Verhalen, verslagen, herinneringen.

Achterbank

Leestijd: 10 minuten

“Ik heb genoten vanavond”, zeg ik Inge net voordat we laat op de donkere frisse voorjaarsavond samen bij mijn auto aankomen. Hij staat hier op het verlaten industrieterrein stilletjes en braaf op ons te wachten zodat ik haar zometeen nog even naar huis kan brengen na onze allereerste date. Ik woon zelf op een uurtje rijden hier vandaan en was eerder vanmiddag hier dichtbij naar kantoor geweest. Ik had met haar afgesproken om elkaar daarna hier bij de tramhalte te ontmoeten, om van daaruit samen de stad in te gaan om wat te gaan eten en drinken en elkaar te leren kennen.

Ze had een paar haltes eerder kunnen uitstappen en van daaruit alleen naar huis kunnen lopen, maar op dat voorstel had ik een beetje nerveus nee gezegd. Een mooie vrouw als zij hoor je als man aan het eind van een date braaf tot aan haar deur veilig thuis te brengen. En dan daar stiekem te hopen op een kleine afscheidskus. Zo een die goed voelt en je vertelt dat er snel weer een date komt. 

Om dan dit rare plannetje te doen was dan eigenlijk helemaal logisch. Zij mist haar halte en samen gaan we verder door tot aan de mijne. Samen lopen we in het donker over een verlaten bedrijvengebied naar een verdwaald alleenstaande auto en rijden we even later door een wirwar van straten volgens haar instructies naar haar huis. Een wirwar die ik beter maar moet zien te onthouden omdat ik volgens mij anders nooit meer dit stuk van de stad uitkom.   

Van binnen kriebelt er in me al uren een waanzinnig sterke drang om deze schone zacht tegen me aan te nemen en te ontdekken hoe haar lippen met de mijne spelen. Samen met haar dat ene vonkje starten waarmee we de dierlijke verlangens in ons even kunnen testen. Hebben we het of hebben we het niet? Is zij net zo ongeduldig als ik en wilde ze veel meer en veel harder? Enkel maar geremd door dat standaardje dat je altijd voorzichtig aan iets moet beginnen. Goh, soms toch echt niet mijn ding, want hoe spring je langzaam uit een vliegtuig he? Maar het is wel iets wat ik vanzelfsprekend altijd respecteer in anderen. 

Daarnet in de tram ook nog toen we beiden besloten om naast elkaar te blijven staan in plaats van de gaan zitten op twee van de ontelbaar vele lege stoeltjes te gaan zitten. We deelden een blik, mijn arm raakte de hare, we stonden veel dichter bij elkaar dan nodig was, maar toch durfden we niks. Wellicht gewoon beiden te verlegen en beiden bewust van die twee jonge kinderen en hun moeders die ons maar bleven bekijken. Moesten die niet al lang op bed liggen?

Nu is je kans Rob, denk ik in mezelf. Loop naar de auto, doe het portier voor haar open en als ze dan aarzelt om in te stappen heb jij groen licht om ze een zoen te mogen geven. Dan neem je haar in je armen, duw je haar billen zacht tegen het achterportier en geef je haar die eerste tedere zoen waar je al de hele avond naar verlangt.

Maar het loopt anders. Zodra ik het portier open kijkt Inge me kort, maar verschrikkelijk ondeugend aan met een blik die elk plekje op mijn huid gelijk waanzinnig hard doet tintelen. In plaats van braaf in te stappen opent ze plots zelf het achterste portier en zegt ze me met haar uitdagendste stem, “ik heb andere plannen.”

Mijn altijd wild fantaserende hoofd draait haast door maakt in fracties van secondes tientallen geile sprongetjes door het komende uur. Gaan we zoenen? Blijft het daarbij of gaan we verder? Gaan we elkaar verkennen en daar heerlijk lang over doen? Wil ze all the way? Zo krap op een achterbank?

