Verhalen, verslagen, herinneringen.

Draai je eens om

Leestijd: 8 minuten

“Draai je eens om lekker ding.” Je begint net een beetje wakker te worden maar je wil er nog aan toegeven, nog even wil je verder in je roes blijven. De vroege zomerzon schijnt voorzichtig op je snuitje en probeert tussen je wimpers door te kruipen op zoek naar je pupillen, op zoek naar je netvlies, om je te verblinden met z’n drukke woorden van kijk naar mij, ik maak een nieuwe dag voor je, kijk eens hoe mooi, alles voor jou, kijk nou alsjeblieft. Je voelt je heerlijk dronken en je grinnikt even om die zotte zon die jou voor zichzelf wil hebben nu, al is het maar een minuutje. Nee, even moet ie nog wachten, even nog blijf je liggen met je oogjes toe. Nou vooruit dan, hij mag je snuitje alvast warm maken met z’n goudgelen stralen die laag boven de daken van de stad vanuit de verte zo recht onze kamer in stromen.

“Draai je eens om lekker ding.” Je voelt hoe een hand zachtjes door je haren kriebelt, een paar strengen per keer draaien om z’n vingers, laten ze weer los en zoeken een paar nieuwe. Even zoekt ie naar je oortje, kriebelt een van z’n vingers zachtjes aan je wang, hij is zacht, teder. Nu wel. Je polsen, je enkels, je kutje, je clitje herinneren zich heel even andere dingen. Diezelfde hand, die nu zo zacht voor je is, die hand was vannacht heerlijk wild met je. Hij kende geen genade. Hij sleurde je over de matras, drukte je hoofdje diep in je kussen, twee van zijn vingers … oewww, je zindert nog na van genot als je weer terugdenkt aan dat orgasme. Was het je eerste van die nacht? Of was het je laatste voordat je oogjes dicht vielen? Alles is een grote waas, een heerlijke mengeling van gevoelens, sensaties en een tijdlijn die hopeloos door elkaar geschud in je hoofd probeert recht te trekken. Hey, waar is z’n maatje? Ow, daar is ie, daar is de andere van het duo dat je vannacht in hun macht had. Zacht houd z’n maatje je borstje vast, lief is hij voor je tepeltje dat nu ook wel wat vertroeteling kan gebruiken. Nog een stukje van je lichaam dat nagloeit van de heerlijke pijn van de afgelopen nacht. Wow, wat was dat wild.

“Draai je eens om lekker ding.” Voel ik dat al goed, denk je bij jezelf. Tegen mijn bil. Oeww ja, ik voel dat hij er ook alweer is, hij is al wakker zo te voelen. Ik voel hoe hij zachtjes duwt tegen mijn naakte kontje in een geheel eigen ritme. Niet dat van de ademhaling van de man achter me, niet in het ritme van zijn hartslag, nee, dit is het ritme van zijn opwinding zoals die moet aanvoelen in de vroege ochtend. Heel vaag bekend van die ene nacht veel te lang geleden, maar nu eindelijk weer eens duidelijk hoorbaar voor jouw huid. Oh wat is ie al heet. Het ritme van zijn ochtendboner. Heerlijk , hij krijgt straks misschien nog wel wat aandacht van me, als ie lief is, anders niet. Je grinnikt om je eigen stoute  gedachten.

“Draai je eens om lekker ding.” Oh gosh wat was dat een heerlijke nacht. Zo heerlijk anders, niet beter, niet slechter, maar gewoon anders, geen twee liefjes zijn hetzelfde, geen twee lezen jou op dezelfde manier. Deze hier bij je verkent je alsof hij voor het eerst een nieuwe tuin binnen is gelopen. Overal bloemen, kleuren, geuren, alles nieuw. Je wil maar een ding met hem, hem alles laten ontdekken wat hij maar wil, op zijn manier, door zijn ogen. Misschien vind hij hoekjes in je tuin die je zelf nog niet kende.

Je kopje zit vol met gedachten aan je eigen liefje, hoe hij je dit geschenk kan geven, zo mooi. Weten dat je liefde voor hem sterker wordt met elke zoen die je je liefde op leen geeft. Zo’n vertrouwen in elkaar, zo elkaar de vrijheid geven om te spelen met anderen, twee kanten op volledige liefde. Je weet zeker dat je hem alles gaat vertellen van deze nacht, van de stukjes van je tuin die je zelf ook nog niet kende.

