Verhalen, verslagen, herinneringen.

De eerste afspraak

Leestijd: 13 minuten

Ze was nerveus, ik zag het vanaf de andere kant van de bar. Hoe ze sneller dan normaal ademde, hoe ze op haar horloge de tijd bleef controleren en om zich heen al de nieuwe binnenkomers van top tot teen afspeurde naar een teken van herkenning. Kate had zich in haar mooiste zomerjurkje gekleed en haar make-up extra veel aandacht gegeven om maar een goeie indruk te maken op Tom. Haar eerste ever online date die ze die avond zou gaan ontmoeten. Het was veel te druk in de bar. Vol met vaste klanten die in groepjes luid pratend bij elkaar stonden. Hier en daar een verliefd koppeltje dat enkel elkaar leek te horen. En een enkele eenling, misschien wachtend op een vriend, misschien gewoon genietend van de rust midden in de drukte.

Dit was spannend, was het wel ok, vroeg ze zich vast af. Wat zou Tom van haar vinden? Zou hij wel op komen dagen? Wat nu als ie … “Hoi Kate”. Ze had geen tijd meer om verder te twijfelen. Tom stond ineens voor haar. Hij was nog knapper dan op de foto’s die ze van hem gezien had. Wat was hij gespierd zeg. Een lange man, atletisch, met donker haar, een stoppelbaardje. Ze ging ervan blozen.

Ik was ook onder de indruk van Tom zeg, knappe kerel die een zelfverzekerde indruk maakte en duidelijk veel belang hechtte aan een goed verzorgd uiterlijk. Een vlotte gentleman met een verzorgd baardje en bijpassend kapsel. Mannen worden knapper met de jaren zeggen ze wel eens, maar deze kerel had duidelijk een voorsprong op de rest van ons.

Mijn cue om er van tussen te gaan. Kate had me niet gezien en dat wilde ik graag ook zo houden. Ik had mijn eigen date in een restaurantje een paar straten verder.

“Hi, ik ben Jenna” zei ze. Ik draaide me om en keek gelijk diep in twee prachtige bruine fonkeloogjes van een lange slanke brunette. Ze stond bijna met haar neus tegen de mijne want het was erg druk bij de bar van het restaurantje. Ik was direct al gevangen door haar heerlijke geurtje en door haar directe blik in mijn ogen. “Hi Jenna, ik ben Rob” zei ik terug. “Ja dat weet ik” zei ze, “je lijkt sprekend op je foto”, met een ondeugend glimlachje erbij. Direct èn grappig, jackpot.

De kelner bracht ons even later naar ons tafeltje. Lekker romantisch in een schemerig verlicht hoekje van het restaurant. Terwijl ik de stoel van Jenna aanschoof giebelde ze tegen mij “mooi plekje wat je voor ons geregeld hebt Rob. Ik voel dat het goed gaat komen vanavond.” En ze gooide er een knipoogje achteraan. Ik voelde een rush van warmte door mijn lichaam gieren, heerlijk zo’n lekkere tease. Ik wist nu al dat ik niks meer van het eten zou proeven, al mijn zintuigen stonden op Jenna gericht voor de rest van de avond.

“Wat wil je graag drinken” vroeg ik haar, “kies jij maar. Jij mag beslissen hoe snel je me aangeschoten wil hebben.” En weer dat ondeugende blikje in haar ogen. Deze meid weet van flirten zeg. Zou ze wel weten wat langzaam betekent? Het enige wat mijn hoofd bleef denken was wow, wow wow, jackpot. Ik koos voor een lekker zacht wijntje, niets te heftigs want van dit leuks wilde ik de hele avond genieten. Niet het risico lopen dat ze halverwege het eten slaperig zou worden van de drankjes.

