Verhalen, verslagen, herinneringen.

“You had carsex”!!

Leestijd: 9 minuten

“Ik wil je pijpen.” Inge’s stem klinkt voldaan en tegelijk toch ook vol lust en honger naar meer terwijl ik voel hoe ze mijn harde erectie zacht in haar hand op en neer laat gaan, en haar lijfje nog een enkele keer naschokt omdat mijn vingers te stout zijn en niet braaf op haar doorweekte kutje stil blijven. “Maar niet hier. Hier is het te druk.”

In een fantasie flard zie ik mezelf al een kwartier later ruw tegen een muur achter een voordeur gedrukt worden. Om te voelen hoe mijn lul opnieuw gehaast bevrijd wordt uit mijn kleding om Inge dat te geven wat ze van me wil. Maar misschien zou dat te snel zijn nu. Vanavond is pas onze eerste date en we willen niks overhaasten. 

We kletsten nog maar een uurtje geleden, in een restaurant aan de andere kant van de Schelde, als twee nieuwe vrienden.  Bevrijdend heerlijk open over wat ons boeit en fascineert op allerlei vlakken. Een half uurtje geleden hielden we voor het eerst handen en voelde ik een sterke lust in me wakker schieten toen ze haar hoofd in mijn hals drukte tijdens de korte rit in de metro. Een wankele eerste zoen halverwege een houten roltrap volgde. 

En het was nog maar twintig minuten geleden, toen we bijna bij mijn auto aankwamen, dat ik haar vroeg of ik ze nog wat meer mocht zoenen. Op de achterbank. 

Heerlijk kwam net ze ondeugend en luid genietend klaar op die achterbank nadat de zoen verschrikkelijk snel escaleerde naar iets veel spannenders. Mijn hand ontdekte haar been, voelde de gladde stof van de nylon en de zacht kanten rand ervan. Ik ontdekte haar warme zachte huid en voelde de beweging van een been dat me vertelde dat ik verder op ontdekking mocht  gaan. 

Haar slipje voelde warm en glad. De plooitjes van haar intiemste plekje waren voor de voorzichtige toppen van mijn vingers heel subtiel voelbaar dwars door die stof heen. Van mij had dat moment al uren mogen duren. Maar Inge versnelde plots ons spel. Dwars door de stof van mijn broek nam ze een gehaaste ruwe grip op mijn hard stijve ongeduldig kloppende pik. Mijn vingers vonden gehaast de rand van het zachte slipje, verdwenen vlot onder de zachte stof en ontdekten even later doorweekt natte hete lippen die meer van me verlangden. 

Inge’s lichaam voelde geweldig in mijn handen. Zachte borsten verstopten zich niet lang onder de stof van haar jurkje voor mijn nieuwsgierige voelers, maar bleven braaf bedekt onder de stof. Want we stonden hier toch wel op een redelijk vol parkeerterrein. 

Terwijl we zoenden en ik mijn vingers liet spelen met haar gevoeligste plekje verschafte Inge zich toegang tot mijn naaktheid. Mijn riem ging los, mijn knoopje gaf zich na een klein momentje weerstand ook gewonnen en het geluidje van de rits ging gepaard met een duidelijk gevoel van verlichting voor mijn strak kloppende lul. Haar hand ontdekte mijn vorm terwijl het topje van mijn middelste vinger langzaam op en neer begon te glijden tussen haar lipjes door. Eerst traag maar daarna al snel vlotter toen ik voelde hoe intens en vrij ze op me reageerde. 

Haar kreunen werden gedurfd luider, haar hand kneep strakker, haar lichaam zette zich strak in de bank en ik kreeg door dat we gelijk al haar perfecte moment hadden gevonden. Heerlijk om dit te beleven. Zo gedurfd, semi publiek, niets te raden voor passanten die dicht voorbij zouden komen en toch gehuld in de semi duisternis van een parkeerplaats slechts een beetje verlicht door wat straatlampen. 

Inge duwde nog harder in de zitting, kneep plots nog steviger heerlijk pijnlijk rond mijn pik en kwam toen al met een zalige overgave geweldig klaar door ons gruwelijk spannende spel. Hmmm, wat weet zij te genieten. Geweldig. 

