn schouders terwijl ze me strak aan bleef kijken. “Gehoorzaam me Rob en ik ben straks van jou.” Haar beide handen gleden naar voren, over mijn sleutelbeenderen tot ze elkaar raakten en verlieten toen mijn huid. Ik brandde van nieuwsgierigheid toen ik voelde hoe ze nog dichterbij kwam staan. Toen haar onderarmen mijn wangen raakten en haar handen door gleden naar beneden. 

Even beet ze zachtjes op haar onderlip voordat ze haar mond een klein beetje open liet vallen en kort haar ogen sloot. Ritmisch begon een pols langzaam te bewegen. Onmiskenbaar speelden haar vingers een ondeugend spelletje met het kleine glinsterende plekje waarvan ik daarvoor even kort een glimp had opgevangen. In stilte verstreken minuten waarin ze steeds dieper begon te ademen, waarin haar ogen dromerig genoten van het moment en haar lichaam meer en meer begon te glimmen van heerlijk seks zweet. Ik zat roerloos in bewondering en zag hoe me telkens kort even aankeek. Geilheid, lust, vuur, verlangen, alles spatte uit haar ogen. 

“Ja, ja, ja”, zei ze toen ineens langzaam bij iedere diepe ademhaling. “Gehoorzaam me Rob”, klonk haar stem terwijl ze haar langzame teugen veranderde in snelle gehaaste en ik merkte hoe haar been onder mijn arm zich strak aanspande. Haar ogen vlogen vol open, haar mond sperde groot, haar arm schudde, totdat ze in een laatste golf uitschreeuwde, “ja, jaaaa, ik kom, ik kommmmmmm.” 

Een paar tellen lang zag ik kleine naschokken en hoe ze genoot van haar wankele orgasme zo pal voor me, totdat ze zich niet langer kon houden. In een enkele vlotte beweging duwde ze tegen mijn schouders aan zodat ik achterover viel op het bed, klom ze over me heen totdat ze op haar knieën naast mijn hoofd zat en liet ze haar vrouwelijkheid zacht zakken tot tegen mijn mond. “Geef me kusjes Rob. Zachte kusjes daar”, zei ze terwijl ze mijn hoofd vast pakte in een stevige grip. “Laat me zachtjes landen op jouw tong. Dan mag je daarna alles met me doen wat je wil.”

Ik voelde hoe haar snelle hartslag in haar clit pulste toen ik mijn lippen zacht tegen het kleine knopje drukte. Haar sappen maakten mijn kin nat, stroomden rijkelijk door de stoppeltjes van mijn baard en smaakten fantastisch. Voorzichtig speelde ik met haar clit terwijl ik mijn handen op haar onderrug kon leggen om haar in balans te houden. 

Giada liet met zachte kreuntjes horen hoe ze nagenoot van haar momentje zo voor me. En hoe mijn aandacht haar eigenlijk meer leek te bevallen dan ze eigenlijk zelf verwacht had. Boven me zag ik haar glimmende buik to aan haar borsten en haar gelukzalige gezicht met gesloten ogen erboven. Ik voelde de spanning van haar bovenbenen die ze moest inzetten om haar evenwicht te bewaren. Een standje waarvan ik zelf wist hoe vermoeiend het was en tegelijk hoe geil. 

Voorzichtig begon ze een beetje te bewegen, duwde ze haar kutje tegen mijn gezicht terwijl ze haar vingers in mijn haren begroef en me steeds een beetje harder tegen zich aan drukte. “Ja Rob, ja”, zei ze zacht. “Mag ik nog een keer alsjeblieft?” Voordat ik mijn antwoord kon geven, op een vraag waar ik enkel ja op wilde zeggen, ging ze vol lust verder met haar wens. “Zuig je mijn clit je mond in en lik je het met je tong? Laat je me zo nog een keer …..” Ze hoefde haar zin niet af te maken toen ze merkte dat ik niets liever deed dan dat. Zacht maar strak zoog ik haar in me en begon ik met stevige likjes haar kleine gevoelige plekje te verwennen. “Owwwww, ja, jaaa”, zei ze al na een paar minuutjes en voelde ik hoe ze alles strak aanspande en stil werd. Ze had mijn hoofd ik een harde grip vast, drukte me keihard tegen haar plekje en zei, “stil, stil, nu niet meer, stoppen, te gevoelig.” 

