Spannende belevenissen

Spijbelen

Leestijd: 13 minuten

Nog even gauw in de contactenlijst van mijn telefoon checken of ik wel bij de juiste voordeur aanbel. Yep, dit is het adres. Niks mis met rijtjeshuizen, ze hebben echt wel allemaal hun eigen identiteit net als vrijstaande huizen, maar ja, dit is de eerste keer voor mij bij daglicht. En stel je voor dat ik bij de verkeerde aanbel. 

Als de deur open gaat sluip ik gauw binnen door de nauw geopende deur en zie ik voor me mijn date ondeugend en tegelijk razend benieuwd naar de komende paar uur, staan glimlachen. In stilte. Want dat was de regel in de app die ik een paar uur eerder aan haar oplegde. “Je mag niet spreken, geen woord. Leg op bed een papier met daarop in grote letters je safeword. Leg een blinddoek en straps voor je polsen en enkels gereed. Een aangesneden stukje fruit in een schaaltje naast het hoofdkussen. En laat de gordijnen van je slaapkamer ver open.” “Is goed”, zei ze toen ze mijn tekst gelezen had. “Ik zal gehoorzamen.”

Zodra de deur dichtvalt draai ik me om en ga ik aan haar voorbij, draai ik me om en doe ik op m’n gemak mijn jas en mijn schoenen uit. Pas dan wordt het tijd voor een simpele zoen. Enkel een simpele, want door haar hoge hakken is ze nu hoger dan mij en moet ik voor een keer eens omhoog zoenen. Grappig, maar dat is nu niet het plan.

Als ze me even aankijkt en benieuwd afwacht wat ik ga doen maak ik een beweging alsof ik nog een zoen ga nemen, maar dan grijp ik ruw een borst vast en trek ik haar met m’n andere hand stevig naar me toe. Toch nog een zoen, maar dan met een hand die haar een eerste hint van ons spel laat voelen.

Pas dan doe ik een stap naar achter om te bewonderen hoe ze zich voor mij heeft gekleed. Ze draagt een uitdagende glimlach, wilde donkere haren tussen zwart en rood in, een strakke zwarte stretch broek die haar benen nauw omsluit, een klein stukje blote buik en daarboven een mooie zwarte beha met extra koordjes en een transparante bolero, ook zwart om het plaatje compleet te maken. En dan natuurlijk die extra hoge hakken, zwart glimmende lak, die haar zeker tien centimeter langer maken dan ze eigenlijk is.

Tijd om een spannender plekje op te zoeken. Ik pak haar hand en neem haar achter me aan langzaam mee naar boven. Naar de slaapkamer waar ik direct zie dat ze braaf geluisterd heeft naar me. De gordijnen zijn open, mijn playlist met massage muziek speelt zacht over een kleine speaker, op bed ligt een briefje met een safeword en zelfs een ‘meer please’ woord, naast het hoofdkussen liggen een blinddoek, linten om haar te kunnen binden en staat er een schaaltje met partjes van een mandarijntje. Mooi, heel mooi. Op het nachtkastje ontdek ik nog een bonus zelfs. Iets van haar verlanglijstje. Twee dildos waar ik straks vast de spannendste uit kan kiezen om haar extra te martelen. Hmmm, ze heeft goed geluisterd. Dat moet beloond worden met een heerlijke kwelling.

Ik zet mijn gewillige prooi vlak voor me voor het bed met haar gezicht naar me toe, billen naar het bed en neem even rustig mijn tijd om haar heerlijke, mooi geklede lichaam, op m’n gemak met mijn handen ge bewonderen. Haar zachte huid op haar middel onder mijn vingers voelt heerlijk glad, haar borsten heerlijk vol, nog net verstopt onder die mooie beha en bolero.

Met een lichte suggestie door mijn handen op haar schouders laat ik haar op de rand van het bed gaan zitten zodat het spel van elkaar plagen en verwennen nu kan beginnen. We hebben maar twee uurtjes jammer genoeg, dan moet ik alweer terug naar huis voordat de visite er is en heeft zij ook al andere afspraken. Maar ja, we wilden elkaar en zij gaat morgen op vakantie, dus dan enkel een heerlijk vluggertje. 

