Verhalen, verslagen, herinneringen.

De Website

Leestijd: 31 minuten

Ik hoop dat ze thuis is. Misschien sta ik wel voor een dichte deur zo meteen en wat ga ik dan doen? Zal ik haar dan bellen, hopen dat ze in de buurt is en blij is om me te horen? Zou ze snel naar huis komen en in mijn armen vliegen als ze me ziet? Elf uur in de ochtend op een droge half zonnige dag in de late herfst en de hele dag ligt nog voor me. Ik heb mijn auto een paar straatjes verderop geparkeerd en loop het laatste stukje door de kleine straatjes naar haar deur. Dat ene verhaaltje op de website die ik pas vond, dat was zo spannend, zo gedurfd, dat wil ik ook voelen. Ik wil weten hoe het is om gewoon te springen en te doen, niet elke stap eerst uren of dagen te overdenken en dan niet durven. Nee, ik wil een gedachte vangen en door de geilheid ervan betoverd worden, gewoon gaan en doen. Dat wil ik met haar. Al sinds ik haar voor het eerst zag op dat feest, in al die maanden dat ik haar langzaam heb leren kennen als vriend, maar vooral sinds die laatste keer dat ik haar toevallig zag bij het winkelen en we spontaan even gepraat hebben bij een glaasje jus in de stad hier. Er sloeg een kleine vonk over toen, ik weet zeker dat ze hem toen ook voelde, ik zag het in haar ogen tijdens die ene magische glimlach. Maar beiden waren we net niet dapper genoeg om toen de sprong te maken. Dat glaasje jus is nu alweer drie maanden geleden. Zou ze nog weten hoe dat ene momentje toen voelde?

De laatste meters tot aan haar deur lijken onder mijn voeten door te schuiven alsof ik ze in volledige stilte loop. Alle geluiden van de stad, auto’s, fietsers, de tram die voorbij rijd, alles lijkt verdwenen en ik hoor enkel mijn eigen adem nog. Ik zou zweren dat ik mijn eigen hartslag kan horen slaan in mijn hals. Ik begin mijn hand te bewegen om op haar deurbel te gaan drukken terwijl ik er nog steeds een paar stappen voor moet lopen. Alsof ik mezelf aanwijs waar ik op moet mikken. In een hoekje van mijn gedachten roept mijn twijfelaar hard dat ik moet stoppen en goed moet nadenken over wat ik wil gaan doen voordat ik de knop indruk. Maar ik kan hem niet goed verstaan zo met die prop in zijn mond en z’n handen vastgebonden op zijn rug. Naast hem staat mijn avonturier in z’n vliegeniersjas met z’n armen over elkaar breed te glimlachen naar me. Hij maakt een kleine beweging met z’n hoofd en moedigt me aan die bel naast haar naam gewoon in te drukken.

Even later hoor ik het zoemertje van het slot en snel geef ik de deur een duwtje. Ik schrik er zelf een beetje van en had eigenlijk verwacht dat ze zelf open zou doen, niet zo’n raar onpersoonlijk zoemertje te horen.. Ooit liepen wij hier met een groepje vrienden erbij eens voorbij en zei ze “dit is mijn huisje. Dat met die voordeur die net wat anders is dan de rest ernaast.” Ze had het verteld met een trotse glimlach op haar lippen. Net iets anders zijn dan de rest, anders dan normale saaie mensen, heel bijzonder was ze zeker. Dat van die deur had ik onthouden die keer, haast niks anders, zelfs haar huisnummer wist ik niet. Enkel precies waar het was en hoe het voelde om toen al naar haar deur te staren in een nieuwsgierig verlangen om de wereld erachter te verkennen.

Ik had verwacht dat ze de deur zelf zou open doen, maar zie dat er direct achter de deur een smalle steile trap naar boven begint. Halverwege is er een deur en helemaal bovenin nog een. Shit, ik heb geen idee welke de hare is. Ow daarom stond haar naam naast die drukknop. Ik heb helemaal geen andere knop gezien. Als ik aarzelend de eerste treden op begin te stappen merk ik dat de bovenste deur zachtjes open wordt gedaan en op een kiertje wordt gelaten. Dat zal haar deur wel zijn hoop ik dan maar. Ik klim de trap verder naar boven en op het moment dat ik de laatste paar treden moet gaan zwaait de deur verder open. Ze kent dit natuurlijk maar al te goed. Elk bezoek heeft gewoon een minuutje nodig om van de voordeur tot aan haar deur te klimmen, mooi tijd voor haar om nog net even iets op te ruimen of zo.

Daar staat ze dan. Ze kijkt me nauwelijks verbaasd aan en laat me haar liefste glimlach zien terwijl haar oogjes fonkelen van plezier. “Ik wist dat deze dag zou komen”, zegt ze als ze me binnen laat. Te verbaasd om op dat ene zinnetje te reageren stap ik binnen en begin ik mijn jas uit te trekken. Ze doet de deur achter me dicht en loopt verder voor me uit, zonder een woord meer te zeggen, het halletje in naar de plek waar haar jassen aan haakjes aan de muur hangen. Ik hang mijn jas er tussen en draai me weer om naar haar om te zien hoe ze staat te wachten op wat ik nu ga doen. Zo nerveus als ik me daarnet beneden voelde, zo ontspannen lijkt ze me nu aan te kijken. Alsof ze alles wat er nu gebeuren gaat al lang weet. Alsof ze het gelezen heeft in een verhaaltje, net als op die website.

Het gekke is dat ik me ook ineens helemaal ontspannen voel. Mijn bibbers van eerder zijn verdwenen door haar ogen die mij nu helemaal aftasten. Alsof ze dit helemaal bestuurt, alsof ze het maakt dat ik mijn rust vind voordat ik een volgende pas durf te zetten. Ik zet die pas, naar haar toe, haar glimlach wordt groter. Ik zet een tweede en zie hoe ze haar adem even inhoud, haar borsten spannen zich strakker aan onder haar strakke topje. Een derde pas en haar ogen branden ineens vol lust. Zo heet dat ik de gloed voel op mijn wangen. Een laatste pas en mijn armen vangen haar in mijn net. Een wilde vurige zoen ontbrand direct tussen onze lippen zonder een waarschuwing vooraf. We verliezen haast ons evenwicht als we omdraaien en een muur vinden waar ik haar net iets te wild tegenaan duw. Ik kan niet meer denken en wil dat ook helemaal niet meer nu. Ik wil enkel nog springen in deze poel van lust en me samen met haar verliezen in dit moment.