Ik had een lekker tappas restaurantje gekozen waar ik ook wel eens met Kate had gegeten. Ik wist dat het eten hier heerlijk was, zeker in het gezelschap van een adembenemende vrouw. Bovendien kon je lekker samen knutselen bij elk gerechtje wat je elke ronde kon bestellen. Samen puzzelen wat lekker leek en wat je samen wilde proberen. Eens een keer wat anders dan wat je normaal nam. Af en toe even een hapje van jouw gerechtje voeren aan je prachtige date. Af en toe een hapje bij haar stelen.

Jenna genoot overduidelijk. Ze probeerde van alles uit, ze voerde mij dingetjes die ik nog niet kende en ik voerde haar mijn favoriete keuzes. De wijntjes hadden al snel plaats gemaakt voor lekkere biertjes. “Ik ben eigenlijk geen wijndrinker” had Jenna gezegd, “geef mij maar een lekker zoet biertje.” Een gewone meid zonder pretenties, recht voor de raap en zo te merken altijd met haar voet op het gas.

We praatten voluit over van alles, alsof we elkaar al lang kenden en jaren moesten inhalen. En niet het gebruikelijke hoor, niet over werk, hobbies, kinderen, nee, ook hier zat Jenna achter het stuur. Zowat haar eerste vraag aan mij was of ik altijd direct mijn dates met mijn ogen probeerde uit te kleden? De hoeveelste was zij voor mij? “Ga ik te hard voor je?”, vroeg ze met een ondeugende glimlach. Ze had duidelijk door dat ze me zowat van mijn stoel geblazen had al bij haar eerste vraagjes. “Ik plaag je maar wat hoor” voegde ze er gauw aan toe. “Eigenlijk ben ik harstikke nerveus” en voor het eerst liet ze zich pas echt zien toen ze verlegen even aan haar halskettinkje zat te friemelen.

We hadden het over onze eerste liefdes. Ik over mijn belgische vriendinnetje toen ik nog veel te verlegen was. Zij over haar beste vriendin van middelbare school, hoe ze stiekem twee jaar lang benieuwd waren geweest of ze ooit iets voor jongens zou gaan voelen, want die waren toch allemaal zo kinderachtig.

We hadden het over kinderen krijgen. Haar dochtertje was geboren toen ze bij vrienden op visite was. Alles was ineens zo snel gegaan, geen tijd meer om naar huis of naar het ziekenhuis te gaan. De mannen van de ambulance waren helden geweest die haar zo goed geholpen hadden. Haar dochter Eva ging nu al naar de universiteit, ze studeerde rechten. En je zag de trots in haar ogen. Ik vertelde dat Kate en ik het een paar jaar geprobeerd hadden, maar er lang geleden al ok mee waren geworden dat het voor ons samen niet ging werken. Dat ik me een paar jaar na dat punt had laten steriliseren zelfs. Ik vertelde dat ik geen enkel probleem had met naakt zijn, maar op zo’n steriele tafel liggen, met enkel dat stukje bloot, en dan een arts en wat verpleegsters er omheen aan je zien knutselen alsof ze een bouwpakketje in elkaar aan het zetten waren. Da’s raar.

“Het is laat, zullen we …” vroeg ze aan me. Ik zag dat het al bijna tien uur was. “Ja hoor, ik ga wel even onze jassen halen en afrekenen” zei ik. Toen ik terug kwam zag ik van meters afstand alweer die verlegen Jenna, ze ging me weer verrassen voelde ik al. “Neem je me gelijk mee naar de kamer” vroeg ze toen ik haar in haar jas hielp. En ze voegde er een ondeugende, mierzoete bilk aan toe, met haar hoofd wat voorover en haar ogen omhoog kijkend naar de mijne. Ik pakte haar zachtjes met mijn hand in haar nek en gaf haar daar, nog staand naast onze tafel, direct een heerlijke diepe zoen. Even dacht ik dat ik te hard ging, maar nee, ze pakte mij stevig vast en zoende nog intenser terug. “Kom” zei ze “ik wil weten of we de eersten zijn”.