Zodra ze op het randje van het bed zit maak ik dwingend direct de riem van mijn broek los, doe ik het knoopje ervan open en trek ik de rits voorzichtig omlaag zodat mijn mannelijkheid de kans kan grijpen om zich te bevrijden uit z’n krappe opsluiting. Ongehinderd door ondergoed, strak gezwollen door de zoenen en de nabijheid van haar heerlijke lichaam, springt hij tevoorschijn en zie ik mijn date gelijk al aanstalte maken om me te pakken en in haar mond te nemen. Ze weet al van me dat ik geweldig geniet van een blowjob waarbij ik mag staan. Zeker als we zo ver gaan dat mijn knieën door brute intensiteit volledig week worden. Haar mond op centimeters afstand opent zacht en begint deze directe start van het spel te aanvaarden. Kort neem ik mijn erectie dan vast, wijs ik me naar haar lippen alsof dat inderdaad mijn plan is, nu als eerste mijn lid diep haar mond in forceren, onder dwang, omdat het mijn wil is. 

Ze begint haar handen te bewegen in de volledige overgave dat ze me nu moet gehoorzamen en geen andere keuze heeft. Dat ze in de eerste minuten al door mij in haar mond geneukt gaat worden aan de rand van het bed. 

Maar mijn handelingen waren bedrog. Nog voordat ze mijn mannelijkheid mag voelen duw ik haar achterover het bed op en gebied ik haar met mijn handen verder het bed op te gaan. Half ontkleed kruip ik het bed op en geef ik haar een zoen waarbij ze de warmte van mijn ongeduldige eikel kort op haar buik voelt. Weer grijp ik haar borsten, door de stof van de strakke beha en de dunne bolero heen ruw en plots vast zodat ze weet dat ik in dit spel nu de baas ben. Ze heeft niks te zeggen.

Ik draai haar op het bed zodat ze met haar hoofd op het kussen komt te liggen, doe haar armen omhoog zodat die naast haar hoofd liggen en pak ik direct de blinddoek die gereed hing over de achterrand van het bed. Voorzichtig doe ik het voor haar ogen, til ik haar hoofd op en zorg ik er voorzichtig voor dat de klitteband sluiting aan de achterkant onbedoeld geen haren van haar mee pakt. Een kleine uitdaging met die wilde bos zwart rood die alle kanten op wil springen. Zodra ze braaf haar ogen gesloten heeft pak ik de linten, bind ik een voor een haar polsen zachtjes vast en geef ik haar een uitdagende kus op haar lippen. Net iets hangend boven haar raak ik haar lippen zo zacht ik kan en ontwijk ik haar tong die probeert mij te likken. Nou een beetje dan. Een beetje laat ik het puntje van mijn tong de hare raken. En een beetje lik ik teder over haar lippen, plagend zacht zodat ze enkel mijn hongerige adem voelt.

Kussend ga ik over haar lichaam naar beneden, zacht over de stof van haar beha, over de huid van haar middel, tot aan de rand van haar strakke broek. Een broek die als eerste maar eens uit moet. Zodra ik mijn vingers onder de stof zet en de eerste centimeters omlaag begin te doen tilt ze haar lichaam op, vergeten dat ze helemaal geen inspraak heeft in dit spel nu. Dus laat ik haar broek halverwege haar heupen zitten. Net laag genoeg zodat ik de rand van haar spannend leren slipje kan zien zitten. Een klein driehoekje wat met twee koordjes rond haar middel zit  en nu al zo smal is en sterk toeloopt dat het vast niets meer zal weten te verbergen als ik haar broek straks helemaal uit ga trekken.

Het dunne randje huid tussen de koordjes en haar broek, tussen haar heupen en het slipje, daar waar mijn gevoeligste plekje zit, is mijn eerste doel nu. Slechts met de top van een vinger, een klein beetje nagel, probeer ik haar zo zacht mogelijk aan te raken. Met effect. Ik zie boven me hoe ze glimlachend geniet en haar mond open laat vallen van genot. Wachtend op meer. Wachtend op mij.

Mijn trui en shirt doe ik uit terwijl ik op mijn knieën tussen haar benen zit. Heel even laat ik haar de blote huid van mijn borst voelen op haar buik en ga ik verder omhoog totdat ik een van mijn tepels tegen haar lippen duw. Haar mond is gulzig. Ze zuigt me binnen en trekt en bijt zelfs een beetje om me gek te maken. Zelfs zo dat ik het opwindend vindt. Iets wat me zelf verrast omdat mijn tepels op die manier niet zo gevoelig zijn.

