Verhalen, verslagen, herinneringen.

Hitte in Riccione

Leestijd: 14 minuten

Ik moet een jaar of 19, 20 geweest zijn. Met de rustige nachttrein waren mijn vriendin Doris en ik helemaal vanuit Antwerpen ver naar het zonnige, zuidelijke Italië gereisd. Onze favoriete plek om als twee jonge, mooie meisjes ons brave wikkeltje thuis in België achter te laten en om vrijwel anoniem even helemaal los te gaan en te snoepen van de lokale specialiteiten van dat mooie land aan de Middellandse zee. Ik herinner me als gisteren nog de zalige rush aan de vooruitzichten voor de komende weken die door mijn lichaam schoot toen we de grens met Zwitserland voorbij waren en de eerstvolgende stop Milaan zou gaan zijn.

Die Zuiderse, bruisende sfeer in het warme station, de mooi geklede mannen en de prachtige vrouwen die langs onze treinwagon liepen toen we net het station van Milaan binnen reden, waren een zalige lust voor onze jonge meisjesogen. De strakke uniformen van de carabinieri en zelfs van de treinconducteurs maakten die Italiaanse mooi gebouwde mannen al helemaal onweerstaanbaar aantrekkelijk. Zeker voor mij. Ik had gewoon een zwak voor ze.

En flirten konden ze ook nog eens als de besten die schoonheden. Af en toe riepen ze weleens “Ciao bella “ of “Ciao bionda” naar me. En, ik moet het toegeven, ik genoot daar enorm van. 

Onze volgende stop, Rimini, een uurtje of drie verder met de trein, werd de laatste van onze reis. Van daaruit moesten we nog maar een klein stukje verder met de bus naar het volgende stadje “Riccione”. Een bruisend vakantieplekje met leuke stranden en prachtige discotheken waar Doris en ik op af wilden.
Samen hadden we daar voor drie weken een klein, rustig familiepension geboekt voor drie heerlijke weken vakantie. Dagen die we overdag zouden vullen met chillen aan het strand, avonden met zwoele wandelingen op de promenade, die we vaak wilden gaan afsluiten met een bezoek aan een van de leuke discotheken daar.

Alleen bleek al snel dat Doris dit jaar niet echt in vorm was. Ze had net een nieuw vriendje thuis in België en kon daardoor niet volop genieten van onze trip. Ze wilde braver zijn dan andere keren en zat met haar hoofd de hele tijd bij hem. Ze ging soms al rond 22u slapen. 

Ik baalde er wel van. We hadden deze vakantie samen al zo lang gepland en onze avonturen waren steeds zo heerlijk, ik mistte de vibe van m’n vriendin. Gelukkig waren Pascale en Nicole, 2 klasgenoten van me, hier ook dichtbij op vakantie. Zij logeerden in een camping wat verderop. 

Vaak ging ik dan met hen op stap als Doris weer eens vroeg naar bed was gegaan. Ik wilde gewoon puur en intens genieten van mijn vakantie en met die twee feestbeesten lukte dat aardig. 

Maar toen Doris me tijdens de tweede vakantieweek toch zei dat ze eerder terug naar huis wilde, terug naar haar nieuwe vriendje, was dit toch een echte opdoffer voor me. We waren als vriendinnen op vakantie gegaan, hadden alles samen gepland en hadden vooraf zo’n zin in ons avontuur samen, dat haar berichtje me helemaal niet goed viel. 

Ik moest er even over nadenken, maar zei Doris dat ik die derde week toch hier in Italië zou blijven, ook al was ik dan alleen. Ik wilde helemaal niet terug naar het saaie, brave België en wilde groen verder genieten van mijn vakantie, van de zon, het strand, de sfeer hier en zeker de leuke jongens.

In het restaurant van het kleine hotel kreeg ik zomaar een klein tafeltje in een saai hoekje toegewezen toen ze van me hoorden dat mijn vriendin weer vertrokken was en ik alleen bleef. Het stomme lot van singles die hier op vakantie waren blijkbaar. Maar ik liet deze ervaring niet aan mijn hart komen. Ik besloot dat ik door zou gaan met het houden van een toffe vakantie. Overdag ging ik in mijn uppie genieten van het zonnetje aan het strand en ‘savonds ging ik gewoon alleen op stap. Nicole en Pascale waren aan het einde van hun vakantie gekomen en ook weer teruggegaan naar België. 