Langzaam gaat ze voor het geopende achterportier staan en gebaart ze me met een kleine trage beweging van haar wijsvinger en een verlegen blik naar me omhoog, dat ik zachtjes dichterbij moet komen. “Een enkele zoen”, zegt ze. “Een enkele maar, want ik weet al heel goed wat ik daarna van je wil.” Het vraagteken op mijn gezicht leeft maar kort als ze direct daarna haar armen om me heen slaat en onze allereerst zoen er een van ongekende intensiteit maakt. Zo een die jaren ervaren, innige lovers met elkaar delen net voordat alle kleding naast het bed op de grond valt. Wat mij betreft is de hele wereld op dat moment maar een cirkel van een paar kleine metertjes om ons heen. Geluiden van verkeer en de stad in de verte verdwijnen in een hartslag. De frisse lucht van de Antwerpse voorjaarsavond veranderd in de zwoele warmte van een tropisch strand. En elk stukje kleding van mij en haar voelt transparant aan voor de vingers waarmee we kijken. Hemels fluwelen huid, zacht frambozen lippen, trage dromende bewegingen, tedere tongen, secondes houden op te bestaan.

Met een zacht laatst klein kusje op mijn lippen komt er einde aan de eerste goddelijk lekkere zoen en voel ik verward hoe ze haar handen op mijn borst zet en me daarmee vraagt om een klein stapje naar achteren te doen. Vlug scant ze de omgeving en ziet ze, net als ik, dat we van hieruit niemand zien en dat ook niemand ons kan zien. Dit is geen plek waar op een avond auto’s voorbij komen of waar mensen komen wandelen, dus we kunnen er vrij zeker van zijn dat we niet gestoord zullen worden.

Weer verbinden haar ogen zich met de mijne, zoekend naar de allerlaatste bevestiging dat alles mag en niets moet. Haar ogen gebieden me dat ik in de hare moet blijven kijken. Zacht bukt ze een beetje en weet ik aan haar houding af te lezen dat haar handen langs de rok van haar jurkje langzaam omlaag glijden tot aan de rand waar het ophoudt. Een beetje komt ze terug omhoog en gaan haar handen onder de stof tot ze erbij kan. Bij het randje van haar slipje dat ze bij het volgende bukken mee naar beneden trekt en er dan been voor been uit stapt. Zonder een seconde ons oogcontact te verbreken. 

Kort laat ze me haar fijne zwarte slipje zien, hangend over diezelfde stoute wijsvinger, voordat ze het met een vlotte beweging ergens op de achterbank gooit. Terug legt ze haar handen op de zijkant van haar jurkje en neemt ze met haar blik mijn ogen mee naar beneden. Dit wil ze dat ik zie. Dit wil ze dat mij gek maakt. Waanzinnig uitdagend traag werkt ze centimeter voor centimeter de stof langzaam omhoog. Slanke benen, gladde huid bedekt met een dun doorschijnend laagje zwart nylon, smalle kanten randjes van de stay-ups die gehoorzaam hun plicht vervullen. 

Met haar linkerhand neemt ze de mooie stof mee naar voren en drukt ze die zacht op haar intiemste plekje. Met haar rechter neemt mijn nek in een zachte grip en trekt ze me een voorzichtig naar beneden terwijl ze zich achteruit langzaam op de achterbank zet. Verleidelijk spreid ze haar benen zonder de stof iets van haar vrouwelijkheid te laten onthullen. Haar stem trilt van haar meer dan overduidelijk hoorbare geile opwinding als ze me vraagt, “lik me alsjeblieft”, terwijl ze mijn nek los laat, zich achterover legt op de achterbank en haar armen boven haar hoofd legt.

Haar lichaam ligt langgerekt, rug hol, volledige overgave, als een gewillige verlangende prooi voor me. Heerlijke borsten duwen trots zo hard tegen de stof dat die echt niet meer de opwinding van haar tepels kan verbergen. Een been staat op een hoog hakje op de grond naast de auto, leunend tegen de stoel. Haar andere is een beetje opgetrokken, knie tegen de rugleuning. Beide ruim gespreid om mij de toegang te geven die ze zelf keihard wenst. Haar beide ogen zacht gesloten, wachtend op wat ik ga doen .

