Verhalen, verslagen, herinneringen.

Aan het typen …

Leestijd: 9 minuten

“Ik wil je pijpen.” M’n adem slaat met een schok vast in mijn lijf, al het geluid verdwijnt razendsnel uit mijn oren en mijn hart begint als een bezetene te bonken door de instant rush van adrenaline zodra ik die paar woordjes van je op het schermpje mijn telefoon zie verschijnen. 

Shit zeg. Ik hield het ding net bij de pinautomaat om een boek af te rekenen bij dat kleine grappige boekenwinkeltje in de stad. De leuke blonde verkoopster stond net naast me en met me samen intens te kijken naar het scherm van haar toestel om te zien of de tweede contactloze betaalpoging wel wilde lukken, toen het, voor mij, onmiskenbare geluidje van jouw whatsapp klonk en je tekst ineens midden op mijn scherm voor mij en het meisje te lezen was. Een fractie van een tel voordat mijn telefoon en haar reader het samen eens waren dat de betaling in orde was en het boek nu een nieuwe eigenaar had.  

Geen idee of ze echt zo snel kon lezen wat er stond, maar de glimlach op haar gezicht was er een die volgens mij iets groter was dan de meeste andere klanten te zien krijgen. Kunnen ook mijn looks zijn natuurlijk, maar ik denk het niet. De fantasie dat meisjes, die nog niet half mijn leeftijd hebben, mij echt interessant vinden loopt niet echt door mijn hoofd. Dat is mijn ding niet. 

Maar wat jij nu met me wil, die prachtige meid met wie ik al zoveel avonturen beleefd heb, oh dat passeert zeker vaak in mijn herinneringen en mijn gedachten. 

Ik weet niet hoe snel ik het boekhandeltje uit moet spurten. Gelijk de straat op, een rustig plekje vinden en dan gauw de app openen. Zodat je kunt zien dat ik het gelezen heb en ik je kan vertellen wat je met me doet. Geen tijd om te treuzelen, nu voelt ze het, nu heeft ze lust, nu ik ook. Ik moest me haasten. Je weet veel te goed hoe snel ik telkens weer zonder falen hard ‘aan’ ga, je weet verdomd goed hoe hard ik je altijd, elke dag, elk uur wil en naar je verlang. Je weet ook waar ik ben. Shit, kleine plaaggeest. Je had op Maps vast even gekeken waar ik was hè? Midden in de stad, een half uur van huis minstens, geen mogelijkheid om te reageren. Is dat je plan? Mij gek maken en me nog meer naar je doen verlangen dan ik altijd al doe?

‘Online’ staat er boven onze chat. Mooi. Je zit nog steeds op me te wachten. Fuck, wat moet ik hierop antwoorden? Normaal laat ik mijn lippen jou mijn antwoord geven, trek ik je naar me toe voor eerst een lekkere zoen, bied ik je aan om eerst de rollen om te draaien en met mijn mond naar jouw zuiden te gaan om jou te plezieren, she always comes first, maar mijn vingers weten zich nu absoluut geen raad. Zo onverwachts, zo voor het eerst weer eens in een appje, wat ga ik schrijven?

Ik weet dat je nu die twee blauwe vinkjes ziet achter je zinnetje en mijn ‘online’ onder mijn naam, naast mijn foto. Zit je te gniffelen dat je me te pakken hebt?“Hmmm, yes please …”, is het enige wat me nu even lukt. Send. 

“Aan het typen …”, zie ik gelijk verschijnen terwijl ik een plekje heb gevonden ietsjes verder in de gelukkig rustige straat. In de schaduw van een hoog gebouw op deze heerlijk zonnige dag die toch verrassend weinig mensen naar de stad heeft gelokt. Fijn wel eigenlijk. Rustig wat kunnen winkelen en m’n hoofd even leeg maken heeft me goed gedaan. Dit was ook m’n laatste stop voor vandaag, dus zo meteen ging ik sowieso terug naar de auto en weer naar huis. 

Soms zou ik willen dat ik trager kon denken. Een knop in m’n nek, of een appje op mijn telefoon om de grijze massa bovenin wat af te remmen. Geen duizend plannen tegelijk laten verzinnen en gewoon even zijn in het moment. Genieten van wat is en niet van wat allemaal zou kunnen zijn. Oh stom fantasie hoofd, laat me eens meebrult en geef me wat stilte.  

“Laat me je heerlijke lul eens zien.” Echt? Nu? Hier? Nee serieus meid. Waarom zou ik midden in de stad als een gek op zoek gaan naar een plekje om je een dickpick te sturen?

“Aan het typen …”, staat er weer even kort. Dan vult een foto van je plots het hele scherm van mijn telefoon. Ik zie de huid van je hals, je schouder, nog net bedekt met een stukje van een licht geel jurkje met een bloemenprintje. Ik zie een hand en de zachte stof van een kanten beha. Je decolleté open, bijna beeldvullend. En het heerlijke vlees van een borst die zich nauwelijks onder je hand verstopt en uitdagend, tussen wijs-en middelvinger door, je harde hoge tepeltje aan me laat zien.