Buiten liepen we hand in hand als een verliefd stel door de donkere stad, natte straten maar gelukkig geen regen meer, mensen op zoek naar hun volgende bar en hier er daar een koppeltje genietend van elkaars gezelschap net als wij. We schoten niet echt op, bij elk steegje wat we voorbij liepen pakte we elkaar in een stevige omhelzing en zoenden we nog heftiger dan bij de vorige stop. “Als we zo doorgaan zijn we zeker niet de eerste hoor” grapte ik, maar eigenlijk kon me dat niks schelen. Dit was heerlijk. Jenna keek me glimlachend aan, pakte mijn hand, ze zei “kom, schiet op” en wilde gaan rennen. Maar ze stopte nog voor ze begon en met een klein lachje zei ze “euh, waar moeten we eigenlijk heen?”. “Kom” zei ik, “ik heb een aardig hotelletje hier dichtbij gevonden”. En ik nam haar mee. Samen stevig doorstappend nu want dezelfde vraag maakte nu ons beide nieuwsgierig.

Het hotel was eigenlijk maar een paar straten verderop, maar toch wel een kwartiertje lopen. De hele weg kon ik enkel maar denken aan wat er ging komen. Of tenminste, denken aan wat ik bij elkaar gefantaseerd had in de afgelopen paar dagen. Maar Jenna was zoveel anders dan ik ooit had kunnen verzinnen. Zo spontaan, zo snel, maar ook zo zichzelf, zo kwetsbaar als ze zich bloot gaf en zo oprecht. Dit was nu al een super avond.

Bij het hotel aangekomen liepen we hand in hand naar binnen. Het meisje van de receptie herkende mij van eerder die dag en keek mij in het voorbijlopen aan met een eerst ietwat verbaasde blik die echter snel veranderde in een discrete, ietwat verlegen glimlach. We gingen naar de lift en ik drukte de knop in voor de bovenste verdieping. Het lampje naast de keycard lezer lichtte op, dus ik gebruikte de kaart zoals bedoeld werd. Jenna keek me aan, “zo, executive floor, wow” zei ze, terwijl ze me tegen een van de liftmuren aanduwde. Ze zoende me hard en ik voelde hoe een van haar handen snel mijn billen verkende en op weg ging naar de voorkant van mijn been. Maar de liftdeur ging alweer open. Vijf verdiepingen maar, zo hoog waren de gebouwen hier in de stad niet. “Welk kamernummer hebben we?” vroeg ze ongeduldig. “Kamer 521” zei ik, maar laat mij maar voorgaan, het is hier een doolhofje.

Bij de kamer aangekomen zei ik tegen Jenna, “laat me even aankloppen, wel zo beleefd” en ik probeerde mijn meest serieuze blik op te zetten. Twee klopjes, een klopje en weer twee. Even tien tellen wachten en toen weer, twee, een en twee. “Zo, kom mee” zei ik terwijl ik de keycard gebruikte om de deur open te doen. We stapten binnen maar zagen niks, de gordijnen waren dicht en het was er aarde donker. Enkel wat donkere contouren van een bed dichtbij ons, een wat dichter naar het raam en nog twee grote stoelen daarachter. “Kom we pakken het bed bij het raam” fluisterde ik in haar oor, terwijl ik Jenna bij haar middel pakte en voor me uit duwde. “Zijn we de eersten?” fluisterde ze terug naar mij. “Shhh”, “niet meer spreken. Dat is de regel.” Zei ik stilletjes terug.

In het donker liepen we in de richting van het achterste bed, onze jassen en schoenen gingen uit en verdwenen in het donker ergens op de vloer of de stoelen. Ik pakte Jenna bij haar arm vast en nam haar gelijk mee het bed op. Ze volgde mijn gestuntel in het donker gewillig en ging op haar zij liggen zodat ik me naast haar kon leggen. Mijn hand gingen op zoek naar Jenna’s middel zodat ik haar naar me toe kon trekken, maar vond per abuis eerst een van haar borstjes. Ik hoorde direct hoe Jenna’s ademhaling even schokte, even dieper en intenser werd. Schrok ze of vond ze het spannend? Ik verplaatste mijn hand direct naar haar middel en wilde haar tegen me aan gaan trekken. Maar Jenna was wel gelijk heel duidelijk, haar hand had had mijn bovenbeen gevonden en gleed direct omhoog naar mijn kruis waar ze me direct door mijn broek heen stevig vastpakte en zachtjes begon te kneden. Ze was nog veel sneller in haar daden dan met haar woorden in het restaurant merkte ik al wel. Wow.

