Verhalen, verslagen, herinneringen.

Mijn allereerste

Leestijd: 16 minuten

Jemig, wat was ik nog jong toen. Wat was zij, nee, wat waren wij allebei nog jong. 

In de vierde klas van de middelbare school, het Thomas Moore College in Oudenbosch, ontstond er eens een idee tussen mij, een paar andere liefhebbers en twee van de docenten, om een kleine school fotoclub op te richten. Een groepje van fotografie liefhebbers binnen de school die wat zouden gaan spelen met hun camera’s en vooral met het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s. Meer met de insteek van het genieten van de techniek, dan van het maken van artistieke beelden. Dat was in die tijd gewoon nog veel te duur.

Ik kwam zelf al jaren bij een lokale fotograaf in het dorp om er steeds weer rolletjes, papier en chemicaliën te kopen. Zodat ik thuis in mijn doka aan de slag kon met het zelf uitvinden van hoe foto dingen moesten werken. Een hobby die startte nadat ik zin kreeg in een deftige camera, bij een winkel eens wat catalogi van Mamiya en nog een nog wat andere merken was gaan halen, en ik van mijn ouders een camera mocht kopen. Het werd een Minolta SRT-101b. Decennia voor de uitvinding van digitale camera’s. Lang voor internet bestond en het hebben van alle kennis van de wereld in je broekzak, op een device wat ook muziek kan spelen en foto’s kan maken, normaal werd.

Ik zocht mijn kennis op in boeken uit de bibliotheek, puzzelde zelf op mijn zolder uit hoe ik het beste resultaat kon krijgen met zelf afdrukken en was al snel op school bekend als een van de jongens die steeds maar overal met z’n camera rondleurde. Een die uiteindelijk gevraagd werd om musicals en soms andere evenementen vast te leggen. Leuk, maar ergens wilde ik toen al liever de jongen zijn die meisjes zoende en er misschien wel meer mee deed. Ik was veel te groen. Ik denk dat het ergens de herfst van 1979 geweest moet zijn.

Aan het eind van het schooljaar ervoor had ik samen met een docent en wat andere jongens al een demo dag verzorgd voor kinderen die een open dag kwamen bezoeken op de school. In het achterste lokaal van scheikunde, lokaal 11 denk ik, hadden we alle ramen verduisterd en hadden we overal vergroters en ontwikkelbaden weggezet. De bezoekers kwamen binnen, ik maakte van een heleboel gauw een pasfoto bij de deur en ze kregen daarna een stukje theorie van een andere leerling. Theorie over wat fotografie was, terwijl ik in alle haast in het lokaal ernaast het zwart-wit rolletje van de foto’s die ik net gemaakt had ontwikkelde en de negatieven in kleine strookjes knipte. Zodra ze dan zelf aan de slag mochten konden ze een foto van zichzelf afdrukken vanaf de verse negatieven. 

Ik weet dat ons fotoclubje zich bezighield met het spelen met techniekjes van camera’s en het zelf afdrukken van foto’s. Heerlijk vrij experimenteren. En dat we de hobby uitlegden aan anderen die ook interesse toonden. 

Allemaal jongens in ons clubje, op een na. Een meisje van een klas lager dat Suzanne heette en met haar eigen camera eens kwam opdagen voor een van de vrije inloopmiddagen. Een dag elke maand, ik denk dat het donderdagen waren, haalden we wat vergroters uit de kast en begonnen we te spelen. Of, in mijn geval omdat ik thuis ook alles al had, begon ik met het beantwoorden van alle vragen die anderen hadden over de techniek. 

Op de dag dat Suzanne voor het eerst kwam was het net zo dat het eens erg rustig was in ons groepje. Twee andere jongens en ik en de docent waren de enigen die zin en tijd hadden om iets te doen op deze warme herfstmiddag. Of toch, om ergens aan te beginnen. 