Terug naar beneden. Maar eerst mijn broek ook uit zodat ik de rest van mijn spel naakt kan doen. Mijn spel waarbij ik haar kort even laat proeven aan het topje van mijn glimmende eikel. Opnieuw zou ik haar best willen verrassen en mezelf in haar mond duwen, opnieuw voel ik dat zij daar ook klaar voor is, maar ook nu laat ik haar enkel een beetje likken aan het randje en zuigen aan het midden van mijn lengte. 

Haar broek moet uit, samen met haar hoge zwarte hakken. Vlot laat ik me naar beneden zakken over haar lichaam, duw ik haar benen bijeen en pak ik het randje van haar strakke zwarte broek vast en begin ik de langzame afdaling. Nu mag ze wel meehelpen van me. Ik zie snel dat mijn vermoeden juist was toen ik het kleine driehoekje ontdekte. Het kleine lapje stof bedekt eigenlijk helemaal niets van haar intiemste plekje. Een klein beetje hooguit de plek waar haar kleine haartjes zitten en haar gevoelige clit. Maar zeer zeker niet haar volle lippen die, van opwinding gezwollen, bijna helemaal het derde zwarte koordje van de slip voor me verbergen.

Uit het schaaltje naast haar hoofdkussen op het bed pak ik een van de partjes van het mandarijntje wat ze braaf voor me had neergezet. Ze heeft het vast al door als een druppeltje fruit nat van het partje af valt en net onder haar beha op haar naakte huid valt. Met het partje trek ik langzaam een plagerig spoor over haar huid, net onder haar borsten door, langs haar middel zacht naar beneden, naast het kleine leren driehoekje af direct over haar roze schaamlippen heen. Dan terug omhoog, weer over haar buik en dan tussen mijn eigen lippen in mijn mond. Zodat ik haar met een zoen kan laten proeven hoe het stukje fruit en zij zelf smaken. Heerlijk.

Langzaam veeg ik het volgende partje uit over het randje van mijn eikel en voel ik het frisse van het fruit aan m’n gevoeligste plekje van mijn lichaam. Net een moment voordat ik het warme puntje van haar tong voel dat likt aan het topje van mijn erectie. Ze hapt naar me, doet een poging mij in haar mond te nemen, maar snel stop ik het partje tussen haar lippen. Nu nog niet meisje, eerst mag jij genieten, denk ik bijna hardop. Nee, zulke gulzigheid verdient een beetje straf zelfs.

Ik moet even wringen om een van haar borsten onder de beha uit te krijgen. Bewust niet op een normale manier, nee ik wil dat ze voelt dat het geforceerd is. Ik wil nog steeds dat ze zich in mijn macht voelt. Een derde partje laat een spoor achter langs haar tepel en direct verder naar beneden, opnieuw naar de toegang tot haar kutje wat al glinstert van meer dan fruit vocht. Een spoor dat mijn mond hebberig volgt. Haar tepel smaakt heerlijk warm in mijn mond. Bijna zou ik er een stukje af willen bijten, maar dat is nog niet voor nu. Nu eerst verder naar beneden om te proeven van haar vrouwelijkheid doordrenkt met het frisse sap van mandarijn. Klik snel een foto voor later en weer door met spelen.

Met twee handen pak ik de koordjes van haar slipje vast en trek ik het dingetje uit over haar lange slanke benen totdat ik zelf voor het bed op de grond terecht ben gekomen. Voor me ligt ze op het bed. Geblinddoekt, vastgebonden, met enkel nog een beha en een bolero aan die slechts een borst nog bedekken en verder is ze naakt, heerlijk naakt. Haar clit smaakt heerlijk als ik het kleine knopje in mijn volgende stap onverwacht snel en hard in mijn mond neem en begroet met mijn tong. Haar benen strak uiteen gespreid zodat ze nog steeds weet dat ze van mij is nu. Ik wil haar verwennen. Ik wil haar likken tot ze klaarkomt door mijn mond en vingers zacht haar lichaam in. 

Plots klinkt het geluid van een telefoon. De mijne kan het niet zijn, die staat op stil. Nee het is de hare achter mij op het lage tafeltje. “Oh verdorie”, zegt ze ineens verschrokken. “Die moet ik aannemen. Die is voor mijn vakantie, ik moet nog gegevens doorgeven.” Misschien zou ik haar nu hard moeten plagen. Haar hard laten voelen dat ze nog steeds niks te zeggen heeft. Maar tegelijk is het moment te grappig als ik zie hoe ze begint te bewegen om de blinddoek af te doen en haar handen te bevrijden uit de linten. Snel probeer ik haar te helpen, maak ik haar polsen los en druk ik het toestel in haar handen als me niet helemaal duidelijk wordt hoe ik het ding voor haar moet opnemen. Het zou ook wel heel vreemd zijn als ze zo zou moeten bellen. Maar we zijn te laat, het bellen stopt al.