Mijn handen verkennen haar lichaam over de stof van haar kleding, haar rug, haar heupen, haar billen, enkel verstopt onder een simpele broek en een gemakkelijk T-shirt. Ze draagt nauwelijks make-up, geen lippen stift, haar krullende haren zitten een beetje opgestoken voor het gemak, maar ze was zeker niet gekleed voor bezoek. Ik wil haar nu, ik wil haar hier, ik voel haar borsten tegen mijn lichaam duwen zonder beha er tussen, gewoon zacht en warm slechts onder enkel een dun laagje stof. Net als ik adem ga halen om mijn handen onder de stof van haar shirtje op de warme huid van haar rug te laten glijden is ze me voor. Ze pakt me met een stevige grip vast op mijn paal die strak mijn broek aan het vullen is gegaan en spert haar ogen open als ze me tegelijk diep in de mijne aankijkt. Ik duw mijn lippen weer op de hare, zoek de rand van haar shirtje op haar rug en begin het omhoog te trekken. Ik wil het uit hebben, ik wil haar naakte lichaam blussen met mijn tong, haar laten afkoelen aan de lucht in haar appartementje. Op het moment dat ik haar shirtje omhoog trek doet ze snel haar armen omhoog en laat ze zich zakken. Haar naakte borsten springen onder het shirtje uit tevoorschijn terwijl haar handen vlug mijn broek beginnen open te maken. Even kijk ik om me heen om te bedenken waar ik haar shirtje moet laten als ik voel hoe mijn broek vlot over mijn billen naar beneden wordt getrokken. Ik gooi haar shirtje op een stoel die naast de kapstok staan en voel hoe een hand mijn lul stevig vastpakt, hoe een andere nagels in mijn billen plant en hoe haar mondje gulzig over mijn paal glijdt. Ik leg mijn handen op haar rode krullen en voel hoe ze wild met mijn lul begint te spelen. Fuck, ze is heet. Heter dan ik had verwacht.

Ik sta haast te wankelen van het plotse van dit alles. Vijf minuten geleden twijfelde mijn vinger nog voor het knopje van de deurbel, nu sta ik samen met haar naakt in haar halletje. Dit voelt echt zoals hij het schreef op de website. Dit is geen fantasie, dit gebeurt me nu echt. En enkel omdat dat vonkje toen al oversloeg en ik pas vandaag eindelijk doorhad dat ik er iets mee moest doen om een vuurtje ermee te starten. En oh boy, wat laait dat vuurtje nu ineens hard op. Een paar minutenlang kan ik haast niet meer nadenken en enkel genieten terwijl ze mij verwent met technieken die ik nog nooit eerder gevoeld heb. Ze likt mijn lul harder en stijver dan ik eigenlijk zo snel al aan kan. Ze knijpt me pijnlijk lekker in mijn bil terwijl ze zachtjes knabbelt op de dunne huid onder aan mijn strakke paal. Haar ogen fonkelen als ze heel kort even aankijkt terwijl ze haar hoofdje draait. Als ze zo doorgaat verlies ik binnen tellen mijn controle nog en schiet ik me nu al leeg. Veel te vroeg.

Ik buk even voorover zodat mijn onderlijf naar achteren gaat en ze de grip op mijn lul wel moet loslaten. Vragend, glimlachend en druipend van geil kijkt ze aan terwijl ik haar bij haar armen pak en laat gaan staan. Ik duw haar weer terug tegen de muur en verlies me met haar samen dronken in een korte tongzoen. Een hand van me pakt haar nek vast terwijl de andere de blote huid van haar rug weer snel vindt. Zachtjes laat ik die hand over haar lichte huid naar haar middeltje glijden, verder door naar voren en naar boven, door naar haar zachte borstje wat ik teder vast pak en begin te verkennen. Ze heeft verrassend kleine tepeltjes voelen mijn vingers. Of beter, ze heeft lage, zachte tepeltjes en heel lichte hofjes er omheen die een beetje mijn vingers uitdagen om zich goed te concentreren. Ik kijk haar even in haar ogen aan terwijl ik speels in een tepeltje knijp en zie hoe haar ogen en haar mondje ver open schieten bij mijn eerste aanraking. “Zo hard als je durft”, zegt ze me zachtjes, “dat vind ik geil.” Met meer dan plezier geef ik haar wat ze wenst en knijp ik fel en scherp in haar tepeltje. Haar ogen rollen rond terwijl ze even pijnlijk op haar lip bijt. “Te hard”, vraag ik haar een beetje geschrokken. “Nee, meer alsjeblieft”, antwoord ze me met een zacht stemmetje dat smeekt om door mij overmeesterd te worden. Zacht pak ik met mijn hand onder haar borstje en til ik het op. Dan laat ik mijn hoofd zakken en zet ik mijn lippen rond haar tepeltje en mijn tanden er in. Ik zuig haar mijn mond in terwijl ik haar voorzichtig bijt en met het puntje van mijn tong plagend lik. Een kreetje van genot ontsnapt met een diepe zucht aan haar lijfje. Even later ademt ze diep in, houd ze haar lucht vast en drukt ze haar borstje diep tegen mijn mond terwijl ze met haar hand mijn hoofd stevig vastgrijpt bij mijn haren. Ik voel dat ze wil dat ik mijn aandacht daar houd waar ik nu ben en haar verwen met mijn mond op haar borst. Ze staat met een holle rug tegen de muur van haar halletje geleund om mij zo goed mogelijk te laten spelen met haar zachtste plekjes, een beetje wankel te balanceren met een hand nog stevig rond mijn lul geklemd en een mondje dat zacht “ja, ja, owww meer” zegt.

Dit staat niet gemakkelijk, ze zal vast wel een fijner plekje hebben in haar appartementje. Ik ga rechtop staan en trek haar zachtjes tegen me aan terwijl ik haar hoofdje met twee handen vast pak en haar even recht in haar geil dronken ogen aankijk. “Meer zei je he”, fluister ik haar zachtjes toe, “meer en veel meer krijg je van me wild vuurtje.” Ik laat haar hoofdje los, trek mijn broek omhoog en pak haar hand vast terwijl ik naar de half openstaande deur loop tussen haar voordeur en de kapstok. Als ik het goed zie is daar de woonkamer en staat daar een ruime bank om verder te spelen. “De slaapkamer is de andere kant op hoor”, zegt ze me terwijl ze even stil blijft staan. “Ik kom hier niet om te slapen vlammetje. Ik kom om jou te verwennen. Kom mee” en ik begin weer te lopen naar de woonkamer. Meer dan gewillig komt ze verder met me mee zie ik dat ze even stil wordt van mijn woorden terwijl ze weer een beetje op haar onderlip bijt. Dat is haar dingetje dus, vurig verlangende ogen vol geile lust en een beetje bijten op haar onderlip uit verlegenheid? Wacht, verlegen? Nah, dat is het niet. Ik trap nog even vlot mijn schoenen uit en laat die naast de kamerdeur in de hal op de grond slingeren.