Op de Viale Dante, de flamboyante promenade van het mooie kleine stadje dat vol zat met leuke winkeltjes, stonden vaak fotografen foto’s te nemen van de toeristen en de wandelaars. Zo was er ook die ene knapperd die ik steeds weer tegen kwam. Hij was een hele mooie grote man, met een zalige getinte huid en een hoofd vol donkere krullen. Iets in me kriebelde steeds als ik hem zag. Ik trok vaak zijn aandacht maar tot meer dan wat vlug flirten kwam het niet. Hij was gewoon telkens aan het werk en kon zijn tijd vast niet verdoen aan die ene kleine blonde die telkens voorbij liep. Dacht ik tenminste. 

Tot ik op een avond na mijn avondwandeling alleen een discotheek was binnengestapt. “The new Jimmy’s” heette die. Zo’n typische jaren 80 discotheek met een verlichte dansvloer en leuke sofa’s daar omheen. 

Ik zat nog niet zo lang op één van die sofa’s toen hij binnenkwam, die flirtende fotograaf van op de promenade. Hij droeg een losse donkerbeige broek met daarop een kaki kleurig hemd. Hij zag er weer zo verschrikkelijk aantrekkelijk uit dat ik opnieuw die spannende kriebel in m’n lichaam voelde beginnen. Hij zag me, lachte naar me en kwam zelfverzekerd naast me zitten. “Wat doe jij hier zo in je eentje?”, vroeg hij recht op me af. Ik vertelde hem, in mijn beste Italiaans, dat mijn vriendin weer onverwachts naar België was vertrokken en dat ik nu hier alleen op vakantie was. “Oh, wat jammer voor je”, zei hij en ik zag een kleine fonkeling in z’n donkere ogen verschijnen. “Dan maken we er gewoon een gezellige avond met ons tweetjes van”, ging hij gelijk verder

Zijn reactie gaf me een heerlijke, hete rush. Die mooie man toonde echt interesse in mij. “Wil je nog een drankje?”, vroeg hij even later toen hij door had dat mijn glas bijna leeg was. “Ja graag”, antwoordde ik. We dronken allebei een gin-tonic. 

Hij schoof dichter naar me toe, legde zijn hand op mijn knie, leunde zich naar me toe en gaf me direct een heerlijke zoen. Niet zo’n simpel kusje op mijn wang of op mijn lippen, nee, een echte zoen alsof we al lang lovers waren. Deze man raakte direct al de juiste knopjes bij me. Dit wordt een spannende avond, wist ik gelijk. Hij en ik zouden het vast niet bij deze ene zoen kunnen houden. “Ik breng je straks wel naar je hotel met mijn auto”, zei hij na een poosje, “Dan hoef je niet alleen terug te keren. 

En zo gebeurde het dat ik even later in de auto van deze knappe Italiaanse man stapte. Een man die andere plannen met me had toen ik merkte dat hij me niet onmiddellijk naar mijn hotel terug bracht. En ik wilde maar al te graag. We stopten een eindje van het hotel vandaan op een stil verlaten plekje in het Italiaanse landschap. We parkeerden op een heuveltje, dat herinner ik me nog, maar waar het ergens was zou ik nu niet meer weten. Hij trok de handrem van de auto aan, draaide zich langzaam naar me toe en begon me direct weer heerlijk te zoenen. “Wat een heerlijke minnaar”, dacht ik toen. We speelden wat met onze lippen, zijn sterke armen hielden me zo zalig vast en hij zette plots grotere stappen toen ik ineens voelde hij hij mijn borstjes streelde tijdens dat magische zoenen. Hij had me. Ik was zo in de ban van deze heerlijke lover dat ik niets liever wilde dan hier op dit stoute plekje gelijk verder te gaan. En dat deed hij dan ook. 

