Verhalen, verslagen, herinneringen.

Een Maandagavond, impulsief

Leestijd: 13 minuten

Op een Maandag nog wel. Bizar. Ik parkeer na een uurtje gereden te hebben de auto achteruit in een parkeervak en zie ik schuin voor me het prachtige hotel waar ik vanavond mijn afspraak heb. Het gebouw is prachtig mooi verlicht door tientallen lampen in het donker van de koude herfstavond. Van Der Valk hotels hebben toch iets bijzonders. Het is kwart over zes. Over een kwartiertje is het zover. 

Vrijdagmiddag laat verscheen een boodschap van Eva via de dating app op het scherm van mijn telefoon en hadden we door mijn haast nauwelijks een half uurtje de tijd om even kennis te maken. Ik moest namelijk op tijd de deur uit om foto’s te gaan maken bij een improvisatie theater voorstelling op een dik uur rijden van thuis. Ongeveer dezelfde afstand als van huis naar dit hotel waar ik nu ben, maar dan in een andere stad. Snel had ik Eva mijn nul zes nummer gegeven zodat ze me via een normale app berichtjes kon gaan sturen als ze wilde, omdat de chat van de dating app veel te onbetrouwbaar was. Ons prille contact zou zomaar in het niets kunnen verdwijnen. Een gebaar waar ze geen seconde over hoefde te twijfelen toen haar nieuwe eerste hoi een paar tellen later in whatsapp verscheen. 

Na de voorstelling appte ik nog even vanuit de auto dat het optreden van de improvisatiegroep leuk was geweest en ik nu onderweg naar huis ging. Met een impulsief geile gedachte in mijn hoofd dat, als Eva toevallig in deze stad woonde waar ik nu was, dat ik spontaan even bij haar binnen kon wippen voor een eerste kennismaking. Het had zomaar gekund had gezien de kilometer afstand die de dating app laat zien in plaats van de echte woonplaats. Ik wist via die app al wel dat ze getrouwd was net als ik, en dat haar man zo laat op de avond waarschijnlijk wel gewoon thuis zou zijn, maar iets in de eerste paar zinnetjes die ze me appte gaf me het gevoel dat ze best in staat zou zijn tot iets rete-impulsiefs. Net als ik. Ik had daar zomaar gauw even spontaan hoi gezegd, met haar gevreeën met haar man erbij, en dan pas Zaterdagochtend weer door naar huis gereden. Mijn fantasie hoofd kent nauwelijks grenzen. Maar ze woonde in een andere stad.

Zaterdag en Zondag was het appen tussen ons in een gigantische stroomversnelling geraakt, getriggerd door de eerste spontane en ondeugende zinnen waarmee we gestart waren. Alsof we al maanden aan het appen waren geweest ging het gesprek al snel over seksuele voorkeuren en verlangens. We stuurden elkaar foto’s waarop we wat beter in beeld kwamen, een bloot been van haar in een bad, duidelijke opwinding van mij in mijn broek en een plaatje van de verpakking van een seksspeeltje dat ze ging uitproberen met haar man die avond. 

Beiden sloegen we steeds harder aan zodat op mijn schermpje al snel een plaatje van haar billen onder de hand van haar man verschenen. En andersom dat ze mijn naakte bovenlichaam net wat hintend in een spiegel op haar schermpje zag verschijnen. We bleven maar bezig en voerden elkaar steeds gedurfder op met ideeën om snel eens een spannende ontmoeting te hebben. Het laatste wat ik dan ook op Zaterdag deed voor ik ging slapen was het maken van een reservering in het hotel waar ik nu mijn auto parkeerde. Ze zou niet blijven slapen wist ik vooraf al, dat paste niet in haar eigen regels, maar we zouden wel uren genieten van elkaar. Beginnend in de lift had ze gezegd. Ik boekte dus een kamer zo hoog mogelijk en hoopte op een klein langzaam transport naar boven. 

Zondag had ik helaas niet veel tijd om met Eva te appen. In de middag ging ik dansen met een date in Rotterdam en in de avond met diezelfde vrouw uit eten. Dus bleef het bij wat ongeduldig appen over het uitzien naar Maandagavond en een enkele ondeugende foto die ze toch even naar mij stuurde om me lekker te maken. Een foto van haar op bed in lingerie, met nylons en hakken aan. Pfff hoe moest ik me nu gaan concentreren op de workshop en op mijn date? 