“Draai je eens om lekker ding.” Ow damn, je clitje gloeit nu nog steeds. Dat was heftig. Langzaam had hij je uitgekleed, tergend langzaam tot je in niets anders dan je witte gympen met hem op het kleedje midden in de suite een heerlijk dansje stond te doen. Hij had je al dronken nog voordat je het bed raakte. Minstens twee uur lang heeft hij met je gezoend, staand op het kleedje, zittend op het bankje, leunend op het bureau, met je billen op de balustrade van het balkon, naakt. Hij heeft je zacht gezoend op je lippen, in je hals, op je schouders. Gezoend op je dijen, op je billen.

Veel te gulzig had je jezelf op hem geworpen toen hij even onhandig z’n balans verloor. Je gaf hem even geen kans om in controle te blijven, heel even was jij aan de macht. Je nagels gingen in zijn rug en trokken een lang spoor van intense pijn vanaf zijn schouders tot aan zijn onderste werveltje. Even was hij de macht kwijt toen je bij hem het licht uit deed. Even greep je hard naar zijn ballen, trok je zijn paal rechtop en wierp je je mondje bovenop zijn kloppend harde lul. Je zoog aan hem alsof je wilde dat het spel daar gelijk moest eindigen, hij moest maar snel spuiten diep in je keel zodat hij zou weten dat jij de baas was. Hij heeft je even laten doen, even zodat hij op adem kon komen. Hij wilde nog lang niet klaarkomen wist hij namelijk zelf. Het meisje komt altijd eerst.

Na een paar minuten had hij zich herpakt, hij speelde vals die keer, hij greep aan je haren en trok je hoofdje ruig naar achteren. “Nu nog niet kleine geile meid, nu nog niet” zei hij toen hij je het zwijgen oplegde met een nieuwe tongzoen. Hield dat dan nooit op vroeg je jezelf af, elke zoen leek weer leek het alsof het een nieuwe ontdekking was, ter plekke uitgevonden, nooit eerder geproefd.

Hij had je op de bank gezet, je benen uiteen geduwd en was met zijn mond vanaf de jouwe naar beneden gegaan. Langzaam kussend achter z’n zachte vingertoppen aan. Hij had je niet vastgebonden, niet tegengehouden met zijn kracht. Hij had je enkel een klein zinnetje gezegd, “nu niet meer bewegen jij, ogen dicht, handen in je hals, enkel voelen, stil blijven, enkel kreunen mag, geen woorden”. Dat zinnetje en zijn streling hadden je verlamd, strakker dan het sterkste touw, geen kant kon je meer op. Zijn mond had jouw lipjes gevonden, zijn vingers jouw kutje. Gekmakend zacht had hij met je gespeeld, kusjes op je lipjes, het puntje van zijn tong wat nauwelijks je clitje raakte, de waanzin kwam dichtbij. En net voordat je ontplofte, voordat je wilde losbreken uit je toverspreuk, had hij zijn vingers wild diep in je kutje gestopt en je zo afgrijselijk hard gevingerd dat je uiteindelijk niet anders meer kon dan hem met je handen van je af proberen te duwen. Maar je kon niet meer, hij had je teveel in zijn macht. Je wilde dat het stopte, je wilde dat het nooit ophield, meer, heerlijk om zo gek te worden.

Hij had je langzaam weer laten landen, je benen weer bij elkaar gedaan. Hij had je meegenomen naar het bed en had je tegen zijn zij aangelegd. “Rust maar” had hij gezegd toen hij je hoofdje op zijn borst legde en je dicht tegen zich aan trok. En kwartiertje of zo? Duurde het langer of korter? Je weet het niet meer. Jij had je snel weer herpakt. Je handje vond zijn lul en begon ermee te spelen, tijd voor hem om te genieten van jouw aandacht. Zacht was je begonnen hem af te trekken, te spelen met zijn eikel, knijpen in zijn dikke paal, nagels in zijn ballen te zetten. Je had hem laten kreunen van genot. Zachtjes was je tussen zijn benen gekropen en keek je hem aan met zijn lul stevig in jouw grip. Nu was het jouw beurt om je tong afgrijselijk zacht over de strakke huid van zijn eikel op en neer te laten gaan. Langzaam helemaal van het topje naar beneden, over zijn ballen, zijn ballen die je lekker likte en een voor een even in je mondje nam. Je had je handen kletsnat gelikt en trok hem een draaiende hand heerlijk af terwijl je andere hand zijn ballen optilde en je tong tegen dat supergevoelige plekje erachter kietelde. Je had hem gezegd dat ie maar lekker moest komen, je wilde zijn zaad dit weekend proeven, diep achter in je mondje. Dus waarom niet gelijk als eerste! De verleiding was groot gaf hij toe, zo graag dat hij je wilde aankijken terwijl hij zijn lul leeg zou spuiten in je mondje. Hij gaf je de kans, je mocht hem proberen leeg te zuigen zei hij.