Suzanne wilde dat afdrukken weleens zien en zelf een grote foto afdrukken van een meegebracht kleuren negatief. Een klein beetje teleurgesteld was ze wel toen ze ontdekte dat we hier enkel in zwart wit konden afdrukken. Om kleur te kunnen doen had je veel meer tijd nodig dan in een middagje paste. En ook meer geld omdat de materialen ervoor gewoon duur waren. Thuis had ik die materialen wel, maar was het geheel gewoon veel te complex. Mij was het tenminste nog steeds niet gelukt om een mooie kleurenfoto af te drukken die in de buurt kwam van wat je kreeg als je er een bij een centrale liet afdrukken.

De twee andere jongens hielden het al snel voor gezien. Ze hadden meer zin om naar huis te gaan en daar met vrienden te gaan voetballen en vertrokken al vrij vroeg. Zodat enkel Suzanne, ik en de docent achter bleven.

”Zeg Peter”, zei de docent kort nadat we met z’n drietjes achterbleven. “Ik ben veel te druk met het nakijken van de proefwerken van gisteren. Zouden jij en Suzanne het ok vinden als ik alvast naar huis ga en dat jullie straks alles opruimen als jullie klaar zijn?”

Ik maakte me er geen zorgen over. Opruimen was enkel een kwestie van de chemicaliën terug in de flessen gieten, alle spullen terug in de kast leggen, de vergroter terug naar de tussenruimte te tillen en daarna al de verduisteringsgordijnen weer open te draaien. Dit was een natuurkundelokaal natuurlijk. Een van de twee op de hele school die met die speciale lichtdichte gordijnen uitgerust waren voor de lessen over licht en prisma’s en zo. Ook wel zo praktisch voor een fotoclubje.

Naast me zag ik Suzanne enthousiast glimlachen en haar ‘ja’ antwoord snel knikken naar de leraar. Hij was zo verstrooid en druk met zijn werk dat hij mijn antwoord geeneens afwachtte, gelijk al zijn spullen in zijn tas begon te doen en twee minuten later de deur van het lokaal al achter zich dicht trok.

Op de conciërge na waren we nu waarschijnlijk de enige twee die nog in het gigantische gebouw aanwezig waren. Die conciërge zou hier nog blijven totdat wij hem kwamen vertellen dat we klaar waren met onze clubmiddag. Iets wat hij gewend was en okee vond om zo af en toe eens te doen. 

“Wat wil je doen Suzanne?”, begon ik onnozel en fotogeek enthousiast. “Wil je nog iets afdrukken of?”

Suzanne antwoordde niet en kleurde enkel ineens volledig rood toen ze me haar mooiste glimlach liet zien en me aankeek van onder haar pony. Lange blonde krullende haren hingen vrij over haar schouders en ze had een mooie witte blouse aan op een lichtblauwe spijkerbroek. Ze was mooi, erg mooi. Niet de spetter van haar klas wellicht, maar eigenlijk wel het stille type waar ik toen al voor zou kunnen vallen. Als ik haar tenminste wat vaker in de gaten gehad zou hebben. Maar ze was een jaar jonger dan mij en zat nog een klas lager. Dus waren onze ontmoetingen beperkt gebleven tot de enkele spontane op momenten dat we elkaar passeerden in een hal tussen de leswissels door en gingen we voor elkaar op in de anonieme massa.

“Heb je weleens een meisje gezoend Peter?” Ik wist niet wat ik hoorde. “Eh nee, nog nooit”, antwoordde  ik veel te direct en veel te onnozel. 

M’n oudere ik zou de vibe van het moment met zekerheid wel gelijk begrepen hebben. Die had niks geantwoord maar haar daar ter plekke zonder verdere woorden gewoon intens gezoend hebben. Zo’n wilde passionele zoen als in films. En nog meer waarschijnlijk. 

“Ik ook niet”, antwoordde ze terug. “Een jongen dan bedoel ik.” Ze was duidelijk net zo beduusd van haar eigen zinnetje als ik. Ik vroeg me af of ze er lang op had zitten broeden. Was ik haar doel? Was ze daarom bij de club gekomen, was haar oog op mij gevallen in de gangen, of was het puur spontaan? Mooi meisje ziet mooie jongen, ze zijn alleen, puberhormonen jagen door de aderen, wat?