“Ik wil je pijpen”, zei ze na een kleine momentje rust. “Maar niet hier.” 

“Kom”, zei ik. “Dan kleden we ons wat terug aan en rijden we naar een betere plek.” Ik wist de perfecte plek hier heel dichtbij. Een plekje op een nu vast verlaten industrieterrein waar ik die middag nog braafjes op kantoor was geweest. Rond deze tijd is daar niemand. Daar kunnen we vast iets vinden wat werkt. 

Het straatje is inderdaad veel leger dan vanmiddag. Hier en daar een verdwaalde auto, maar wat verderop, naast wat struiken, een mooi duister plekje. Niemand gaat ons hier storen. 

Onze lippen zijn bijna te laat als we samen weer aan gaan voor de tweede ronde. De nieuwsgierigheid naar het onbekende dat ons een paar uurtjes geleden voor het eerst deed ontmoeten heeft plaats gemaakt voor een wilde dierlijke lust tussen lovers die elkaar al lang lijken te kennen. Onze handen zijn net zo gehaast als Inge zich snel ontdoet van haar slipje en haar laarzen, en ik mijn schoenen uit trek en mijn broek open. 

Haar opwinding voelt nog intenser dan eerder als mijn andere hand bij haar binnen gaat en daar speelt waar de eerste haar heerlijk liet komen. Ze is heerlijk warm. Haar handen nemen gehaast samen een wilde grip op mijn hard parate lul. Een momentje trekt ze me af voordat ze naar me toe buigt en mijn mannelijkheid eindelijk ontmoet, met haar mond. Damn, dat pepermuntje van daarnet. Heerlijk voel ik de ijzige frisheid van haar mond met langzame bewegingen op en neem gaan over mijn keiharde lul. Mijn ballen geven zich volledig over aan haar wensen als ze me met haar vingers verkent terwijl haar tong gekmakende cirkeltjes rond mijn eikel draait. Ow fuck wat neemt ze me strak.

“We klimmen achterin”, zeg ik. “Meer plek.” Inge aarzelt geen tel en klautert als eerste in de krappe auto naar achter. Terwijl ik haar volg zie ik in het halfdonker hoe ze haar jurkje vlot laat verdwijnen en haar beha laat volgen. Haar naaktheid kan ik nauwelijks bewonderen voordat ze met beide handen mij net zo snel wil ontdoen van mijn kleding. Mijn broek verdwijnt van mijn benen en belandt ergens tussen de voorstoelen, van mijn overhemd gaan alle knoopjes los en samen voelen we ons als hete twintigers die enkel maar willen genieten van ruige ongeremde lust. Achter in een, in het duister geparkeerde, auto, omdat we anders geen plaats hebben om te spelen.  

Ik weet wat ze nu wil. Ze wil haar beurt pakken en mij op mijn beurt laten genieten van haar aandacht. En mij laten climaxen zoals ik haar liet komen op de andere plek. Maar ze krijgt de kans niet van me. Ik laat me op mijn knieën zakken achter de voorstoelen terwijl ik haar benen zacht uiteen duw en omhoog til met mijn handen. Ze ziet mijn gebiedende blik en ze weet dat ze zich moet overgeven aan me. Ze proeft mijn hongerig verlangen en ik ontdek de zoet warme smaak van haar intiemste plekje. Haar clitje valt ten prooi aan mijn koele lippen en mijn tong terwijl ik zacht vingers bij haar binnen laat gaan. 

Ze mag nu nog maar een ding van me. Dit moment van ons spel volledig aan mij  laten zodat ik haar nog gekker kan maken dan op die andere parkeerplek. Als een ontdekkingsreiziger verkent mijn tong de beste route naar haar piek. Moet hij kleine cirkels maken, moet hij plat zijn druk verdelen? Naast haar lippen af of kort verder naar beneden? Totdat hij door krijgt wat deze schoonheid het liefst heeft. Dat hij enkel met zijn uiterste puntje heel precies en met snelle flikjes haar kleine knopje onophoudelijk raakt. Dit is zoals het zal gaan weet hij en onverstoord zet hij in voor het laatste rechte stuk naar de finish.