Maar het was bedrog, hij wilde wat anders, maar eerst liet hij je minuten spelen. Zijn paal werd harder en harder, natter en natter van jouw heerlijke mondje. Totdat hij vond dat jij weer aan de beurt was. Hij had je omhoog getrokken tot je op zijn borst lag en verder. Hij zette je overeind zodat je kutje op zijn mond terecht kwam, weer, opnieuw. Hij likte en verwende je weer heftig, dit keer niet eerst zacht, dit keer gelijk intens. Je clitje zoog hij met je lipjes samen diep in zijn mond, zijn tong deed wild zijn werk terwijl je niets anders kon dan op zijn armen te hangen. Je zat te schudden op je knieën, minuten lang.

Totdat hij je achterover op het bed liet vallen en hij onder je uit kwam gekropen. Even kwam hij boven je hangen en keek hij je diep in je ogen aan. “Vannacht ben ik van jou, vannacht ben jij van mij” zei hij toen hij je een kleine kus op je lippen gaf, je proefde jezelf heel kort. Even had je verwacht dat hij rustig op je zou komen liggen, even had je gehoopt dat hij je zo langzaam zou gaan neuken, even teder en zacht. Nee, zacht had hij je op je buikje gedraaid, je benen bij elkaar gehouden en zacht was hij over je benen gaan knielen. Ow yes, dit standje, dat van de spiegel, had je gedacht toen hij zijn heerlijk harde lul diep in je kutje had geschoven. Geen spiegel deze keer helaas, enkel de rand van het bed waar hij je langzaam naartoe begon te stoten. Met elke harde schok van zijn onderlijf tegen jou billen, met elke puls van die paal diep in jou, had hij je verder en verder naar de rand van het bed geduwd. Het ritme werd hoger, je balans wankeler en wankeler. Je begon te knijpen met alles om je aan het bed vast te houden, je billen stevig bij elkaar alsof je daarmee het meeste grip had. Uiteindelijk stonden je handen op de lage vensterbank naast het bed, je borsten hingen vrij ruim over de rand en schudden mee in jullie ritme. Hij stopte niet meer. Hard had hij geroepen dat hij ging komen. Je had je best gedaan om je hoofdje om te draaien, maar het was niet gelukt. Je kon niet meer, het was heerlijk, het was geil, nog een paar stoten en je zou samen met hem het bed afgelazerd zijn. Tot hij en jij geil hard samen klaar kwamen, diep in jou, hangend over de rand, al jullie spieren waren gaan trillen, oncontroleerbaar hard.

Samen waren jullie in een deuk van het lachen terug het bed op geklauterd. Minuten lang naschuddend van de intense seks en het lachen. Samen waren jullie bij elkaar in slaap gevallen ergens diep in de nacht, geen idee van de tijd, het was nog donker, geen spoor van schemering gelukkig, zo gek hebben we het ook weer niet begaaid.

“Draai je eens om lekker ding.” Eindelijk drong het tot je door. Ik ben samen met hem, mijn liefde die ik een weekendje mag lenen. Dit was een heerlijke nacht, een heerlijke slaap, tijd om te beginnen om wat wakkerder te worden. Kom maar op zonnetje, ik ga mijn ogen open doen voor je, laat me maar eens zien hoe mooi onze kamer is vandaag, laat me maar eens zien hoe mooi je de stad vandaag voor ons twee gaat maken.

Zacht doe je je ogen open en zie je onze schitterende kamer. Helemaal wit beddengoed, lichte tinten, zachte accenten, echte planten, een balkon, uitzicht op de gracht, een droom.

Je draait je om en kijkt me recht in mijn ogen aan van veel te dichtbij. Ik geef je een kusje op je wang, een kusje op je lippen. Mijn vingers krijgen geen genoeg van je haren.

“Hey lekker ding, goeiemorgen.”

0

Een reactie plaatsen