Haar woonkamer is lang en hoog, met de deur in het midden, een groot raam met veel daglicht aan de ene kant en een eettafel met een dubbele deur naar een ander vertrek aan de andere kant. En inderdaad een bankje met een vachtje ervoor en een glazen salontafel. Ik neem haar mee tot op het kleedje bij het bankje, zet haar met haar rug naar het raam en ga weer voor haar staan. Verwachtingsvol kijkt ze me aan terwijl ze met haar handen bij elkaar voor zich blijft staan. Haar borstjes bloot een beetje tussen haar armen ingeklemd. Ze staat met de vingers van haar linkerhand te friemelen aan de middel en ringvinger van haar rechter, ze heeft haar hoofd een beetje omlaag gebogen en kijkt me voorzichtig aan van onder wat rode lokken die een beetje voor haar ogen hangen, losgekomen van de rest door onze wilde zoen.

Zachtjes steek ik een hand uit en streel ik haar even over haar wang waardoor ze als een verliefde poes even haar ogen sluit en haar hoofd beweegt om mijn hand te volgen en zo lang mogelijk aan te raken. Bijna hoor ik haar spinnen. Mijn handen strelen dan samen over haar blote armen en gaan naar beneden terwijl ik langzaam door mijn knieën ga om mijn streling tot aan de rand van haar broek, over haar naakte huid heen verder te zetten. Haar handen hebben elkaar losgelaten en hangen wat verloren naast haar lichaam te wachten op mijn volgende zet. Lang hoeft ze niet te wachten als ik direct mijn vingers naar haar knoopje toe beweeg. Ik kijk even omhoog en zie hoe ze mij een beetje verlamd, vol ingehouden opwinding blijft volgen. Geen signalen van te ver of paniek te spotten, dus ga ik voorzichtig door. Langzaam maak ik het knoopje los en pak ik tussen duim en wijsvinger het lopertje van haar rits vast. Nog een keer kijk ik omhoog en zie ik hoe ze weer lief op haar lip staat te bijten, nu met een blik die me lijkt te vertellen dat ik vooral door moet gaan en snel graag. Ik trek haar ritsje naar beneden en zie een geel kanten slipje verschijnen bovenop een bleke huid. Nu zonder langzaam te doen pak ik haar broek vast aan de randen bij haar heupen en trek ik ze vlot omlaag, helemaal naar beneden tot op haar enkels. Ik til een been op en help haar uit te stappen, dan gelijk door met haar andere been en de kleine witte sokjes trek ik ook gelijk uit. Daar staat ze voor me. Slechts gekleed in een kleine gele string met mij op mijn hurken voor haar.

Ik laat mijn handen langzaam over haar benen terug naar boven glijden tot op haar bovenbenen en bewonder haar slanke dunne lichaam van dichtbij. Ik wil direct zijn, net als die schrijver, maar moet toch wel weer even aanleggen voordat ik mijn stap durf te zetten. Dus ik kijk haar weer even aan en zie aan haar snuitje hoe ze zich volledig aan mij over geeft. Ik mag haar meenemen op deze ontdekking van het avontuur tussen ons en bepalen hoe snel we gaan en welke kant op. Ik laat mijn rechterhand los van haar been, draai hem ondersteboven, laat mijn middelvinger een beetje hoger steken dan de anderen en streel in een soepele, zachte streling over de stof van haar slipje daar waar haar lipjes zitten. Haar vochtige warme plekje vertelt me dat mijn vingertje meer dan welkom is om het te komen begroeten en smeekt me haast om een herhaling. Haar mondje is open gevallen en ik zie hoe haar adem net zo vochtig haar lichaam verlaat als haar zachte plekje hieronder aanvoelt. Ik streel haar nog een keer over haar lipjes en zie hoe haar knieën een beetje uiteen proberen te gaan en weker worden, ze wil dit, ze heeft moeite om te blijven staan als ik hiermee te lang verder ga.

Ze kijkt een beetje verbaasd als ik ineens vlot ga staan en mijn handen op haar bovenarmen leg. Ik draai haar met haar achterste schuin haar de bank toe en geef haar een klein signaaltje dat ze van me moet gaan zitten op het stuk aan mijn kant, met haar rug schuin naar de leuning en het raam. Zodra ze de zitting raakt duw ik haar zacht achterover om te gaan liggen, zak ik zelf op mijn knieën en spreid ik haar benen door met mijn beide handen haar bovenbenen een beetje uiteen te duwen. Ze duwt haar hoofdje in een van de kussentjes die haar bankje vullen, sluit haar ogen en wacht op wat ik ga doen. Mijn vingers glijden langzaam over haar beentjes omhoog tot op de stof van haar slipje en ik merk hoe ze zich even aanspant in afwachting van wat ik ga doen. Ik streel een tijdje uitdagend over de dunne stof, over haar buikje net boven de rand van de stof en laat haar wachten op meer. Totdat ik mijn vingers ineens stil houd net nadat die begonnen waren aan een direct pad terug naar die wachtende lipjes. Ik houd ze een paar seconden stil en zie hoe ze haar adem stil heeft gezet, hoe langzaam haar hele lichaam onder spanning komt en vraagt om verlossing.

Langzaam duwt ze haar onderlijfje omhoog, draait ze zich zo dat ze zich presenteert aan mij, klaar om verslonden te worden. Ik geef haar waar haar lijfje me om vraagt en grijp in een vlotte beweging met de vingers van mijn rechterhand de rand van haar slipje vast vlak naast haar lipjes, trek de stof opzij en zie haar glinsterend natte kutje op me wachten. Een klein kreetje ontsnapt haar als ze verrast wordt door mijn plotselinge aanval of haar vrouwelijke plekje. Ik zet gelijk door en beweeg mijn hoofd naar voren totdat ik haar lipjes tegen de mijne voel en merk hoe een volgende rilling door haar lijfje schiet. Vlot zoek ik haar clitje op, zuig ik het tussen mijn lippen door en begin ik het wild te likken met mijn tong totdat ze zich niet meer kan inhouden en een bevrijdende “ja, ja, jaaaaahh” laat ontsnappen uit haar mondje. Ik pak de rand van haar slipje op haar heupjes vast en trek die vlot over haar benen naar beneden en uit, terwijl ik haar beentjes even omhoog de lucht in steek om ze bij elkaar te houden. Zodra het slipje los is gooi ik het op haar broek een stukje verder op de vloer en doe ik haar benen weer omlaag, breed gespreid uit elkaar zodat ik verder kan met mijn mond. Haast zodra ik haar clitje voor de tweede keer in mijn mond neem klinkt haar stemmetje weer, iets harder dan daarnet, “ja, ja, hard, zuig me hard, maak me gek.” Heerlijk. Ze vraagt om wat ze wil. Ik voel hoe mijn lul ongeduldig hard aan het worden is en staat te duwen om aandacht tegen de binnenkant van de stof van mijn broek. Even wachten jongen, denk ik in mezelf, eerst het meisje, dat weet je, net als de schrijver zei.

