Spannende belevenissen

Massage op Maandag

Leestijd: 18 minuten

“Veel plezier vanavond Kate.” “Jij ook Rob. Geniet van je date.” Nog even geef ik Kate een zoen net voordat ze de laatste restjes zeep van zich afspoelt en de douchekraan wil dichtdraaien. Zelf sta ik al gekleed en geschoend gereed om iets eerder te vertrekken naar mijn eigen date. Mijn afspraak ik maar een kwartiertje rijden van huis voor de verandering. Best wel lekker eigenlijk zo heel dichtbij, al maakt de afstand me eigenlijk niet zoveel uit. Soms kan lekker ontspannen in de auto onderweg, luisterend naar een audioboek op de saaie snelweg, ook heel ontspannend zijn om m’n hoofd even leeg te maken. Maar vanavond hoef ik de snelweg zelfs helemaal niet op besef ik me een beetje grinnikend. Vanavond ga ik naar een huis hier heel dichtbij. We appten elkaar een dag of vijf geleden voor het eerst nadat de likes in de dating app wederzijds bleken te zijn. Meer uit nieuwsgierigheid dan uit pure aantrekkingskracht wellicht. Nieuwsgierig elkaar ook in deze ondeugende dating app te zien in plaat van in de brave app waar we elkaar eerst zagen. De app voor het plannen van dagtochtjes, wandeldates en meer voor iedereen in de buurt. En toch werd het eerst een wandeldate.

Zondag 

Om 11 uur hoor ik de claxon van Olana’s auto als ik bij de kleine parkeerplaats bij het bos geduldig op haar sta te wachten. De hond is het wandelen nu al beu, van huis uit hierheen, maar hij gaat nog veel meer moeten lopen de komende twee drie uurtjes voor zo lang dat ze tijd heeft voor me vandaag.

Op de app was er al vrij snel nieuwsgierigheid naar elkaar aan de hand van onze foto’s en onze summiere teksten in de dating apps. Maar zeker haar vraag uit het niks, “hou jij van massage?”, brak zeker de eerste meters aan ijs voor ons beiden. Ze had mijn verhaaltjes ook al gelezen zei ze, “zijn al die mannen daarin echt zo gek op een pijpbeurt?”  Ik alvast wel weet ik. En ik kan me niet voorstellen dat er bestaan die daar niet van genieten. “Ik vind het spannend om op feestjes iets moois aan te doen en er geen onder te dragen”, schreef ze ook al vrij snel. Voor mij was het snel meer dan duidelijk dat ze echt durfde te zeggen waar ze van genoot. En net zo spannend in alle openheid wilde praten over seks. Zelfs met een bijna vreemde.

Olana woont lekker dichtbij ook nog eens. En haar voorstel om in ‘mijn’ bos te komen wandelen was al helemaal een bonus. Heerlijk. Een date dichtbij. Al was het enkel om te wandelen samen voor de eerste keer. “Als de klik er is”, zei ze, “dan wil ik vast binnenkort die massage eens met je doen. Vrij van verwachtingen en maar zien waar we uitkomen.”

In de drie uur die volgden gaven we elkaar de kortste samenvatting die mogelijk was over ons liefdesleven. Ik vertelde haar over de vrouwen op wie ik echt verliefd werd sinds ik al met Kate samen ben. Over de eerste, de ene met wie ik ontplofte en de ene die heel speciaal voor me blijft.

Ik vertelde haar over het digitale daten van het laatste half jaar en de seksdates die daaruit volgden. En over de allerlaatste, de Belgische met wie alles achterstevoren leek te gaan, eerst heerlijk intieme seks en nu, na een week en drie dates verder, al sporen van verliefdheid.

“Ik sta open voor elke vorm”, zei ik Olana . Iemand om weer op verliefd te worden. Iemand om mee uit te nemen, uit eten te gaan en als bonus misschien eens mee te vrijen. Maar net zo goed iemand die, als een paar dates tot nu toe, al binnen dagen een afspraak met me maakt voor een fijne avond, zoenen, spelen, misschien een wilde nacht en daarna maar ziet wat we doen. Geen doelgerichte one-night-stands, geen speurtocht naar ‘de tweede ware’, maar gewoon heerlijke momenten. Lichamen die genieten van elkaar en heerlijk ‘buiten de deur’ gaan eten.