Ze bleef maar een paar momentjes zitten tot ze me langzaam los liet en zich op haar zij naast me op het bed legde. Ze was moe. Ze was voldaan en ik wist dat ze nu een tijdje rust nodig had om bij te komen. Maar toch verraste ze me toen ze me met haar ogen dicht zacht toe fluisterde, “Als je wil mag je me nu neuken Rob.” Sanna had gelijk gehad toen ze in de trein zei dat haar kleine vriendin een wild beest was dat verpakt zat in een onschuldig meisje. Zelfs mij verraste ze door haar geile directheid die veel intenser was en een veel hoger tempo had dan ik had durven zien aankomen. 

Ik stapte van het bed af om me uit te kleden en zag hoe Giada voldaan en moe nog even bleef liggen zoals ze zich had weggelegd. Bovenop het dekbed, op haar zij, uitgeput van de lange dag en dit heerlijke moment. “Ik ga me nog even snel wassen”, zei ik. “Ik wil ook schoon zijn voor jou.” Ze antwoordde me met enkel een vermoeide “hmmm” die me vertelde dat ze me had gehoord, maar dat ze nu eigenlijk even uitgeput was. 

Op de stoel naast de badkamerdeur lag haar mooie jurkje, een klein zwart slipje en haar behaatje, waar ik eerder een korte glimp van had opgevangen, in een haastig opeen gesmeten hoopje dat verklapte dat ze haast had toen ze zich uitkleedde. Heerlijk. Snel waste ik mijn onderlichaam hurkend in de kleine douchebak met wat van de lekkere zeep die we hier onze eerste dag hadden gekocht. Een geurtje anders dan thuis zodat het vakantiegevoel in alles om me heen extra lekker doordrong. Even fijn schoon worden van de warme dag.

Vluchtig half afgedroogd liep ik een paar minuutjes later terug naar de slaapkamer en zag ik hoe Giada nog in dezelfde houding lag als waarin ik ze had zien liggen toen ik de slaapkamer uit stapte. Ze was van vermoeidheid en ongetwijfeld een heerlijke roes, lekker in een verdiende slaap gevallen. Alles aan haar, haar lichaam, haar energie, haar wilde lust, haar volledige overgave aan puur genot, alles was prachtig. 

Voorzichtig kroop ik achter haar op het bed en legde ik me naakt tegen haar naaktheid aan zodat ik mijn arm om haar heen kon slaan. Kort reageerde ze even met een enkel geluidje, maar bleef ze verder uitgeput in haar heerlijk verdiende slaap. Ik had haar kunnen houden aan haar uitnodiging om haar in haar uitgetelde toestand gewoon hard te neuken, mijn lul was er absoluut hard genoeg voor. Ik had haar op haar buik kunnen duwen en mezelf in haar binnen kunnen laten glijden zodat ik haar had kunnen nemen tot ik ook klaar kwam, maar dat wilde ik nu even niet. Ze was te mooi, te lief en te moe. Ik wilde haar gewoon wat laten rusten. Hopend dat we later iets zouden kunnen spelen. Dus legde ik mijn lichaam zacht tegen het hare. Met mijn gezicht in haar zwarte krullende haren nam ik ook een momentje rust van de hele dag en viel ik, net als Giada, in een gelukzalige, voldane slaap. 

Midden in de nacht werd ik half wakker van het geluid van een toilet die doorgetrokken werd. Versuft van vermoeidheid draaide ik mijn hoofd wat omhoog, keek ik met een half oog open naar de deur van de slaapkamer en verwachtte ik daar een paar tellen later Kate te zien verschijnen. Slaapdronken voelde ik ergens dat er iets niet klopte aan die gedachte, maar ik wist niet wat precies. Terwijl ik mijn gedachten bijeen probeerde te vegen hoorde ik het kraken van de vloer van de woonkamer en zag ik in het schemerdonker hoe Giada om het hoekje van de slaapkamerdeur binnengelopen kwam. “Hey lieverd”, zei ze zacht. “Nu is het jouw beurt.”

Naast het bed staand bukte ze in haar heerlijke naaktheid even voorover en gaf ze me een zachte kus op mijn voorhoofd voordat ze zich op haar knieën op de grond naast het bed zette. Te slaperig nog om haar terug te zoenen bleef ik uitgeteld liggen en voelde ik hoe ze het dekbed van mijn bovenlichaam opzij duwde totdat ik bloot lag. Verward probeerde ik me te herinneren hoe ik sowieso onder het dekbed was gekomen nadat ik er bovenop in slaap was gevallen achter deze schoonheid, maar het lukte me niet om daar een herinnering van te pakken te krijgen. Die wijntjes van in de stad, de heerlijke lust van deze schone die me verraste, een hele dag slenteren, ik was bekaf. 