Totaal perplex van de vibe bleven we als mid-tieners een paar tellen stil tegenover elkaar staan. Totaal niet wetend hoe we van hieruit verder zouden moeten gaan. Alles wat we wisten was spul wat we misschien braafjes in films op tv hadden zien gebeuren. Niks geen internet, YouTube, of laat staan ook maar een enkel plaatje porno voor ons. Dit was nu enkel een taak voor onze intuïtie. 

Ik zette een stapje naar voren, Suzanne deed haar stapje, mijn hand vond haar heup, de hare mijn bovenarm, precies zoals we kenden vanuit films. We lieten de afstand verdwijnen en we proefden onze eerste zoen. Het werd perfectie. Vanaf de eerste. 

Onze lippen vonden elkaar, onze hoofden draaiden en als geoefend lieten we onze tongen spelen terwijl we onze lichamen strakker tegen elkaar trokken. 

Voor het eerst voelde ik de zachte druk van twee echte kleine borstjes van een meisje tegen mijn lichaam. Perfecte kleine jonge rondingen, gestoken in een simpel wit behaatje wat zich nog totaal niet had laten zien door de stof van haar bloesje heen. Kleine vormen waar je als jongen steeds stiekem naar probeerde te kijken en waar je dingen mee wilde doen die je zelf nog niet wist. 

“Je mag ze aanraken hoor”, zei ze ineens. Ze had mijn verlangen, mijn gedachten ontdekt voordat ik het had kunnen laten merken. Zacht pakte ze mijn beide handen en legde ze die boven op haar borstjes. Ik wist niet wat me overkwam. Had ik een jackpot gewonnen of zo? Wilde ze dit echt? Waarom zei ze dit?

Haar blauwe ogen fonkelden van plezier terwijl ze haar blik steeds op de mijne richtte en dan weer op mijn spelende handen. “Ik vind het lekker”, zei ze. Even liet ze me spelen, zacht over de stof en haar beha heen, en toen pakte ze de stof van haar bloesje boven haar heupen vast en trok ze die langzaam uit haar jeans omhoog. Of, ze probeerde het toch. Het had vast gelukt geweest als er niet een knoopje ergens achter haar broekrits was vast blijven hangen. Ze wilde meer.

“Verdorie”, zei ze en ze keek me aan. “Enkel aanraken hè Peter”, sprak ze en ze maakte haar broek open. Ik stond als genageld voor haar. Ik zag de gladde stof van een wit slipje tevoorschijn komen toen ze haar overhemd uit de broek had gehaald en het knoopje voor knoopje voor me los begon te maken. Het kledingstuk opende ze wijd zodat ik direct haar strakke gladde buikje zag en de blote zachte aanzet van haar borstjes in haar decolleté. 

“Deze heeft een voorsluiting, maak maar los.” Ik wist het zeker. Ze probeerde me gek te maken. Totaal helemaal knettergek. 

Ik deed wat ze me vroeg, totaal betoverd door haar jonge kleine lichaam. Haar borstjes waren mooi. Zacht en klein, ze had twee moedervlekjes op haar rechter, die tot daarvoor zomaar net uit het zicht waren gehouden door haar kleine beha, en hele kleine mooi roze tepeltjes. 

“Toe, voel ze maar”, zei ze en ze holde haar rug wat. 

Oh wat waren ze warm zeg. Of wat had ik het plots warm. Zomaar op een schooldag, gewoon in een klaslokaal na de lessen. Verduisterd omdat het een natuurkunde lokaal was en enkel verlicht door super saaie TL-buizen. Ik voelde voor het eerst meisjes borstjes terwijl dat meisje me weer naar zich toe trok voor een nieuwe zoen.

Ik moest een hand loslaten omdat we anders niet dichtbij genoeg konden komen, maar hoefde niet te stoppen om met de andere zacht verder te spelen. Ze haperde even in haar adem toen ik haar tepeltje kennelijk net iets te gevoelig raakte, even klemde tussen twee vingerkootjes. Maar een zacht kreuntje uit haar mond vertelde me dat het ok was, ik moest doorgaan. 

Mijn andere hand moest ik toen wel even tussen ons in stoppen om mijn harde lul even uit zijn beknelde positie te bevrijden en wat rechter te duwen in mijn onderbroekje. Het was toen dat de bovenkant van mijn hand haar pols voelde bewegen. Uit de positie en de bewegingen kon ik maar een conclusie trekken, ze stond zacht met zichzelf te spelen. Haar broek was toch al open en de aanrakingen op haar borstje hadden bij haar waarschijnlijk ook iets gestart. Ik liet niet merken dat ik het merkte en bleef gewoon met haar in die zoen verder spelen. 