Ik trok haar naar me toe en begon haar langzaam te zoenen. Steunend op een arm kon ik me een beetje boven haar draaien, met mijn andere hand pakte ik haar zachtjes in haar nek zodat ik haar een beetje kon proberen te sturen. Ik wilde haar eerst een langzame tongzoen geven en daarna langzaam kussend haar gezicht en haar hals gaan verkennen, maar Jenna was ongeduldig. Al bij de eerste aanzet van de tongzoen pakte ze me stevig in mijn nek en werd zij de actieve zoener, haar tong was het stuurde wat er gebeurde in onze monden. Ondertussen bleef haar andere hand me stevig kneden, de bijna pijn maakte me naar adem snakken. Maar het was heerlijk.

Ons spel viel van de ene versnelling in de andere. Haar kleding verdween al snel allemaal naast het bed, mijn handen verkenden elk stukje van haar lichaam. Ze was zacht, ze was warm, ze was heet. Bij elk nieuwe plekje wat ik ontdekte voelde ik haar aanspannen en kronkelen van genot. Ondersteund door zachte kreuntjes en af en toe een kreetje van “ja, ja …”. Mijn kleding was daarna aan de beurt vond ze. Voor ik er erg in had was alles uit behalve mijn overhemd. Ze wilde graag dat ik het aanhield, met de knoopjes open. Dan kon ze mijn geurtje lekker blijven opsnuiven fluisterde ze in mijn oor.

Ze zat bovenop me. Ik dacht even dat ze me direct in haar wilde nemen toen ze langzaam kussend naar beneden begon te gaan. Ze kuste mijn borst, ging omlaag naar mijn buik, ze pakte me vast ….

Tok tok, tok, tok tok … twee klopjes, een, weer twee … op de deur. Ik voelde hoe Jenna bevroor, ze had het ook gehoord. Snel trok ik haar naar boven, gooide het dekbed over ons heen en fluisterde tegen haar “Stil. Wat je ook hoort, blijf stil en beweeg je niet”. Daar was het klopsignaal weer. Even later ging de deur open en hoorde ik twee mensen binnenkomen. Heel zachtjes hoorde ik een vrouw fluisteren “We nemen het eerste bed”. Ze moeten toch iets gezien hebben?

We hoorden hoe naast ons een koppeltje op het bed begon aan hetzelfde spel waar wij net in onderbroken waren. Schoenen en kledingstukken vielen op de grond, ze gingen haast nog sneller dan Jenna en ik, kreuntjes klonken en af en toe een kort zinnetje, “ja, daar, hmmmmm”.

Jenna was eerst stil blijven liggen, maar ik hoorde hoe haar ademhaling intenser werd bij het horen van de snelle hete seks vanaf het andere bed. “Waar was ik?” zei ze, en ze zakte al kussend weer naar beneden. Een moment later was ze me heerlijk aan het verwennen, haar handen, haar lippen, haar tong …. Ze kwam weer terug omhoog, al kussend. Mijn handen vonden haar zachte borstjes, haar strakke buikje en even later haar ronde billen. Ik draaide haar naast me op het bed en ging met mijn hand op zoek naar haar warmste plekje. Mijn vingers gleden langzaam over haar, ze slaakte een kreetje “jaa, daar”, mijn vingers gleden in haar en ik voelde hoe ze me stevig vastpakte. “Maak me gek” zei ze.

Vanaf het andere bed hoorden we ook steeds meer seks. We zagen niks, maar we hoorden gestoei, we hoorden zoenen, kreetjes. We hoorden elk standje hardop. We wisten allemaal nu dat twee koppels in een pikdonkere hotelkamer in aparte bedden aan het vrijen waren, maar we zeiden niks tegen elkaar.