Olana wilde precies ook dat. Geen vaste relaties voor nu, na al haar eigen ervaringen tot nu toe, maar gewoon genieten van een vriend met voordelen. Zo af en toe eens, zo heel soms, of gewoon vaker als het eens uit komt en we beiden zin hebben.

“Mag ik je zoenen”, vroeg ik ergens in het bos. Ergens op een plek dichtbij het vliegveld, net nadat ik haar verteld had dat een bijzondere liefde van me mij hier eens op een drukke dag eens even snel, heerlijk, in een heet moment kort had gepijpt. Ze was een beetje verrast van mijn directe vraag om nu al bij de eerste date ook die stap te zetten, maar had net daarvoor al gezegd dat ze mijn prachtige openheid in alles super fijn vond. Dus deze vraag was ook helemaal ok.

De zoen die volgde was heerlijk. Hoogstens een beetje onwennig met dikke winterjassen aan en staand op een ongelijk zandpaadje in een bos. “Je zoent lekker zacht”, zei ze toch nog wat flushed van de kus. Hier midden in een bos waar mensen je zomaar kunnen zien was voor haar ook wel even een dingetje. Bekenden zouden ons zomaar kunnen tegenkomen.

“Ik heb je advies van eerder in de app gevolgd”, zei ik haar direct na de zoen. Haar licht verbaasde blik deed mijn voorzichtige grijns net even wat groter worden toen ik erbij zei, “Om geen ondergoed te dragen op een date.” En zonder adem te halen er achteraan, “deze zoen maakte mij in een tel hard. Ik zit klem nu.” Olana’s pupillen leken mij direct al groter te worden van plezier. Deze heerlijke directheid, die zoen en nu dit. En dat op een eerste date. Ik dacht even dat het teveel voor haar zou worden. Maar net toen ik verwachtte dat ze wat te schuchter zou zijn om mij te verrassen met haar antwoord, deed ze dat toch. “Ik wil hem zien”, zei ze. Schaak, voelde ik. Ze had mijn bluf zo doorprikt, maar ik was nu klaar voor alles. Zonder aarzeling liet ze haar beide handen in een vlot tempo onder mijn lange jas glijden om daar direct grip te nemen op mijn trotse erectie. Door de stof van mijn jeans heen begon ze te voelen wat ik nu nog even voor haar verborg. Een harde erectie, een los zakje met twee gevoelige ballen, een strakke eikel die slechts een dun laagje verwijderd was van de frisse winterdag en haar warme handen.

“Zien”, zei ze dat echt? Nee, dat had ik vast misverstaan. De korte gedachte maakte me in een flits nog veel harder dan ik al was, maar nee, dat bedoelde ze anders. Zien met haar handen, pfew. Ze had gemogen van me hoor. Maar in dit bladerloze winterbos zou de pakkans wel heel erg groot zijn geworden. Zeker op een Zondag wist ik gewoon dat de eerstvolgende wandelaar geen minuut van ons vandaan kon zijn. Nee, nu nog niet. Maar damn, dat is pas een first date.

Olana en ik liepen even later verder terug in de richting van haar auto terwijl mijn erectie langzaam aan de terugtrekkende fase was begonnen. De meest ongemakkelijke waarin hij niet weet of hij vooruit moet blijven gaan, of linksaf of rechtsaf een broekspijp in moet duiken en zijn drager het lopen even ongemakkelijk moet maken. Het werd rechts.

Een paar keer stopten we om de zoen nog eens te herhalen terwijl onze kennismakende woorden de rest van de wandeling bleven stromen. Beiden kijken we soms porno, maar dan liefst toch wel de betere filmpjes. Zij heeft wel wat met de softe SM, een beetje vastbinden en plagen. Ik heb wel een kleine fetisj met voedsel likken van een lichaam, of heb ik dat niet meer hardop gezegd?