Pas toen we na een paar minuten even stopten en ik zag hoe ze me aankeek, zag ik pas hoe geil de blik op haar gezichtje was. 

Ik zag hoe ze haar ogen naar beneden richtte en hoe ze me zo uitnodigde om haar blik te volgen. Ik zag hoe ze geen moment stopte met spelen in haar slipje en hoe het kleine witte strikje aan het randje in het midden van haar slipje vrolijk mee wiebelde op het ritme van haar vingertjes. Oh fuck wat was dat hot. 

“Laat me je lul zien”, zei ze en ze greep me even daar vast met haar andere hand. Ik voelde haar zacht kneden en voor zichzelf inschatten hoe groot en hoe hard ik daaronder was. “Doe je broek open en trek jezelf af”, ging ze verder. 

Eén ding was zeker, Suzanne wist wat jongens deden als ze thuis op hun kamertje keken naar foto’s van meisjes in tijdschriften. Als onze pikken hard werden en we ons aftrokken tot we klaar kwamen. 

Op het precieze moment dat ik mijn broek open had, wat had laten zakken en net mijn onderbroekje omlaag schoof, gehoorzaam alsof haar wil mij in bezit had, zag ik hoe Suzanne snel hetzelfde deed. Haar slipje gleed omlaag, haar hand vond terug zijn plek op haar plekje, kort zag ik haar intieme meisjesplekje, en toen greep haar andere hand terug naar mijn lul. Maar nu niet meer verstopt achter stof, gewoon vlees op vlees. 

Oh fuck zeg. Dat was waanzinnig. Een halfnaakt meisje grijpt mijn harde tiener lul vast en begint met me te spelen. Dat stukje van mijn lichaam wat zo geheim en waar ik trots op was. Mijn vijftienjarige penis was een mooie, met een goede maat, een puntgave voorhuid, glimmende strakke eikel, en alles erop en eraan.  

Minuten bleven we zo staan, speelde Suzanne met onze geslachtsdelen terwijl ik met beide handen terug haar borstjes betastte. 

“Mag ik je aanraken daar?”, vroeg ik even later terwijl ik voelde hoe mijn erectie verschrikkelijk heet werd in haar kleine handje. 

“Oh, voorvocht”, zei ze ineens in plaats van mij te antwoorden. Haar handen hielden even pauze en ik zag haar denken. Had ik iets verkeerds gezegd? Was dat een grens die ik niet over mocht maar zij wel?

“Kleed je helemaal uit”, zei ze plots en ze begon zichzelf gelijk rap van haar eigen kleding te ontdoen. Ik kon niet anders dan opnieuw verbaasd over haar intense directheid en ook nog verschrikkelijk geil haar instructies woord voor woord volgen. Was Suzanne echt onervaren?, begon ik mezelf af te vragen. 

Zodra ik als laatste mijn T-shirtje over mijn hoofd uittrok voelde ik, voordat het shirtje helemaal uit was, weer hoe Suzanne mijn pik opnieuw vastpakte. Toen ik mijn laatste kledingstuk bij het stapeltje van de hare en mijn broek op de tafel smeet, zag ik hoe ze zich plots voor me door haar knieën liet zakken en mijn lul nog wat harder vastgreep, en omlaag trok, om wat van haar balans intact te houden. 

Ze zag er zo hot uit onder me. Helemaal naakt op haar kleine witte sneakers na die ze dus kennelijk aan had weten te houden. 

Ik zag hoe ze naar me omhoog keek en wat twijfelde. Hoe ze even moest beslissen wat we nu als eerste zouden gaan doen. 

“Oh ja”, zei ze, “voorvocht.” En langzaam stak ze haar tong uit om een beetje van het glimmende druppeltje te proeven. 

Dit is te veel, dacht ik bij mezelf. Niet gewoon een zoen, maar al dit. 