Na wat uren leken waren Jenna en ik moe aan het worden. De ruige standjes maakten plaats voor knuffelen, strelen en nog meer zoenen. Alles in het pikkedonker, alles op de tast, we zagen niks. We speelden het hele spel achterstevoren. Vanaf het andere bed was het ondertussen ook stil geworden. Ook daar was het koppeltje moe van het stoeien dacht ik. Langzaam vielen we in slaap.

Het was nog steeds donker toen ik wakker werd, pas zes uur in de ochtend zag ik op mijn horloge dat op het nachtkastje oplichtte. Ik was nog helemaal seksdronken. Ik voelde Jenna’s warme lichaam dicht tegen het mijne. Ik lag achter haar en had haar borst zacht vast, ik voelde een heerlijke warmte. Mijn motortje sloeg alweer aan. Zachtjes begon ik tegen haar aan te duwen vanuit mijn heupen. Jenna werd wakker van me, ik had verwacht dat ze me zou zeggen dat ze verder wilde slapen, maar ze verraste me, ze zei “ja, ja, … pak me”. We begonnen te vrijen zo liggend op onze zij.

“Hey, schuif eens wat op” hoorde ik ineens een stem achter mij zeggen. “Ik wil meedoen” herkende ik Kate’s stem. Ze was uit haar bed gekomen en wilde achter mij komen zitten om mee te spelen. Ik voelde hoe haar borsten tegen mijn lichaam en ik voelde hoe haar handen op zoek gingen naar Jenna. “Denk je dat ze dit wil?” vroeg Kate aan mij. “Zeker weten” antwoordde ik. Even later kroop Kate over mij heen, bovenop Jenna, ik voelde hoe de meisjes begonnen aan een lekkere vrijpartij. Mijn handen voelden hun lichamen, hoe ze zoenden, hoe ze elkaar voelden, hoe ze elkaar verwenden.

“Kom” zei Jenna ineens tegen Kate en mij, “we gaan Tom wakker maken”. Beide meisjes stapten het bed uit en gingen op de tast naar het andere toe. Ik stapte uit en deed het gordijn een beetje open, aarzelend zwak blauwe ochtendschemering maakte contouren en schaduwen in de kamer een beetje beter herkenbaar. Ik zag hoe Kate het dekbed van Tom weg haalde en hem direct met haar handen en haar mond begon te verwennen. Jenna was op haar knieën bij Tom’s hoofd gaan zitten zodat hij van haar kon genieten.

Ik genoot van het uitzicht. In het half uurtje dat volgde zag ik hoe mijn Kate heerlijke seks had met Tom en Jenna tegelijk. Ze werd verwend door Jenna, in diverse standjes genomen door Tom en soms door beide tegelijk gek gemaakt.

Na een poosje stapte Tom uit bed en kwam hij naar mij toe. “Ben je genoeg uitgerust Rob?”. Ik knikte enkel, stond op, kroop bij de meisjes in bed en kreeg gelijk hun volle aandacht. Zij verwenden mij en ik hen. Zonder ophouden wisten we elkaar weer meerdere malen weer tot hoogtepunten te brengen. Waar haalden ze de energie vandaan?

Een tijdje later was Kate terug in slaap gevallen. Jenna kroop half op haar, duwde haar gezichtje in de hals van Kate , sloeg haar arm over haar heen en viel ook in slaap.

Ik stapte het bed uit en ging weer in het andere liggen waar Tom ondertussen ook ingekropen was. Hij werd half wakker van me en gebaarde me om bij hem te kruipen. Ik ging bij hem liggen zoals Jenna bij Kate was gaan liggen. Samen vielen we weer snel in slaap.