Mijn mond en mijn tong dienen haar volledig nu terwijl ik met mijn handen haar benen ver uit elkaar gespreid houd. De ene op de bank een beetje opgetrokken, de andere staand op de grond dichtbij het salontafeltje, ik er tussenin op mijn knieën op het kleedje. Even laat ik een beentje los zodat ik mijn vingers uitdagend een beetje tussen haar lipjes door kan duwen, net een klein beetje in haar natte kutje. Ze wordt al snel nog wat gekker en begint me nu al te roepen, “ja, ja, niet stoppen, ga door, ik kom, ik kom.” Ik kijk even omhoog en zie over haar platte buikje heen, tussen haar kleine borstjes door, hoe ze weer op haar lip aan het bijten is. Ik maak mijn spel nog wat intenser als ik mijn volle mond op haar kutje zet en haar bijt met mijn eigen lippen ertussen. Ik zuig haar lipjes in mijn mond en glij al zuigend snel terug naar haar clitje wat ik weer begin te likken met een missie. Ze wordt gek als ze me net vroeg en roept binnen tellen, “ik kommmmmm, hngggggggg”, terwijl haar onderlijfje begint te schokken. Ik heb mijn handen snel op haar billen gezet zodat ik haar stevig tegen mijn mond aangedrukt kan houden, zodat ze niet kan ontsnappen, zodat ik door kan gaan en haar nog een keer kan laten komen. Ze voelt wat ik doe en geeft zich over aan mijn mond. Binnen tellen roept ze weer, nu al wat luider, “hngggg, ja jaahhhh, stop stop stop.” Maar ik ga door. Ik hoor hoe ze bijna alle controle verliest over haar lichaam en ze volledig slap wordt op de bank terwijl ik nog steeds stevig haar clitje in mijn mond gezogen heb. Bijna begint ze weer te schokken als ze snel haar benen bij elkaar knijpt en mijn hoofd tot stilstand dwingt. “Stop, stop, alsjeblieft stop. Ik kan niet meer.” Pas dan laat ik mijn mondelinge grip op haar kleine gevoelige intieme plekje los en geef ik haar langzaam de rust die ze nu even nodig heeft.

Ik doe haar benen weer bij elkaar, laat haar op haar zij gaan liggen en een beetje naar achter schuiven op het bankje tot tegen de leuning zodat ik erbij kan kruipen. Even tegen haar aan met mijn gezicht naar haar toe, mijn armen om haar heen geslagen, haar hoofdje in mijn hals zodat ik ze even kan laten landen. Zij is helemaal naakt, ik ben nog helemaal gekleed op mijn schoenen na. Enkel het knoopje van mijn broek en de rits zijn open. Mijn lul nog steeds hard en ongeduldig. Wachtend op haar mondje, haar heerlijk natte tong die hij daarnet heeft leren kennen. En haar andere lipjes die nu slechts een paar stofdiktes van hem af liggen bij te komen van de aandacht die mijn lippen hen gaven. Maar wachten moet ie nu even, deze schone moet even veilig in mijn armen liggen tot ze haar rust heeft gevonden en weer op adem is gekomen. Tot ze weer enigszins kan denken en controle over haar lichaam terug vind. Op de achtergrond beginnen de geluiden van de stad aarzelend weer hoorbaar te worden voor me. Haar stereo speelt zachtjes wat lounge muziek die me eerder helemaal niet opgevallen was. Ik hoor de tram buiten voorbij rijden en het geruis van auto’s op een van de drukke brede straten in de buurt. In de verte klinkt een sirene, hoor ik wat honden blaffen en leeft de stad gewoon door. Onwetend van ons spel hier in haar kamertje. Ik vraag me even af of we de enigen zijn die precies nu op dit moment even een wild momentje seks hadden en kijk uit het grote raam naar buiten. In de verte ik daken van andere huizen en een woonflat van wel twintig verdiepingen. Er hangt geen vitrage voor het raam. Als iemand in die flat met een telescoop of dit raam gericht staat is ie net getuige geweest van een heerlijk momentje. Als ie even geduld heeft komt er misschien nog een vervolg zo meteen.