“Oh nee”, zegt ze, “deze moet ik echt even terug bellen eerst. Dat is belangrijk voor de reis van morgen.” Even klooit ze met de telefoon en bedekt ze zich even met een punt van het dekbed als ik me op mijn gemak terug naar beneden laat zakken. Terug naar het plekje waar mijn mond net aan zijn heerlijke taak was begonnen. “Even oppassen dat ik niet per ongeluk beeldbel”, voegt ze toe als ze op het knopje drukt om terug te bellen naar de beller van daarnet.

“Ja hallo”, klinkt haar stem duidelijk niet gereed voor een serieus gesprek. Ik hoor kort hoe de andere kant begint te praten over een formulier wat ingevuld moet worden voor de reis en hoe ze een code uit haar e-mail moet opgeven, maar al haar antwoorden en zinnetjes terug klinken duidelijk bewogen. Extra duidelijk als ik mijn mond weer terug zet aan haar clit en haar begin te plagen met mijn tong. Ik zie haar nee proberen te schudden, ik hoor haar stem een beetje breken en tegelijk voel ik hoe ze haar kutje tegen m’n mond aandrukt. 

“Is die meneer bij je?”, hoor ik dan de andere kant ineens zeggen. Wat een vreemde opmerking voor iemand van een reisbureau denk ik, maar ga daardoor juist extra hard verder. Haar stem breekt nog een keer als ze eerlijk antwoord geeft en zegt, “hij is me aan het afleiden.” De andere kant giechelt maar beseft vast niet half hoe hard ik haar nu probeer te laten struikelen over haar woorden. Haar zo hard probeer te verwennen dat haar denken stopt en ze niks anders meer kan dan kreunen van genot. Hoorbaar kreunen zodat de juffrouw van het reisbureau het hoort. M’n duiveltje geniet.

Maar dan hoor ik haar zeggen dat ze haar paspoort erbij moet halen. En dat ligt beneden. Dus laat ik haar gaan en zie ik haar bijna naakt de slaapkamer af gaan en via de trap naar beneden verdwijnen. Haar bed ligt heerlijk zacht, merk ik als ik mezelf omdraai en in haar plaats op het bed ga liggen. Benen gespreid, totaal naakt, een erectie die braaf met aandacht blijft staan, hmmm, ik denk dat haar straf voor de onderbreking gaat zijn dat ik nu eerst aan de beurt ben.

Een minuutje of twee gaan voorbij voordat ik hoor hoe ze weer de trap op komt. Ze ziet hoe ik voor haar gereed lig en aarzelt geen tel om direct het bed op te kruipen en mijn mannelijkheid te laten voelen hoe warm haar mond is. Ze kust mijn gevoelige huid, speelt met mijn ballen en zuigt me ritmisch diep in haar mond. Oh damn wat pijpt ze intens. “Mijn beurt was toch nog niet af”, vraagt ze gauw even. “Nee”, zeg ik. “Dit is je straf omdat je mij deed stoppen.” En zacht duw ik haar hoofd terug op mijn lul. Ze laat me voelen hoe nat ze me likt en hoe hard ze me in zich zuigt terwijl ik mijn lichaam van het bed omhoog stoot om haar diep in haar mond te raken. Dan begint ze haar handen erbij te gebruiken, maakt ze die nat met speeksel en trekt ze me draaiend af terwijl ze m’n eikel strak tussen haar lippen klemt. Oew damn. Als ze zo nog even doorgaat schiet ik mezelf nog keihard leeg ook.

Ze zet me keihard aan waardoor ons spel wild en plots veranderd in onstuimig stoeien, ruw zoenen en beide gaan we keihard aan. We rollen samen over het bed, overal handen, monden, lippen. Soms ben ik boven, soms zij, soms weten we het geen van beiden meer. In een flard lik ik haar clitje weer terwijl ik het hard mijn mond in zuig, trekt ze heerlijk pijnlijk hard aan mijn paal en geeft ze mijn ballen de volle laag. Haar beha vliegt samen met de bolero snel uit zodat we beiden volledig naakt zijn. De climax van ons spel is niet ver meer weg. 