Nog een keer was een zoen weer krachtig genoeg om mijn mannelijkheid tot attentie uit te lokken terwijl Olana nog een keer haar handen liet spelen over de stof van mijn broek. Ze heeft zin in meer voel ik zeker en van mijn mag ze. Liefst al snel eens een keer.

“Ik wil die massage met je toch snel eens doen”, zei Olana ergens. “Ik ook”, antwoordde ik. “Ik kan morgen al. Zonder verdere verplichtingen of verwachtingen.” Olana stemde met me in. “Ja, gewoon genieten en zien wat er gebeurd. Ik laat het je nog weten.”

Een paar minuten later liepen we richting het kleine parkeerterrein waar haar auto stond te wachten. Kate belde me of ze me moest komen oppikken of op z’n minst de hond moest komen redden van de veel te lang durende wandeling. Ik zei maar ja. Een beetje zot misschien, maar nu kunnen Kate en Olana elkaar ook gelijk even ontmoeten. Hoe leuk kan die openheid toch zijn?

Een half uurtje later was Olana weer naar huis vertrokken en zat ik bij Kate in de auto onderweg naar Breda. Kate had eerst de hond opgehaald, even kennis gemaakt met Olana en was naar huis gereden terwijl Olana en ik nog een korte wandeling maakten en nog een zoen probeerden. Even zeker weten van elkaar dat het wel echt lekker was.

Onderweg naar Breda ontving ik haar appje al, “Laten we maar lekker meteen elkaar gaan ‘ontdekken’. Ik hoor wel of je Maandagavond kan om elkaar lekker te masseren.”

Maandag

Stipt zeven uur duw ik op de deurbel van Olana’s woning. Onopvallend tussen rijen dezelfde woningen in deze normale straat van deze normale stad. Goh, de buren moesten eens weten waarvoor ik hier kwam en daarom die kleine hermetisch gesloten verpakkingen in de broekzak van deze getrouwde man zaten. Ik wist zeker dat ze er nu zaten want ik had ze net vanuit mijn jaszak naar mijn broek verplaatst. Mijn jas zou namelijk zeker wel beneden blijven, terwijl mijn broek vast nog een kans maakte om mee naar boven te gaan. Als ze tenminste de massage daar gepland had en niet in de woonkamer. Dat zou zomaar gekund hebben want de rolluiken waren al dicht.

De eerste beweging die ik zie is die van een sluitende deur die achter de voordeur open stond om denk ik inkijk naar binnen, door het vaag doorschijnende glas in diezelfde voordeur, te voorkomen. Zodra de voordeur zelf open gaat zie ik precies wat ze enkel voor mijn ogen bedoeld heeft vanavond. Mooie opgestoken donkere haren, zwarte hoge hakken en een negligé waar haar volle borsten duidelijk in zichtbaar zijn en een kleine zwarte thong daaronder.

We kussen even nog voordat de deur dichtgaat. Ik hang snel mijn jas op, doe mijn schoenen uit, maak een complimentje over haar heerlijke looks en hoor Olana al gelijk zeggen, “Kom, we gaan gelijk naar boven.” Ik kwam immers voor een massage toch? Een massage geven en een nemen. En dan maar zien wat er gebeurd?

De heerlijke geur van kaarsen en net aangestoken wierook begroet me al halverwege de trap. Een trap die me mee omhoog neemt achter twee heerlijk zachte billen aan die de negligé nauwelijks voor mijn ogen verbergt. En zeker niet voor mijn ongeduldige handen. In de heerlijk warme slaapkamer waar zwoel brandende kaarsjes voor een zachte verlichting zorgen, volgt al snel een uitgebreidere zoen. Een ongeduldige tongzoen net als gisteren in het bos, alsof we dit al jaren doen en deze intimiteit niks nieuws is. 