Een paar minuten liggen we zo samen, stil in elkaar gedraaid, totdat ze langzaam weer begint te bewegen. Ze draait haar hoofdje naar me toe, kijkt me van veel te dichtbij aan en geeft me een zacht kusje op mijn lippen. Haar handje op mijn borst begint langzaam te ontwaken en kriebelt voorzichtig op mijn shirt. Ze laat het naar beneden glijden, over mijn middel, naar mijn rug. Direct naar de blote huid van mijn billen waar ze me even knijpt en dan probeert om naar voren te gaan. Maar we liggen te strak tegen elkaar zo op de smalle zitting van de bank. “Ga je staan voor me”, vraagt ze met een zachte seksdronken stem terwijl haar oogjes nog nauwelijks open willen. Ik doe wat ze vraagt, ga voorzichtig van de bank af en ga staan op het kleedje met mijn gezicht naar haar gericht. “Trek je broek uit voor me”, zegt ze terwijl ze haar ogen probeert te richten op de mijne. Ik maak het oogcontact en houd het vast. Mijn handen weten wat ze moeten doen en laten mijn broek en sokken een paar tellen later achter bovenop haar kleren iets verderop op de vloer zonder dat onze ogen elkaar verloren. “Kom, ga op je knieën”, is haar volgende wens die ik vlot vervul. Haar handje pakt mijn bovenbeen en streelt me zachtjes op weg naar een plekje wat hoger, op mijn heup. Haar bruine ogen laten mijn kijkers niet los terwijl ze me aan mijn bil dichter naar haar toe trekt, dichter tot ik tegen de zitting van de bank aan kom. Mijn lult veert harder en harder op als hij de eerste sporen van haar warme adem weer voelt over zijn huid. Ze draait haar hoofdje onder mijn paal en laat die tegen haar kaak rusten terwijl ze verder schuift totdat haar lippen de huid op mijn ballen raken. Het puntje van haar tong begint me te plagen en laat me extra inspannen om mijn ogen verbonden te houden met de hare. Likje voor likje daagt ze me verder en verder uit om te blijven kijken terwijl ze me gek maakt. Haar hand glijdt naar voren over mijn heup, pakt mijn paal en trekt die omlaag, warm op haar wang. Langzaam likt ze mijn ballen met haar tong totdat ze haar hoofdje begint te draaien. Dan voel ik het natte tipje over de strakke huid van mijn lul glijden en net stoppen onder mijn eikel, daar waar mijn voorhuid het laatste plekje vast zit aan mijn harde lul. Even wisselt ze tong voor tanden als ze me speels een beet geeft en in mijn ogen probeert te lezen of ze door mag gaan. Dat mag ze, oh yes please, dat mag ze kijk ik haar met al mijn lust aan. Ze gaat verder, neemt mijn eikel zacht in haar mond en begint er zachtjes op te zuigen alsof ze wil testen hoe gevoelig dit plekje van mij is vanuit die positie. Vol aandacht verwent ze met langzame bewegingen van haar mond, haar lippen, haar tong, terwijl ze me zo vaak en zo lang mogelijk aankijkt. Haar ogen branden geil en diep in de mijne en vertellen me dat dit alles nog maar het begin is van een oorverdovend lekkere middag. Minuten speelt ze zachtjes totdat ze een stapje verder gaat. Ze komt van de bank af en gaat naast mijn benen op het kleedje zitten, laag onderuit gezakt met haar hoofd net op de rand van de zitting, een beetje achterover. “Kom je over me heen staan alsjeblieft”, vraagt ze dan. “Ik wil je heerlijke lul diep in mijn mondje voelen, zo diep als ik je kan nemen.” Haar woorden hebben net haar lippen pas verlaten en ik voel gelijk al hoe een golf van lust over de huid van mijn rug jaagt. Ik verzet een been en stap over haar benen heen. Ze zit licht gespreid en begint zachtjes met haar clitje te spelen terwijl ze haar mondje een beetje open spert en haar tong naar me uitsteekt. Ik moet een beetje door mijn knieën gaan en steun op de achterste leuning van de bank zoeken om mijn lul daar te krijgen waar ze me wil hebben. Best wel laag en moeilijk, maar oh zo fucking geil. Voorzichtig zet ik mijn eikel tegen haar tong en glij ik langzaam wat dieper naar binnen terwijl ik in de gaten houd dat ze ok blijft. Weer een beetje eruit en terug, nu wat dieper. Ik hoor haar een geluidje maken dat me uitnodigt om door te gaan en een beetje dieper te komen. Nog wat dieper dan. Ineens voel ik hoe ze met haar hand ruw mijn ballen vastpakt en me hard naar beneden trekt, veel dieper haar mondje binnen. Haar geluidje “uhuh” klinkt goedkeurend en vragend om meer van dit. Ik trek me weer wat terug terwijl haar hand mijn ballen niet loslaat en stoot terug tussen haar lippen door. Een paar keer op en neer, in en uit, dieper, ruiger. Dan trekt ze mijn ballen hard naar achteren zodat mijn paal even uit haar mondje schiet. “Neuk mijn mondje, neuk me zo diep je kan”, geeft ze me als opdracht, haar hand vindt mijn billen en net als ik mijn lul weer tussen haar lippen zet trek ze me hard naar zich toe. Mijn ballen raken haar hals, mijn buik haar neus en de hele lengte van mijn paal verdwijnt in een beweging diep in haar keel. Een hand leg ik achter op haar hoofd, ik til haar een beetje op zodat de hoek nog beter wordt en ik begin ruig en ruw met diepe halen ver in haar keel te stoten. Haar ene hand blijft met me mee duwen alsof ze wil dat ik nog harder en dieper stoot terwijl ze zichzelf ruw aan het vingeren is met haar andere hand. Echt een wild vuurtje deze rosse meid, ik voel hoe zweetdruppels over mijn rug beginnen te lopen terwijl ze me doet branden van extase. Als ik niet oppas schiet ik zo meteen al mijn zaad los in deze meid, diep in haar keel. Zou ze dat juist willen? Zou ze dat ooit eerder hebben gedaan? Als ik hoor wat ze me net vroeg, vast wel. Maar nee, zo ken ik haar niet, dit is veel te snel.

Ik trek me terug uit haar mondje en zie hoe ze me verrast, geil en hongerig naar meer met haar bruine ogen volgt. Alsof ze verwacht dat ik even een oogcontact pauze maak om dan vervolgens dubbel zo hard weer door te gaan. Heel erg verleidelijk, maar nee, dat wil ik nu niet. Ik wil alle tijd nemen om haar nog veel meer te verwennen voordat ik zelf klaar kom, de hele middag liefst. En als ik zo blijf stoten in haar zit klaarkomen op de hoek te wachten en ben ik daarna minstens een uur uitgeteld. En dat is zonde.

Langzaam ga ik rechtop staan en doe ik een klein stapje naar achter terwijl ik mijn hand naar haar uitsteek. Ze pakt mijn hand en komt tegen me staan op het kleine kleedje. Een handje speels weer zoekend naar mijn kletsnatte lul. Ik pak haar hoofdje vast met mijn beide handen en verdwaal voor weer een heerlijke zoen samen met haar een paar minuten terwijl de zon fel haar appartementje begint binnen te stromen. Ik voel de warmte op mijn huid terwijl mijn handen even dwalen over haar frisse rug en billen. Dan zoek ik haar hand en neem ik haar mee op een tochtje door haar kamer, in de richting van het raam. “Je hebt een mooi uitzicht hier”, zeg ik haar terwijl we beiden bij het raam aankomen. De zon verwarmt onze naakte lichamen als ik haar weer bij me trek en speels met mijn hand door haar haren begin te strelen. “Daar boven in die flat staat ergens een telescoop achter het raam”, zegt ze dan ineens. “Dat heb ik eens gezien toen ik zelf met mijn camera aan het spelen was. Volgens mij kijkt ie wel eens naar mij als ik naakt door mijn kamertje loop.” Ze trekt er een gezicht bij alsof ze net iets ondeugends heeft gezegd waarover ze eigenlijk preuts moet zijn. “Dan hoop ik dat ie nu kijkt”, zeg ik haar terug terwijl ik haar tegen me aan trek, een ruige tongzoen begin te geven en twee vingers vlot in haar kutje laat verdwijnen. Ik draai haar zo dat ze naar het raam toe staat en de zon haar borsten kan zien schudden terwijl zijn stralen haar kutje nog heter maken dan het al is. Ik voel hoe een handje achter haar rug op zoek gaat naar mijn paal om me af te gaan trekken in een ritme wat moet gaan lijken op het tempo dat mijn vingers maken diep tussen de natte lipjes van haar strakke kutje. Ze maakt geen schijn van kans meer na de opwarmer van eerder op de bank en verliest al snel de controle over haar hand als een orgasme haar binnen een paar minuten ronselen weer overdonderd en ze zich met twee armen aan me vast moet klemmen om te blijven staan. “Ja, ja , jaaaaaa”, roept ze als ik voel hoe mijn hand ineens kletsnat wordt. Ze squirt mij, haar benen, de vloer, alles heerlijk onder met haar seks nat, het lijkt te blijven komen. “ow, fuck, fuck, nee, stop, stop, stop, … ga door, harder, ja, nee” alles door elkaar slaakt ze uit als ze verandert in een klein hoopje seks dat niet meer kan blijven staan. Ze staat te trillen, te schudden op haar benen, is helemaal uitgeput en laat zich ongecontroleerd helemaal week worden in mijn armen. Met moeite kan ik haar overeind houden en kan ik haar even te laten landen op de grote fauteuil die vlakbij staat. Op haar zij zakt ze erin, legt ze haar hoofdje op haar handen en kan ze nog net haar benen optrekken voordat ze zich verder helemaal slap laat worden. “Ow fuck”, fluistert ze zachtjes, “dat heb ik nog nooit gedaan. Sorry, zo sorry.” Ze kijkt me geeneens aan als ze het zegt, veel te moe en beschaamd denk ik van die nieuwe rare ervaring. “Niks geen sorry wild vuurtje van me. Je hebt prachtig gesquirt. Was dit echt de eerste keer voor je?” vraag ik haar met mijn zachtste stem terwijl ik op mijn knieën naast haar ga zitten, haar zachtjes over haar schouder streel en mijn gezicht dichtbij het hare breng. “Uhu”, klinkt haar stemmetje super zacht terwijl ze me probeert aan te kijken en de topjes van haar vingers probeert te bewegen om mij een beetje over mijn wang te strelen. “Geniet er lekker van en blijf maar even liggen terwijl ik even iets ga zoeken om het op te ruimen”, zeg ik haar zacht. “Aan het einde van de hal is een kamer met een kast. Daar liggen handdoeken in”, vertelt ze me voordat ze haar oogjes weer sluit en zich wat verder oprolt als een dromerige kleine kat.