Plots schoof hij de passagierszetel, waar ik op zat, naar achteren toe en ging hij voor me op de grond zitten. Voorzichtig trok hij mijn slipje uit terwijl hij me intens aankeek en zich er zeker van maakte dat ik dit ook wilde, dat hij met me mocht doen wat ik zag dat hij van plan was. Toen duwde hij mijn benen zacht uit elkaar en begon hij overheerlijk mijn wachtende gladde jonge kutje te likken. Hij was iets ouder dan mij en had duidelijk al meer ervaring met het verwennen van meisjes op deze zalige manier. 

En gosh wat deed hij het lekker. Zacht spreidde hij met zijn grote mannelijke handen mijn hete lipjes en merkte ik hoe zijn adem fris aan mijn natte kutje voelde. Hij wist perfect hoe hij zijn tong langzaam tussen mijn lipjes door moest laten glijden en hoe hij me gek moest maken door met dat hete, sterke ding mijn kleine meisjes knopje te verwennen. Hij likte langzaam, hij likte snel, hij draaide m’n clitje rond onder zijn tong en zoog het een tel later stevig tussen zijn lippen door zijn mond in. Steeds weer opnieuw. Steeds sneller, intenser, wilder en geiler. Ergens in een auto op een donker heuveltje in Italië. 

Het duurde niet lang tot ik heerlijk en keihard klaar kwam. Hij gaf me heel even om bij te komen, maar toen voelde ik dat hij vond dat zijn ongeduld nu aan de beurt was. Hij trok zijn hemd uit en maakte gehaast zijn broek los, hij wilde mij bezitten. Gauw bevrijdde ik zijn pik uit zijn broek en nam de heerlijke, mooie, keiharde staaf diep in mijn mondje. Nu was het mijn beurt om hem te verwennen. Hij knielde op de stoel zodat ik in het schemerlicht zijn zalige geslacht heerlijk kon likken. Mijn kleine handen omsloten zijn hete ballen, trokken de zachte huid van zijn lul langzaam op en neer terwijl ik met mijn tong zijn eikel likte en hem tegelijk probeerde aan te kijken. 

Soms voelde ik hoe hij steeds zijn best deed om zijn balans te houden, half knielend op het randje van de auto zetel, terwijl zijn lul door mij verwend werd en hij ook steeds even probeerde om mijn blote borstjes aan te raken. Meer dan eens verraste hij me door onverwachts weer door een van zijn vingers tussen de lipjes van mijn kutje te stoppen en me zo ook tegelijk probeerde te verwennen. Het maakte me enkel heter en wilder. Ik begon in een steeds hoger tempo zijn heerlijke pik af te trekken en dieper en dieper in mijn mond te nemen. Het maakte hem gek. 

Net voor hij klaarkwam door mijn pijpbeurt, voelde ik plots hoe hij me naar achteren duwde op de stoel en hoe hij zijn nat gezogen pik langzaam tussen mijn lipjes door diep mijn lichaam binnen liet gaan. Zachtjes schoof hij naar binnen en begon hij mij zalig te neuken. Ik kreunde van genot bij het gevoel van die grote mooie man bovenop me. Bij het gevoel dat we samen de auto deden schudden en dat hij mijn lichaam zo heerlijk gebruikte voor dit geile oergevoel. En oh gosh, wat kon die man neuken. 

Het duurde niet lang tot hij op zijn beurt diep in me klaarkwam en zich vermoeid half op me legde. Wat was het verschrikkelijk heet daar in die auto op die zwoele zomeravond. Gauw maakte hij de raampjes open en genoten we samen na van de heerlijke seks terwijl we nog een beetje verder zoenden en elkaar zacht streelden. 

Hij was dol op de riem die ik droeg zei hij me plots. Het was er een die ik van mijn papa had geleend. “Mag ik hem eens van jou lenen”, vroeg hij me onverwachts. “Oké”, zei ik een beetje verbaasd, “Maar ik wil hem later wel weer terug.“

Even later fatsoeneerden we ons en reden we verder naar mijn hotelletje. Voor ik uitstapte vroeg hij me, “Waar lig je juist aan het strand?”  “Bagni Alfredo 111”, antwoordde ik, want daar huurde ik een strandstoel. “Misschien kom ik snel eens langs”, zei hij met een laatste zoentje wat hij me toe blies. Oh wat hoopte ik stilletjes op een snelle herhaling met deze knapperd. 