“Ik wil de zwarte dildo erbij”, zegt ze. “Ik wil klaarkomen met dat ding op m’n clit en jouw harde pik in mijn mond.” “Maar al te graag”, klinkt mijn antwoord als ik me al rek om het speeltje van haar nachtkastje te vissen. Haar clit is vreselijk gevoelig voor de trillingen van die speeltjes vertelt ze me, dus zitten we een paar tellen later precies in die houding waar ik knettergek van wordt. Een been van mij over haar heen, op mijn andere knie naast haar hoofd, een hand van me spelend aan een tepel, zij met benen gespreid de intense zwarte dildo tegen haar gevoelige plekje, mijn lul die onder me haar mond in en uit schuift. Een plaatje wat ik gewoon even moet vangen met de camera. Het duurt maar even, geil als we beiden zijn, voordat ik hoor hoe ze begint klaar te komen. Ze zuigt pijnlijk hard aan m’n lul, heerlijk pijnlijk hard en laat met een volle mond grommend en schokkend van genot haar orgasme aan me merken. Oew fuck wat geniet ze lekker. 

“En nu wil ik jou”, zeg ik haar als haar golven wat weggeëbd zijn. Snel pak ik een condoom en begin ik het uit de verpakking te rollen. Maar voor ik het aan doe wil ze me nog even pijpen. Nog even laat ze me haar mondje neuken voordat ik tussen haar benen ga zitten, de bescherming aan doe en mezelf langzaam haar strakke opening laat binnen glijden. Fuck wat sta ik aan. De eerste paar zachte stoten voelen hemels, alsof ze me geen minuut de tijd wil gunnen en me ter plekke leeg wil melken. 

Maar het harde zuigen, de blik in haar ogen van eerder, dat heeft m’n gereedschap wat verdoofd. Zelfs zonder de speciale condooms merk ik dat ik lang kan doorgaan zo. Dus doe ik précis dat. 

Ik pak haar heupen vast terwijl ik haar bij elke thrust keihard op mijn paal rijg. Ik grijp haar polsen, onder haar benen door en trek haar ritmisch over me heen en tegen me aan. Haar volle borsten schudden mee in ons tempo, het bamboe van haar bed kraakt langs alle kanten, ik hijg, zij hijgt, ze laat luid horen wat ze van me wil en tellen later volg ik haar bevel. De spieren van m’n billen knijpen samen, m’n bovenbenen branden, mijn vinger graven diep in haar armen en met een oerkreet kom ik keihard klaar. Zo hard dan ik enkel rechtop kan blijven door mijn houding en een restje kracht in mijn handen. Goddelijk lekker. 

“Ik wil nog een keer”, zegt ze een paar tellen later geil. “Snel nu je harde pik nog in m’n kutje zit. Zo lekker.” Vlot pakt ze terug de zwarte dildo met de konijnen oortjes en drukt ze de topjes tegen haar clit. Pijnlijk hard nu mijn beurt om haar tepels te grijpen. Strak trek ik ze omhoog, laat ik ze tussen mijn vingers rollen, terwijl we met onze ogen vol lust elkaar strak aankijken. Heel even maar voordat ze luid begint te kreunen en hard begint te laten merken dan het tweede orgasme haar haast nog harder grijpt dan het eerste. 

Damn wat is dit geil. 

Een poosje rusten we samen in deze houding totdat ik voel hoe mijn mannelijkheid alle vertoon van stoerheid achter zich moet laten en stilletjes er vandoor begint te sluiten. Net op tijd pak ik het rubbertje, knoop ik het dicht en laat ik het naast het bed op de grond vallen, en droog ik mezelf af met een van de gasten doekjes die ze ook op haar bed gereed had gelegd. Heerlijk pakken we nog wat minuten om samen uit te rusten van het spel voordat we het bed uit stappen, lekker naakt samen voor de spiegel nog een foto van ons samen maken en nog even beneden een theetje gaan drinken. Daarna kleed ik me snel weer aan om terug te gaan naar huis. 

Fijne vakantie Olana. Geniet ervan in de zon daarginder.” Met een kus erbij zijn dat m’n laatste woorden voordat ik de deur achter me dicht hoor gaan en naar m’n auto terugloop. Dit was heerlijk spijbelen weer. 

0

Een reactie plaatsen