Ik ga zachtjes staan en loop terug naar de hal waar we begonnen zijn, lekker naakt helemaal door haar huisje heen op zoek naar een kast en handdoek. Als ik in het kamertje ben aangekomen trek in een deur open van de kast en vind ik bij toeval gelijk een stapel mooie witte handdoeken. De bovenste van de grote pak ik mee en ik draai me weer om terug te gaan als ik in een ooghoek een deur naar een andere kamer zie. Nieuwsgierig duw ik de half openstaande deur een beetje verder open en stap ik binnen in haar slaapkamer. Een mooi tweepersoonsbed staat mooi opgedekt in een keurig opgeruimde kamer. Een grote staande pas spiegel in de hoek bij het raam staat gericht op het bed en maakt me gelijk nieuwsgierig of ze die wel eens in haar spelletjes betrekt. Aan de andere kant van de kamer staan twee schuifdeuren op een kier en zie ik tussen ze door de eettafel van de woonkamer. Ik loop er naartoe, schuif voorzichtig de deuren open en loop verder naar het grote raam waar ze nog steeds uitgeteld in de fauteuil ligt met haar ogen dicht en een tevreden glimlach op haar snuitje. Ze laat me haar benen zachtjes afdrogen met de handdoek terwijl ze slapjes probeert mee te helpen. Zodra ik haar een beetje droog gemaakt heb veeg ik de vloer ook een beetje schoon en laat ik de handdoek even liggen om weer terug bij haar te kruipen. “Kom”, zeg ik haar terwijl ik haar met twee handen vastpak om op te gaan helpen staan. “Kom mee naar je bed, dat ligt veel lekkerder.”

Ik zie haar oogjes even glinsteren en haar glimlach voorzichtig wat groter worden als ze probeert om te gaan bewegen. Ik help haar om te gaan staan en voel hoe ze wegkruipt in mijn hals met haar armen om mijn nek geslagen. Een mooi moment om even door mijn knieën te gaan, mijn ene hand onder haar benen door te doen en haar op te tillen. Ze kruipt nog verder in me weg en ik hoor hoe ze haast begint te spinnen als een tevreden poes als ik met haar naar de slaapkamer loop.

In de slaapkamer leg ik haar zachtjes op bed, loop ik om en kruip in naast haar bovenop het witte dekbed. Ze wacht niet af wat ik ga doen en voordat ik zelf kan kiezen hoe ik wil gaan liggen pakt ze mijn borst, legt ze haar hoofd weer terug in mijn hals en een been over het mijne heen. Ze wil nog verder gaan met landen denk ik. Mijn hand onder haar door kan een beetje haar schouder strelen terwijl haar rode krullen kriebelen aan mijn neus. Haar hand ligt om mijn borst en stilletjes proberen haar vingertopjes mij terug te strelen maar ze lijkt te moe. Telkens valt ze even stil en merk ik hoe haar adem rustiger wordt. Als ze wil mag ze best even slapen zo lekker in mijn omhelzing veilig weggedoken. Een meisje alleen net als zij, een man alleen als ik, beiden hebben we af en toe deze intieme veiligheid nodig. Naakte huid op naakte huid, voldaan, veilig in stilte.

Een paar minuten liggen we stil als ik merk hoe ze wakker lijkt te schrikken uit een klein mini slaapje. Ze draait haar hoofd naar me toe en kijkt me aan met donkerbruine kijkers die nog lang niet klaar zijn met spelen. “Nu is het jouw beurt om stuk te gaan wilde rover van me” en ik merk hoe ze langzaam op me kruipt. Haar mond vindt de mijne en we ontbranden weer in meerdere heerlijke tongzoenen achter elkaar. Haar hand glijdt naar beneden, gaat op zoek naar mijn mannelijkheid en vind daar slechts een zacht klein speeltje dat zelfs geen moeite heeft genomen om ongeduldig tegen haar kutje aan te gaan stoten. Na die wilde aanval diep in haar mondje is ie in de war en weet ie niet meer wat er nu van hem verwacht wordt. “Hey, dat kan zomaar niet”, zegt ze ineens, “daar kan ik niks mee.” Direct schuift ze zich snel naar beneden, gaat ze tussen mijn benen zitten en pakt ze mijn iets verder wakker geworden lul met beide handen vast en begint ze me te verwennen. “Hey klein speeltje van me, word je wakker alsjeblieft? Ik wil jou zo meteen diep, hard en wild in mijn natte kutje voelen stoten totdat je gek wordt, keihard en jezelf helemaal leegspuit in me. Ik wil je sappen uit me voelen druppen nadat je mij helemaal suf geneukt hebt.” Haar tong likt over mijn zachte huid en begint mijn lul zacht uit te dagen om snel weer te veranderen in een paal die haar kan dienen zoals ze net zei. Nog voordat hij hard is neemt ze me weer diep in haar mond, voel ik hoe ze me tegen haar gehemelte aan zuigt en hoe haar lippen mijn buik en mijn ballen raken. Ze neemt me heerlijk diep en laat me hard groeien terwijl ze me kletsnat maakt. Dan laat ze me uit haar mondje schieten, pakt ze me vast met een hand en begint ze zacht met het puntje van haar tong mijn eikel te plagen tot ie strak staat en glimt van haar speeksel wat ze extra rijk op me laat druppen. Ze kijkt me ononderbroken strak aan terwijl ze me likt over mijn topje, langs de hele lengte van mijn paal gaat haar tong op en neer en voel ik hoe haar hand me strak vast knijpt om me nog harder te laten zwellen. Even neemt ze een momentje afstand en blaast ze plagerig tegen mijn natte lul die geniet van de plotse frisse verkoeling en haast even lijkt te rillen. Dan kijkt ze me nog ondeugender dan daarvoor aan, bijt ze even volledig gepeeld ondeugend op haar lip en zet ze in een snelle hap haar tanden diep in mijn gevoelige vlees. Precies heerlijk scherp pijnlijk op het randje van mijn grens. Een fractie harder en ze had een stuk van me afgebeten. Ik kan niet anders dan mijn hele lichaam uit geile schrik aanspannen en haar met ver opengesperde ogen strak aankijken. Ze houdt haar beet vast en laat haar handje los om haar nagels diep in mijn ballen te laten snijden. Ik wist niet dat ik dit heerlijk kon vinden, maar geniet van het gevoel dat ze me even totaal in haar macht heeft.