M’n hoofd ontplofte totaal helemaal toen ik na dat eerste likje nog een likje voelde. Deze keer niet om een druppeltje op te lepelen, nee, deze keer om me totaal te verwennen. 

Suzanne, het eerste meisje waarmee ik ooit zoende, waarmee ik net zoende, begon me te … pijpen heet dat toch? Gewoon in de school. Het voelde waanzinnig. 

Ik kon niet geloven dat ze dit voor het allereerst deed. 

“Ik heb het mijn oudere zus pas bij haar vriendjes zien doen”, zei Suzanne tussen een paar bewegingen door. Als een pro wist ze precies te doen wat me gek maakte en gaf ik mijn maagdelijke lul maar al te graag aan haar verlangen over. En toen pas drong het tot me door, “vriendjes?”, maar Suzanne gaf geen antwoord. En dat was prima. Wat ze deed voelde gewoon zo fantastisch. 

Ze nam me strak tussen haar lippen en liet haar tong rondjes over me draaien. Ze bewoog soms snel op en neer, soms langzaam, zodat ik elke centimeter verkend en verwend voelde. Al helemaal telkens als ze me uit haar mond liet en haar tong spoortjes liet trekken op elk plekje. Op mijn strakke huid, op de basis van mijn staaf tot bijna aan mijn ballen. Plagerig met het puntje van haar tong, glimlachend naar me, precies over het randje van mijn eikel. Ze verwende me minuten lang terwijl ik stomgeslagen naar haar slanke jonge lichaam onder me keek. 

“En nu jij”, riep ze ineens en ze stond vliegensvlug recht. Ze hield mijn verdwaasde pik vast met haar rechterhand en gebruikte haar andere om mijn rechterhand gulzig tussen haar eigen benen te drukken. “Stop twee vingers in me”, zei ze erbij terwijl ze me vreselijk hot aankeek. 

Ik wist nog niet dat een meisje daaronder zo nat werd toen ik opnieuw haar instructies totaal braaf volgde en voelde hoe ze mijn middel-en ringvinger bij zich binnen duwde. Oh fuck, wat was ze strak zeg. Ik begon haar te vingeren, ontdekte dat ik dat het beste kon doen door mijn vingers in een hoog tempo te krommen terwijl ik de Palm van mijn hand tegen haar heuveltje hield en voelde hoe ze zich achterover leunde tegen de tafel, en hoe ze een been wat optilde om me nog meer gretige toegang te geven tot haar intiemste plekje. Het was zo hot en zo heet daar in dat klaslokaal. 

Ik deed het kennelijk goed toen ik zag hoe ze haar ogen wat dichtkneep en haar hoofdje achterover gooide. Haar haren hingen los boven het tafelblad, haar borstjes stonden te glimmen op haar strakke lichaam en met niets meer dan een harde grip hield ze mijn lul in een dwingende keiharde greep stil terwijl ze zich liet ontmaagden door mijn hand. 

“Mag ik je likken?”, vroeg ik een paar minuten spelen later, toen mijn vingeren, ons vrijen, als vanzelf was veranderd in het afwisselen van alles wat me maar te binnen schoot. Mijn linkerhand wisselde een stevige grip af tussen haar twee mooie borstjes, durfde wat te kneden, wat te grijpen en af en toe een tepeltje stevig onder mijn vingers te nemen, terwijl mijn rechter soms in haar lichaam speelde en dan weer merkte hoe ze haar mondje open sperde als ik enkel mijn middelvinger tussen haar lipjes daaronder even omhoog liet glijden en daar mijn vingertopje over dat zachte kleine knobbeltje liet spelen. Ik wilde likken proberen want ik had gehoord van oudere jongens hoe spannend dat moest zijn.  

“Ja”, zei ze. “Als je eerst nog even met mijn clitje speelt zoals je nu doet. En me dan beloofd daarna met je tong hetzelfde te zullen doen.”

Suzanne begon met golven dieper en wilder te hijgen toen ik mijn nieuwe skills inzette om haar clitje te verwennen. Keer op keer leek ze met een schok diep in te ademen en haar borstjes nog trotser aan me te willen tonen. “Als je dit zo blijft doen”, zei ze ineens fluisterend in mijn oor toen ze me dichter naar zich toe had getrokken om me te kunnen zoenen terwijl ik haar vingerde, “Als je dit doet kom ik klaar.”