“Aan het typen …”, “Een voorproefje. Geef me je lul en misschien geef ik je dan ook meer. Haast je.” Kleine duivelin. Je maakt me helemaal gek met je spel. Tientallen opties razen in een milliseconde door mijn hoofd als ik naar een plek zoek om je dat te geven wat je van me eist. Even vragen of ik een toilet mag gebruiken? Terug naar m’n auto spurten? Een kleedkamer? Fuck gewoon hier midden op straat?

Nee wacht. Die kleedkamer. Ja dat is het dichtst bij. Ik haast me de straat over, ga de winkelgalerij binnen en haast me in de grote herenmode zaak gelijk naar de afdeling met de lange broeken. Ik gris er een uit het rek van ongeveer mijn maat, een leuke kleur, en vindt in twintig grote passen verder een, gelukkig, lege kleedkamer. Als er een verkoopster stond te kijken heeft ze me vast niet gezien, ik ging veel te snel.

Tellen later zakt mijn broek omlaag en maakt ik een foto van mijn geslacht, half hard en grotendeels verborgen in mijn hand, eigenlijk maar een klein stukje van de zijkant onthullend. Een miniem stukje van mijn nu rap groeiende penis, die aan de ene kant het spannende avontuurtje al ruikt en aan de andere kant nog nauwelijks beseft dat hij eigenlijk moest lachen voor de foto. Send. 

Stilte. Fuck. Je hebt hem nog niet gezien. De twee vinkjes blijven veel te lang grijs. Damn wat doe ik nu? Toch wel naar jou gestuurd hè? Pfew, ja, gelukkig wel. Stel je voor zeg. 

Je fotootje is mooi. Ik heb je nog nooit eerder met dit jurkje aan gezien besef ik me net. Met dit jurkje uit ook nog niet trouwens. Je kleine beha past perfect bij je kleine borst denk ik. Damn wat sta ik te rillen. 

Yesss, blauwe vinkjes. “Aan het typen …” Mijn lul snapt het hele spel niet en weigert om voor dit indirecte nog verder zijn best te doen. Damn wat zit een mens gek in elkaar. Ik voel me geiler dan ooit haast, maar m’n erectie scoort op z’n hoogste een zesje. Meer voor de moeite en het goede idee, dan voor de prestatie die hij nu wegzet. 

M’n linkerhand dan maar wat inzetten om er nog iets van te maken op de volgende foto. Zal ik er nu alvast een maken dan? Nee joh, even opletten, je bent zover nog niet. 

“Hmmm lekker. Mag ik meer zien? Dan krijg jij alvast dit van me:” Het volgende fotootje maakt kleine ik met een schokje terug wakker. Je laat me je been zien met een mooie witte nylon erop. Opgehouden door een haakje en een bandje van een jarretel. Je hand zie ik daarboven, die je jurkje optilt. Net zover dat ik zie hoe je vingertoppen uitdagend op weg zijn naar het randje van je slip, precies daar waar je intiemste plekje zich nog net voor me verborgen houdt. Klaar om zich te laten zien zodra je vingers de stof pakken en voor me opzij trekken. 

Oh ja, dat doet het wel. Hmmm. Mijn kleine ik denkt zelf lijkt het wel. Zodra ik mijn grip verleg, even met mijn vingertoppen mijn eikel van voor af vast neem en een paar keer op en neer begin te gaan, voel ik z’n strakheid al rap toenemen. De gedachte zal jij nu ergens bent en me zo hard wil dat je me zoiets zegt en me zulke plaatjes stuurt, hmmm damn wat ben je een heerlijk ding. 

M’n topje glimt al van de aandacht. Oh wacht. Ik maak me gewoon even nat. Even mijn vingers in mijn mond, goed nat met wat speeksel en weer terug over mijn eikel. Hmmm, geil. 

Snel even een foto. Ja, zo een van bovenaf, m’n stokje glimmend nat en strak wachtend naar voren. Hopend op een snelle ontmoeting met jouw mond, precies zoals je me zei. Hmmm, yes please. Klik. Send. 

Binnen een tel overtroef je me al en zie ik dat je me een verschrikkelijk geil, kort filmfragmentje stuurt. Leunend tegen een muur zie ik je glimlach groot in beeld, de camera zakt, toont je borst bloot over de rand van beha en jurkje, en gaat verder naar beneden. Je filmt je andere hand die zich net begint tegoed te doen aan je intieme plekje. Geen slip in beeld. Je jurkje open aan de voorkant, opzij of omhoog uit beeld, van dichtbij alles voor me in beeld. Je vingers spelen naast elkaar over je lippen en je gevoeligste plekje. Draaien kleine rondjes terwijl het beeld een beetje mee schud en ik zachtjes je opgewonden ademhaling diep hoor zuchten en iets harder je vinger hoor spelen met het natte vocht. 

Je stopt even om je vingers naar beneden te laten gaan, ik hoor je zacht zeggen “Oewwwww, jaaaa” en zie hoe je een vinger tussen je lippen door kort naar binnen laat gaat. 