Maandagochtend duurde het niet lang voordat we elkaar weer vonden. Al om negen uur in de ochtend vertelden we elkaar van de onstuitbare lust, de zin in vanavond, onze geilheid en werden de foto’s ook wat explicieter. Van haar uit nu haar borsten vol in beeld in diezelfde lingerie van de foto van de dag ervoor. En van mij uit mijn duidelijk ongeduldige mannelijkheid die ik nauwelijks verborgen in mijn hand aan haar stuurde. Werken was niet echt meer een ding wat ons zou gaan lukken vandaag. Alle twee zijn we IT mensen die, vanuit thuis werkend, zich wel wat konden laten afleiden tussen de meetings en werkzaamheden door. Maar toch niet echt de bedoeling.

En nu is het dan Maandag vroeg in de avond als ik de motor van de auto stil zet en mn favoriete audio boek stop. Ik stap de auto uit, neem m’n rugzak met schone kleding en wat andere praktische zaken mee, loop zo casual mogelijk langs het drukke restaurant naar de draaideur van de ingang, check in bij de receptie en ga, toch wel een beetje nerveus, op haar staan wachten bij de deur naar de bar. Een drankje gaan we ons eerst veroorloven voordat we samen naar boven gaan. Stel dat de fysieke toch niet oplaait bij de eerste blik, dan hadden we elkaar tenminste ook even in het echt gezien en gehoord. 

Tien lange minuten later zie ik haar glimlachend aan komen lopen door de grote draaideur. Ze heeft me gelijk in de gaten en komt naar me toe om me te begroeten met een wat onwennige knuffel. Onwennig van beide kanten uit om eerlijk te zijn. We weten maar al te goed wat we elkaar vanmiddag appten en wat we samen aan het doen willen zijn over hoogstens een uurtje. 

Samen drinken we in de bar nog even snel wat drankjes en zegt Eva me glimlachend waarom ze een beetje later was dan afgesproken. Ze was nog even vlug langs de shop van een benzinestation gereden voor een extra verrassing. Ze laat in haar tas een bus slagroom en een thermos chocomelk zien om iets bijzonders mee te doen op de kamer. Ow damn wat had ik graag ja gezegd en heerlijk de slagroom van haar lichaam gesnoept, maar helaas moet ik in plaats daarvan bekennen dat ik lactose intolerant ben. Het fantasietje waar we het in de middag over hadden kan helaas niet. 

Een paar minuten later sluit de liftdeur zich achter ons en maken onze lippen direct contact voor de eerste zoen. “Controleer jij even?”, zegt ze. Ik was al onderweg. In onze chat van vanmiddag zou zij de escort girl zijn of de golddigger en ik misschien de bodyguard. Een bodyguard die natuurlijk in de lift even goed moest controleren op verborgen wapens. 

De volgende zoen wordt heel veel heter als mijn hand onder haar jurkje ontdekt dat ze geen slipje draagt en ondertussen al kletsnat is. Nat genoeg om een paar van mijn vingers razendsnel naar binnen te voelen glijden in een poging haar in een paar verdiepingen gek te maken. Ik was het alvast al. Als het hotel veertig verdiepingen had gehad was dat gek maken van haar vast gelukt, maar nu begon het afremmen van de lift al zo snel dat ik braaf mijn vingers weer terug haalde en schoon maakte in mijn mond. Een geile actie die ze zeker waardeerde aan haar glimlach te zien. Mijn speelgoed zat al redelijk klem vanaf dat ik haar zag binnenkomen door de draaideur, maar nu wilde het ding nog harder maar een enkel iets. En dat was vlot naar de kamer gaan om daar snel mijn broek uit te komen en ook mee te mogen doen. 

Kamer 610 zwaait open, met het sleutel kaartje doe ik het licht aan en even verder ploffen haar tas en mijn rugzak gehaast op de grond nadat we vluchtig hebben gezien dat de kamer prachtig is. Nog even snel een lekker seks muziekje aanzetten op de kleine speaker die ik van Kate gekregen heb voor m’n dates, het licht een beetje dimmen, de condooms uit de voorzak van de rugzak pakken en op het bed leggen, en dan samen elkaar weer ontdekken aan het voeteneind van het bed. 

Haar jonge gezicht glimt in het mooie licht van de kamer. Een echt schitterende kamer die we geen van beide goed in ons opnemen als we weer beginnen te zoenen. Mijn handen maken het ritsje achter op haar jurkje los als zij mijn overhemd al open heeft gedaan en achter me op de grond heeft laten vallen. Haar hand glijd heet over mijn huid en verkent gehaast ook de zwelling in mijn broek als de mijne haar jurkje omlaag laat vallen en daarna weer brutaal op zoek gaat naar haar intieme plekje dat hij in de lift al ontmoette. Ze is zo intens nat dat mijn vingers als vanzelf haar lichaam diep in glijden en haar wild gaan verwennen. Een spel waarvan ze duidelijk hoorbaar geniet als ik extra ruw speel en haar borsten ondertussen warm tegen mijn lippen aan duw. 