Voorzichtig kniel ik op de harde ondergrond naast de auto, buk ik traag voorover, laat ik mijn armen onder haar benen door glijden en begin ik met mijn handen op haar buik aan het wegnemen van het laatste stukje stof dat haar nog dient. Een kleine glinstering van opwinding is het eerste wat ik zie in het zwakke licht van de straatverlichting als haar kwetsbare vrouwelijkheid niet langer een geheim voor me is. Ze ademt diep en snel, ik voel hoe ze haar benen nog wat verder optrekt als mijn schouders zacht duwen. Een kleine siddering gaat door haar lichaam heen als de haartjes van mijn dunne baard als eerste haar dijen raken en haar een prikkeling geven die ze misschien niet verwachtte. Een trilling die een tel later gevolgd wordt door een onverwacht luide kreet van genot als mijn lippen haar kleine knopje als eerste raken. Het mag. We zijn op een plek waar niemand is. Van mij mag ze zo luid zijn als ze wil.

Mijn tong raakt de natte warmte van haar kleine lipjes en duwt zich brutaal stevig tegen haar gevoelige huid. Ze smaakt heerlijk. Ik voel haar benen nu al licht schokken als ik mijn verwennerij langzaam begin op te bouwen. Plagerig laat ik het puntje van mijn tong z’n best doen om dit meisje gek te maken. Zacht op en neer gaan over het stukje tussen haar lippen en haar benen. Dan iets steviger over haar grote en haar kleine gevoelige randjes. Een momentje stoeiend met haar clitje als ik het strak mijn mond in zuig. En dan weer minimaal rakend als ik overmoedig wat lager durf te gaan en bijna haar kontje bereik. 

Spurtjes van intensiteit die ik afwissel met plagend zachte kusjes als ik de schone in mijn grip korte momentjes rust gun. Momentjes waarin ik even naar boven kijk om te zien hoe ze het liefst van deze aandacht geniet. Is ze iemand die alles wil zien? Of houdt ze haar ogen strak gesloten en gaat ze voor het meest intense wat voelen kan betekenen? Ik zou willen dat ik overal tegelijk kon zijn als een prachtige vrouw zich zo aan me durft over te geven. Kussend op haar mond haar laten voelen hoe dit alles mij ook opwindt. Stiekem knabbelend aan een tepel om te ontdekken of dat haar ding is. Of met mijn handen in haar haren en haar nek om haar te laten voelen wie nu bepaalt wat er gebeurt.

Steeds wilder begint ze te kreunen en steeds meer verliest ze alle besef van het semi publieke van de plek waar we zo ongeremd samen spelen. Haar extatische genot windt mij zo gigantisch op dat ik nu al voel hoe mijn pik pijnlijk klem begin te zitten in mijn strakke broek. Gelukkig een beetje verlicht doordat hij ruimte krijgt uit mijn knielende gebukte houding. Hij zal nog even moeten volhouden.

Haast verschrokken zet ze zich strak met haar armen af tegen een van de stoelen voor ons en een hoofdsteun aan de andere kant als ik vlot twee vingers van mijn rechterhand haar heet warme kutje in laat glijden. Precies op het moment dat ik me hard vastzuig over haar heuveltje en haar gloeiende clitje wild met mijn tong begin te straffen.

“Jaaa, jaaa, jaaaaaa”, laat ze me direct als reactie luid horen. “Ga door, ja dat, jaaa, niet stoppen, niet stoppen.” Ze spant haar hele lichaam aan en laat me weten dat ik keihard en precies dat gevonden heb wat haar alle controle kan doen verliezen. Niets telt meer nu. Ze wil wat ze hebben wil en enkel dat. En ik geef het haar.  

Op tempo stoten mijn vingers ritmisch in haar warme natte toegang en voel ik hoe ze daar instinctief reageert. Sterke spieren knijpen terug als ik mijn vingers zachtjes krom en door de zachte wand heen haar speciale plekje misschien wel vol heb gevonden. Haar billen knijpen keer op keer bijeen en duwen haar omhoog. Haar onderlichaam kronkelt soms bijna van de bank. Inge geeft me een heerlijke uitdaging om tijdens de wilde bewegingen mijn doelen te kunnen blijven treffen. 