“Doe je armen langs je hoofd omhoog”, zegt ze, “pak de spijlen van mijn bed vast en laat ze niet meer los.” Ik wil niet anders meer nu dan precies doen wat ze van me vraagt en lig even later bijna gestrekt op het bed. Ze laat zich het bed af zakken, gaat staan en trekt me even aan mijn benen nog verder gestrekt. Langzaam kruipt ze het bed weer op, op haar knieën over mijn benen. Ze pakt mijn harde lul vast en trekt mijn gloeiende huid een paar keer langzaam op en neer. Ze buigt even voorover en likt me met een paar trage bewegingen nog natter en nog hongeriger naar een ontploffing. Weer kruipt ze verder terwijl ze mijn paal rechtop vast blijft houden, hem tussen haar benen door begeleid en hem in de richting van haar lipjes stuurt. Ineens draait ze haar hoofdje, kijkt ze me aan, bijt ze op haar lip en kruipt ze razendsnel verder omhoog. Haar dijen vangen mijn hoofd als ze in een vlotte beweging mij klem legt tussen haar benen en haar zachte kutje hard op mijn mond laat zakken. “Zuig mijn clitje diep in je mond wilde rover. Bijt m’n lipjes en vreet me op daaronder”, zegt ze luid terwijl ze wild begint te rijden over mijn gezicht. Haar nat druipt over me heen, over mijn kin, in mijn hals, kleeft aan mijn wangen. Ze leeft zich uit op mijn gezicht terwijl ze haar handen achter zich op mijn borst laat steunen. Ze smaakt heerlijk naar een mengsel van geile lust en waterige squirt met slechts nog een hint van een zeepje of body milk. Ik zie haar borstjes boven me vrolijk op en neer veren in het tempo dat zij bepaalt terwijl ze me met een holle rug laat smullen van haar heerlijke zachte plekje. 

Dan ineens veert ze recht, schuift ze naar beneden, grijpt ze mijn harde lul vast met een handen laat ze zich super langzaam op me zakken . Voor de allereerste keer voel ik haar warme, zachte kutje strak over mijn paal glijden terwijl ze me weer direct aankijkt. Heel langzaam zakt ze verder en verder totdat onze lichamen elkaar direct raken, haar lipjes tegen mijn kleine haartjes. Dan voel ik onverwachts gelijk al hoe ze met kleine schokjes begint te knijpen in mijn lul, zie ik hoe ze haar ogen laat rollen en hoe ze enkel lijkt in te ademen totdat ze zich een moment later plotseling op me voorover laat vallen. “Oh my. Wat doe je toch met me?”, vraagt ze met een zachte stem van dichtbij in mijn oor. “Je lul is te veel voor mijn kutje. Ik kwam gelijk al klaar.” Dat kleine vuurtje speelt met me, ze plaagt me, dat kan toch niet anders? Even mag ze van me genieten van me, maar dan is het mijn beurt. Ik draai me zodat ze naast me op het bed komt te liggen en ga vlug tussen haar benen zitten. Een been van haar til ik omhoog en dan schuif ik dichterbij. Ik klem met mijn linkerarm haar been tegen me aan terwijl ik mijn rechterhand gebruik om mijn strakke lul direct op haar kutje te richten. Zodra mijn eikel net een stukje tussen haar natte lipjes binnen is stoot ik ruw mijn hele onderlijf hard tegen haar aan. Ze slaakt een klein kreetje van het plotse, maar gelijk een “jaaa” er achteraan. Ik begin in een heerlijk ritme diep in haar te stoten en haal mijn lul bij elke slag zover mogelijk weer terug, lange halen terwijl ik haar bijna aan een been van het bed af til. Fuck, dit is lekker, veel te lekker. Mijn climax zou me zomaar kunnen verrassen als ik nu niet oppas.

Ik trek me na een paar minuutjes helemaal uit haar terug en draai haar been door zodat ze op haar buikje voor me komt te liggen. Ze steekt haar kontje direct voor me omhoog terwijl ze met haar hoofdje plat op het bed blijft liggen zodat ik weer in een tel diep in haar kutje aan het stoten ben. Ik zit op een knie terwijl ik haar heupjes strak met twee handen tegen me aan trek. Bij elke stoot zie ik haar speelse rode krullen schudden, hoor ik haar een geil kreuntje maken en voel ik haar zitbotjes hard tegen mijn onderbuik komen. Telkens golft er een klein schokgolfje door haar billen als we elkaar hard en diep raken. “Kom lekker klaar wilde rover van me. Spuit me vol met je hete zaad.” Ze pakt mijn been met een hand vast en gebruikt dat om onze vrijpartij nog harder en ruiger te maken dan die al is op deze ongeplande middag. Deze keer stop ik niet meer en ga ik door in dit heerlijke standje. Oh ik zou wel haar in elk standje willen nemen, ik elk hoekje van haar appartementje, maar nu wil ik nog maar een ding, keihard klaarkomen samen met haar. Ze draait haar hoofd zo ver opzij als ze kan en kijkt me aan met een opengesperd mondje. “Ik voel je heerlijke dikke paal diep in mijn kutje. Toe, neuk me, neuk me hard”, zegt ze dan weer. Ik probeerde me nog even in te houden, maar dan begint mijn orgasme me te pakken te nemen. Het lijkt wel of elk plekje op mijn huid tegelijk meedoet en al mijn energie op mijn lul concentreert. Nog een paar stoten voel ik mezelf opzwellen, harder worden en dan helemaal leegspuiten in een paar dikke pulsen terwijl ik haar met een diepe grom laat horen dat ik er ben. Ze geeft een harde kreet van genot als ik een laatste stoot keihard tegen haar kontje aan trek. Bij die laatste klem ik mezelf helemaal strak vast en heb ik elk laatste restje energie nodig om mezelf rechtop te houden. Pas dan zie ik hoe haar billen zijn gaan glimmen van het zweet en voel ik ook hoe er druppels van over mijn rug naar beneden rollen. Een paar momentjes blijven we samen zo zitten terwijl we uithijgen en dan laat ik mezelf op het bed naar haar vallen terwijl zij zichzelf plat op haar buik legt.