“Kleed je lekker uit maar hou je broekje aan”, zegt ze met een glimlach die haar opwinding nauwelijks probeert te verbergen. Ze heeft net zoveel zin in vanavond als ik weet ik gelijk. Alsof die negligé dat op zich al niet aan gaf. “En ga dan maar eerst op je buik op bed liggen.” Vlot trek ik mijn sokken uit, leg ik mijn sleutels, telefoon en daaronder de condooms op het nachtkastje en draai ik me terug om. “Nee”, zeg ik. “Kleed jij me maar uit.” Haar ogen lichten direct speels op en zonder aarzeling voel ik gelijk hoe ze met twee handen mijn trui vlot over mijn hoofd uitschiet en begint aan het knoopje van mijn broek. Tellen later zit die al halverwege mijn benen en kan ik mijn duidelijke opwinding echt niet meer voor haar verbergen. Snel grijpt ze mijn strakke erectie even door de stof van mijn slip heen vast, zoent ze me nog wat harder en zegt ze me opnieuw te gaan liggen. Op mijn buik. Want eerst wil ze die lekkere billen heerlijk gaan masseren. Hakken en negligé verdwijnen door haar eigen hand al snel ergens op een krukje waardoor ik haar even kort bijna naakt kan bewonderen voordat ik voorover ga liggen op haar grote mooie bamboe bed.

Uit een klein potje wat au-bain-marie boven een klein theelichtje staat warm te blijven haalt ze met de vingers van een hand wat olie nadat ze op haar knieën tussen mijn benen is komen zitten en even naast me af leunt om erbij te kunnen. Tellen later voel ik haar zachte handen de heerlijke olie langzaam uitsmeren over mijn benen en begint het pure genieten voor me. Haar handen zijn voorzichtig en geduldig bij de aanrakingen van haar vingers op mijn huid. Een heerlijk begin nu al.

Minuten streelt ze me over mijn benen en mijn voeten, voel ik hoe de warme olie me heerlijk glibberig maakt en begint de ontspanning me al te overspoelen. Als dit het wordt voor vanavond, als er enkel massage gaat zijn en geen seks, dan al wordt het voor mij al een heerlijke maandagavond.

Maar dan voel ik al snel hoe ze begint mijn slip omlaag te trekken en daarmee onbedoeld mijn erectie meeneemt. Ik til m’n achterste op om het de kans te geven vanzelf goed te gaan, maar al snel zit mijn lul te strak in de stof en moet ik snel even ingrijpen om mijn topje te bevrijden van haar ongeduld. Ik hoor ze bijna grinniken achter me.

Mijn rug, mijn billen en mijn armen zijn even later aan de beurt om de heerlijke olie te voelen druppelen vanaf haar vingers. En om te voelen hoe haar handen zacht alles kneden en masseren. Heerlijk. “Kijk eens in de spiegel”, zegt ze als ze zich voorover laat zakken tegen me aan. Ik voel haar borsten langzaam contact maken met mij als ik in de spiegeldeuren van de kast zie hoe ze op me komt om me met haar zachte vormen te masseren. Oew wat een heerlijke aanblik. Olana speelt heerlijk met elke centimeter van haar lichaam tegen het mijne. Heerlijk glijdend over elkaar geholpen door een dunne laag olie tussen haar perfect gave huid en de mijne.

Als ze weer terug rechtop gaat zitten voel ik plots hoe ze haar hand onder me laat glijden, mijn half stijve lul vastpakt en die naar achter trekt. Een vreemde tegenstrijd neemt z’n macht over dat stuk van mijn lichaam wat door opwinding hard wil worden en wil opveren. Maar dat niet kan door de bijzondere positie waarin hij klem ligt nu. Uitdagend kriebelen haar vingers, warm van de olie, tegen het uiterste puntje van mijn eikel en hoor ik haar herhaaldelijk ‘prachtig’ zeggen. En ‘zo geil’. Olana houdt ervan dicht machtspelletje te spelen voel ik. Net als wat ze me al tijdens de wandeling vertelde geniet ze van wat soft sm. Een idee wat me een beetje opwond toen, maar wat me nu al doet hopen op een verlies van elke inspraak. Enkel een safeword. Vanavond mag ze met me doen wat ze wil.