Dan ga je terug omhoog en draai je met het topje van je kletsnat glimmende middelvinger een paar snelle kleine rondjes over het allergevoeligste kleine knopje, tussen je lippen, bovenaan. De iets hardere gezuchte “Ahhhhh” laat me weten dat het gruwelijk geile gevoel in je nog fijner is dan je zelf had gedacht. Je zuchtje klinkt verrast. 

Middel- en wijsvinger spreiden je lippen, trekken het kleine gebiedje strak terwijl ze langzaam omhoog glijden en zo je groot gezwollen clitje glimmend een paar seconden voor me in beeld brengen. 

Nog snel een paar kleine draaitjes er overheen met drie vingers samen en dan verdwijnt je plekje langzaam uit beeld als je de camera weer omhoog beweegt. Terug over de stof van je jurk, langs je stille kleine tepel tot je net stopt voordat je ogen in beeld komen. Ik zie hoe je ondeugend glimlacht en even op je onderlip bijt net voordat het filmpje stopt. 

Damn hoe kan ik je in dit evenaren? Aan mijn lul zal het niet liggen deze keer. Mijn staafje heeft de hele show mee kunnen zien en gloeit hongerig hard in mijn linkerhand met een klein druppeltje van mijn pre-vocht al glinsterend in het spleetje bovenop. Snel de telefoon wisselen van hand, op de selfie stand zetten en filmen. Laag, net voor mijn lul zoals jij hem zou zien als je hier was. Ow yes please. 

Ik film van dichtbij, breng het druppeltje duidelijk in beeld terwijl ik mijn lul hard knijp om hem strak te laten glimmen en laat mijn rechterhand dat doen wat ie wekelijks een paar keer mag doen. Afwisselende op en neer gaande bewegingen , langzaam omhoog, net het druppeltje laten zitten en dan een stuk sneller, iets harder knijpend, vlot naar beneden terwijl ik mijn voorhuid mee neem. Een paar keer, op en neer, mijn zuchten passen zomaar net in dit pashokje. 

Hmmm, dat is lekker. Ik wil haar ook zo’n filmpje sturen. Ik laat mijn duim hangen achter mijn boner en grijp met mijn vingers vlot achter de gladde, vanochtend nog vers geschoren, frisse huid van mijn zakje. Een voor een trek ik mijn ballen omhoog, kort voor hun rol als beste co-acteurs in onze eigen shoot en knijp ik ze, net iets te enthousiast eigenlijk, zodat ze mooi glimmen in het beeld. Dan weer een paar langzame rukken terwijl mijn verlangen naar je uit mijn mond ontsnapt, “Ik wil je nu hebben. Ik wil je gek maken en je keihard neuken.”

Klik en Send. Niet over nadenken, niks editten, nee nu gewoon versturen terwijl we ieder drijven in de heerlijk geile roes.

De blauwe vinkjes verschijnen onmiddellijk. Nu moet ik dus wachten. Net zo lang als ik nodig had om het filmpje te maken heb jij nodig om het te zien. Vreselijk die vertraging telkens. Zou ik een stap verder durven gaan en je nu gewoon te bellen? Nee, nee doe maar niet. Dat verandert het spel volledig. Het mysterie van waar je nu bent, wat je nu doet, of de filmpjes misschien al eerder opgenomen zijn, het maakt me niet uit. Ik weet dat je nu aan me denkt en dat je wil dat ik je gek maak net zoals je mij betovert. 

Goh, je bent snel. Je wil me echt. Maar ik moet nog even wachten tot je alles hebt getikt en aan jouw kant op send drukt. Weer hoop ik even tevergeefs op een vertraging in m’n bovenkamer als de vraag waar je bent m’n denker op hol laat slaan. Zit je in je slaapkamer, sta je in je keuken, in je douche? Ow dat zou geil zijn. Misschien ben je niet thuis en pak je een momentje om jezelf aan mij te schenken even snel in een pauze op je werkdag. Hey! Ik zag een stukje muur op de foto eerder. Die ken ik niet. Waar ben je dan? Ben je echt op je werk? Fuck, dat zou gedurfd geil zijn. 

Minuten gaan voorbij waarin mijn erectie snel afzakt en ik toch maar besluit om die snel meegepakte broek even te proberen. Best wel een mooie eigenlijk. En verbazend genoeg ook nog de juiste maat. Ik ga hem maar houden. Dan krijgt ie een extra betekenis en denk ik aan dit avontuurtje terug telkens als ik ze aantrek. 

Plots verschijnt er een fotootje op mijn telefoon dat me compleet verrast. Geen geile seks meer, niet meer uitdagen alsof het een challenge is, maar iets geheel anders. Onder in een klein papieren cadeautasje, dat je vasthoudt met je linkerhand, ligt het kleine behaatje en de slip die je in het filmpje van daarnet aan had. Daarboven heb je een kassabon leesbaar gespreid vast. ‘Hunkemöller Breda 16:19’

Wait what? Je bent hier vlak bij me?

“Aan het typen …” “Deze heb ik alvast gekocht”, schrijf je. “Maar ehhh. Zullen we even wat gaan drinken samen op de markt? Misschien dat we dan later samen nog even een ander setje kunnen gaan … passen?”

0

Een reactie plaatsen