Wat een verschrikkelijk spannende avond was dit zeg. Met een zalig gevoel kroop ik mijn bed in en viel ik binnen no-time in een heerlijk slaap van voldoening. 

Twee dagen later, toen ik lekker topless lag te zonnen op m’n strandje, stond hij plots weer naast me, Fabrizio. “Ciao bella”, zei hij glimlachend. “Heb je zin om met me mee te gaan naar mijn kamer?” Hij wond er totaal geen doekjes om. Aan zijn ogen zag ik al gelijk wat hij met me van plan was op die kamer. Hij had vast even lopen zoeken over het strand naar die kleine blonde prooi van eerder en wilde nu niks liever dan haar nog eens een keer wild en ruw neuken. En ik wilde precies hetzelfde.  “Ik huur een kamer samen met mijn broer, en die is net op stap deze middag”, ging hij verder. “Ja, lijkt me leuk”, zei ik zonder ook maar een halve seconde nagedacht te hoeven hebben. Ik wilde nog een keer door hem genomen worden. Ik wilde zijn pik, zijn goddelijke lijf en alle orgasmes die we in de tijd die we zouden hebben voor elkaar zouden kunnen krijgen. 

Samen reden we naar de kamer van zijn broer en hem toe. De kamer bevond zich op de hoogste verdieping van het gebouw waar hij zijn auto voor parkeerde. “Kan ik mij even opfrissen?”, vroeg ik toen we binnen stapten. “Ik plak namelijk van het zand en zonnemelk.” “Ja hoor”, zei hij. “Doen we gewoon lekker samen”. 

Hij nam mijn hand en bracht me naar de badkamer die ook door andere huurders van het gebouw gebruikt werd. Er stond een bad met douchesprayer, er was geen aparte douchecabine en het was er erg licht. We kleden ons uit en samen stapten we het bad in en begonnen we elkaar te wassen, dit werd duidelijk een voorspel voor wat binnen een paar minuten komen ging. Zijn handen genoten van mijn kleine borstjes die hij oh zo lekker met heerlijke zeep schoonmaakte. En mijn handen genoten op hun beurt van de heerlijke staaf die al snel keihard werd tussen zijn benen. Had dit een privé badkamer geweest dan hadden we elkaar daar ter plekke al tot meerdere orgasmes gedwongen. Ik en hij hunkerden naar elkaar. En hard ook. 

Maar we droogden elkaar toch maar af en gingen naar de privacy van zijn kamer toe. Daar stonden twee smalle bedden naast elkaar onder een dakraam, het was er erg warm. In de hoek van de kamer stond een grote staande spiegel. Hij liet me op zijn bed gaan zitten aan de kant van de spiegel en begon direct met me te vrijen. Beiden waren we al totaal naakt en elk plekje van mijn lichaam was vrij voor hem om te verkennen, net als andersom. 

Al gauw werden we intens opgewonden en voelde ik dat hij meer wilde dan enkel maar zoenen en strelen. Net als in de auto een paar dagen ervoor wist zijn mond snel mijn hard verlangende kutje te vinden en het zalig te verwennen. Ik zweer je dat ik mijn eigen naam inderdaad vergat toen hij opnieuw mijn benen spreidde en hij zijn tong diep in mijn kutje boorde. Mijn clitje hoorde ik bijna om genade smeken toen hij het na een paar minuten zuigen steeds gekker en gekker maakte en ik kon zweren dat het binnen tien tot twintig likjes van mijn lichaam af zou vallen. Man wat kwam ik bruut hard voor een eerste keer klaar die namiddag. 