Nieuwe olie druppelt tussen mijn billen en rolt in druppels er tussendoor tot over mijn ballen. Voorzichtig glijd haar vinger over mijn gaatje en plaagt ze me daar, vragend of dat ok is. De topjes van haar vingers maken mijn lul en mijn ballen tegelijk knettergek en ik durf kort even te hopen dat zij me durft pijn te doen. Heel even kort met haar nagels een spoor trekken misschien, even knijpen in mijn huid en eraan trekken. Maar ik vraag er niet om. Laat haar dat later maar van me ontdekken.

“Draai je maar om”, klinkt de zachte stem van Olana. Haar handen vinden weer mijn benen als eerste, maar haar blik zit al vast aan mijn geslacht. Ik voel haar staren naar mijn lengte als die nu voor het eerst in de volle glorie boven mijn buik hangt te glimmen voor haar. Verend bij elke puls van opwinding die ik voel als ik haar lichaam bewonder knielend tussen mijn benen. Naakt, bloot, een slanke middel, seks haren op haar hoofd en zachte grote borsten met lokkende tepels die me uitdagen. Borsten die kort langzaam over mijn lul en buik naar boven glijden als ze me kort even zoent met een onstuimige zoen. Ik heb benieuwd of ze juist dit wil of liever nu al bruut mijn lengte diep in haar zou willen voelen. Mij is het nu om het eender. Ze mag me hebben zoals ze wil.

De vingers van een van haar handen nemen glad mijn ballen vast als de die van haar andere hand even oplaad met nieuwe olie en direct daarna druppels van de warme vloeistof op mijn eikel laat vallen. Ze geniet van haar speelgoed. Heerlijk begint ze me langzaam af te trekken terwijl ze me uitdagend aankijkt. “Als je zo wil komen mag je hoor”, zegt ze dan. Ow yes, dat zou best geil zijn denk ik bij mezelf. Maar dan zal ze gerust wat steviger mogen zijn met me. Ik sluit mijn hand om de hare die mijn lul omsluit en knijp haar steviger om me heen. “Doe maar hard”, zeg ik. “Doe maar zo hard je durft. Mijn pijngrens daar zit best wel hoog. En stevig vind ik lekker.”

Ruig begint Olana me af te trekken, stoot ik met mijn onderlichaam mee, maar bereikt ze net niet die move die me helemaal gek zou maken. Een die een date uit Breda van lang geleden tot in perfectie op mij beheerste en me zo meerdere keren heeft laten komen. Iets wat ik nog even niet vertel aan Olana, laat ze maar lekker ontdekken.

Precies op dat moment hoor ik op mijn telefoon een appje binnenkomen van Kate’s date. Mijn onmiddellijke grijns valt zeker op, dus zeg ik Olana dat Kate nu ook op date is en dat ik misschien al een plaatje of een filmpje van hen heb gekregen. “Mag ik ze ook een filmpje sturen?”, vraag ik. “Ja hoor. Als mijn gezicht maar niet in beeld komt.” Olana laat m’n erectie los, steunt over me heen en begint mijn lul met haar zachte borsten heerlijk te masseren. Vlot pak ik mijn toestel, neem ik een stukje op en stuur ik dat haast ongezien naar Kate en haar date toe. Gauw m’n telefoon weer weg en verder gaan met genieten van deze heerlijke vrouw.

“Kom”, zeg ik dan. “Nu is het tijd voor jou. Nu mag jij op je buik gaan liggen en mij je laten verwennen.” Haar mooie zwarte slipje heeft ze braaf nog aan als ze voor me draait en haar heerlijke billen voor me in beeld brengt. Even ga ik over een been zitten, plaag ik met mijn ballen haar kuit als ik nu op mijn beurt even naar het kleine potje met massage olie rijk op het nachtkastje. Even de techniek onder de knie krijgen om daar een paar keer voldoende warme olie uit te vissen en die op het heerlijke lichaam van Olana te laten druppelen.