Ondertussen lag ze al bijna achterover op de tafel en spreidde ze haar benen zo ver als ze kon. Ze genoot duidelijk van onze nieuwe ontdekking en trok me nog wat harder naar zich toe. Ze zei, “zuig aan mijn tepeltjes terwijl je me blijft vingeren” en oh wat deed ik dat graag. Ik had me gestort op haar linker borstje, ontdekte net dat ik bijna alles ervan in mijn mond kon nemen, toen ik plots voelde hoe ze begon te schokken onder mijn vingers. “Hnnngggg jaaaa”, liet ze horen, een hele lange diepe “jaaa” waarna ze ineens mijn hand tot stilstand dwong door haar benen bijeen te knijpen. 

Van dichtbij keek ik haar in de ogen en toen pas kreeg ik door hoe bezweet onze lichamen waren. Hoe heet het in het lokaal was en hoe riskant het zou geweest zijn als nu de conciërge zou binnen zijn gestapt. Maar het boeide me niks. Ik voelde me trots. Ik had mijn eerste seks met een meisje. 

“Oh fuck”, zei ze. “Zoveel heter dan wanneer ik het zelf doe.” En zachtjes voelde ik hoe haar lichaam zich ontspande en ze me losliet uit haar strakke beenklem. 

“Snel dan”, zei ze. “Maar lik me zachtjes want m’n clitje is nu heel gevoelig.” Ik liet mijn hand los van haar kutje en verplaatste mezelf naar de zijkant van de tafel. “Oh”, zei ze even toen ik daardoor mijn lul uit haar handje trok. En “oh ja” zei ze toen ik me gebukt had en zacht mijn mond langzaam op haar kutje plaatste. Ik wilde geen tijd verliezen en begon, alsof ik al jaren ervaring had, zonder aarzeling. ‘Dus zo smaakt een meisje?’, was mijn eerste gedachte. ‘Wow, dat is lekker!’ , mijn tweede. 

Zachtjes begon ik haar gevoelige warme plooitjes te verkennen met mijn mond. Voor het eerst zag ik een meisje van zo dichtbij, van zo dichtbij haar jonge, gladde kutje, strak en zo gewillig. Voor het eerst proefde ik de smaak van een meisjesorgasme in mijn mond en liet ik zacht het puntje van mijn tong over al het kostbaars gaan dat ik binnen bereik had. Ze probeerde te zien wat ik deed, voelde hoe mijn handen haar lipjes uiteen trokken en liet zacht haar hielen op mijn schouderbladen zakken. 

“Zachtjes, zachtjes”, zei ze toen ik ondeugend even haar clitje wat ruwer raakte en het kleine pareltje even in m’n mond nam. “Zachtjes.” Maar ze liet me doen. Onder me voelde ik hoe mijn lul, nat gezogen, iets van z’n hardheid verloor, maar het boeide me niet. Een paar minuten liet ze me doen tot ze ineens weer dat ene geluid van daarnet opnieuw liet horen, “hngggg, jaaaaa.” En deze keer klemde ze mijn hoofd stil tussen haar benen. 

“Oh fuck”, zei ze een minuut later zonder me los te laten, zonder me een kans te geven haar verder te likken. “Ik wist niet dat ik zo snel nog een keer kon klaarkomen.”

Langzaam kwam ze bij uit haar heerlijke orgasme en kwam ze terug rechtop zitten op het randje van de tafel. Haar benen gespreid, haar nat duidelijk druppels achterlatend op het blad, haar gezichtje moe en voldaan, maar nog steeds vol wilde dierlijke lust. “Oh, jouw lul moeten we weer hard maken”, zei ze toen ze me weer had laten staan en me wat naar zich toe trok. 

Ik zag en voelde hoe ze me vastnam en hoe ze terug zacht mijn voorhuid op en neer begon te bewegen. “Raak mijn borstjes weer aan”, zei ze en ze trok me gelijk aan mijn lul zodat ik een stapje dichterbij moest doen. 