Snel stond hij daarna plots recht, nam hij mij in zijn gespierde armen, tilde hij me helemaal van het bed, en droeg mij tot net voor de spiegel waar hij mij begon te neuken. Mijn voeten raakten de grond niet. Hij had me vast en liet me langzaam over zijn grote staaf op en neer glijden. Mijn kutje voelde hoe de hitte van de mooie mannelijke erectie razendsnel bij haar binnen drong en hoe het tellen later moest gehoorzamen aan zijn sterke geweld. Ik had mijn armen rond zijn nek terwijl hij zijn armen onder mijn benen door had en me bij mijn billen vast hield. Hij bepaalde precies hoe hij me nam. Hij bepaalde hoe hard hij stootte, hoe diep hij zijn pik in mijn kleine grotje ramde, hoe snel, hoe wild, hoe vaak en hoe heerlijk, hij me neukte. Hoe heerlijk dat ‘wij’ neukten. En ik vond het geweldig. 

Ik zag hoe hij intens genoot van dit prachtige beeld. Samen neuken voor de grote spiegel, een kleine blonde Vlaamse in zijn mooie sterke Italiaanse armen, een teer poppetje voor hem om mee te spelen. Het was zo gruwelijk lekker. Beter dan in films zelfs. Even later kwam hij dan ook gigantisch hard klaar en voelde ik hoe zijn staaf zich pulserend in mijn kleine lichaam leegde. O fuck, dit was hartstikke hot.

Fabrizio besloot dat nu de beurt weer aan mij was. Terwijl hij zijn pik zo goed als hij kon in me hield, bracht hij me terug naar het bed toe en legde hij me er zacht op mijn rug op. Ik zag en voelde hoe zijn pik vrolijk uit mijn kutje veerde toen hij me losliet en hoe een paar spetters van zijn zaad en mijn nat door de lucht vlogen en op mijn borsten landden. “Ik maak dat wel schoon”, zei hij en hij boog zich gelijk voorover om me een kleine zoen te geven. Een korte zoen maar voordat hij zich liet zakken en een voor een mijn borstjes zijn mond in zoog. 

Ik voelde hoe zijn sterke handen mijn benen uiteen duwden en hoe hij zich direct verder liet zakken. Verder zodat hij zijn mond over mijn kutje kon zetten en zo met zijn tong alles kon beginnen schoon te maken. Oh fuck wat was dat geil. “Hmmm”, zei hij na een paar tellen. “Jouw kutje en mijn zaad zijn een heerlijke combinatie.”

Hij was me net een paar minuten aan het likken toen plots een sleutel in de deur klonk en een tel later zijn broer binnen stapte. Even schrok ik en dacht ik erover na om me te bedekken. Duidelijk geamuseerd door dit schouwspel, keek hij ons ondeugend aan. Ik voelde plots een hevige rush in mijn lichaam.

Fabrizio’s broer was al net zo mooi als hij zelf. Mijn kleine geile blonde Belgische hoofdje wist plots met volledige zekerheid wat het wilde. Ik wenkte naar hem en vroeg hem dichterbij te komen.

“Fabrizio”, begon ik. “Ik wil graag dat je me klaar likt terwijl je broer naar ons kijkt. Is dat ok?”

Mijn lover antwoordde simpelweg met een glimlach. Met een kleine duivelse glimlach en met direct een steviger grip op mijn benen en een korte harde lik op mijn tintelende clitje. 

“Paolo”, begon Fabrizio toen ineens. “Ik denk dat je vast wel zult genieten als deze mooie blonde je pijpt terwijl ik haar klaar lik.”

‘Oh fuck’, schoot er door m’n hoofd. ‘Wil ik di…?’ Maar voordat ik m’n gedachten verder af kon maken zag ik van dichtbij hoe mooi die broer van Fabrizio was en voelde ik hoe hard mijn clitje terug die sterke heerlijke mannemond ingezogen werd. 

“Wil jij dit ook?”, vroeg Paolo toen hij naast het bed dicht bij me stond en van dichtbij liet zien hoe zijn ogen net zo hard fonkelden bij het waanzinnige idee van zijn oudere broer. Ik wist niet hoe hard ik ja moest knikken. 

Een paar tellen later voelde ik hoe een tong verder ging met het draaien van heerlijke rondjes over mijn clitje en hoe de vingers van een andere man zacht mijn super gevoelige tepeltjes begonnen te strelen. Het oogcontact tussen mij en Paolo was een feit toen hij zich kort voorover bukte en me een zalig lief zoentje op mijn lippen gaf. 