Zacht begin ik haar benen te masseren. Over haar kuiten naar beneden tot aan de toppen van haar tenen. Langzaam terug omhoog tot aan haar billen waar ik de zachte aanraking af en toe wat steviger maak als ik het niet kan laten om haar daar stevig vast te nemen en te voelen hoe mooi ze is. Even pak ik het randje van haar slip vast, merk ik hoe ze probeert wat omhoog te komen om me ruimte te geven die uit te trekken, maar plaag ik haar door het dingetje maar een paar centimeter omlaag doen en haar billen weer terug het matras op te drukken. Bijna hoor ik de teleurstelling, maar gelijk ook de nieuwsgierigheid naar wat ik dan ga doen.

Ik laat mijn handen weer naar beneden glijden met een nieuwe lading van de zachte olie. Terug naar haar enkels die ik vastpak en zachtjes omhoog doe zodat ze haar benen moet krommen. In een beweging spreid ik nu mijn knieën en klem ik de hare tussen de mijne terwijl ik haar onderbenen tegen mijn borst leg. Een perfecte houding zodat ik haar benen en haar billen tegelijk kan strelen, en met mijn borst haar benen daar kan houden waar ik wil. Nu is het wel het moment om haar slipje weer een stukje te laten zakken. Plagerig eerst maar weer een beetje zodat ze weet dat ik bepaal hoe groot de stapjes zijn.

Haar onderrug is ook mooi binnen mijn bereik nu. Zeker even helemaal als ik voorover leun en haar benen onder mijn borst vastklem. Mijn lul klemt tussen haar kuiten in een kort momentje dan ik haar zo in m’n macht heb. Hmm, heerlijk.

Maar dan ga ik terug recht zitten om eindelijk het slipje van haar lichaam te laten glijden en ergens op de rand van het bed weg te smijten. Direct daarna gevolgd door een plotse beweging waarmee ik haar benen uit elkaar duw zodat haar vrouwelijkheid voor mij niet langer verborgen is. Met wat verse druppels olie glijden mijn vingers tussen haar billen door, over haar kontje, direct tot aan haar warme volle lippen. Een kleine kreet van genot ontsnapt aan haar mond als ik haar lippen kneed en kort even een vinger er tussendoor laat schieten, zo haar strakke ingang in.

Ik buk me over Olana heen en leg me op haar om samen even te zoenen terwijl ik mijn gewicht langzaam wat meer laat drukken. Stout glijd ik even omhoog, laat ik mijn harde pik langs haar been glijden tot tegen haar zachte plekje. Ik voel hoe ze haar rug kromt en al haar aandacht daaronder legt als ik zacht mijn eikel tegen haar lippen begin te duwen. Ritmisch terwijl we zacht kreunen en genieten van de ontspannende massage muziek die ze perfect gekozen heeft. Net niet te hard duwend om zonder condoom bij haar binnen te glippen, maar wel plagerig dicht op het randje.

Dan zeg ik Olana dat ze mag omdraaien. Tijd voor haar om mij haar mooie borsten nog eens te tonen. Tijd voor mij om die met nog meer olie heerlijk te gaan masseren. Minuten lang maak ik haar lichaam glad met olie, laat ik mijn handen glijden vanaf haar voeten tot aan haar polsen en raak ik haar kutje telkens net niet aan. Wel haar volle borsten. Die dagen me teveel uit. Die zijn te heerlijk om vanaf te blijven. Zo sterk zelfs dat ik het niet kan weerstaan om haar tepels om beurt even in mijn mond te verwennen. Ze smaakt heerlijk. De olie net zo.

Even grijp ik haar polsen vast boven haar hoofd voor een wilde zoen. Heerlijk zoals ze net zo ruig als ik terug zoent terwijl we onze onderlichamen ritmisch tegen elkaar duwen en ik een borst stevig in mijn hand neem. Maar dan ga ik al kussend naar beneden, zonder tussenstop, duw ik haar benen verder uiteen en laat ik Olana’s kleine knopje hard tussen mijn lippen door diep in mijn mond verdwijnen. “Oh jaa”, zeg ze luid. “Zuig me hard, nog harder.” De heerlijke smaak van olie en haar lichaam vult mijn mond als ik steeds harder haar clit laat voelen wat mijn tong kan terwijl ik zonder remmen ruw zuig en lik. Haar kreten overstemmen de muziek terwijl ik minuten lang geniet van haar lichaam en zo af en toe plagend een paar vingers in haar lichaam laat glijden.