Samen helemaal uitgeput en voldaan blijven we een tijdje zo op bed liggen tot ze langzaam bij me kruipt en haar hoofd op mijn borst legt. “Dat was heerlijk rovertje van me”, zegt ze met een voldaan zacht slaapkamerstemmetje wat voor mij helemaal nieuw klinkt. Ik kende haar normale zakelijke en vriendenstemmetje al, haar knalgeile hete seks stem heb ik vanmiddag leren kennen, maar dit zacht zoete stemmetje is nieuw voor me. Bevalt me prima. Samen liggen we een tijdje ontspannen bij elkaar en praten we zachtjes over ons avontuurtje van vanmiddag en over andere dingen die we de laatste tijd beleefd hebben sinds dat we elkaar laatst zagen. Ze zegt ineens dat ze al een hele poos een oogje op me had maar nooit de eerste move echt durfde te maken ook al voelde ze dat de interesse van mij voor haar er ook was. Op de een of andere manier hoorde de jongen in haar boekje de eerste zet deze keer te doen, ook al was dat normaal geen enkel probleem voor haar om dat naar andere jongens wel zelf als eerste te doen. Bij mij was dat anders. Had dat anders aangevoeld. Vreemd hoe we bijna een kans hadden laten liggen als ik niet in een opwelling vanmiddag even was langsgekomen. “Was je van plan om me vanmiddag te komen neuken”, vraagt ze dan ineens uit het niks. In een eerste instinctieve reactie antwoord ik haar direct terug, “nee, ik wilde enkel even bij je op bezo…”, maar ik breek mijn zin af en begin opnieuw. “Ja. Ik voelde die spanning tussen ons al maanden terug. Ik hoopte zo hard dat je thuis zou zijn vandaag en tijd voor me zou hebben. Ik wilde binnenstappen en je direct in mijn armen nemen om te zoenen. Ik hoopte dat we misschien wat zouden zijn gaan zoenen op een bankje en dat je me dan misschien zou laten beginnen aan een langzame verkenning van je heerlijke lichaam die hopelijk in zachte romantische seks in je bed zou eindigen. Maar dat we zo heerlijk vlam zouden vatten samen had ik zelfs in mijn wildste dromen niet … nou ja, misschien juist wel in de wildste … aan zien komen. Fuck wat ben jij een wild vuurtje in de seks zeg.”

“Je kan een meisje heerlijk verwennen mooie rover. Je paal is goddelijk lekker en je neukt als een beest”, zegt ze terwijl ze haar hoofd optilt en me aankijkt. Haar hand zakt ondertussen naar mijn slap geworden lul die nog nat is van haar vocht vermengd met mijn zaad. “Je bent nog nat”, zegt ze zodra ze me aanraakt en ze draait haar hoofdje gauw naar beneden om me met haar tong langzaam schoon te gaan likken. “Hard krijg ik hem voorlopig even niet meer hoor. Je hebt me stuk gemaakt”, grap ik naar haar toe. “Wie zegt dat ik je weer hard wil hebben? Ik wil je gewoon lekker verwennen en een beetje schoon maken”, zegt ze me terwijl ze mijn uitgeputte ding langzaam in haar mondje neemt en me zacht begint te likken. Een paar minuten speelt ze heerlijk met mijn lul die het nu echt niet meer lukt om recht te komen. Dan duw ik haar van me af en weer op haar rug en zeg ik, “laat me jou ook even lekker schoonmaken vlammetje” en begin ik haar met mijn tong en likken zachtjes te verwennen. Ik proef mijn eigen zaad wat tussen haar lipjes uit drupt en vermengd is met een zoute smaak van zweet en haar kleverige nat met een hintje squirt. Heerlijk. Ik kan het niet laten om haar clitje even diep in mijn mond te zuigen en er met mijn tong snel over te stoeien, maar ik voel hoe ze zich klem zet en gelijk begint te kronkelen. “Oew ja, heerlijk, maar laat me alsjeblieft even op adem komen. Mijn kutje en clitje zijn super gevoelig nu.” Ik geef haar nog een kus op haar lipjes en neem dan de afstand die ze wilde.

Ik stap het bed uit en ga voor het raam van haar slaapkamer staan om even op de straat te kijken. “Je woont hier best wel mooi”, zeg ik haar en ik zie ondertussen een tram en wat fietsers voorbij rijden. “Ga je even mee douchen?”, vraagt ze me dan zonder verder te gaan op mijn zinnetje. “Dan gaan we daarna even samen een pizza eten in de stad. En als we terugkomen neuken we nog wat verder.” Ze verrast me met haar directheid die nu ineens niet meer verstopt blijkt te kunnen worden. “Heerlijk plan vlammetje. Dan neuk ik je straks op de trap, in je keuken, op de eettafel, in de hal, overal.” Ze kijkt me speels aan en hupt het bed uit om mijn hand snel te komen pakken en me mee te nemen de hal in naar de badkamer.

Die middag en avond hebben we samen uren heerlijk gevreeën en elkaar in elk hoekje van haar appartementje geneukt. Geweldig lekkere seks.

Pas laat in de avond komt er een moment dat we na weer een korte douchebeurt afscheid van elkaar nemen met een heerlijke zoen en een belofte dat we dit zeker eens gaan herhalen. Misschien bij mij, misschien samen in een hotelletje. Gewoon als twee seksvrienden die elkaar af en toe zien en genieten van een gezamenlijk spel. Wie weet groeit het ooit uit tot meer, misschien ook niet. Alles mag en niets moet.

“Slaap lekker zo meteen heerlijke Eva”, zeg ik haar als ik haar een laatste zoen geef voordat in de trap op stap naar beneden. “Wel thuis en slaap zacht Nick lieverd”, klinkt haar slaapkamer stemmetje nog een laatste keer.

Ik trek de deur achter me dicht en loop stilletjes naar mijn auto terug. Wow, dit was echt als een droom. Als ik straks terug in de auto stap ga ik eerst weer eens op de website kijken. Vreselijk benieuwd of Amélie, Kate, Filip en Rob weer een nieuw verhaal of dagboekje hebben gepost.

0

Een reactie plaatsen