Voordat ze goed de kans van me krijgt om mij van mijn broek te ontdoen geef ik haar een kleine duw zodat ze voelt dat ze op bed moet gaan liggen. Haar beha siert haar borsten, twee mooie zwarte nylons haar benen en een heerlijke lippenstift kleurt haar mond als ik haar clit tussen mijn lippen door mijn mond in neem. Hmmm, dat voorproefje uit de lift was precies ok. Ze is heerlijk.

Haar beha verdwijnt een paar minuten later ergens op de vloer bij het stapeltje kleren voor het bed waar mijn broek en onderbroek ondertussen ook al een plekje hebben gevonden. Haar mond glijd superzacht over het topje van mijn gevoelige deel als ik op mijn knieën bij haar hoofd ben gaan zitten en van haar verlang dat ze mij pijpt. Haar ogen glimmen me tegemoet als ze met plezier van mijn mannelijkheid begint te genieten. Mijn lijf tintelt van genot als ik met moeite mijn balans kan blijven houden door haar aandacht voor me. 

Even later kan ik dan ook niet anders dan steun te zoeken met mijn hand op haar heuvel terwijl ik twee vingers in haar lichaam laat glijden voor een betere grip. Een grip die ik niet kan laten om om te zetten in een wild moment diep en hard vingeren. Zo te merken aan haar reactie weer precies zoals ze fijn vindt. Haar vocht stroomt meer dan rijkelijk en spettert op haar buik, mijn pols en het dekbed onder ons. Zoveel dat ze ervoor sorry blijft zeggen en zich niet helemaal goed weet te houden. Het doet mij enkel harder doet spelen en ik zeg dat ze gewoon lekker zichzelf mag laten gaan als het fijn voelt.

Eva zoent zo lekker zacht en voorzichtig, van mij zou enkel dat al een hele avond en nacht mogen vullen. Zo af en toe eens kort onderbroken voor een moment seks, wild, ongeremd. Maar voornamelijk voor het lekker bij elkaar liggen en kussen. Hmmm, dat zou al heerlijk zijn. Maar ze zei al in de apps van eerder ook al dat ze niet zou blijven slapen, dus dan gewoon weer heerlijk aandacht voor elkaars lichamen. Huid op huid. Volledig naakt in vol vertrouwen. En pas drie dagen geleden dat we elkaar voor het eerst een zin stuurden.

Als ik haar weer een moment hard vinger merken we weer hoe intens en heerlijk geil ze kletsnat is. Zo nat dat we kiezen om een handdoek uit de badkamer erbij te halen om het beddengoed wat droog te houden. Niet dat het veel uitmaakt voor me, want het is niet voor niks een klasse en discreet hotel waar we zijn, maar toch. Ik geniet er zeker van als ze me er een paar keer om blijft vragen. Kennelijk zijn mijn vingers en techniek een fijne match voor haar en voelt het fijn.

Als we weer afwisselen en ze me liggend tussen mijn benen begint te pijpen en af te trekken, merk ik hoe zacht ze dat doet en zeg ik haar dat ze gerust wat steviger mag doen. “Je mag wat ruiger met mijn lul doen hoor Eva. Trek de voorhuid maar strak naar beneden en zuig maar hard aan mijn eikel”, zeg ik haar. “Doet dat geen pijn dan?”, vraagt ze me terug. “Als ik dat bij mijn man of vriend doe dan voelt dat niet fijn. Doet hen pijn zelfs.” Ze verteld me dat die mannen een stuk groter geschapen zijn en daardoor deze verwennerij anders voelen aan hun geslacht. Ik zeg haar gerust harder te knijpen, nog harder, nog harder, het is prima. En ik geniet van het kleine beetje pijn wat ze me geeft zodat ik alles nog beter voel. Het is geen fetisj van me, maar heel stevig worden aangepakt aan mijn mannelijkheid, of mijn hele lichaam. Nagels op mijn rug, handen die mijn armen of benen dwingen, door een vrouw die weet wat ze wil en dat gewoon neemt. Hmmm, dat windt me verschrikkelijk op.