Mijn handen vonden haar borstjes, mijn lul werd al snel weer net zo hard als eerder en de ondeugd in haar ogen gloeide nog harder op.

“Als je beloofd niet in me klaar te komen mag je me nu neuken Peter”, zei ze en ze duwde mijn glimmende eikel al zachtjes tussen haar lipjes. “Ik wil dat je me hier neukt en dat je jezelf leeg spuit op mijn buik als je kunt.”

Oh fuck, wat was ze strak. Centimeter voor centimeter gleed mijn pik langzaam haar lichaam binnen totdat ik voelde hoe mijn ballen de rand van de tafel raakten. Suzanne merkte mijn ongemak, schoof haar billen wat verder naar de tafelrand en trok me met haar hielen op mijn billen zo diep als we konden bij haar binnen. Ik zag haar borstjes schudden in het ritme waarin ik in haar begon te stoten terwijl ik met mijn handen haar slanke heupen vastgreep. Dit was intens. 

Suzanne leunde op haar ellebogen, ik neukte haar, ik neukte voor het eerst van mijn leven een meisje en het maakte me gek. 

“Oh ja Peter”, zei ze. “Ja. Neuk me maar. Neuk me diep en hard.” Ze maakte me echt veel te gek. Zo gek dat ik al binnen een paar minuten de bekende, geile eerste opbouw van druk in de onderkant van mijn lul begon te voelen. 

“Ik ga komen Suzanne”, zei ik even later en ik trok mijn harde pik haar nauwe lichaam uit. Ik zag hoe ze zich in hoog tempo met een hand begon te vingeren terwijl ze met een andere haar borstje kneep. Mijn lul schoot in een moord tempo heen en weer in mijn strak gesloten vuist terwijl we elkaar aankeken en weinig tellen later voelde ik mijn orgasme wild ontploffen. Suzanne keek met grote ogen naar me toen ik mijn lul de laatste paar rukken gaf en daarna hete witte klodders van mijn zaad overal op haar buikje en op haar hand begon te spuiten.

“Oh, dat is geil”, zei ze even later, toen ik me maar net staande kon houden tegen het randje van de tafel en de verhitte glimlach niet van m’n gezicht af kon krijgen. Het zweet gutste van m’n rug terwijl ik zag hoe haar huid net zo glom van het hare. Zacht speelde ze nog wat na met haar borstje terwijl ze me nog wat tijd gaf om weer te landen. Pas toen mijn pik wat van z’n hardheid los liet, voelde ik me weer in staat om wat te zeggen. 

“Ow wow zeg Suzanne. Als seks elke keer zo hot is als nu wil ik het elke dag.” Ze grijnsde en keek me vol stoute gedachten aan. Ze zei, “Nou, iedere dag wordt een uitdaging, maar wat nu als je zaterdagmiddag eens naar mij toe gefietst komt? Ik woon in Oud-Gastel. Dan ben jij de jongen uit de hogere klas en kom je me helpen met leren. Met wiskunde. Daar ben je vast goed in.”

Ik wist enkel maar hoe ik stilletjes kon knikken om mij haar antwoord te vertellen. Mijn antwoord dat ik nu al wilde dat het al zaterdag was. Dat we dan weer zouden vrijen, stiekem in haar kamer dan en misschien nog intenser zoude kunnen genieten. En dat ik besefte dat ik dat alles dacht terwijl dit knappe meisje uit de lagere klas zo nog steeds zo schitterend naakt onder me lag. 

De laatste bel van de schooldag die plots klonk liet ons even schrikken. Niemand had ons betrapt gelukkig. Snel kleedden we ons weer aan, ruimden we de foto spulletjes op en zwaaiden we even later totaal onschuldig naar de conciërge toen we aan hem voorbij liepen en het schoolgebouw verlieten. 

In het fietsenhok zoenden we nog een keertje, wat sneller en wat korter, maar wel weer met onze tongen. “Tot zaterdag”, zei Suzanne. “Enne,”, ging ze verder, “ik weet waar mijn zus de condooms bewaart. Dus ehhh … hihi.” En vrolijk fietsen we een paar minuten later uit elkaar, ieder braafjes in onze eigen richting naar ons eigen huis toe. Man, wat een middag. 

1

Een reactie plaatsen