Giada leek meer opgeknapt dan ik na haar korte momentje slaap. Of was het toch een lang moment geweest dat we uitgeteld samen lagen? Ik had geen enkel idee hoe laat het was of hoeveel of hoe weinig we geslapen hadden tot dan toe, maar dat deed er ook helemaal niet toe, ik voelde de roes van onze seks in elke vezel van mijn lijf.

Giada keek me aan terwijl ze haar handen langzaam over mijn borst liet glijden en me een momentje onverwacht uitdagend stevig begon te masseren. Ik had verwacht dat ze zachtjes zou gaan plagen en me langzaam wat wakkerder zou laten worden, maar haar plannen waren duidelijk anders. “Ik wil je Rob”, zei ze weer net als eerder. Zonder aarzeling liet ze vlot haar handen verder over mijn lichaam naar beneden glijden, onder de stof van het dekbed, tot direct op mijn nog volledig slapende geslacht. Lang hoefde ik me niet af te vragen wat ze wilde gaan doen om mijn mannelijkheid tot iets bruikbaars om te toveren toen ik zag en voelde hoe ze haar hoofd, achter haar handen aan, naar mijn intieme plek toe bewoog terwijl ze ook dat stukje van me bloot legde.  

Haar lippen kusten mijn buik terwijl een hand zacht mijn ballen vast nam en de andere steunde op mijn borst. Haar vingers duwden mijn zachte lid in een positie zodat hij op mijn schaamharen op mijn onderbuik kwam te liggen en op nog maar centimeters van haar kussende lippen verwijderd was. Ik voelde hoe ze door mijn kleine haartjes heen kussend op weg ging naar beneden en ze al snel een eerste keer zacht haar mond op het topje van mijn lul duwde. Langzaam voelde ik hoe mijn kleine ik wakker werd door haar aandacht en zich begon te veranderen naar haar wensen. Nog voordat ik half stijf was nam ze me in haar warme natte mond en begon ze me uiterst traag te verwennen.

Ze draaide haar hoofd zo dat ik in de schemering kon genieten van het beeld dat bij de overweldigend heerlijke sensaties hoorde. Ik zag haar hoofd zachtjes op en neer bewegen en merkte hoe ze me wilde voelen groeien in haar mond. Mijn hoofd duizelde nog half in een wereld van dromen, mijn lichaam in een heerlijk vermoeide roes, ik voelde de rush centimeter voor centimeter bouwen in mijn lijf. Vanaf het moment dat ze haar succes bemerkte hoorde ik haar zachte kreuntjes en voelde ik het trillen van haar geile klanken in mijn lid. Vastberaden, onderzoekend, verrast, plagend, elke geluidje dat ze uitprobeerde, waarmee ze onderzocht wat mij aan zette, maakte me gek. Mijn lid kon ze nu vastpakken met haar hand, in een trotse houding rechtop houden en, met langzame bewegingen van haar tong, vanaf de basis tot over mijn eikel, geil en plagerig likken zoals ze wilde. 

Oneindig lang leek haar verwennerij te duren, nam ze me het ene moment met langzame lange halen diep in haar mond, pijpte ze me even later wild en ruig, en trok ze me hard af terwijl ze met een grote glimlach het puntje van haar tong tegen het topje van mijn eikel liet komen. Ze maakte me heerlijk gek met haar kunsten. 

“Ik wil je in me voelen Rob”, zei ze terwijl ze een hand strak rond de basis van mijn erectie kneep en doorging met het likken van mijn glimmende topje als een kat die genoot van wat lekkers. Mijn topje dat heerlijk strak, glad en paars aanvoelde van de heerlijke blowjob en haar harde grip. Ik probeerde haar te antwoorden en merkte dat ik bijna geen woord uit mijn mond kon krijgen. “Ja”, zei ik dan uiteindelijk toch, half buiten adem van mijn eigen harde hijgen. 

“Kom je mee dan?”, vroeg Giada gelijk terwijl ze abrupt mijn lul uit haar hand en mond liet schieten na een laatste moment verwennerij. “Ik weet een spannend plekje.” Verbaasd en nog steeds heerlijk in een roes staarde ik haar na toen ze opstond en direct huppelend de slaapkamer uit verdween. Een paar tellen lag ik totaal verrast stil op het bed voordat ik besefte dat, als ik die kleine keihard wilde geven waar ze naar verlangde, ik ook omhoog zou moeten komen. Naakt liep ik even later ze woonkamer in en zie ik Giada nog net door de volgende deur verdwijnen, de caravan uit, in haar blootje naar buiten de veranda op. De moed en lust van deze kleine kende geen grenzen en liet zelfs mijn anders zo brutale durf diep in het stof bijten deze nacht. 