Een poosje later grijp ik een condoom van naast het kussen, rol ik dat af over mijn hard-gezogen erectie en ga ik op mijn knieen tussen Eva’s benen zitten, mijn soms favoriete standje. Mijn erectie schuift weer als vanzelf tussen haar lippen door diep haar natte warmte binnen. Heerlijk strak voel ik haar vorm binnen aan mijn penis en voel ik de opwinding in me nu al tot net onder de max opgloeien. Onder haar benen door pak ik haar polsen zo stevig vast dat ik mezelf wat achterover kan laten leunen en al mijn kracht vol in kan zetten om heerlijk diep in haar te stoten. Mijn stijve, licht kromme geslacht voelt bijna haar g-spot terwijl haar billen op mijn heupen kletsen. Haar benen en haar borsten schudden mee met elke stoot en maakt me veel te snel veel te gek. Ik stoot met intervallen om te zorgen dat ik net onder m’n climax blijf en ons speelmoment niet te kort maak. Stom misschien, maar ik wil gewoon nog niet dat ons moment te vroeg voorbij is omdat ik zo gewoon vreselijk snel klaar kom.

Een paar minuten maar neuken we zo voordat ik me uit haar terug trek en weer begin te zoenen. M’n conditie is er wel ok mee, maar m’n uitstel vermogen heeft het moeilijk door de verschrikkelijk geile blik op haar mooie jonge gezicht. Iets langer en ze had al m’n zaad nu al uit me geneukt. Even ga ik bij haar liggen en zeg ik dat ik even pauze nodig heb. Pauze om wat samen te liggen, te knuffelen, zoenen en wat te spelen met zachte aanrakingen.

Als ik haar na een poosje vraag wat ze liefst nog meer wil zegt ze dat wil dat ik haar nog meer zo vinger als daarstraks. Dat vond ze heerlijk. Ik voel hoe ze nog steeds extreem heerlijk nat is. Ze squirt geil, meer dan ze zelf eerder had meegemaakt, terwijl ze mijn lengte steviger dan voorheen aftrekt. Oew fuck, zo zou ik ook wel kunnen klaarkomen zeg ik haar ergens als de opwinding van de seks weer heerlijk door m’n lijf giert. “Doe maar als je dat wil hoor”, zegt ze dan tegen me. “Als je maar niet in m’n ogen spuit.” Damn, zo maakt ze me knettergek. Dat wil ik zeker nog een keer met haar beleven. Korte hevige super geile seks, vingeren en spuiten zoals het in het heetst van het moment kan gebeuren zonder remming. Maar nu even niet. Dit is onze eerste keer samen, dit mag wat langer duren. Nee, ik wil straks wild neukend hard in haar mooie lichaam klaarkomen.

Door het wilde van het vingeren en haar intense squirten moet ze even naar het toilet en volg ik haar na een poosje om te kijken of de badkamer ook een fijne plek is voor iets spannends samen. We proberen het en zoenen even heerlijk naakt, lik ik haar als ze op de badrand gaat zitten en haar benen spreid en pijpt ze mij terwijl ze op haar knieën zit. Samen douchen of seksen in bad zou ook heerlijk zijn vast, maar dan gaan we samen toch snel terug naar het comfort van de slaapkamer en neem ik haar mee naar de kant van het bed bij het raam. Buiten is het donker en zie ik voor ons de verlichte parking en in de verte de straatlantaarns van Houten als ik op de bedrand ga zitten, achterover leun en Eva vraag om me zo te pijpen. Zodat kan ik genieten van haar mooie gezicht en betoverend mooie ogen terwijl ze mij verwent. Ze trekt mijn gewillige deel strak naar zich toe als ik ze zeg dat ze gerust stevig met me mag doen en laat haar mond heerlijke spelletjes spelen over mijn eikel en de hele lengte tot over mijn ballen.