Haar hijgen wordt diep en klinkt luid vanuit de auto de vrije buitenlucht van de parkeerplek op. Haar benen worden strakker en strakker en beginnen samen voorzichtig mijn hoofd steeds meer in een grip te nemen die snel zonder genade mij dwingen zal om te stoppen. Maar voor nu ik ga nog even door. Ik neem deze mooie vrouw met alles wat ik kan totdat ze het na een paar verdere minuten echt niet meer volhoudt en met een laatste luide kreet wild schokkend, strak klemmend en zalig genietend volledig klaar komt. Heerlijk.

Direct stop ik elke stimulatie. Mijn vingers blijven diep in haar stil terwijl ik haar clitje al van mijn lippen en tong bevrijd heb. Enkel wat warme adem uit mijn mond mag het nu zachtjes laat landen. Ik weet dat ze nu even tijd nodig heeft om de rush volledig elk hoekje van haar lichaam te laten vullen. “Hmm, zalig, absoluut zalig”, klinkt haar zoete stem zacht na een paar minuten. Minuten die ze nodig had om de race die haar adem en haar hart maakten langzaam weg te laten ebben. Minuten om te landen en zich langzaam weer bewust te worden van waar ze is. Liggend op de achterbank van een geparkeerde auto, benen een beetje buiten boord en een minnaar op zijn knieën op de koude straat die je heerlijk al zijn kunnen heeft geschonken. Hmmm, zalig.

Half dronken, nog in haar roes, gaat ze even later rechtop zitten op de achterbank en schuift ze door naar de andere kant. “Kom heerlijke man”, begint ze, “kom maar snel van die koude straat af en zet je naast me.” Ik zie aan haar ogen en haar dromerige blik dat ze nog een poosje nodig gaat hebben om weer vol bij positieven te komen. Zo heerlijk als een meisje dat zo kan net als ik. Helemaal alles loslaten en knalhard genieten van een mega intens orgasme. Zeker als het stoute en riskante van een plek die ver is van een veilige woon- of slaapkamer net dat beetje extra in je kriebelen.

“Ik neem je mee”, zegt Inge dan zachtjes als ze haar hoofd net even tegen mijn borst heeft laten liggen en tot haar eigen verbazing nog steeds te moe is om ook maar te denken aan een revanche hier in de auto. “Ik wil niets liever dan die heerlijke pik van jou net zo verwennen als jij mijn kutje net verwende”, gaat ze verder terwijl ze zacht even op de geslonken bobbel in mijn broek knijpt. Eerst intens stijf geworden door de overslaande vonken bij het zoenen, maar daarna braafjes terug naar zijn rustplaats geslopen omdat ik mijn aandacht wilde schenken aan het verwennen van mijn date. “Maar je hebt me meer dan gruwelijk heerlijk gesloopt hier op de achterbank”, zegt ze. “Ik heb echt even tijd nodig om terug op te laden in de warmte van mijn appartement en misschien wel mijn bed.” Dan draait ze haar hoofd, kijkt ze me speels aan en geeft ze me een klein kusje op mijn mond om daarna haar zinnetje verder af te maken. “Als je dat wil natuurlijk.”
Drie uurtjes later, diep in het donkerst van de nacht, ben ik het die intens schokkend zijn hoogtepunt bereikt op een heerlijk bed van een prachtig appartement ergens in de straten van Antwerpen. Struikelend over mijn eigen tong kan ik van totale uitputting nog net een enkel zinnetje uitbrengen voordat ik me net zo heerlijk gesloopt en slap als een vaatdoek in elkaar laat zakken, “ik heb absoluut genoten vanavond.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pittig_Proza__wat_is_het__hoe_werkt_het_en_waarom_zou_je_eraan_meedoen__-_Vlammende_verzinsels.jpg
3

Een reactie plaatsen