Even later draaien we de rollen weer om en lig ik op mijn rug terwijl ze me gek maakt met haar handen en haar mond. Ze trekt me stevig af met telkens weer een extra hoeveelheid van de heerlijke olie, plaagt het randje van mijn eikel met haar vingers en haar tong, maar neemt me nog niet in haar mond. Ze plaagt me extra als ze zegt dat ze me vandaag nog niet gaat pijpen. Dat krijg ik een volgende keer heel misschien. En heel misschien zelfs als ze dat bij me tegelijk met Kate mag doen. Gekmakend lekker.

“Ik wil klaarkomen”, zegt Olana. “Ik pak mijn speeltje, zet dat tegen m’n clit en laat mezelf dan keihard komen terwijl jij naar me kijkt.” Uit de lade van het nachtkastje pakt ze een donker roze tarzan, zet het dingetje aan en drukt het kleine topje tegen haar gevoelige knopje met bijna onmiddellijk resultaat. Ze maakt zich lang, haar borsten en silhouet schitteren boven me als ik mezelf aftrek terwijl ze speelt. “Ow, dit is geil”, zegt ze terwijl ik met een hand ruk en met de andere haar borst zachtjes kneed. “Ja, ja … ow wat een heerlijke pik.”

“Ik weet wat anders”, zeg ik dan. “Ik wil in je. Dan kun je mijn pik diep in je voelen terwijl je klaarkomt.” De geilheid van het idee knalt bij haar binnen en bijna onmiddellijk knikt ze me haar antwoord toe. Snel grijp ik op het nachtkastje een condoom, smijt ik de verpakking ergens op de grond en rol ik het rubbertje uit over mijn hard gezwollen staaf zodat we mijn plan kunnen uitvoeren. Olana draait zich op haar rug en spreid haar benen voor me zodat ik dichtbij kan komen en mijn mannelijkheid langzaam tussen haar lippen door haar nauwe kutje in kan laten glijden. Ik voel hoe de achterkant van de tarzan tegen mijn buik trilt als ze de voorkant tegen haar clit zet en zichzelf begint te verwennen. Met zacht neukende bewegingen ga ik heen en weer, in en uit haar nauwe toegang tussen haar heerlijke lippen door terwijl ik achterover leun om me zo goed mogelijk voelbaar te maken. “Ow wat is dit geil”, zegt ze weer als ze keer op keer naar ons kijkt in de spiegel en live op het bed. Het duurt maar heel even voordat ik voel hoe haar orgasme eraan komt. Haar kutje begint steeds steviger te knijpen terwijl haar blik en haar kreunen steeds intenser worden. Dit moment is geil.

En dan ineens is haar climax daar. Schokkend begint ze klaar te komen als ik haar grip op mijn geslacht strak voel worden is steeds harder wordende knepen. Ow damn wat is dit geil inderdaad.

Minuten daarna liggen we een tijdje samen zodat ze even kan rusten en genieten van deze heerlijke ontdekking voor een eerste keer met mij. Ik geniet net zo van haar lichaam tegen het mijne en de blik van daar donkere ogen van slechts centimeters als we ontspannen even kletsen en wat rust nemen. Ze is lekker. Dit is heerlijk en puur genieten van elkaars lichaam voor het zuivere genot, zonder dat er liefde voor nodig is. Ongecompliceerde seks tussen mensen die elkaar nog geen week geleden voor het eerst appten.

“Nu jij”, zegt ze dan. “Hoe wil jij klaarkomen?” Een vraag die ik voor eens niet lang in mijn hoofd hoef te laten draaien. Oh ik wil haar nog zeker eens neuken en met een diepe grom diep in haar lichaam mijn climax bereiken. Liefst met haar op haar knieën voor me, mijn vingers diep in haar heupen en haar aankijkend in de spiegel terwijl ik in tempo stoot totdat de zweetdruppels onze lichamen versieren. Maar vanavond heb ik een andere wens.