Het enige wat de nachtlucht vulde was de heerlijke geur van het dennenbos waar onze kant van de camping aan grensde. Pure natuur vol zwoele zomerwarmte, midden in de nacht. Op wat geluiden van nachtdieren na en hier en daar het gezoem van een airco was de hele camping doodstil. Ik had geen benul van de tijd. Maar de volledige duisternis, nauwelijks verlicht door de nieuwe maan en een paar kleine buitenlampjes van de caravans verderop, gaven me het gevoel dat we in het diepste punt van de nacht zaten. Het punt waarop iedereen slaapt en droomt. Lang voorbij het tijdstip van al de gelukkigen die laat vrijend al in slaap gevallen waren. En nog ruim voor het moment van de vroege vogels die elkaar wakker maken voor een vrijpartij, warm verlicht door de opkomende prachtige zon boven het Italiaanse landschap.

Giada stond, met haar rug naar me toe, op me te wachten aan het eind van de veranda. Naast het kleine bankje waar vanaf ze de eerste avond zo verlegen naar mij had zitten kijken. Steunend op de houten leuning, op haar gemakje naakt zonder schaamte in het donker de verte in starend, stond ze uitnodigend zacht wiebelend met haar billen op me te wachten. Billen waar ik een tel later zacht tegenaan ging staan terwijl ik mijn armen om haar heen sloeg. Direct liet ze de leuning los toen ze me voelde en greep ze met beide handen tussen ons in naar mijn lul die nog steeds fier rechtop stond en glibberde van het nat van haar verwennerij. 

“Mooi”, begon ze, “je bent je interesse nog niet verloren voel ik wel.” Prompt duwde ze me met haar kontje een stap naar achteren, bukte ze voorover, greep ze tussen haar benen door naar mijn erectie en stuurde ze me tussen haar lipjes door direct haar heerlijke lichaam binnen. “Neuk me nu geile man. Pak me vast en neuk me met die heerlijke pik van je”, gebood ze me direct. Haar heerlijke lichaam sloot strak rond mijn lengte die door de welkome ontvangst nog harder wilde opzwellen dan hij al geworden was. “Oewww, je kutje is heerlijk strak Giada”, zei ik haar terwijl ik me vastgreep aan haar heupen. Met mijn eerste stoten verkende ik hoe het was om samen te smelten tot een lichaam vol lust. Haar sappen voelden heet en stroomden al na tellen rijk over mijn ballen. Haar vrouwelijkheid greep mij vast, kneedde me dronken van genot. Haar gebruinde heerlijk lichaam glom in het flauwe nachtlicht en was op dat moment helemaal van mij. Ik mocht haar nemen zoals ze wilde.

Samen voerden we langzaam ons seksritme op. Midden in de donkere nacht, buiten in de natuur, op een een houten veranda van een stacaravan van een camping dichtbij Firenze. Onze kreunen, ons hijgen, het kletsen van mijn lichaam op haar billen probeerden we een beetje discreet bedekt te houden, maar klonk toch een stukje de duisternis in. Wakkere bezoekers zouden geen twijfel hebben gehad, die konden horen en met zekerheid weten, wat hier zonder blozen werd gedaan. En mochten van ons beiden gerust gegluurd hebben naar de wilde geile show. Twee naakte mensen die samen genoten van intens dierlijk plezier zonder enige remmingen. Giada keek me uit haar ooghoeken over haar schouder aan en pakte met een hand mijn pols vast terwijl ze het ritme van mijn stoten probeerde te volgen. Ze stootte mij net zo hard als ik haar. Man wat was dit geil. Mijn hele lijf voelde de rush van het moment, van ons beiden midden in de nacht naakt buiten, van de kleine zwartharige die ik ruw op mijn pik spiesde. 