“Ik zou hier wel een foto van willen hebben”, zeg ik haar dan half dronken van het heerlijke pijpen. “Zo’n heerlijk geil moment.” Het zinnetje kostte me even wat moed, maar zonder me echt klem te voelen ga ik in mijn opwinding gelijk door. “Of zelfs naar Kate sturen nu. Zodat ze ziet dat we ons vermaken.” Ik verwacht eigenlijk geen reactie op m’n gedurfde vraag, maar Eva verrast me. “Prima hoor”, antwoord ze met een zachte geile stem terwijl ze me vast houdt en glimlachend haar tong over het gevoeligste randje laat gaan. “Als de foto’s maar niet op internet komen.” Wow. Ze moet wel voelen hoe mijn lid plots nog harder wordt van haar spannende antwoord. We weten al vanuit onze chats samen dat het sturen van foto’s van ons zelf best geil is, maar dit wil ik toch wel even zeker weten. Mijn lul, haar gezicht vol in beeld, toch wel iets spannends. Als Eva dat bevestigt dat het ok is loop ik even naar het bureau om mijn telefoon te pakken en ga ik weer terug daar zitten waar ze me net had. Onverstoord gaat ze heerlijk met precies hetzelfde verder. Hoogstens nog wat geiler glimlachend. Snel klik ik een paar foto’s, stuur ik er een van naar Kate en leg ik m’n toestel snel weer op het nachtkastje om verder live te genieten van het gevoel dat ze me geeft. Ze likt me, zuigt aan me, laat haar handen strak over mijn harde op en neer glijden, en maakt me heerlijk gek. Weer voel ik het beginsel van mijn climax opborrelen en zou ik willen dat ik nu kon klaarkomen en zometeen nog een keer. Maar dan in haar, neukend. 

Vlot grijp ik een nieuw condoom van naast het kussen, rol ik het af over mijn erectie en vraag ik Eva om voor me te gaan staan en zich om te draaien. Kijkers van buiten zouden haar naakte lichaam nu voorover gebukt zien staan achter het grote raam van de hotelkamer. Leunend op twee stoelen, schuddend in het ritme van onze stoten tegen elkaar. Zonder enige blokkade door gordijnen in een schemerig verlichte kamer. Super geil. Maar goed dat we zes hoog zitten en buiten alles te ver weg is. 

Ik neem haar terug mee het bed op en bouw het standje van eerder weer op terwijl we blijven genieten van warme zoenen van lippen die geen genoeg krijgen van elkaar. Eva ligt op haar rug, ik kniel tussen haar benen, mijn mannelijkheid gaat vlot tussen de hete lippen van haar toegang diep haar lichaam in. Mijn handen grijpen haar polsen weer vast onder haar benen door. En weer neuken we elkaar wild zonder deze keer nog te willen stoppen. Fuck wat is ze lekker en wat zijn haar ogen ontwapenend. Haar volle borsten schudden in ons opzwepende ritme mee. Haar mond open van de geile inspanning, net zo hard als ik genietend van de dierlijke seks tussen twee bijna vreemden. Dit keer rem ik niet meer, blijf ik haar strak tegen me aan trekken, leun ik achterover om mijn mannelijkheid diep in haar te laten voelen en voel ik al snel pareltjes seks zweet over mijn rug lopen terwijl de eerste pulsen zaad vanuit mijn ballen in Eva’s lichaam beginnen te spuiten. Ik voel het heerlijke pure, het grenzeloze van de eerste keer met haar bij elke schok waarmee ik keihard klaarkom. Ze is lekker.

Heerlijk voldaan stopt onze wilde actie en gaan we in elkaars armen onder het dekbed liggen nagenieten van onze impulsieve avond. Ik ben heerlijk moe en zou zomaar met haar bij me in slaap kunnen vallen. Zij net zo bij mij bekend ze, ze is er moe genoeg voor, maar ze gaat straks toch wel naar huis om daar te slapen. Haar eigen regel, ze slaapt altijd bij haar man, hij altijd bij haar. En dat is prima wat mij betreft, dat was onze afspraak.

Een uurtje genieten we na met zoenen en praten totdat het tijd voor Eva wordt om weer naar huis te gaan. Terwijl ze zich aankleed, terug haar jurkje en hakken aandoet, deze keer wel met een slipje eronder, ruim ik mijn spullen ook wat netter bij elkaar en blijf ik nog even comfortabel naakt. Nog even zoenen, naakt met een aangeklede vrouw, nog even door die jonge mond heerlijk gepijpt worden bij de rand van het bed, en dan wordt het tijd voor haar om te gaan. 

Als ze weg is ga ik nog even douchen en wat appen met Kate tot net na middernacht om haar een beetje te vertellen van het leuke avontuur met Eva. Ze heeft genoten van de geile foto die ik haar stuurde, best wel spannend om te zien hoe een andere vrouw met me speelt zei ze me.
Wat later val ik heerlijk moe van de fijne seks in een diepe slaap en droom ik stiekem al van een volgende keer met deze leuke vrouw. Benieuwd wat we gaan doen. Een kort moment in een parkeergarage, even een bezoek tijdens de lunch en wat wilds op een keukentafel, misschien een avondje bij mij, wie weet.

Wordt hopelijk vervolgd.

0

Een reactie plaatsen