Ik ga vlot boven Olana op het bed staan, neem nog wat extra olie, laat dat druppelen op mijn eikel en op haar borsten en begin me dan af te trekken terwijl ze onder me ligt te kijken naar mij. Haar handen spelen met mijn ballen en ik laat me wat door mijn knieën zakken zodat ze ook mijn staaf kan bereiken. Super geil trekt ze me heerlijk af, neuk ik haar handen terwijl mijn benen beginnen te trillen van de inspanning in deze wankele positie.

Af en toe laat ze een vinger uitdagend tussen mijn billen door over mijn kontje glijden en zeg ik haar dat die handeling mijn orgasme remt. Hoe gek het ook is, op dit moment wil ik enkel even de sensatie voelen aan het randje van mijn eikel waar mijn voorhuid door mijn hand nu rap over op en neer schuift. Hoogstens wat geil duwen van de vingers van mijn andere hand op het plekje achter mijn ballen, een hand van haar die mijn ballen zacht vasthoud en haar andere die gewoon op mijn been ligt en me wat zekerheid biedt voor als zometeen mijn ogen vast gaan dichtklappen als ik er ben.

Zodra mijn climax begint op te borrelen zet ik me gauw op een knie over haar heen. De sensaties worden sterker, ik kan nauwelijks mijn ogen open houden, voel mijn ballen schudden en weet dat ik nu niet meer wil stoppen. Haar ogen kijken me aan. Kijken naar mijn ogen en de wild rukkende hand rond mijn geslacht en lijken me te zeggen dat dit mag en goed is.

Met een luide grom begint het dan. Ik moet me overal aanspannen om m’n evenwicht te bewaren terwijl ik voel hoe mijn zaad ik pulsen uit me begint te schieten. Als het goed is ergens op en tussen haar borsten hoop ik, want zien doe ik even niks meer. Ik moet hard mijn best doen om zo te blijven balanceren zonder me ergens aan vast te kunnen houden. Een inspanning die me slechts met uiterste moeite lukt en die ik liefst eigenlijk niet zou hoeven te doen. Maar ja, haast volledig neerstorten op een bed met al iemand erop is niet iets wat gauw zonder risico goed zou kunnen gaan. Misschien ooit nog eens met wat meer voorbereiding.

Terwijl ik uit zit te hijgen in een geile balans zie ik hoe Olana een van de doekjes vanaf het bed vist om zich schoon te vegen. “Je hebt zelfs tegen m’n kin gespoten”, zegt ze met een geamuseerde blik als ze het doekje daar gebruikt om mijn kloddertjes weg te halen. Damn yes, wat is dit geil.

Ik leg me naast haar neer en voel hoe ze bij me kruipt om samen een poosje pauze te nemen. Een momentje rust voordat we toch maar aan slapen moeten gaan denken wat Olana moet erg vroeg uit bed in de ochtend zegt ze me.

We zoenen nog wat, kletsen nog even, en overleggen dat we zo even gaan douchen om het meeste van de olie toch maar van onze lichamen af te halen. Schoner in het bed en schoner in mijn kleding.

Nog heel even plagen we elkaar als ik haar kutje even in mijn hand neem. “Oh ja, ja. Knijp lekker hard in mijn kut”, zegt Olana. “Nog harder, nog harder.” Oew damn wat is deze meid heerlijk geil.

Iets later gaan we toch maar het bed uit om samen even te douchen in haar badkamertje. Ik zou nog uren kunnen spelen en doorgaan, maar ik weet ook dat zij veel vroeger dan mij uit bed moet morgen. Dus doe ik mijn best maar om braaf te zijn en te weten dat deze eerste kennismaking zeker niet de laatste is. Wie weet een herhaling van vanavond, een bezoekje aan mij op een middag, geile ideeën zat die door mijn hoofd en het hare razen.

Na een laatste kus bij haar voordeur verlaat ik haar woning en ga ik onderweg naar huis, terug naar Kate die me net ook appte dat ze bij haar date vertrok. Kunnen we heerlijk samen nog even na kletsen en elkaar de highlights geven van onze spannende avonden.

0

Een reactie plaatsen