Inge geniet. Boven me zie ik net in het duister van de nacht haar vrije volledige naaktheid in totale overgave. Haar ogen zijn gesloten. Haar mond geopend om geluiden van genot te laten ontsnappen, zonder remmingen heerlijk luid, niemand die ons hoort. Haar been tegen de rugleuning schokt kleine schokjes in mijn hand. Is het haar of mijn moeheid? Of is het puur genot? Haar billen knijpen bijeen, duwen haar lijfje omhoog tegen mijn mond. Haar hand ligt op mijn hoofd en stuurt me mee. Van mij zou ze me mogen dwingen als ze wil.

Steeds strakker spant ze zich aan. Haar benen, alles begint zacht te trillen. Geluidjes worden luide kreunen. Schokkend komt ze klaar, knijpt ze haar benen strak bijeen tegen mijn hoofd en maant ze mijn mond en tong hun spel onmiddellijk te staken. Even heeft ze rust nodig. Een minuutje maar.

Zacht laat ze me los uit haar grip en laat ik los van haar plekje zodat ik overeind kan komen om haar voldane glimlach te ontdekken. Het topje van mijn harde erectie duwt als vanzelf voorzichtig tegen haar lippen als ik me verzet en over haar heen buig om haar een moment te zoenen. “Nog niet bij me binnen”, zegt ze terwijl ik voel hoe haar handen een stevige grip nemen en me intens beginnen af te trekken. “Nee, liever in een bed”, antwoord ik haar. “Volgende keer bij mij”, zegt ze zacht en bijna verlegen nog steeds. Zo heerlijk. Dit ding weet nog verlegen te klinken terwijl ze naakt en seksend achter in een auto ligt, met een man die ze nog maar uren geleden voor het eerste zag, op een duistere parkeerplek op slechts een kleine afstand van haar eigen woning.

Vermoeid van het knielen en uitvoeren van mijn diensten ga ik zelf even zitten de achterbank naast Inge en vraag ik ze even om bij me te komen hangen. Even om wat uit te rusten en bij te komen.

Haar handen weten echter van geen ophouden. Terwijl ze zich tegen mij aan legt en ik haar mooie warme borsten tegen mijn huid voel komen, speelt ze met mijn ballen en laat ze haar vingertoppen speels kleine plagerijtjes doen lang mijn meest gevoelige randje. Mijn lul wordt merkbaar strakker als ze hem omsluit met haar kleine had, mijn voorhuid naar de verste grens omlaag trekt en vervolgens opnieuw haar warme mond inzet om mij het te maken.

Intens voert ze haar aanval op en ben ik totaal overgelaten aan haar intens geile wildheid. Zacht leg ik mijn hand op haar nek en hoofd en voel ik hoe ze alles doet om me binnen tellen door haar goddelijke pijpskills te laten komen.  Oh, mijn koninkrijk zou ik ervoor geven als ik dat doel eens zou kunnen raken. Vrij en los, enkel door het doen door het meisje, klaarkomen door een mondje of haar handen. Gek worden als ik voel dat mijn zaad mijn lichaam uit spuit en daar land waar het dan landen kan. Op mijn buik, over haar handen, op haar borsten, in haar mond. Mijn climax zou in het kwadraat zijn. Een paar keer voel ik het bijna, voel ik de stuwingen aanstalte maken om me de verlossing te geven, maar telkens ebt het net weer weg. 

Inge pauzeert een tel om wat adem te happen, draait haar hoofd om me aan te kijken en mij haar genot te tonen, trekt mijn kletsnatte hard gezwollen staaf af met een hand en neemt afgrijselijk lekker mijn ballen een voor een in haar mond. Ow fuck. Dit plaatje zou ik moeten kunnen vangen hier. Zeker met het licht van de koplampen van de net passerende vrachtwagen kan een beetje camera dat vast vereeuwigen.