Veel later op de ochtend werd ik weer wakker. Het was al volop licht en ik lag nog steeds in dezelfde houding bij Tom. Ik voelde hoe twee handen van Jenna aan het proberen waren om mij weer paraat te krijgen. Ik zag hoe Kate met haar mond probeerde om hetzelfde bij Tom te doen. Tom opende langzaam zijn ogen, glimlachte en kneep me strak tegen hem aan. “Nu jullie jongens” zei Jenna. “Jullie zijn toch beide bi-nieuwsgierig!” voegde Kate eraan toe. “Wij willen kijken” zei Jenna weer. Beide meisjes gingen uitdagen op de rand van het bed zitten en keken ons verwachtingsvol aan.

Tom en ik aarzelden. Dit was nieuw voor ons beiden. Maar ja, als de meisjes het konden, dan wij toch ook zeker. Ik kroop wat omhoog en begon hem te zoenen met mijn ogen dicht. Ik had verwacht dat het vreemd zou aanvoelen, maar om eerlijk te zijn was het bijna hetzelfde als een vrouw te zoenen. Enkel de vorm van zijn gezicht was anders en zijn huid niet zo zacht, onze stoppelbaarden kriebelden in elkaar, maar verder was het eigenlijk net zo heerlijk. Ik merkte aan Tom dat hij het ook gelijk vanaf de eerste tel serieus een poging gaf. We wilden ons niet als saaie traditionele mannetjes laten kennen aan onze meisjes. Misschien was het ook omdat we beide wat inhielden en niet te sterk over probeerden te komen, of misschien was het omdat we er al een nacht vol seks op hadden zitten en gewoon moe waren.

Langzaam gleed mijn hand via zijn borst naar beneden, over zijn gespierde buik, totdat ik hem in mijn hand had. Een vreemd maar ook vertrouwd gevoel. Een bekende vorm, maar met maar een kant van wat je gebruikelijk voelt. Langzaam begon ik hem af te trekken. Ik voelde zijn ademhaling veranderen. Hij had mij ondertussen ook gevonden en begon mij op dezelfde manier te verwennen. Een paar minuten deden we dat totdat Tom ineens zei “ik kan niet meer, jij?”. Ik antwoorde “ik eigenlijk ook niet meer”.

De meisjes keken ons aan met pretoogjes. “Aww, zijn de jongetjes moe?” grapte Kate. “De volgende keer gaan jullie samen uit eten hoor” voegde Jenna eraan toe. “Dan komen wij als laatste de kamer op en gaan we naar jullie kijken” zei Kate weer.

Anderhalf uur later waren we alle vier gedoucht en aangekleed. Heerlijk moe en ontspannen tegelijk. “Houden we de switch nog even aan” vroeg Tom. “Ja lekker” was het antwoord van de meisjes beide bijna tegelijk.

We verlieten de hotelkamer en keken wat verontschuldigend naar de kamermeisjes. De kamer moest wel heel sterk naar de geur van intense seks geroken hebben zo nadat twee koppels er een hele nacht nauwelijks wat in geslapen hadden. Tom en Kate liepen voorop, hand in hand. Na het uitchecken gingen we op zoek naar een lekkere bistro op in de stad. Jenna en ik stopten weer bij elk steegje en konden niet van elkaar afblijven. Kate en Tom keken af en toe ongeduldig om waar we toch telkens bleven, maar volgden ons voorbeeld lekker.

Na een tijdje vonden we een kleine bistro die ons wel leuk leek. Een beetje anders dan de andere, klein maar met een duidelijk eigen karakter. Er waren nauwelijks andere gasten binnen. Met z’n viertjes stapten we binnen en kozen we twee tafeltjes naast elkaar bij het raam. “Genoeg duisternis voor een nacht gehad. Ik wil wel eens bij goed daglicht zien wie me de hele nacht moe heeft gemaakt” grapte ik. We hadden een heerlijke lunch waarbij we al gelijk met z’n vieren zaten te fantaseren over de dingen die we een volgende keer gingen proberen. Want een ding wisten we zeker, als we zo konden genieten van onze first dates, dan moest een volgende keer wel helemaal geweldig worden als we een lampje aan hielden.

0

Een reactie plaatsen