Ik kreeg mijn ogen niet van hem los toen hij zich naast het bed begon uit te kleden tot hij volledig naakt was en ik zijn goddelijke pik al half zag opveren. ‘Het zijn inderdaad broers’, dacht ik bij mezelf toen ik de naakte mannelijkheid van Paolo langzaam dichter bij me zag komen. Mijn mondje maakte al uitnodigende bewegingen voor ik het zelf doorhad.

Paolo leunde wat voorover en zorgde er perfect voor dat ik zijn heerlijke eikel zo tussen mijn lippen door in mijn mond kon zuigen. Zo een eerste kennismaking, zo een totaal vreemde in m’n mond nemen, nog voordat ik hem echt gezoend had, ik ging zo hard aan. 

Oh fuck, wat was dat daar toen zo waanzinnig lekker. Fabrizio wist mijn knopje snel weer perfect gekmakend te raken. Zijn ervaring was zo goed voelbaar aan mijn clitje dat ik er al snel zeker van was dat ik vlot een climax zou gaan krijgen. 

Paolo’s pik smaakte zalig. Ik keek de mooie broer recht in zijn ogen terwijl ik hem uitnodigde om mijn mondje te neuken zoals hij dat wilde. En dat deed hij. Ik voelde zijn staaf tussen mijn lippen glijden, speelde met mijn tong rond de heerlijke dikke lengte en plaagde maar al te graag die mooie roze knots van hem. Minuten lang neukte hij me zo, soms langzaam, soms wat sneller, soms met zijn topje nauwelijks binnen en dan een moment later zalig diep tot achter in mijn keel. Tot hij na een poosje plots zijn hete staaf uit me trok en zich op centimeters voor me in een hoog tempo begon af te trekken. Ik wist wat dat betekende. 

Tegelijk duwde Fabrizio mijn benen wat verder omhoog en likte hij nog intenser over mijn strakke clitje dan hij in de minuten daarvoor gedaan had. Ik gokte dat hij en zijn broer wellicht al eens eerder samen tegelijk een meisje hadden verwend. Het klopte gewoon allemaal. Dit werd het, voelde ik. Ik sperde mijn mond open voor de heerlijke man naast me en zei nog gauw, “ja, kom maar”, tegen hem terwijl ik de aanzet van de eerste golf van mijn eigen orgasme in mijn onderbuik begon te voelen. 

Perfect getimed voelde ik een paar tellen later hoe die verwachte waanzinnige golf me dan ook keihard overviel. Ik voelde hoe ik mijn benen aanspande, hoe ze begonnen te trillen, hoe ik een harde kreun aan de twee mooie mannen luid de kamer in liet horen en hoe dikke klodders van heerlijk warm zaad wild spuitend op mijn wachtende tong terecht begonnen te komen. 

‘Oh fuck.’ Snel deed ik mijn hoofd wat naar voren en sloot ik mijn lippen strak rond de heerlijke eikel die Paolo voor me presenteerde. Snel zodat hij zag en voelde hoe dat kleine blonde Belgische ding genoot van de dubbele aandacht die ze kreeg. En hoe ze geen druppel van die Italiaanse lekkernij verloren wilde laten gaan. Oh fuck, zelf klaarkomen door de tong van een man terwijl een andere zich ledigt in je keel. Ik wist nog niet eerder hoe bruut geil dat dit was. Dit was waanzinnig lekker. Zo geil. 

Een uurtje later bracht Fabrizio me weer braaf terug naar m’n hotel. Paolo en Fabrizio hadden zich nog even bij me op bed gelegd en me laten voelen hoe het zou zijn om tussen twee van die mooie gespierde lichamen te liggen. Maar het was gewoon te warm en alle drie waren we te voldaan, om daar nog verder iets mee te doen. Het werd tijd voor me om terug te gaan naar het hotel.

Nog een laatste zoentje in de auto, hopend op een weerzien ooit nog eens, maar zo ver heeft het nooit mogen komen helaas. Paolo en Fabrizio zijn voor altijd namen geworden in een zalige jeugdherinnering van me En die riem, die zag ik jammer genoeg ook nooit meer terug. 

1

Een reactie plaatsen