“Ja, bijna, bijna”, zeg ik hard hijgend en grommend van genot waardoor Inge direct haar mond weer over mijn pik laat glijden en me strak omsloten door haar lippen laat voelen dat ik haar moet gehoorzamen. Dat ik mag komen zoals ik wil. Ik laat mijn hand wat meer duwen, druk mijn billen in het ritme van haar hoofd mee op en neer en voel mijn climax telkens weer net uit m’n grip ontsnappen. “Laat mij even”, zeg ik als ik het bijna te pakken heb. Mijn hand voelt hoe kletsnat m’n lul is van haar speeksel als ik mezelf vastgrijp en Inge omhoog komt om haar borsten tegen me te drukken en mij de mond te snoeren met een diepe zoen. Een zoen die ze aanhoudt terwijl ze mijn ballen omsluit en bijna mee lijkt te helpen om het zaad uit me te knijpen. Zaad dat binnen een paar tellen schokkend uit mijn eikel spuit en ergens op mijn buik en tegen haar lichaam belandt. Ow fuck, heerlijk.

Langzaam laat ze me rustig tot bezinnen komen terwijl ze haar slanke mooie lichaam tegen me aandrukt, ze haar hoofd in mijn hals drukt en ik zacht haar lichtblonde haren voel kriebelen aan mijn baardje. Dit zou een perfect moment te zijn om gewoon een uurtje in slaap te vallen. Hier ter plekke. Op een verlaten industriestraatje zomaar op een dinsdagavond. Ik kan het binnenpretje net voor me houden als ik eraan moet denken hoe dat zou zijn om dan later samen wakker te worden, in ons poedelblootje als nu en dan te merken dat er tientallen auto’s dichtbij geparkeerd staan. 

“Hmmm, dat was heerlijk”, zegt Inge. “Zo spannend. Ik voel me als een ondeugende twintiger op een geile date.” “Het was zalig”, antwoord ik terug. “Je bent een heerlijk geile verrassing zeg. Zo op een eerste date samen binnen een paar uurtjes die vonk voelen en dan niet anders te kunnen dan dit te doen. Hmmm, heerlijk.” “Echt heerlijk”, antwoord Inge. “Dit was geweldig.”

Onhandig beginnen we onszelf weer terug aan te kleden in de eigenlijk toch wel krappe auto als ik mezelf wat heb afgepoetst met wat tissues die Inge me aangaf. Beha en jurkje bedekken haar lichaam weer snel, maar mij lukt het echt niet om m’n broek al zittend omhoog te trekken. “Stap gewoon even uit”, zegt Inge alsof het niks bijzonders is. Nou ja, niks bijzonders. Het is in ieder geval zonder pottenkijkers op deze verlaten plek. Dus voel ik een paar tellen later hoe de wat frissere nachtlucht kriebelt aan mijn billen en stapt Inge mee uit om terug op de voorstoelen te gaan zitten. Ik kruip lekker onhandig weer via de achterbank en het middenconsole weer terug naar de bestuurdersplaats omdat ik veel te dicht naast de bosjes had geparkeerd. Iets wat me nu pas duidelijk wordt nadat de roes van het spannende even ruimte moet maken voor het praktische.

Een paar minuutjes later rijden we samen weer terug in de richting van de stad en breng ik Inge tot aan haar appartement. “Dit gaan we binnenkort nog eens doen”, zeg ik haar als ik haar in mijn armen pak naast de auto en we samen weer voelen hoe dit alles door de match met zoenen zo snel en geil is begonnen.

Als ze naar de ingang van haar gebouw loopt kijk ik ze na totdat ze binnen stapt en uit het gezicht verdwijnt voordat ik in de auto stap en ga rijden. Oh, hier kom ik snel terug weet ik al. Deze lekkere ontdekking moet beloond worden met een langer moment waarin we op ons gemak kunnen spelen. Misschien volgende week al wel.

De volgende dag, op een casual moment dat we samen in de keuken staan, vraagt Kate me hoe mijn date met Inge was. “Het was … fijn”, zeg ik, “We hebben erg … genoten …”. Maar ze hoort aan m’n stem dat het veel meer was dan fijn en kijkt me breed glimlachend wachtend aan voor meer uitleg. “Ik ben niet in haar appartement geweest hoor”, ga ik rap pratend verder. “Oh you lucky bastard”, zegt ze luid, “You had carsex.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pittig_Proza__wat_is_het__hoe_werkt_het_en_waarom_zou_je_eraan_meedoen__-_Vlammende_verzinsels.jpg
2

Een reactie plaatsen