Mijn orgasme zou niet lang op zich laten wachten wist ik al vanaf het moment dat haar lichaam het mijne in zicht ontving. “Giada”, zei ik zacht hijgend, “Maak me gek. Geef je prachtige lichaam helemaal aan mij en ik ga zo komen.” Alsof ze te ongeduldig was om nog een seconde langer te wachten op onze explosies, zag ik hoe ze gelijk haar rug holde en haar hoofd achterover in haar nek legde. Ik voelde haar billen aanspannen, haar kutje een hardere grip nemen rond mijn heet gloeiende lul en de wilde ontlading van diep onder uit mijn lijf beginnen. Haar en mijn geluiden lieten zich niet langer bescheiden dempen. “Oewww jaahh”, riep ze half luid, “kom, kom heerlijke man. Ik wil je voelen spuiten in me.” Mijn lichaam reageerde direct fel op haar geile commando alsof mijn lul in een laatste spurt nog harder wilde worden dan hij al lang was. Met een luide grom van onder uit mijn longen begon mijn orgasme dan ook al gelijk uit te barsten. Ik moest mijn benen strak zetten om mijn balans te houden, ik voelde parels zweet over mijn rug naar beneden rollen en mijn zaad hard gutsend een weg zoeken. De ene puls na de ander voelde ik uit me spuiten, diep het lichaam van de prachtige vrouw voor me in, tot een laatste lozing me ontsnapte me een ongeremd keiharde oerbrul. Het kon me niet schelen of we de hele camping wakker maakten, het boeide me niet die tientallen paren ogen ons zouden begluren, dit moment wilde ik alleen maar dit. Hard, intens klaarkomen samen met Giada. “Jaa, jaaa, lekker, lekkerrrr”, riep ze terwijl ik voelde hoe ze net zo strak met haar benen had gespannen en haar kut mijn geslacht strak en in een eigen ritme kneep.

Een paar momenten stonden we daarna samen stil. Op slechts een paar naschokken van haar en van mij en wat vlug hijgen na, was het weer rustig geworden op de veranda en de stilte van de nacht weer teruggekeerd. We hadden de nachtdieren van het bos met ons spel laten schrikken denk ik, want ook die maakten al even geen geluid meer. Of misschien zwegen ze enkel uit respect om ons ons geile momentje te gunnen. Nergens was er ondertussen een lampje aangegaan dat bewees dat we ontdekt waren. We waren veilig. De nacht mocht zo verder gaan waar ze gebleven was. Stil en duister met nog een uurtje of zo totdat de zon de dag weer zou komen aankondigen. Ik was klaar voor de rest van mijn slaap. 

Ik dacht dat Giada vast hetzelfde zou wensen en even rust zou willen nemen na dit intens heerlijke moment vol wilde passie, maar ze verraste me opnieuw. Deze kleine had veel meer energie dan ik. Tenminste op dit moment. 

Ik voelde hoe ze rechtop ging staan en verwachtte dat ze terug dezelfde houding zou aannemen als waarin we begonnen met mij achter haar, maar ik vergiste me. Zodra mijn geslacht nat druipend haar lichaam verlaten had en ze recht stond, draaide ze zich om, zakte ze op haar knieën en nam de mijn kletsnatte lul met twee handen stevig in haar grip vast. Ze draaide haar hoofd schuin om me aan te kijken en begon me plagerig langzaam met haar tong van onder naar boven te likken. Haar ogen toonden voldoening, genot van onze ontdekking samen en een lichtje dat me vertelde dat ze me nog eventjes wilde naverwennen voordat ze samen met mij de rest van de nacht uitgeteld op bed wilde blijven liggen. 

Een paar minuutjes genoot ze van mijn lul en ik van haar mond, tot mijn kleine ik zijn trotsheid moest opgeven, rap zijn strakheid liet schieten en even een pauze nodig had voordat hij weer zou hebben kunnen presteren. 

Ik bukte voorover en hielp Giada om bij me te komen staan. Een moment in elkaars armen hangen, moe en gelukkig, nagenietend van de wilde explosie tussen ons zo waar iedereen het had kunnen zien. Totdat ik haar aan een hand mee terug naar binnen nam, we samen onder het dekbed kropen en we in een heerlijke omhelzing samen in slaap vielen. 

De volgende ochtend kijkt Kate me geamuseerd aan vanaf haar luie stoel op de veranda, genietend van haar nieuwe boek en vraagt ze me of ik toch geen spijt heb gehad om de camping eens te proberen. Ik kan niet anders dan glimlachen als ik nog nat van het douchen met enkel een haddoek om bij haar naar buiten kom. “Ik denk dat ik hier de smaak wel van te pakken kan krijgen hoor”, antwoord ik haar met een duidelijk hoorbare uiterst tevreden heerlijk voldane stem. 

“Jij hebt je ook wel vermaakt met Sanna toch?” Kate kijkt me met haar oh zo bekende ondeugende glimlachje van over de rand van haar boek even aan en zegt, “Uhu, yep. Dit gaat een heerlijke vakantie worden.”

4

Een reactie plaatsen